Fan moet plaats afstaan aan Sky: ‘Ik ben verbolgen, dit is walgelijk!’

Woensdag, 11 mei 2016 om

Gerry Bryant bezoekt al 44 jaar wedstrijden van Portsmouth en is ongeveer tien jaar seizoenkaarthouder van Pompey. De 51-jarige Engelsman mist zelden een wedstrijd, maar aankomende vrijdag kan hij het thuisduel met Plymouth Argyle waarschijnlijk niet live aanschouwen.

/

Zendgemachtigde Sky Sports heeft van Portsmouth toestemming gekregen om op een platform camera’s te positioneren, maar heeft daar wel een deel van de tribunes voor nodig. Naast Bryant zijn nog negen andere toeschouwers de pineut, want ook hun stoeltjes in Fratton Park kunnen tijdens het duel met Plymouth niet gebruikt worden.

Bryant, loodgieter van beroep, zegt in de Engelse media ‘verbolgen’ te zijn: “Dit is misschien de grootste wedstrijd voor ons sinds de FA Cup in 2010, want sindsdien hebben we eigenlijk alleen nog maar verloren. Het is dus erg teleurstellend dat ik niet kan gaan. Ik heb het gevoel dat ik in de steek ben gelaten, het is walgelijk hoe wij worden behandeld.” Portsmouth laat weten de ‘frustraties’ te begrijpen, maar dat men niets voor de fans kan betekenen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

20 reacties (laatste reactie door bentini123)

Kan Portsmouth hen nieteens een alternatieve zitplaats aanbieden, desnoods in de directors box, of op de perstribune?

11 mei 2016 om 20:49

Inderdaad. Onrespectvol is het zeker. Kom op man, voor een van je beste fans heb je toch wel een plekje over in het stadion?

Ik ken de richtlijnen en algemene voorwaarden die bij seizoenskaarten horen niet maar vanuit het oogpunt van redelijkheid en billijkheid kun je die negen mensen toch wel een ander stoeltje aanbieden?

11 mei 2016 om 20:37

Los van het feit dat er toch altijd wel plek is om die negen ergens anders te stallen, vraag ik me af of dit juridisch wel mag. Vraag me af of FOX het wint als deze man dit laat voorkomen.

11 mei 2016 om 21:36

denk het niet, de beste man heeft betaald voor een bepaald aantal wedstrijden per seizoen en om deze rechstreeks te bekijken vanuit 1 van de vele stoeltjes in het stadion. Lijkt mij dat de club hem dus geen toegang te weigeren zonder geldige reden waaruit blijkt dat de beste toeschouwer één of meerdere regels heeft geschonden.

Ik ga er dus vanuit dat de beste man gewoon recht heeft op een stoeltje of een deel van zijn geld terug aangezien de club zich niet houdt aan de overeenkomst die gesloten is bij de aankoop van het kaartje. x (bedrag) voor x (aantal wedstrijden)

11 mei 2016 om 20:41

Gewoon langs de spelersbank zetten met klapstoeltje

11 mei 2016 om 21:22

Haha, deze man wil je niet naast je hebben zitten als trainer tijdens een wedstrijd. Knettergek is ie!

11 mei 2016 om 22:14

Jij kent hem persoonlijk merk ik al!

11 mei 2016 om 22:37

Klapstoeltje? Gewoon een bank...

Dan doe je toch iets als club??

Ik ben niet bekend met engels recht.. maar dit lijkt me toch niet te mogen kunnen?

Graaien, graaien en nog eens graaien. Clubs en spelers geven alleen om geld. Zolang supporters niet massaal wegblijven, abonnementen op de Foxen van deze wereld opzeggen en merchandise blijven kopen is het wegpesten van fans een kleine moeite.

Portsmouth hoort die negen mensen gewoon een alternatieve plaats te geven. Zeker omdat ze na al die teleurstellingen de laatste jaren nog steeds seizoenkaarthouders zijn,.

Geef die mensen die dag gewoon een ereplaats en een vip behandeling. Kom je als club sympathiek over, kost geen drol en ze hebben de dag van hun leven. Opgelost lijkt me.

Om misselijk van te worden! Sky maakt het voetbal in Engeland helemaal kapot en jan met de pet is voor de zoveelste keer de sjaak. Vind het echt gek dat Portsmouth zegt niks te kunnen doen. Lijkt me toch dat je een beter alternatief aanbiedt?

11 mei 2016 om 22:17

Nouja maakt sky t kapot, of maakt sky juist het engelse voetbal tot top? Met zon sponsor overeenkomst maakt het ook wel het engelse voetbal. Desalniettemin is het natuurlijk belachelijk datver niks voor de supporters wordt geregeld

Wat is dat voor amateurisme bij die club. Je biedt die mensen dan toch gewoon een skybox of een andere plek aan. Desnoods zet je stoeltjes op het veld als een soort tijdelijke ere tribune voor 9 supporter. Dit slaat werkelijk alles.

11 mei 2016 om 23:13

Echt he...te triest. Wil reageren op dit item maar weet van verbazing niet eens wat ik hierop kan zeggen. Ronduit schandalig dit.

Volgens Engelse media heeft de club hem en de gedupeerde andere stoelen aangeboden. Deze heeft meneer geweigerd omdat hij niet verplaatst wil worden. Ga je dan om je team te supporten of omdat je buiten dat plekje geen idetiteit hebt? Geval apart iig

12 mei 2016 om 17:05

Als dit klopt wat je zegt, mag meneer niet klagen inderdaad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Portsmouth

Stand
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Zondag 20 oktober
Dani Ceballos heeft in het geheim een gesprek gevoerd met Florentino Pérez, de voorzitter van Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren