NEC heeft beet en legt voormalig Frans jeugdinternational voor drie jaar vast

Vrijdag, 29 juli 2016 om 14:51Robin Bruggeman • Laatste update: 14:49

NEC heeft zich vrijdag versterkt met Kévin Mayi, zo maken de Nijmegenaren bekend via de officiële kanalen. De 23-jarige spits komt over van Gazélec Ajaccio en tekent voor drie jaar bij de Eredivisionist.

/

Mayi doorliep de jeugdopleiding van Saint-Étienne en maakte daar ook zijn debuut in de Ligue 1. Na een verhuurperiode bij FC Chimois Niort verkaste hij in 2014 naar Corsica, waar hij in 58 wedstrijden goed was voor elf doelpunten.

NEC betaalt naar verluidt zo’n anderhalve ton voor de diensten van Mayi, die in het verleden tot acht interlands voor Frankrijk Onder-20 kwam.


Poll

Vind jij dit een goede aanwinst voor NEC?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

48 reacties (laatste reactie door haunted)

nec wordt steeds meer een vreemdelingenlegioen, en als ze nou eens goed zouden kunnen voetballen maar nee, want ze hebben alle oefenwedstrijden 5 tegendoelpunten gekregen, ik kan me niet voorstellen dat de nec-supporters blij zijn met de huidige situatie

29 juli 2016 om 14:56

Wat is het alternatief?

29 juli 2016 om 14:57

Ik vroeg me hetzelfde af, maar we moeten toch maar even afwachten. Wellicht staat er eind augustus weer een verrassend team. Maar er zullen wel nog enkele versterkingen moeten komen, vooral aanvallend.

29 juli 2016 om 15:03

Voorbereiding blijft voorbereiding, beter dat ze nu met 5-1 van de mat worden getikt en weer met beide benen op de grond staan dan straks thuis tegen PEC in een vol stadion.

En over het vreemdelingenlegioen, zoals het al zo vaak is gezegd, als je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding is het voor NEC gewoon geen goede optie om veel Nederlandse jongens te halen, die zijn simpelweg veel te duur voor wat zij te bieden hebben.

Ik vind het zelf trouwens prachtig om te zien dat NEC talenten weet te scouten waar mensen allang geen heil meer in zien (zoals Limbombe en misschien wel deze Mayi) en die later kunnen doorverkopen met dikke winst. Daar mag een opleidingsclub als NEC trots op zijn, welke nationaliteit de spelers ook hebben.

29 juli 2016 om 15:08

"talenten" ja maar het zijn geen talenten.. het zijn allemaal spelertjes die niet goed genoeg zijn ..de 1 komt van het 2de elftal van Werder Bremen de andere van 3de divisionist Paderborn enz.. dat kun je toch geen talenten noemen.. als het echt talenten waren dan hadden ze wel ergens anders gespeeld..

29 juli 2016 om 15:11

ik heb ook geen probleem met buitenlandse spelers, zolang ze maar goed kunnen voetballen. Als ze er niets van bakken kun je wat mij betreft net zo goed nederlandse jongens opstellen

29 juli 2016 om 15:13

Santos en Limbombe waren ook geen talenten meer en speelden anoniem mee in België. Maar bij NEC hebben ze het uiteindelijk uitstekend gedaan en daarmee hun carriere weer een boost gegeven en in het geval van Limbombe ook nog een flinke transfersom opgeleverd. Het blijft altijd afwachten dit soort aankopen, maar de afgelopen jaren heeft NEC op advies van Futuralis een aantal van dit soort deals gehad die uitstekend hebben uitgepakt.

29 juli 2016 om 16:00

Nou, ik ben niet echt trots op NEC op dot moment.
Wij (de supporters) hebben jarenlang Vitesse niet serieus genomen ( en nog niet!) ook omdat ze zoveel spelers van veraf haalden. Chelsea 2 werd en geschreeuwd en die club heeft geen identiteit.
Nu zitten wij in een positie dat wij geen geld hebben en spelers van verre halen en dan is het wel goed?
Nee! Ieder jaar staan er weer spelers die wij niet kennen, spelers die het nog maar moeten laten zien, spelers die NEC niet eens kennen maar gewoon in de eredivisie willen spelen in de hoop hogerop te kunnen.
NEC is op dor moment die club zonder eigen identiteit en is die club met dat vreemdelingenlegioen.
Wat is de voertaal? Duits met een beetje gebrekkig Engels?
En dan maar hopen dat we niet de slechtste zijn aan het einde van het seizoen!

29 juli 2016 om 16:54

Maar Vitesse heeft altijd gebruik gemaakt van eigen jeugd, er stonden altijd clubjongens op het veld, of het nou Velthuizen, Propper,Janssen of Hofs was, altijd eigen jeugd. Bij NEC viel dat behoorlijk tegen. Zon Grot, vorig jaar een hoop kansen, wat volgend jaar?

29 juli 2016 om 21:07

Thuis in een VOL stadion? Buiten de vakanties om zit het niet vol, laat staan midden in de bouwvak waarin iedereen op vakantie is.

Dat vreemdelingenlegioen klopt wel aardig, meer dan jullie in Nijmegen indertijd ons verweten. Verder niet erg hoor, qua prijs-kwaliteit heb je volledig gelijk.

29 juli 2016 om 15:33

Nogal een ongefundeerde uitspraak. De 5-1 tegen Hannover stond in het teken van 3 fouten van keeper Smits. Dat hadden geen doelpunten hoeven zijn. De 5-1 tegen Achilles was met een elftal vol beloften en reservespelers. Geen van die spelers is een basisklant. De 5-1 tegen Zulte Warengem was geen beste pot. NEC is nog steeds druk doende met het halen van versterkingen, het is een vrij nieuw elftal, dus het moet nog gevormd worden. Dus om nu al te oordelen dat ze niet kunnen voetballen lijkt me te voorbarig. Dat kunnen we pas concluderen na enkele wedstrijden Eredivisie, dan moet het team er staan.

29 juli 2016 om 15:58

Ligt een beetje hoe je het bekijkt maar op dit moment is ca. 60 procent van de selectie nog gewoon Nederlands/nederlandssprekend. Tel je de nog aan te trekken keeper, linksback en eventueel aanvaller mee als buitenlanders(wat ik verwacht) en de waarschijnlijk vertrekkende Roman zit je nog rond de 55 procent. Voor degene die het in cijfers uitgedrukt willen zien.

Maar ik denk dat sommige hier onderschatten hoe beperkt de middelen zijn in Nijmegen. Je hebt het qua spelersbudget dan echt over de onderste 4/5. Heb veel respect voor clubs als Heracles en Zwolle die goed presteren met veel Nederlandse jongens. Echt superknap. Het kan absoluut wel. Om dat in Nijmegen uit te voeren zal men iets beter de Nederlandse markt in kaart moeten brengen, meer financiële armslag krijgen(bijv. door verbouwing stadion) en de goede spelers uit de jeugdopleiding sneller en meer kunnen binden. Dan kan je op termijn weer terug naar een grotendeels Nederlands(talig) elftal.

Voor nu zit dat gewoon moeilijk. Nederlandse spelers zijn er niet op beter op geworden de laatste jaren maar voor NEC wel relatief duurder. Jongens als Van Eijden en Foor, wat prima spelers voor NEC zijn maar geen toppers, kunnen in de subtop al het dubbele verdienen wat NEC kan/wil bieden. Wil je Nederlandse spelers van de onderkant in de Eredivisie/bovenkant Jupiler League krijg je ook al vrij snel forse concurrentie van andere middenmoters of zelfs subtoppers. Zo'n houten klaas als Vermeij kan gewoon naar Heracles(die Europees spelen) en moet naar verluidt ook nog eens rond de 5 ton kosten.... Kan nog wel een paar voorbeelden noemen zoals Joey van den Berg en Mike van Duinen(beiden niet haalbaar qua salaris).

Zoals ik al eerder zei, wil je op dit moment als NEC-zijnde Nederlanders halen dan moet je er echt vroeg bij zijn in de Juup(zoals bij Breinburg) of ze zelf opleiden. Maar ook daar kom je problemen tegen dat goede spelers uit de top van de 1e divisie ook een transfersom moeten kosten die NEC niet altijd kan betalen en dat vooral PSV hier graag in de opleiding komt plukken. Voor wat de jeugd betreft komen er in potentie overigens echt een paar hele goede spelers aan in de vorm van Paes, Grot, Hoogveld en Kardioglu maar dan heb je het over jongens in de leeftijdscategorie van 16 tot 18 jaar. In de categorie daarboven zit niks. Vind wel dat je als NEC-zijnde die jongens de kans moet geven maar daar vertrouw ik Hyballa wel op.

En persoonlijk wil ik gewoon 11 spelers zien die hun stinkende best doen en normaal met de club omgaan. Punt met dit beleid is echter wel dat je dan wel goede spelers uit het buitenland moet halen, anders heb je een probleem. Maargoed, aan elk beleid zit risico. Haal je een elftal vol Nederlanders die kwalitatief niet voldoen degradeer je net zo hard.

29 juli 2016 om 19:44

Ik vind dat wel erg makkelijk. Er zijn prima spelers te halen in de JL of bij belofteploegen van de topclubs. Genoeg gasten die graag bij een Eredivisie ploeg aan de slag willen.

Heeft nec geen jeugd ofzo? of kijk is in de eerste divisie hoe ze 2 jaar terug degradeerde gaat het na my idee op dezelfde voet veder ze leren er niks van terwijl het jammer van zo mooie club is

29 juli 2016 om 15:02

Ik zie ook liever eigen jeugd. Of nederlanders uberhaupt. Het probleem is uiteraard geld. Nec kan geen eredivisiewaardige nederlandse spelers betalen (met name het salarisplafond). Ze kijken dus meer over de grens naar talenten. Ik hoop iig dat de spelers bij de cultuur van de club passen. Dat was het jaar vam degradatie niet het geval

29 juli 2016 om 15:04

Ik denk dat je, als jeugdspeler zijnde, het huidige beleid ziet je dan wel je eigen conclusie gaat trekken. Aan de andere kant de jeugd moet ook klaar voor die stap zijn, maar ik weet ook niet hoe Hyballa's visie tov jeugdspelers is.

29 juli 2016 om 15:06

Hyballa is juist erg gericht op jeugd! Ik ben bang dat de nec jeugd tekort komt. De betere uit de regio zullen helaas toch eerder naar vites gaan

29 juli 2016 om 15:08

Door Vitesse worden ze pas opgepikt nadat ze speler van het jaar zijn geworden

Als Nec dit beleid doorzet en bij Vitesse meer jeugdspelers doorbreken of de kans krijgen in het 1e elftal, dan zullen die talenten idd die afweging wel maken.

29 juli 2016 om 15:29

NEC heeft anders flink geïnvesteerd in de jeugd. Er zijn allerlei spelers aangetrokken voor de beloftenelftal. Ook zijn er spelers doorgegroeid naar de A-selectie, maar die mogen nu ruiken aan het grote werk. Die zijn er nog echt niet klaar voor. Dus NEC kan over een tijd hopelijk pas oogsten.

29 juli 2016 om 21:19

Dat doen ze al jaren Haunted. Vitesse staat erom bekend dat er elk jaar wel een of twee talenten vanuit de jeugd de kans krijgen en doorbreken. Dat heeft ons in het verleden ook gered, zelfs toen we in een vergelijkbare positie als Nec zaten. Het heeft puur met beleid te maken. Vitesse investeerde ook in magere tijden in de jeugd, waar nec dat niet doet. Ja, dan word het lastig goed op te leiden...

29 juli 2016 om 15:27

Het probleem met goede jeugdspelers bij NEC zijn de Nederlandse topclubs. Veel talenten worden vroeg tijdig weggekocht bij Nec, waardoor er amper een jeugdspeler goed genoeg is voor het Eredivisie niveau. PSV weet regelmatig een paar duizend euro meer te bieden, wat erg aantrekkelijk is voor een tiener.
Kortom, NEC heeft nog amper echte talenten in de jeugd rondlopen.

29 juli 2016 om 15:31

Vorig jaar was eigenlijk exact hetzelfde en toen ging het prima en zou NEC zelfs de play-offs gehaald hebben, ware het niet dat degene die het voor het zeggen had andere belangen had.

Maargoed, roepen hoe het niet moet is makkelijk, dat kan iedereen namelijk. Het betekent namelijk niet dat je per se weet hoe het wel moet. Nederlandse spelers zijn i.v.m. een jaar of 5 geleden gewoon minder maar zeker niet goedkoper, voor NEC zelfs relatief duurder vanwege de mindere financiële mogelijkheden(spelersbudget was in 2013 nog bijna 5 miljoen en is nu iets meer dan 3).

Maar we gaan het zien. Je hoeft er overigens niet op te rekenen dat de 2 spelers die NEC wil aantrekken wel Nederlands zijn(keeper en linksback). Kan daar namelijk amper fatsoenlijke alternatieven voor bedenken.

29 juli 2016 om 15:58

@ Fcu_030 Ene Joosten, dat was een goede in de jeugd bij Nec....

Punt is dat NEC geen cent te makken heeft en een categorie 1 club is.
Sinds een paar jaar hebben ze een strikt salarisplafond, en daar willen Nederlandse spelers niet voor naar Nijmegen komen. Een Fischer van Excelsior wilde hier 2 a 2,5e ton gaan verdienen, zijn alternatief Golla doet dit voor ruim een ton. Wel nu, Golla is 3 klassen beter dan Fischer.

Als NEC het budget had, waren er ook bij voorkeur Nederlandse spelers gekomen. Maar die leven nog in een wereld die niet meer bij de huidige NEC-tijd past, waardoor die simpelweg niet haalbaar zijn. Ik vind het knap van NEC dat ze dan de poot ook stijf houden en geen uitzonderingen hierop maken. Middels het Futuralis netwerk worden spelers gescout waar je nog nooit van gehoord hebt, maar die ergens afgevallen zijn, zich weer willen bewijzen, en toch veelal wel een meerwaarde hebben. Dat het dan buitenlanders zijn, het zij zo. De continuïteit van de club staat voorop, en daar zul je het als fan op dit moment helaas mee moeten doen. Niet wegnemende dat de buitenlandse jongens stuk voor stuk karakter hebben, en ik die derhalve liever zie dan die verwende Nederlandse spelers uit de marge die denken dat ze heel wat zijn.

Eindelijk de gewenste versterking voor de spitspositie, op Roman alleen kan je niet vertrouwen. Nu nog een paar backs en een keeper!

Roman is een harde werker, maar hij komt als voetballer echt tekort. Gaat hij nu vertrekken? Laatst wat gelezen over interesse uit het buitenland, maar nu blijft het al een tijdje stil...

29 juli 2016 om 15:04

Ja die gaan ze wel verkopen. Al helemaal als ze nog een spits gaan huren uit engeland (liverpool dacht ik)

Ben niet onder de indruk van het beleid van Nec. Veel nietszeggende buitenlanders halen in de hoop dat het wordt lijkt het. Begrijp het niet zo goed.

Maar we zullen zien, misschien zit ik er wel helemaal naast.

29 juli 2016 om 15:16

NEC heeft niet heel veel andere keus helaas. Qua spelersbudget zitten ze gewoon bij de onderste 3 in de eredivisie. Vorig seizoen ook al en toen hebben ze ondanks dat uitstekend gepresteerd, maar als ze dit budget houden gaan ze op termijn weer een keer degraderen. Je kunt niet structureel ieder jaar veel beter presteren dan dat je op basis van het budget zou verwachten.

29 juli 2016 om 15:53

Dat beleid pakt anders al 2 seizoenen erg goed uit dus wacht nou maar tot de helft van de competitie voor je met zulke uitspraken komt.

Jeugd opleiding van Vitesse is veel proffesioneler.
Ook dit jaar staan daar weer een aantal eredivisie waardige spelers klaar om te debuteren in Vitesse of andere eredivisie clubs.
Jeugd spelers van NEC horen we nagenoeg niets over.
Vandaar ook dat daar alleen maar spelers van buitenaf worden gehaald.

29 juli 2016 om 15:57

De jeugdopleiding van Vitesse heeft ook een budget van 4-6 miljoen terwijl die van NEC het met 4 ton moet doen. Dan mag er ook wel verschil zijn in kwaliteit anders zou Vitesse iets heel verkeerds doen. En dat jij niks van de NEC jeugd hoort zal vast ook wel iets met jezelf te maken hebben aangezien we met Grot en Kadioglu 2 talentvolle jongens hebben die in de komende 2 jaar gaan doorbreken. Misschien moet je de jeugdopleiding eens wat meer gaan volgen..

29 juli 2016 om 17:45

Wie is er voor Foor dan een NEC jeugdproduct die een stap hogerop heeft genomen? Cillessen?

29 juli 2016 om 22:11

Het zijn er de afgelopen jaren niet zoveel geweest maar voor Foor had je nog Cillessen, Nuytinck(naar Anderlecht) en Joel Tsibamba(naar Cluj). Misschien zijn het er meer maar die aangezien ik ze me niet kan herinneren zullen ze het niet ver hebben geschopt.

NEC heeft het de laatste 2 jaar prima gedaan met dit soort spelers . Laten we eerst maar eens afwachten hoe het gaat . Ik heb er wel vertrouwen in al zegt de voorbereiding anders . Nog een keeper een back en een spits en we zijn er klaar voor .

29 juli 2016 om 16:40

Helemaal mee eens. Het mag allemaal wel wat positiever onder de supporters.

29 juli 2016 om 16:49

Lekker nuilen hoort er ook bij hè ;-)

Een bericht uit het jaar van promotie van Nec:
"volgens Van Ingen wordt 70 tot 80 procent van de NEC-selectie Nederlands. "nederlands kan ook Nederlandssprekend, Belgisch zijn", voegde de directeur daar wel aan toe. Een team met allerlei verschillende nationaliteiten ziet hij niet meer zitten. "de communicatie is afgelopen seizoen zeker een beperking geweest."

Dan vind ik het vreemd dat je nu weer de ene na de andere buitenlander haalt. Tuurlijk kunnen er kwalitatief goede spelers bij zitten, maar als supporter identificeer je je toch eerder met een Nederlander (er zijn uitzonderingen, zoals Kashia bij ons).

29 juli 2016 om 18:20

Goed stuk, ben het met je eens. Waarom spreekt Kashia nog geen 'Nederlandsch', hij is al sinds 2010 in Arnhem.

29 juli 2016 om 18:39

Ik denk omdat hij wel had verwacht ooit de Eredivisie te verlaten en dus niet 5 jaar of langer hier te blijven. Maar hij is al goed aan het oefenen nu hij waarschijnlijk zijn carrière hier eindigt: http://www.foxsports.nl/video/kashia-fraser-heeft-...

29 juli 2016 om 22:23

De eisen voor een JL selectie liggen ook wel wat lager dan die voor in de Eredivisie dus het is makkelijker om dan aan goedkope Nederlandse spelers te komen die voldoen aan het niveau. Een andere reden is dat het voetbalbudget toen misschien hoger lag dan nu maar dat weet ik niet zeker. NEC is na de degradatie begonnen met het 14-17 plan waarbij er elk jaar meer moet worden bezuinigd om uiteindelijk in 2017 break-even te lopen. Het voetbalbudget is hierbij ook jaarlijks verlaagd, dat ligt momenteel op 3 miljoen. Het laagste sinds jaren. Spelers die kwalitatief voldoen aan de eisen voor de Eredivisie, de Nederlandse identiteit hebben en betaalbaar/haalbaar zijn binnen dit budget zijn schaars dus vandaar komen er zoveel buitenlanders. Dat bericht wat je aanhaalt is helemaal niet van toepassing op dit seizoen maar gaat over het JL jaar. NEC zal natuurlijk eerst hebben gekeken naar Nederlanders maar is vervolgens tot de conclusie gekomen dat met dit voetbalbudget er alleen spelers van de klasse GAE, Excelsior enz haalbaar waren. Dan kan je beter naar even dure spelers in het buitenland zoeken die wel voldoen voor de middenmoot van de Eredivisie. De middenmoot is namelijk waar NEC op mikt en waar we thuis horen.

29 juli 2016 om 22:28

Aha, ik ging er vanuit dat dit de nieuwe weg was die men in wilde slaan vanaf dat seizoen.

Maargoed, als het ineens allemaal parels blijken te zijn, dan hoor je niemand meer over nationaliteit, zo is het ook.

29 juli 2016 om 23:07

Ik denk ook wel dat NEC er uiteindelijk naar streeft om voornamelijk Nederlands sprekende spelers in de selectie te hebben maar dit is in de huidige financiële situatie niet haalbaar. We zitten nu voor de zoveelste keer in jaren weer in categorie 1 en moeten hier eind 2017 uit zijn om de proflicentie te behouden. Het 14-17 plan is erop gericht om dit te behalen en om daarna voorgoed een gezonde club te hebben die structureel break-even draait of zelfs winst maakt. Dit kost tijd en hiervoor moet veel bezuinigd worden en zal het stadion uiteindelijk moeten worden vernieuwd en uitgebreid. Dit gaat in de komende 2/3 jaar gebeuren, tot die tijd is het overleven met een klein budget. En ik vrees dus dat er tot die tijd ook veel goedkope buitenlanders zullen worden gehaald.

30 juli 2016 om 15:09

edit: verwijderen

Spelen er ook nog Nederlanders bij NEC komend seizoen? Tot dusver bijna louter buitenlanders gehaald.

29 juli 2016 om 23:11

Ik telde er vandaag tegen Sociedad 4 in de basis 11(smits, Buwalda, Breinburg, Owusu), Rayi, Van Duin, Grot en Kadioglu kwamen er ook nog in als wissel in de 2e helft. De rest waren inderdaad buitenlanders. Op dit moment telt de selectie 11 buitenlanders en 9 Nederlanders. Hier zullen nog zo'n 3 spelers bij komen maar ik verwacht dat hier maximaal 1 Nederlander bij zit.

even reageren op de zin alleen maar buitenlanders by nec zyn jullie vergeten hoeveel buitelanders by vittesse de laatste jaren de dienst uitmaakte. met heel veel steun van ryke buitenlanders . 5 jaar gelede was vites op sterven na dood vegeten??? nec heeft een budcet van 10 miloen tegen over vites van??????25 miloen

29 juli 2016 om 21:24

Vitesse had minder buitenlanders dan nec nu al een paar jaar heeft. Dat de media Vitesse een vreemdelingenlegioen noemden lag toch echt aan hen en was puur bullshit, zeker ook omdat er al jaren meerdere zelf opgeleide spelers in onze basis staan terwijl bij nec buiten Foor een Cilessen dat wein ig gebeurd de laatste jaren.

29 juli 2016 om 23:29

yatsemata,

De volgende keer dat je zoiets hier plaatst zou ik eerst even de feiten checken want wat je nu zegt is pure onzin. Vitesse heeft sinds de overname structureel tussen de 12 en 18 buitenlanders in de selectie gehad, met als hoogtepunt 20(!) in het seizoen 2013/2014. Het hoogtepunt van NEC hierin sinds we dit beleid hebben was afgelopen jaar toen er 16 buitenlanders in de selectie zaten. Het jaar daarvoor waren het er 9 en dit jaar zijn het er tot dusver 11. Vitesse heeft hier sinds de overname van Jordania in 2010 vaker boven dan onder gezeten. Dus je uitspraak dat Vitesse minder buitenlanders had dan NEC in de afgelopen jaren klopt voor geen meter. Dat jullie nu de goede kant op gaan is zeker waar maar tussen 2010 en 2014 had Vitesse echt veel te veel buitenlanders in het team en in die periode werden jullie dus ook terecht een vreemdelingen legioen genoemd. Toen waren jullie een stuk erger dan dat NEC de afgelopen 3 jaar is geweest.

30 juli 2016 om 15:04

Lekker makkelijk en suggestief mmmaaaxxiimm, jij noemt de aantallen op zonder de vergelijking te maken met de totale selectie. Die van Vitesse was ook veel groter dan van Nec. Jij noemt seizoen 2013/2014 als voorbeeld, als je kijkt naar alle spelers die dat seizoen bij de selectie zaten en wat het percentage buitenlanders daarvan is. Dan is dat voor Nec 58,33 en voor Vitesse 58,82 Dus het is complete onzin wat je zegt, die van Nec had naar jouw mening dus ook veel te veel buitenlanders maar dat is ook al jaren zo. Je praat dus ook gewoon klakkeloos met de media mee, zonder in de spiegel van je eigen club te kijken.

Weet je wat het grappige is. Het percentage buitenlandse contractspelers ligt nu bij Nec lager dan het in 2013/14, was maar toch heeft het de naam vreemdelingenlegioen. Komt mij wel bekend voor, dat de feiten anders liggen dan de mening van buitenaf. Weet je ook hoe dat is..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NEC

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.Vitesse13-7
10.NEC11-5
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. SchöneMiddenvelder80
J. OkitaAanvaller83
A. AkmanAanvaller72
E. TavşanAanvaller71
S. El KarouaniVerdediger80
D. Proper Middenvelder50
Voor de complete selectie: Clubpagina NEC.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina NEC.

0 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Denizlispor 3 2 0 0
2020/2021 Ümraniyespor 25 4 2 0
2019/2020 Brest II 2 0 0 0
2019/2020 Stade Brest 2 0 0 0
2018/2019 Stade Brest 25 2 2 0

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren