'Of ik weer in gesprek ben met sc Heerenveen? Niet dat ik weet'

Zaterdag, 9 april 2016 om

SC Heerenveen besloot eind februari dat men de optie in het contract van Joey van den Berg voorlopig niet licht en de verdedigende middenvelder weet dus nog niet waar hij aan toe is, zo vertelt hij zaterdag in de Leeuwarder Courant.

/

“Op dit moment weet ik echt nog niet hoe mijn toekomst eruit ziet. Of ik weer in gesprek ben met Heerenveen? Niet dat ik weet. Ze zouden wachten op de nieuwe trainer. Die is nu bekend, maar ik heb nog niks gehoord”, aldus de dertigjarige Van den Berg, die tot dusverre 110 wedstrijden voor de Friezen speelde.

“Eerlijk gezegd ben ik ook nog niet zo met mijn toekomst bezig. Ik zie wel wat op me afkomt. Mijn vrouw is er iets minder rustig onder, maar in dit wereldje is er geen zekerheid. Soms moet je net iets langer wachten.” Van den Berg zei eerder in de Leeuwarder Courant al dat de huidige situatie ook haar voordelen heeft.

“Voor mij hoeft dit niet slecht te zijn. Het risico dat ik transfervrij vertrek, is de club bereid te nemen. Ik ben in principe vrij man en dus aantrekkelijker voor andere clubs. En Heerenveen wil later ook nog weer met me om tafel. Ik moet gewoon goede wedstrijden spelen de komende tijd en dan zie ik het wel”, besluit de linkspoot, die eerder voor onder meer PEC Zwolle speelde.


Poll

Denk jij dat Joey van den Berg volgend seizoen nog bij sc Heerenveen speelt?


Gerelateerd

5 reacties (laatste reactie door selassi 020)

Kan me niet voorstellen dat Ajax en Feyenoord zich serieus hebben gemeld voor vd Berg. Een matig tot redelijke verdediger die soms het intellect lijkt te missen om de juiste beslissingen te maken. Pakt ook veel te veel kaarten, ik vind hem drie keer niks.

9 april 2016 om 12:39

Het is natuurlijk wel een bijtertje die keihard werkt en dat past heel goed in de kuip. Probleem is alleen dat ze er daar nu genoeg van hebben met El Ahmadi, Toornstra, Vilhena, etc.... feyenoord moet nu zoeken naar een technisch wonder met creativiteit alla Ziyech, Klaassen of Pröpper. Zo iemand mist Feyenoord...

9 april 2016 om 13:07

Toch vind ik Anass die techniek hebben. Heel verfijnd. Ik snap ook niet dat hij nooit echt de kans heeft gekregen. Zonde. Ze zullen het daar beter weten dan ik.

9 april 2016 om 15:30

@ Feyefeye

omdat er geld is betaald voor Kramer, dat lijkt toch de uiteindelijke reden,en zijn moyenne is natuurlijk niet verkeerd. Ik zou ook voor Achahbar opteren, niet omdat Kramer het verkeerd doet, maar dat is ook mijn grootste punt van kritiek op Feyenoord. Feyenoord mist creativiteit en individuele kwaliteit om iets te forceren of te beslissen.
Ik heb nou niet bijster veel van Achahbar gezien dit seizoen, maar die kadabra goal staat nog op mijn netvlies gebrand. Die zie ik Kramer niet zo snel na doen..
edit: typfout

Ik verwacht dat ze pas gesprekken gaan voeren als de competitie is afgelopen. Streppel is op dit moment nog bij Willem 2 bezig, en moet zijn focus daarop hebben. Dan kan hij nu nog niet met vd Berg gaan praten over zijn toekomst. Hopen dan dat Willem 2 geen nacompetitie speelt voor ons

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

sc Heerenveen

Stand
Actuele wedstrijden

32 fans
Middenvelder, 33 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 20 juli
Sporting Portugal houdt er serieus rekening mee dat Bruno Fernandes deze zomer geen transfer gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren