Turkije reist dankzij rake kopbal met prettig gevoel af richting Frankrijk

Zondag, 5 juni 2016 om 22:10Matthijs van Laar

/

Turkije heeft de laatste testcase voor het openingsduel op het EK tegen Kroatië overleefd. In Ljubljana werd thuisland Slovenië met 0-1 verslagen, dankzij een doelpunt van Burak Yilmaz. Eerder deze oefencampagne won het elftal van bondscoach Fatim Terim met 0-1 van Montenegro en bleek Engeland met 2-1 te sterk.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel al na vijf minuten spelen. Hakan Calhanoglu legde de bal van een meter of zestig precies op het hoofd van Burak, die doelman Vid Belec van dichtbij geen enkele kans liet. Turkije leek daarmee op weg naar een eenvoudige zege, maar maakte het zichzelf lastig en mocht doelman Volkan Babacan bij tijd en wijlen dankbaar zijn dat de 0-1 behouden bleef.

Ondertussen lieten Emre Mor en Volkan Sen aan de overkant kansen liggen voor de Turken om verder afstand te nemen en het duel alsnog vroegtijdig in het slot te gooien. Over een week wacht Turkije de eerste grote test tegen Kroatië, waarna (in ieder geval in de groepsfase) ook nog ontmoetingen met regerend Europees kampioen Spanje en Tsjechië volgen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door emre61)

Volkan sen, waarom komt hij mee eigenlijk?

5 juni 2016 om 22:27

Nou, omdat hij 1 van de weinigen is die voor dynamiek, snelheid en dreiging zorgt. Capish?

5 juni 2016 om 22:34

ohh okee, ik dacht dat balcontrole ook belangrijk was maar goed.
kip zonder kop rennen kan dus ook

5 juni 2016 om 22:42

De enige flankspeler die de perfecte controle en balgevoel heeft is Arda Turan. Wil jij soms met 1 flankspeler naar het Ek?

5 juni 2016 om 22:48

Gelukkig gaat hij mee , wanneer begint z'n straf??? Is volkan zijn straf alleen geldig met clubverband???

5 juni 2016 om 22:55

Die is alleen geldig in clubverband inderdaad. Anders hadden we wel een probleem gehad. Ik hoop maar niet dat Belek op de tribunes zit tussen de Kroaten. Als Volkan Sen hem ziet, vliegt hij er weer in en hebben we alsnog een schorsing voor hem bij de nationale ploeg.

5 juni 2016 om 22:59

No comment op @cimbom112.

Zijn straf is inderdaad alleen geldig met clubverband, gelukkig maar..

6 juni 2016 om 00:25

Jammer dat hij er niet echt veel mee doet.

6 juni 2016 om 14:13

Gokhan Tore ( geschorst) en Kerim Frei zijn beide veel beter dan Volkan Sen, Volkan Sen is middelmatige speler en Fatih Terim had hem zeker niet moeten selecteren.

6 juni 2016 om 03:20

Volkan kan een heel elftal voorbij dribbelen maar schieten en scoren dat moet je niet aan hem overlaten. Met een goed schot zou dit jochie echt geweldig groot kunnen worden.

Wat een belabberde wedstrijd. Het is nu zeker dat burak de nummer 1 spits is op frankrijk of ik er mee eens ben dat is iets anders maar laten we hopen op het beste. Als we door de slovenen al zo worden gesloten op onze eigen helft dan gaat spanje en kroatie het goed hebben met ons. Onze middenveld zijn allemaal trage slakken. Ozan niet goed genoeg, selcuk speelde niet goed. Babacan met weer goede reddingen. Voor de rest hopen op het beste en we zien wel hoe het gaat op het ek.

5 juni 2016 om 22:42

Precies.. Daarnaast vind ik caner ook een matige indruk maken. Ik merk ook dat de meeste na 50 of 60 minute hijgen, puffen en rondlopen.. De condities zijn niet op peil voor dit toernooi vind ik

5 juni 2016 om 22:49

Volgens mij hadden we in 2008 een conditietrainer uit de VS laten invliegen. Onze spelers (van Ugur Boral tot aan Sabri) liepen als paarden. We moeten gewoon die man weer even halen en dan komt alles goed hopelijk.

5 juni 2016 om 23:07

Scott Piri? Die is onlangs aangesloten bij de Milli takim zo'n 2 weken geleden denk ik.

5 juni 2016 om 23:22

Is dat zijn naam? Wist niet hoe hij heette maar wist wel dat hij een enorme bijdrage had. Hopelijk worden onze spelers fitter!

5 juni 2016 om 23:46

Sabri loopt al zijn hele carrière net een paard... die man heeft altijd al conditie gehad om een hele wedstrijd te spelen

6 juni 2016 om 00:31

Ja maar dat caner niet fit is normaal want hij heeft jammer genoeg 1. maand lang geen wedstrijd gespeeld. Arda bijna hetzelfde laatste maand speelde hij bij barca altijd maar 5-15 minuutjes Ik denk dat we op het ek ismail meer zullen laten spelen vanwege de fitheid probleem van caner. Soms is hij goed soms is hij dom hopelijk kunnen we de goede kant van hem zien.

6 juni 2016 om 03:21

Ugur en Sabri waren altijd next level qua conditie..

6 juni 2016 om 03:44

Hij was ook de conditietrainer van Galatasaray vanaf 2011 en ik moet zeggen, hij heeft wonderen verricht! Zo zie je maar weer hoe belangrijk een conditietrainer kan zijn, het gaat niet altijd om tactiek of systemen.

6 juni 2016 om 09:39

Jazeker. Ik kan me nog de conditietrainer van Daum herinneren, Roland Koch. Die liet de spelers destijds 3x per dag trainen tijdens de voorbereiding. Het resultaat kon je zien in de wedstrijden en vooral in de derbies met Daum.

Prima zege. Er is een ding duidelijk geworden: oguzhan of hakan moet plaats maken voor een snelle winger(mor of sen). Anders zijn we echt niet dreigend. Pffff Nuri Sahin, wat een onvervalste klasbak. Als hij fit zou zijn, adios Ozan.

5 juni 2016 om 22:23

Ik denk dat als we ozan tufan eruit halen (hij zit meer cam te spelen dan cvm) en oguzhan naast selcuk zetten. Hakan achter de spits en volkan sen/ emre mor op de flank samen met arda

Burak (dus ipv cenk)
Arda-hakan-sen/mor
Selcuk-ozughan
Caner-balta-topal-gonul
Volkan

5 juni 2016 om 22:34

Bjkq7

Eigenlijk wel, alleen laten we 1 ding niet vergeten: met deze basiself zijn we alles gaan winnen en kregen we haast geen goals tegen. Hoe onsierlijk Ozan ook is, blijkbaar draagt hij wel mee aan het balans. Emre Mor komt net kijken. Die moet je laten invallen. Je weet nog niet of je op hem kunt bouwen. Daarnaast vind ik dat spelers die een grote bijdrage hebben geleverd tijdens de kwalificaties altijd moeten beginnen. Burak is natuurlijk onze eerste spits. Cenk gaat erg belangrijk worden met Semih Senturk invalbeurten.

5 juni 2016 om 22:39

Als de bal bij de tegenpartij is, heb je niks aan die Emre Mor. Leuke dribbels en dreiging, maar hij moet veel beter worden in teamverband. Maar ja ik neem hem nog niks kwalijk. 18 jaartjes jong nog maar. Rustig brengen zoals je zegt.

5 juni 2016 om 23:53

Broer waarom niet selcuk eruit? Als je op de afgelopen wedstrijden een analyse zet zie je dat we op het middenveld handelingssnelheid te kort komen en dat selcuks mannetje bijna een hele wedstrijd vrij rond zwerft,

6 juni 2016 om 00:52

Sinds we volkan babacan in onze team hebben gebracht hebben we maar 1 keer verloren in ongeveer 15 ofzo wedstrijden. Je hebt gelijk dat we elke wedstrijd wonnen met deze team maar serdar aziz samen met balta in de centraal verdediging was een van de redenen dat we zo goed verdedigend waren. Het was de perfectie combinatie. Jonge, agressiefe verdediger met een ervaren, kalme verdediger. Met de topal in verdediging zet hebben we onze beste cvm opgeofferd en is het in mijn ogen geen goede zet want hij maakt te veel fouten in verdediging. we hebben onze andere cv die we hebben opgeroepen nauwelijks laten spelen. Is semih fit genoeg, ahmet calik is niet goed genoeg en we hebben in de voorselectie caylar opgeroepen maar hem niet 1 minuut laten spelen. Ik zei tegen mijn vrienden dat burak 100 percent zeker in de spits gaat spelen en hopelijk zal hij het doen voor ons. Cenk had een geweldige jaar maar zal het weer op de bank moeten doen. Ik heb mor ertussen gezet want we hebben geen rasechte andere vleugelspeler naast volkan sen in de selectie. Misschien yunnus malli op die positie zetten? Voor de rest nu alleen hopen. Maar niks eindigt zolang wij het zeggen (knipoogje)

5 juni 2016 om 23:14

Eerlijk; Nuri Sahin - Alex Song combo op't middenveld bij Gs hehe. Doet me denken aan Selcuk Melo destijds. Vanachter Neustädter ( Chedjou ) en Balta, zo heb je kwalitatieve ploeg met nog steeds een Turkse identiteit

5 juni 2016 om 23:20

Het lijkt erop dat het verkeerd gebruiken van Mehmet Topal onze achilleshiel wordt. Hij is feitelijk onze beste verdedigende middenvelder, maar centraal achterin lijkt het geen succes. Daardoor zijn we en centraal achterin verzwakt en op het middenveld.

Topal zou samen met Nuri centraal op het middenveld moeten spelen. En centraal achterin kun je dan Ahmet Calik of Semih Kaya neerzetten (bij gebrek aan beter, maar het zijn wel echte verdedigers).

6 juni 2016 om 08:45

Emre61

Het is nu geen tijd voor experimenten en hoge hoed toveren. Topal en Nuri zijn allebei eind 20 en spelen al jaren in het Turkse elftal. Ze hebben jaren de kans gehad om een duo te worden. Helaas. Nu met Ozan en Selcuk lijkt er een balans te zijn. Ik ben geen fan van Ozan, maar als hij zorgt voor balans, dan ben ik de laatste die hem eruit haalt. Ik ben een fan van Nuri. Gisteren ook. Hoe hij loopt, hoe hij het spel verdeelt is gewoon een genot om naar te kijken. Maar hij heeft een heel jaar niet of amper gespeeld.

8 juni 2016 om 15:34

Er lijkt nu juist geen balans te zijn. En het is juist een experiment om met Topal achterin te gaan spelen. In de oefenwedstrijden is duidelijk gebleken dat we achterin kwetsbaar zijn. Daarnaast missen we een echte verdedigende middenvelder waardoor het middenveld redelijk makkelijk overlopen wordt.

Mehmet Topal is de beste verdedigende middenvelder die Turkije heeft. Dus als hij nou op z'n eigen positie wordt opgesteld en als er achterin een echte verdediger wordt opgesteld, denk ik dat het een stuk beter zal staan.

Aub..iemand die Terim persoonlijk kent..stuur hem een app dattie Burak reserf zet op het Ek. Kan toch niet dat bij elke balcontact, een overtreding maakt, buitenspel staat, of zichzelf laat vallen, en telkens balverlies lijdt.. Elke keer hetzelfde met hem.

5 juni 2016 om 22:34

Ik vind Burak niet de fijnste voetballer om te bekijken, maar dat vinden de verdedigers van de tegenpartij ook niet. En daarom is hij de ideale spits voor het Ek. Burak is een lastpost en enorm irritant om te verdedigen. Zijn vorm zal wel verbeteren en ik hoop dat hij kan groeien naarmate het Ek vordert.

6 juni 2016 om 11:13

Waar ik me wel mateloos aan irriteer is hoe hij druk zet op de verdediging. Hij kan het gewoon niet. Soms denk ik dat onze spits in de 2e klasse nog beter druk kan zetten dan Burak.

5 juni 2016 om 22:39

Wat zeg jij nou ? Hij heeft gescoord, overtredingen afgedwongen, kopduels gewonnen. Hij wordt na het ek tweede beste topscoorder ooit van Turkije. Nog steeds gejank over Burak.

6 juni 2016 om 00:00

Inderdaad Burak is gewoon de beste spits van Turkije. Misschien een prutser afbek toe maar wel iemand die kan scoren. Zijn moyenne bij Turkije zegt al genoeg, volgens mij is hij tuncay al bijna voorbij als all time topscorer van Turkije.

6 juni 2016 om 08:47

Tuncay all time topscorer ? Hehe. Tuncay heeft er 22, hij 20. Maar daarboven staat ene Stier van de Bosporus met 51 goals.

Weet niet echt wat ik van Turkije moet denken ze winnen maar nipt van zwakke broeders Montenegro en Slovenië maar verslaan ook Zweden en Oostenrijk... Toch denk ik dat wij Kroaten moeten kunnen winnen van dit sterke Turkije want dit is onze kans in de gouden generatie met Modric Rakitic Mandzukic en vooral Perisic die altijd fantastisch speelt voor ons en "onze Robben" is. Als Kroatië niet een prijs pakt met deze generatie is dat eeuwig zonde en mogen ze zich schamen gelukkig staan er nog een hoop jonge talenten die mog een gouden generatie kan creëeren Jedvaj , Halilovic , Coric , Rog , Brekalo , Kovacic etcetera. Ik denk wel dat Turkije ver komt dit EK ze hebben zichzelf echt versterkt de afgelopen jaren Arda Turan en Calhanoglu zijn gewoon top en Ozyakup , Selcuk Inan etcetera zijn spelers die net onder de top zitten we zitten daadwerkelijk in de poule des doods mogen de beste winnen zondag! Alleen ik koop een koptelefoon zodat mocht Turkije Kroatië verslaan al dat getoeter niet hoef aan te horen dat zal werkelijk een lijdensweg zijn haha 😂.

5 juni 2016 om 22:28

Zal een zeer moeilijke wedstrijd worden zondag. Beiden onze middenveld zijn onze sterkste krachten. Maar ik acht jullie verdediging beter dan ons in. We hebben onze beste cvm op cv. Voor de rest zijn onze backs net uit een lichte blessure of hebben niet gespeeld omdat ze ruzie hadden met hun clubs. Jullie spits is ook beter dan onze maar we zijn altijd de dark horse. Ik ben wel onder de indruk van jullie team en als we niet doorstoten zie ik jullie wel als een zeer gevaarlijke team. Maar de team die in deze zware poul (de doodse groep) 2de eindigt moet tegen belgie of italie spelen.

5 juni 2016 om 22:46

Ja bro maar je moet zo denken in voetbal kan alles het is onvoorspelbaar vooral op grote toernooien Costa Rica bijvoorbeeld in 2014 die Engeland en Italië achter zich liet. Word een spannende wedstrijd ik ben nu al nerveus ik schat beide ploegen even sterk in maar wij hebben in Modric natuurlijk een absolute wereldtopper van hem en Perisic zou het moeten komen.

Wisselvallige fases maar gezien het spelbeeld hebben we terecht gewonnen. Wel vind ik dat sommige spelers teveel met de bal spelen en wordt het spel niet snel genoeg omgegooid. Vaak wordt de drukte weer opgezocht. Ik ben best optimistisch. Haydi Turkiyem.

5 juni 2016 om 22:37

Ik ben ook optimistisch. We gaan gewoon het dobbelsteentje laten rollen en hopen op een 6. Speel met het hart in plaats van het hoofd, want vaak hebben we geen hoofd. Maar wel een hart vol met passie en strijd. We gaan ervoor.

5 juni 2016 om 22:38

Ja zeker, ben het helemaal met je eens!

5 juni 2016 om 22:41

Doe maar nog een zes, ik begin mijn potjes graag met een cift : )

5 juni 2016 om 22:55

Whahahaha ik zet jokers in broeders. Ik heb wel een goed gevoel bij Turkije! We hebben verschillende type spelers op de flanken, als een Hakan vastloopt gooi je een Sen of Mor erin..

Gaat spannend worden, Spanje, Kroatie en Turkije zijn goede ploegen.

We moeten onze boys niet beoordelen op oefenwedstrijden. Straks begint het Ek en dan spelen ze allemaal alsof ze een dynamiet in hun kont hebben. Turkije is een toernooiploeg. Probleem voorgaande jaren was telkens de kwalificatiereeks. Maar eenmaal daar, laten we altijd wel iets moois zien. (Reken Euro 96 niet mee trouwens)

5 juni 2016 om 22:50

Inderdaad, we speelden vandaag niet echt met onze hart, maar ik ben ervan overtuigd dat we komende zonderdag weer echt gaan strijden. Heb er zin in

5 juni 2016 om 22:58

Bro, die cliché dat we een toernooiploeg zijn ben ik zo zat. Ten eerste zitten we er bijna nooit bij op een eindtoernooi, wat toch wel belangrijk is om een toernooiploeg te zijn, lijkt me. Van de laatste 15 eindtoernooien hebben we er aan 5 deelgenomen. Ten tweede hebben we heel veel geluk gehad. 2000 zaten we in een zwakke poule met België en Zweden. 2002 zaten we met China en Costa Rica in een poule en speelden we vervolgens tegen Japan en Senegal. 2008 hoef ik niet eens wat over te zeggen. Zelfs Guus Geluk zou jaloers worden op wat er is gebeurd op dat toernooi. Niets om af te doen aan de prestaties op deze toernooien, maar we moeten niet gaan overdrijven.

5 juni 2016 om 23:19

Hahaha ga snel je mond spoelen broer! In 2000 werden we dik genaaid tegen Portugal. In de eerste groepswedstrijd tegen favoriet Italia verloren we pas in de laatste minuut. Op het wk hebben we gewoon fantastisch gespeeld. Maakt niet uit of onze tegenstanders sterk of zwak waren. We wisten wel gewoon te winnen. Geluk dwing je ook af he. Als Turkije meedoet, dan is er altijd spektakel. Hoe verklaar je trouwens ek 2008 waarin we met 80 geblesseerden nog bijna de finale hadden bereikt? Heb een beetje vertrouwen.

6 juni 2016 om 02:42

Tegen Italië werden we ook genaaid, daar niet van. Broer, zoiets als in 2008 gebeurt misschien eens in de 40-50 jaar. Drie wedstrijden achter elkaar scoren we in de laatste minuten en in de halve finale ook. Nu zie je Terim ook roepen dat ze het beter willen doen dan de vorige keer. Als we de kwartfinale halen, is het al een prestatie.

Ik heb misschien geen vertrouwen, maar jullie hebben te veel vertrouwen.

6 juni 2016 om 09:42

Het is gewoon dat je het nooit weet met Turkije. Maar is het onterecht dat we zo enthousiast zijn? Vanaf die overwinning op Nederland zitten we zo enorm lekker in onze flow. Jij hebt een realistische kijk maar de meerderheid geeft geen moer om het realistische. Laat de Turkies maar lekker dromen. We gaan er het beste van maken

Turkije zit wel in een lastige poule denk ik. Spanje is een brug te ver en Tsjechië bleek te sterk in de kwalificatie. Kroatië heeft op papier ook een sterke ploeg. Interessante wedstrijden dus.

5 juni 2016 om 22:46

Wij zijn in de thuiswedstrijd anders flink genaaid tegen de Tsjechen. In de uitwedstrijd wonnen we. Mede omdat we moesten en de Tsjechen al geplaatst waren maar toch. Ik denk juist dat alle drie de landen zich zorgen moeten maken om ons. Turkije is een lastig te bespelen tegenstander en met de huidige vorm buigen we niet snel voor iemand. Turkije heeft nike te verliezen en alles te winnen. Zulke landen zijn onvoorspelbaar.

5 juni 2016 om 22:51

True, succes in ieder geval! Mij maakt het toch niet uit wie er allemaal wint. Ik hoop toch een beetje op de outsiders zoals Wales met Bale, Portugal met Ronaldo, Polen met Lewandowksi en Turkije met Arda

5 juni 2016 om 22:57

Bedankt! Ik hoop ook op een outsider (wij gewoon) maar denk toch dat Frankrijk hem gaat pakken met hun monsterteam.

De meeste willen Cenk tosun zien waarom dat is mij ook een raadsel Cenk is een speler die op elke bal gewoon wacht zelf maakt hij zichzelf niet vrij, Burak zie je altijd vrij lopen de ruimte in duiken en is ook razendsnel en kopsterk,

Onze middenveld heeft het al zo moeilijk tegen dat van Slovenië, ik ben echt benieuwd hoe we het gaan doen tegen Kroatië en Spanje. Met de huidige situatie van sommige spelers gaan we het heel moeilijk krijgen. Caner en Arda vormen onze linkerflank, maar ze zijn beide totaal niet fit. Caner gaat te weinig naar voren, Arda zakt te weinig terug. En Kampl maakte daar dankbaar gebruik van vandaag, vooral in de eerste helft.

Daarnaast wordt Topal misbruikt in de verdediging en Calhanoglu op de flank. We hebben zo'n klasse verdedigende middenvelder en dan laten we hem achterin spelen. Serieus, stel desnoods Semih of Ahmet Calik op als verdediger, maar zet Topal op het middenveld. Want Selcuk-Ozan gaat niet werken, daar kan je alles op zetten.

Emre Mor Wat een geweldige speler. Ik woon al een tijdje in Kopenhagen, en bezoek daardoor ook regelmatige wedstrijden van de clubs in de regio. En ik moet zeggen hij steekt er met zijn 19 jaar al ver boven de rest uit. Dit word een hele grote als hij de juiste stappenaakt. Toch jammer dat hij niet voor Denemarken koos destijds xd.

5 juni 2016 om 23:42

Kun je meer over hem vertellen? Alle info is welkom!

6 juni 2016 om 17:40

Hij is fysiek niet de sterkste maar zijn snelheid en dribbels zijn gewoon perfect hij heeft ook wel een aardige schot wordt daarom ook vergeleken met messi hij heeft de zelfde speelstyle als hem en oom een beetje als hazard als hij de goede stappen maakt wordt hij een hele grote

Middeveld is dramatische niemand blijft bij zn man. Daar moet Topal staat die altijd wel iedereem dwarslicht en duels wint. En Arda hoeft van my betreft niet de bal zo lang bij zich te houden gewoon sneller tikken die bal.

Topal hoort niet op CV maar op CVM begrijp dat eens Terim, en Calhanoglu hoort achter de spits en niet op de flanken dat kon je vandaag wel zien en jammer van die kans van Volkan sen het blijft een oefenwedstrijd hopen dat hij zulke kansen op ek wel afmaakt, op naar het ek met een goed gevoel!

Turkije heeft geen slecht team hoor. Toch vind ik dat de zwakte van Turkïje in de verdediging ligt, maar het middenveld en aanval is goed. Zonde dat Terim Ömer Töprak niet heeft meegenomer naar Frankrijk net als Töre. En laat dat nou de 2 spelers zijn die ruzie kregen met elkaar (Hakan Calhanoglu ook). Sindsdien wilde Töprak niet meer uitkomen voor Turkïje net als Hakan. Maar Hakan, had een goed gesprek met de Turkse bond en bedacht zich, idem voor Töre. Töprak had Turkïje hier zeker gemaakt hoor, is een solide verdediger.

Jongens kap nou eens met dat 'getopal'. Even voor de duidelijkheid: De streak waarbij we Tjechie, Nederland en Ijsland versloegen speelden we ook zonder Topal. We winnen met dit elftal, laat het dan ook gewoon staan.

6 juni 2016 om 09:44

Hij speelt wel op de verkeerde plek helaas. Alsof je een tractor aan het rijden bent op de snelweg

6 juni 2016 om 10:09

Ja en anders zou hij helemaal niet spelen. Ik blijf het herhalen, maar aan een team dat wint moet je niet veel sleutelen. Dit is uit noodzaak, omdat Serdar geblesseerd is. Ahmet en Semih zijn zwak in de lucht. Volgens mij heeft Topal bij Fener ook een aantal keren centraal achterin gespeeld. Ook niet onverdienstelijk.

6 juni 2016 om 10:18

Bij Fener werd hij niet serieus getest. Straks staat hij tegenover de Spaanse voorhoede en dan ga je zien dat hij echt op het middenveld hoort. Aan de ene kant begrijp ik het ook wel want Terim denkt die Topal is zo goed dat ik hem als cv kan opstellen en ruimte vrijmaak voor nog een middenvelder. We hadden Yalcin van Basaksehir mee moeten nemen. Dan kon je Topal op het middenveld laten. Maar dat is niet het geval dus we gaan het hiermee doen.

6 juni 2016 om 20:00

Straks gaat hij zeker getest worden, en dat middenveld waarmee we die drie landen versloegen zullen ook heel goed getest worden. Wat stelt het middenveld van Tsjechië en Ijsland nou voor in vergelijking met die van Kroatië en Spanje? Zelfs het middenveld van Nederland was niet sterk in mijn ogen. Maar als je tegen Rakitic-Modric-Kovacic en Busquets-Iniesta-Silva speelt zullen die drie overwinningen tijdens de kwalificatie niks uitmaken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Turkije

FIFA ranking: 29
357 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Wales41
4.Turkije0-7
Voor de complete stand: EK 2020
SpelersPositieW
E. ÜnalAanvaller00
U. ÇakırKeeper30
K. AyhanVerdediger30
Z. ÇelikVerdediger30
M. DemiralVerdediger30
Voor de complete selectie: Clubpagina Turkije.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Turkije.

173 fans
Aanvaller, 36 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Lille OSC 31 4 9 1
2020/2021 Lille OSC 28 16 6 0
2019/2020 Besiktas 25 13 4 0
2018/2019 Besiktas 15 11 4 0
2018/2019 Trabzonspor 7 5 3 0
Laatste voetbalnieuws

Bayern München stuurt aanvaller én verdediger naar Eredivisie-clubs

Rémy Vita maakt definitief de overstap van Bayern München naar Fortuna Sittard, zo meldt laatstgenoemde dinsdag via de officiële kanalen. De 21-jarige linksback kwam uit voor het tweede elftal van der...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 6 juli
Manchester United is de onderhandelingen met Paulo Dybala gestart over zijn mogelijke transfervrije komst. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren