‘Als FC Twente mij nodig heeft, dan zullen de financiën geen rol spelen’

Woensdag, 13 januari 2016 om

Als het aan Nikolay Mihaylov ligt, keert hij terug in Enschede. De keeper verruilde FC Twente in 2013 voor Hellas Verona en kwam vervolgens uit voor Mersin Idmanyurdu maar zijn contract met de Turken werd onlangs ontbonden. De Bulgaar zou graag weer voor Twente voetballen.

/

De noodlijdende Tukkers moeten in de tweede seizoenshelft proberen om degradatie uit de Eredivisie te voorkomen en de 27-jarige doelman zou daarbij een handje willen helpen. “Het is treurig om te zien hoe het met Twente gaat”, maakt Mihaylov duidelijk via Facebook. “Maar als Twente mij nodig heeft, dan zullen de financiën geen rol spelen”, vervolgt de goalie, die dus genoegen zou nemen met een bescheiden salaris.

“Ik heb een fantastische tijd gehad bij Twente en houd van die club. Officieel hebben we nog geen contact, maar als ze me nodig hebben, dan zal ik zeker bereid zijn om de club te helpen om terug te keren naar waar ze thuishoren.” Twente heeft echter al laten weten dat geruchten over een terugkeer van Mihaylov onzin zijn en dat de prioriteiten niet bij het vastleggen van een sluitpost liggen.


Poll

Denk je dat Nikolay Mihaylov snel een nieuwe club vindt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

38 reacties (laatste reactie door trabantje)

Gelijk contacteren als dit waar is, zo laag mogelijk inzetten dan

13 januari 2016 om 08:22

Eens.

13 januari 2016 om 10:21

Misschien spelen de financien geen rol, sportief gezien kan het natuurlijk ook worden afgewezen.

13 januari 2016 om 08:26

Lijkt me niet. Stevens keert terug dus ze hebben al drie keepers. Ze kunnen beter op andere posities versterking halen.

13 januari 2016 om 08:31

Alsof Stevens een heel solide keeper is, hij komt ook nog van een blessure

13 januari 2016 om 08:54

3 matige keepers ja.. een goede keeper kan zorgen voor misschien een paar puntjes meer waardoor je degradatie ontloopt. Ook heeft deze jongen beduidend meer ervaring en weet wat er verwacht wordt in de eredivisie, dat is een zeer groot voordeel met zo een jonge defensie voor zich

13 januari 2016 om 09:25

En niet onbelangrijk is Michaylov een leider die de verdediging aanstuurt...

Als ze me nodig hebben wil ik helpen de club terug te brengen waar het hoort. Nou dat is 1 of 2 plaatsjes hoger met soms een uitschieter naar boven. Daar hoort twente traditiegetrouw thuis. De titel en andere plaatsen van de laatste jaren waren berust op bedrog

13 januari 2016 om 08:57

Ja of Twente is de eeuwige nummer 4 op de ranglijst en is vooral een club tussen subtop en top

13 januari 2016 om 09:32

Whaha, ja want Twente hoort thuis op de 15e of 16e plaats. Goede grap!
Traditiegetrouw is Twente gewoon minimaal een subtopper.

13 januari 2016 om 09:36

Hoe oud ben jij Metibo 2jr? Twente heeft zelfs een europacup finale gespeeld sufferd.

13 januari 2016 om 09:59

@ Fctenschede Dus? Ook in de eerste divisie.

En sowieso (dit is meer naar metibo) wat maakt een uit waar een club traditie getrouw "hoort?" Een club hoort te staan waar die staat omdat ie dat aantal punten heeft gehaald. Je kan hooguit een doelstelling maken gedeeltelijk gebaseerd op resultaten uit de afgelopen jaren. Maar wat een club 20 jaar geleden gepresteerd heeft kan mooi zijn maar niet totaal niet relevant voor het nu. Hooguit misschien een naam die ze hebben opgebouwd.
Daarnaast zit ik niet heel goed in het twente dossier maar ging het juist niet mis na het kampioensjaar? Dus niet alles was gebaseerd op bedrog.

13 januari 2016 om 10:41

"hoort te staan" is een uitdrukking. Gebaseerd op potentie. Qua historie, stadion, achterban. Twente heeft een enorme achterban, waardoor het eigenlijk een subtopper moet kunnen zijn, en dat ook meestal geweest is. Wat uiteraard inderdaad niet wil zeggen dat je daar dan ook staat...je kunt niet zeggen "ik hoor daar te staan"

13 januari 2016 om 11:23

Je hebt gelijk Lemet. Het is vooral een vorm van jaloezie. Twente maakte al jaren winst en werd kampioen met slechts een begroting van 29miljoen. Het is vooral misgegaan door het stadion te snel willen aflossen en een hopeloos transferbeleid 2jaar na de titel. 6ton voor een keeper die nooit heeft gespeeld. Matige spelers van heraclea zwolle en denhaag aangetrokken..en ondertussen 5 stappen vooruit willen..terwijl de titel was behaald door een zorgvyldig stapje voor stapje beleid.

13 januari 2016 om 11:20

Zucht verdiep je eerst eens in de feiten voor je iets roept.

http://www.twentefans.nl/nieuws/19236/ten-voorde-h...
Lees dit maar eerst eens voor je roept dat de titel op bedrog berust
Twente is de nr 4
Maar je bent net zo goed als de plaats waar je staat ook al ben je 20 keer kampioen van de eredivisie

Gewoon een contract voor een half jaar geven daar naast ergens nog een spits regelen en dan komt het goed

Hij mag van mij vrijdagavond tegen Heracles al meedoen.
De huidige keepers zijn (nog) niet geschikt op eredivisieniveau.
Voor Michailov tevens een gelegenheid om zich in de kijker te spelen.
Ondertussen redt hij misschien wel 8 punten extra, voor de rest van dit seizoen.

Als ke tegen degradatie strijdt is een goede keeper wel een must, kan zo 5-10 punten voor je pakken. Vraag is natuurlijk wel of hij nog beter is dan de huidige keepers, heeft toch noet echt gepresteerd laatste karen anders was zijm contract ook niet ontbonden. Laat hem meetrainen en als die bevalt en je verkoopt tapia en of ziyech heb je toch wel geboeg ruinte voor salaris voor een half jaar

Nou onderneem actie en leg hem vast, want voor het geld doet hij het dus al niet en qua keepers zou men al niet zo goed in Enschede. Dit is wel een mooie kans die zich zo aanbiedt, toch nog een heel klein lichtpuntje.

Wie helpt wie nu in deze. Hij heeft nu gewoon geen inkomen en denk ook dat iets beter is als niets.

13 januari 2016 om 23:45

Juist

Opbokk'n met die kearl..... was een van de grootste stoorzenders in de selectie van toen. Hem terug halen staat garant voor problemen en die hebben we al meer dan genoeg. Bovendien heet Twente al aangegeven geen zaken te willen doen met hem. Het verhaal is al onkracht voordat het überhaupt de media haalde.

13 januari 2016 om 12:14

Hij is inmiddels al een aantal jaren ouder, en misschien ook wel wijzer. Wie weet gedraagt deze poederdoos zich nu wel normaal. En zal hij gewoon iedere wedstrijd zijn best doen.

13 januari 2016 om 23:44

Juist

13 januari 2016 om 23:45

Juist

Het keepers probleem is dus opgelost ! Er komt wel een luxe probleem bij, want Stevens komt terug van zijn blessure en Fernández van zijn huur periode. Echter, Fernández is niet goed genoeg en om op stevens te gokken die terug komt van een gebroken schouder en aansluitend een afgescheurde knieband lijkt me ook niet verstandig. Überhaupt de vraag of die ooit weer op niveau zal kunnen keepen.

13 januari 2016 om 10:10

Fernandes is tot einde seizoen verhuurt aan San Antonio Scorpions en eind seizoen loopt zijn contract af. Die zien we dus nooit meer terug in Enschede.

13 januari 2016 om 10:20

De Scorpions bestaan inmiddels niet meer.... club is opgeheven.

13 januari 2016 om 13:44

Ik lees het, maar kan er niet heel veel informatie over vinden. Ik kan al helemaal geen informatie vinden wat het voor Fernandes betekent. Ik kan me niet voorstellen dat hij nu daarom terug komt. Ik neem aan dat ondanks de opheffing alle financiële verplichtingen voldaan zijn, inclusief deze huurovereenkomst. Dan is hij volgens mij nu transfervrij.

Meteen vast leggen, als Ajacied irriteerde ik me dood aan hem als Twente voor stond.. Altijd tijd rekken echt altijd..

Als dit waar is, direct binnenhalen natuurlijk. Hij kent Twente, Twente weet wat hij kan. Een normaal keeper, niet dat hij uitblinkt, maar zeker een goede keeper voor subtop. Vele malen beter dan het huidige trio. Marsman is het gewoon niet. Drommel moet nog veel ervaring opdoen, te licht voor het eerste. Stevens heeft ook zeker nog niet overtuigd en mag ook nog wel rijpen. Prima noodoplossing om deze keeper op goal te zetten, ophalen!

Nou, ik zou als ik Twente was toch eens informeren. Als je deze man goedkoop kan halen, dan doen....een keeper kan punten voor je pakken en die Drommel heeft ze al een aantal punten gekost. Stevens is normaal gesproken een behoorlijke keeper, maar je moet maar afwachten hoe snel die weer in vorm komt.

Een bescheiden salaris is nog steeds een hoop geld en met 3 keepers moeilijk te verantwoorden tenzij het je echt zekerheid geeft op handhaving. Alleen denk ik niet dat het probleem bij de keepers ligt. Zeker als spelers als Ziyech weg zijn kan je dat geld beter gebruiken, lijkt mij.

13 januari 2016 om 12:16

Lijkt mij ook sterk. Kan mij niet indenken dat Twente een samenwerking wil aangaan met Nikolay, aangezien we zoveel keepers hebben. Daarbij denk ik dat Fernandes ook nog terugkomt. Hij was verhuurd aan een club in Amerika, maar die club is opgeheven. Neem aan dat hij dan gewoon terugkomt?

13 januari 2016 om 23:43

Ha ha,die Nicolay toch.Grapjas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Actuele wedstrijden

16 fans
Keeper, 31 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 21 november
Naast Real Madrid heeft ook Barcelona Raheem Sterling op de korrel. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren