'Ongewenste Boilesen slaat voorstel Wolverhampton af'

Vrijdag, 22 januari 2016 om 15:35Bart Kruyt

Nicolai Boilesen staat nog altijd onder contract bij Ajax, maar de linksback heeft al maandenlang niet meer gevoetbald. De Amsterdammers willen hem dan ook maar wat graag verkopen en bereikten naar verluidt deze week een akkoord met Wolverhampton Wanders over een afkoopsom. Boilesen heeft echter geen trek in een transfer naar de middenmoter uit de Championship.

/

Volgens The Express and Star weigerde Boilesen het aanbod van Wolverhampton, omdat hij graag naar een club wil die op het hoogste niveau uitkomt. De Ajacied verlengt zodoende opnieuw zijn uitzichtloos lijkende verblijf in Amsterdam, nadat eerder al onderhandelingen met Genoa op niets uitliepen. Het is nog maar de vraag of Boilesen deze maand nog zal vertrekken uit Amsterdam.

Boilesen kwam in 2010 over van Bröndby IF en maakte in april 2011 zijn debuut in het rood-witte shirt. In de jaren daarna kende hij vele blessures, maar toch maakte hij vier landstitels mee en droeg hij vorig seizoen zelfs een paar keer de aanvoerdersband. Nadat hij voorbije zomer weigerde zijn contract bij Ajax te verlengen, gaf trainer Frank de Boer aan geen gebruik meer van zijn diensten te willen maken. Boilesen mag zelfs niet meedoen bij de beloften.


Poll

Denk je dat Nicolai Boilesen deze maand nog gaat vertrekken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

92 reacties (laatste reactie door serieuzs)

Wat een clown zeg, hij moet al blij zijn dat er een club voor hem komt... En dan zich te goed ervoor voelen. Snap dat misschien wil afwachten voor een betere (al moet ie dan wel heel veel geluk hebben dat die komen), maar sla dan niet gelijk af.

Veel succes in de Jupiler League, ow wacht zelfs daar komt hij niet eens aan de bak...

22 januari 2016 om 15:48

Snap eigenlijk niet waarop je hem nu in deze veroordeelt, wie weet waren de condities en vooruitzichten niet goed? Wie weet heeft hij al een toezegging van een Italiaanse, Spaanse, Duitse of Engelse middenmoter dat hij daar kan komen zodra hij transfervrij is.

Maar nee, omdat een overbodige speler niet doet wat de supporter wil is hij opeens een clown.

Geldt echt niet alleen voor Ajax supporters hoor, maar voor supporters van alle clubs, van hoog tot laag.

Edit: als een speler weg wil/kan is het, hij heeft met zijn volle verstand dat contract getekend, nou dat geld ook voor de club.

22 januari 2016 om 15:57

Als hij zich niet een vedette voelde had ik dit nooit gezegd.

Het is nou eenmaal een feit dat deze man geen kritische zelfbeeld heeft. Na 1 seizoentje waarin hij (wonderbaarlijk) captain was, voelde hij zich gelijk de man. Wilde niet bijtekenen, tenzij hij salaris verhoging kreeg, terwijl hij niet eens goed presteerde.

Dan heb je dus echt geen zelfreflectie.

Als een Mike van den Hoorn of Viergever (overbodige spelers) dit hadden gedaan, had ik ze geen clown genoemd.

En dan vergeet ik nog te vermelden dat hij constant geblesseerd was hiervoor, maar toch de kans bleef krijgen, dan ben je toch echt een, jawel, een clown.

22 januari 2016 om 16:10

Ach misschien wacht hij tot hij transfervrij is en kan hij een leukere teken bonus krijgen of iets dergelijks? Anders zou ik het ook niet weten.

22 januari 2016 om 16:14

Wie zou hem nou een tekenbonus geven?

22 januari 2016 om 16:18

Ik geef hem groot gelijk. Hij zit nu toch al een half jaartje betaald thuis, dan kun je er beter een half jaar bij aan plakken en voor een dikke vette tekenbonus gaan.

Ajax en Boilesen hebben gewoon beide schuld. Ajax had hem niet zo moeten schofferen en Boilesen heeft met zn volle verstand alles geweigerd wat hem tot nu toe is aangeboden.

22 januari 2016 om 16:37

Ajax heeft hem niet geschoffeerd, Ajax heeft hem juist elke keer na zijn zware blessures alle kans gegeven terug te komen. Terwijl zijn spel onder de maat was, hield de Boer zijn hand boven zijn hoofd. Vervolgens wil hij niet meer bijtekenen maar weigert ook elke transfer. Hij wil perse transfervrij weg.

22 januari 2016 om 17:00

Een dikke vette tekenbonus nog wel

22 januari 2016 om 17:03

Misschien eens kijken naar de clown die langs de lijn staat en hem opstelt en aanvoerder maakt?

22 januari 2016 om 17:19

Bellapartita, je zit helemaal fout. Hij wilde niet bijtekenen omdat hij een andere uitdaging wilde. Salaris was niet van toepassing in deze en het gaat ook niet per se over topclubs. Het konden namelijk ook clubs die lager in de topcompetities staan zijn. Celta was concreet, maar kwam er niet uit met Ajax, wel met Boilesen. En dat was in de zomer.

22 januari 2016 om 17:29

Ik ben het niet altijd met jou reacties eens maar in deze wel want deze jongen heeft een contract tot eind van het seizoen maar mag nergens spelen omdat hij niet bijtekent ik vind dat als Ajax fan verwerpelijk zo'n beleid , want ik wil wel eens zien als het Klaassen of Bazoer had geweest of ze dan ook zo flink waren om ze er naast te zetten , ben overigens totaal geen gaan van bollessen maar dat doet niet terzake in deze hij tekent niet bij nou zo wat dan gaat hij weg , maar hij levert niets op dus laten ze hen gewoon links liggen , ik ben het volkomen met je eens .

22 januari 2016 om 18:23

@speedy
Precies de Boer heb hem de hand boven het hoofd gehouden.
Nu als Boilesen transfervrij weg wil en daar gaat het op lijken,
vind ik dat niet netjes van hem zoals Ajax hem hielp.

22 januari 2016 om 18:24

Opmerkelijk dat je als Ajax fan dit verhaal niet begrijpt. Het is al meerdere malen uitgelegd hoe ze er bij Ajax over denken. Net zoals bij bv Moisander zal ook Klaassen waarschijnlijk gewoon minuten blijven maken, omdat ze simpelweg duidelijk beter zijn/waren dan hun vervangers. Boilesen is dat niet. Integendeel, hij is zelfs minder dan zijn vervanger. Boilesen is heel lang de hand boven het hoofd gehouden in de hoop dat hij in de toekomst het vertrouwen terug zou betalen dmv goed spel en/of een mooie transfersom. Boilesen heeft dit zelf om zeep geholpen door aan te geven weg te willen. Welke reden zou er nu nog over blijven voor Ajax om Boilesen op te stellen? Ik kan er werkelijk geen één bedenken.

23 januari 2016 om 00:58

Nou sorry hoor, maar na alles wat hij nu fout, verkeerd, dom, slecht heeft gedaan in het afgelopen anderhalf jaar zou je toch wel mogen verwachten dat hij zijn waardeloze zelfreflectie een beetje had aangepast... Hij denkt nog steeds dat hij een topper is, maar nergens in de afgelopen 2 jaar waren er tekenen dat dat talent er ooit uit zou komen. De aanbiedingen die hij krijgt worden er niet beter op, die worden juist minder. Hij heeft al prima aanbiedingen gehad, ook van veel betere clubs en voor veel betere voorwaarden, maar ja Boilesen begrijpt het gewoon niet.

22 januari 2016 om 16:49

Sluit ik me volledig bij aan, verwaand mannetje die boilesen. Is van glas en presteert, als die al speelt, ondermaats

22 januari 2016 om 18:34

Opstelde en aanvoerder maakte. Prima dat Ajax zich niet laat piepelen.

Nog steeds geen afdoende eigen kennis en zelfbeeld dus... jammer. Niet in de laatste plaats voor hem zelf

22 januari 2016 om 15:54

Ik ben ook helemaal klaar met Boilesen, maar ik denk wel dat als hij transfervrij is hij makkelijk naar een topclub in Italië kan. Al is het maar op de bank. Zijn laatste seizoen was gewoon superslecht en op basis daarvan was die niet eens goed genoeg voor de JL. Maar daarvoor heeft die aardig gevoetbald. Op basis van die beelden durven de Italianen wel een transfervrije speler van Ajax in te lijven.

22 januari 2016 om 16:50

Ik demk dat iedereen hem daar dan al vergeten is. Alleen als hij switched van zaakwaarnemer papa naar Raiola, zie ik dat gebeuren... niet eens zo'n gek idee misschien!

22 januari 2016 om 18:28

Hij heeft juist heel erg veel eigen kennis. Hij weet dat hij met zijn kwaliteiten nooit meer gaat verdienen wat hij nu verdient. Daarom probeert hij dit salaris zo lang mogelijk te rekken en dat is zijn goed recht.

Aan het einde van het seizoen loopt hij gratis de deur uit en haalt ergens nog een smak tekengeld binnen. Dat zal geen mega bedrag zijn, maar je moet pakken wat je pakken kunt. Vooral als je altijd geblesseerd bent.

Deze man denkt volgens mij dat Bayern en PSG nog langs gaan komen of niet?
Zal nooit zijn prachtige rushes door het middenveld van Barcelona vergeten, maar voor de rest kan ik weinig positiefs bedenken..

22 januari 2016 om 15:39

Er zit wel wat tussen Bayern en Wolverhampton Wanderers hoor, volgens mij. Mensen hier zijn zo zwart/wit zeg, gsus christ.

22 januari 2016 om 15:45

Genoa met dik 1 miljoen aan salaris was afgelopen zomer ook te min voor hem. De tussenweg zit hij dus ook niet op te wachten schijnbaar.

22 januari 2016 om 15:48

En andere mensen hier hebben zo weinig gevoel voor sarcasme..

Boilesen heeft bij Ajax opgeteld zo'n 3 jaar in de ziekenboeg gezeten. Hij hoeft natuurlijk geen enkel aanbod te accepteren, dat is uiteindelijk aan hem. Maar kom op gozer, eerherstel begint bij een andere club. Nu is niet het moment om het onderste uit de kan te halen. Pak een uitdaging aan en knok je via die weg naar een mooie club met dito salaris.

22 januari 2016 om 15:52

zoals master d al aangeeft hier beneden, is dit niet het eerste aanbod dat hij afwijst wijsneus? als je niets nuttigs te melden hebt en slechts wilt brommen log dan gewoon uit.
maar blijf vooral alles zo serieus nemen.

22 januari 2016 om 16:24

Ik neem alleen m'n eigen vriendin serieus. Snap natuurlijk dat je niet letterlijk op die twee clubs doelt, maar het is altijd zo makkelijk scoren om op die manier te praten. Het is niet zo zwart/wit zoals de media het brengt, er zal vast meer dan één reden voor zijn dat hij ze afwijst.

22 januari 2016 om 17:21

Genoa is afgewezen omdat ie naar Spanje, Engeland of Duitsland wil. Zijn voorkeur gaat uit naar Spanje, maar die clubs komen er niet uit met Ajax.

Iets met je eigen ruiten inslaan.. Wat een kansloze missie is dit zeg.
Iets voor een club als PEC wellicht?

22 januari 2016 om 15:40

Ik denk dat Pec hem niet kan betalen, daarnaast twijfel ik of hij het niveau heeft wat Pec nastreeft.

"nee" tegen een middenmoter in de Championship?? Als hij wacht op een club die hoger in de rang staat gaat die gast dus nergens heen. Kan echt niks die jongen!

22 januari 2016 om 18:27

Ondanks dat Boilesen weinig klaar heeft gespeeld gaat hij met een transfervrije status absoluut met gemak een betere ploeg vinden dan WW. Of hij daar vervolgens aan spullen toekomt is de vraag, maar er zullen zat clubs zijn die wel een gokje met hem willen wagen.

Hij wacht op een club van het hoogste niveau?
Dan kan je lang wachten.

22 januari 2016 om 15:52

Fc valetta wellicht

Hij wil gewoon transvervrij vertekken om ze zakken te vullen.

22 januari 2016 om 16:19

Prima toch? Is ook een keuze

22 januari 2016 om 16:38

Zolang hij niet gaat klagen dat ie op de tribune zit, vind ik het prima. Alleen niet gaan huilen dat Ajax nu ook helemaal klaar met je is. Niet bijtekenen maar tergelijker tijd keer op keer elke transfer weigeren is toch echt zijn eigen keuze.

22 januari 2016 om 18:14

Je vergeet dat Ajax er ondertussen niet uit komt met clubs waar Boilesen er wel mee uit kwam. Celta was in de zomer concreet, Boilesen wilde erheen, maar Ajax kon geen akkoord vinden met Celta, omdat Engelse clubs meer wilden betalen.

22 januari 2016 om 20:42

Niet alleen Engelse clubs zoals Crystal Palace kwamen rond met Ajax, ook Genoa kwam er gewoon met Ajax uit. Echter Boilessen kon persoonlijk niet rond komen of wilde er niet heen. Er was best veel interesse afgelopen zomer.

Ajax vroeg ook maar een paar miljoen afgelopen zomer. Inmiddels schijnt dat Ajax al genoegen neemt met een paar ton.

Net of pec subtop is ofzo. Spelen af en toe leuk maar niet meer dan dat

Deze jongen gaat transfervrij de deur uit.

Eigenlijk vrij logisch toch? Wanneer zijn contract afgelopen is dan zijn er vast wel betere clubs die de gok zouden willen wagen, ookal bakte hij er niks van in zn laatste tijd bij ajax.

Deze jongen is gewoon aan het traineren zodat hij gratis weg kan en Ajax kan dwars zitten. Zegt veel over zijn mentaliteit.

22 januari 2016 om 17:49

Denswil mocht ook gratis weg en Moisander stond gewoon in de basis terwijl ze wisten dat ie niet bij wilde tekenen.

22 januari 2016 om 18:17

Vind ik niet te vergelijken. Moisander gedroeg zich voorbeeldig in het shirt van Ajax, speelde veel en is al op leeftijd.

Boilesen daarintegen was bijna alleen maar geblesseerd. Hij zou zich juist gelukkig moeten prijzen met het feit dat Ajax hem zo veel vertrouwen heeft gegeven.

22 januari 2016 om 19:28

Situaties zijn niet vergelijkbaar. Denswill en Moisander werkten mee en hen werd een overgang gegund. Terwijl Ajax erg veel voor Boilessen heeft gedaan en vervolgens ondankbaarheid terugkrijgen. Dan zou ik - als ik De boer of Ajax was - ook klaar zijn met hem.

22 januari 2016 om 20:46

Niet te vergelijken, Denswil kon niet doorbreken, waarop Ajax besloot om Moissander te houden waardoor die later transfervrij kon vertrekken en daarop mocht Denswill gratis weg. Dat was de keuze van Ajax, niet van Moisander of Denswil.

Boilessen kon makkelijk weg afgelopen zomer of hij kon bijtekenen, er was genoeg belangstelling uit Engeland, Italie en Spanje echter hij wilde niet naar de geinteresseerde clubs of hij kwam niet rond. Het heeft er alle schijn van dat hij wel bewust op een transfervrij vertrek aanstuurd. Hierop heeft Ajax een vervanger aangetrokken die nu wekelijks speelt.

'ajax kan pas een nieuwe spits halen als er eerst iemand wordt verkocht, maar de vraag is of dat überhaupt gaat lukken'

Dit staat niet in de tekst zelf, maar onder de kop op de voorpagina. Waarom zou Ajax eerst een speler moeten verkopen voordat ze een spits kunnen halen? Ik dacht dat ze geld zat hadden, of kunnen ze dat niet direct in de selectie steken?

Verder blijft het natuurlijk een apart verhaal. Boilesen had destijds blij moeten zijn met het contract dat Ajax hem gaf, want ik heb me laten vertellen dat dat zeker gezien zijn prestaties een royale aanbieding was. Hij heeft deze situatie compleet aan zichzelf te danken. Blijkbaar blijft hij ook liever nog een halfjaar op de tribune zitten, zodat hij transfervrij beter terecht kan dan Wolverhampton. Ik vraag me af wat voor een soort club hij dan voor ogen heeft.

22 januari 2016 om 18:17

Geld zat, maar je kan natuurlijk wel continue spelers blijven halen en dan zit je straks weer met 70+ contractspelers, net als in 2008. De raad van commissarissen heeft besloten dat er een bepaald aantal spelers in de selectie mag zitten en dit mag van onderaf aangevuld worden, maar niet van buitenaf. Pas als er iemand vertrekt is er dus weer plaats.

22 januari 2016 om 18:42

Aha, vandaar. Ik vond het al raar, zeker in dit geval. Boilesen gaat sowieso vertrekken (nu of in de zomer) en gaat ook vrijwel zeker geen minuten meer maken voor Ajax. Aangezien hij in principe toch geen deel meer uitmaakt van de selectie zou je dan kunnen zeggen: haal die spits maar. Maargoed, het is niet verkeerd om voor de verstandige weg te kiezen.

Ik kan me overigens voorstellen dat Boilesen liever naar Spanje gaat i.p.v. Engeland. Vind hem meer een type voor Spanje en ook met zijn historie van blessures lijkt Spanje de betere optie.

22 januari 2016 om 18:20

Oja, in de zomer wilde hij naar Celta, maar toen kwam Ajax er niet uit met Celta omdat twee Engelse clubs meer wilden betalen.

Ik denk dus dat Boilesen naar een club in Spanje wil, maar clubs in de Premier League niet zomaar afslaat. Denk ook niet dat ie nu naar de Championship moet gaan, omdat ie te goed is daarvoor en dan alsnog geen echte uitdaging heeft gevonden, maar denk ook dat de PL niet echt bij hem past.

Tot wanneer loopt zijn contract?

22 januari 2016 om 15:59

Tot het eind van dit seizoen. Dus als hij nu niet vertrekt, gaat hij straks transfervrij weg.

dit is toch logisch? eerst speelt die, waar overigens niemand iets van snapt, en geeft frank de boer aan dat die zo belangrijk is en wordt zelfs aanvoerder. die jongen krijgt het hoog in z'n bol door frank de boer. vervolgens besluit hij niet te verlengen en wilt ergens anders gaan voetballen, eventueel hoger op. dat is toch zijn goed recht? hij heeft overigens een contract dat beide partijen zijn overeengekomen. na dat besluit vindt frank de boer boilessen in één keer niet meer zo belangrijk en mag hij zelfs niet meer met de belofte van ajax wedstrijden meespelen. moet hij dan nu maar wel mee gaan werken aan een transfer naar een championship ploeg waar alleen ajax iets aan heeft? groot gelijk, lekker blijven zitten totdat je iets beters kan krijgen!

22 januari 2016 om 16:37

Een half jaar geen wedstrijden spelen is goed voor z'n ontwikkeling wil je zeggen? Een vertrek is zowel in het belang van Ajax als van Boilesen.

22 januari 2016 om 16:42

Tuurlijk is het zijn goed recht om niet bij te tekenen en transfers naar Genua en Wolverhampthom te weigeren. net zoals Ajax geen enkele verplichting heeft om hem op te stellen. Dat is dan weer Ajax haar goed recht.

22 januari 2016 om 17:25

Ze hadden hem beter [email protected] laten spelen dan hadden ze hem nu kunnen verkopen?? Zal niet slechter zijn als die Dijks.nu blijft hij zitten om in de zomer naar een subtopper te gaan met een vette bankrekening!

22 januari 2016 om 20:39

Nee want hij komt er niet uit met de clubs. Genoa wilde hem afgelopen zomer al halen maar hij kon persoonlijk niet rond komen met Genoa. Hij wacht op een betere club die beter wil betalen maar die melden zich niet. Dan is het logisch dat je de linksback, die wel wil blijven, laat spelen.

Ik hoop voor hem dat er geen 1 club komt en dat die nog 6 maanden aan de kant sta deze man denkt dat die naar Real of Barca kan of zo leuk voor Ajax en clubs die voor plek 10 tot 18 spelen in het buitenland maar dat is het ook mee gedaan hij mag blij zijn dat Wolverhampton langs ik zou die kans grijpen al is het maar voor 6 maandjes om zich te bewijzen voor andere clubs maar nee deze man heeft een te grote Egooo...

22 januari 2016 om 18:21

Volgens mij wilde hij in de zomer naar Celta. Niet bepaald Real of Barcelona dus.

Logisch natuurlijk, als hij transfervrij en fit is dan komen er veel betere clubs voor hem langs. Tot die tijd kan ie nog lekker z'n zakken vullen. Ik geef hem geen ongelijk maar als hij had meegewerkt met Ajax dan had z'n toekomst perspectief er heel anders uitgezien denk ik.

Sjonge sjonge, hij denkt echt dat Barca straks nog met een bod komt he.
Nou dat haat dus niet gebeuren.
Het is hem naar zijn bol gestegen, een beetje van het padje af.
Eerst na weer een slecht seizoen de contractverlenging van Ajax afwijzen, en nu je in een onhoudbare situatie zit en je kunt weg, sla je dat ook af.
Misschien een keer in de spiegel kijken en oordelen dat dat je niveau is, en een Barca echt niet gaat komen hoor. Nooit niet.

Achterlijk. Wolves is de perfecte club om je in de kijker te spelen. Als hij een halfjaar goed speelt, kan hij volgend jaar al aan de slag bij een middenmoter in de Bpl.

Vind dat maar een nare trent bij clubs. wanneer contract nog 1 seizoen loopt spelers bijna dwingen om bij te tekenen anders mogen ze niet meer spelen en in gevallen niet meer meetrainen. Ze kenne beter zeggen je contract van 3 seizoenen moet je na 2 verlengen anders blijf je maar op de tribune. Want wij willen ook aan jou verdienen ook al wil jij je contract uitdienen en transfervrij vertrekken. Tenzij je tegenvalt dan ben je eerder weg of zit je nog steeds op de tribune.

22 januari 2016 om 16:22

Dat doen ze toch ook?

22 januari 2016 om 17:52

Als je goed genoeg bent dan speel je gewoon hoor, ze gaan je dan echt niet op de tribune zetten.

Volgend jaar bij een middenmoter in Griekenland want meer zit er niet meer in.

Is xie jonge achterlijk of wordt hij van alles in gepraat door zijn zaakwaarnemer? Want die jongen kan er helmaal niks van en is erg vaak geblesseerd. Ik verwachtte niet dat er zo'n grote club voor hem zou komen en dan wijst hij ze nog af ook.

Wat een schandalig beleid is dit ook...eerst een speler verkopen voor we een spits halen...en dan van de Hoorn als stormram opnemen in de wedstrijdselectie..kan het nog triester worden? Je tweede spits leen je uit en staat voornamelijk op de rechtsbuiten, Huren is geen optie en in de jeugd is niemand er klaar voor..wat een faal beleid dit!!!

22 januari 2016 om 16:41

Simpel, de begroting staat onder druk dit jaar, Ajax wil geen verlies draaien. Er is en weinig verkocht en geen CL plus dat EL nou ook niet zo geweldig ging. Kijk de jaarcijfers maar na, daar is dat al vermeld, daarom houden ze de hand nu wat op de knip. Alhoewel er is al bijna 16 miljoen geïnvesteerd in het vorige boekjaar.

Toch wel grappig hoe het gaat in de voetballerij. Boilessen was aanvoerder bij Ajax en velen waren lovend over hem en nu wordt hij werkelijk verketterd en kan hij werkelijk waar niets goeds doen. Het is natuurlijk zijn goed recht om de overstap naar Wolverhampton niet te maken en wat er precies gespeeld heeft weten wij uiteraard niet. Als zijn contract inderdaad aan het einde van dit seizoen afloopt, dan heeft hij nog groot gelijk ook want in de zomer heeft hij waarschijnlijk veel meer keuze. En dit seizoen is natuurlijk sowieso al redelijk verloren voor hem….

22 januari 2016 om 16:45

Tja, als je na twee blessures twee keer de kans krijgt om op niveau terug te komen, als je nauwelijks meer presteert maar je wordt wekelijks de hand boven je hoofd gehouden maar toch niet wil bijtekenen en tevens alle transfers zoals afgelopen zomer Genoa en nu Wolverhamthon weigert, moet je ook niet zeuren als je niet meer speelt.

Zijn contract loopt inderdaad komende zomer af, hij kan nu al onderhandelen met clubs over een transfervrije overstap komende zomer. Ajax krijgt alleen een opleidingsvergoeding.

Ongelooflijk dat hij hier niet op in gaat, Wolves is een club die kan promoveren en de championship is een prima niveau. Maargoed nog max. een half jaar en dan zijn we van dit gezeur af.

Slimme keus, denk dat je als Ajacied sneller weer een stapje hogerop kan maken dan als speler van de 2e divisie in Engeland. Liever een half jaartje wachten tot je transfervrij bent dan voor zo'n club tekenen. Kan je ook een lekkere tekenbonus tegemoet zien.

Ajax heeft zichzelf een kansloos beleid aangemeten. Van rhijn en boilesen krijg je niet verkocht dus zal er ook geen tweede spits gehaald worden. En zelfs dan zou Overmars nog een miskoop hebben gehaald als hij een tweede spits mocht halen.

Dan wacht hij toch lekker tot de zomer, transfervrij en al. Pak 6 maanden salaris op bij ons, terwijl je alleen maar traint. Zegt veel over deze jongen, in wie ik heel veel geloof had na zijn eerste seizoen.

22 januari 2016 om 17:54

Bazoer kon Ajax tot 50 miljoen opleveren met bonussen erbij en die is ook gewoon gebleven. Die zes maanden extra van Boilessen zullen Ajax dan ook de kop niet kosten.

Hij is naar mijn mening niet eens goed genoeg voor Wolverhampton. Ik snap niet dat ze een linksback willen aantrekken die niet kan verdedigen. Als hij aanvallend nou zo'n geweldenaar was dan zou ik het misschien wel begrijpen maar zelfs dat valt reuze mee.

Ik blijf heel veel moeite hebben met het passeren of zelfs verbannen van spelers als ze niet bij willen tekenen. Bijna chantage.

22 januari 2016 om 17:15

Ik snap jou niet, heb je vorig seizoen gekeken? Samen met van Rhijn elke week de zwakste schakels. Maar meneer dacht dat hij na een baggerseizoen wel even grootverdiener kon worden ipv blij te zijn dat ie mocht blijven.

22 januari 2016 om 18:04

Nee dat zie je verkeerd. Hij wilde geen grootverdiener worden. Hij wilde naar barcelona naar zn topseizoen. Alleen ja hij had de pech dat barca die transferban had.

Boilissen wacht natuurlijk op zijn transfervrije status zodat hij daarna gratis kan worden opgepikt door Barcelona of Bayern Munchen. Nee die jongen komt als hij daar op wacht nooit meer tot spelen toe

Tja met dat beleid kan je dit verwachten, hij wacht lekker tot hij transfervrij is deze zomer, geef hem ongelijk!

Laat die gast lekker transfervrij gaan..strik erom heen en weg ermee. We missen m toch niet.

Slimme zet.

Boilesen is een breekbare speler, dan moet je vooral niet naar de 2de divisie in Engeland. Ik vind Boilesen overigens ook best een aardige speler. Hij heeft het er echter wel zelf naar gemaakt dat hij nu in deze situatie is beland. Ajax zag het echt wel in hem zitten, anders maken ze je geen reserve aanvoerder. Als je dan met je vuist op tafel slaat dat je dit en dat wilt, terwijl je een heel pover jaar achter de rug hebt vind ik het logisch dat Ajax zegt dat hij maar ergens anders moet gaan voetballen. Het probleem is echter dat er niemand geinteresseerd is in een speler die veel geblesseerd is en zijn talent in de wedstrijden dat hij meedeed absoluut niet heeft laten zien.

Boilesen heeft op deze manier ook Ajax bij de ballen. Er moet eerst iemand vertrekken voordat De Boer van de RvC ruimte krijgt om een spits aan te trekken. Op zich pakt ie De Boer nu wel lekker terug...

Ik krijg af en toe wel het gevoel dat deze jongen een kleine kronkel in zijn hoofd heeft, zou hij echt gratis de deur uit willen lopen? Hij verpest zijn eigen carrière op deze manier, zou hij een drankverslaving hebben ofzo? Ik vind het een beetje sneu om te zien eerlijk gezegd.

Lekker terug naar Brondby ofzo op dat niveau kan hij misschien wel mee komen. Waardeloze linksback ik heb nooit goed gevonden. Ja heel in het begin in zn debuutjaar maar daarna werd hij alleen maar slechter en slechter en nu nog Wolverhampton afwijzen ook nog iets veel beters krijgt hij echt niet

Als hij transfer vrij is is het een prima back voor zowat elke club in de eredivisie buiten de topvijf

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MazraouiVerdediger94
R. GravenberchMiddenvelder91
S. BerghuisAanvaller92
S. HallerAanvaller96
D. TadićAanvaller94
J. TimberVerdediger81
E. ÁlvarezMiddenvelder82
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

84 fans
Verdediger, 29 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren