Barcelona loopt blauwtje: ‘Hij heeft daar geen enkele zekerheid’

Vrijdag, 27 mei 2016 om 16:00Gijs Freriks

Davinson Sánchez heeft afgezien van een transfer naar Barcelona. De club uit Catalonië had met Atlético Nacional een akkoord bereikt over een transfersom van drieënhalf tot vier miljoen euro, maar de negentienjarige verdediger ziet een overstap naar de kampioen van Spanje niet zitten.

/

“Davinson zou in het tweede elftal van Barcelona gaan spelen, maar wacht liever op een aanbieding van een 'topteam'. De speler zegt dat hij geen enkele zekerheid heeft dat hij via Barcelona B het eerste elftal kan bereiken en daarom wacht hij liever op iets anders. Hij heeft dus zelf ‘nee’ gezegd tegen Barcelona”, aldus zaakwaarnemer Nestór Villarreal.

De belangenbehartiger voegt er in het programma Planeta Fútbol van televisiezender Antena Dos aan toe dat Davinson nog ‘twee of drie’ andere aanbiedingen aan het bestuderen is en Udinese zou een van de clubs zijn die geïnteresseerd is in de Colombiaans jeugdinternational. Davinson wil in ieder geval naar Europa, zo heeft hij reeds te kennen gegeven.


Poll

Een wijs besluit van Davinson Sánchez?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

10 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Wijs, je kan beter sneller ervaring opdoen bij een eerste elftal en eerder je minuten op hoog niveau maken en dan je transfer maken dan dat je via de jeugd afdeling gewoonweg minder kansen krijgt

27 mei 2016 om 16:18

Wat heeft dat hiermee te maken?

27 mei 2016 om 16:29

Nou bijna alles

27 mei 2016 om 16:33

Alles ongeveer

27 mei 2016 om 18:01

Alles. Doorbreken vanuit barcelona b is zo goed als onmogelijk. Dan kan hij betervwachten tot een club van het kaliber malaga komt en daar dan speelminuten makeb op het hoogste niveau

Dat is een bedrag dat door Nederlandse topclubs ook nog wel op tafel gelegd kan worden. Ik ken deze speler voor de rest niet, maar als Barca interesse heeft en deze speler wil graag een tussenstap maken...

Iemand meer informatie over deze speler? Links/rechtspoot, Back/centrum etc?

27 mei 2016 om 17:16

Dat was ook precies wat ik dacht, hij zal vast wel iets moeten kunnen anders wil Barcelona hem niet kopen.

27 mei 2016 om 17:59

Het is Barcelona B waar ze hem in eerste instantie voor kopen, die spelen gewoon en de Segunda. Daarnaast zijn er wel meer aankopen voor kleine bedragen gedaan door Barcelona waarvan je je afvraagt hoe dat ooit mogelijk is... (een Douglas bijvoorbeeld)

Je hoort wel vaker over de interesse van topclubs in spelers van onder de 10 miljoen. Ik begrijp dan nooit zo goed waarom Nederlandse clubs zich niet in dat segment in Zuid-Amerika lijken te begeven. Met Gaston Pereiro en Luis Beto da Silva heeft PSV een mooie stap in de richting gezet, zoals het dat ook deed met Heurelho Gomes, Jefferson Farf'an en Edison Mendez. Maar meestal worden buitenlandse spelers vooral in de bekende kringen gehaald. Zonde, naar mijn idee, want de killersmentaliteit die spelers als Guardado, Moreno en Arias brengen is een welkome aanvulling op de verwende patsertjes en gepamperde doetjes die voortkomen uit onze opleidingen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4936 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
NetoKeeper
Jordi AlbaVerdediger
R. AraújoVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

59 fans
Verdediger, 25 jaar

In de wandelgangen

Maandag 26 juli
Nu de overgang van Saúl Ñíguez naar Barcelona afgeketst is, lonkt een overgang naar de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren