Maas baalt van supporters van Vitesse: ‘Ik snap niet dat ze dat doen’

Zondag, 10 april 2016 om
/

Rob Maas ligt niet wakker van de witte zakdoekjes waarmee zaterdagavond tijdens de competitiewedstrijd van Vitesse tegen ADO Den Haag (2-2) her en der werd gezwaaid in GelreDome. "Dat hoort erbij. Het publiek hier is kritisch, dat mag", zei de oefenmeester in gesprek met FOX Sports. "De trainer is altijd de dupe, dat geeft niets."

Maas liet vervolgens in gesprek met het Algemeen Dagblad wel ontvallen dat hij het betreurde dat de spelers ook het doelwit waren. “Ik vind niet dat de ploeg het verdient na vijf minuten uitgejouwd te worden. Ik snap niet dat ze dat doen. Je kunt de ploeg toch beter steunen? Je kunt niemand het verwijt maken dat ze niet hard werken.”

“Als het publiek zich tegen de jongens keert, daar help je de ploeg niet mee”, zo benadrukte Maas. Vitesse heeft in 2016 onder Maas slechts één van zijn zes thuiswedstrijden in de Eredivisie gewonnen. De ploeg van Maas ontsnapte dankzij een late goal van Denys Oliynyk op het nippertje aan een pijnlijke nederlaag tegen de bezoekers uit Den Haag.


Poll

Rob Maas is een goede trainer voor Vitesse


Gerelateerd

Meer sportnieuws

37 reacties (laatste reactie door selassi 020)

Dat uitfluiten van de spelers begrijp ik ook niet. Alleen Maas moet echt per direct opstappen! Onder Bosz was het spel soms ook niet om aan te zien, maar wonnen we wel. Ook speelde elke week bijna dezelfde 11 spelers. Bij Maas is het elke week weer afwachten wie er speelt. En thuis tegen Ado met 6 verdedigende spelers is vragen om moeilijkheden. Nog een paar wedstrijden gelukkig, liefts geen playoffs, Maas weg en stoppen met die lading spelers van Chelsea.

10 april 2016 om 10:27

Het zijn ook niet de spelers die uitgefloten werden hoor. De wissel van Rashica als grote voorbeeld. Dat was puur op Maas gericht, want waar een tactische wissel nodig was brengt meneer ibarra voor rashica.. Niks tegen de spelers. Maas krijgt t voor elkaar om van een lopend elftal een zuur geen kansen creerend elftal te maken binnen een paar maanden. Daar is t gefluit voor.

Men zegt hier wel vaker op voetbalzone, dat dat als fan/supporter zijnde je goed recht is, om te laten zien dat jij het als fan niet eens bent met het beleid, Ik ben het daar volkomen mee oneens, Het zit hem al gewoon in het woord wat je bent supporter je hoort letterlijk steun te bieden, niet ze naar beneden te halen, dan kan je als supporter wel hun kwalijk nemen dat ze niet goed spelen, maar jij voert je taak als supporter ook onvoldoende uit, alsof een fluitconcert of witte zakdoekjes die spelers nieuwe inzichten gaan geven ofzo.

10 april 2016 om 08:09

Ik krijg een beetje de kriebels van jouw mening. We wonen toch in een vrij land? Wij ben jij om te bepalen hoe je je in een stadion moet gedragen. Ja er zijn mensen die zich onvoorwaardelijk supporter voelen, maar er zijn ook toeschouwers, dagjesmensen, passanten, etters en vooral heel veel mensen die er voor hun lol komen en daar ook goed voor betalen. Als de club die je als achterban mogelijk maakt slecht beleid voert moet je dat zeker kunnen uitten.

10 april 2016 om 08:52

@ Viking

Je noemt het net zélf nog een mening, je bent nogal contradictoir. Waarom stel je me die vraag wanneer je mijn mening als een soort van opgelegde regels begint om te toveren. Ik verplicht toch nergens iemand toe? Zeg ik ergens hoe je je moet gedragen? Ik geef mijn mening hoe ik kijk naar de 'supporter' maar je kan het net zo goed een 'fluiter' noemen ofzo, want je bent niet aan het supportern.

ik geef in alle gevallen gewoon mijn mening, en ik denk dat je het beste je club kan supporten, en dat is in ieder geval niet op die ongelofelijk arrogante 'wij eisen resultaat maar zitten op ons stoeltje te fluiten in plaats van je team toe te juichen manier'.
Terwijl ze met die extra steun wellicht nét die 3% extra konden geven die het verschil had kunnen maken. Ik bedoel je hebt toch vast wel vaker gehoord, kritiek werkt alleen als het opbouwend is, anders werkt het averechts. Wat is er in godsnaam opbouwend aan een fluitconcert, ik krijg er echt plaatsvervangende schaamte van als mijn mede supporters onze eigen spelers zitten uit te fluiten, dat vind ik echt om je voor te schamen. Maar nogmaals dat vind ík je hoeft niet meteen te doen alsof ik voor iedereen bepaal hoe je je moet gedragen, dat zijn naar mijn mening alleen de echte supporters, zullen er vast een hele hoop niet met me eens zijn, maar hé gelukkig mag ik wél mijn eigen mening hebben.

10 april 2016 om 11:13

Haha mooi gesproken.
Viking vind jouw mening ook zo sterk dat hij hem zelfs bepalend vind

Het is een beetje een en/ en verhaal. Maas presteert slecht ja, teleurstellend. Maar de Vitesse aanhang is verwend en leeft op wanneer de tijden mooi zijn: wanneer er geld is of goed word gevoetbald, maar wanneer het tegenzit zie je altijd veel lege plekken in het stadion (nog meer dan er al zijn) en supporters beginnen meteen te neulen. Beetje karakter van die club (iedere club heeft zo zijn cultuur/ karakter).
Precies de reden waarom Vitesse nooit een topclub zal worden. Als het tegenzit stort alles meteen in.

10 april 2016 om 12:41

Dag Selassi, Je vraagt mij "zeg ik ergens hoe je je moet gedragen?". Twee quotes uit jouw stukje als antwoord: "je bent supporter je hoort letterlijk steun te bieden" en ", maar jij voert je taak als supporter ook onvoldoende uit". Als je het niet erg vind mogen mensen in voetbalstadions van mij zelf bepalen hoe ze zich gedragen.

En nee, als je het mij vraagt hoeven spelers die gewoon hun best doen niet uitgefloten te worden. Net als de interim coach die bij gebrek aan beter er wat van probeert te maken. Maar slecht beleid mag van mij naar hartenlust aangepakt worden, desnoods bij voorbaat als het om de aanstelling van een slechte coach zou gaan. Of Maas slecht is weet ik verder niet.

10 april 2016 om 13:07

Toss. Als je er niets van af weet, moet je gewoon lekker zwijgen! Lekker makkelijk om zomaar een mening er in te gooien. Je weet totaal niet hoe supporters in Arnhem het beleven. Dat de club is veranderd wil dat dan ook gelijk zeggen dat supporters veranderen. Maar voor een buitenstaander is het gewoon niet uit te leggen in een paar zinnetjes.

10 april 2016 om 13:15

Knap hoor om mij zo te quoten dat het toch lijkt alsof ik dat stel, want als je begrijpend zou lezen, dan zou je zien dat ik het woord supporter verklaar:

'het zit hem al gewoon in het woord wat je bent, supporter. Je hoort letterlijk 'steun' te bieden'. Ik weet niet hoe ik het nog makkelijker kan uit leggen zonder dat je weer in de war raakt.

support in het engels is steun
Supporter is een steuner

En mijn tweede quote slaat ook op een wederzijds verwachtingspatroon. Wij zijn niet alleen de prinsjes die gaan fluiten totdat jullie de voetbal club ons geeft wat we willen, dat komt van twee kanten, als wij niet voor een goede sfeer en vetrouwen zorgen, dan ebt dat door op ons team ook. Als je niet in zo iets als een twaalfde man gelooft, dan weet ik ook niet of je vaak in een stadion heb gezete. Je kan wel tegen je eigen team fluiten, maar dan werk je op dat moment in ieder geval je team tegen, doe het dan nog na de wedstrijd ofzo. Het is gewoon niet logisch, niet tactisch en een soort van ijdelheid/arrogantie dat je ze niet door dik en dun steunt, maar wel het 100 % resultaat verwacht. We doen het met z'n allen, ook met de supporters.

10 april 2016 om 17:13

Nou kijk Selassi. Je hebt het over "het woord wat je bent". Hier impliceer jij mee dat mensen in het stadion supporters zijn of zelfs moeten zijn, gezien de context. Je hebt het immers over mensen die geen zin hebben om de supporter uit te hangen.

Vervolgens kom je met een "wederzijds verwachtingspatroon" waaruit een taak zou voortvloeien voor diezelfde mensen in het stadion.

En dan wil jij beweren dat je niet zegt hoe mensen zich in een stadion moeten gedragen? Ik raak inderdaad een beetje in de war van jou.

10 april 2016 om 20:46

@Toss, bij elke club leven de supporters op als er positieve dingen gebeuren. Wat juist vreemd is, is dat er meer mensen op de tribune zaten toen Vitesse vocht tegen degradatie dan dat er de afgelopen jaren zaten. Zelfs in het jaar met Bony, toen Vitesse lang kans leek te maken op het kampioenschap, zat er zelden meer dan 20.000 man in het Gelredome. Jouw verhaal over clubcultuur/karakter is niets meer dan onzin van een neccer.

11 april 2016 om 01:44

@ Viking

Ik geloof dat ik me niet meer duidelijker kan uitleggen. Dus of ik kan me gewoon niet verwoorden of jij bent erg traag van begrip. Volgens mij is het een beetje een combinatie van beide.

Je kan wel doen alsof er geen verwachtingspatroon is, maar dat is opzich gek, alsof er geen ongeschreven regels en gebruikelijke dingen zijn om te doen, jij doet net alsof het één groot avontuur is waar je tabula rasa in stapt, waar geen enkele vewachting wordt geschept van hun fans, ik weet niet je hebt jezelf eigenlijk een soort van naast geplaatst, doet niet mee in het supporters geheel, voelt je niet verantwoord om het team door dik en dun er door heen te sleuren, waarvoor sta jij daar eigenlijk ? Om een beetje negative energy mee te geven., dat de supporters je zullen supporten, ik bedoel jij maat het meteen alsof ik daar een heel takenpakket aan heb vastgehangen, ik bedoel men kan er toch wel over het algemeen over eens zijn dat de voetballers proberen hun fans te vermaken, de supporters proberen hun voetballers te supporten en als het andersom zou zijn, dus dat de voetballer er mee zouden stoppen omdat ze niet tevreden zouden zijn over hun fans. O

10 april 2016 om 11:43

Dat vind ik dan wel weer erg overtrokken. Op welke manier moet je dan laten blijken dat je niet eens bent het gevoerde beleid van je club? Stel je hebt een rijke succesvolle club die door wanbeleid ineens in een seizoen in de onderste regionen terecht komt, dan moet je volgens jou gewoon vrolijk blijven dansen en springen, doen alsof er niks aan de hand is?

10 april 2016 om 12:49

@ Inkemontana

En dan, dan heb jij je onvrede laten blijken, en wat heb je er dan mee bereikt? Nog meer onrust binnen je club hoogstens, alsof de club wíl falen, natuurlijk niet. Ik blijf van mening als het niet goed gaat, moet je met z'n allen de schouders eronder niet gaan zeiken en fluiten als ouwe wijven, maar gewoon blijven geloven in je cluppie. En je onvrede hoef je natuurlijk niet op zo'n primitieve manier als een fluitconcert te uiten, je spreekt niet eens uit waar je ontevreden over bent, je loopt alleen maar te fluiten. Nou nou dan zullen ze na dit jank-concert wel opeens het eureka moment te pakken hebben en opeens weer de weg naar boven vinden ofzo.

Ik snap die logica niet, de fans hebben zich in een soort van klant is koning positie geplaatst waar ze éisen van hun club dat ze een bepaald criterium halen, en zo niet dan gaan we met zn allen protesteren en boe roepen, lijkt wel groep 3.

10 april 2016 om 11:56

Je vergeet wel een beetje dat voetbal puur ter vermaak is en dat je als toeschouwer het volste recht hebt om je onvrede te uiten als het vermaak niet gebracht kan worden. Als er geen inzet plaatsvindt op het veld, vind ik het een goed recht van de supporters om ze daar op te wijzen via een fluitconcert. Mensen willen best hun team steunen, maar het moet wel van beide kanten komen. Ook dat fluiten is namelijk emotie en hoe erg je er ook tegen bent hoort ook die emotie bij het voetbal.

10 april 2016 om 12:59

Maar ik merk dat als wij met zn allen bij 424 er een feestje van bouwen, dat dat veel meer effect heeft op de spelers dan ze uitjouwen. Als je je zelf in die situatie plaatst kan je toch oook heel goed begrijpen dat als je twee wedstrijden zou spelen, de één waar je fans hebt die je ongelofelijk toejuichen en helemaal los voor je gaan en de andere match heb je alleen mensen die op je lopen te zeiken, vinden alles slecht, fluitconcertje hier en daar. Denk dat misschien 1/30 voetballers een soort van dat omgekeerde effect heeft, dat hij zich extra wil bewijzen door de kritiek. Maar de andere 29 presteren beter op dat veld waar ze toegejuicht worden

Maar goed, met fluitconcerten loop je eigenlijk alleen maar tégen je eigen cluppie te werken dus ik zie geen situatie waar dat positief zou uitpakken. Als er echt iets is wat gezegd moet worden kan dat natuurlijk bij de trainningen na afloop, en dan kan je je teniminste uitspreken, want je onrede uitspreken is ook maar belachelijk als je niet kan zegggen waar je precies ontevreden over bent. Ja en bordjes zoals FdB VdB vind ik ook gewoon kansloos en respectloos.

Nou wees gerust Maas. Als Vitesse op deze voet verder gaat zal er komend seizoen niemand meer fluiten. De supporters beginnen klaar te raken met deze ongein.

10 april 2016 om 08:04

@ Objectiv

Op welke voet? Ze staan toch nog steeds keurig zevende, ik had ze voor het begin van het seizoen ook niet hoger dan plek 5 gezet. Oké dat is wel voornamelijk de verdienste van Bosz, maar Maas heeft ook nog niet uitgebreid kunnen sleutelen aan de formatie, je gaat natuurlijk niet vlak voor het einde het nog rigoureus op de andere boeg gooien. Formaties, looplijnen, paas combinaties, al die dingen heeft hij nog maar relatief weinig zijn draai aan kunnen geven.
Daarom vind het ook altijd zo lullig als een trainer niet de kans krijgt om een voorbereiding te doen, want dat is toch de tijd waar in een coach zijn visie uitstippelt, en de ploeg gewend laat raken aan die manier van spelen.

10 april 2016 om 08:27

Selassi 020. Ik denk dat je een beetje ver van af staat. Dit team was een prima draaiend elftal met een paar mindere wedstrijden ertussen. Toen maas het stokje overnam zei dat hij niet veel zou veranderen aan het systeem want de huisstijl is geworden bij vitesse, hij zou er alleen zijn eigen sausje overheen gooien, en dat hebben we kunnen zien. Wat een onbenul is die maas. Hij heeft er voor gezorgd dat het niet meer loopt en daar heeft hij nu lang genoeg de tijd voor gehad. En wij arnhemmers zijn nou eenmaal erg kritisch.....daar heb je maar mee te dealen.

10 april 2016 om 09:04

@ geertje ik heb fox en ik kijk de meeste wedstrijden van Vitesse live, dus ik heb denk ik best redelijk zicht op de gang van zaken

. Ik zie ook wel dat het niet zo goed gaat, maar ik wist ook bijvoorbeeld niet dat het zijn plan was om weinig te veranderen en dat systeem een beetje zijn eigen draai te geven. Het totaal overhoop knallen was natuurlijk ook niet de oplossing op dit moment, maar zeker omdat je bij vitesse met een elk jaar sterk wisselende selectie werkt, biedt dat best ruimte om te blijven experimenteren.
Ik denk dat het tijd wordt dat hij een duidelijke visie / plan van aanpak gaat uitstippelen, Plan gooi er wat saus overheen is mislukt, je zou toch nog steeds met dezelfde formatie kunnen blijven spelen maar met andere looplijnen, of met doorschuivende positiewisselingen, ik bedoel hij hoeft in spelopvatting (aanvallend verzorgd voetbal, talenten de kans geven) echt niet perse heilig aan plan Bosz te houden, er zijn meer wegen naar Rome.

Als hij zich niet actief aanpast/verandert dan zie ik het ook niet goed komen, hij moet wel initiatief tonen en beslissingen durven maken.

10 april 2016 om 11:58

Selassi ik dacht al dat je een TV kijker was. Als je pakweg ruim 200 euro als supporter neertelt mag je toch wel wat verwachten
Als het dan niet loopt heb je het volste recht om te fluiten of met een zakdoekje te zwaaien.
Daar heb je (ook) als supporter het volste recht toe. Dan telt de mening van een FOX kijker (bah wat een slechte televisiezender) echt miet mee

10 april 2016 om 12:32

@ Plattil

Haha je verwacht toch niet dat ik als Ajax supporter elke keer een dagje Arnhem ga pakken omdat ik anders 'er een beetje ver van af sta' Je kan prima eredivisie teams hun vorm, speelstijl, looplijnen etc. volgen via de televisie. Maar jij maakt meteen allemaal assumpties Plattil, dat ik omdat ik Fox heb daarom ook helemaal geen stadion bezoeker ben.
Ik ben 4x per week op de toekomst om naar trainingen te kijken en ik heb buiten deze maand om nog geen één thuiswedstrijd gemist en Utrecht uit gepakt. Ik heb in de eerste plaats Fox voor de PL, de eredivisie vooral om Ajax te kijken bij uitwedstrijden waar ik niet heen kan rijden, en voor de rest wat er voorbij komt als ik voor dat ding zit. Daar zit ook geregeld een match Vitesse tussen.

Je hebt wel snel je oordeel klaar zeg; 'de mening van een fox kijker' alsof dat een soort type is..

Maas heeft hier volkomen gelijk, maar hij geeft ze wel een reden om met witte zakdoekjes te gaan zwaaien, na het vertrek van peter bosz is het er alles behalve beter op geworden en nu moet maas met de consequenties omgaan. Ik verwacht dan ook niet dat hij volgend jaar nog op de bank zit bij vitesse....

Is Maas eigenlijk officieel benoemd tot hoofdtrainer of is hij op papier nog assistent en wil Vitesse in de zomer op zoek naar een hoofdtrainer? (Bij Twente Hake bijv op papier nog steeds assistent)

10 april 2016 om 11:38

Officieel tot hoofdtrainer benoemd (met contract als hoofdtrainer tot eind van het seizoen)

10 april 2016 om 13:22

Dat is dan weer beroerd.

Mee eens, je moet je eigen spelers niet uitfluiten.
Maar volgens mij werd vooral de trainer uitgefloten en niet de spelers.

10 april 2016 om 09:27

Dat heb je helemaal goed! Niets aan toe te voegen.

Denk dat het een combinatie is van de trainer en spelers.maas heeft voor onrust en frustratie gezorgd bij veel spelers. Kashia, Leerdam, diks, vako.pantic . Hij had op de voet vanavond verder moeten gaan. Ht elftal laten staan en spelwijze niet veranderen. De resultaten van de laatste 6 thuis wedstrijden zijn meer dan bedroevend. Ben van mening dat supporters zich wel degelijk mogen uitspreken over de speelwijze en inzet van spelers. Maas bakt er echt niets van. Een zeer verdedigend ingesteld vitesse in een thuis wedstrijd tegen Ado. Rashica een van de gevaarlijkste aanvallers wisselen voor een dezelfde type speler als ibarra. Waarom niet ibarra erin en yeni of nakamba die beide enorm veel balverlies leden niet gewisseld. Waarom geen extra aanvaller. In de rust aan moeten geven veel meer over de vleugels te spelen. Alles ging door het midden. Iedere trainer zit dat behalve Maas en tomasson . Einde van het seizoen alle twee inpakken den wegwezen. Geen spelers meer van Chelsea huren maar eigen talenten zoals osman , zang een kans geven.

"Kritisch publiek", vanwege wat als ik vragen mag. Vitesse staat op een aangename plek waar ze inmiddels al jaren rond hangen. Of zijn de supporters meegegaan in de euforisch gedachtte hang van Jordania een paar jaar geleden.....dat vitesse vanaf toen een "grootse club" zou worden. Iemand die dus weet waarom men zo "Kritisch" is in Arnhem.

10 april 2016 om 11:15

Dit gebeurd om de zoveel jaar, denk terug aan Karel Aalbers.
In Arnhem komt er vaak iemand die geweldig is in het bouwen van luchtkastelen. Meestal wanneer de wolken verdreven zijn blijft er niet zoveel over

10 april 2016 om 12:03

Nee, dit is altijd al geweest, in de tijd van Aalbers tot aan nu. Vitesse supporters zijn zeer kritisch. Het is ook niet dat ze/we fluiten om de resultaten. Je kan winnen en verliezen, maar als je kijkt naar het Vitesse van Aalbers had je met Sturing, Bos, van Hintum, Stefanovic,vd Brom noem ze maar op spelers die de mouwen opstropen, en alles gaven. Als het voetbal dan niet goed is, maar er ook niet echt een mentaliteit is dat ze ten koste van alles willen winnen, krijg je fluitconcerten. Echter, deze fluitconcerten zijn puur en alleen voor Maas bedoelt, een paar sukkels fluiten vd Werff uit, maar het is puur en alleen voor Maas. Alles is weg, in 4 maanden tijd is alles verkloot. Maas blijft maar doorgaan met wisselingen, rare wissels, en hele rare uitspraken. Hoop volgend jaar op een nieuwe coach die veel de jeugd de kans geeft. Ik zie echt liever jongens als oude Kotte, lelieveld, klein Holte, Diks, Osman, van Bergen, Zhang, Koreniuk, noem ze maar op, dan zogenaamde Chelsea toppers die niks beter zijn. Het publiek zou ook iets meer slikken van eigen jongens denk ik.

10 april 2016 om 12:47

Laat ik voorop stellen dat ik het uitfluiten van spelers hekel en hooguit terecht vind als er structureel een collectief gebrek aan inzet en beleving is. Dat is niet aan de orde bij Vitesse. Ik baal dan ook als een Achenteh bijvoorbeeld uitgefloten wordt, ook al maakte hij wedstrijd na wedstrijd enorme blunders. Verder komt dat ook weinig voor i.m.o..
Overige uitingen van ongenoegen (fluiten etc.) zijn allemaal naar deze trainer bedoeld, die er echt een potje van maakt. Hij heeft al zo veel rare wissels en rare omzettingen van positites gedaan. Deze man heeft het voor elkaar gekregen topscorer Vako (qazaishvili) helemaal uit zijn vorm te halen door hem overal behalve op zijn eigen positie neer te zetten. En dan Kashia: sociaal gezien de echte leider van het elftal. Helaas zorgt het rare beleid van Maas ervoor dat Kashia zich nu meer druk maakt over zijn eigen positite dan zich te ontfermen over het elftal. Eerst zet hij hem er namelijk een paar wedstrijden naast en dan op de linksback: hij weet zo niet waar hij aan toe is en dat als aanvoerder/groepsoudste, dat heeft automatisch consequenties heeft voor de moraal van het team. Met deze acties slachtoffert hij ook nog de jonge Diks, die vervolgens ook onzeker wordt. En voor de rest van de verdediging is het altijd maar de vraag waar je staat/of je speelt. Dat legt onnodig hoge prestatiedruk, waar ze blijkbaar niet zo goed mee om kunnen gaan. Voor de winterstop was dit de minst gepasseerde verdediging van de eredivisie, dus waarom in godsnaam zo gaan rommelen daarin!
Voorin heeft hij al zo veel gewisseld dat ik het niet eens meer bij kan houden. Kleine kanttekening daarbij is dat er wel veel blessures waren. Maar veel rare keuzes.
Wat dat betreft doet hij me aan clown Ferrer denken: totaal geen idee hoe hij het moet aanpakken, iedereen onzeker maken en elke keer een nieuw konijn uit de hoed toveren.

Dus het heeft niet zo zeer te maken met over-kritische supporters, als wel met een onbenullige incapabele trainer, die in een paar weken alles verprutst wat er voor de winterstop nog prima stond. En dat terwijl hij zei weinig aan te willen passen. Als je nou een nieuwe selectie voor je kiezen krijgt bij een nieuwe club, dan moet je ruim de tijd krijgen dit naar je hand te zetten en er een team van te smeden. Maar dat is hier niet het geval: deze man werkt al lang met iedereen samen. Hij kent alle ins en outs van het team, de club en de individuen en nam het stokje over met een gespreid bedje. Als je dan begint met de aanvoerder tegen je in het harnas te jagen, vervolgens de strijd met de supporters aangaat en daarna zo laconiek er over doet, dan kun je wachten op kritiek.

Maas moet een begrijpen dat het team niet wordt uitgefloten, maar hij zelf. Zijn opstellingen zijn echt dramatisch en het wisselbeleid is ronduit slecht. Rashica werd er gisteren ook zomaar van afgehaald. Je beste speler. Volgend jaar een nieuwe trainer, en Maas weer lekker als assistent!

10 april 2016 om 12:53

Helemaal met je eens, behalve m.b.t. Maas zijn rol volgend jaar. Ik denk dat het voor niemand wenselijk is om hem terug in de assistent-rol te zetten. Zijn contract loopt af en Thomasson gaat ook weg: alle ruimte voor een nieuwe trainer om zijn eigen assistenten mee te nemen.

In mijn beleving heerst er sinds de val van Aalbers een negatieve sfeer bij Vitesse. Er is sprake van weinig vertrouwen in de club. Je kunt nu zeggen dat het huidige bestuur verstandige dingen doet, zoals bouwen aan de jeugdopleiding, dure krachten zoals Piet Velthuizen eruit etc. Maar toch voelt het niet goed aan. Wat is nu echt onze toekomst? Tot het einde der tijden spelers van Chelsea blijven huren? Vitesse supporters zijn erg negatief en cynisch geworden en ik denk dat dit komt door al die zaken. Sommigen uiten dit op een erg irritante manier en gaan fluiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2624
2.PSV2317
3.Vitesse239
4.AZ2013
Voor de complete stand: Eredivisie

Ukraine
1 fan
Aanvaller, 32 jaar

In de wandelgangen

Zondag 20 oktober
Dani Ceballos heeft in het geheim een gesprek gevoerd met Florentino Pérez, de voorzitter van Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren