Haagse defensie lijkt ontmanteld te worden: ‘Hij schrok van de aanbieding’

Vrijdag, 15 april 2016 om

De kans is niet groot dat het hart van de defensie van ADO Den Haag komend seizoen gevormd wordt door Timothy Derijck en Vito Wormgoor. De twee gaan niet akkoord met de aanbieding van ADO Den Haag. Derijck schrok er zelfs van, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

22 reacties (laatste reactie door vakkie-l)

Dit is wel erg slordig van Ado. Met of zonder de Chinese investering moeten de afspraken na gekomen worden. Dit is dus alles behalve Humaan. Een speler wordt de dupe van de onkunde van het bestuur. Lekkah bezig daaro.

15 april 2016 om 10:13

Welke afspraken worden dan niet nagekomen?

15 april 2016 om 13:48

het is gewoon onterecht dat ze hem op de bank zetten zodat ze niet hoeven te verlengen omdat hij aan de afgesproken aantal wedstrijden komt.
als je dat niet wil maak dan ook die afspraak niet,want nu word die jongen gewoon een oor aangenaaid.

15 april 2016 om 10:13

Humaan? Het is niet alsof ze dreigen hem te martelen of zo. En ze houden zich keurig aan de afspraak door hem niet aan het aantal wedstrijden te laten komen. En het aanbieden van een nieuw contract voor een lager salaris is ook gewoon rechtsgeldig. Het straalt niet uit dat ze Derijck graag willen behouden, maar om het woord 'humaan' te gebruiken in deze context is nogal overdreven.

15 april 2016 om 10:16

Idd.. baal als n stekker, vooral om derijck. Die doet het de laatste tijd helemaal niet slecht. Echt armoedig hoe het er nu aan toe gaat en ben ook zeer benieuwd naar volgend seizoen... Hoop toch niet dat we weer degradatievoetbal gaan spelen. talenten vertrekken en ik kijk niet raar op als er zat basisspelers weggaan. Maar aangezjen er precies niks zeker is in den haag moeten we t vooral maar meemaken en afwachten

15 april 2016 om 10:24

Ze komen toch de afspraken na? Omdat ze in het vorige contract afgesproken hebben bij zoveel wedstrijden krijg je een automatische contractverlenging en salaris verbetering en ADO wil dat niet meer doen omdat ze moeten bezuinigen en dus speelt de speler in kwestie niet. Is toch niets verkeerds aan de speler heeft zelf het contract getekend en wist dat dit dus ook zou kunnen gebeuren.

15 april 2016 om 11:22

Lekker makkelijk. Je laat een speler een contract tekenen en als hij dan aan het aantal wds komt zet je hem gewoon op de tribune. Ben je van het contract af. Vind het toch niet echt zuiver van Ado. Grote puinhoop daar.

15 april 2016 om 12:44

Dat het een puinhoop is weten we toch al langer? Maar wat wil jij dan? Dat ze hem gewoon opstellen, salarisverhoging geven en vervolgens bankroet gaan omdat het salarishuis te hoog is? Of zeg je dan weer dat het wanbeleid is, dat ze hier van te voren op hadden moeten letten en dat ze wanbeleid voeren?

15 april 2016 om 13:51

dan hadden ze die afspraken dus niet moeten maken nu speelt hij niet terwijl hij eigenlijk hoort te spelen want ado heeft geen betere op zijn positie

Is dit bij wet toegestaan? Je hebt zo iets als werkweigering maar is er niet ook zo iets als werk ontzegging? Als iemand fit is en kan spelen en moet spelen omdat dit de beste keus is dan vind ik het onlogisch als op basis hier de speler ontzegt wordt om aan een wedstrijd deel te nemen.

15 april 2016 om 10:29

Onthoudt je andere spelers niet van werk als je hen wel opstelt? Wie de beste keus is is een subjectieve kwestie, niet?

15 april 2016 om 12:17

In Engeland is Newcastle net bij de rechter hiervoor veroordeelt. Zij lieten een speler express niet meer spelen nadat hij ziek was geweest om zo onder contractverlenging uit te komen.

Derijck zal wel naar een club als Heracles gaan, dat zou wel een mooie club zijn voor hem. Ado zal volgend jaar wel een aanmerkelijk mindere selectie hebben als ze de lonen zo moeten downgraden.

15 april 2016 om 10:47

Heracles? Wat denk je dat die betalen. Niet veel.

15 april 2016 om 10:53

Betalen die minder dan Ado momenteel denk je? Daarnaast, Derijck gaat niet akkoord met halvering van zijn salaris maar wellicht wel met 80%. Wat zou anders een club voor hem zijn dan; Heerenveen? Turkije, terug naar België?

16 april 2016 om 19:40

Ik denk dat Heracles bij lange na niet de salarissen betaald die ADO Den Haag betaald. ADO Den Haag had vorig seizoen al een salarisplafond van 250.000. Toen Derijck werd gecontracteerd werd hem al een zeer riante salaris aangeboden en deze is boven de 250k. En wat denk je dat Havenaar, Duplan, Schaken en Beugelsdijk verdienen? Ik weet dat Havenaar 500.000 aan salaris opstrijkt. En Duplan en Schaken zitten tegen de 4 ton aan!

Dit is strafbaar. ADO is verplicht om zijn sterkste elftal op te stellen.

15 april 2016 om 11:49

Sterkst is maar subjectief en relatief he. Als de trainer zegt, ik wil een ander type speler dan Derijck in mn elftal, dan ben je uitgeluld. Het is lullig voor die jongen maar het probleem zit hem gewoon in die clausule.

15 april 2016 om 12:19

Dat moet nog maar blijken, in Engeland is Newcastle net in het ongelijk gesteld in een vergelijkbare kwestie.

15 april 2016 om 12:34

Nou ado heeft al in de media gezegd, dat de reden voor het niet opstellen, de voorwaarden in zijn contract zijn. Daarbij als je iemand altijd opstelt, lijkt het me toch dat hij er niet inene niks meer van kan.

15 april 2016 om 13:34

Maar dat kan door van alles komen, misschien was er wel een aanvaring met de trainer of heeft ie buiten het veld iets doms gedaan. Dan mag je toch weigeren diegene op te stellen al is het Messi himself? Hier kan je moeilijk een wettelijke verplichting aan stellen...

Je bent niet verplicht om een speler op te stellen denk ik zo (tenzij afspraken huur etc). Als hij echt zo goed was en ADO hem kost wat het kost wil behouden dan hadden ze wel die clausule geactiveerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.Willem II8-9
18.FC Emmen3-16
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. ArweilerAanvaller101
M. KramerAanvaller91
L. KoopmansKeeper100
A. ĆatićAanvaller80
V. BesuijenAanvaller70
N. KarelisAanvaller50
B. Ould-ChikhAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

7 fans
Verdediger, 33 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 1 december
Tottenham Hotspur heeft geen interesse om Christian Eriksen terug te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren