‘PEC Zwolle stunt en huurt gewezen wonderkind van AC Milan’

Vrijdag, 8 juli 2016 om 10:24Gijs Freriks • Laatste update: 10:31

Hachim Mastour lijkt zijn loopbaan voort te zetten bij PEC Zwolle. La Gazetta dello Sport meldt dat de achttienjarige aanvallende middenvelder vrijwel zeker op huurbasis aan de slag gaat in het IJsseldelta Stadion, al hebben de clubs er nog geen mededelingen over gedaan.

/

Mastour ruilde Reggio op veertienjarige leeftijd in voor de jeugdopleiding van AC Milan. De enkelvoudig international van Marokko maakte zijn officiële debuut in het eerste elftal nog niet, maar maakte dat wel in het eerste van Málaga. Hij werd vorig seizoen immers verhuurd aan de Andalusiërs, maar verder dan die ene eerste wedstrijd in het profvoetbal kwam Mastour niet.

Málaga besloot de optie tot koop van naar verluidt vijf miljoen euro dan ook niet te lichten en Mastour meldde zich afgelopen donderdag weer voor het eerst bij Milan. De Marokkaanse Messi, zoals hij in het verleden ook wel werd genoemd, zou eerder in beeld zijn geweest bij onder meer Arsenal, Ajax, Internazionale, Barcelona, Real Madrid en Manchester United.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Poll

Denk jij dat Hachim Mastour naar PEC Zwolle gaat?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

94 reacties (laatste reactie door bahaboy)

Haha, dat zou wel een stunt zijn. Die gast is zo opgehemeld, niet normaal. En dan nu bij Zwolle.

8 juli 2016 om 10:35

Ik hou niet van de overdreven aandacht voor kindertalenten. Je kan nog zoveel Youtube filmpjes met acties in de F-jes hebben. De weg naar het volwassen voetbal is lang en hard en gaat meer over mentale hardheid dan over trucjes...kuijt speelde op z'n 18e nog bij Katwijk en is nu multi miljonair. Nii Lamptey, Kerlon, Adailton, Leonardo, Quincy Owusu en vele anderen zijn te vroeg opgehemeld, hebben de top nooit gehaald en zitten nu gedesillusioneerd thuis.
.

8 juli 2016 om 11:29

Nii Lamptey is niet echt een goede. Had zich toch al aardig bewezen voor ie bij PSV kwam. Kon het alleen niet doorzetten.

8 juli 2016 om 13:53

Die Lamptey is dan ook weer ongelooflijk hard genaaid in zijn leven. Had waarschijnlijk een redelijke carrière gehad, als hij gewoon geen profiteurs om zich heen had. Beetje het stereotiepe verhaal van jong talent en aasgieren.

8 juli 2016 om 10:36

Ik denk dat dit het gevolg is van de warme contacten die worden onderhouden met Raiola. Je ziet toch steeds spelers uit zijn stal bij Zwolle worden gestald. En daar zitten af en toe zekee pareltjes tussen.

8 juli 2016 om 12:00

Klopt helemaal.

8 juli 2016 om 10:37

Wehooo! Yes! Goed voor die jongen! Eredivisie is een perfecte leerschool voor m, een competitie waar je een beetje de ruimte krijgt om cratief te zijn. Jans is ook een perfecte coach voor m. Vraag me alleen af op welke positie hij gaat spelen. Kan op de vlanken en middenveld uit de voeten, maar is eigenlijk een 10.

8 juli 2016 om 10:42

Ik vind t opmerkelijk! Ze hebben geen vertrouwen in hem daar bij Ac Milaan..

Ik dacht zelfs dat Málaga voor een redelijk bedrag hem zelfs kon kopen!

Geloof mij als hij de nieuwe Messi of neymar zou zijn dan hadden ze dat niet gedaan.. Plus het feit als je 18jAr bent het eigenlijk normaal is dat een goede speler bij de selectie zit

Begin van het einde!!

8 juli 2016 om 10:49

Nieuwe Messi, nieuwe Neymar. Als we nou met zijn allen eens kappen met dit soort teksten dan zou dat al een heleboel schelen en dat zou deze Mastour nu bij Zwolle binnenkomen als een normaal talent. Een talent dat werkelijk alles nog moet laten zien, ook in de Eredivisie. Net als die Hebling die via Raiola van PSG overkwam.

8 juli 2016 om 10:55

Denk je niet candela, dat als ze hem verhuren ipv voor goed geld aan Málaga verkopen, dat ze juist vertrouwen in hem hebben ? Ze kunnen bijvoorbeeld kiezen voor garantie op speeltijd om er later alsnog sportief van te profiteren en nog later nog meer moneys voor te kunnen krijgen

8 juli 2016 om 11:31

Dus men moet een speler die niet goed genoeg is voor Malaga gewoon in de selectie opnemen omdat hij 18 is? Als ie goed genoeg was, dan had ie er echt wel bij gezeten.

Pec was hier al meer dan een maand mee bezig en het is dus toch uiteindelijk gelukt.

Dit is de vervanger van de vertrokken dario tanda.
Ik denk dag wij in Zwolle de eagels en tanda en z'n zaakwaarnemer mogen bedanken want wat is dit een vervanger zeg!!

Tanda bedankt!

8 juli 2016 om 10:46

Gelul en gewoon een sneer naar eagles. Deze jongen zou komen voor de basis, tanda zeker niet. Dus leuk die rivaliteit maar krijg het niet te hoog in de bol

8 juli 2016 om 11:25

Succes met tanda

8 juli 2016 om 14:06

Haha tanda daar is ie dus! Had hoge verwachtingen van hem toen hij uitgegroeid was tot een waardevolle speler bij mn team in pes (13?). Jammer

8 juli 2016 om 15:42

Tanda heeft zelf ook iets te lang pes gespeeld want hij weet niet wat een contract inhoud

8 juli 2016 om 11:48

Ik ben niet voor go ahead....

Wat een zet zou dit zijn van PEC! Denk dat hij in de Eredivisie zijn carrière weer op kan pakken na een minder seizoen bii Malaga.

8 juli 2016 om 10:34

Zou zeker een geniale zet zijn! Dit soort acties is volgens mij ook de reden dat ze zo constant presteren in de Eredivisie. Wie had verwacht dat een speler als Necid of Bouy haalbaar was voor een club als Pec? Maar ze krijgen het voor elkaar en kunnen nu aan een Mastour laten zien dat het voor veel spelers goed heeft uitgepakt.

8 juli 2016 om 10:53

Het zou voor Zwolle fantastisch zijn als Mastour het in de Eredivisie laat zien waardoor hij vervolgens bijv wel kan slagen in de Serie A. Dan gaat er vast wel een lichtje branden bij veel grote clubs.

8 juli 2016 om 11:19

Goede trainer, goede club en goede competitie voor hem om eens te laten zien wat hij waard is. Hopelijk komt hij wel op 10 te spelen, wie zijn zijn concurrenten daar bij PEC voor die positie?

8 juli 2016 om 14:13

Marinus en Thomas denk ik...

Haha wat zou dit een stunt zijn. Op Fifa werd hij echt een wereldspeler (nu ieeetjes minder maar nog steeds heel goed). Leuke dribbelaar/skiller. Maar ben benieuwd of hij meekan in de eredivisie. Een Nouri bijvoorbeeld heeft vergelijkbaar talent, maar kon het vooralsnog fysiek ook nog niet aan. We gaan het zien, hoop dat ie komt.

8 juli 2016 om 10:30

Nouri vergelijkbaar talent ?

Die gast Is nog jonger en heeft al genoeg minuten gemaakt in de Seria a en dan ga je hem vergelijken met een speler die een jaar in de jupiler league heeft gespeeld ?

Komop zeg laat die nouri is een keer debuteren in het eerste en in de eredivisie wat laten zien want ik denk dat die nouri de meest omhoog gelulde jeugdspeler van de afgelopen 10 jaar is . Maar een aisatti was even ver op zijn leeftijd mischien nog wel een stuk verder .

8 juli 2016 om 10:38

Welke minuten in de serie A?

8 juli 2016 om 10:40

Als je de moeite zou nemen om de tekst te lezen, kon je weten dat deze Mastour pas één officiële wedstrijd heeft gespeeld in de Spaanse competitie. Oftewel, hij heeft nog geen één minuut gespeeld in de Serie A.

8 juli 2016 om 10:45

Tuurlijk, blijf maar zeuren. Kom je ook nog praten als Nouri over 6 jaar in de wereldtop speelt?

8 juli 2016 om 10:51

Wie zegt dat die de wereldtop haalt?

8 juli 2016 om 11:02

Nouri wereldtop?kom op zeg, dat ventje wordt volgend jaar al 20 en heeft nog geen 1 minuut ED ervaring. Waarom gaat hij wel mee met het EK onder 19 en die andere 2 talenten op het middenveld bij Ajax niet? Lijkt me dat hij dus nog niet het gevoel heeft dat hij dicht tegen de basis van Ajax 1 aan staat. Nee de kans dat die jongen wereldtop wordt is heel klein gezien zijn positie nu bij Ajax.

8 juli 2016 om 11:09

Ja hoor dat kom ik zeker ... Kom jij ook praten als hij ergens in de middenmoot van de griekse competitie speelt of op de bank zit bij Heracles Almelo?

8 juli 2016 om 11:10

Pogba was op zijn leeftijd al basis speler bij Juventus.

Dat is pas het halen van de Wereldtop ..

8 juli 2016 om 12:06

@MRITA je weet hoe Pogba en Nouri er uitzien he..? Bazoer speelde op zijn 18e zichzelf toch ook in de basis? Die gasten heb het fysiek om al van jongs af aan mee te kunnen op het hoogste niveau. Nouri wordt op zoveel jeugdtoernooien gekozen of gezien als de beste speler. Het talent heeft hij echt wel, en anders zou ik maar eens wat filmpjes van hem bekijken.

8 juli 2016 om 12:09

Heb genoeg filmpjes gezien , Van dat soort mannetjes lopen er tientallen in de jeugdelftallen in grote steden , Kleine technische marokaantjes die scharen en overstapjes kunnen uitvoeren . anas achabar was minstens net zo goed als deze jongen .

8 juli 2016 om 12:56

Kerel hij heeft nooit in de serie a gespeeld. Lees de tekst aub

8 juli 2016 om 13:43

Hahahahha wvisch zijn de druiven zuur of ben je jaloers dat Ajax Nouri heeft? "Hij wordt volgend jaar 20 en heeft nog geen 1 minuut ED ervaring". Je kan het verhaal ook mooier maken dan dat het is. "Volgend jaar 20" we zitten begin Juli en hij werd in eind April of begin Mei (dacht ik) 19 dat betekend dat het nog +- 9/10 maanden duurt voor dat hij 20 jaar is. Hij is eerder pas net 19 dan al bijna 20.

Als ik zeg die bergwijn heeft ook nog bijna geen ED ervaring en wordt volgend jaar alweer 20. Dan krijg ik alle psv supporters over me heen. En terecht want dan maak je de waarheid (voor een Ajaxfan) mooier dan dat het is.

Ten tweede een Tete speelde zich op zijn 19de ook pas bij de selectie en wordt nu gezien als 1 van de grootste talenten van Ajax.

Ik begrijp sommige fans hier echt niet. Of je nou op je 18de of 19de minuten maakt maakt toch geen verschil? Als je talent hebt kom je er wel. Verder zit Van de Beek al 9 maanden (als wisselspeler vooral) bij de selectie, dus logisch dat Ajax hem niet laat gaan en wilde Frenkie voor zijn kans vechten door dat er een nieuwe trainer is en hij kansen ziet.

8 juli 2016 om 14:10

9/10 maanden later is toch ook volgend jaar? Komend seizoen al dus. Bergwijn wordt niet zo opgehemeld, Nouri is al 5 jaar de nieuwe Iniesta en de volgende topspeler van Oranje.

8 juli 2016 om 14:34

Lees je wel? Ik zeg je maakt de waarheid mooier dan dat het is. Iemand die net 2 maanden 19 is en dan al zeggen hij wordt volgend jaar 20 en heeft nog 0 minuten Eredivisie ervaring. Dat klopt, maar dat is pas over 34 eredivisie wedstrijden. Misschien heeft hij als hij 20 is al 1000 minuten Eredivisie achter zijn naam. Nu insueert hij dat hij bijna 20 is en nog nooit in de Eredivisie heeft gespeeld. Toen het seizoen nog liep was hij 18 en nog niet klaar voor Ajax 1.

8 juli 2016 om 14:54

Er staan zo veel filmpjes van spelers op het internet zelfs van spelers uid e JL met eigen compilaties als je alleen de goede dingen laat zien is elke speler wereldtop

8 juli 2016 om 16:32

Lees jij de tekst wel, hij heeft 1 wedstrijd gespeeld in totaal. Ik zou je verwachting dus maar bijstellen. Ik denk dat je hij en Nouri prima kunt vergelijken. Allebei stempel van toptalent. Maar hoe dichter ze bij het het eerste komen hoe moeilijker ze het krijgen. Gedurfde zet van hem trouwens. Mocht hij niet slagen raakt hij zijn sterrenstaus wel kwijt. Maar hopelijk wordt het een enorme hit.

Als deze jongen echt naar PEC gaat halen ze wel een goed talent binnen zeg. Hopen dat hij het ook kan laten zien in Zwolle.

Zeer goed nieuws.
in één week de grootste loser van de Nederlandse voetbalvelden (tanda) kwijtraken en een groot talent binnen halen.
Mijn week is OK

8 juli 2016 om 10:36

Inderdaad dit is wel een mooi nieuws voor Pec. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen in de eredivisie. Aan talent ontbreekt het deze jongen niet, laten we hopen dat het er ook uitkomt in Zwolle .

Dit is uiteraard mooie reclame voor PEC en voor de eredivisie!

8 juli 2016 om 11:21

Met Jans heb je volgens mij een hele geschikte trainer die ook nog eens durft te voetballen. Jans zorgt wel dat ie z'n koppie bij het voetbal houdt en na 2 goede wedstrijden niet naast zijn schoenen gaat lopen. Maar, laten we bij het begin beginnen, deze jongen is 18 en moet eerst maar eens een basisplaats afdwingen (al maak ik me daar niet zo druk om).

8 juli 2016 om 11:47

@ypuh daar heb je zeker gelijk in. Jans staat bekend als trainer die zijn teams attractief en verzorgd voetbal laat spelen en dat komt deze jongen denk ik wel ten goede. Het is trouwens wel te hopen voor Mastour dat hij dit seizoen wel aan spelen toe komt. Dit omdat het anders een verloren jaar is en op deze leeftijd is het vooral belangrijk om wedstrijden te spelen en ervaring op te doen.

Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar hem en zal komend seizoen wat extra wedstrijden van PEC gaan volgen!

8 juli 2016 om 13:56

Wat is dat Tanda-verhaal dan? Hoor er nu meerdere mensen over.

Nijkamp heeft al min of meer aan de Stentor bevestigd dat er onderhandelingen gaande zijn.

Zou wel een stunt zijn natuurlijk. Heb hem echt nog nooit zien voetballen, maar de verhalen zijn goed. Wel vind ik, dat als je bij Milan helemaal niet aan spelen toekomt, ook al ben je jong, ben je niet zo goed als ze zeggen. We moeten het zien, ben benieuwd.

8 juli 2016 om 12:56

Bij dat soort grote clubs is er bijna geen tijd om zo'n jonge te laten spelen. Het is daar letterlijk; time is money.

Die jongen weet niet eens waar Zwolle ligt!

Vraag me af hoe ze bij Zwolle bij hem zijn uitgekomen, zou een stunt van grote proportie zijn.
Ga zeker dit seizoen dan een wedstrijdje van Zwolle proberen te pakken.

8 juli 2016 om 10:35

Misschien vanwege Bouy, daar dacht ik meteen aan. Ook al is hij vam Juventus. Of Raiola is zijn zaakwaarnemer?

8 juli 2016 om 10:48

Klopt, Raiola is zijn zaakwwarnemer

8 juli 2016 om 10:57

Hebling kwam toch ook via Raiola van Psg? Wel slim van Raiola, falende talenten van topclubs oprapen en via Zwolle weer in de kijker laten spelen. Het is tenslotte ook zijn geld dat verdampt wanneer zo'n geweldig talent het niet laat zien.

8 juli 2016 om 13:24

Hoe kan Hebling nou gefaald zijn? PSG kocht hem en verhuurde hem gelijk door aan PEC

8 juli 2016 om 10:38

Rusnak wist ook geen eens van Cambuur af. Het kan snel gaan

8 juli 2016 om 10:58

Goeie connectie met Raiola bij Pec, waarschijnlijk zijn zaakwaarnemer.
Daardoor hebben ze ook eerder Bouy van Juve kunnen huren en Hebbling van Psg.

8 juli 2016 om 12:58

De enige plaats dat ie in Nederland weet is Amsterdam.

Haha wauw, wie had dat ooit verwacht. Ben heel benieuwd!

Deze jongen op 10 en Achahbar in de spits, dat wordt Samba in Zwolle!

Hahahahaha... dit zou echt geweldig voor de zwollenaren zijn!! Ajax mocht hem toen niet huren of overnemen en toen werd hij verhuurd aan Malaga en nu mag PEC wel hahaha wat is de voetbalwereld soms krom zeg!!

Zozo die hebben wel goede connecties bij Zwolle zeg. Als hij het daar niet haalt dan ken die het bij Milan zeker wel vergeten

Ik ken hem uit spellen als FIFA en FM en van veel video's op YouTube. Geen idee wat we van hem mogen verwachten. Jonge gast in een totaal vreemd land. Kan een goede zet zijn wanneer hij hier kan aarden als speler. Kwa naam is het natuurlijk een toffe zet van PEC!

Kennelijk is hij afgezakt. Want ze laten met alle respect echt geen toptalenten naar Pec Zwolle gaan. Zal wel zijn laatste kans zijn of de hoop dat ie hierdoor doorverkocht kan worden..

8 juli 2016 om 10:45

Vriend van me is Milanista en die gast heeft me afgelopen jaren doodgegooid met filmpjes van deze gast: de future of Milan. Wat valt het dan toch weer tegen, we moeten toch echt eens kappen met het ophemelen van iedere tiener die een paar leuke trucjes kan.

8 juli 2016 om 11:03

Dat zegt niks, als jij paar trucjes doet kan ik ook een leuke video van jou op youtube zetten. Als het wedstrijd beelden zijn is het iets anders, die liegen meestal niet.

8 juli 2016 om 11:06

Het zegt weinig maar vele vele mensen laten zich erdoor meeslepen. Waardoor zo'n jongen onterecht het predikaat krijgt: de grote toekomstige ster van Milan, Marokkaanse Messi etc. En wat vaak nog een groter probleem is: die jochies gaan zich er naar gedragen. En dan wordt het eigenlijk nooit meer wat.

8 juli 2016 om 16:17

Klopt een groot aantal spelers moeten teveel doen om hun verwachtingspatroon te halen. Kijk een El Sharaawy. Maar ook Pogba waarvan iedereen denkt dat ie twee klassen beter is dan in de realiteit..

Ik noem dit soort spelers Fifa-talentjes. Hoop dat t wat word maar t feit dat ie haalbaar is voor Pec voorspelt dat de club er niet echt meer iets in ziet.

Aanwinst voor Pec, maar ook een aanwinst voor de eredivisie!

8 juli 2016 om 11:01

Dat is nog maar de vraag. Natuurlijk kan het een aanwinst zijn, maar kan ook een gevalletje Adu worden.

Eerst zien dan geloven of hij wat kan, vorig jaar hadden ze ook een toptalent van Psg: niets van gezien (ook door blessures)

8 juli 2016 om 11:07

Exact. Hebling is vast een talent maar dat wil ook niet zeggen dat zo'n jongen nou meteen de Eredivisie kapotspeelt. Dat zal met een Mastour toch ook allemaal moeten blijken. Jans is wel een hele goede om hem op het goede pad te zetten.

8 juli 2016 om 11:23

Niets van gezien? Ben je blind?

8 juli 2016 om 11:24

Heeft hij in die 8 wedstrijden (200 minuten ofzo) een dermate grootse indruk gemaakt dat heel Nederland hem nu op de radar zou moeten hebben dan?
Hebling kan zich hopelijk komend seizoen echt tonen. Zwolle zet al met al wel een interessant team neer.

8 juli 2016 om 11:57

Hoewel hij niet iedereen er uit speelde kon je toch echt wel zien dat die jongen talent had/heeft.

Hij geraakte ook al niet aan speel minuten in het jeugd elftal bij Milan. Ik geloof al lang niet meer dat hij groot gaat worden. Omdat hij leuke trucjes kan met de bal wil niet zeggen dat hij een goede voetballer is.

Yes Yes Yes! Ik ben fan van Milan, en vindt het jammer als die weg moet(ook al is het maar voor een jaar), maar als er dan 1 club is waar die wel naar toe mag, is het wel PEC Zwolle. Daar kan hij echt doorgroeien tot een stabiele profvoetballers.

Dit lijkt me echt een prima stap! Iedereen roept dat Ajax deze jongen maar moet kopen voor 5 miljoen of dat AC Milan hem onder het bewind van de Chinezen maar een kans geven moeten. Bij Milan zullen ze altijd de voorkeur geven boven een aankoop a la Pastore of Mata en of hij het bij Ajax red is ook nog maar afwachten. PEC lijkt me de ideale opleidingsclub waar je gewoon een basisplaats af kunt dwingen en speelminuten maken kunt.

Dat zou echt een topversterking zijn voor PEC Zwolle. Ondanks dat Hachim Mastour het tot dusver niet waar heeft weten te maken als toptalent, is hij nog steeds erg jong en bij Zwolle zie ik hem wel een goede ontwikkelingen doormaken en ja, hij is veel gehypt de afgelopen jaren, maar kom op, hij is pas vorige maand pas 18 geworden en echt oordelen kunnen we eigenlijk niet.

Als hij over bijvoorbeeld twee à drie jaar het nog steeds niet waar heeft gemaakt en het dus ook niet heeft laten zien bij clubs als, met alle respect, Zwolle, dan kunnen we zeggen dat hij enorm gehypt is en in het rijtje van Kerlon, Quincy Owusu Abeye, Freddy Adu, etc. thuis hoort.

Begois
v.Polen
Marcellis
vd.Pavert
Schenkeveld
Saymak
Mastour
Marinus
Achahbar
Nijland
Thomas
8 juli 2016 om 15:27

Achabar mist snelheid om als LV te fungeren. Jans zal met 2 spitsen moeten spelen wil hij de kwaliteiten van Achabar willen benutten. Nijland diep met Achabar als een SS vlak achter hem.
En waar is Bouy in je basiself? Toch wel een dragende kracht gebleken afgelopen seizoen.

8 juli 2016 om 15:45

@ Jaxiejuve,

In jou naam komt Juventus voor en Bouy was het afgelopen seizoen gehuurd van Juventus. Inmiddels is Bouy ook weer terug naar Juventus en zit dus niet meer bij PEC Zwolle.

Prachtig om het megatalent van AC Milan straks te zien in onze mickey mouse competitie. In denk dat dit wel een juiste springplank is

Hachim Mastour welkom in Zwolle.
Laat iedereen maar lekker lullen.
Ik als Zwollenaar ben er blij mee.
Bij Peczwolle krijgt hij de kans om zich waar te maken en laat dat maar aan Ron Jans en zijn team over.

Ijsseldelta Stadion..............

Maar toen Lahm weg gingen er al geruchten over een vervanger die bij de open dag al bekend zou moeten zijn.(morgen) Ben tot nu erg blij met de aankopen van Zwolle!

8 juli 2016 om 12:17

Voetbalzone heeft blijkbaar nog niet meegekregen dat het stadion is omgedoopt tot Mac3park Stadion
De selectie lijkt inderdaad niet minder dan vorig seizoen maar ik mis nog wel een rechtsbuiten.
Ik weet dat Kingsley en ook Saymak daar kan spelen maar of dat genoeg is?

8 juli 2016 om 14:16

Lijkt me toch niet dat het de vervanger van Lam is? Spelen op een totaal andere positie

Word er niet te snel een talentvolle speler voor wonderkind uitgemaakt terwijl hij bij Malaga waar hij uitgeleend was geen potten heeft kunnen breken. Ik hoop voor Zwolle dat het een aanwinst zal zijn maar ik vrees het ergste.

Valt me wel op dat ze daar in Zwolle altijd goed bezig zijn.

Een wonderkind dat bij Zwolle gaat Spelen? Zo' n wonderkind lijkt het me dan ook niet.

Heeft zo te lezen nog niets gepresteerd! En nu van milaan naar Zwolle. Interessante carierre, niet geschoten altijd mis!

8 juli 2016 om 13:32

Hij komt uit de stal van Raiola en daar heeft Zwolle goede contacten mee. Ik hoop voor Zwolle dat hij iets kan betekenen in hun selectie maar spelen bij 1 van de top 3 in NL zit er niet in.

Dit wist ik gisteren al. Brama zij gisteren tegen mijn broertje dat hij morgen een nieuwe collega zou krijgen.

8 juli 2016 om 15:24

Was jij degene die gister in een andere artikel over Mastour zei dat hij naar Pec zou gaan?

Mooie aanwinst voor Pec. Ze hebben nu met Bouy en Mastour veel creativiteit op het middenveld. Dit wordt zeker een reden om Pec te gaan volgen komend seizoen. Ik hoop dat Mastour zijn belofte gaat inlossen.

8 juli 2016 om 18:04

Bouy is er niet meer hoor.

Overhyped voor de internationale top, maar een prima versterking voor PEC Zwolle. Dit zou maar dé Eredivisie-transfer van deze zomer kunnen zijn. En jongens als Mokhtar, Achahbar en El Hasnaoui kunnen hem een beetje wegwijs maken in Zwolle, om hem zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PEC Zwolle

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
A. VelliosAanvaller92
L. ThyAanvaller82
T. BeelenVerdediger90
M. BogardeVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina PEC Zwolle.

24 jaar
26 fans
Aanvaller

In de wandelgangen

Maandag 29 augustus
Manchester United en Barcelona zijn in gesprek over een ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren