‘PSV verdient mee aan miljoenentransfer van opgebloeide Braziliaan’

Zondag, 10 januari 2016 om

Cássio Ramos brak niet door bij PSV en speelde slechts vijf wedstrijden in het eerste elftal, maar bij Corinthians is de doelman opgebloeid en hij staat nu voor een mooie transfer. De Braziliaanse club heeft volgens Lance! met Besiktas een akkoord bereikt over een transfersom van drie miljoen euro.

/

De helft van dat bedrag vloeit naar verluidt naar PSV en zaakwaarnemer Carlos Leite. De 28-jarige Cássio had eerder al een persoonlijk akkoord bereikt met De Zwarte Adelaars en tekent waarschijnlijk voor twee jaar met een optie op een derde seizoen. Hij schijnt ook al afscheid te hebben genomen van zijn medespelers bij Corinthians.

Cássio, die eerder nog op huurbasis voor Sparta Rotterdam speelde, won met Corinthians onder meer de landstitel, het WK voor clubteams en de Copa Libertadores. Hij speelde in totaal 160 officiële wedstrijden voor de club uit São Paulo.


Poll

Is Besiktas een geschikte club voor Cássio Ramos, denk je?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

35 reacties (laatste reactie door mariogomez33)

Deze transfer is nog nergens bevestigd maar dat we een keeper nodig hebben is duidelijk. Er circuleren veel namen waarbij Boyko van Dnepr het meest concreet leek en ook Diego Lopez schijnt een optie te zijn..

Nu komt dus Cassio Ramos naar boven, helaas weet ik weinig van hem of zijn kwaliteiten maar hij is niet voor niets international van Brazilie neem ik aan. Zijn er misschien Psv supporters die wat meer info over hem hebben?

10 januari 2016 om 20:42

Aan zijn PSV-tijd zal je niet veel hebben. Hij was niet een uitblinker en ook niet bij zijn verhuur aan Sparta. Het kan zijn dat die een ontwikkeling à la Krohn Dehli (gemiddeld bij Sparta, gewaardeerd bij Sevilla) heeft gemaakt.

In de Braziliaanse competitie in ieder geval 1 van de betere keepers. In 2012 stond hij in de WK-finale voor clubs (zegt niet veel, want in dat toernooi stond Cvitanich ook met Pachuca) tegenover Chelsea en werd hij als beste speler van dat toernooi verkozen.

Ik denk dat hij voor Besiktas een keeper zou zijn als Zoet voor Psv. Een degelijke keeper voor de club, maar niet eentje waarvan je zegt dat hij daarna paar stappen vooruit gaat maken.

10 januari 2016 om 20:48

Ik ben benieuwd, het is ook nog nergens bevestigd dus het is afwachten.. Hij heeft de laatste jaren dus blijkbaar wel stappen gemaakt, was ook nog heel jong toen hij bij Psv zat en speelde nooit

10 januari 2016 om 21:56

Als het een Zoet is van PSV dan is het een vooruit gang voor Besiktas. Gunay is te onervaren en Tolga is op. Ben echt benieuwd hoe hij het gaat doen. Een goede keeper verhoogd de kansen van Besiktas drastisch voor een titel.

11 januari 2016 om 15:21

Wat mij nog bij staat van deze keeper is dat hij in de wedstrijd waarin ik hem in actie heb gezien de bal niet één keer heeft gegooid. Het waren telkens korte uittrappen.

Is deze speler echt zo vooruit gegaan of valt dat wel mee. Ik vond het toen hij bij PSV speelde echt een enorm slechte keeper.

10 januari 2016 om 20:55

Zo slecht was hij volgens mij niet. In nederland moet de keeper ook nog kunnen mee voetballen. De keeper heeft soms wel meer de bal dan de spits. In de meeste landen is toch het belangrijkste om de bal tegen te houden. Hoeveel kansen heeft hij nu echt gehad bij psv.

Eigenlijk te bizar voor woorden dat een (blijkbaar; want opgebloeide) smaakmaker uit de topclub van één van de beste voetballanden ter wereld voor 3 miljoen naar een - met alle respect voor de geniale Süper Lig - middelmatige competitie verkast.

Gestoord hoe ver de kwaliteit van de Zuid-Amerikaanse competities verwijderd is van die van hun landenteams.

10 januari 2016 om 21:19

Zo gek is dat niet. Alle talenten in Zuid-Amerika worden nog voor hun doorbraak weggekaapt door Europese (en soms Mexicaanse) clubs.

Dan moet hij wel heel veel beter geworden zijn. Want wat was hij slecht bij Sparta.

Haha, 1,5 miljoen euro! Daar mogen we de heer Brands weer voor bedanken!

Ik hoop dat hij niet komt , er zit weinig verschil tussen tolga en deze cassio. Dus ik hoop echt op een betere dan deze

10 januari 2016 om 22:14

In de winterstop een goede keeper halen is nagenoeg onmogelijk. Geen een club wilt zijn keeper verkopen. Sommige willen zelfs hun reserve keeper niet verkopen (Ospina of Neto). Zijn waarde wordt op 4,5 miljoen geschat. Als Besiktas 3 miljoen voor hem betaald, dan hebben ze een mooie deal. Nu hopen dat het een voltreffer is net als Rhodolfo.

Ik wilde vandaag nog Clutch een pb sturen met het feit dat deze transfer bijna rond is. Met Cassio haalt Besiktas de beste keeper van de Braziliaanse competitie binnen, maar vergis je niet, ook Cassio haalt af en toe de raarste fratsen uit. Overigens snap ik niet waarom Corinthians de gehele selectie zowat in de verkoop heeft gezet. De helft gaat naar China, Mexico en nu dus hun keeper naar Turkije. En ik had ze nog wel als favoriet bestempeld voor de winst van de Copa Libertadores. Nou, mooi niet.

10 januari 2016 om 22:18

Hahaha thanks bro, vertel me ook gelijk hoe het staat met de transfer van Pedro Franco naar San Lorenzo. Dat is ook niet helemaal geworden wat ik er van had verwacht maar goed.

Het probleem is niet dat een keeper fratsen uithaalt, iedere keeper doet dat. Het probleem is dat Tolga geen wedstrijden voor ons pakt en daardoor weinig tot geen krediet meer heeft. Als een Muslera iets geks doet vergeeft iedereen het hem omdat hij al zoveel punten en in mijn ogen zelfs een kampioenschap heeft gepakt voor GS. En omdat ze weten dat er wedstrijden zullen komen dat hij weer de uitblinker zal worden. Wij hebben dat gevoel niet.

10 januari 2016 om 22:24

San Lorenzo is bijna rond voor de transfer van Pedro Franco. Zal hoogstwaarschijnlijk een huur voor 6 maanden betreffen. En maar goed ook, want die gasten worden al maanden met een talentvolle verdediger van Colo Colo in verband gebracht. Nu laten ze hem hopelijk met rust. Tja, Cassio zal tijd nodig hebben om te wennen in een buitenlandse competitie (zie Psv). Maar hij is zeker wel een kwaliteitvolle keeper.

11 januari 2016 om 09:26

Het is goed dat we Franco verhuren want nu staat hij stil. Hij moet echt wat aan zijn fysiek doen want hij is ook nog eens langzaam. Qua opbouw en positionering is hij de beste verdediger van Besiktas maar in turkije heb je beren nodig achterin..

Cassio Ramos is wel heerlijk om uit te spreken, beter dan Boyko hahah maar hopelijk is hij ook zo goed als Forza zegt.. Clutch heft gelijk, een flatertje maakt iedere keeper, maar het gaat meer om punten pakken en vertrouwen geven aan je verdediging en supporters.. En dat doet Tolga absoluut niet..

Is Cassio een lijnkeeper of voetbalt hij ook goed mee? Niet onbelangrijk voor ons speltype

11 januari 2016 om 16:04

Ik noem hem de beste keeper van de Braziliaanse competitie. Maar dat wil niet zeggen dat ik hem echt super goed vind he. Kwaliteit heeft hij wel. Vergeleken met Tolga ook veel meer zekerheid alleen niet meer dan dat. Meevoetballen lukt niet echt bij deze man. Ik ken trouwens geen een keeper in Turkije die goed kan meevoetballen dus Cassio is geen uitzondering daarop. Hij zal tijd nodig hebben. Ik vind hem wel beter dan Tolga en die andere knaap. Dus dat is wel voordelig iig.

11 januari 2016 om 16:19

Hahah ok dan.. Zijn naam heeft hij in ieder geval wel mee, Cassio Ramosss..

Wel weer een speler die weet wat het is om prijzen te pakken en nog relatief jong voor een keeper..

11 januari 2016 om 00:17

Broer hadden wij niet moeten proberen om Vagner Love te halen? Zijn salaris is prima te doen voor Fener. Hij gaat nu dus waarschijnlijk naar Monaco. Blijft niet veel meer keuzes over om een afmaker te vinden. Ik hoop maar niet dat ze een type Muhammet Demir ofiets gaan halen. Zal waarschijnlijk een tweede Ilhan Parlak worden bij ons.

Voetbalzone mag trouwens iets aan die irritante reclames doen op mobiel. Kan de laatste maanden amper reageren door die dingen steeds op mijn scherm!!

11 januari 2016 om 00:28

Nee broer. Geen Vagner Love. Was niet eens een vaste waarde bij Corinthians. Deed het de tweede seizoenshelft alleen een beetje goed. Ze vinden ook dat hij een geniale agent heeft, want met zijn huidige doen zou niemand hem een transfer naar Europa zien maken, laat staan Monaco.

Voetbalzone wat ben je ook een grapjas!
Even voor de duidelijkheid. ( en dit geldt niet alleen voor Besiktas maar voor de hele top3 in Turkije).
Inmiddels zijn er al 282362 keepers genoemd, waarvan deze cassio echt wel de laatste keus zal zijn. Maar omdat hij een verleden heeft met een Nederlandse club en het bij een transfer psv geld oplevert, vind voetbalzone dit interessant genoeg om te plaatsen.

Maar ik zal het hier even melden zoals Mariogomez boven aan al heeft gedaan.
We zijn maar bezig met 1 keeper en dat is Boyko van Dnipro! Het schijnt dat Dinamo Kiev hem ook wilt hebben dus de onderhandelingen zijn bezig. Deze cassio is net zoals mandanda, costil, diego lopez, Enyema etcetcetc maar een gerucht. De kans dat hij naar Besiktas gaat is niet eens 1%

10 januari 2016 om 21:21

Jammer jongen, ik volg de Zuid-Amerikaanse updates en de Brazilianen schrijven hun kranten vol met Cassio en Besiktas. De meest betrouwbare (Paulo Freitas) bevestigde vandaag nog dat Besiktas een officieel bod van 3 miljoen heeft neergelegd bij Corinthians.

10 januari 2016 om 21:29

En ik volg alle Besiktas updates. En er is 1 ( harde kern site van Besiktas) Die je alleen moet vertrouwen als het om Besiktas gaat. Daar wordt helemaal niks vermeld over deze keeper. Wel met bronnen waaronder de grappigste uit Turkije. Ik durf wel te wedden dat Besiktas deze man niet aantrekt.

10 januari 2016 om 21:38

Ga er maar vanuit dat hij wel komt. Ik denk dat ik weet welke Bjk site jij bedoelt, waarvan er beweerd wordt dat ze soms zelfs eerder bij nieuws zijn dan de originele Besiktas site. Ben alleen even de naam kwijt. Maar neem het maar van mij aan dat Meneer Freitas dit niet zou vermelden als er niks concreets was. Mocht Corinthians de betaalmethodes accepteren, dan is de deal rond. Bedrag lijkt goedgekeurd te zijn.

10 januari 2016 om 22:21

Haber1903 vind ik de betrouwbaarste, mits ze met hun eigen nieuws komen, dus geen nieuws wat ze van sensatiekranten als Fanatik en Fotomac pakken.

11 januari 2016 om 00:06

Ja die bedoelde ik. Haber1903

11 januari 2016 om 09:34

Gtore7

Je hebt natuurlijk een punt en het klopt ook dat Boyko de eerste keuze is maar je weet ook dat je altijd een plan B of C moeten hebben, zeker als je echt een keeper nodig hebt. Wat dus vaak gebeurt is dat ze met meerdere spelers in gesprek gaan en ook een akkoord kunnen bereiken voor het geval dat de 1e keus niet doorgaat.

Zoals Forza al zegt, de berichten over Cassio beginnen nou wel erg hardnekkig te worden dus het lijkt me geen fabeltje maar in Turkije is een transfer pas zeker als ik lees dat de onderhandelingen zijn aangemeld bij KAP (turkse aandelenbeurs).

Matige keeper. Was in zijn tijd bij psv en sparta niet goed waardoor die weer vertrok naar zijn eigen land. Ik betwijfel of hij Besiktas kampioen kan maken. Boyko was veel beter kandidaat geweest.

Mandanda, Costil, Diego Lopez, Neto, Boyko, Enyeama, Cassio, Ospina, Ochoa, Kalinic, Adler, Kameni, Ryan. Als we de kranten mogen geloven hebben we nu al 50 keepers in de selectie, iedereen is al genoemd. Ik wacht op de berichten over Neuer.

Cassio heb ik niet zien spelen, ik vertrouw op de mening van kenners zoals Forzafener en het feit dat Corinthians de laatste jaren alles heeft gewonnen wat er te winnen viel. Maar als we 3 miljoen euro kunnen uitgeven aan een keeper, kunnen we er vast nog een miljoentje bij doen om Boyko binnen te halen. Ik wil alleen 1 transfer zien en dat is een keeper, die verdediger hoeft van mij niet. Geef gewoon al het beschikbare geld uit aan een keeper en zo snel mogelijk.

11 januari 2016 om 09:37

Nou ik zag gisteren in de beker het duo Franco/necip achterin aan het werk daar kun je echt niet op vertrouwen, een centrale verdediger extra zou dus geen luxe zijn aangezien Gunes ook niet echt vertrouwen in Milosevic lijkt te hebben..

Rhodolfo en Ersan doen het samen goed maar als er een wegvalt hebben we een groot probleem.

11 januari 2016 om 12:47

Gunes heeft meer vertrouwen in Milosevic dan in Pedro Franco. Senol wilt verdedigers die met ruimte in de rug kunnen spelen en fysiek sterk zijn. Daarnaast kiest Senol altijd voor een rechtsbenige en een linksbenige verdediger. Dat was zo bij Trabzon (Glowacki-Egemen), bij Bursaspor (Serdar-Civelli) en nu bij ons ook (Rhodolfo-Ersan). Pedro Franco is niet lang, hij is traag en matig in de kopduels. Hij past niet in het system van Gunes.

11 januari 2016 om 14:56

Dat klopt Clutch maar dan moeten we naast Ersan, die ik dit jaar echt sterk vind spelen, nog een linksbenige cv halen want die Dusko Tosic kan echt niet.. Zowel op lb als op cb, ik vind hem zelfs te slecht voor de bank.. Zelden zo een houten klaas gezien..

Ik snap daarom ook niet waarom ze Motta hebben weggedaan want als Ismail wegvalt en je moet daar Tosic posteren is het vragen om problemen en heb je helemaal geen aanvallende backs..

Slechter dan Tolga en die andere zal die het niet doen. Dus nog altijd een vooruitgang van wat ze nu hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Besiktas

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
7.Besiktas13-1
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
C. LarinAanvaller85
V. AboubakarAanvaller62
G. YalçınAanvaller50
T. BoydAanvaller41
A. HasićAanvaller40
A. ÜnerAanvaller20
Voor de complete selectie: Clubpagina Besiktas.

0 fans
Keeper, 33 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 24 november
Manchester City wil graag langer door met Raheem Sterling. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren