Go Ahead Eagles kondigt transfer aan: ‘The boy is back in town’

Maandag, 13 juni 2016 om

Joey Suk keert terug bij Go Ahead Eagles: de in Deventer geboren middenvelder tekent bij de club uit zijn thuisstad een tweejarige overeenkomst. “The boy is back in town”, meldt de naar de Eredivisie gepromoveerde club. De 26-jarige Suk, in het verleden publiekslieveling bij Go Ahead Eagles, stond sinds 2013 onder contract bij NAC Breda.

/

“Ik kijk er echt naar uit om terug te keren bij Go Ahead Eagles en vind het mooi om samen met de club in de Eredivisie te spelen. Daar hoort Go Ahead Eagles ook thuis”, laat Suk weten op de clubwebsite.

“Ik heb altijd een speciale band met de fans gehad omdat ik zelf ook altijd supporter van de club ben geweest”, gaat hij verder. “Toen ik zelf in het eerste elftal mocht voetballen, was dat voor mij een droom die uitkwam. Geweldig om straks weer terug te zijn.”


Poll

Joey Suk moet nooit meer weg bij Go Ahead Eagles


Gerelateerd

13 reacties (laatste reactie door harmr)

Wat moeten we hier nu weer mee????? Met dit blinde paard ga je het niet redden!!!! NAC zal wel blij zijn met gae 2 waardeloze en te dure spelers overnemen

13 juni 2016 om 10:23

Voegde echt he-le-maal niets toe bij NAC. Hoop rennen en vliegen, maar voetballen ho maar. Waardeloze speler voor de Eredivisie...

13 juni 2016 om 10:25

Zijn we zeker eerst de altijd lastige Brands en nu Suk die gewoon snelheid te kort komt voor een draaiend elftal.

Volgens mij hield suk zelfs brands uit de basis bij nac haha

Zie het maar als een versterking voor de breedte. Persoonlijk zie ik dit niet als een directe versterking. Maargoed...leuk voor Suk en de fans

Dit begrijp ik dus echt niet... 2 wisselspelers van NAC (jupiler) moeten met GAE in de eredivisie spelen. Hoop voor de gae supporters dat er nog wat qua niveau bij komt.. anders heb ik er een hard hoofd in.

Bijzondere uitbreiding van de selectie. Aan Suk om te laten zien dat het niet alleen een uitbreiding is maar ook daadwerkelijk een versterking

Tsjonge jonge. Wil voorzitter Lugt weer naar de Jupiler of zo? Dit kun je niet menen?? Het gunnen doe ik hem wel.... Maar deze mooiboy heeft werkelijk niets laten zien. Ik ben benieuwd naar de uitleg van Lugt.

Selectie van eagles wordt er niet beter op.. vriends weg.. en twee matige spelers van nac gehaald. Hoe zit het met de kogel.. die was toch gehuurd van Utrecht, of is die eigendom van eagles

13 juni 2016 om 11:07

Eigendom

Denk dat hij vooral als invaller gehaald is voor extra kracht op het middenveld mocht daar een tekort aan zijn. Toch niet zo heel onverstandig vind ik. Basis zal hij niet halen denk ik of hij moet opeens wonderen gaan verrichten.

Echt een werkpaard deze Suk. Typische Jupilerleague voetballer. Ik vraag me af of hij een meerwaarde gaat zijn voor GAE in de Ere.

Prima voor de breedte in de Jupiler League, maar of we er iets aan hebben in de Eredivisie betwijfel ik. Misschien bloeit hij weer helemaal op in zijn achtertuin, laten we het hopen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Go Ahead Eagles

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

Nederland
17 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 17 januari
Richairo Zivkovic gaat opnieuw van werkgever veranderen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren