Globetrotter Krul naar Japan: ‘Vroeger kwamen we niet verder dan Texel’

Zondag, 3 juli 2016 om 13:37Thijs Post

Globetrotter André Krul heeft weer eens een opvallende nieuwe bestemming: de 29-jarige keeper gaat aan de slag bij Iwaki FC in Japan, de vereniging van Pieter Huistra. Krul, die in Nederland onder contract stond bij clubs als FC Utrecht, Sparta Rotterdam en FC Groningen, speelde in het verleden ook in landen als Colombia en Puerto Rico.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

16 reacties (laatste reactie door christopher)

Toch mooi voor zo'n avonturier dat het voetbal hem zoveel brengt. Groot gelijk heeft hij, betaald van de wereld genieten, toch niet voor iedereen weggelegd!

3 juli 2016 om 13:51

Dat is toch prachtig deze keeper geniet echt van zijn carrière.
Misschien niet de beste maar op leuke plaatsen mooie ervaringen opgedaan.

Goede keeper. Viel me op bij de beloften van Cambuur. Toch is hij altijd derde keeper gebleven en heeft hij z'n debuut in het eerste nooit gemaakt.

3 juli 2016 om 13:56

Zou nou toch niet mistaan met die lachwekkende keeper van jullie haha

Hij geniet er zijn eigen manier van als je toch beseft dat je niet de beste bent geniet van de buitenlandse avontuurtjes. Wel mooi om te zien.

Heerlijk toch?! Je grote passie, je grote hobby, je werk kunnen uitvoeren in prachtige landen, culturen en daar je geld mee verdienen.

Al die backpackertjes die tomaten plukken om rond te komen. Dan heeft hij het toch beter gedaan met waarschijnlijk een lekker salaris. Heeft ie zo'n goede zaakwaarnemer of hoe zit dat?

Die foto 😅😅😅

3 juli 2016 om 14:10

Inderdaad haha. Ik vind het ook een vreemde fotokeuze. Wel mooi dat die jongen iets van de wereld ziet en profkeeper is.

Dit is toch het mooiste wat er is? Lekker de wereld over reizen, en overal aan de bak kunnen dankzij een (beperkt) voetbaltalent. Had in zijn schoenen precies hetzelfde gedaan. Vraag me af of er niet veel meer van dit soort gasten zijn, waar je de verhalen nooit van hoort..

Geniet er van 😀😀😀

Goeie foto hahahahahahaaa !!!

Ach ja hij kan in ieder geval zeggen dat hij op wereldreis is geweest!😉

Haha prachtig avontuur voor Krul natuurlijk. Kon d'r niet veel van bij Utrecht weet ik nog maar geniet zo mooi van z'n leven en ziet veel van de wereld. Bij Boyaca Chico blijft hij ook een cultheld ondanks de matige prestaties. Succes in Japan!

“het is mooi voor mij om aan de start te staan van dit ambitieuze project te staan en het maakt mij rijker qua ervaringen en fysiek sterker”. Hopelijk maakt het hem ook rijker qua euro's.

Als hij de 3de keeper bij Cambuur was eh afgelopen seizoen.. Dus achter Zeinstra en nienhuis.. Sorry maar dan kan je d'r toch geen klote van 😅, misschien is dit meer zijn niveau en verklaart dat ook zijn opmerkelijke carrière.. Wel leuk voor die jongen en ik hoop oprecht dat hij er financieel ook vooruit op gaat, hulde voor deze jongen(die als 1 van de weinige profs naar z'n hart luistert)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Japan

FIFA ranking: 27
19 fans
Actuele wedstrijden
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Japan.

0 fans
Keeper, 34 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 4 augustus
Paris Saint-Germain had veel vertrouwen in de komst van Lionel Messi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren