Roda JC presenteert nieuwe doelman: 'Hij voldoet aan het profiel'

Vrijdag, 15 juli 2016 om

Yves De Winter keert terug naar Nederland. De doelman stond in het verleden onder contract bij De Graafschap en AZ en gaat nu aan de slag bij Roda JC Kerkrade, dat op de officiële website van de Limburgers bekendmaakt dat De Winter is vastgelegd. Roda meldt niet voor hoeveel jaar De Winter heeft getekend.

/

De 29-jarige doelman gaat bij Roda met Benjamin van Leer en Nick Wolters strijden om de plek onder de lat. “Yves voldoet aan het profiel doelverdediger die ons technisch team had samengesteld. Een goede persoonlijkheid die ambitieus is met de juiste instelling”, zegt technisch directeur Ton Caanen van Roda.

De Winter is overgenomen van Sint-Truiden, waar hij een seizoen onder contract stond. De doelman koos vorig jaar bewust voor een terugkeer naar zijn vaderland, omdat hij bij AZ niet aan de bak kwam en weer speelminuten wilde maken. Bij Sint-Truiden speelde hij echter maar vier competitieduels.


Poll

Denk je dat Yves De Winter de eerste doelman van Roda JC wordt?


Gerelateerd

15 reacties (laatste reactie door rjckoempel)

Was een meer dan goede keeper bij de Graafschap verbaasde me dat hij bij AZ nooit kansen gekregen heeft maar denk dat hij een meerwaarde voor Roda zal zijn

Mwah, het is een huis-tuin-en-keuken-keeper. Goed voor de bank, Van Leer is beter.

15 juli 2016 om 16:02

je begrijpt de woorden van Kalezic over Caanen gelijk (autoverkopert) als je m over Yves de Winter hoort praten. De jongen heeft de afgelopen 4 jaar 4 duels gespeeld op het hoogste niveau en Tonnie zegt: “yves voldoet aan het profiel doelverdediger die ons technisch team had samengesteld. Een goede persoonlijkheid die ambitieus is met de juiste instelling”
Lwat een kwebbelkont joh... hahahaha

15 juli 2016 om 16:18

Onze transfers worden weer afgekraakt. Leuk hoe dit bij elke transfer van ons gebeurt! We hebben nu 2 goede keepers met van Leer en nu met de Winter. Dus als hij 2e keeper wordt maakt het niet veel uit dat hij weinig heeft gespeeld. Van Leer moet groeien en dan moet hij 1e keeper worden!

Gaver sterk vanuit dat Benjamin van Leer eerste keeper blijft speelde een sterk seizoen

hij deed me een klein beetje denken aan fraser forster, ze hebben allebei een ietwat grove techniek, hiermee wil ik absoluut niet stellen dat hij ook maar in de buurt komt van het niveau van forster

Alweer een goede aanwinst! We zijn zeker goed bezig, met het samenstellen van ons team. Goede keeper alleen hoop ik dat Van Leer eerste keeper blijft, omdat hij nog jong is en een sterk seizoen heeft gespeeld!

15 juli 2016 om 16:12

Op de cruciale momenten stond hij er. Echter is hij wel te betrappen op fouten waar ook doelpunten uit vielen. Voor de rest heeft hij een goed seizoen gedraait.

15 juli 2016 om 16:15

Hij is nog jong en dan is het logisch dat hij wisselvallig is!

15 juli 2016 om 16:29

Daar geef ik je gelijk in! Voor roda begrippen een zeer degelijke keeper. Niet iedereen is een Tyton.

15 juli 2016 om 16:32

Hij kan het wel worden als hij wat ouder is en wat meer ervaring heeft, kan hij zeker een erg goede keeper worden!

Hoge ballen is een zwakke plek van Benjamin!!!

Caanen vertelde al tijdens het oefenduel dat het zou gaan om een 2de doelman. Benjamin blijft dan eerste keeper. Dat negatievisme bij Roda aanwinsten begint me een beetje de keel uit te hangen.

16 juli 2016 om 12:58

Precies!!

Heb hem al heel lang niet zien spelen maar de Winter lijkt me een aardige tweede doelman.
Nu op naar de volgende aanwinst. Met het vertrek van Inceman moet er nog wel een eredivisie waardige controleur bij. Nu hebben we enkel Auassar en Gullon die daar niet door de ondergrens zakken, eventueel Noor nog maar we missen de echte leider. Want ik heb er toch echt een hard hoofd in als daar een van Son of Rutjes de lijnen uit moeten gaan zetten.
Zelfs als je jongens als Demirtapa, Yasar, van Son, Palacios en Blattler meerekent zitten we momenteel op een selectie van 26 man, helemaal niet vreemd tijdens de voorbereiding. Lijkt me dat er hiervan ook nog wel het een en ander verhuurd gaat worden. Met de komst van Ajagun is dat voor Paulissen wellicht ook een beter idee.

van Leer
Milec
Brouwers
Kum
van Peppen
Gullon
Auassar
Ajagun
de Silva
Boysen
Schahin

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Roda JC Kerkrade

Stand
Actuele wedstrijden

4 fans
Keeper, 31 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 16 januari
Bayern München is van plan om de optie tot koop in het huurcontract van James Rodriguez te lichten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren