Update: Gökhan Töre rondt overstap naar Premier League af

Maandag, 11 juli 2016 om 15:44Robin Bruggeman • Laatste update: 15:48

Slaven Bilic had Gökhan Töre tijdens zijn periode bij Besiktas al onder zijn hoede en dat is de Kroatische oefenmeester zo goed bevallen dat hij op zoek is naar een hereniging met de vleugelspeler. De Turkse topclub meldt dat het inmiddels in gesprek is met West Ham United over een verhuurbeurt van Töre.

/

Het is de bedoeling dat de Turks international voor een jaar verhuurd wordt aan the Hammers, die ook een optie tot koop hebben afgedwongen. Als de samenwerking van beide kanten bevalt, kunnen de Londenaren Töre aan het einde van het aankomende seizoen voor, naar verluidt, zo’n 11,7 miljoen euro definitief overnemen. De Engelse club probeerde in juni overigens ook al om Töre op huurbasis over te nemen, maar hun aanbod werd toen afgewezen door de Turken.

Töre verruilde Rubin Kazan in 2013 voor Besiktas en speelde sindsdien 111 wedstrijden voor de club, waarin hij negentien keer scoorde. De 24-jarige international wordt na Sofiane Feghouli, Toni Martínez, Havard Nordtveit en Domingos Quina de vijfde aanwinst van West Ham.

Update 11 juli 15.44 uur - Gökhan Töre rondt overstap naar Premier League af
De transfer van Gökhan Töre van Besiktas naar West Ham United is maandag helemaal afgerond. The Hammers laten op de eigen clubsite weten dat de vleugelspeler voor het seizoen 2016/17 gehuurd wordt van de Turken: dat kost 2,9 miljoen euro. Na het seizoen kan West Ham hem definitief inlijven voor een som van 11,7 miljoen euro. Trainer Slaven Bilic kent Gökhan nog uit de tijd dat hij zelf ook in Istanbul werkzaam was.

DEAL! Gökhan Töre rondt zijn overstap van Besiktas naar West Ham United af! Hij wordt voor één seizoen gehuurd (2,5 miljoen euro) en kan daarna voor 11,7 miljoen euro overgenomen worden. #rond #succes #gokhan #whufc #westham #besiktas #bjk

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) opPoll

Gökhan Töre zou een goede versterking voor West Ham United zijn


Gerelateerd

Meer sportnieuws

41 reacties (laatste reactie door afcaforever1)

Homegrown, jong en een goede speler, waarom niet?

Goede deal voor West Ham, aderlating voor Bjk, ik denk wel dat het goed is voor het Turkse nationale elftal, hij gaat toch op hoger niveau spelen.

8 juli 2016 om 18:44

Waarom niet? Was dit niet die jongen die zo graag met een pistool zwaaide? Volgens mij staat Tore toch bekend als nogal een probleemjoch. Lijkt me niet dat je die graag in een selectie hebt, zeker niet als je hem geen basisplaats kan bieden.

11 juli 2016 om 19:19

Zover ik weet. Een vriend van Tore had een pistool gericht op Omer Toprak en Hakan Calhanoglu

Nortveit en Tore. West Ham is lekker bezig! Hadden zo nog meer aankopen gedaan?

8 juli 2016 om 12:30

Ohja, Feghouli. Had er even overheen gelezen.

Tore is volgens mij een buitenspeler. Op die plekken heeft West Ham Payet, Feghouli en die jonge Engelsman die aan de lopende band scoorde afgelopen seizoen. Het wordt moeilijk om een vaste plek te veroveren.

8 juli 2016 om 12:59

Payet kan ook CAM spelen

8 juli 2016 om 13:35

Antonio speelde vooral als back vorig seizoen.

8 juli 2016 om 15:35

Hij speelde net 8 wedstrijden als back, puur uit noodzaak.

8 juli 2016 om 20:46

Hij gaat toch dit seizoen waarschijnlijk weer als back spelen volgens Bilic. Daarbij was er maar een paar wedstrijden de echte noodzaak op rechtsback, daarna was Byram gewoon fit maar bleef Antonio er spelen.

Laat Besiktas hem nou echt gaan voor 11 miljoen? Met het geld dat Engelse club hebben moet je minimaal het dubbele vragen voor een speler als Tore

8 juli 2016 om 13:52

Weetje wat het is. Töre was de 2e helft van de seizoen afwezig door veel blessures en daarom kan Besiktas voor hem niet de volle pond vragen. Daarom wordt hij ook eerste gehuurd i.p.v. gekocht.

Maar 11 miljoen + 3 miljoen huurgeld is nog niet slecht, hij is ongeveer 15miljoen waard, maar nogmaals moet hij zich bewijzen. Turken doen het helaas niet zo goed in Pl.

Ik hoop dat Aras Ozbiliz zijn plaats kan vullen. Besiktas heeft Olcat, Quaresma, Kerim frei en Aras. We hebben hem niet echt gemist toen hij geblesseerd was en hopelijk blijft het zo.

Hopelijk wordt hij een ster daar in PL.

8 juli 2016 om 14:04

Een voordeel is, is dat Tore al enige ervaring heeft in England. Hij komt uit de jeugd van Chelsea.

Heb mijn twijfels over deze voetballer. Kwaliteit heeft hij zeker, maar komt toch regelmatig in het nieuws met maffia-achtige praktijken.

11 juli 2016 om 18:09

Regelmatig? In het verleden keertje de fout in gegaan en word meteen bestempeld als een of andere maffia lid.

Ik hoop dat Tore zich kan bewijzen en zo een belangrijk speler zal worden voor het nationaal elftal. Een Tore is vorm is speler die met de subtop mee kan draaien.

Foutief bericht, hij kan voor 13 miljoen definitief overgenomen worden. Totaal dus 16 miljoen en met eventuele bonussen kan dit 17 miljoen worden.

Normaal gesproken had ik dit wel een mooi bedrag gevonden, maar met de huidige markt is dit toch wel een laag bedrag voor een speler als Gökhan Töre.

8 juli 2016 om 16:01

Huidige markt geldt niet voor Turkije. Wij beseffen dat niet. Wij hebben geen referentie met Turkse spelers die zijn geslaagd in Europa. Arda? Tugay? Nihat? Hakan C.? Stukje Hamit? Meer?

8 juli 2016 om 18:24

Ja je hebt wel gelijk, maar toch had ik meer verwacht. Plus het feit dat Gokhan Tore het seizoen niet goed heeft afgesloten heeft ook wel effect gehad op het bedrag denk ik.

Prima aankoop, deze man "schiet" toch vaak met scherp.

11 juli 2016 om 23:19

Het zal waarschijnlijk aan mij liggen maar ik kan niet echt lachen om deze grap.

12 juli 2016 om 08:58

Dan kan je beter gewoon je bek houden en geen reactie plaatsen.

12 juli 2016 om 18:16

Wel leuk dat je zulke praat hebt, maar ik wil je er nog wel even op wijzen dat ieder hier zijn mening mag geven dus ik ook. Jij mag dat natuurlijk ook, maar gebruik de volgende keer wat minder grove praat dan hou je het voor de rest ook leuk. Bij voorbaat dank, Groetjes

12 juli 2016 om 14:37

Shots fired

Goed gedaan van west ham maar in de opzicht van besiktas ben ik persoonlijk zeer teleurgesteld. Het is een deal waar alleen west ham voordeel uit haalt. Speelt tore goed pakken ze hem maar voor 11-13 miljoen speelt die slecht sturen ze hem teug naar ons. In een jaar waar we champions league voetbal spelen verliezen we kwaliteit en krijgen we maar 3 miljoen euro om ons te versterken. Ik vind het een shit deal! We hebben aras terug maar gaat hij wel goed spelen. We gaan denk ik ook atiba verliezen aan west ham. Fikret baskan zorg ervoor dat je minstens 5 miljoen vraagt want zo goed is hij en zijn plaats vervangen is bijna onmogelijk. Een speler die bijna elke wedstrijd bij ons de meest passen, meeste onderscheppingen, heel seizoen lang blessurevrij blijft, geen gele kaart heel seizoen lang. Waar kan je ooit nog zo een speler vinden.

De bedragen zijn nog niet zeker. Waarschijnlijk krijgen we tussen de 5-6 miljoen aan huursom en kan WHU hem definitief overnemen voor 8 of 9 miljoen euro. In totaal dus rond de 14-15. Als hij 25 wedstrijden in de basis begint, gaat die optie automatisch in. Met de huidige markt had ik liever dat we direct minimaal 16-17 zouden krijgen. Ik heb mijn twijfels over deze deal.

8 juli 2016 om 15:57

Wat zei ik je tijdje terug? Hij gaat weg voor een bedrag van Arda-conform. En dat als maximum. Toen zei jij dat Galatasaray Arda voor een schijntje liet gaan en dat BJK met Fikret Orman de onderste uit de kan zou halen. Oguzhan voor 25 miljoen? Dit is marktwerking in Turkije. En gebrek aan referentie aan geslaagde Turkse spelers in Europa.

8 juli 2016 om 15:58

Plus bij Arda kregen we dat bedrag in directe vorm. Dit is nog "als hij", dan.... Dus een halve deal in mijn ogen, wat sterk afhankelijk is van omstandigheden.

8 juli 2016 om 16:29

Volgens mij zei ik toen 15-17 miljoen euro. Ik zat er niet naast. En dat terwijl hij niet aanwezig was op het EK en sinds januari nauwelijks heeft gespeeld.

8 juli 2016 om 16:31

Broer ik zei dat we dat moesten vragen voor Oguzhan, niet dat we het ook zouden krijgen. Maar waarom zouden we hem moeten laten gaan voor een laag bedrag? Zelfs een Vincent Janssen brengt 20 miljoen op na een leuk jaar.

8 juli 2016 om 17:19

Haha, je gebruikte Oguzhan als voorbeeld en voor 25 miljoen. En je geloofde echt in zo een transferbedrag, wat opzicht niet verkeerd is. Enthousiasme en zelfvertrouwen dat het lukt. Maar zo werkt het helaas niet in Turkije. Vincent Janssen gaat voor minstens 20 miljoen weg. Dat heeft niet alleen te maken met zijn prestaties of international status, maar met de Nederlandse spelersmarkt in Europa. Wijnaldum, Depay, Strootman, nu Bruma, Eriksen, Milik, Janssen, Pelle, Vertonghen, Alderwereild, Siem de Jong, Dost, nu met transfer van de Roon. Straks met Willems, Diks, Cillessen, Bazoer, Luuk de Jong, Zoet, Vilhena, van Beek. Nog later Nouri, Schuurman, Donny van de Beek, Steven Bergwijn en Tete. Dit zijn slechts namen uit mijn hoofd. Deze markt beweegt volop in Europa en elke transfer is een referentie (in financiële zin: verhoging van transfersom). Wie hebben wij als voorbeelden? Marktwerking is in verhouding met populariteit. Onze spelers zijn niet populair.

8 juli 2016 om 20:15

Ja, dat geef ik toch ook toe? Ik zei dat we 25 moesten vragen voor Oguzhan, daar is niks mis mee. Ik zei niet dat we dat ook zouden krijgen, maar we moesten geen genoegen nemen met veel minder. Waarom moeten we onze beste spelers weg doen voor een veel lager bedrag dan spelers van soortgelijke niveau met een andere nationaliteit?

Ik weet ook wel dat Janssen zijn transfersom puur te danken heeft aan zijn paspoort. Maar wat ik probeer aan te geven is, we hoeven geen genoegen te nemen met een fooi in vergelijking met wat andere clubs verdienen aan transfers. Ik heb het niet over bedragen als 30-40 miljoen, dat gaan we ook nooit krijgen voor een speler.

Maar als zo'n Janssen, die zeker niet hoort tussen de grootste talenten van Nederlandse bodem, 20 miljoen oplevert, dan moeten onze grootste talenten ook voor bedragen in de buurt weggaan. Ik wil ook dat er zoveel mogelijk Turkse spelers in de grote competities actief zijn, maar dat betekent niet dat we onszelf moeten laten belazeren. We moeten niet voor het allerhoogste gaan, maar zeker ook niet voor het allerlaagste.

11 juli 2016 om 17:13

Ik denk dat jullie je beter bezig kunnen houden met het turkse voetbal. Janssen verdrong zowel rvp en kjh en stond op als 1e spits van het nederlands elftal. En hij is pas net 22 jaar oud. Hij kegelt er in z'n 1e seizoen meteen 27 in in de eredivisie. Dan houd az stevig beet aan de vraagprijs en krijg je inderdaad 20 miljoen. Als besiktas, gala of fener vasthouden aan hun prijs krijgen ze ook veel meer voor hun spelers.

Goede deal voor West Ham! Besiktas had meer moeten vragen. Hopelijk bewijst Tore zich.

Na de transfer van GG is dit weer een blunder van Fikret Orman. Waar ik in de eerste instantie 3 miljoen huursom en 13 miljoen overname te weinig vond, blijkt het nu te gaan over een huursom van 2,5 miljoen en overname van 11,7 miljoen euro. Die 11,7 miljoen gaan we nooit zien ben ik bang. Hij zal terugkomen met een lagere marktwaarde en wat hou je eraan over? Een miezerige 2,5 miljoen euro. Daarnaast hebben we nog steeds geen fatsoenlijke verdediging en Gomez lijkt ook niet te komen. Sosa wilt weggaan, dus hebben we ook een nieuwe nummer 10 nodig. Waar the fuck is het bestuur mee bezig???

Ik was een voorstander dat hij moest vertrekken, maar niet op deze manier!
Allereerst klopt het bedrag van VZ niet. hij wordt wel verhuurd voor 2.9 miljoen euro maar kan overgenomen worden voor 13 miljoen ( hier zal ook een doorverkoop percentage aan vast zitten).

Tore wou weg en wij hebben laten zien het ook zonder Tore te kunnen. Maaaaar!! Wij hebben enkel een paar versterkingen nodig en kunnen deze alleen verrichten door het geld dat door transfers binnen komt. Als ze Tore nou in 1x voor 16 miljoen hadden verkocht was het dikke priem, maar in dit geval krijgen we maar 3 miljoen.
Dat hij vertrekt is normaal want hij wou zelf ook weg maar de manier waarop ( verhuren etc) is domdomdom.

Nu is het tijd voor Kerim Frei, podium is van jou vriend laat ze zien wat je kan! Hij wordt onze nieuwe ster onder Senol let maar op! Verder hebben we nog Ozbiliz welke op moment een vraagteken is maar als hij kan vlammen hebben we 2 vliegen in 1 klap.

Gomez blijft zo goed als! Atiba heeft gezegd dat hij blijft! En Kolarov wordt waarschijnlijk morgen bekend gemaakt! Er komt nog een centrale verdediger bij en ik verwacht nu ook nog een flank speler!
Zolang we Sosa weten te behouden en deze spelers aan weten te trekken. Komt alles helemaal goed

11 juli 2016 om 17:00

Oh dan, als Atiba het heeft gezegd zit dat wel snor..

11 juli 2016 om 17:07

Er verschijnen ook geen berichtgevingen meer rondom Atiba. Hoorde het eergisteren op een sportchannel dat Atiba sws blijft. Alleen Sosa kan een obstakel vormen maar dat komt meer door zijn vrouw. En ik snap het ook wel dat ze bang is geworden nu met ook nog hun tweeling baby

11 juli 2016 om 17:31

Op KAP staat 2,5 miljoen. Dus ik denk dat voetbalzone het wel goed heeft

Ben benieuwd of hij de tempo in de premier league aankan. Goede voetballer maar conditioneel erg zwak. Wanneer hij 90 min speelt dan is het meestal na 60 min gedaan met hem. Hij moet echt wat aan zijn conditie doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

West Ham United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Chelsea5419
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
T. SoučekMiddenvelder319
J. BowenAanvaller318
A. YarmolenkoAanvaller140
M. EmmanuelAanvaller00
D. RandolphKeeper20
N. TrottKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina West Ham United.

Turkije
20 fans
Middenvelder, 29 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Besiktas 14 2 0 0
2019/2020 Yeni Malatyaspor 23 1 3 1
2018/2019 Besiktas 2 0 0 0
2017/2018 Besiktas 1 0 0 0
2016/2017 West Ham United 5 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Besiktas wint en groeit uit tot grote winnaar van het weekend

Besiktas heeft zondag een voorschot genomen op de landstitel in Turkije. Het team van trainer Sergen Yalçin won met 2-4 bij laagvlieger Erzurum BB en profiteerde daarmee van de misstappen van...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 13 april
Sergio Peña wordt gevolgd door clubs uit België, Spanje en Mexico. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren