Tsjechië schorst scheidsrechters: ‘Ze waren niet aangeschoten, maar dronken’

Donderdag, 12 mei 2016 om

De Tsjechische voetbalbond heeft twee scheidsrechters voor het leven geschorst omdat ze woensdagavond dronken waren tijdens de competitiewedstrijd tussen FK Pribram en Slavia Praag, die in een 1-3 zege voor de hoofdstedelingen eindigde.

Vierde official Marka Pilného probeerde aan de zijlijn steevast de grensrechter na te doen en viel zelfs een keer over zijn eigen benen heen. Hij stribbelde tegen, maar werd uiteindelijk afgevoerd door een beveiligingsmedewerker. Naast Pilného is ook Jiri Jech geschorst; hij stond als official naast een van de doelen en zou zelfs op het veld hebben geplast.

“Deze personen bestaan voor ons niet meer”, zei bondsvoorzitter Miroslaw Pelka op een persconferentie. “We hebben direct maatregelen genomen, want dit slaat alles. Normaal gesproken willen we problemen op een diplomatieke manier oplossen, maar nu niet. Ze waren niet aangeschoten, maar dronken! Deze mannen hebben met hun roekeloze gedrag duizenden spelers, officials en scheidsrechters beschadigd.”

Bizarre beelden uit Tsjechië! De vierde man bij het competitieduel tussen Příbram en Slavia Praag (hoogste niveau!) was gewoon ... dronken en moest worden verwijderd! 󾌴 󾌴 Zien om te geloven!

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 12 mei 2016Gerelateerd

Meer sportnieuws

13 reacties (laatste reactie door neymarrulez)

Hahahaha zijn hier beelden van?

12 mei 2016 om 17:31

Als je via een browser dit bericht opent, staat daar een link naar de beelden.

12 mei 2016 om 17:33

Ja het is net onder het artikel

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=277690

12 mei 2016 om 17:33

Staan onder het artikel, maar weet niet of mensen via app dat ook zien.

On: geniaal! Ik moest steeds denken, houd vol kerel! Niet vallen, houd vol! Doe je goed zo, en dan; knal op de grond ongelooflijk grappig haha. Hij houd zich nog echt goed ook, maar te dronken is te dronken.

Hahaha, heb nog nooit zoiets gehoord! Wát een grap... Iemand trouwens enig idee hoe ik mijn profielfoto moet aanpassen? Ben nl nieuw hier.

12 mei 2016 om 17:46

Rechtsboven staat normaliter je nickname, daar klik je op, dan klik je op persoonlijke pagina, dan kom je terecht op je persoonlijke pagina en kies je profiel bewerken, daar kan je dan je afbeelding wijzigen.

12 mei 2016 om 17:50

AlexDelPiero10 Topper! Las hier altijd al berichten voordat ik een account had, en zag altijd al dat je erg aardig/behulpzaam was. Blijkt maar weer... :-)

12 mei 2016 om 17:53

Geen probleem, is graag gedaan!

12 mei 2016 om 17:57

AlexDelPiero10 Denk ik een mooie afbeelding te hebben gevonden, blijkt dat je alleen een JPG-afbeelding mag gebruiken. Wat houdt dat in? Klinkt misschien dom, maar ben 17 jaar en niet echt ervaren met computers...

12 mei 2016 om 17:58

Laat maar zitten, is al aangepast, sorry voor de spam!

12 mei 2016 om 19:04

Lekker keel

Hebben wij hier ook last van gehad met Makkelie (geintje )
ON: Grappig gezicht. Had het zeker gezellig gehad voor de wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Slavia Prague

Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Donderdag 22 augustus
Bayern München leidt de race om Kai Havertz voor het seizoen 2020/21. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren