Update: Turkse bond legt schorsing van drie duels op na bizar tafereel

Donderdag, 25 februari 2016 om 21:16Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 21:07

Galatasaray heeft zondagavond ternauwernood drie punten overgehouden aan het duel met Trabzonspor. Dankzij een benutte strafschop van Selcuk Inan vlak voor tijd stapte de ploeg van Mustafa Denizli als winnaar van het veld: 2-1. De bezoekers uit Trabzon stonden op dat moment met zeven (!) man op het veld en weigerden zelfs nog verder te spelen.

Denizli koos er verrassend genoeg voor om Wesley Sneijder op de bank te laten beginnen. Zonder de Nederlander kwam Galatasaray na 25 minuten spelen op achterstand: Erkan Zengin ging na dik twintig minuten naar de grond in het strafschopgebied, na een duel met Koray Günter, en benutte vervolgens zelf feilloos de elfmetertrap.

Sneijder mocht na nog geen uur spelen invallen en zag hoe Lukas Podolski de gelijkmaker verzorgde. Trabzonspor kreeg de bal niet weg uit het strafschopgebied, Galatasaray bleef aandringen en het was uiteindelijk Podolski die het leer heerlijk en hard achter Onur Kivrak schoot: 1-1. Ozer Hurmaci had de bezoekers op dat moment al met tien man achtergelaten. Aykut Demir mocht twintig minuten voor tijd al voortijdig inrukken, eveneens met twee keer geel.

In een knotsgekke slotfase greep Galatasaray de zege. Umut Bulut kreeg een goedkope penalty mee en Luis Cavanda kreeg een rode kaart voor het iets te handtastelijk benaderen van Deniz Ates Bitnel. De dienstdoende arbiter verloor vervolgens zijn rode kaart, die door Salih Dursun werd opgepakt. De invaller toonde de prent echter aan de scheidsrechter, die daar niet van gediend was en dus rood trok. Selcuk benutte vervolgens de strafschop: 2-1. Trabzonspor weigerde nog verder te spelen, waardoor de arbiter ervoor koos om de extra minuut blessuretijd niet toe te passen.

Update 25 februari 21.16 uur - Turkse bond legt schorsing van drie duels op na bizar tafereel
De tuchtcommissie van de Turkse voetbalbond heeft Salih Dursun een schorsing van drie wedstrijden opgelegd. De verdediger van Trabzonspor pakte in de wedstrijd tegen Galatasaray de rode kaart af van Deniz Ates Bitnel en toonde die vervolgens aan de scheidsrechter zelf. Die actie werd niet op prijs gesteld, want de arbiter stuurde Dursun vervolgens weg. Dursun moet ook een boete van vierduizend euro betalen. Aykut Demir (twee wedstrijden) en Luis Pedro Cavanda (twee wedstrijden) moeten eveneens op de blaren zitten. Aykut zou de leidsman hebben bedreigd.


Poll

Een terechte overwinning van Galatasaray


Gerelateerd

Meer sportnieuws

155 reacties (laatste reactie door yener)
22 februari 2016 om 00:04

Wel degelijk wat toe te voegen...
Wat een wedstrijd zeg met een uitzonderlijke performance van Podolski wat een goal zeg.
Net kleine kinderen die hun zin niet krijgen en gaan janken gaan ze de laatste minuut kleutergedrag vertonen door niet door te voetballen perfecte beslissing van de scheids,die overigens een van zijn beste wedstrijden ooit floot, door meteen af te fluiten, heel terecht laten zien wie de baas is.
Alle (ja alle) rode kaarten terecht, belachelijk dat je de scheids bijna omver duwt en die rode kaart aan de scheids laten zien stoer zeg uiteindelijk word ie als een klein kind de hoek in gewezen en Selcuk straft fenomenaal af leven is kut soms moet je Accepteren (Lijpe)
Had niet verwacht dat Gala zou winnen na al die slechte resultaten afgelopen weken dus dit is dan zo mooi al die mensen die achteraf janken alsof t gaat helpen hahah.
Motm Podolski wat een goal kippenvel

22 februari 2016 om 00:14

Broeder ben je goed de scheids toont wie de baas is hij toont 1 minuut extra en laat hij die 1 minuut nog niet eens spelen en hij is de baas hij is een lafaard want zelfs de gala spelers en trabzon spelers zagen er geen nut meer in. Trabzon spelers gaven de bal aan gala af en gala speelde gewoon op hun eigen veld in de laatste minuut.

Een schande moment voor de turkse voetbal maar dit zat er aan te komen. Ik weet niet wie ervoor heeft gezorgd dat deze scheids zo slecht zijn maar ik ben bang dat het nog erger gaat worden voor alle clubs want nu als 1 team wordt benadeeld gaat de hel losbarsten

22 februari 2016 om 00:25

Broer ik weet ik ben vandaag gestopt met roken blowen en drinken en wou gewoon een beetje olie op t vuur gooien weet dat t echt schandalig is maar de goal van podolski maakt t allemaal verdiend en vind gewoon onzin die mensen die zeggen ja had liever gelijk,bullshit ze knijpen in hun vuistje uit blijdschap door deze scheids

22 februari 2016 om 00:32

Leuk voor de gala supporters dat ze zo'n wedstrijd winnen, maar kampioen zullen ze hoogstwaarschijnlijk niet worden..

22 februari 2016 om 07:48

@elSamp: volgens mij deed Paul Gascoine dit ook jaren terug, in de BPL dus wat wil je zeggen?! Met een gele kaart, wat hij trok tegen de scheids. Dus "Engels voetbal he" ? Ik weet niet uit wat voor bananen republiek jij komt maar alles en iedereen is een Turkije specialist als Turkije in het nieuws is. Ook met de Koerden, de Nederlandse media is 1 pot nat, "Turkije valt koerden aan"
Belgische media Turkije valt terroristen aan" kijk het verschil eens, hypocriete afgunst land.

Enige rode kaart dat terecht was, was voor de scheids!

22 februari 2016 om 00:06

Nee nee heel terecht allemaal

Je kan een boek schrijven over deze wedstrijd. Wie was deze scheidsrechter? Had totaal geen controle over de wedstrijd.

We creeeren heel moeilijk kansen. Zelfs tegen 9 man. Voorzetten lukken niet, corners trainen we denk ik uberhaupt niet op. Zorgwekkend allemaal.

We winnen uiteindelijk wel door de stupiditeit van Trabzonspor. Verder is het nog steeds dramatisch wat we dit seizoen laten zien.

En oh ja, Umut Bulut. Ik vind dat hij een patent mag krijgen op kansen missen. Mijn God.

21 februari 2016 om 20:24

Zag je zijn kopbal op de voorzet van Bilal? En dat is onze nummer 9 he, onze Inzaghi.

Wahahahaha. Net wanneer je denkt alles te hebben gezien, dan gebeurt er dit. Prima reclame weer voor Turkije. Die scheids was helemaal de weg kwijt joh. Schorsen voor het leven die man.

Jammer dat ik niet kan discussieren vandaag, heb een afspraak. Maar ik ga zeker alle reacties lezen. Ik ga stuk hier wehehhe.

21 februari 2016 om 20:14

Gangstaaaa waarom heb jij toevallig vandaag een afspraak? Hahahaha wil je reacties zien

21 februari 2016 om 22:20

Hehe misschien maar beter ook als ik sommige reacties lees. Steeds meer mafkezen hier met een Gangstarr obsecion.

21 februari 2016 om 20:28

Hahaha schorsen heeft toch geen zin, die wordt wel afgestraft door een gekke laz daar

21 februari 2016 om 22:22

Hehe idd. Wel mooi dat Gs niet meer voetbalde na die penalty.

Die Yusuf Erdogan ging vervolgens pressen alsof je tegenstander van fifa online achterin de bal rondspeelt tot de tijd voorbij is.

21 februari 2016 om 20:28

Heeft je team weleens gefraudeerd Gangster? Wat denk je ervan. Is je team nog steeds " clean" ?

21 februari 2016 om 21:07

Wat heeft dit er mee te maken pannekoek, scheids was dronken ik schaam me kapot dat we zo een wedstrijd moeten winnen.

21 februari 2016 om 21:52

De culinaire titel die je van Sheva kreeg, krijg je ook van mij. Iedereen die de wedstrijd heeft gezien, weet dat deze scheids een ramp was, maar niet partijdig. Gewoon een kapotte scheids.

Spelers van TS hebben echt opvoeding nodig zeg pff...

Wat een schandalige optreden weer. Ben benieuwd wat de GS boys hier van vinden.. Waarschijnlijk niks aan de hand.

21 februari 2016 om 20:14

Ibinho, ipv dat je wilt provoceren kun je ook gewoon even live meepraten lezen, daar zie je dat ook alle GS fans dit echt rampzalig sneu van de scheids vinden

21 februari 2016 om 20:23

Nou ik las er ook een paar die zeiden dat er alleen 1 kaart onterecht was.. Dit is voor niemand leuk, echt triest

21 februari 2016 om 20:26

Mario, waar heb jij het over? Ik heb speciaal voor jou de reacties teruggelezen, op uitzondering van Bunyo (die alle kaarten terecht vond) sprak elke GS supporter hier schande van.

21 februari 2016 om 20:48

Ok mijn excuses dan, dan is alleen die me bijgebleven blijkbaar..

Hoe je die kaarten terecht kan vinden is me een raadsel

21 februari 2016 om 22:40

Gtore7, had geen tijd om live meepraten bij te houden of in te zien. Als ik de reacties op Facebook zag in mijn vriendenkring dan dacht ik: are you kidding me brohh? Provoceren? Nope.. Vraag me alleen af hoe de reacties hier zouden zijn. Niks meer niks minder mate!

21 februari 2016 om 23:51

Die van Cavanda is terecht, dat kan niemand ontkennen. Die twee van twee keer geel vond ik bij allebei 1 gele kaart heel zwaar, maar dan is het verder gewoon dom. De laatste rode kaart was gewoon belachelijk.

22 februari 2016 om 01:54

Dus jij vind het normaal dat een voetballer de rode kaart uit de handen van de scheids trekt en vervolgens de scheids een rode kaart geeft? Dat is normaal in jou beleving? Dude kom op

22 februari 2016 om 03:40

Hoezo trekt hij hem uit zijn handen? De kaart lag op de grond. Is gwn kinderachtig van de scheids.

27 februari 2016 om 19:37

Dat dacht ik in eerste instantie ook. In de herhaling zie je dat hij hem uit de handen van de scheids trekt.

Wedstrijd totaal niet gezien, maar even kijkende wat er tijdens het live meepraten allemaal is gezegd over de scheids, schandalig.
Zolang we in Turkije de grote 3 liefde hebben als scheidsrechter, zullen wij nooit omhoog klimmen.
Vind het al bijzonder indrukwekkend dat Cakir steeds op het hoogste niveau ( CL) mag fluiten. Want in Turkije zijn alle scheidsrechters echt dramatisch slecht. Tuurlijk zitten er ook terechte beslissingen tussen en dit zeg ik niet enkel gebaseerd op deze wedstrijd, niet gezien dus misschien waren ze zelfs wel terecht.
Echter hebben onze scheidsrechters altijd de hoop dat ze ergens gaan komen door absurd op te treden.

21 februari 2016 om 21:07

Wil je als je de wedstrijd niet hebt gezien niet over de wedstrijd praten? Alleen de kaart van Ozer was niet terecht maar de rest wel degelijk. Aykut met geel kopstoot geven aan podolski = geel = rood Cavanda die die bal weg trapt = geel scheidsrechter aanraken geel = rood en Salih die idioot denkt leuk te zijn terwijl het een matige C voetballer is. Scheids is de baas en niemand anders uitstekend gehandeld door hem rood te geven. Beide penaltys waren makkelijk gegeven dat wel.

21 februari 2016 om 22:01

De kaarten en de scheidsrechter goedpraten welja joh.. Dan snap je er echt geen ene pepernoot van

21 februari 2016 om 23:41

Nurisahin18, wie denk je dat je bent dat je mij kan commanderen? Daarnaast als je moeite hebt met begrijpend lezen kun jij beter niet op mij reageren. Ik zit hier nergens de scheidsrechter voor de gegeven kaarten/penals te bekritiseren !! Ik heb het over het algemeen wanbeleid dat zich in Turkije voordoet.

22 februari 2016 om 01:15

Ik vraag het je, ik commandeer je niet wat jij wel doet.. Maar oke.. Je bekritiseert de scheidsrechters in turkije naar aanleiding van dit gebeuren of niet? Dus ik laat je zien dat dit daar voor geen aanleiding hoeft te zijn

22 februari 2016 om 03:43

@nurisahin. Jij moet even naar 'tartismali pozisyonlar' kijken op ligtv.

hahahaha dit gebeurt ook alleen in Turkije toen ook al een keer met Fener

22 februari 2016 om 00:41

Haha je bedoelt die laatste wedstrijd van fener tegen istanbul basaksehir waar we 4 rode kaarten kregen xd

De rode kaart van Salih Dursun naar de scheidsrechter toe vertelt al het hele seizoen. Galatasaray snoept al gratis puntjes af anders stonden ze nu met Sivasspor te strijden om degradatie.

21 februari 2016 om 21:09

Ja man wij zouden zeker degraderen grapjas, deze wedstrijd kan je niet vergelijke met onze andere wedstrijden, vandaag was de scheids de weg kwijt en ik hoop dat hij nooit meer mag fluiten, jullie mogen de scheidsrechters ook bedanken begin van het seizoen kregen jullie 10 min blessure tijd elke wedstrijd waar het 0-0 stond.

Haha nadat ik de 2de gele van ozer zag wist ik dat Gala met de winst ervandoor zou gaan. Ben benieuwd wat gangster haciosman zou zeggen hierover

Eerlijk is eerlijk: de scheidsrechter heeft de wedstrijd verpest. Beide penalty's waren eigenlijk onterecht en een paar van de kaarten ook. Ik vraag me af of deze scheidsrechter, die overigens ook een scheidsrechter is van de Fifa, nog wedstrijden mag fluiten hierna. Een grote schandaal deze wedstrijd. Ik heb me trouwens dood gelachen om die actie van Salih Dursun

Die Deniz Ates Bitnel moet na de wedstrijd direct stoppen met fluiten. Ik heb een lange tijd niet zo'n slechte optreden gezien van de scheidsrechter. Twee strafschoppen aan Trabzon niet gegeven, de enige strafschop die ze kregen was er geen en was gewoon een goedmakertje, een onterechte rode kaart voor Özer, een onterechte strafschop voor GS in de laatste minuut. Dan is het logisch dat Cavanda en Salih zich zo gedragen. Die actie van Salih Dursun is er eentje die we nooit meer zullen vergeten. Salih Dursun, de Che Guevara van Trabzonspor.

Onterecht gewonnen wedstrijd, sorry trabzon

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar 4 rode kaarten? Na 3 rode kaarten mag er sowieso niet meer gespeeld worden toch?
Wesley sneijder op de bank. Oke, wat wil je daarmee zeggen Denizli? Wil je hem zo graag weg hebben? Wil je dat we in een Karabük kardemirspor veranderen? (met alle respect)

Wat is er toch allemaal gebeurd joh met mijn geliefde Cimbom. Hoe dan ook wel blij met de 3 punten, maar ik zit toch hier met wat gemixte gevoelens over. Dat bestuur moet echt wegwezen, laat die man maar zn hotelletjes runnen. Een club zo verpesten, met verkeerde trainerswissels... Sjongen jongen.

21 februari 2016 om 20:18

Na 5 rode kaarten verlies je met 3-0.

21 februari 2016 om 20:54

Moeten minimaal 7 man van een team op het veld staan geloof ik, dus nog een kaart erbij zou einde wedstrijd betekenen.

21 februari 2016 om 21:37

Volgens mij moeten er minimaal zeven veldspelers plus een keeper op het veld staan.
En dan had de wedstrijd dus na de laatste rode kaart gestaakt moeten worden.

21 februari 2016 om 21:59

Nee 6 veldspelers plus een keeper, dit weet ik zeker omdat ik wel eens helemasl flipte bij PES online door de gare verbinding en expres rode kaarten ging pakken om de wedstrijd te laten staken

22 februari 2016 om 08:49

Hahaha of 3 eigen goals maken dan gebeurde het ook wegens vals spel

Als dit fener was overkomen, was deze wedstrijd nog 3 jaar lang een onderwerp.. just sayin.

21 februari 2016 om 20:42

Precies die ja. Dan was het nu een verdachte wedstrijd voor omkoping.

21 februari 2016 om 20:49

Is het nu ook hoor, en daarnaast een hele hoop wedstrijden van Gs vorig seizoen

21 februari 2016 om 21:44

Hoor er anders nooit iets over terug mariogomez? Niet dat dat hoeft van mij. Maar ik haal gwn een feitje naar voren

21 februari 2016 om 22:14

Zul je ook niet horen, mensen zijn blind en doof wanneer het ze uitkomt.. Ik heb niks tegen Gs of Fener en zeg gewoon wat ik zie, en als ik het over de laatste 2 jaar heb gebeuren de meest dubieuze dingen bij wedstrijden van Gs.. Die titel van vorig jaar is zowiezo een grap want ze zijn gewoon heel het jaar in de race gehouden terwijl ze er geen zak van bakten..

21 februari 2016 om 22:17

Alexxx

Weet je hoe dat komt ? Omdat jullie zijn bestraft voor omkoping....just saying.

Als er iemand is vermoord en de verdachten zijn Oj simpson, Tolga Zengin en Balkenende, logisch toch dat men aan OJ denkt ?

22 februari 2016 om 03:46

Tolga zou het nooit kunnen zijn want hij werkt voor amnesty greenpeace unicef tegelijk

Hahaha, ik ga het nu even op youtube opzoeken. Op papier lijkt het een prachtig spektakel.

Ik zit thuis te wachten op een blikje red bull die mijn broer zou halen. Hij is nog steeds niet terug. Het gerucht gaat dat hij een rode kaart heeft gekregen van scheidsrechter Deniz Ates Bitnel.

Nee maar serieus, we kunnen zo veel films maken over deze wedstrijd. En in al die films zou Bitnel de hoofdrol spelen. Vandaag kunnen we geen wedstrijdanalyse doen. Welke wedstrijd? Deze jongen mag never nooit meer een wedstrijd fluiten. Een schandalige vertoning.

Houd het alsjeblieft rustig hier. Het is niet de bedoeling om een robinruiter van Trabzonspor creëren met onze frustraties.

21 februari 2016 om 20:20

We hebben er al één van Besiktas. Is er ook al één van Galatasaray?

21 februari 2016 om 20:24

Dat was felipemelonunaskerleriyiz. Maar die soldaat is overgeplaatst naar Milaan omdat zijn commandant nu daar gestationeerd is.

21 februari 2016 om 20:25

Jij bent de grootste kandidaat daarvoor.

Kan Trabzonspor trouwens niet eisen dat deze wedstrijd opnieuw wordt gespeeld? Het staat 2-1 met nog 1 minuut verlenging en de scheidsrechter fluit af. Niemand was nog van het veld af, dus ik denk niet dat hij mocht affluiten.

21 februari 2016 om 20:28

Ze kunnen het eisen, maar ik denk dat ze dan alleen dat minuutje gaan inhalen.

21 februari 2016 om 20:29

Dat denk ik niet. Als dat geldt als een 'kural hatasi', dan moet de wedstrijd overgespeeld worden.

21 februari 2016 om 20:32

Nee joh, daar ben ik veel te inactief voor Clutch. Maar ik voel me wel vereerd.

21 februari 2016 om 20:33

Hahaha Clutch. Gisteren in Chili: Wedstrijd tussen O'higgins en Universidad Catolica staat 4-0. In de laatste 5 minuten scoort la Catolica 3x. Scheids besluit om 1 minuut van de toegevoegde extra tijd niet te laten spelen. Hilarisch gewoon. Voetbal blijft me verbazen.

21 februari 2016 om 20:44

Ik moest je verhaal twee keer lezen voordat ik doorhad dat O'higgins een club is, ik dacht dat het de achternaam van iemand was.

Hij deed dat en hij kan het nog steeds navertellen? Ik had toch meer verwacht van de Zuid-Amerikaanse supporters.

21 februari 2016 om 20:57

Het is ook de achternaam van een Chileense generaal uit de Pacifische oorlog met Peru en Bolivia. Ze hebben de club vernoemd naar hem. Dat waar jij aan denkt zou heel goed kunnen gebeuren als dit een titel beslissende wedstrijd zou zijn. Van de week is er nog een scheidsrechter doodgeschoten op de Argentijnse amateurvelden. Je hebt nooit zekerheid met die gekken.

Schan-da-li-ge vertoning van de scheids. Dit is echt niet normaal. Ik schaam me als GS-supporter. Ook al staan wij allerlaatste, zulke wedstrijden winnen accepteer ik niet. Speelden wij beter? Ja. Verdienden wij het om te winnen? Absoluut niet. Niet zo. TFF, let op, maak je huiswerk. Schors deze man voor het leven en zorg dat hij niks meer met voetbal te maken gaat hebben. Ik hoor nu al alle corruptie-kreten van de FB-supporters en de BJK-supporters.

21 februari 2016 om 20:47

Jij hoeft je niet te schamen als supporter. Jullie vragen hier ook niet om. De beste man heeft er gewoon een pot van gemaakt. Wat ik wel opmerkelijk vond, zijn die personen die "ole" riepen toen Galatasaray de bal rondspeelde.

21 februari 2016 om 20:52

Gasten als jij hoeven zich juist niet te schamen.. Degenen die hier verantwoordelijk voor zijn en dit goedpraten moeten dat wel

De manier waarop we hebben gewonnen zit mij gewoon dwars.

We hebben zoveel kansen gemist maar kunnen niet eens tegen 10 man scoren. Vervolgens krijgen we een penalty en krijgt Trabzon nog eens 3 extra rode kaarten erbij. Dan had ik liever gelijk gespeeld dan dat we met een penalty winnen tegen 7 man.

Wat een schandalige vertoning ongelooflijk.. Net als je denkt dat je alles hebt meegemaakt krijg je dit..

We hoeven maar over 1 persoon te praten en dat is Deniz Ates Bitnel, de man die een paar weken terug ook al penaltys verzon bij wedstrijd van Fener maar wat hij vandaag aan het doen was kun je je niet voorstellen zelfs als je het met eigen ogen ziet..

Eerst geeft hij een zuivere pingel aan Trabzon niet om vervolgens voor een veel minder vergrijp wel de bal op de stip te leggen. Daarna nog een paar missertjes maar ok, tot de 60e minuut gaat het goed en staat het 0-1. Dan denkt onze grote vriend Bitnel het is nu welletjes en geeft Ozer een 2e geel terwijl hij puur de bal speelt (de eerste geel van Ozer was ook al een grap), daarna krijgt Aykut 2e geel bij een onschuldig opstootje met Podolski. Het stond inmiddels 1-1 door een mooie knal van Podolski en Trabzon streed met 9 man voor een punt..

Maar nee, in de 85e minuut legt meneer Bitnel de bal op de stip na een schwalbe van de dramstische Umut die al een paar keer een grote kans om zeep hielp.. Hij geeft vervolgens nog 2 rode kaarten aan Cavanda, en Salih voor hun reacties na deze beslissing. Die van Salih zal de wereld overgaan omdat hij die kaart krijgt voor het geven van een rode kaart aan Bitnel..

Daarna deed Trabzon niks meer en Gs liet het er ook maar bij uit schaamte.. Ik weet niet wat er vandaag gebeurd is en waarom maar deze scheidsrechter moet meteen stoppen, dit zei ik overigens al na zijn wanvertoning bij Fener..

Mijn medeleven gaat uit naar alle Trabzonfans

Dit kan echt alleen maar in Turkije haha! Rode kaarten waren behalve van Cavanda meer dan terecht. De wedstrijd was jammer genoeg hierdoor verpest. Die Salih Dursun mogen ze wat mij betreft niet meer laten voetballen met zo'n gedrag.

21 februari 2016 om 21:26

Ik vind anders dat Salih wel gelijk had.

21 februari 2016 om 22:36

Prachtige actie juist van Salih.. Genoeg is genoeg, je kan je niet blijven inhouden bij dit soort dubieuze praktijken

Wat een SCHAN-DA-LI-GE wedstrijd zeg niet te geloven. Deniz bla bla bitnel nogwat. Die gast moeten ze wat mij betreft gewoon levenslang verbannen. Zelfs een amateur scheids zou beter presteren dan die clown...

Wow 4 rode kaarten!

Nog een rode kaart en de wedstrijd was gestaakt. Dat gaat echt ver haha.
Rare scheidsrechter. Ik ben zelf scheidsrechter voor de bond en veel van die kaarten kon echt niet.

Die laatste was trouwens echt grappig. Ik raad iedereen even een samenvatting terug te kijken op de site van ligtv.

Als er 1 club is die genaaid wordt door de scheidsrechters dit seizoen is het echt Trabzonspor. Zwarte bladzijde dit..

Van de week sprak nog een ene andere Gangsterr hier over de omkoperij van Fenerbahce en Besiktas. Ik vroeg hem netjes of Galatasaray volgens hem ooit gefraudeerd had, maar hij was geen man om mij vraag te beantwoorden. Vandaag zien we weer wat " Sike " is en hoe een club kan omkopen. Maar het mooie is, deze Gangster beweerd dat zijn team " clean" is. Hahahahaha

21 februari 2016 om 20:38

Eerlijk gezegd denk ik niet dat dit omkoperij is. De bond probeert Galatasaray gewoon in de race te houden. Een race tussen Besiktas en Fenerbahce is te saai. Men wilt kijkcijfers. Overigens is dit niet provocerend bedoeld. Ze zouden hetzelfde doen als Fenerbahce achter raakte. Maar niet bij Besiktas. Want een titelrace tussen Fenerbahce en Galatasaray staat weer garant voor gigantische kijkcijfers. Gewoon een theorie van mij maar als je logisch nadenkt, klinkt het niet eens zo gek.

21 februari 2016 om 21:13

In welke race? Galatasaray is al weken lang geen kandidaat meer, als je ziet dat we vandaag door een penalty moeten winnen tegen 7 man verdien je niet eens om in de top 10 te staan.

21 februari 2016 om 21:41

Kijk Forza, dat is mannenpraat. Klopt helemaal en jij bent gewoon artiest dat je het beaamt..

Dit is dus waartegen Besiktas elk jaar moet vechten. Vandaag werd Gs misschien niet geholpen in de titelstrijd maar wel in de strijd om plaats 3 en 4 want bij puntverlies had Gs 6e gestaan. Een groot schandaal is het..

21 februari 2016 om 20:39

We hebben niet eens de middelen om om te kopen.

21 februari 2016 om 20:45

Flacko Gs dit is de meest geniale comeback uit de geschiedenis van complot beschuldigingen. Chapeauuu

21 februari 2016 om 20:45

Jullie hebben toch al die polsbandjes verkocht?

Misschien is al het geld op juist omdat jullie alles hebben gebruikt om om te kopen.

21 februari 2016 om 22:06

Hahahaha Clutch dit is precies wat ik dus dacht, hoe dan ook er klopt geen hout van

Ik heb de wedstrijd niet kunnen zien maar wel de rode kaarten via ligtv. Ik voel voor de trabzonspor fans de hele seizoen lang zijn ze door de scheidsrechters benadeeld en vandaag wilde ze dat een tikje meer laten zien. De scheidsrechter zou gewoon moeten stoppen met fluiten en een andere job uitoefenen

Ohja nog even 1 ding, ben ik de enige die zich zwaar hekelt aan Maraton, en dan bedoel ik aan die Sansal Buyukaga. Ik heb nog nooit zn billenlikker van de tff gezien als hij, wat een mietje is dat zeg, durft niks te zeggen over de scheidsrechters en denkt alleen aan zijn eigen programma. Tumer Metin wilt hem afkraken en dan gaat die er snel doorheen praten.

21 februari 2016 om 20:31

Kijk naar NTV Spor, niet naar Lig Tv.

21 februari 2016 om 20:32

Zo gaat dat altijd bij Turkse programma's. Die gasten kunnen niet tegen kritiek.

21 februari 2016 om 20:58

Sansal werkt voor Lig Tv en hij gaat zijn product niet afkraken. Ze zullen idd nooit zeggen waar het op staat. Dan kun je beter naar Ntv spor kijken met Ridvan en Guntekin Onay. Beyaz futbol is wel kritisch maar die zijn natuurlijk niet serieus nemen omdat ze de hele tijd schreeuw en overal ophef over maken..

Schandalig! Jammer dat we op zo een manier hebben moeten winnen. Dan had ik liever dat Selcuk de penalty miste.

Deze scheidsrechter zijn licentie moet per direct worden afgepakt.

Nog nooit zoiets gezien....maargoed waar moet ik beginnen?
GS dramatisch zoals altijd.
We beginnen terug te keren naar 2010/11, alleen staan we nu top5.
Het spel is hetzelfde maar resultaat is (wat) beter. 0,0 voorin...Umut Bulut, je hebt het aan je werklust te danken dat ik je hele generatie niet kort en klein scheld. Wat ben jij toch een waardeloze nietsnut. Sneijder viel redelijk in. En ik blijf maar zeggen: Met dit bestuur duurt het niet lang voordat je binnen 1/2 jaar in de middenmoot speelt. Het laatste : Mustafa Denizli...wat kan ik me gek laten maken door deze arrogante kwal. Komt elke wedstrijd aanzetten met zijn uitgestorven jaren '90 voetbal ):
Maar goed, resultaat = 3 punten dus op naar de volgende wedstrijd. Fijne avond RenktaÅŸlar

Ik vergat nog te vermelden: ze hadden gewoon Umut Bulut die pingel moeten laten nemen. Hij had waarschijnlijk Onur knock out geschoten en zo zou Volkan Demirel alsnog meekunnen naar het Ek.

21 februari 2016 om 20:34

Hij zou hem knallen op zijn gezicht waardoor de bal over het doel uit gaat. Past wel bij hem.

21 februari 2016 om 20:36

Hij heeft Olcan al knock out geschoten. Nu hebben Caner en HAK 1 concurrent minder voor het EK. Ismail is gewaarschuwd voor week 32.

21 februari 2016 om 20:40

Dat jij Olcan opnoemt als concurrent voor Caner en Hasan Stoep. Maar ergens heb je wel een punt hehehe.

21 februari 2016 om 20:48

Zoals ik het zie zijn er maar 4 serieuze kandidaten voor die linksbackpositie. Olcan, Ismail Dorpshoofd, Caner en Hasan Sidewalk.

26 februari 2016 om 09:52

Haha jullie twee zijn legends

Soo jongens, iemand enig idee wanneer er buitenlandse scheidsrechters komen?

21 februari 2016 om 21:14

Ik zal het alleen maar toejuichen wat een niveau hebben onze scheidsrechters zeg om te huilen.

Op zich 2 clubs die elkaar altijd steunen op alle fronten, Trabzonspor lijkt altijd voor GS te werken. Zoveel spelers worden verkocht aan Gs.
Jammer voor het land Turkije, slechte reclame. Op zich is er jaren geen beleid in het Turks voetbal. Het enige wat telt, is geld. In plaats van peperdure stadions te bouwen voor op papier niks te bewijzen clubs, kon men zich compleet richten op de toekomst, het voetbal weer omhoog krijgen, zodat Turkije weer met gemak een eindtoernooi haalt, maar met dit beleid van de Turkse voetbalbond zal ook niks van de grond te maken. Er is gewoon TE Veel macht vanuit de politiek. En als zij zich ermee bemoeien, krijg je dit soort gevallen. Turken onder ons: weer eerlijk en zeg de waarheid.

Als de scheids echt de macht had, had hij trouwens na de eerste penalty nog 1 gegeven, omdat H. Balta de bal via zijn arm onder zijn oksel kreeg, weliswaar via zijn zij, maar zijn handen waren niet langs zijn zij,

Scheids had de wedstrijd niet onder controle. Beide penalty's zoiezo niet terecht. Dat staat vast. Rode kaart van Salih, niks te zeggen gwn rood. Candava loopt tegen de scheids op, dus ja rood. Tweede kaart van aykut kon op waarschuwing blijven, was wel zwaar eveneens de tweede van ozer, die was ook te zwaar. Had een leuke wedstrijd verwacht, maar is het helaas niet geworden. Jammer.

21 februari 2016 om 20:37

Ozer kreeg toch direct rood ?

21 februari 2016 om 20:38

Ohja, klopt ja 2e geel. My bad

Voor de mensen die zeggen 'sike var', oftewel het is omgekocht. Hebben wij het geld om wedstrijden om te kopen? Kom op man.

Dit soort stuff kan alleen in Turkije, heerlijk.

21 februari 2016 om 21:32

Moet je beseffen, de scheidsrechters van Turkije die fluiten in Engeland. Daar zouden ze elke wedstrijd met 7 tegen 7 spelen..

21 februari 2016 om 23:57

Nee, daar zou iedere wedstrijd gestaakt moeten worden omdat er geen spelers meer op het veld staan.

Zoals de meesten denk ik er precies hetzelfde over. Scheidsrechter heeft de wedstrijd verpest. Helaas want ik hoopte op een mooie pot voetbal. Man of the match Sabri en ik ben heel serieus..

En ja hoor, zoiets kan alleen in turkije gebeuren. Wat een dramatische scheids, die gozer moet per direct ontslagen worden. De wedstrijd is he le maal verpest. Ik als supporter van galatasaray schaam me op de manier hoe we vandaag winnen. Dit is echt triest!

En dan maar klagen over de scheidsrechters in Nederland. Vier keer rood in een match, dat heb ik zelden gezien. Dit kan inderdaad alleen in een land als Turkije, no offense maar dit is toch wel heel vreemd. Heb die actie met die laatste rode kaart gezien, een normale scheidsrechter had toch het bij een vermaning gelaten en de captain van de tegenstander bij zich geroepen om aan te geven hier niet van gediend te zijn.

Even voor de duidelijkheid, er is niks te schamen als galatasarayfan zijnde. Voor alle supporters die zich schamen voor hun eigen team, zoek maar een andere team. Wat kan galatasaray doen als de scheids de wedstrijd verneukt?? moet gala ook niet voetballen en aan de kant gaan staan??? Trabzon was drama en gala ook , maar ik ga me echt niet schamen omdat een scheids niet kan fluiten. Galatasaray heeft dit in het verleden ook meegemaakt tegen fenerbahce, maar ze hebben moedig gestreden en wedstrijd afgemaakt. Zou een fener supporter zich ook moeten schamen omdat de scheids 4 rode kaarten had getrokken?? NEE.

Schandalige wedstrijd. Heel veel supporters van GS vinden dit ook maar de spelers waarschijnlijk niet. Selcuk Inan die apelleert voor een handsbal van Özer. Selcuk Inan die zijn vuisten balt en klapt omdat Özer zijn onterechte tweede gele kaart krijgt. Een Umut Bulut die vrijwillig valt en een penalty krijgt en blij is. Bah. Wat een mentaliteit hebben de spelers in ons land zeg. Ik schaam me.

On topic: Wat een wantvertoning van de scheids zeg. Ben benieuwd wat de TFF hierop te zeggen heeft. En dan 1 minuut verlenging haha. Wat een drama. Onur speelde overigens een heerlijk potje.

Off topic: Moet je nagaan dat dit bij Fener gebeurde. 10 jaar later hebben mensen er nog steeds over dat het omgekocht is.

21 februari 2016 om 22:09

Tegen Fener heeft ook een keer een club 4x rood gehad.

22 februari 2016 om 00:03

Ik kan me alleen herinneren dat Fener 4 x rood kreeg tegen een club maar weet niet meer welke.

22 februari 2016 om 00:48

Vorig seizoen tegen Basaksehir. En in 2001/02 kregen jullie 4x rood van ome Ali Aydin.

22 februari 2016 om 01:14

Samsunspor tegen Besiktas in 2003. Ilhan Mansiz, Pancu, Ibrahim uzulmez en nog 2 hadden rood.

Enigste wat ik nu wil is dat mijn Trabzonspor niet meer voetbalt in de competitie. Wat de consequenties ook mogen zijn. Wij worden behandeld als een Russische club in de superlig. Lafaards!!!!tff!!!!!

22 februari 2016 om 04:27

Ik als Trabzon suporter snap niet eens waarom Tarbzon nog ging veder voetballen. Ik was al lang gestopt met de wedstrijd, als ik 1 van de spelers was.

Ik als Galatasaray supporter schaam me dood voor dit soort scheidsrechters. Trabzonspor is kapot gemaakt door dit soort scheidsrechters. Als het aan mij ligt wil ik een replay met een buitenlandse scheidsrechter.

Met vriendelijke groet,
Galatasaray supporter

Jongens we moeten dit gewoon professioneel aanpakken. Hopelijk wordt de reputatie van Turks voetbal niet slechter.

Dan lees je de reacties terug en moet je toch lachen. Alsof Galatasaray hierom heeft gevraagd. Met 11 tegen 11 waren we veel beter dan dit zwakke Trabzonspor, die door een onterechte pingel op voorsprong kwam. We maakten de 1-1 en zouden waarschijnlijk ook gewoon winnen. Wat die mafkees van een ref dan doet, gaat nergens meer over. Onterechte tweede geel voor Ozer, onterechte pingel voor Gs en onterechte rood voor Salih. Het ergste is, een Nederlandse maat van mij kwam rond 70m kijken bij mij. Hij kreeg gewoon tranen van het lachen.

Bitnel moet met z'n naam een ict-bedrijf ofso beginnen.

22 februari 2016 om 01:08

Hij heeft al zijn eigen fitness centre in Istanbul. Als ik hem was zou ik morgen een dagje vrij nemen.

Vreemde scheidsrechter heb de wedstrijd helemaal gekeken, maar had dat beter niet kunnen doen. Hij floot een tijdje terug wedstrijd van Fener tegen ik dacht Sivasspor. Toen had hij een terechte penalty niet gegeven en gaf hij later één wat geen penalty was. Als hij een man achter zijn daden was had hij vandaag 5 of 6 minuten blessuretijd gegeven. Blijkbaar wist hij heel goed, dat hij fout zat door maar 1 minuut te geven. Salih Dursun zou wel eens een hele zware boete kunnen krijgen.

22 februari 2016 om 08:25

Emre

Heet z'n sportschool Bitness ?

Hij gaf een minuut, omdat er niet meer gevoetbald. Ik vond het wel respectvol van Galatasaray. We konden ook opportunistisch nog een goal proberen te maken.

Trabzonspor moet zich uit de competitie trekken, heel simpel. Het heeft namelijk geen zin om te strijden tegen deze corrupte bende van schaamteloze zielen. Decennialang wordt het Turkse voetbal stelselmatig verkracht en alle potentie teniet gedaan door visieloze geldwolven die de macht grijpen met vriendjespolitiek. Ik hou het voor gezien. Voortaan lekker PL of La Liga, dan kan ik ten minste nog genieten van voetbal.

Pingel van trabzon was onterecht. Tweede geel voor ozer was onterecht, pingel voor gala was onterecht. Voor de rest moet trabzon niet doen alsof die andere spelers onterecht rood hebben. Woede moet je kunnen beheersen. Aykut en cavanda hadden geen zelfbeheersing meer, boos mag je worden je mag het ook niet eens zijn met de leiding maar ga niet tekeer, want dan word je eruit gestuurd. Had trabzon wel een punt gegund maar ze gedroegen zich alsof dit een alles of niets wedstrijd was.

5 rode kaarten. 4 voor trabzonspor en 1 voor de scheids.

Goede Morgen,

Ten eerste iedereen gegroet dit is een tijdje geleden voor mij hier op voetbalzone.
Ik moet eerlijk zeggen dit is een afgang voor Galatasaray vrienden en niks anders.
Ik heb de wedstrijd niet gekeken ben zelf voor Galatasaray maar heeft Trabzon 7 man toch maar Galatasaray zo moeilijk gemaakt dat het zover gekomen is ? Bedoel 2-1 is rare uitslag man je moet toch overheen kunnen walsen man met eerst 9 man in de match triest..later die andere 2 eruit dan. O ja gaat wel moeilijk met Umut Bulut voorin maar we hebben Sinan Gumus die is jong en hongerig laat hem gewoon spelen heer Denizli !!

Ik heb nog vergeten te vermelden dat ik heel blij zou zijn als Galatasaray dit jaar wel met de turkse beker ervandoor gaat. Want dat is het enige doel dit jaar waar ze voor moeten vechten als ze die pakken is seizoen alsnog geslaagd ondanks alles slecht prestaties etc. En denk verder dat Besiktas de beste kansen heeft voor de kampioenschap dit jaar alvast gefeliciteerd BJK na zoveel jaren !! Want Fener zal ergens veel punten morsen... inderdaad dat is tegen Gala en BJK daarna zie ik Besiktas zelf niet meer morsen wel gelijkspel ok maar verlies lijden ze niet meer denk ik hiermee Basta !! Op naar volgend seizoen GS.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray


1147 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
P. van AanholtVerdediger40
K. AktürkoğluMiddenvelder41
T. AntalyalıMiddenvelder40
F. MusleraKeeper40
A. CicâldăuMiddenvelder42
B. KutluMiddenvelder40
R. BabelAanvaller40
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

799 fans
Middenvelder, 37 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Al Gharafa 11 6 2 1
2017/2018 Al Gharafa 11 9 2 0
2017/2018 OGC Nice 5 0 0 0
2016/2017 Galatasaray 28 5 5 0
2015/2016 Galatasaray 25 5 11 0
Laatste voetbalnieuws

Van der Vaart: ‘Dan was Nederland drie keer wereldkampioen geworden’

Rafael van der Vaart keert terug als voetbalcolumnist bij De Telegraaf. De oud-voetballer is tegenwoordig werkzaam als assistent-trainer van Esbjerg fB in Denemarken, combineert dat met zijn rol als analist op...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren