Eto’o doet Fenerbahçe pijn met goal en assist; Van Persie valt in en scoort

Vrijdag, 5 februari 2016 om 20:57Gijs Freriks

Fenerbahçe is tegen zijn tweede nederlaag van het Süper Lig-seizoen aangelopen. De Gele Kanaries gingen vrijdagavond met 4-2 ten onder tegen Antalyaspor en Robin van Persie, die één helft meedeed, kon daar ook weinig aan veranderen. Hij maakte nog wel het laatste doelpunt voor Fenerbahçe. Fener blijft met 46 punten wel aan kop gaan in de competitie.

Fenerbahçe ontsnapte na drie minuten al aan een achterstand toen Michal Kadlec een bal voor de lijn weghaalde. Aan de andere kant zorgde Fernandão vervolgens voor dreiging, maar de tegenstander toonde zich het meest effectief in de Antalya Arena. Vijf minuten voor rust nam Samuel Eto’o een slecht weggewerkte bal op de borst aan en volleerde hij het leer naar de verre hoek: 1-0. Vítor Pereira greep in de rust in en verving Ozan Tufan door Van Persie.

De Nederlander kon een nederlaag als gezegd niet voorkomen en zag hoe Antalyaspor na 54 minuten op 2-0 kwam door toedoen van Danilo, die zich overigens wel in buitenspelpositie bevond. Na een counter maakte Jean-Makoun er op aangeven van Eto’o vervolgens 3-0 van en de eretreffer kwam van de voet van Bruno Alves. De verdediger schoot uit een vrije trap prachtig raak. Sakib Aytac en Van Persie (strafschop) bepaalden hierna de eindstand op 4-2.


Poll

Denk jij dat Fenerbahçe kampioen wordt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door bk4life)

Heerlijk Antalya! Heb alleen ff laatste 5 minuten gekeken exclusief blessure tijd. Fener is vanaf nu echt laatste team die iets mag zeggen als andere clubs penal krijgen, ben de tel kwijt van aantal onterechte penals. DIe van vandaag is echt een drama en dan staat daar nog wel een 5e man?

5 februari 2016 om 21:16

Schaam je eigen. Juist die van vandaag is wel een pen.

5 februari 2016 om 21:38

Kijk de herhaling, lees daarna mijn reactie hier ergens onder forzafener.

5 februari 2016 om 22:41

Niks mis met de penalty hoor. Rvp veroverd de bal uit de lucht daarna komt Celutska ongecontroleerd in. Zuivere penalty. Had eerlijk gezegd ook nog een kaart verwacht maar die gaf de scheidsrechter niet omdat 1. Celutska al met geel op zak liep en 2. Was 90 + 4 ofzo toen het gebeurde. Hij dacht van alleen penalty is wel genoeg.

5 februari 2016 om 23:05

Jij hebt of geen verstand van voetbal of stront in je ogen, 100 % penalty.

Wat kan ik nou zeggen.. DRA-MA-TISCH. Maar maakt niet uit, ik geloof wel dat Fenerbahçe kampioen gaat worden. Vergeet niet dat dit pas het tweede verlies is van Fenerbahçe.

5 februari 2016 om 21:18

Veel mensen wachten juist op het moment dat Fener weer een nederlaag krijgt en komen dan gelijk tot de conclusie dat het kampioenschap ineens uit het zicht is.

Fener en comebacks. Ik zie het al voor me. We hebben individueel gewoon veel kwaliteit, collectief is het allemaal dramatisch, maar alleen door die individuele kwaliteiten van onze spelers, door wilskracht en door hun inzet zullen we gewoon de titel pakken. Fener heeft de ervaren mannetjes, BJK de meest getalenteerde mannetjes. Het heeft nu allemaal te maken met mentaliteit welke ploeg het beste om kan gaan met de druk.

5 februari 2016 om 21:20

De rest komt nog wel hopelijk, en worden de verliezen meer en meer

Cijfers: iedereen 0.0. behalve: kadlec 8 Diego 8 Volkan sen 7, Bruno Alves -5 caner -10 Markovic -100000000

5 februari 2016 om 21:06

Fernandao -5000000. Man man wat een dramatische wedstrijd had hij scoort paar penaltys en mag van Persie op de bank houden.

5 februari 2016 om 21:17

Ze voeren beide helemaal geen pannekoek uit. RvP loopt maar een beetje op balletjes te wachten die recht voor zijn voeten komen, en Fernandao wil alles perfect op zijn hoofd hebben. Laatste echt nuttige spits voor Fener was Semih. Geef Feyenoord maar 5 mil ofzo en kuyt hun conditie training laten doen.

5 februari 2016 om 21:28

Lol.

Best moeilijk voor een spits om te spelen met Diego en Nani die hun man 5 keer voorbij willen gaan voor ze een bal spelen.

Daarnaast scoort van Persie 7x in zijn laatste 7 wedstrijden.

Vorige wedstrijd nog een fantastische pass op Nani. Alleen balletjes afwachten he.

Fener was vandaag wel erg slecht.. Kan niet echt iemand noemen die het goed heeft gedaan vandaag. Het was hier wel feest en heb echt genoten van Antalyaspor. Fener herpakt zich wel weer.. Kjaer werd nodig gemist en Volkan had helaas een offday.

Dit zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen.. Fener speelt al heel het seizoen matig en wint wedstrijden met hangen en wurgen en veel geluk maar vandaag was het gewoon kansloos.

De vorige 2 wedstrijden ontsnapte Fb nog aan puntverlies door dubieuze pingels en rode kaarten van de tegenstander maar vandaag was de scheids foutloos.. Toch geeft hij bij 4-1 in de laatste seconde een onbegrijpelijke pingel voor niks, Fener lijkt een abonnement te hebben genomen in de 2e seizoenshelft. 3 wedstrijden, 4 pingels waarvan 3 lachertjes..

Het is dat Antalya vandaag nog een paar 100 procent kansen miste anders kon het gewoon een afstraffing worden.. Fener creeert alweer geen enkele kans, net als in de voorgaande 2 wedstrijden en scoort uit een mooie vrije trap en een belachelijke penalty..

Nu is het aan ons om zondag thuis tegen Gaziantep hiervan te profiteren, en Fener op 4 verliespunten te zetten. Wat een heerlijk begin van het weekend..

P.s. Prachtig kado natuurlijk voor de coach van Antalya, Moraes, die van de week onwel werd en in het ziekenhuis is opgenomen..

5 februari 2016 om 21:25

Mariogomez en de meeste andere Bjk fans hebben een nieuwe definitie van het woord penalty ontdekt als het gaat om Fener wedstrijden. Deze was gewoon een pingel. Als die man Van Persie niet laat vallen, is het gewoon een scoringskans. Verbaast me zelfs dat er geen kaart is gegeven, want zelfs rood had hier gegeven kunnen worden. Overigens is de achterstand nog niet 4 punten, aangezien jullie na vandaag 3 wedstrijden moeten inhalen. Wedstrijden worden gewonnen pas nadat ze zijn gespeeld.

5 februari 2016 om 21:32

Begrijpend lezen Forza, ik zeg duidelijk 4 verliespunten..

Scoringskans? Die bal is al bijna achter als van Persie naar de grond gaat man, wel geloofwaardig blijven aub.. Dit heb jij echt niet nodig.

Praat liever over het spel van Fener..

5 februari 2016 om 21:33

@forzafener heb je wel goed gekeken? Het gaat mij er niet om of X of Y een penal krijgt. En iedereen krijgt wel eens onterechte penals maar jullie nu precies 3 weken op rij. En als jij vandaag de penalty terecht vind, please stop dan gewoon met voetbal kijken ofzo. Welke scoringskans? Besef je wel dat Celutska die bal gewoon wegtikt? Dus met andere woorden hij is veel eerder bij de bal en daarna knallen ze gewoon tegen elkaar aan, so welke scoringskans bruh

5 februari 2016 om 21:37

Hahaha bijna achter? Gozer kijk de herhaling en praat vervolgens verder. Over het spel van Fener heb ik hier beneden het een en ander gezegd. Ik moet begrijpend lezen, jij moet uberhaupt nog lezen.

5 februari 2016 om 21:40

Jij wil serieus beweren dat dat een terechte penalty was? Kon ik nou maar die blozende rode wangen van je zien :-)

Begrijpend lezen was over het feit dat ik zei 4 verliespunten, dat snap je wel neem ik aan..

5 februari 2016 om 21:46

Tenzij je een lekker wijf bent met een goed voetbalverstand, heb ik absoluut geen reden om rooie wangetjes te hebben. Over dat begrijpend lezen begrijp ik je wel. Maar ga je nu koppig doen of even de herhaling bekijken en nog eens beoordelen. Het mag er nep uitzien volgens jou, feit is dat Robin van Persie een scoringskans wordt ontnomen. En nee de bal was al niet bijna achter. Dat je dit uberhaupt al beweerd baard mij zorgen over jou ogen.

5 februari 2016 om 22:00

@gtore

Stop met voetbal kijken of doe je bjk bril af man. Die van vandaag is een 100% pingel. Van persie word gewoon omver gebeukt terwijl hij wou schieten.

5 februari 2016 om 22:00

Het is beweert, baart en jouw ogen.. Sorry dat waren te veel fouten in een zin.. Speciaal voor jou heb ik nog 2 x gekeken maar Forza bro..

Celustka is eerder bij de bal en heeft m, de bal is ver bij van Persie vandaan waarna ze tegen elkaar aan botsen. HOE kan je dat een penalty vinden? Welke scoringskans? Geen paddo's eten terwijl je Fener kijkt bruur, je hallucineert..

5 februari 2016 om 22:01

Hij heeft zeker niks gezien. De wedstrijd niet, de penalty niet, de herhaling niet. Die gaat naar Livescore en ziet dat FB een penalty heeft gekregen en reageert gelijk. Triest eigenlijk, maar zo gaat dat dus echt.

5 februari 2016 om 22:05

Dat je nu uit het niets op spelfouten gaat letten begrijp ik niet helemaal. Maar dan lees ik even verder en maak je zelf ook spelfouten. Bij deze stop onze discussie, want het heeft geen zin om die met jou te voeren. Paddo's eten? Tot op de dag van vandaag nooit iets met drugs gedaan en zal het ook never nooit doen. Allah'a sukur.

5 februari 2016 om 22:07

Gtore. Celustka raakt Van Persie. Van Persie valt om. Weg scoringskans. Ik adviseer je om nogmaals te kijken. Misschien dat als dit geen Van Persie en Fener was maar een andere speler en club, had je reactie er heel anders uit gezien.

5 februari 2016 om 22:14

Forzafener en fbhell, ik zeg nergens dat Celutska vpersie niet raakt, maar jullie willen mij niet begrijpen. Je ziet toch letterlijk dat Celutska de bal met zijn bovenbeen/knie wegwerkt en dat ze daarna eigenlijks tegen elkaar knallen? Wat is daar een penalty aan. Hoe kan Van Persie in scoringskans komen als Celutska hem al wegtikt?

5 februari 2016 om 22:14

Je snapt dat die paddo niet serieus bedoeld was he.. En ik heb de wedstrijd 90 min gezien, Ruitertje

6 februari 2016 om 01:07

Als dit een penalty was, dan weet ik het ook niet meer... Celustka speelt de bal waardoor er geen enkel gevaar over blijft. Vervolgens botsen de twee spelers tegen elkaar. 100% geen strafschop.

6 februari 2016 om 01:54

@mariogomez van Persie zou die bal inderdaad gaan meenemen, het klopt dat het een scoringkans is, maar de verdediger van Antalya is degene die als laats de bal raakt, dus intentie op de bal en vervolgens botsen ze met van persie. Wees even realistisch fener fans. Hoe kan je dit een penalty noemen. Het is gewoon puur een duel in de zestien, plus de verdediger van antalya gaat op en raakt de bal. Niks mis mee tog?

6 februari 2016 om 01:54

@mariogomez van Persie zou die bal inderdaad gaan meenemen, het klopt dat het een scoringkans is, maar de verdediger van Antalya is degene die als laats de bal raakt, dus intentie op de bal en vervolgens botsen ze met van persie. Wees even realistisch fener fans. Hoe kan je dit een penalty noemen. Het is gewoon puur een duel in de zestien, plus de verdediger van antalya gaat op en raakt de bal. Niks mis mee tog?

Fenerbache won de laatste weken steeds met 1 verschil ,dus het moest ervan komen, ik heb de wedstrijd niet gezien maar als je 4 tegen krijgt dan ben je volgens mij terecht de verliezer .

Dit kan wel eens de wedstrijd zijn waar FB het kampioenschap verspeelt heeft. Antalya is gewoonweg tegen elke club gevaarlijk.

Had dan Van Persie 90 minuten laten spelen, i.p.v. een Fernandao die weer alles verkeerd deed. Maar goed, hij zal het wel weer beter weten.

Goed dat dit is gebeurd. Kunnen ze eindelijk weer is strijden voor hun ploeg, i.p.v. te spelen als verwende vedettes. Aziz zal ze wel een dikke bitch klap geven zo. Ik heb nogsteeds het volste vertrouwen in Pereira, ondanks zijn idiote opstellingen en gekste wissels. Laat die man lekker met rust.
Mensen vergeten nog altijd dat we idioot veel spelers hebben verkocht en kijk is ff wat voor namen er nu spelen. Hele andere situatie, waarin een Pereira het uitstekend doet qua resultaten. Na BJK weer is een wedstrijd verloren.

We zullen kampioen worden. Ik heb er vertrouwen in. Kwaliteit zat. Lekker verder gaan waar we goed in zijn, namelijk: nooit opgeven. Zoals altijd.

We zijn onder leiding van Eto'o helemaal gesloopt door Antalyaspor. Petje af. We kunnen nu allemaal wel Pereira bekritiseren omdat hij niet met Rvp begon, maar Robin laat nou ook niet echt zien dat hij basis hoort. Het was pas fout om niet met Diego te starten. Ozan, Topal en Souza, daarvan zijn er 1 of 2 teveel. Ozan Tufan hoef ik voorlopig niet meer te zien. Maar goed, het klinkt misschien gek maar deze nederlaag kan ons alleen maar goed uitkomen. Dit was een wake-up call. Volgende week is Kjaer terug en is de rest ook gebrand om resultaten te boeken. Ik wil afsluiten door beterschap en sterkte te wensen aan de Antalyaspor trainer. Hopelijk hersteld hij snel. Hij kan vandaag in ieder geval trots zijn.

5 februari 2016 om 21:19

Ga nou niet alleen de middeveld de schuld geven. Iedereen behalve Kadlec, Diego en Volkan Sen waren pure schijt.

5 februari 2016 om 21:21

Waar lees jij dat ik het middenveld oorzaak noem van ons verlies?

5 februari 2016 om 21:27

Vond je Kadlec serieus goed? Of ben je dronken? Hij liet hele tijd zijn man lopen.

5 februari 2016 om 21:28

Het is niet dat ik je ongelijk geef. Maar je zag de jonkies met meer pit tegen Antalya spele dan het 1ste elftal.

ps. Ik las het een beetje verkeerd, excuses.

5 februari 2016 om 21:30

Dat was Alves niet Kadlec. Zonder Kadlec was het nu 10-2

5 februari 2016 om 21:21

7 mil is er nog betaald voor die vetzak. Ongelofelijk. Doet ook helemaal niks goed. Heeft ook totaal geen kwaliteiten om bij hun club als Fener in de basis te staan. Die was al dat lage tempo van Bursa wel gewend, maar hier moet die soms lekker rennen en meters maken en kan hij met dat buikje van 'm geen kant meer op. We sturen een Selçuk weg en hebben gelijk al een opvolger binnen. Dit is ook zo'n typische speler die elke trainer graag in de 2e helft erin wilt sturen. Die gaat de komende 10 jaar onze vaste wisselspeler worden.

5 februari 2016 om 21:30

Hopelijk kunnen we Ozan Tufan op de laatste dag van de Chinese transfermarkt nog naar China postalamak. Onze goede oude Selcuk zag er ten minste nog afgetraind uit.

5 februari 2016 om 21:25

Totaal niet eens met wat je zegt over van Persie. We hebben maar 2 spitsen en als je kijkt wat Fernandao laat zien dan is het gewoon van persie die altijd basis moet beginnen. Hij is aan de bal veel beter sterker dan Fernandao die niet eens 5 sec bal aan ze voeten kan houden. Daarnaast moet hij ophouden met zijn ozan tufan liefde en gewoon Diego op 10 zetten want we hebben niet beter daar. Hij moet voorin gewoon snelle spelers opstellen en geen trage spelers die het tempo eruit halen. Van persie, diego, volkan sen, nani (markovic) moeten gewoon altijd basis staan wil je voorin gevaar stichten.

5 februari 2016 om 21:28

Hoe wil jij die namen in de basis zien beginnen? Met welke opstelling was je van plan te gaan spelen? Nani, Robin en Marko zouden mijn keuze zijn. Ferdi was vandaag drama maar ik vraag me af of Robin het beter had gedaan. Dat is mijn punt.

5 februari 2016 om 21:29

Voordat mensen schreeuwen om Diego, die is ook niks anders dan een Ozan. Ook een speler die garant staat voor balverlies. Kijk aub de wedstrijden terug en analyseer goed hoeveel ballen Diego verpest. Bij gebrek aan beter moet die inderdaad spelen. Aangezien we geen andere middenvelder hebben die creatief is, mag hij inderdaad spelen, maar moet dat ook? Nee. Zo belangrijk is hij niet voor Fener. Hij bezorgd ons alleen maar koppijn. Met Souza-Topal en Markovic op 10 kan je ook een prima middenveld krijgen. Of desnoods zet je Van Persie op 10. Maar met 3 controleurs spelen getuigt van lafheid. Ik bedoel, waar ben je bang voor? Je bent mf Fener en je speelt tegen een club die al met 5-0 weggestuurd moet worden. Dan wordt je ook nog is weggespeeld door een 35-jarige Eto'o.

Maar goed, zulke wedstrijden heb je ook.

5 februari 2016 om 22:03

Daarom zet ik ook markovic tussen haakjes he. Dus van persie in de spits, diego op 10, en dan links en rechts twee namen kiezen tussen nani, markovic en volkan sen.

6 februari 2016 om 00:07

Ik als Galatasaray fan ben het met je eens. Met Souza Topal en Ozan heb je een "te" verdedigende middenveld waardoor het opbouw ool langzaam gaat. Zijn alle 3 te traag voor een spel opbouw. Je zag daarom geen aansluiting tussen aanval en middenveld waardoor Markovic en Nani terug moesten komen verdedigen..

Iyi geceler

5 februari 2016 om 21:37

Forza

Je hebt helemal gelijk over van Persie.. Wat is hij slecht geworden zeg, loopt er echt bij als een oude man. 5 mil per jaar pfff, weggegooid geld. Dan heb ik liever Fernandao, maar die is voetballend weer echt beperkt..

Ik vraaf me echt af wat Fener doet op de training.. Er zit 0,0 creativiteit in of positiespel, heg is gewoon hopen dat de bal een keer goedvalt uit een voorzet..

En die Ozan Tufan pfff, 7 miljoen.. Wat ben ik blij dat jullie hem weggekaapt hebben voor onze neus

5 februari 2016 om 21:42

Het is helemaal niet zo lastig. Je speelt 4-3-3 met 3 stofzuigers (Ozan ook zogenaamd) dus dan zit er geen creativiteit op het middenveld. Twee trage verdedigers waardoor de opbouw en omschakeling te langzaam is. Ferdi die 2 uurtjes doet over een sprint van 20 meter en Nani en Marko die het voor de rest in hun eentje moeten doen. De momenten van Rvp zullen wel komen. En anders bellen we even met de Chinezen.

5 februari 2016 om 21:46

Gast als je fernandao gwn goed bedient, is het simpelweg een goede spits. Waarom verwacht je van een spits voetballend vermogen als je middenveld en flanken goed met de bal zijn? Spits moet scoren wat fernandao zeker kan. Van persie is idd echt achteruit gegaan in kwaliteit.

5 februari 2016 om 21:47

Heb jij Ferdi vandaag zien spelen? Hield geen een bal vast. Verspeelde elke bal. Enzovoort enzovoort. Leek wel alsof we met een koe voorin speelden.

5 februari 2016 om 21:53

Nee je moet fernandao geen koe noemen. Hij heeft genoeg wedstrijden gered, volgens mij ook de clubtopscorer. Het is eerder die drie defensieve middenvelders (waar je geen spits mee kan bedienen) waar het aan ligt. Fernandao is geen beperkte spits.

5 februari 2016 om 22:00

ik snap niet dat mensen van Persie hier negatief beoordelen. İk heb de wedstrijd in het stadion bekeken. Van Persie wordt nog steeds niet begrepen. hij heeft constant loopacties maar niemand die even een steekpas geeft. Alles gaat via de zijkanten. Als Fernandao speelt krijgt hij die ballen wel maar van Persie niet.

İk heb toch het gevoel dat Fernandao beter in de groep ligt. Er wordt mekaar niks gegund en ik merkt dat e spelers meer voor eigen succes gaan. Van Persie is nog steeds een uitstekende spits.

5 februari 2016 om 22:18

Laten we eerlijk zijn, Fernandao is maar een beperkte spits.. Kijk naar zijn carriere, hij is ook al 31 of zo.. Van Persie oogt gewoon fysiek niet in orde, heeft geen startsnelheid meer en is heel houterig.. Voor 5 mil per jaar mag je toch meer verwachten..

5 februari 2016 om 22:36

ik denk toch dat als Van Persie de steun krijgt dat hij wel 1 van de betere spitsen in Turkije zal zijn. Fernandao moet het meer van zijn kracht hebben.

6 februari 2016 om 01:10

In turkije moet je het van kracht he bben. Ik geloof dat fernandao meer kan betekenen voor fener dan v.persie. vpersie kan mischien achter fernandao spelen

6 februari 2016 om 12:08

Nee fysiek niet in orde, maar speelt vorige week nog wel even de verdediging van de tegenstander uiteen met een paar bewegingen. Die man is een briljante voetballer, zelfs nu het allemaal fysiek wat minder is.

6 februari 2016 om 16:01

Dat was tegen Dönerspor uit de 3e divisie.. Hij heeft nog bar weinig laten zien bij Fener

Vitor a.u.b. weg, beloofde aanvallend voetbal, ik zie helemaal niks ervan!

Belachelijk dat Kadlec speelde. Die kerel is zo ongelofelijk dramatisch. Ik snap niet wat men in een verdediger ziet die geen gaten dicht loopt en verkeerd dekt.

5 februari 2016 om 21:25

Alves, Kadlec, allemaal triest dat ze bij Fener spelen, maar bij gebrek aan beter, tja.
We hebben de beste CV van de competitie (kjaer), en imo een geweldige verdediger (ba) die helaas vaak geblesseerd is. 2 top Cv's dus. Maar daar blijft het ook bij. We hebben echt wel 2 nieuwe Cv's nodig, want die versleten Portugese vrachtwagen kan echt niet meer.
Gelukkig hebben we verder geen problemen met onze backs ofzo. Alleen die 2 weglozen en we hebben weer de beste verdediging van Turkije (als dat nu al niet zo is).

5 februari 2016 om 21:51

kadlec vergelijk ik met tosic, beide even slecht, beide jarenlang linksback zien spelen & beide zijn eigenlijks een centrale verdediger. Ze moeten maar ergens de duo achterin gaan vormen

7 februari 2016 om 18:27

Sorry, maar centraal is Kadlec nóg dramatischer. Dan zie je pas wat gatenkaas is.

7 februari 2016 om 18:33

De enige CV waarmee je de oorlog kunt winnen is Kjaer. Alves komt niet meer vooruit, behalve als hij rood moet pakken. Alle linksbacks van ons lijken last te hebben van een maandelijkse periode die een maand duurt. Alleen de rechtsbacks vind ik beide geweldig. Wat mij betreft kan je Sener zelfs als middenvelder of rechtsbuiten positioneren gezien het gemak waarmee hij iedereen voorbij speelt.

5 februari 2016 om 21:37

Ik zat daar nog laatst aan te denken ( niet aan fb vs amedspor) maar over de opeens nieuwe regel die sinds dit jaar is ingevoerd? Sinds wanneer spelen wij in Turkije een uit en thuis wedstrijd wat betreft de beker? Vind het echt de domste regel ever. 1 wedstrijd spelen 50/50 supporters toelaten en op basis van die ene wedstrijd vliegt er 1 uit.

5 februari 2016 om 21:39

Dat was vorig jaar toch ook al zo? Fener won in Bursa en verloor in Istanbul bijvoorbeeld. Twee wedstrijden gewoon.

5 februari 2016 om 21:39

Gtore. Nog in 2007 hebben wij (besiktas) halve finale gespeeld tegen fenerbahce in de beker.

5 februari 2016 om 21:49

Ja dat kan ik me nog herinneren inmiddels 8/9 jaar terug, maar voorgaande jaren is echt uit mn geheugen gewist dan excuses als het gewoon een vaste regel is haha. Blijft wel een domme regel vind ik

5 februari 2016 om 21:38

Waarom? Als ze doorgaan en besiktas gaat ook door heb je 2 derbies. Is toch leuker om naar te kijken

5 februari 2016 om 22:07

İk woon in Turkije en ken hier echt veel mensen die voor bjk of gs zijn. Tot nu toe niemand die hoopt dat Diyarbekirspor wint. İk ben ook erg blij met de boetes die ze gekregen hebben. Van mij mogen ze de licenties zelfs afpakken van die clubs daar in het oosten die ook zo een achterban en spelers hebben.

5 februari 2016 om 22:21

Fijn voor je dat je in Turkije woont, blijf daar ook a.u.b. Tot nu toe is er inderdaad niemand onder de Turken voor Amedspor, simpelweg omdat er zoveel haat jegens de Koerden is de laatste maanden. Houd je politieke/etnische voorgevoelens lekker thuis, dit is voetbal, geen genocide

5 februari 2016 om 22:33

Zegt degene tegen de persoon waarvan hij wilt dat hij in Turkije blijft.

5 februari 2016 om 22:34

Wat denk je zelf dat ik echt weer terug naar Nederland zou willen komen? Het gaat mij niet om de koerden maar meer om de steun naar de terroristische partij. Maar dat is voor jou natuurlijk al te hoog gegrepen. Koerden horen bij Turkije..

5 februari 2016 om 22:42

Gezien je naam ben je van Russische afkomst. Als dat zo is, ben je wel de laatste die kan praten over genocide. Russen weten als geen ander hoe ze systematisch mensen moeten uitroeien.

6 februari 2016 om 00:46

Personen zoals jou moeten helemaal zn mond houden, beetje de alleswetende uirhangen. nouma21

Eto'o speelt echt zo gepassioneerd en geeft zoveel aan dit Antalyaspor. Hij leeft echt voor het sport geweldig om te zien!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fenerbahçe


728 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
E. ÇetinKeeper
B. ÖzerKeeper
S. AzizVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Fenerbahçe.

1673 fans
Aanvaller, 37 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 31 juli
Real Madrid hoopt dat Martin Ödegaard tot inkeer komt en toch wil blijven. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren