Galatasaray krijgt flinke knauw na eerste nederlaag in 33 jaar

Zaterdag, 13 februari 2016 om 20:04Daniel Cabot Kerkdijk

Galatasaray heeft zaterdagavond een gevoelige nederlaag geleden. Het team van Mustafa Denizli was de laatste weken al niet op dreef, maar op bezoek bij Mersin Idmanyurdu ging het helemaal mis. De nummer drie van de Süper Lig leed een minimale nederlaag bij de laagvlieger, die zijn eerste zege op Cim Bom in 33 jaar tijd boekte: 2-1.

Préjuce Nakoulma zorgde in de eerste helft voor de 1-0, omdat Semih Kaya niet tijdig ingreep. Het was sowieso niet de dag van de verdediger: in de tweede helft ontving hij een tweede gele kaart en liet hij Wesley Sneijder, Ryan Donk en consorten met tien man achter. Het was vervolgens Güven Varol die de voordelige marge vergrootte: 2-0.

Lukas Podolski kopte drie minuten voor tijd de aansluitingstreffer tegen de touwen, maar een gelijkspel zat er niet in voor Galatasaray. De ploeg van Denizli weet nu al drie competitieduels op rij niet meer wat winnen is en heeft een achterstand van liefst vijftien punten op koploper en aartsrivaal Fenerbahçe.


Poll

Eindigt Galatasaray in de top drie?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door sametv)

Denizli moet na vandaag ontslag nemen, hij mist visie. Hij kan niet inzien dat als je tegenstander de lange ballen tactiek gebruikt met een explosieve spelers als Nakoulma je de paslijnen moet snijden met zijn teamgenoten zodat die op een onbewoond eiland terecht komt.

Daarnaast verkiest die Semih boven Denayer voor de CV positie, dat terwijl Denayer heel slim de ruimte verkleint met Nakoulma en hem naar de zijkant lokt, Semih trapt gewoon in zijn valstrik en laat z’n team achter. En als alternatief voor Umut kan die misschien een paal zette, dan kan Sneijder nog één-tweetje doen

Trouwens ik had gisteren gelezen dat blijkbaar Denizli Spor. Directeur Cenk Ergün (iemand al 10jaar in dienst van Gs) heeft ontslagen om plaats te maken voor een oude kompaan van hem genaamd Tuncay Yanik

Denizli komt niet alleen tekort op tactisch, maar ook op menselijk gebied.

13 februari 2016 om 20:25

Even over je laatste alinea. Cenk Ergun is niet ontslagen zijn takenpakket is minder geworden, hij is geen schakel meer tussen het team en de directie omdat meneer niets presterende Muzo dat niet wilde. Cenk Ergun gaat zich nu meer richten op randzaken.

Dit is wat ik heb begrepen, kan het ook helemaal fout hebben..

13 februari 2016 om 20:38

Hmm, klopt ik heb het juist herbekeken. Maar toch je speelt met het brood van iemand, iemand die een gezin moet onderhouden.

Al een geluk wilt die Yanik zelf niet komen, dus van opgezet spel is geen sprake

13 februari 2016 om 20:26

Haha wel mooi dat onze semih-denayer-nakoulma analyse nagenoeg hetzelfde is. Alleen ben ik het niet eens over Denizli. Je ziet toch dat bij ons in elke linie kwaliteit ver te zoeken is ? Welke 11 je ook opstelt, het gaat em niet worden.

Paar jaar geleden hadden wij spelers die elke duel wonnen en geen grasspriet heel lieten op het veld. We sloopten in elke derby onze rivalen. Nu zie je allemaal van die zachte, slappe gasten die geen bal kunnen afpakken. Dan houd het op.

13 februari 2016 om 20:36

Dit is niet de eerste keer dat wij zo'n soortgelijke reacties hebben haha. In de zomer zijn Sampaoli, Bielsa en Pellegrini vrij, ik hoop dat onze godfather Inan Kirac heel het bestuur ontslaat en we een Zuid - Amerikaanse metamorfose ondergaan met spelers als Benitez, Muslera en een mix van Turkse talenten zoals
Sinan Plata, Koray

hehe komop, nu hebben we een voorhoede bestaande uit Umut en Sabri, dat terwijl we vroeger de luxe keus hadden over Drogba, Burak, Elmander etc..

13 februari 2016 om 21:34

Sinan Plata ? Je mag niet mijn terminologie gebruiken zonder voetnoten of bronvermelding joh. Kizarim haaaaa.

13 februari 2016 om 21:49

Ok volgende keer type ik gewoon Sinan Plata™, alle rechten gaan naar gangstarr corporations

13 februari 2016 om 22:18

En dan nog Milan Baros, wat mis ik die man!

Dit had ik vorig jaar geplaatst over Nakoulma:

"2004–2005 cf Ouagadougou
2006 gks Granica Lubycza Królewska
2007 hetman Zamość
2007 stal Stalowa Wola 16 (0)
2008 hetman Zamość 14 (7)
2008–2012 górnik Łęczna 57 (14)
2010–2011 → Widzew Łódź (loan) 8 (1)
2011–2012 → Górnik Zabrze (loan) 25 (9)
2012-2014 Górnik Zabrze 62 (15)
2014- Mersin İdman Yurdu 27 (5)

Dit is fucking Nakoulma, ik vertrouw deze donkere jongen niet(wegmisbruikers). Wat is hij voor een nachtmerrie joh ? Kijk ik nou naar Messi ? Usain Bolt ? Nicki Minaj ? Nee, fucking Nakoulma"

Ik wilde een soortgelijke reactie plaatsen over Nakoulma, maar toen zag ik na de rode kaart van Semih dat Denayer hem dekte. Denayer pakte alle ballen af, sneed elke looplijn af. Toen keek ik terug, ook vorig jaar werd Nakoulma gedekt door Semih. Conclusie: Semih bakt er al een paar jaar niks meer van. Ooit op 22-jarige leeftijd de nummer één verdediger van Turkije, nu niet eens in de top 4.

Ik ken hoog en laag springen en moord schreeuwen, maar dan kan ik dat elke week doen tot het eind van het seizoen. Geen zin in. Er komt vast nog wel een moment dat ik niemand z'n mammie heel ga laten van het bestuur en selectie, maar we hebben nog een Europese campagne, beker en een derby tegen onze aartsrivaal.

Wat klote dat rtl 7 donderdag onze wedstrijd gaat uitzenden.

13 februari 2016 om 20:31

Tja, Semih blijkt gewoon een flop. Ik lachte onze concurrenten uit toen ze zeiden dat Semih overschat is. Het lijkt nu toch echt te kloppen ook, deze jongen bakt er al een tijdje echt niets van. Hij is naast Big chief Ujfalusi groot geworden, geen wonder eigenlijk als ik nu denk. Ujfalusi dekte 9/10 van zijn fouten die Semih maakte...

13 februari 2016 om 21:24

Semih brak door, hield zich staande in de CL en interlands, maar heeft stap 4,5 en 6 niet kunnen zetten. Is blijven hangen in het niveau van een aantal jaren geleden. Stil staan betekent achteruit gaan, Semih ondervind dit nu.

13 februari 2016 om 20:36

Semih Kaya had heel wat potentieel maar door die regel dat je x aantal Turken moest opstellen wou Galatasaray hem absoluut niet verkopen. Op die manier staat hij al even stil en ziet het nationale elftal hard af van die regel die averechts werkt. Is alsof Anderlecht Praet en Tielemans een miljoenensalaris zou moeten bieden om hen te houden om goede Belgen te hebben. Dat gáát toch niet.

Denayer is pure klasse, zou bij City moeten staan naast Otamendi en met z'n rust zou heel de verdediging beginnen draaien.

13 februari 2016 om 21:21

Hazard

Dat probeerde ik dus al jaren uit te leggen, maar het is nu wel duidelijk wat voor flop die buitenlanderregel was. Ook spelers als Emre Colak, Burak, Selcuk zijn hierdoor onnodig in Turkije gebleven.

Volgens mij moet een grote schoonmaakbeurt komen. Laten we beginnen met Umut. Waardeloos, slechte afmaker en kan niet meer dan een probleem zijn voor kampioenschap. Dan hebben we onze grote vriend Sabri. Sabri, we respecteren je, maar je kan niet meer voetballen. Ik denk dat een plaats in bestuur beter plaats zal zijn voor hem. Laten we maar niet over Yasin beginnen. Vorig jaar een van de beste van Turkije, vandaag terugpasende kip. Dan hebben we Tarik, snap nog steeds niet waarom we hem in onze club hebben, maarja bestuur. Over bestuur gesproken, Dursun Ozbek, kan je alstublieft oprotten van Galatasaray met jouw vrienden. Niks meer dan schade. Wat een waardeloze man. En nog een belangrijke, bijna alle fans willen Albayrak terug. Dit is wat ik wou zeggen.

13 februari 2016 om 20:34

Een re-organisatie bij GS gaat sowieso plaatsvinden. Als Bruma en Telles worden verkocht, hebben ze een hoop geld om aan een nieuwe selectie te bouwen. En anders keren ze gewoon terug en heb je twee hele talentvolle spelers die deel uit gaan maken van je nieuwe ploeg.

Verkoop Podolski en Semih, stuur overbodige spelers als Hamit, Umut, Rodriguez en Tarik weg en je bent al een heel eind. Deze basiself ziet er niet verkeerd uit, er van uitgaande dat Muslera en Sneijder willen blijven in de zomer en Bruma en Telles terugkeren. En als dat niet zo is, heb je nog steeds tientallen miljoenen die je kan uitgeven.

Muslera
Linnes
Chedjou
Denayer
Telles
Donk
Selcuk
Sinan
Sneijder
Bruma
Transfer
13 februari 2016 om 20:46

Deze basiself ziet er heel verkeerd uit. Niet dat jij een slechte opstelling hebt gemaakt, dat zeker niet, maar het materiaal wat ze hebben is gewoon dramatisch. Sneijder zal 100% vertrekken, als hij volgend jaar nog bij GS voetbalt verwijder ik mijn account. Maak aub iemand hier een printscreen van. Die is niet gek. Die gaat echt niet blijven bij zo'n chaotische club. Podolski zal ook 100% vertrekken naar China. Muslera zal 100% vertrekken. Deze 3 gaan dus sowieso weg. GS heeft nauwelijks geld voor nieuwe spelers, terwijl het huidige team nu al te kort komt om plek 3 veilig te stellen. Linnes heeft nog steeds geen 1 goeie pot gespeeld, Telles zal echt niet terugkeren, evenals Bruma, die weet ook dat hij niks te zoeken heeft bij GS. Ik kan niet wachten tot de transferperiode weer begint.

13 februari 2016 om 20:52

Ik zeg ook, als Sneijder en Muslera willen blijven en Bruma-Telles terugkeren. Wat zomaar kan gebeuren want de opties voor Bruma en Telles zijn best hoog en ik heb gelezen dat Sociedad al heeft aangegeven dat ze niet zoveel willen betalen. Als Mancini wordt ontslagen, wat ook heel goed mogelijk is, kan Telles ook zomaar terugkeren.

En als al die spelers niet blijven, dus Sneijder, Podolski, Muslera, Bruma, Telles, heb je nog steeds minimaal 50 miljoen euro dat je kan investeren. Als je daar geen goede selectie mee kan samenstellen, weet ik het ook niet meer.

13 februari 2016 om 20:55

Turken weten helaas niet wat ze met zoveel geld moeten doen. Kijk maar naar FB. Geld zat, maar die kopen maar wat namen en hopen er wat leuks van te maken. Toch doen we het prima dit seizoen, omdat we maar 1 tegenstander hebben en dat is Bjk. De rest van de competitie stelt gewoon niks voor. Had je een fatsoenlijke trainer aangesteld en wat betere namen, dan was je nu met straatlengte al kampioen geweest. Zo slecht is de Super Lig concurrenten van FB en BJK eigenlijk.

Waar gaat het toch mis telkens ? Ik kan beter vragen waar het goed ? Ik heb echt gewoon geen goed woord over. Ik wist wel dat we dit seizoen niets zouden voorstellen maar dat we zo hard aan het afglijden zijn moet toch wel bij iemand in het bestuur moeten opvallen ? In plaats van modder gooien naar bestuursleden van FB en BJK zouden ze er moeten voor zorgen dat er een fatsoenlijk beleid komt te staan. Lege stadion, waardeloos voetbal, ongemotiveerde spelers, spelers die teveel geld ontvangen voor hun kwaliteiten en bijdragen aan het team. Kansloos wallah.

Er valt niets meer te zeggen, het leeuwendeel is hierboven al gezegd. Nu maar hopen dat we de schade zvm beperkt houden en we doorgaan in de EL en de 3e plek veilig stellen.

Hoe slecht kan je zijn.. Als je die namen nog in het veld ziet zou je toch mogen verwachten dat ze tegen een failliet Mersin kunnen winnen maar zelfs dat lukt ze niet..

Ik zou zwaar gaan bezuinigen op deze huidige spelerssalarissen want met die zielige roodgele polsbandjes kom je er niet

13 februari 2016 om 20:35

Ze hebben een minder salaris aan Hamit aangeboden. Je leest het goed, Hamit ja. Hij leeft nog...
Maar Hamit altinflop heeft echter geweigerd. Het is te gek voor woorden, die man speelt al een jaartje of twee niet. Jammer dat China niet heeft toegeslagen op deze geldwolf.

13 februari 2016 om 20:41

Maar hoe zou dat dan te werk gaan? Zijn contract loopt af in de zomer. Zouden ze dan zijn contract verlengen met een salarisverlaging of gewoon zijn salaris tot de zomer verlagen?

Verbaast me overigens niks dat die weigert. Hij zat bijna te huilen op tv toen er kritiek was op zijn salaris.

13 februari 2016 om 20:42

Is niet zijn schuld. Geen 1 speler tekend zomaar voor een lager salaris.. ze moeste gwn niet een contract met zo een lange contractduur aanbieden met zon hoge salaris

13 februari 2016 om 20:36

Is Nakoulma niks voor ons? Zijn contract loopt af in de zomer, hij kan van waarde zijn. In ieder geval meer dan die niksnut van een Pektemek. Zijn we van zijn salaris af, plus we hebben een betere speler. Gomez-Cenk-Nakoulma ziet er heel goed uit.

13 februari 2016 om 21:25

Hahaha nee man.. Nakoulma is leuk voor een counterende middenmoter maar niet voor ons.. Wij spelen op balbezit en in korte ruimtes op helft van de tegenstander, daar komt positiespel en techniek bij kijken.. Ruilen voor Pektemek mag natuurlijk wel altijd hehehe

13 februari 2016 om 22:50

Dat bedoel ik ook, alsof Pektemek wel in onze systeem past. Dan heb ik liever een Nakoulma die waarschijnlijk minder gaat verdienen en wat extra's kan brengen. Enige wat Pektemek brengt zijn overuren voor de medische staf.

Wat ik heb gemerkt: voorin en flanken gewoon 0,000 gevaar..waardoor middevelders zoals selcuk inan en donk neiging hebben naar voren te lopen.. waardoor er ruimte ontstaat en makkelijk counter is. Conclusie: probleem zit voorin

13 februari 2016 om 20:42

Conclusie gala is troep.jij moet accepteren lan nasasan abi tammam

13 februari 2016 om 23:47

Is beat logisch met Umut voor in, wat een drama is hij ook word er echt schijt ziek van.

Ik weet niet of het verstandig is om dit hardop te zeggen in een topic over Galatasaray, maar dit zijn de beginselen sinds het vertrek van Fatih Terim vind ik! & de komst van hun nieuwe voorzitter.
Persoonlijk vind ik dat alle GS-fans een beetje in de schaduw van de 3 bekers van afgelopen seizoen zijn blijven hangen. Hiermee doel ik op het feit dat het vorig jaar ook echt niet met aanvallend mooi en verzorgd voetbal ging. 1+1=2 dus laten we eerlijk zijn dat GS vorig jaar echt blij mocht zijn met de 1-0tjes op de laatste 5 speelrondes & de gigantische vormdip van Besiktas die opeens van plek 1 naar plek 3 ging. Turkse beker kan ik me ook nog heel goed herinneren dat ze met heel veel moeite door zijn gegaan ten koste van Bursaspor. Begrijp me niet verkeerd als je 3 bekers pakt ben je natuurlijk succesvol, maar toen zat er eigenlijks al geen lijn in het spel & op bestuurlijk vlak was het ook al een ''chaos'''. Tsja als jij dan toch 1e wordt en je mag rechtsrreeks deelnemen aan de CL en je koopt vervolgens zo slecht in, dan kun je dit allemaal aan zien komen.
'
Huidige Galatasaray bakt er ook vrij weinig van en ja Denizli doet het misschien heel slecht. Maar laten we even eerlijk zijn, Ik kan maar 4 waardige GS spelers opnoemen. Enige wat bij GS moet gebeuren is een hele maar dan ook hele grote schoonmaak! En ik denk dat ze de zelfde weg als Besiktas gaan bewandelen. Grote namen en grote uitgaven kunnen ze dan zeker zn 2 jaar vergeten. Tenzij het op huurbasis wordt.

13 februari 2016 om 20:48

Enige reden dat gs vorig jaar kampioen werd is muslera.. hij had zoveel wedstrijden beslist.. vooral de laatste paar wedstrijden idd

13 februari 2016 om 21:28

En de arbitrage.. 0 rode kaarten voor Melo terwijl hij er 8 had moeten krijgen is maar 1 voorbeeld..

13 februari 2016 om 22:38

Je mag toch wel zeggen wat je wil, toch? Er waren veel supporters waaronder ik die toch wel nuchtere houding hadden nadat we de titel en bekerfinale hadden gewonnen. Het was gewoon op basis van wilskracht en de kwaliteiten van Muslera en Sneijder die het geheel op een hoger niveau hadden gezet. Yasin die boven zijn kunnen speelde en de vertrouwen die Hamzaoglu gaf aan de Turkse spelers die gewoon op hun normale niveau gingen spelen. In de beker hadden we Pandev die gewoon wedstrijden met zijn doelpunten won.

In het begin van het seizoen was het al duidelijk wat het bestuur voor doel had door nagenoeg geen aankopen te doen en zoveel spelers verhuren (huidige aantal is 19 spelers!). Galatasaray kan geen vooruitgang boeken zolang het huidige bestuur niet opstapt.

Niemand hier die over Umit Ozat begint? Man, man, man wat een buik heeft die gozer. Overigens was Sneijder zichtbaar niet blij. Reden genoeg voor Fotomac om hem morgen aan China te linken. Vieze elleboogje van Olcan trouwens.

13 februari 2016 om 21:02

Laten we eerlijk zijn, Wesley is iemand die altijd bij de topwedstrijden aanwezig wilt (blijven) zijn. Galatasaray kan Europees voetbal misschien niet eens halen als ze zo doorgaan, CL kunnen ze al helemaal vergeten, terwijl Wesley toch wel CL voetbal nodig acht, en ja hij heeft ook goeie spelers om zich heen nodig, anders zie je duidelijk dat hij heel agressief speelt en niet blij oogt, zoals vandaag dus. Enige goeie speler die hij heeft is Muslera. De rest is weet-ik-veel hoeveel keer slechter dan die twee heren.

Wel grappig dat een hele sterke GS na 4 jaar in elkaar stort. Die komen nooit meer terug aan de top voor de komende 10 jaar. Het FB bestuur zal wel wakker worden na de val van GS, in de zomer wordt dat knallen! Gewoon nog meer sterren halen tot dat ze niet meer tegen ons kunnen opboksen en een hele grote gat maken, net als Psg. Enige concurrent die we de komende jaren hebben is dus Besiktas. En het is maar de vraag of die hun sterren wel kunnen behouden, want Gomez, Tore en Ozzy kunnen ieder moment verkocht worden.

13 februari 2016 om 21:08

Nog meer sterren? Laten we beginnen bij effectieve aanvallers en solide verdedigers. Of ze nou wel of geen ster zijn. Wij moeten eerst een team worden. Besiktas is in dat opzicht een stap verder.

13 februari 2016 om 21:19

Hahaha, jij bent zeker de leukste thuis. Galatasaray werd in 2010-2011 8ste. Het seizoen daarop werden we kampioen in jullie stadion en vervolgens hebben we grote succesen behaald in de CL. We zijn de laatste vier seizoenen drie keer kampioen geworden. Galatasaray is net Japan, het schommelt maar het stort niet in.

13 februari 2016 om 21:20

Ben ik het met je eens, maar BJK is dan ook een club die liever zijn goede spelers verkoopt voor veel geld dan dat ze denken aan de toekomst. Zie de transfer van Ersan. Ze leren het ook nooit bij Bjk. Kijk, als de speler niet meer wilt, oké prima. Maar ik heb echt het gevoel dat dit gewoon hun intentie is. Spelers verkopen met winst. Je verkoopt zo de titel weg aan Fener, maar goed who cares. Als wij maar kampioen worden boeit het mij vrij weinig hoe goed of slecht de rest is. Goméz gebruikt BJK net als Ba om weer een toptransfer te maken. Dat is niet iets nieuws. Oguzhan en Tore kunnen voor heel veel geld verkocht worden en het is maar de vraag of beide nog blijven, vooral als ze een sterk EK spelen. Daar blijft dus niet veel goeds van over. Ze hebben trouwens ook een grote keeper crisis bij Bjk. Ze zijn momenteel een beter team dan FB maar in de zomer kan alles veranderen. Verkopen ze deze 3 heren dan is het ook over en uit met Bjk. Het voordeel wat FB weer heeft is dat wij niet hoeven te vrezen voor een eventuele vertrek van onze topspelers, zoals Nani of Kjaer. Wij kunnen onze selectie nog minimaal 1 jaar intact houden en juist meer betere versterkingen halen. Dit kunnen we over de rest niet zeggen. Dat is gewoon een dikke vette feit.

13 februari 2016 om 22:15

GS komt de komende 10 jaar niet meer terug in de top? In welke wereld leef jij jongeman, volgens mij kijk jij pas voetbal vanaf dit seizoen.

13 februari 2016 om 22:56

We verkopen een Ba en halen een Gomez er voor in de plaats. Het gaat er niet om of je een speler verkoopt, het gaat er om of je die speler kan vervangen. En dat doen we op dit moment. We hebben trouwens alleen Ersan en Ba verkocht tot nu toe, van het basiselftal. Ersan wilde zelf weg vanwege an offer he can't refuse.

Tore zal waarschijnlijk verkocht worden voor een mooi bedrag in de zomer, ik zie niet in waarom Oguzhan ook weg zou gaan. Vooral niet als we kampioen worden. Spelen in de CL is toch aantrekkelijker op dit moment, die transfer kan hij ook volgend jaar afdwingen. En als we ze verkopen, zullen we genoeg geld hebben om hen te vervangen. Meer dan genoeg zelfs, want we staan niet bekend om onze hoge transferbedragen. Je schetst nu een hele extreme situatie voor, maar het kan zomaar gebeuren dat deze selectie intact wordt gehouden. We hebben nog genoeg spelers die we kunnen verkopen, Sosa en Quaresma zouden ook Chinese interesse genieten en dan heb je genoeg geld om je selectie te versterken zonder dat je die drie spelers moet laten gaan.

14 februari 2016 om 00:16

Dat ''vervangen'' houdt ook wel is een keertje op. Zie Feyenoord, Guidetti presteert top, vertrekt, ze zijn bang bij Feyenoord, en ze vinden Pelle, die is nog beter, vertrekt, en nu zijn ze de lul. Ba en Gomez hebben goed uitgepakt, maar we weten beide dat een 3e keer natuurlijk eerder misgaat dan goed uitpakt.

Je zegt het zelf al, jullie hebben geweldige spelers die veel geld kunnen opleveren omdat ze zo gewild en jong zijn, maar dit kost jullie wel een paar titels. Houden jullie het team nog 1 jaar bij elkaar, dan heb je meer kans op bekers dan helemaal weer op 0 beginnen. BJK zal giga veel geld overhouden aan de verkochte spelers, maar de vraag is: gaan ze nieuwe transfers goed uitpakken? Dit is een grote risico wat ze nemen en een winnend elftal verkopen en vervangen door namen die zich nog moeten bewijzen betekent eigenlijk dat je Fener een gratis landstitel voor volgend jaar aanbied.

Iedereen die in het begin nog dacht dat GS kampioen zou worden, is nu ineens spoorloos. 90% successupporters. Een echte fan staat altijd achter zijn club. Het is maar dat Lazio ook matig is, zet een andere Europese subtopper daar en GS had met 6-0 een dikke smack gekregen. Het huidige selectie kan niet eens plek 3 veiligstellen mensen! Konya kan gewoon 3e worden. Zo rampzalig slecht is GS momenteel. De Turkse beker kunnen ze vergeten. Fener zal die wel winnen, terwijl we de TFF beker niet eens serieus nemen. De landstitel is imo ook al van FB (al kan BJK hem natuurlijk ook winnen) ieder zo zijn mening laten we zeggen. Europees maakt GS geen kans. Conclusie: waar speelt GS nog voor? die hebben 1 hele seizoen al verkloot in 6 maanden tijd. Laat dan die jonge gasten lekker spelen, heeft het nog nut om de Sabri's en de Umut's op te stellen? Echt zo'n club die totaal niet weet waar ze mee bezig zijn.

13 februari 2016 om 21:04

Heeft trouwens niemand door dat Donk en Linnes 2 giga-grote miskopen zijn? Voegen beide 0,0 toe.
Enige die een voldoende kreeg was Denayer. Die kiest ook zijn wedstrijden uit. Zal wel weer zijn om zo in beeld te komen bij Pep Guardiola.

13 februari 2016 om 21:30

Pfoe, houd jij je meer bezig met je eigen club of met Galatasaray? In een topic over Galatasaray moet je perse weer komen vertellen dat er van alles met Galatasaray gaat gebeuren en dat Fener de heilige club is van Turkije. Ik zeg niet dat je niet mag reageren ofzo, maar houd het nog wel wat objectief en normaal.

13 februari 2016 om 23:56

Hij is letterlijk elke GS topic aanwezig, hij is een grote fan van GS, in FB topics is hij amper aanwezig, maar bij ons gelijk reageren, die gozer niet meer serieus nemen man.

14 februari 2016 om 00:19

Bij FB topics ben ik nauwelijks aanwezig?
9 vd 10 keer ben ik gewoon aanwezig hoor. En er valt niet zoveel te zeggen als je club het zo goed doet dit seizoen, namelijk 1e staan, kwartfinale TFF en lekker Europees voetbal, terwijl bij jullie alles misgaat. Daarom reageer ik meer op GS topics, omdat daar meer over te praten valt. Is dat zo moeilijk te begrijpen? Moet ik bij elke topic dat over GS gaat poeslief reageren zodat de GS gangsters niet huilen? Ajb zeg. Ik verkondig hier met respect mijn mening en daar kan je netjes terug op reageren of lekker verder gaan met je leven.

14 februari 2016 om 03:10

Je verkondigt hier met respect jou reactie? Gast heb jij vroeger een tik van de molen gehad? Of ben je met je driewieler tegen de kentekenplaat van een vrachtwagen aan gereden? Jou reacties zijn alles behalve respect, je hebt het niet eens door dat je Galatasaray nog even een trap na moet geven en FB de hemel in moet prijzen, dit is een GS topic geen FB topic, jij krijgt het altijd voor elkaar om over FB te praten in GS topics terwijl dit duidelijk een GS topic is, wij spelen ook nog Europees, alleen voor het kampioenschap deden we al sinds week 1 niet mee, jij leeft in een grote fantasie wereld kleuter, je kan ons wel elke keer zwart maken maar dat maakt jou niet beter niksnut.

Ik hou me mond. Elke week het zelfde scenario elk seizoen het zelfde verhaal.. Tot volgend jaar

Galatasaray is het Feyenoord van Turkije op dit moment. Gaan ze de derde plek wel halen?

13 februari 2016 om 22:17

Onjuiste vergelijking. Waar Feyenoord al jaren geen successen heeft geboekt, is Galatasaray in de afgelopen 4 seizoenen al 3 keer kampioen geworden en heeft het ook successen geboekt in de CL.

13 februari 2016 om 22:21

Hij zei ook "op dit moment" broer.

13 februari 2016 om 22:37

"op dit moment", huidige tijd, vergelijking op basis ook van achterstand op gewezen concurrenten.

13 februari 2016 om 22:52

Op dit moment is Galatasaray Barcelona van Turkije. Iedereen heeft ups en downs, het zit dit seizoen niet mee met Galatasaray.

14 februari 2016 om 11:08

Op dit moment is galatasaray de chelsea van turkije, boring football as always

Wat een smerige actie van Semih op Nakoulma. Geeft een elleboog op een doorgebroken speler. Scheids had meteen rood moeten geven. Snap nooit waarom hij wordt opgehemeld. Zou een grote fout zijn van Terim om hem mee te nemen naar Frankrijk. Net als Umut mag hij wegblijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray


1148 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
K. AktürkoğluMiddenvelder205
B. KutluMiddenvelder190
A. CicâldăuMiddenvelder183
O. MoruțanMiddenvelder173
Mostafa MohamedAanvaller175
H. DervişoğluAanvaller172
T. AntalyalıMiddenvelder160
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

Turkije
83 fans
Verdediger, 30 jaar

In de wandelgangen

Maandag 17 januari
Chelsea heeft de kans om Layvin Kurzawa te contracteren laten schieten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren