‘Aanvaring tussen Piqué en verdediger van Espanyol in restaurant’

Woensdag, 18 mei 2016 om 11:16Erik van Dam

Gerard Piqué en Jorge Franco Alviz, beter bekend onder zijn voetbalnaam Burgui, zijn elkaar afgelopen zondag tegen het lijf gelopen na de titelparade van Barcelona. De verdediger van Barcelona en de middenvelder van Espanyol hebben een verleden en troffen elkaar toevallig in een restaurant. Doordat het erg druk was, kwam het volgens Sport niet tot een echte confrontatie.

/

Na de feestelijkheden dook Piqué zondag met enkele teamgenoten de stad in: hij werd vergezeld door Marc Bartra, Jérémy Mathieu en Neymar en de vier gingen naar een lokaal restaurant. Daar stuitten ze op enkele spelers van stadsgenoot Espanyol. Toen Piqué zag dat Burgui er ook bij was, ging hij volgens de Spaanse media direct verhaal halen bij de middenvelder.

In januari zei Burgui in de pers dat Piqué ‘als mens veel te wensen overlaat’, iets dat de verdediger niet kon waarderen. Hij zocht de confrontatie met de van Real Madrid gehuurde middenvelder, maar door de drukte om hen heen liep het niet uit de hand. Volgens de krant waren Piqué en Burgui zich er ook van bewust dat ze in een openbare setting waren en dat risico op (het uitlekken van) foto’s en filmpjes te groot was.


Poll

Vind jij dat Gerard Piqué vaak om de verkeerde redenen het nieuws haalt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door badr1998)

Goh, twee mensjes vinden elkaar niet zo aardig en hebben een beetje mot.
Is dit nou echt nieuws. Er staat eigenlijk niets anders dan, er had eventueel iets kunnen gebeuren, maar, om allemaal verzonnen redenen, is dit niet het geval geweest.

Het verhaal kan dus prima zo zijn dat ze beide in dat restaurant zaten en ze hebben wel eens mot gehad. Meer is het volgens mij niet. iets met media en opblazen.

18 mei 2016 om 12:51

Niks 2 meisjes. 1 meisje piqué. Heeft mot met alles en iedereen. Stront vervelend en als barka supporters verwacht ik toch wat afkeer tegen dit soort gedrag.

18 mei 2016 om 13:23

.... mensjes.... en wat Pique buiten het veld doet interesseert me geen zak.
Zolang hij in het veld maar gewoon zijn werk doet. Waarom verwacht jij afkeer van barcelona supporters over eigen spelers. Zeker als reallover zijnde.

18 mei 2016 om 13:29

Waar lees jij 'meisjes'?

18 mei 2016 om 19:18

Barka fans? En het is Pique die geen respect toont voor een ander

18 mei 2016 om 13:39

Het valt vooral op dat piqué elke keer met zulke dingen in het nieuws komt

Het zal Pique weer eens niet zijn...

18 mei 2016 om 17:01

Ik zie die jongen alleen maar in het nieuws op een verkeerde manier, nooit hoor je iets over zijn kwaliteiten. Maar dat ligt vast aan de media

Hahah wat zouden ze gaan doen dan, het zijn geen mmavechters. Ze zouden zeker allebei gaan duiken en rollen door het restaurant..

Pique over het paard getild mannetje moet eens een keer op zijn plek gezet worden. Arrogante beperkte voetballer die alleen maar loopt te provoceren richting collega's. Eerst bv. Arbeloa, nu dit weer bah bah

18 mei 2016 om 11:42

Hij zat laatst op het kampioensfeest van Barca Ronaldo te provoceren door hem "na te doen".

Jammer voor hem dat Ronaldo binnenkort de Champions League beker omhoog houdt, richting Nou Camp.

18 mei 2016 om 12:05

Als Ronaldo dat doet, heeft Pique dat nog steeds een keer vaker mogen doen dan hij.

18 mei 2016 om 13:01

1 x zonder mee te spelen ja, wijsneus

18 mei 2016 om 13:29

Speelde Ronaldo dan mee in de finale tegen Atletico? Heb 'm niet gezien, misschien omdat ik na de 3-1 de televisie had uitgezet omdat het toch al klaar was.

18 mei 2016 om 13:33

Floyd A. Zo is dat!

18 mei 2016 om 21:05

Nee, hij heeft toen een wedstrijd gespeeld.

18 mei 2016 om 12:20

@Objectief, voordat je kuddegedrag gaat vertonen raad ik je aan om eerst de juistheid van dit bericht te controleren. Burgui heeft zelf aangegeven dat er niets verkeerds gezegd of gebeurt is. Ze hebben slechts een conversatie gehad waarin geen van beiden enige vorm van agressie hebben getoont. Dit zijn zijn eigen woorden. Wie zal het beter weten? De sensatie pers of de betrokkenen zelf?

18 mei 2016 om 12:24

Het gaat er eerder om dat het weer om superheld Pique gaat. Die gozer moet zich met voetbal bezig houden ipv dat nare gedrag buiten het veld.

18 mei 2016 om 12:37

Ik weet niet in welke wereld jij leeft, maar de lui om wie het direct gaat zou ik ook niet altijd op hun mooie blauwe ogen geloven. Kleine tip: mensen jokken wel eens.

18 mei 2016 om 13:47

@Boris, was jij er bij? Want het is Burgui en niet Pique die aangeeft dat ze slechts gesproken hebben zonder enige belediging. Dat mensen wel eens jokken is mij bekend. Ik volg het nieuws ook.

18 mei 2016 om 14:15

Nee, ik was er niet bij.

Verrassend, Pique is er weer eens bij betrokken.

Hahaha wat een sensatie zoekers daar bij die kranten.. lekker spannend allemaal.

Piqué lijkt mij niet de meest slimme van de klas. Hij heeft continu ruzie met alles en iedereen. Piqué is een overduidelijk voorbeeld van het feit dat je niet heel snugger hoeft te zijn om profvoetballer te worden.

18 mei 2016 om 12:55

Niks collegiaal als ik zeg dat het hij ons te wensen overlaat dan is dat nog zwak uitgedrukt. Mag een mens nou ook al geen mening hebben? Als piqué daar verhaal op gaat halen dan is het niet alleen een provocateur maar ook een klein meisje.

Pique maak je eigen toch niet druk om zulke kleinigheden.
Je zet alleen jezelf voor lul iedere keer.

Jij hebt Shakira thuis.
Je zou iedere dag een glimlach op je muil van oor tot oor moeten hebben,

18 mei 2016 om 12:11

Precies dit, Pique's prijzenkast is volgens mij voller dan de meesten. Alhoewel je je ook wel moet afvragen waarom mensen hem moeten uitlokken, beetje kinderachtig

18 mei 2016 om 14:26

Mensen lokken Pique uit? Deze opmerking is het schoolvoorbeeld van een omgekeerde wereld. Pique is altijd degene die provoceert. Hij is in dit geval degene die afstapt op de speler van Espanyol en niet andersom. Ook was hij degene die Ronaldo na probeerde te doen, terwijl het meer leek op een handicap aan zijn hand dan wat Ronaldo altijd doet. Tevens is hij voortdurend in het nieuws wegens dit soort situaties, maar dit alles doet hij natuurlijk omdat hij uit de tent gelokt wordt.. Als je dit beweert heb je een plaat voor je kop ter grootte van heel Catalonie.

18 mei 2016 om 14:29

Dus als je prijzenkast vol is mag je je als een kleuter gedragen? Overigens is dit artikel wel erg Telegraaf achtig. Iets een aanvaring noemen terwijl er niets gebeurd is. Sensatie sensatie mensen, er is niets gebeurd.... Maar ze waren wel in hetzelfde restaurant.... (jawsmuziekje aan.....)

Ongelofelijk, weer Pique. Wat een opgefokt, eng mannetje is dat toch. Je kan een hekel aan een club hebben, maar dit is gewoon een domme speler die constant de confrontatie zoekt. Maakt hem niet uit of het in het openbaar is of via social media, ga zo door Gerard!

Hahaha, wat is die Pique toch ook een zielig mannetje he. Niet zo aanstellen en stoer doen, gewoon voetballen, dat is waar je goed in bent.

Ik vindt dit toch zo iets belachelijk, kan die man zich niet eens gedragen, vecht dit op het veld uit en niet in een restaurant. Echt kinderachtig dit.

Dus er is eigenlijk helemaal niks gebeurd?


Ik was er niet bij en ik weet ook niet of 'sport' hier een correcte weergave geeft van wat er daadwerkelijk is gebeurd. Maar als er een kern van waarheid in zit dan laat Pique, inderdaad, wel zien dat er bij hem 'als mens veel te wensen over te laten' is zeg.

Want mijn hemel, die gast heeft moeite om alle prijzen die hij won in zijn huis op te slaan (letterlijk al alles wat er maar te winnen valt volgens mij) maar toch zoekt hij in dit geval nog naar erkenning en bevestiging door verhaal te gaan halen bij één of andere collega van een veel lager gerangschikte club. Sta daar toch boven man! Dit doen echt alleen persoonlijkheden die geen vrede met zichzelf hebben.

Er is dus niks aan de hand?? OF: overigens blijft die Pique toch een vervelend mannetje. Altijd uitdagen en provoceren, hij zou eens wat beelden van Puyol terug moeten kijken. Toch bizar dat iemand met zoveel beperkingen het nodig heeft om zich jaar in jaar uit zo te manifesteren. Mensen als Messi, Xavi en Iniesta die mogen een grote mond hebben (ironisch genoeg zijn uitgerekend zij degene die altijd beschaafd zijn). Mensen als Pique moeten heel stil in een hoekje genieten dat ze dit allemaal mogen meemaken.

Dit is fake, ik was bij die titelparade omdat ik in barcelona op vakantie was, ik heb een foto gemaakt met piqué en jordi alba, neymar en Mathieu waren helemaal niet met piqué die avond.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

Barcelona

4933 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Barcelona6543
4.Sevilla6120
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
F. de JongMiddenvelder303
PedriAanvaller302
A. GriezmannAanvaller288
L. MessiAanvaller2823
M. BraithwaiteAanvaller262
M. ter StegenKeeper240
Jordi AlbaVerdediger273
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

163 fans
Verdediger, 34 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Barcelona 11 0 3 0
2019/2020 Barcelona 35 1 15 0
2018/2019 Barcelona 35 4 6 0
2017/2018 Barcelona 30 2 9 0
2016/2017 Barcelona 25 2 6 0
Laatste voetbalnieuws

Barcelona wil ‘man van 400 miljoen euro’ belonen met nieuw contract

Barcelona overweegt om het contract van Pedri open te breken, zo schrijven Spaanse media dinsdag. Volgens de laatste berichten wil de Spaanse topclub de achttienjarige middenvelder belonen voor zijn stormachtige ontwikkeling...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 16 april
Jack Grealish heeft een vastgestelde afkoopsom in zijn contract bij Aston Villa en Manchester City is komende zomer bereid om het bedrag op tafel te leggen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren