'Misschien houden ze bij Vitesse niet van Serviërs, ik word gek hier!'

Donderdag, 3 maart 2016 om 08:45Matthijs van Laar • Laatste update: 08:48

Danilo Pantic had zich heel wat meer voorgesteld van zijn huurperiode bij Vitesse. De middenvelder, die door de Arnhemmers wordt gehuurd van Chelsea, kwam nog niet verder dan zes optredens in de Eredivisie en hij vraagt zich openlijk af waarom. “Ik wil terug naar Chelsea, alleen maar om te trainen. Waarom zit ik hier als ik niet goed genoeg ben?”, zegt hij in Blic.

/

In totaal deed Pantic niet meer dan 94 minuten mee en dat steekt hem. “Ik word gek! Ik heb geen fouten gemaakt. Als ik mijn kansen zou hebben verprutst, had ik mijn mond wel gehouden. Misschien hebben ze het bij Vitesse wel niet op Serviërs: Nemanja Matic kreeg hier ook geen echte kans en Uros Djurdjevic speelde slechts 22 wedstrijden in anderhalf jaar.”

Pantic betwijfelt zelfs of hij er afgelopen zomer goed aan heeft gedaan om Partizan Belgrado te verruilen voor Chelsea. “Er zijn nu vijf spelers van Chelsea die op huurbasis voor Vitesse uitkomen, en niemand van ons speelt. Dat houdt in dat er iets mis is. Dit is de eerste keer dat ik hardop zeg: ‘Ik had Partizan niet voor Chelsea moeten verruilen.’ Maar zo ver wil ik nog niet gaan.”

De Servische jeugdinternational vindt het nog altijd een eer dat hij deel uitmaakt van de Engelse topclub. “Ik kan ook niet verwachten dat ze me meteen opstellen naast jongens als Eden Hazard en Willian. Voor Marko Grujic wordt het ook lastig in Liverpool, met Philippe Coutinho als concurrent. We zijn nog kinderen, bij zo’n grote club kom je gewoon niet aan de bak voor je 23e of je 24e”, aldus Pantic.Gerelateerd

Meer sportnieuws

30 reacties (laatste reactie door quirento)

"pantic betwijfelt zelfs of hij er afgelopen zomer goed aan heeft gedaan om Partizan Belgrado te verruilen voor Chelsea"

“Ik kan ook niet verwachten dat ze me meteen opstellen naast jongens als Eden Hazard en Willian."

'"bij zo’n grote club kom je gewoon niet aan de bak voor je 23e of je 24e”

Tja...sommige van die jongens denken echt dat ze een kans maken en gaan die kant op. Blijkbaar wist deze jongen van tevoren al dat het kansloos was en toch gaat ie....das nog veel dommer

3 maart 2016 om 09:03

Die jongen heeft gewoon duidelijk de keuze gemaakt voor het geld. Bovendien waren er bij partizan problemen met betaken van de salarissen dus een domme keus is het niet. Als je al niet goed genoeg bent voor Vitesse en je speelt toch bij Chelsea dan heb je het goed gedaan lijkt me. Bovendien kan die jongen vanaf hier nog ver vallen.

3 maart 2016 om 09:18

@dutch19gunner prima dat hij voor het geld kiest, dat kan een prima keuze zijn, vooral als je niet zoveel talent hebt. Maar ga dan vervolgens niet lopen zeuren als je verhuurd wordt en totaal geen kans krijgt bij Chelsea en zelfs weinig kans bij Vitesse.

Je weet gewoon dat chelsea je gaat verhuren,dus dat je dan weinig invloed hebt op je eigen loopbaanplanning.

3 maart 2016 om 09:04

Die opmerkingen getuigen niet echt van een weloverwogen beslissing inderdaad.

Dit gehuil geeft wat mij betreft ook aan dat hij de mentaliteit mist. Je moet zorgen dat je beter bent dan een ander en dit ook tonen. Zodra de ander die wel in de basis staat steken laat vallen dan moet je er staan.

Blijkbaar imponeert deze Pantic veel te weinig op de training terwijl zijn concurrenten het beter doen.

3 maart 2016 om 09:20

Valt het niemand op hier dat hij ook zegt dat Matic nooit een echte kans heeft gehad hier? Voglens mij is Matic door Vitesse juist naar Benfica gegaan en speelt hij nu in het eerste van Chelsea... Pantic bewijst zich niet op de trainingen, anders zou hij wel basis staan.

3 maart 2016 om 09:47

matic is eerst gewoon verkocht aan benfica en daarna voor veel geld terug gekocht.

Hij had dus ook eerst naar een club kunnen gaan waar hij gelijk kans had op spelen, ipv naar chelsea waardoor hij de controle kwijt was over aan welke club hij uitgeleend werd.

3 maart 2016 om 11:03

Dat is dan toch de fout van matic / zijn zaakwaarnemer Door naar Chelsea te gaan (hoewel hij uiteindelijk geen slecht carrièrepad heeft gevolgd)? Hierin valt vitesse toch niets te verwijten. Punt wat hazardos maakt is dat hij bij Vitesse juist veel speeltijd kreeg en de mogelijkheid om zich in de kijker te spelen (weliswaar eerst niet voor chelsea, maar benfica is ook geen misselijk clubje). Dit in tegenstelling tot wat deze pantic beweert.

3 maart 2016 om 11:34

ik geef vitesse ook nergens de schuld van, maar de speler zelf.

Als je op jonge leeftijd naar chelsea gaat dan weet je dat je voorlopig niet in aanmerking komt voor t eerste, de kans op doorbreken is sowieso heel klein en je wordt een aantal keer verhuurd. Altijd maar afwachten aan wie je verhuurd wordt.
Je kunt er ook zelf voor kiezen om een tussen stap te maken, dan weet je tenminste waar je terecht komt als je daar tekent.

3 maart 2016 om 17:20

Je weet wel dat men in Arnhem en omstreken Matic 'dramaties' werd genoemd?

"Misschien houden ze niet van Serviërs". Altijd maar in de slachtoffer rol kruipen en gaan huilen. Misschien gewoon goed je best doen om een basisplaats te veroveren.

3 maart 2016 om 23:15

Is zo'n verschrikkelijke opmerking, andere discriminatie in de schoenen schuiven. Kan best zijn dat hij het niet zo bedoeld maar dit soort opmerkingen komen me de keel uit.

En je werkgever betichten van Discriminazie daar rijk je verder mee

Zelfreflectie heeft ook tijd nodig om zich te ontwikkelen.... bij deze jongen ligt die ontwikkeling nog een tikkeltje achter.

Valt mij altijd op hoe besmettelijk het diva-gedrag bij Chelsea is... ze zijn amper gearriveerd op het trainingscomplex in Londen, of ze hebben het al te pakken.

Niemand van ons (chelsea) speelt!?!? Brown, Baker, solanke indien fit. Zijn tocht jongens die regelmatig in de basis staan.

3 maart 2016 om 13:34

Alleen Baker en Solanke hebben een basisplaats indien fit. De overige 3 zitten op de bank of niet eens in de selectie...

3 maart 2016 om 13:39

Brown heeft anders wel diverse keren de kans gehad om zich te bewijzen. Nathan had pech met de blessure, maar die vind ik nog te licht. Baker is de enige die echt wat toevoegd vind ik. Solanke brengt nog veel te weinig. Al zal ik blij zijn als ie er weer is zodat vako weer op het middenveld kan

En dat terwijl de belangrijkste buitenlanders bij Vitesse de grote jongens waren. Curovic; Bursac, Stefanovic, Jevric, Perovic, Grozdic, waren allemaal toppers voor Vitesse. Denk dat hij zomaar war roept. Ik vind in de wedstrijden dat hij inviel geen goede indruk wist te maken, balverlies op plaatsten(waar ook doelpunten uit voort kwamen) waar het echt niet kon. Dag Pantic, en neem de rest van de huurlingen mee aub. We hebben in de A1 en bij jong Vitesse genoeg talent zitten.

3 maart 2016 om 09:20

Ik weet nog dat hij gewisseld werd, en binnen een paar minuten tijd een goal tegen veroorzaakte door de bal dom kwijt te raken. "Ik maak nooit een fout" zegt hij.

3 maart 2016 om 15:20

Sowieso een walgelijke reactie van Pantic. Gooit het op discriminatie, terwijl hij simpelweg niet goed genoeg is voor clubs als Vitesse. Spelers met zo'n denkwijze gaan het sowieso niet redden, nergens.

3 maart 2016 om 17:26

Toen was Vitesse nog van Vitesse, met een paar Nederlandse heren die de jongens in het veld goed aanstuurden. Jongens uit de Balkan hebben vaak een aai over hun bol nodig.

Matic speelde gewoon alles en in het verleden heeft Vitesse genoeg Servische spelers gehad denk aan Glusevic, Jevric, Lazovic en natuurlijke Bursac.

Baker maakt vaak zijn minuten, Brown geld hetzelfde voor, Solanke was voor zijn blessure gewoon basisspeler, Nathan is er een goeie 2 maanden uit geweest en komt langzamerhand terug, krijgt ook geregeld minuten alleen valt die het meeste tegen van de 4.

Pantic krijgt onder Bosz en daarna onder Maas geen enkele kans, misschien moet hij dan eens bij zichzelf te raden gaan hoe dat komt in plaats van de oplossing van het probleem alleen bij andere te zoeken.

3 maart 2016 om 12:20

Niet alleen dat, zowel Maas als Bosz zullen toch niet gek zijn? De beste speelt altijd. Kijk naar Traore, die heeft zich super goed ontwikkelt en was een belangrijke pion voor Vitesse, krijgt nu zelfs speeltijd bij Chelsea.

Zo'n Pantic zal absoluut wel talent hebben. maar als zijn directe concurrenten op dit moment gewoon sterker zijn dan kan hij dat alleen maar zichzelf kwalijk nemen. Het is 'maar' de eredivisie namelijk, en de stap naar Chelsea ligt dan erg ver weg. Daarbij bij een team als Vitesse wordt gewoon goed getraind, als hij straks in de derde divisie van Engeland beland wil ik nog wel eens zien of hij het daar zo leuk vind en zich veel ontwikkelt...

Wat wil deze jongen nou,niks presteren en een grote mond hebben.
Hij doet laag over een club die hem een kans heeft gegeven. En dan zeggen dat er 5 spelers in Arnhem zijn die niet spelen, als ik naar foxsport zit te kijken zie ik toch regelmatig gehuurde chelsea spelers op het veld. Heel snel weg sturen dat over het paard getilde jonk.

Niet zo zeiken, je bent blijkbaar niet goed genoeg. Alsof Rob Maas een hekel heeft aan Serviërs... Complete onzin. Je staat er niet in omdat je niet goed genoeg bent, en ik kan je verklappen: bij Chelsea ga je het niet redden.

Hoe oud is deze pantiq?
Het lijkt alsof hij 10 jaar is met zulke domme uitlatingen!
Als je van chelsea komt, betekent t niet dat je automatisch in de basis staat bij vitesse, nee je moet die basisplek verdienen meneertje!

Aan het einde van de maand lacht hij, maar de andere 29/30 dagen voelt hij zich niet goed. Maakt geld dan toch niet gelukkig?

Buiten zijn domme uitspraken is er iets wat mij nog meer opvalt. Hoe kan het dat een speler die door Chelsea, een club met de absolute Europese top als ambitie, nog niet goed genoeg is om bij Vitesse mee te komen? Het is niet het eerste geval dat flink door de mand valt. Hebben ze bij Chelsea dan helemaal geen verstand van scouting? Dat niet elke speler een voltreffer is tekort komt voor Chelsea snap ik. Maar dat je regelmatig spelers koopt die zelfs 2,3 niveautjes lager niet mee kan is toch onbegrijpelijk.

Echt om misselijk van die Pantic te worden. Heeft Partizan op een heel lelijke manier verlaten, gedraagt zich alsof hij Zidane in zijn beste jaren is en heeft totaal geen respect voor anderen terwijl hij op zeer jonge leeftijd zonder veel professionele ervaring zichzelf boven het clubbelang zet en continu verkeerde keuzes maakt. Hij werd vorig jaar al gestraft omdat hij plots niet mee mocht op het -20 wk dat Servie won. Nu speelt hij niet en wil hij zelfs terug naar Partizan. Het is een groot talent, maar jongen...niemand wil je meer.

Als er nou één club in de Eredivisie is die een verleden heeft met Serviërs, dan is het Vitesse wel. Misschien had Pantic wat kennis kunnen opdoen. Matic was trouwens grotendeels basisspeler!

Wat een onzin kraamt hij uit. Solanke , baker en Brown komen vaak aan de bak.
Nathan is eruit geweest met blessure. Overigens blunk hij ook niet uit bij jong vitesse dus pantic moet de schuld bij hem zelf zoeken. Overigens zitten de vitesse jeugdspelers als Lieftink en osman ook oo de,bank en zeuren ook niet. Dan maar lkkr terug naar Chelsea waar hun blij mag,zijn als hij bij jong Chelsea aan dembraagstkelkimg komt. Succes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4623
2.Ajax4555
3.Feyenoord3924
4.Vitesse361
5.AZ3513
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. TronstadMiddenvelder192
L. OpendaAanvaller1911
N. FrederiksenAanvaller167
T. BuitinkAanvaller141
Y. GbohoMiddenvelder132
D. HuismanMiddenvelder130
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Vitesse.

1 fan
Middenvelder, 25 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 21 januari
Manchester United is afgehaakt in de strijd om de handtekening van Erling Braut Haaland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren