‘NAC Breda hoopt op Turks international van Manchester City’

Vrijdag, 29 januari 2016 om

NAC Breda hoopt de selectie vrijdag nog te sterken met Enes Ünal, speler van Manchester City. De achttienjarige Ünal is momenteel op huurbasis actief bij Racing Genk, maar daar komt hij nauwelijks aan spelen toe. De huurperiode heeft voor Manchester City op die manier weinig nut, waardoor er mogelijk naar een andere oplossing gezocht wordt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

19 reacties (laatste reactie door lionelll)

Het enige wat Enes moet doen, is lekker veel spelen. Denk dat NAC een goede optie is voor hem, kan hij lekker veel scoren en gelijk vertrouwen opbouwen. Volgende seizoen weer een stapje hogerop, en zo doorgaan.

29 januari 2016 om 10:46

Deze jongen is veel te goed voor NAC. Heeft betere spelers om zich heen nodig om zich verder te ontwikkelen. Overmars wakker worden!!! Ideaal voor Ajax. 2 seizoenen huren van City. Hebben ze meteen de spitsen probleem opgelost. Past ook in de Filosofie van de club.

29 januari 2016 om 12:48

Omdat je Turks bent is je reactie niet serieus te nemen. Volgens Turken is Arda beter dan Messi, Burak beter dan Ibrahimovic en Unal een wereldtalent, terwijl hij bij Genk niet eens aan de bak komt.

29 januari 2016 om 13:29

Arda beter dan Messi en Burak beter dan Ibra? Zijn jouw woorden. Heb geen ene Turk dit horen zeggen ook niet ik. Verder zeg ik ook niet dat het een wereld talent is maar betere spelers om zich heen nodig zoals bij Ajax, wat is hier mis mee? Nee een speler die bij een Nederlandse club 2 wedstrijden goed speelt is wel weer goed genoeg voor de Top zeker? Niet dat je dat zegt hoor maar je snapt me wel.

NAC is driehonderd stappen terug. Met zijn talent kan hij voor grotere clubs uitkomen maar die moeten hem wel eerst goed kennen. In de jeugdselecties van Turkije vlamde dit joch. Heeft belachelijk veel goals in de jeugd gemaakt.

29 januari 2016 om 09:58

Vrienw heb je enes wel zien spele , die jonge is niet zo goed hoor . Ik heb hem in actie gezien dit jaar bij genk en het viel mij tegen . Als je jezelf niet es in de basis kan spele bij genk dan heb ik wel mijn vraagtekens hoor .

29 januari 2016 om 10:13

Ik wou net zeggen als je totaal niet aan spelen toe komt bij Genk is NAC sowieso geen 100 stappen terug, wellicht wel een klein stapje terug maar als je dan kan spelen, scoren, belangrijk zijn en waarschijnlijk zelfs promoveren is dat erg goed voor zijn ontwikkeling.

29 januari 2016 om 10:32

tussen genk en nac zitten wel wat stappen verschil. Niet zo een klein beetje ook. Hij kan dan beter naar cambuur of pec gaan.

29 januari 2016 om 10:32

hij heeft alleen Turkije onder 16 1 op 1 gestaan maar verder niet veel gescoord hoor. Weet niet wat ik er moet vinden maar denk voor Nac zeker wel een goede speler en een goede keuze voor zijn ontwikkeling

29 januari 2016 om 14:29

Omdat hij "vlamde in de jeugdselecties van Turkije" is NAC 300 stappen terug"?!! WAT een Onzin.

Hij kan zich niet in de basis spelen bij Racing Genk dus zo'n geweldig groot talent is het niet..wellicht van toegevoegde waarde voor Nac,dat wel.

Bij feyenoord loopt ook nog een Turks international xD ofja hij zit meer dan dat ie loopt...

29 januari 2016 om 12:14

@degebeten hond, vervolgens weet feyenoord ook op welke plek die zit... van kramer en achabar moet je het hebben. En kuyt als nr 10 achter de spitsen hahaha

29 januari 2016 om 17:32

Kazim wordt al 4 jaar niet opgeroepen tot de selectie van turkije dus waar heb jij het over . Zelfs bij bursaspor speelde hij als invaller hoor .

Ik hoop dat het goedkomt met hem, lijkt mij zo een type speler dat verleid werd door geld en dus op 18-jarige leeftijd al naar City verhuisd.. Beetje jammer

29 januari 2016 om 10:52

Maak je daar maar geen zorgen over. Deze jongen is de zoon van oud prof en tevens hoofd jeugdopleidingen bij Bursaspor. Ik ben ervan overtuigd dat hij goed begeleid wordt van huis uit. De bedoeling is dat deze jongen zo vroeg mogelijk ervaring op het hoogste niveau zal opdoen. Hij is fysiek al uitgegroeid en is een getalenteerde doelpuntendief. Alleen is hij nog vaak te lief en te naïef. Hij moet leren om fouten en dergelijke niet meer te vergeven!

Deze jongen moet idd meer gaan spelen, nutteloos om hem te verhuren aan een ploeg waar hij niet aan spelen toekomt. Heeft nooit echt een kans op lange termijn gehad bij Genk, de oude De Camargo werd als nr1 spits gezien.

Klinkt als een aanwinst voor Nac, maar zitten Man. City en die speler wel te wachten op een stap terug van de Belgische naar de Nederlandse Jupiler League?

29 januari 2016 om 12:14

beetje meer respect mag ook voor nac! laat hem maar na nac gaan zullen we eens kijken of die zo goed is. eerst zien dan geloven want bij nac kom je ook niet zomaar in de basis met verbeek, ars, seuntjes en brands

29 januari 2016 om 13:18

Nac is een prima ploegje met redelijke buitenspelers, alleen de Nederlandse Jupiler League stelt gewoon weinig voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. VenemaAanvaller134
H. VisserUnknown
H. DoganAanvaller123
S. van HooijdonkAanvaller128
N. OlijKeeper140
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

12 fans
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 2 december
Barcelona is geïnteresseerd in de diensten van Felipe Augusto. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren