Kalezic gaf de doorslag: ‘Ik kon ook naar Heerenveen, Groningen en ADO’

Maandag, 18 januari 2016 om

Roda JC Kerkrade maakte zondagmiddag de komst van Georgi Zhukov wereldkundig. De 21-jarige middenvelder wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Standard Luik en had meerdere opties in de Eredivisie, zo vertelt de Kazachstaan in een interview met Vesti.

“Ik ben blij met deze keuze, omdat dit een sterke club is. Ik had andere opties, maar de hoofdtrainer (Darije Kalezic, red.) beviel mij uitstekend. Hij was erg geïnteresseerd in mij en heeft mij overtuigd. Het klopt dat ik ook naar sc Heerenveen, FC Groningen en ADO Den Haag kon en ik ben blij dat ik in Europa blijf, want een jonge speler kan zich hier goed ontwikkelen”, aldus Zhukov.

De tweevoudig international komt uit de jeugd van Beerschot en werd door Standard ook al verhuurd aan FC Astana. In dienst van die club kwam hij tot 2 doelpunten en 8 assists in 59 officiële wedstrijden. “Ik hou van die stad en club en heb daar mijn mooiste tijd tot dusver doorgebracht. Ik zou aan het einde van mijn loopbaan graag terug willen naar Astana.”


Poll

Denk jij dat Georgi Zhukov een vaste basisplaats afdwingt bij Roda JC Kerkrade?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties (laatste reactie door haagsekoerd)

Ado?

Kan niet, wij hebben geen geld om transfers te maken..
Wang moet nog steeds betalen, en gisteren was de laatste deadline.

Ondanks, veel transfers betekent nog niet dat het een team is. Wie weet lukt het binnen de kortste wedstrijden. maar bij Fener worden we pas na 14/15 pas rustig aan een team.

Veel succes iig Roda

18 januari 2016 om 19:49

Wat betekend dit eigenlijk voor Ado en de samenwerking met Wang nu de laatste deadline niet gehaald is?

18 januari 2016 om 22:16

Dat betekent niets. Wang is de eigenaar. Dat de rvc een termijn noemt is leuk maar heeft geen waarde. Al stopt ie er geen cent meer in niemand kan er iets tegen doen.

18 januari 2016 om 20:31

HaagseKoerd, Zou je mij wat meer kunnen vertellen over de huidige stand van zaken met ado en wang? Jij als Hagenees zal me er vast wel wat over kunnen vertellen

18 januari 2016 om 23:19

Stand van zaken is dat de clubleiding publiekelijk de eigenaar heeft geschoffeerd. Iets wat de eigenaar niet pikt en dat begrijp ik wel. Uiteindelijk is er in het hele proces zo veel misgegaan, dat ik betwijfel of het ooit nog een vruchtbare samenwerking kan worden. Beste zou zijn een nieuwe verkoop, waarbij er naar duits model minimaal 51% van de aandelen naar de club gaat. Vraag is natuurlijk of Wang bereid is met verlies te verkopen.

19 januari 2016 om 13:01

Hier sluit ik me bij aan.
Onze enige hoop is nog alleen dat Chinezen niet met schulden het Chinese nieuwjaar in willen gaan. Dat is een soort traditie hoorde ik van een Chinese man.

Hij ging er vanuit dat Wang dus wel gaat betalen om niet met schulden het nieuwe Chinese jaar in te gaan. Hopen dat het klopt.
Wang moet echt snel vertrekken. Laat weten wat je met de club wilt. Zo schiet dit niet op. Wij zijn geen speeltje

Heerenveen en Groningen was volgens mij alleen maar schemerinteresse, partijen die genoemd werden maar zelf niet concreet waren. Geloof ook niet dat deze clubs deze speler nodig zouden hebben. Heerenveen heeft behoefte aan ervaring

Ik snap de keuze voor Kalezic wel. In mijn ogen een erg goede trainer die zelfreflectie heeft.

het zal de reistijd wel geweest zijn luik-Kerkrade of luik- Groningen/Heerenveen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Roda JC Kerkrade

Stand
Actuele wedstrijden

24 jaar
0 fans
Middenvelder

In de wandelgangen

Donderdag 22 augustus
Schalke 04 lijkt de beste papieren te hebben om Juan Miranda op tijdelijke basis over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren