Galatasaray vreest na nederlaag voor dramatisch einde van seizoen

Zondag, 28 februari 2016 om 19:55Bart Kruyt • Laatste update: 20:06

Voor Galatasaray dreigt het een verschrikkelijk seizoen te gaan worden. Cim Bom is geen schim van de ploeg die vorig seizoen kampioen van Turkije werd en na de uitschakeling in de Europa League tegen Lazio, ging het zondag in de Süper Lig mis tegen Gaziantepspor: zonder de geschorste Wesley Sneijder verloor een zeer teleurstellend Galatasaray met 2-0.

De regerend landskampioen zit in de hoek waar de klappen vallen en stond zondag al na vijf minuten op achterstand, door een doelpunt van Emre Nefiz. Galatasaray moest dus al vroeg in de achtervolging, maar het juiste antwoord kwam er niet. Gaziantepspor hield zonder al teveel moeite stand en verdubbelde tien minuten na rust de marge, via Daniel Larsson.

Het was moeilijk om dit doelpunt verdiend te noemen, want het was pas de tweede doelpoging van Gaziantepspor tussen de palen. Allebei deze pogingen leverden dus een goal op. Galatasaray heeft nu vijf tegendoelpunten gekregen uit de laatste zeven doelpogingen van tegenstanders uit de Süper Lig en wist deze klap niet meer te boven te komen. Het bleef bij 2-0.

Na 23 speelronden heeft Galatasaray nu 37 punten en dat zijn er liefst 14 minder dan koploper Besiktas, dat bovendien nog twee wedstrijden minder heeft gespeeld. Het prolongeren van de landstitel is geen serieuze mogelijkheid meer voor Cim Bom.Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door murat de souza)
28 februari 2016 om 20:07

Niet vergeten hoe Besiktas dat heeft verneukt vorig jaar. Dit jaar moet t nu gebeuren voor de Adelaars

28 februari 2016 om 21:42

Dat gaat nooit meer lukken om de titel te pakken, ik zie Sneijder nu ook vertrekken als ze geen Europa league en Champions league gaan halen.

Vanuit welk invalshoek moet ik nu weer beginnen ? Een metafoor ? Iets grappigs ? Furieus ? Nu ben ik dus begonnen met het beschrijven van hoe ik zal beschrijven. Dat is ook een begin. Inleiding noemen ze zoiets. Nu al benieuwd naar de rest ? See the next episode of Dragon-ball-z....wat mis ik die serie, de verdomde tv zenders begonnen soms uit het niks opnieuw met afl 1. Dan zat je te wachten tot Vegeta super sajin 535 werd, gingen ze ineens weer terug naar Namek. Het is wat.

Denizli, neem ontslag. Onze groep van Ruhr-gebied Turken en Afrikanen met een westerse tint willen jou niet. Dursun, neem ontslag. Ik heb laatst een all-in inclusive geboekt. Voordat ik dat deed keek ik of het een hotel van Dursun was. Dan sta je daar bij de balie, blijkt het dat ze je reservering te laat hebben verwerkt. Kom je bij het zwembad, laten ze het water leeg lopen om te besparen. Maar je krijgt wel polsbandjes bij het verlaten van de hotel !

Het begint met Sik en eindigt met Berm.

28 februari 2016 om 20:09

Je kunt kijken naar Dragonball Z Super. Gaat verder, waar de Majin Buu saga eindigt.

Dit Galatasaray is hopeloos maat. Net zo hopeloos als het bestuur van Galatasaray. Niet alleen de trainer is schuldig. We hebben gewoon middelmatige voetballers rondlopen en die hebben er ook helemaal geen zin in.

28 februari 2016 om 21:07

Haha serieus ? Ga ik zeker doen man. Zolang Vegeta erin zit, vind ik het goed.

28 februari 2016 om 23:18

Hahahah geniaal.

28 februari 2016 om 20:16

Dragonball Super moet je kijken. Kom je weer gekke dingen tegen haha.

Ik heb bijna met tranen in mijn ogen gekeken naar de wedstrijd. Zo hopeloos en dan denk je van waar is dat voetbal die bij ons past vol passie en strijdlust, maar die dagen zijn lang voorbij vrees ik..

28 februari 2016 om 21:09

Maat ik kijk met één oog. Ik ging op een gegeven moment maar op m'n telefoon doellozen. Denizli gaat z'n ontslag indienen. Niet dat het veel zou uitmaken maar goed.

28 februari 2016 om 20:51

Gewoon het seizoen laten voor wat het is en niets meer zeggen is het beste denk ik.

28 februari 2016 om 21:11

Ook in mindere tijden staan we daar. We duiken niet net als sommigen op als het goed gaat.

28 februari 2016 om 21:13

Seizoen laten voor wat het is is ook geen optie, als we dit soort dingen laten gebeuren verandert er niks, elke week kijk ik GS met agressie en dan zie je Denizli daar zitten zo van het boeit me niet.

28 februari 2016 om 21:53

Oké op die manier. Maar zo min mogelijk woorden vuil maken, indien het minder gaat dan. Galatasaray zal volgend jaar wel weer komen bovendrijven!

Komt het slechte seizoen echt allemaal door het beleid? in de voorgaande jaren speelde GS veel beter voetbal maar nu lees ik vaak: Galatasaray dramatisch in of Sneijder met Galatasaray opnieuw onderuit bij titels van artikelen.

28 februari 2016 om 20:11

Welk beleid? Er is geen beleid? in 2 jaar tijd is dit voorzitter nummer 3 en coach nummer 5. Iedereen heeft haar eigen visie en beleid. Iedere trainer/coach ziet wat in een bepaalde speler en koopt er maar op los.
Ik vind het echt zielig voor voetballers als Sneijder, Muslera en Podolski.

28 februari 2016 om 20:14

Tuurlijk komt het door het beleid.

Melo speelde 4 jaar bij ons, 80% van de wedstrijden die hij niet speelde verloren we en wat doet deze bestuur Melo verkopen en niemand voor zijn positie halen. In winterstop kopen ze Donk voor 2.5 miljoen terwijl hij nog een contract heeft van 6 maanden. Dit terwijl Nigel de jong gratis is en 10x zo goed.

Maar voordat de winterstop aanbreekt moet er wel eerst een paar dingen gebruiken. De trainer moet weg en in zijn plaats moet een oudere versleten trainer komen en die moet natuurlijk een mooi salaris hebben gezien dit zijn laatste uitdaging is.

En laten we ook elke nietsnut een salarisverhoging geven zodat ze niet weg willen en nog een paar jaar bij ons voetballen.

En ja om dit allemaal te bekostigen moet er ook winst gemaakt worden dus wat doen we? We verkopen onze enige spits die kan scoren.

Natuurlijk minder dan de koploper.

Vreemd dat een ploeg zo in verval kan raken. Is geen kampioen meer waardig.

Wow, ze zijn wel erg afgegleden.
Hoe kan dat zo?
Weet iemand de oorzaak hiervan?

28 februari 2016 om 21:18

Je dragende spelers verkopen en 3de rang spelers voor in de plaats halen.

Dit Galatasaray is kansloos, hopeloos, moedeloos. Het is over en uit. Na Fatih Terim zitten we nu aan trainer nummer 5 uit me hoofd gezegd. Iedere keer een ander beleid. Iedere keer een andere visie, iedere coach wenst andere spelers en nu zit je opgeschept met voetballers die niet Galatasaray waardig zijn. Deze jongens moeten lekker in de Turkse Jupiler Leaugeau gaan voetballen.

Sabri, Bilal, Selcuk, Balta, Olcan, Yasin, Umut, Ryan Donk.. gewoon oprotten. Dit zijn echt geen voetballers. Deze verdienen geen eens een basis plaats bij FC Cambuur.

Wat ik niet begrijp, je speelt nergens meer om waarom laat je dan niet jeugspelers spelen ?

Is er dan niet 1 speler waarvan ze denken laten we hem een kans geven wie weet hebben we misschien nog iets dit seizoen om er trots op te zijn.

En ik weet Sinan Gumus kreeg de kans tot zijn blessure maar elke halve gare zou hem een kans geven gezien zijn prestatie vorig jaar.

Ik hoorde goede dingen over Burak Yilmaz (verdediger) hoezo speelt hij geen wedstrijden dan ? En hoe doen de aanvallers van A2 ?? Ze kunnen toch niet allemaal zo slecht als Umut zijn ??

28 februari 2016 om 20:30

Juist broer, precies zo denk ik er ook over. Het gaat toch slecht, dus laat paar jeugdspelers spelen. Die moeten en willen iets bewijzen, dus zullen veel meer met passie en strijd spelen. Het kan toch niet zo zijn dat er werkelijk geen 1 speler is die met dit elftal nu meekan? Zo zie je maar dat de Turkse clubs bijna tot niets doet met talenten.

Ik vind het opmerkelijk dat de supporters schreeuwen naar ontslag van bepaalde posities terwijl ze niet eens begrijpen wat het probleem is.. netzoals bij manchester united.. die schreeuwden ook om ontslag zodra het slecht gaat.Word alles met een andere bestuur opgelost? Gaan er dan opeens miljoenen uitvliegen? Gaan voetballers dan met meer passie voetballen?

28 februari 2016 om 20:21

Er is maar 1 oplossing: ga een andere club supporten hahaha

28 februari 2016 om 20:23

Nee zonder grap.. soms moet je accepteren dat er gwn ups en downs zijn. Afgelopen jaren hebben jullie een up gehad.. en nu is het een down. Als jullie egte mannen zijn blijven jullie net zo hard toejuichen als toen

28 februari 2016 om 21:02

Wat valt er dan te juichen als ik vragen mag ?

Tegendoelpunten ? Het voetbal die we spelen ? De passie die spelers laten zien? De kansen die we missen ? De wedstrijden die we verliezen ? Alle beloftes die niet worden nagemaakt ? De jeugdspelers die uitblinken ?

28 februari 2016 om 21:04

Als hun mannen zijn gaan ze als mannen voetballen, je vind je zelf wel leuk trouwens aangezien je 2 x op jezelf reageert, GS word kapot gemaakt door Denizli en onze bestuur, er moet een grote schoonmaak komen geen andere optie.

28 februari 2016 om 23:02

De kleuren van je club misschien? Je wilt tog niet zeggen dat je een successuporter bent of wel?

28 februari 2016 om 23:15

Je begrijpt mijn vraag niet helemaal. Vind ik dat raar ? Nope.

Ik vind het echt zielig voor galatasaray. Hoe kan je opeens zo hard zinken? Ik snap het echt niet. Is niks aan zonder galatasaray in de race. Er moet snel wat veranderen daar.

Ik kan het maar niet genoeg zeggen en ik zeg het in elke topic over GS. Maar we gaan langzaam terug naar 2010/11...weten jullie nog? De kewells, de Neil's de Servet's. Alhoewel ik Neill wel degelijk vond. Afijn, 8e plaats was toen nog voor ons weggelegd want we kwamen terug uit de 12e plek. Eerlijk gezegd vond ik dat nog een mooi seizoen want de spelers streden nog tenminste. Ik ben de kluts kwijt...iemand die me verder kan helpen met een link leggen tussen 2010/11 en dit seizoen ????

28 februari 2016 om 20:32

Je vergeet mustafa sarp en juan pablo pino owww en sabri natuurlijk

28 februari 2016 om 21:10

We hadden toen op het middenveld Bam, wat was dat slecht zeg.

Hahaha! Wist je dat ik het echt geweldig vind om te zien dat Gala zo vaak onderuit gaan. Vandaag weer verloren, tegen Lazio uitgeschakeld. Ze doen doen alleen nog maar mee in de beker. Daar zullen ze ook worden uitgeschakeld. Goed,
Misschien worden zij vaker kampioen dan wij. Maar wij zijn 2 jaar van CL uitgesloten. Onze spelers vertrokken stuk voor stuk. Aziz gooide een hele SV op Gfb. We hebben geknokt met de politie. Maar toch zijn onze resultaten altijd maar dan altijd beter geweest dan Gala.

Iedereen wilde ons kapot hebben, men genoot ervan. En ik snap ze nu wel. Hoe lekker is het om je aartsrivaal zo kapot zien te gaan? Binnekort zullen Sneijder en Muslera ook weggaan. Dan kan Gala vanaf 0 beginnen.

Besiktas heeft keer op keer zulke seizoenen gedraaid. Maar wij staan na alles nog op de been. We doen al jaren mee voor de titel, beker en Europees voetbal.

Ik heb wel respect voor de supporters die toch Gala trouw blijven. Anderen zullen misschien niet meer eens kijken.

28 februari 2016 om 21:06

Welke spelers vertrokken stuk voor stuk? Elke voetbalclub is afhankelijk van resultaten het 1 meer dan het ander. Fenerbahce had ondanks zijn tegenslagen genoeg financiële middelen omdat Aziz Yildirim zijn eigen geld in het club gebruikt. Galatasaray daarintegen is puur afhankelijk van resultaten om zo meer omzet en zo meer winst te genereren. Dus je vergelijking klopt niet. Maarja je mag gerust blij zijn dat mijn club nu in een dip zit want er waren genoeg supporters van onze kant die jullie onnodig aan het bashen waren toen.

28 februari 2016 om 21:39

Hij heeft des tijds met zijn eigen geld alleen Sow gekocht. Dat geld kwam vrij doordat ze samen geld inlegden.

Ik noem trouwens even een aantal spelers op: Lugano, Niang, Santos, Alex. Denk dat dat wel echte sleutelspelers waren hé.

Al werd Alex weggestuurd..

28 februari 2016 om 21:59

In plaats van Lugano kwam Yobo op huurbasis van Everton, In plaats van Santos kwam Reto Ziegler op huurbasis van Juventus, Alex werd weggestuurd zoals je zelf aangeeft en voor Niang werd Bienvenu gehaald en dan in de winterstop Sow. Dat zijn echt niet de minste aankopen ook al begrijp ik dat je misschien bedoelt dat het een achteruitgang is en daar ben ik het met je eens, maar met de situatie waarin wij nu inzitten kun je toch wel concluderen dat het veel ernstiger is?

28 februari 2016 om 23:29

Klopt, jullie situatie is nog erger eigenlijk..

Die spelers die nu bij jullie spelen, spelen niet met hun hart.
Behalve Muslera, Sneijder, Sabri, Hakan Balta, Semih Kaya, Xelcuk en een beetje Poldi.

De rest kan simpelweg het niveau niet aan of is zwaar uit vorm.

Uit de namen die ik zojuist noem is Selcuk, Sabri, Balta en Semib zwaar uit vorm.
Dan hou je alleen maar Sneijder en Muslera een beetje over haha

28 februari 2016 om 21:08

Wij worden vaker kampioen maar jullie resultaten zijn beter ??

Zeg dit niet op school want dan wordt je uitgelachen.

En jullie zijn denk ik de enige club die blij is om elke jaar 2de te worden. Je wordt of kampioen of niet. Een tweede plek telt niet. Je kan beter 1 slechte jaar hebben en 3 1ste worden dan 4x 2de.

28 februari 2016 om 21:33

Op die manier bedoelde ik het niet haha.

Ik bedoel meer van dat we misschien geen kampioen werden maar we wel op de been bleven staan, we elk jaar opnieuw op alle 3 fronten mee konden doen. We minstens derde werden. Dat terwijl als Gala een minder jaar heeft zij dik op plek 5-6 staan.
We werden misschien tweede maar dat maakt mij niks uit, ik ben er een die trots is op zn club wanneer die strijdt op het veld. Verliezen, kampioen worden? Dat hoort bij het spelletje. Fenerli wordt je niet voor de lol

28 februari 2016 om 21:11

Weer zo eentje die zijn club de hemel in prijst, als wij 60 miljoen konden uitgeven waren wij ook titelkandidaat maar wij moeten het doen met lompe Umut, Donk die gehaald is als versterking is een flop, Linnes heeft nu al spijt dat hij is gekomen, Sneijder is het zat dat hij met derde rang spelers moet spelen, Muslera krijgt elke week 2 - 3 doelpunten om zijn oren, ik vind dit diep triest, en dat jij blij bent dat GS uit de uefa cup is geschopt laat maar weer is zien hoe egoistisch jij bent, gelukkig heb ik van je mede kleurgenoten wel leuke positieve reacties gezien tegen Lazio, ik hoop dat FB een ronde verder gaat en dat hoop ik alleen voor forzafener, als FB e ruit geknikkerd word ga ik jou reactie terug lezen met een glimlach.

28 februari 2016 om 21:36

Haha waar ging het geld van de CL heen dan? Wij kregen geen geld hoor uit Europa.

Weet je dat het mij dan ook niks maar dan ook helemaal niks boeit dat je voor Forzafener Fener steunt tegen Braga. Je mag van mij voor Braga zijn. Je mag voor alles tegen mij zijn. Ik lig niet wakker van iemand die ik niet ken. Al helemaal niet iemand die anonieme reacties plaatst.

28 februari 2016 om 21:53

Je kunt je naam beter veranderen in Provoceerkoerd..

Als we nou strijden en ten onder gaan, zou het me minder pijn doen. Buiten Sneijder en Muslera doen niemand moeite. We moeten hopen dat Dursun en Denizli zo snel mogelijk vertrekken, Adnan Ozturk of Ali Durust of Unal Aysal voorzitter worden met Fatih Terim als trainer, en anders een coach die niets met Galatasaray te maken heeft.

28 februari 2016 om 21:09

Unal Aysal en Terim terug is letterlijk een natte droom voor elke GS fan. Helaas zie ik dat niet gebeuren. Ik snap niet waarom Kerimoglu geen kans heeft gekregen nadat Hazma weggestuurd is. Kerimoglu-Sas-Davala-Taffarel zou toch geweldig zijn?

Zoals Pirateking hier boven aangaf, hoe kan het zijn dat er bij de beloften geen fatsoenlijke spitsen rondlopen? Of een verdedigende middenvelder? Ik zie echt liever een jong talent uit onze jeugd spelen dan een flapdrop als Donk-Umut.

28 februari 2016 om 21:48

Metin,

In die tijden was onze enige probleem wie een vrijetrap moest nemen, weet je nog? Selcuk, Sneijder of Drogba.

In de jeugd hebben we een speler genaamd Volkan Pala. Deze jonge moet echt minuten maken en de kans krijgen. Hij en Enes Unal speelde samen in het Turkse elftal. Enes kreeg kansen en is nu een speler van Man.City. Het seizoen is toch verloren, misschien winnen we een speler uit de jeugd.

28 februari 2016 om 22:16

Die tijden, pff. Het voelt alsof het 10 jaar geleden is maar het is gewoon 3 jaar terug. Ik hoop echt dat Bruma en Telles terug keren volgend seizoen daarna met een paar nieuwe aankopen erbij moeten we er weer tegen aanknallen.

Daarom gaf ik ook aan, geef die jeugd gewoon de kans ipv iedere week; Donk-Bulut-Hakan Balta-Sabri. Ik zou zelfs willen dat er iemand anders speelt dan Yasin, die jongen is zo hard uit vorm. Of die dit expres doet of niet weet ik niet maar bij Yasin heb ik het gevoel alsof die niet meer wilt voetballen voor GS. Denk ook dat hij in de zomer vertrekt.

28 februari 2016 om 23:10

Hoe kan je nou unal aysal terugwillen??? Hij is de oorzaak van de financiele crisis man of volg je het niet allemaal binnen je eigen club. Hij heeft miljoenen weggegooid aan idiote transfers, alles kapot gemaakt schulden gemaakt geld gestolen en is weggegaan.

29 februari 2016 om 00:32

Fb_hell,

Unal Aysal is zeker niet de hoofdverantwoordelijke van die financiële situatie die Galatasaray nu heeft. Als je wilt kan je mijn CE lezen. Nadat je dat hebt gelezen, zal je begrijpen dat niet Unal Aysal hier verantwoordelijk voor is.

De hoofdverantwoordelijke is Adnan Polat. In zijn tijd van drie jaar is het totale schuld met 300 miljoen dollar toegenomen.

29 februari 2016 om 00:45

Ach bro laat hem. Heb trouwens gelezen dat Denizli wordt ontslagen.

70% Van de Galatasaray supporters haddden dit al voorspeld, je moet ook gek in je hoofd zijn wil je geloven dat Bilal, Jem en Hamit onze favoriete speler Melo kon vervangen, dat we na Umut en Burak geen extra spits nodig hebben. Dat Sabri beter is dan Maxi Perreira. Dat Bruma en Telles beter plaats kunnen maken voor nieuwe betere spelers.

Galatasaray had begin van het seizoen maar 3 spelers nodig, nu heeft het een compleet nieuwe elftal nodig. Bedankt Hamza, bedankt Dursun en bedankt dinosaurus Denizli.

En vergeet Ultraslan niet die al jaren ligt te slapen.

Aan het begin van het seizoen hadden we dit toch al voorspelt? Met het ontslaan van Hamzaoglu en daarop geen aankopen te doen in de winterstop in tegendeel je beste en/of enige spits te verkopen heeft het bestuur al duidelijk gemaakt waar ze willen eindigen dit seizoen.

Mustafa Denizli komt morgen met een verklaring over zijn toekomst. Hoogstwaarschijnlijk neemt hij (hopelijk) ontslag. Iemand nog wat gehoord over Muslera wat hij na afloop heeft gedaan?

28 februari 2016 om 21:16

Ik hoop dat Denizli oprot met zijn clown opstellingen, ik hoop dat hij Umut mee neemt we spelen nu toch al zonder een spits dus hem zul je niet missen.

Iedereen, maar dan ook iedereen zag dit al aankomen behalve het bestuur. Het enige wat ze doen is drogredenen verzinnen en de fans leugens verkopen. Nu zeggen ze weer dat de sportieve prestaties op de tweede plek staan en dat de financiële problemen nu belangrijker zijn. Waarom hebben ze Hamza Hamzaoglu dan ontslagen??!!?!!

Ik ga er ook niet meer woorden aan vuil maken. Het enige wat ze nu moeten doen is de straf van de Uefa zien te ontlopen, zodat ze nog met een beetje waardigheid kunnen oprotten.

Best jammer dat mensen dit bestuur beschuldigen terwijl het allemaal jaren geleden al is begonnen. Dit bestuur heeft gwn de taak gekregen, heel grof gezegd, om niet failliet te gaan. Financieel alles op orde brengen. Jaren hiervoor was het financieel hetzelfde maar de salarissen van de spelers waren niet normaal hoog. Daardoor zit de club nu in een situatie dat ze mindere spelers moeten aantrekken. De jaren voordat dit bestuur er kwam speelde ze Champions League, waar is al dat geld naar toe? Naar de salarissen van drogba bijvoorbeeld, 10 miljoen voor 1,5 jaar terwijl je financieel al biet goed gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray


1149 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
P. van AanholtVerdediger100
K. AktürkoğluMiddenvelder101
T. AntalyalıMiddenvelder90
F. MusleraKeeper100
A. CicâldăuMiddenvelder93
Mostafa MohamedAanvaller93
B. KutluMiddenvelder80
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

799 fans
Middenvelder, 37 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 27 oktober
Manchester City wil met Barcelona de strijd om de handtekening van Antony aangaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren