Ouders noemen kind ‘Feye Noord’: ‘We zijn klaar met alle kritiek’

Dinsdag, 29 maart 2016 om 18:45Gijs Freriks

Liam en Emma waren de populairste kindernamen van 2015, maar ook namen van bekende voetballers zijn vaak in trek. Zo werd de naam Lionel 21 keer aan een jongetje gegeven en de naam Cristiano kwam twaalf keer voor. Een stel uit Capelle heeft het echter wel heel bont gemaakt.

/

De ouders Carlo en Esther Driessen hebben hun zoon, die op 25 januari rond acht uur ’s avonds werd geboren, ‘Feye Noord’ genoemd. De vader is al van kinds af aan supporter van de Rotterdamse club en heeft al een hoop Feyenoord-kledingstukken ingeslagen voor zijn zoontje.

“Zie je het voor je, dat hij later bij Feyenoord gaat spelen? En dat dan achter op zijn shirt staat: Feye Noord”, aldus Carlo in het Feyenoord Magazine. In gesprek met Metro geeft Carlo aan dat hij en zijn vrouw veel kritiek krijgen: “Mensen maken ons uit voor alles en nog wat. Het gaat echt heel ver (...) We zijn er klaar mee.”


Poll

Begrijp jij de kritiek op de ouders?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

124 reacties (laatste reactie door vak30)

Jullie zijn er zelfs zo klaar mee dat jullie je laten interviewen door Feyenoord Magazine. Nou, dan zal het wel stoppen, ja. Verwacht eerder dat er nu nog meer mensen een mening over je hebben.

29 maart 2016 om 18:53

Achja hopen dat het kind zijn naam geen eer aan doet. Een familiehuldiging als die kan lopen ofzo (Lees: is een grap dus niet provocerend)

29 maart 2016 om 18:57

Psychische kindermishandeling, tijd voor jeugdzorg ...

29 maart 2016 om 20:18

Voor het leven getekend

29 maart 2016 om 21:31

Mafkezen

30 maart 2016 om 17:16

Ik hoop dat die arme jongen straks gewoon Driessen op z'n shirt laat zetten. Wat zal die pa op zijn pik getrapt zijn!

Sorry maar een lelijkere naam voor je kind bestaat haast niet...

29 maart 2016 om 19:29

Ach, Riechedly is nou ook niet echt een topnaam, of wel?

29 maart 2016 om 19:41

Haha, een kinderachtige vergelijking maar ik snap je punt. Het zijn beide geen namen die ik m'n kind zou geven. In de cultuur waarin Bazoer is opgegroeid is een dergelijke voornaam alleen niet ongebruikelijk, je kind Feye Noord noemen slaat echter als een kat op een viool.

Maar goed, het is aan die ouders zelf. Het is wachten op de berichten dat ze er spijt van hebben.

29 maart 2016 om 19:59

Eh, Riechedly is gewoon een naam die prima binnen de Antilliaanse naampatronen valt hoor. Die vergelijking van jou slaat als een tang op een varken.

Maar goed, je zal het wel grappig bedoelen en niet denken dat alleen Paul en Jeroen namen zijn die 'acceptabel' zijn.

29 maart 2016 om 20:58

@woel, reageer nou op mij? Ik relativeer alleen de opmerking van Baardgrasmus, ik mag toch wel zeggen dat het geen namen zijn die ik m'n kind zou geven? Ik heb dan ook geen Antiliaanse achtergrond, bovendien bevestig ik juist dat ik de ouders van Bazoer begrijp dat ze hun kind zo noemen, juist vanwege hun achtergrond. De ouders waar ik het vervolgens over heb, daarmee bedoel ik uiteraard de familie Driessen. Dat zul je toch hopelijk wel begrepen hebben?

29 maart 2016 om 21:36

Als woel moest kiezen tussen luchtigheid en negativiteit zou hij normaal gesproken voor de laatste gaan, dus trek je er niet teveel van aan ;D

30 maart 2016 om 08:07

Ik vind Paul en Jeroen al redelijk op het randje, Jan, Piet en Kees, vanaf Klaas wordt het mij al te exotisch

29 maart 2016 om 20:16

Inderdaad bijna net zo erg Xess Xava

30 maart 2016 om 01:00

Vergeet goud pardoel niet.

Leven en laten leven. Het is niet zo dat dit kind 1 of andere scheldnaam of iets dergelijks heeft gekregen. Mensen stellen zich tegenwoordig ook veel te vaak aan zeg...

29 maart 2016 om 19:20

Meen je dat serieus? Er zijn plekken zat waar het wel een scheldnaam is.

29 maart 2016 om 19:30

Ach hij kan dit later heel makkelijk oplossen door gewoon zichzelf noor of Fey te laten noemen door zijn vrienden. Dan staat deze belachelijke naam alleen maar op zijn paspoort.

Idiote naam inderdaad. Maar het zegt verder niets over de ouders (behalve dat ze voor Feyenoord zijn) en het is totaal niet nodig ze daarom te beledigen of iets dergelijks.

29 maart 2016 om 19:01

Het is niet nodig om de ouders hier voor te beledigen. Maar ik denk dat dit wel wat zegt over het ouderschap van deze ouders en snap ook wel dat mensen daar geïrriteerd op kunnen reageren.

29 maart 2016 om 19:25

Zegt verder niets over de ouders? Sorry maar je snapt toch ook wel dat deze mensen niet meer verstand hebben dan een baal hooi. Maakt ook niks uit, kunnen ze niks aan doen maar zadel dat jochie ajb niet op met zo'n naam.

29 maart 2016 om 20:06

Maar dat kunnen alsnog hele goede ouders zijn.

29 maart 2016 om 19:47

Als je niet eens kan inzien dat dit kind later problemen kan krijgen met zijn naam heb je al gefaald in de eerste en misschien wel makkelijkste taak als ouder. Als je clubbelang hoger zit dan een normale naam voor een kind geven verwacht ik voor de rest ook niet veel van de ouders

29 maart 2016 om 20:08

Je zegt het zelf, je verwacht het niet. Dat doe ik overigens ook niet. Maar dat wil niet zeggen dat het zo is. Misschien zijn het verder wel hele goede ouders. Ik ken genoeg mensen die de kinderen normale namen hebben gegeven, maar die ik totaal niet geschikt vind om ouder te worden. Dan liever goede ouders die het kind een belabberde naam geven.

29 maart 2016 om 21:30

Huh? Zegt niets over de ouders? Die ouders denken alleen maar aan zichzelf door hun kind zo'n naam te geven en 0,0 aan de consequenties die een naam een leven lang kan hebben.

Ik vind dat echt Qut Dat is de naam die een kind geboren in 2014 van zijn of haar ouders kreeg.

Overigens leven we twee dagen voor 1 April, dus dat Feyenoordmagazine zal wel een grap met ons uithalen, al zou het me ook niet verbazen mocht het toch waar zijn, gezien de namen waar ouders tegenwoordig mee durven komen.

Krijgt dat kind op vroege leeftijd beelden van Johan Cruijff te zien met Ajax, word ie betoverd en geraakt hij in de ban van Ajax haha ik vind persoonlijk dat je dit een kind niet kan aandoen, Lionel en Cristiano oke, dat zijn normale namen, maar Feye - Noord ... Pleasse zeg.

29 maart 2016 om 18:57

Ik denk dat Noord gewion als 2e naam fungeert. Feye Noord Driessen. Roepnaam is Feye (niet eens zo heel gek). Ik denk dat er dan Driessen op het shirt zou staan hoor.

29 maart 2016 om 19:07

Precies dit..

Ik begrijp alle kritiek, vind het nogal sneu. Maar eenn kind met roepnaam Feye, is niet zo heel veel mis mee denk ik.

29 maart 2016 om 19:08

Net als Depay, die Memphis op zijn shirt heeft staan? En om Lionel nou een normale naam voor een Nederlander te noemen, nee dat vind ik ook niet. Cristiano gaat nog een beetje, maar Lionel klinkt toch echt niet. Het is echter wel een vaker voorkomende naam in Nederland dan deze unieke.

29 maart 2016 om 19:33

@nijogeth,

Jij prefereert Henk, Dirk, Jan enzovoorts?

Wanneer je gaat kijken naar namen die tegenwoordig aan kinderen gegeven worden, dan kan alles wel. Of wat is volgens jou "normaal"?

29 maart 2016 om 20:02

Ieder van bovengenoemde namen is beter dan lionel of cristiano iig. Je zal je kind maar cristiano noemen. 'Cristiano Janssen'. Doe mij dan toch maar Dirk.

29 maart 2016 om 20:11

Henk, Dirk, Jan zijn inderdaad geen verkeerde namen. Het scala normale namen (namen die je over het algemeen op straat hoort) is heel breed. De namen in Nederland veranderen door de social media steeds sneller, zelfs een stuk sneller dan door de integratie van buitenlanders (die vaak ook een ruim scala aan namen uit de eigen meenemen en deze prefereren).

“zie je het voor je, dat hij later bij Ajax gaat spelen? En dat dan achter op zijn shirt staat: Feye Noord”,

Zul je zien wordt dat kind Ajacied of Spartaan

Nee sorry deze naam kan echt niet.

Puur hypthetisch: Indien hij echt voor Feyenoord of welke BVO dan ook komt te spelen, dan neem ik aan dat er gewoon Driessen op z'n rug komt te staan? Of hij heeft problemen met zijn achternaam als Memphis...

29 maart 2016 om 19:00

Haha: men pa heeft me gekloot met mijn naam destijds, daarom draag ik nu niet Driessen op mijn rug maar Feye Noord.... Gaat hier niet op, zo'n Memphis scenario

29 maart 2016 om 19:08

Exact, dus het hele punt van Driessen senior is verwerpelijk:'

29 maart 2016 om 19:10

Een speler heeft dat uiteindelijk zelf te bepalen als ze dat echt willen. Als een speler dat aangeeft bij het tekenen van een contract, dan zal geen enkele club zeggen dat het niet mag (al zal dit in het geval van de naam Feye Noord wel wat anders liggen).

29 maart 2016 om 20:02

Daar zal geen club moeilijk over doen inderdaad. Ronaldo en Romario etc. speelden ook prima met hun koosnaam/voornaam. In onze cultuur is de achternaam normaal, maar dat is lang niet overal zo.

Iedereen mag zijn kind noemen zoals hij wil, maar denken mensen niet na over de gevolgen voor zo'n jongen. wat nou als hij Ajax supporter word. Zoals bijvoorbeeld bij Jari Schuurman waarvan de vader Ajaxsupporter is. Kan ook nog zijn dat hij helemaal niet van voetbal gaat houden, zit je wel met zo'n naam. Zou het niets vinden om je kind Ajax te noemen. Blijft natuurlijk allemaal persoonlijk, maar heb niet het idee dat er heel goed over nagedacht is.

29 maart 2016 om 19:27

De vader van Jari is echt geen Ajax supporter. Hij was wel liefhebber van Jari Litmanen en geef hem is ongelijk. Ik kan me ook niet voorstellen dat z'n zoon Ajax supporter wordt. De meeste kinderen van die hard Feyenoord fans en daar schaar ik deze man maar even bij gezien de naam die hij z'n zoon heeft gegeven. Dit soort types nemen hen kinderen al mee naar het stadion wanneer ze drie zijn of soms zelfs gewoon baby's, heb het met m'n eigen ogen gezien. Al decennia 's gaat dat zo bij Feyenoord.

29 maart 2016 om 20:10

Dat gaat bij vrijwel alle clubs zo hoor, dat vaders hun kinderen al heel jong meenemen naar het stadion..daar is Feyenoord absoluut niet uniek in.

Hahaha, hoe belachelijk het ook is vind ik het idee van Feyenoord achter op het shirt wel grappig. Dan moet hij natuurlijk nog wel bij Feyenoord spelen later...
Zie je het al voor je: "feye noord aan de bal".

Ik dacht eerst dat zijn achternaam Noord was, maar nog niet eens. Zo'n naam kies je in ieder geval niet voor 't kind zelf.

Volgens mij staat er gewoon "driessen" achterop zijn shirt!

29 maart 2016 om 18:58

Niet als zijn vader het gezin over een paar maanden al verlaat en hij niets met de achternaam van zijn pa te maken wil hebben.

29 maart 2016 om 19:55

Zou me niks verbazen

Ik vind het persoonlijk een belachelijke naam, maar vind ook dat je over het algemeen vrij moet zijn in de naam keuzes (buiten scheldwoorden en dergelijke). Houd je eigen mening lekker voor je denk ik dan als ze belaagd worden door andere, laat deze mensen blij zijn met hun pasgeboren zoon.

29 maart 2016 om 19:13

Voor het overzicht zouden mensen die een groot gezin willen wel de verplichting moeten hebben om hun kinderen 'kind 1, kind 2, kind 3 enz" te noemen.

29 maart 2016 om 19:27

@no 2. T probleem is dat de ouders zichzelf er niet mee hebben maar hun kind. Die wordt gepest op school, durft zich in de kroeg niet voor te stellen aan n meisje en heeft met solliciteren een probleem. Als die vader nog zn eigen naam veranderd had, dan was t zn eigen pakkie aan

29 maart 2016 om 22:33

Hoezo een probleem? Feye is zijn voornaam ergo roepnaam. "Hey, ik ben Feye (spreekt uit als Fey of iets), kan toch gewoon? En als Feye er voor kiest om zijn tweede naam niet te gebruiken op zijn CV is het toch helemaal geen probleem?

29 maart 2016 om 22:48

Misschien is hij later wel heel blij:-)
Ik denk eerder arme ouders. Het opleidings- en intelligentie niveau van pappa is vast niet erg hoog. Ik dacht dat je niet zomaar luck raak een naam mocht geven, maar kennelijk kan dat gewoon. Nou maar hopen dat het arme jochie het zelf mooi vindt.

30 maart 2016 om 01:27

Die van jou ook niet zo denk ik. Luck raak..

30 maart 2016 om 06:15

Lukraak dan....

Gaat wel ver dit. Een beetje zielig eigenlijk ook voor dat kind. Als ik zelf een kind al naar iets rondom voetballen zou willen vernoemen zou ik gewoon een spelersnaam kiezen, niet hem Ajax noemen.

29 maart 2016 om 18:56

Gewoon zo:

Aja-X.

Gaat nergens meer over!

Wat een naam zeg haha!

Zal je later op school zitten en je je moet voorstellen:
Hallo! Ik ben Feyenoord!
Hey Feyenoord! Je maakt je kind er ook niet blij mee hoor.

29 maart 2016 om 19:00

Ik denk dat hij gewoon Feye heet en als 2e naam Noord heeft. Dit kind zou zich dus voorstellen als Feye, denk ik. Laat deze mensen lekker hun gang gaan. Misschien dat dit kind wel ongelooflijk trots wordt op zo'n naam.

Wat een niveau, zeg. Leuk als je kind straks niks met voetbal heeft.

29 maart 2016 om 22:34

Ze hebben tegenwoordig ook een hockeyclub

"zie je het voor je, dat hij later bij Feyenoord gaat spelen?"

Die leggen de lat ook niet erg hoog voor hun kroost😒

29 maart 2016 om 20:31

Helloo mensen geef is deze zielige oude man op zn minst een duimpje voor z'n geniale grap. Chapeau hoor.

On: Voor alle duidelijkheid hij heeft 2 voornamen. Feye en Noord. Dus hij kan zichzelf later gewoon voortellen als Feye en daar is op zich niks mis mee maar begrijp de ophef wel.

29 maart 2016 om 22:59

Hier beide een klein duimpje dan. Hee, Misschien is dit een suggestie voor de naam van zijn volgende zoontje? Wellicht gaat hij wel bij de Efteling werken later.
Tja wat moet je hiermee.....hoop maar dat het jochie er later blij mee is. Die ouders denken er ook totaal niet over na dat het jochie er wellicht mee getreiterd gaat worden of later op zijn sollicitatie gesprek wordt afgewezen omdat men het maar zielig of infantiel vindt.

En dan wordt ie fan van ajax hihi wat een rare mensen zeg.

En dan wordt je zoontje voor Ajax. Au.

29 maart 2016 om 19:07

Ajacied word je en Feyenoorder ben je.

29 maart 2016 om 19:15

Als je Feyenoorder bent en graag een feestje viert wel. In mijn geval ben ik Ajacied en word ik ook geen Feyenoorder.

29 maart 2016 om 20:11

Als ik bovenstaande reactie lees dat van baby af aan kinderen verplicht mee moeten naar kuip hebben ze weinig keus he. Dus Feyenoorders ben je niet maar wordt je gemaakt....zoals bv met geloof, je weet niet beter.

En dan blijkt je kind fervent aanhanger te worden van Ajax...

Ach... Er zijn ook meisjes die Chelsea heten.

29 maart 2016 om 19:30

Ik ken zo'n meisje, ik dacht dat ze eerst gewoon vernoemd was naar de Londense wijk maar het bleek dat ze echt naar de voetbalclub was vernoemd. Haar vader wilde haar eerst Xaja noemen maar toen de moeder er achter kwam dat het Ajax achterstevoren was ging dat niet door.

Doet natuurlijk heel erg denken aan dit verhaal. Ik zelf vind het niet normaal, niet een teken van een stabiele ouder. Het is de ergste vorm van projecteren van je eigen gevoelens en ideeën op je kind.

29 maart 2016 om 20:40

Nee, dat is religie (tenzij je op een latere leeftijd uit vrije wil een religie uitkiest). Buiten dat vind ik deze naam ook vrij apart, maar Feye als naam kan toch best. Er zijn ook beroemdheden die hun kroost nog veel belachelijkere namen meegeven (stardust, Rainbow, Tropical Raindream, North West).

Wat een triest gebeuren zeg. 'feye Noord' lijkt niet eens op een naam. Had je zoon dan vernoemd naar Coen Moulijn ofzo.....

Al wordt ie voetballiefhebber, Feyenoordsupporter, dit kind gaat het zijn ouders zeker kwalijk nemen later. Voor die ouders hoop ik dat ie Ajax supporter wordt of onder ballet wil.

Hier had de burgerlijke stand gewoon rigoreus moeten ingrijpen

Tsja ouders.... er zijn veel vreemde ouders... praat er maar eens over met de gemiddelde leraar :P Maar goed, voetbalsupporters schijnen een goede weerspiegeling te geven van de samenleving en helaas geloof ik dat meer en meer.

Tuurlijk, je mag je kind noemen zoals je wil. Maar sommige ouders moeten beseffen dat ze hun kind basicly opzadelen met een naam die voer is voor pestgedrag.

Medelijden met het kind. Dit moet je niet willen..

Ja super, en zodra dat kind 18 is gaat hij 3 dingen doen:
Zijn naam wijzigen
Op zichzelf wonen
Last but not least, alle contact met zijn ouders verbreken.
Zoals iemand al zei, dit is gewoon kindermishandeling. Niet fysiek maar geestelijk

De ouders kunnen er wel klaar mee zijn maar die hebben er zelf voor gekozen. Wat denk je van dat arme joch. Wordt op school gepest, durft zich later in de kroeg niet voor te stellen aan meisjes en dan moet ie ooit nog eens solliciteren ook. Als je je kind zulke vreemde namen geeft dan denk je echt niet aan de gevolgen.

Ooit schreef Herman van Veen 'anne' voor zijn dochter, maar Feye Noord Driessen heeft al het lied van Feyenoord.

"de ambtenaar van de burgerlijke stand weigert in de geboorteakte voornamen op te nemen die ongepast zijn, of overeenstemmen met bestaande geslachtsnamen tenzij deze tevens gebruikelijke voornamen zijn"

Hij heet dus in de volksmond gewoon Feye en "noord" wordt waarschijnlijk niet gebruikt, maar deze ouders lijken mij wel ietsie verstandelijk beperkt......
Een kind geef je een normale naam die bij hem/haar past en niet een naar de passie van z'n ouders.

Waarom je kind met zo'n belachelijke kut naam opzadelen verander dan je eigen naam als je zo'n feyenoord fan bent. Het is geen hond ofzo die je eventueel rare namen kan geven. Deze jongen loopt nu de rest van zijn leven met deze naam en kan zich in amsterdam al niet meer vertonen, lekker over nagedacht pa... ook wordt hij al gedwongen om voor feyenoord te zijn. Hij is net geboren en wordt al met van alles opgezadeld zonder te weten of hij t zelf wilt. Misschien vind hij later ajax, psv of telstar wel veel leukere clubs.

Dus feye wordt zn roepnaam. Niks mis mee toch?? Of als je jezelf voorstel noem je ook al je (doop) namen op?

Zo zwakzinnig vind je ze alleen bij Feyenoord

Komt Feye Noord misschien ook nog eens op de Coolsingel.

Gelukkig voor het kind zijn zijn ouders niet voor Nac

Noad Advendo Combinatie een afkorting voor:
'nooit Opgeven Altijd Doorzetten Aangenaam Door Vermaak En Nuttig Door Ontspanning Combinatie'

In ieder geval voor het ventje nog een geluk dat papa geen fan is van dnjepr dnjepropetrovsk|

Als ik die naam zou hebbem gekregen, had ik een andere naam aangevraagd, ik heb persoonlijk een hekel aan dit soort kinderachtig gedrag van de ouders
Maarja......

Als je kinderen op de wereld zet en gaat vernoemen naar iets waar je zelf fan van bent dan staat het kind bij voorbaat al met 1-0 achter. Een kind zou het belangrijkste moeten zijn in je leven, en als je dat al naar iets of iemand waar je fan van bent gaat vernoemen zit er volgens mij al wat scheef in de verhoudingen. Iedereen moet het zelf weten, en dit is slechts mijn mening.

Hij zal zich voorlopig geen kampioen voelen

Hoe kun je een kind vanaf de start op achterstand zetten? Zegt meteen iets over het IQ van je ouders en ga maar eens werk zoeken met die naam. Regionaal lukt dat nog wel maar verder weg wordt lastig.

30 maart 2016 om 11:11

in de haven lukt het nog wel, op de bouw, of als stratenmaker. Maar stel dat hij niet het lage iq van zn vader heeft en een carriere in het bedrijfsleven ambieert!

Doe dan liever Willem de II.

jantje klaasje pietje moet een liedje zingen troela la troela la .....

nee dan is dit echt vet elke 2 weken....het lied van feye noord

Ik vind het een beetje krom om je kind een "club naam " te geven daar mee iets op te dringen
Misschien houd hij later niet eens van voetbal en vind hij F1 (Verstappen )veel leuker

Mijn zoon zou ik dan
Robbert-
John
Caesar

(Rodajc)

Kind van IQ lozen. Lullig voor dat jochie. Je bent er klaar mee maar vervolgens wel de publiciteit opzoeken. Pff...

Het houdt niet op niet vanzelf, het houdt niet op niet vanzelf..

dat zijn bij voorbaat al zeer slechte ouders. egoistisch tot op het bot. hoe kun je je kind dit aandoen? en welke ambtenaar accepteert dit? dat kind begint meteen al met een achterstand die bijna niet meer in te halen is. gewoon crimineel.

Zou toch wat zijn als deze gewoon ajaxfan wordt. Verder echt geschift om je kind zo te noemen, ookal is iedereen hier vrij in. Ligt niet lekker in de mond en slaat helemaal nergens op.

30 maart 2016 om 04:58

Er was toch ook zo'n jongen die werd vernoemd naar alle 23 Leeds spelers van hun kampioensjaar. Bleek 'ie later voor Arsenal te zijn. :D

Heel slim van de ouders om je kind zo te heten. Het heeft in ieder geval publiciteit bezorgd. Mocht dat kind op een voetbalclub zitten, heeft dat kind sowieso voorsprong dan de rest van zijn jeugdspelers. Voetbal scouts uit dat regio komen er op af om een kijkje te nemen, ongeacht of hij talent of geen talent heeft.

Die gaat dus nooit studeren in Amsterdam! Als ie al gaat studeren...

Later zal ik mijn kind ook een aparte naam geven, zoals Luna of Karma (voor meisjes), maar dit slaat echt alles..

Zielig voor het kind...

Er zal dan gewoon "noord"op zijn shirt staan. Niet meer en niet minder

30 maart 2016 om 08:56

Edit driessen

Dit kan echt niet!! En dat zeg ik niet omdat ik ajacied ben maar gewoon denk ik het belang van zo'n kind... moet je voorstellen dagje Amsterdam, Den Haag of Utrecht je kind loopt weg en je moet je zoon terug roepen "Feye Noord" hahaha neem even zonder gein ik vind dit echt niet kunnen omdat de vader altijd Feyenoorder is geweest moet het kind ook zo heette nee dit is niet gezond hoor er genoeg leukere originele normale namen.

Achterlijke mensen dit. Zou wat zijn als ik me zoontje Manchester United zou noemen. (wel mooier dan Feye Noord als ik het nu zo moet vergelijken)

En opeens speelt 'ie voor het mooie Ajax!

Kind heet gewoon Feije wat niet direct een hele rare naam is (vergeleken met veel andere namen die je hoort). Noord is zijn tweede naam die je normaal niet hoort van een persoon. Het gaat te ver om die mensen te beledigen en bedreigen hierom.

Lijkt mij verder niet zo verstandig. Geeft nou niet echt een positief beeld als je gaat solliciteren later. Verder is het gewoon de keuze van de ouders.

30 maart 2016 om 11:13

ja maar dat is het probleem....de keuze van zn ouders.
Als die man nou zn eigen naam verandert in feye noord....dan heeft hij er zelf last van.
Nu zadelt ie zn kind er mee op, die kan er niks aan doen.

Zoveel ouders die met de meest belachelijke namen komen omdat dat zo schattig klinkt als het kind nog maar 1 jaar oud is. Maar dat zelfde kind wordt ook 8, 18 en 38.
Dan sta je met zo'n idiote naam in de maatschappij....succes

30 maart 2016 om 13:40

Tsja dat denk ik bij wel meer mensen die Spijker, Hark oid heten. Feije is in dat opzicht nog redelijk normaal (zolang je de 2e naam niet weet).

Uiteindelijk vind ik het niet mijn plaats om te beslissen hoe die ouders hun kinderen noemen. Ik snap jouw punt wel hoor. Gelukkig heeft iedereen de kans om zijn of haar naam aan te passen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder87
J. ToornstraMiddenvelder83
J. BijlowKeeper80
B. LinssenAanvaller85
A. JahanbakhshAanvaller71
L. SinisterraAanvaller73
C. DessersAanvaller52
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren