Heracles ving bot bij PSV’er: 'Hij wilde blijven of naar het buitenland'

Zaterdag, 27 februari 2016 om

Oussama Tannane kreeg in januari zijn gewenste transfer en vertrok van Heracles Almelo naar Saint-Étienne. De ploeg uit Overijssel verving zijn sterspeler door Tarik Kada van sc Heerenveen te halen, maar eigenlijk hadden ze een ander doelwit voor ogen. De pijlen waren aanvankelijk gericht op Florian Jozefzoon.

/

De PSV’er weigerde echter om naar Almelo af te reizen. “Hij wilde bij PSV blijven of naar het buitenland”, vertelt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma in gesprek met de Stentor. “Toen hebben we gezegd: okay, dan gaan we voor een talent dat de tijd krijgt om zich te ontwikkelen.”

Doordat Kada nog tijd nodig heeft, gaf John Stegeman tot nu toe Brahim Darri, Peter van Ooijen, Jaroslav Navratil en Gonzalo Garcia stuk voor stuk een kans. “Je hoopt dat er andere spelers opstaan als zo'n speler vertrekt”, zegt de trainer van Heracles, doelend op Tannane. Klagen over zijn opties na het vertrek van de aanvaller doet hij in ieder geval niet. “We hebben genoeg goede spelers die het kunnen laten zien.”


Poll

Florian Jozefzoon zou een aanwinst zijn geweest voor Heracles Almelo


Gerelateerd

Meer sportnieuws

13 reacties (laatste reactie door mousniels)

Misschien Muric huren volgend seizoen? Vind Muric beter dan Fischer, maar als er niemand weggaat zie ik hem niet veel spelen. Fischer mag ook natuurlijk, maar zie hem daar niet heen gaan. Cerny niet denk ik, zit dicht tegen het eerste aan en doet het ook goed.

27 februari 2016 om 14:19

Fischer zal of verlengen of vertrekken, als hij verlengt zou ik Muric/Cerny en sowieso De Sa & Becker laten vertrekken, misschien op huurbasis anders verkoop. Ook Acolatse zou ik verhuren al betwijfel ik of er veel vraag voor is. Dekker zal de plek van Acolatse overnemen in Jong, liefst zie ik Cerny nog in jong blijven en eventueel Dolberg laten uitwijken naar de vleugel als er blessures zijn. Jong Ajax mag flink op de schop na dit seizoen, spelers als Mirani, Vissie, Bakker en Clement moeten eieren voor hun geld gaan kiezen. Ik zou De Ligt ( net 17 bij begin volgend seizoen ) Eiting ( momenteel aanvoerder A1 ) en Zeefuik ( rechtsback A1 ) doorschuiven. Eiting en de Ligt soms nog in de A1 laten meedoen zoals Cerny en Nouri nu doen. El Mahdioui moet vechten voor zijn kans, goede voetballer maar gigantisch veel concurrentie.

Gadverdamme. sommige ajaxieden ook. Volgens mij ging dit artikel over heracles. En niet ajakkes

27 februari 2016 om 14:53

Gelukkig voegt jouw reactie wel veel toe. Jozefzoon zou beter juist naar een club als Heracles kunnen gaan. Elke week basis en dan kan je altijd nog naar het buitenland. Zie Tannane.

27 februari 2016 om 17:55

Bij PSV heeft hij toch een prachtige rol als redelijk beperkte speler. Hij heeft gewoon geaccepteerd dat hij een rol buiten de basis heeft. Vorig jaar heeft hij ook zeker een rol gehad in het kampioenschap.

27 februari 2016 om 20:10

Ik geef alleen andere opties voor heracles. En als ajax fans kijk ik eerst dan even naar ajax spelers, omdat ik daar de meeste kennis van heb en hun niveau kan inschatten

Jozefzoon wilt dus naar het buitenland?zorg dan maar eerst dat je Narsingh uit de basis speelt dan kijken we verder.

27 februari 2016 om 15:04

Hoezo? Hij zegt toch geen serie a, bpl of Bundesliga of iets dergelijks. Een championship team zal hem echt wel oppikken als hij transfervrij is. Of een 2. BuLi

27 februari 2016 om 15:13

Sinds wanneer is Narsingh basis...? De eerste 4 gescoord en nu weer op de bank...!

Mooi he'...zelf de wisselspelers willen niet eens weg bij PSV❤! Florian moet maar lekker in Eindhoven blijven ,en anders komt Marcel Brands wel met een gouden mogelijkheid voor hem...no worries 👍

Laat die Jozefzoon geen praatjes krijgen, hij komt tenslotte van RKC en het buitenland is nog heel ver weg voor de nummer 18 van Psv. Mag blij zijn met club als Heracles want als hij daar elke week speelt volgt buitenland vanzelf zie Tannane

kan hier altijd wel van genieten, niet omdat ik Heracles een warm hart toedraag, maar zo'n jongen moet toch gewoon elke week spelen dan 3e keus in Eindhoven.. Achteraf maar goed dat hij niet wou, qua mentaliteit geen voetbal dier!

Jozefzoon zou een goede versterking zijn. Bij PSV toch een waardige wisselspeler, die als hij invalt genoeg inbreng in de wedstrijd geeft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Heracles Almelo

Stand
Actuele wedstrijden

18 fans
Aanvaller, 28 jaar

In de wandelgangen

Zondag 13 oktober
Manchester United overweegt in januari een bod uit te brengen op AC Milan-spits Krzysztof Piatek. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren