Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit gebeurt niet eens in de vijfde klasse, het was echt een superketser’

Almere City FC moest maandagavond een 1-0 nederlaag zien goed te maken tegen Willem II, maar keek al gauw tegen een nieuwe achterstand aan. Agil Etemadi verkeek zich na een paar minuten op een schot van Lucas Andersen.

/

De 29-jarige doelman trok na afloop voor de camera van FOX Sports het boetekleed aan: “Dit gebeurt niet eens in de vijfde klasse. Het was echt een superketser. Ik wilde die bal pakken, maar dat lukte me niet. Ongelooflijk. Als keeper kun je dan wel door de grond zakken.”

Etemadi hoopte dat zijn medespelers in de resterende 85 tot 90 minuten nog twee keer konden scoren en dat lukte, maar Almere kreeg er ook nog vier om de oren. “Uiteindelijk scoorde iedereen vandaag een voldoende, behalve ik. Gelukkig hebben we onszelf wel in deze twee wedstrijden op de kaart kunnen zetten”, aldus Etemadi.

Is Agil Etemadi goed genoeg voor de Eredivisie?