Update: Ontvoerders laten vrouw van Nigeriaans international vrij

Maandag, 11 januari 2016 om 18:05Gijs Freriks • Laatste update: 18:07

Amkar Perm bereidt zich vanaf maandag in de Verenigde Arabische Emiraten voor op de tweede seizoenshelft, maar Fegor Ogude is niet in het vliegtuig van de Russische middenmoter gestapt. De 28-jarige middenvelder is teruggereisd naar Nigeria omdat zijn vrouw Maimunat is ontvoerd.

/

Gewapende mannen drongen afgelopen week haar ouderlijk huis binnen in de Zuid-Nigeriaanse stad Warri en eisen nu losgeld. “Maar ik weet nog niet hoeveel. We doen ons uiterste best om deze nare situatie op te lossen”, zegt algemeen directeur Igor Rezvuhin in een interview met persbureau ITAR-TASS. Maimunat wilde net met haar twee dochters een wandeling maken toen ze werd overvallen.

De kidnappers namen Maimunat mee in haar eigen auto en die wagen is uiteindelijk in Ughelli, een kleine dertig kilometer verderop, teruggevonden. Van de daders ontbreekt echter ieder spoor. De voorzitter van de Nigeriaanse voetbalbond NFF, Amaju Pinnick, heeft de politie verzocht om nog grondiger onderzoek te doen. “De speler maakt zich grote, grote zorgen en kan zich niet langer concentreren op zijn professionele werkzaamheden.”

/

“Ogude heeft dit land altijd verdienstelijk gediend en behoorde tot de nationale selectie die in 2013 de Afrika Cup won. Ik vraag de kidnappers hierbij dan ook om in ogenschouw te nemen wat Ogude allemaal voor het Nigeriaanse voetbal heeft betekend en vraag hen om Maimunat onmiddellijk en gezond en wel vrij te laten.” The Sun schrijft dat terreurorganisatie Boko Haram het brein achter de kidnap is, maar dat is nog niet bevestigd.

Ogude speelt sinds januari 2014 voor Amkar en heeft inmiddels vijftig officiële wedstrijden voor die vereniging achter zijn naam staan. Daarin kwam hij tot vier assists en twee doelpunten. In dienst van Valerenga uit Oslo schopte hij het tot 55 wedstrijden in het eerste elftal en Ogude maakte zijn profdebuut voor de Warri Wolves in eigen land. Hij kwam tot dusver dertien keer uit voor zijn vaderland.

Update 11 januari 18.05 uur - Ontvoerders laten vrouw van Nigeriaans international vrij
De vrouw van Amkar Perm-middenvelder Fegor Ogude, Maimunat, is weer terecht. Ze werd vorige week ontvoerd door gewapende mannen en de vrees was dat terreurorganisatie Boko Haram achter de kidnap zat. Maimunat werd zondagavond vrijgelaten en het is onbekend of er losgeld is betaald. Ogude heeft een week vrijaf gekregen van zijn Russische werkgever.Gerelateerd

Meer sportnieuws

26 reacties (laatste reactie door magicmike)

Man man man, wat een psycho's! Dit gun je niemand! Breng zijn vrouw terug, lafaarden! Ik wens Fegor en zijn naaste veel sterkte. Hopelijk komt zijn vrouw terecht. Zieke mensen maken deze mooie wereld zo lelijk!

10 januari 2016 om 19:31

Wat een nare mensen zijn er toch ook in de wereld

Pff heftig zeg. Ik hoop voor hem dat zijn vrouw snel wordt terug gevonden. Weet iemand trouwens de reden of is het puur voor de financiele inkomsten van zo'n groep?

10 januari 2016 om 19:23

Het artikel zegt dat ze losgeld eisen, dus daar lijkt het wel op ja.

Ongelofelijk dit , waarschijnlijk Boko Haram, in Brazilie schijnen dit soort waanzinnige dingen ook voor te komen!

10 januari 2016 om 19:32

Nee hoor in Brazilië hebben ze geen primitieve haatbaarden van Islamitische origine.
Daar zijn het hooguit criminelen zonder godheid als excuus.

10 januari 2016 om 19:58

Altijd leuk om te zien hoe niet-moslims denken dat ze het altijd beter weten dan moslims zelf als het gaat om Isis en Bokoharam. Beste Araman, in de koran staat er een verse die duidelijk aangaf dat Isis zou komen.

Wanneer jullie de zwarte vlaggen zien (De vlaggen van isis zijn zwart), blijf dan waar jullie zijn. Beweeg je handen en voeten niet (bemoei je niet met hen, want het zijn koelbloedige moordenaars). Dan zal een groep zwakken verschijnen (i.e. waarschijnlijk zwak van begrip) die geen aandacht krijgen. Hun harten zullen zoals ijzer zijn (zij vermoorden duizenden mensen zonder enig gevoel). Zij zijn de vertegenwoordigers van de Dawlah (staat). Zij vervullen geen verbonden of verdragen. Zij zullen mensen naar Haqq (waarheid) oproepen, maar zij behoren zelf Niet tot de mensen van de waarheid. Ze zullen bijnamen hebben (i.e. Abu Mus’ab, Abu Bakr etc) en hun achternamen zullen naar hun woonplaatsen verwijzen (i.e. Al-Misri, Al-Baghdadi !!!! etc). Ze zullen lange haren hebben zoals vrouwen. Zij zullen onderling blijven verschillen (mischien met de rest van de Ummah, of onderling in iraq), tot Allaah de Waarheid naar voren brengt, aan de hand van wie Hij wilt.” ”

Geloof je het niet? Leer Arabisch en lees (“kitaab Al-Fitan”, 557).
Isis en Bokoharam zijn geen Moslims. Ze mogen dan ook nooit met moslims geassocieerd worden. Ik kan ook als Rotterdammer in naam van Rotterdam heel Amsterdam bombarderen. Zijn alle Rotterdammers nu ook terroristen?

Nu jij weer.

10 januari 2016 om 20:10

Gast...

10 januari 2016 om 20:57

Toch raar dan dat ze zelf om het hardst roepen dat ze het doen uit naam van de Islam en Allah. Maar dat zal ik dan verkeerd hebben begrepen.

Is zeg overigens niet dat elke moslim zich hier aan schuldig zal maken, maar wel de primitieve haatbaarden van Boko Haram en Isis.

10 januari 2016 om 21:33

Dat roepen ze ook om de Islam zwart te maken zodat mensen, voornamelijk niet-moslims, het beeld krijgen dat alle moslims terroristen zijn, terwijl in onze heilige boek duidelijk al werd voorspelt dat Isis en al die andere vieze terroristen zouden opstaan. Helaas is Isis hier zo goed in geslaagd, dat heel de wereld nu denkt dat alle moslims de zelfde denkwijze hebben als Isis zelf.t

Een religie met meer dan 2 biljoen wereldwijde volgers wordt helemaal zwart gemaakt door een groep terroristen die ineens financieel onafhankelijk zijn geworden en in een korte tijd zo machtig zijn geworden, dat geen één land ze durft aan te vallen. Ja, volgens de media wordt er tegen Isis en Bokoharam gevochten, maar dat is natuurlijk onzin. Raak één Isis lid aan en ze komen met ze allen heel je familie uitroeien. Geen één land ter wereld durft hun wat aan te doen. En dat allemaal in een zeer korte tijd. Het is niet voor niets al eerder voorspeld door de Islamitische profeten. Isis en Bokoharam zullen met de dag groter en sterker worden en de Islam zal nog zwarter worden gemaakt. Je zou denken dat een machtige land hier achter zit.

10 januari 2016 om 22:23

Ik kan het verder lastig controleren, maar ik heb het idee dat ze genoeg op hun kop krijgen daar in de zandbak, ze hebben gewoon te veel vijanden gemaakt.
Overigens denk ik dat jouw geloofsgenoten meer te lijden hebben gehad van deze idioten dan wie dan ook.

11 januari 2016 om 18:25

@RobinRuiter: Ten eerste: misschien bedoel je met 2 biljoen het Amerikaanse billion (miljard). In het Nederlands is een biljoen 1000 miljard. Aangezien deze aardkloot ongeveer 7 miljard inwoners heeft, vind ik jouw schatting van 2000 miljard islamieten aan de hoge kant...
Ten tweede: het beeld dat mensen hebben van de islam komt echt niet door IS of Boko Haram. Het beeld van de islam is al jaren geleden aangetast door veel zelfmoordacties van een aantal idioten die een andere kijk hebben op de koran dan pakweg de 99% anderen. Het is erg jammer dat het beeld van een vredelievende religie hierdoor zo vertroebeld wordt. Maar nogmaals, dat is echt niet iets van het laatste jaar.

11 januari 2016 om 18:53

Blablablabla.
98 van terrorisme wordt gepleegd door moslims in naam van de islam.
Dan kan je het recht proberen te praten door een versje uit dat boek vol ellende hier op te schrijven..
Je zou er beter aan doen om je af te keren van die ideologie van terreur en oorlog.
Ipv hier aan propoganda proberen te doen.

11 januari 2016 om 19:44

Kom met feiten mike. 98% ...

11 januari 2016 om 20:20

Kijk eens om je heen zou ik zeggen, je ziet het overal om je heen gebeuren. Helaas ook in Europa tegenwoordig..

11 januari 2016 om 20:51

Je zegt 98%, waar heb je dat van? Zeker uit je duim gezogen. Kom met feiten en bewijs etc. Niet zomaar wat roepen.

11 januari 2016 om 22:04

Blablabla.
Niet zo muggenziften joh, je weet best dat het zo is. Zal het 96 zijn, of 99.
Dat het zo is, is een feit. Nogmaals, kijk om je heen.

Maar ja, je bent ook niet de eerste die zal beweren dat het niet zo is.
Bij een bepaalde ideologie schijnt het er ook bij te horen dat je oogkleppen moet opdoen en alles ontkennen wat niet in het straatje van die ideologie past.
Niet bij mij meer, heb meer dan genoeg van dat politiek correcte geblaat..
We hebben het over een ideologie die bedacht is om de grote massa dom, onderdanig en ignorant te houden. Iets wat overigens ook gezegd kan worden over sommige andere ideologieën en religiën.
Het grote verschil is echter dat de ideologie waar we het nu over hebben achter is gebleven in de middeleeuwen en zich op geen enkel gebied ontwikkeld heeft. Gelukkig zijn er wel wat "verlichte geesten" die zichzelf vrij hebben kunnen maken uit deze waanideeën van wereldoverheersing ten koste van alles en geweld en terreur en onderdrukking.
Maar helaas is de grote massa niet ontwikkeld genoeg (tgv de onderdrukking door hun politieke en "religieuze" leiders) en kunnen ze dus niet inzien dat waar ze voor staan volstrekte waanzin is.
Het spijt me voor jou als je vindt dat ik jou "geloof" aanval of iets dergelijks.
Maar, zoals ik al eerder heb gezegd, het is niet eens een geloof. Het is een ideologie, gemaakt door vroegere overheersers om de massa dom, onderdrukt en in een constante staat van geïrriteerdheid te houden.
En helaas heeft de overgrote meerderheid van de aanhangers van deze ideologie zich juist daardoor niet kunnen ontwikkelen en hangt nog steeds allerlei regels en "wetten" aan die barbaars en niet van deze tijd zijn. Dat zijn de feiten..

11 januari 2016 om 22:56

Wat een lariekoek verkondig jij, Magicmike.

Je brengt je mening, ware het een feit was. Vervolgens, "onderbouw" je je stelling met je eigen conclusies en aannames. Als je je stellingen poneert als "je zou er beter aan doen om je af te keren van die ideologie van terreur en oorlog."ipv hier aan propoganda proberen te doen." moet je met verdomd goede argumenten komen om je heftige stellingname geen afbreuk te laten doen. Helaas slaag jij daar niet in. Je voert zelf propaganda, maar dan tegen de Islam en "sommige andere ideologieën en religiën." En daarvoor gebruik jij nogmaals, meningen en eigen ervaringen. Want die stellingen die jij aankaart, kan je niet onderbouwen. Een paar voorbeelden:

-We hebben het over een ideologie die bedacht is om de grote massa dom, onderdanig en ignorant te houden.
-Maar helaas is de grote massa niet ontwikkeld genoeg (tgv de onderdrukking door hun politieke en "religieuze" leiders) en kunnen ze dus niet inzien dat waar ze voor staan volstrekte waanzin is.
-Maar, zoals ik al eerder heb gezegd, het is niet eens een geloof. Het is een ideologie, gemaakt door vroegere overheersers om de massa dom, onderdrukt en in een constante staat van geïrriteerdheid te houden.

Lieve Mike, waar zijn je bronnen? Waar heb je dit vandaan? Als dit waar is, wil dit uiteraard zelf kunnen lezen. Ik ben geen moslim, maar dit klinkt ongefundeerde haat van iemand die zichzelf wereldwijs acht. Ik heb een donkerbruin vermoeden dat jij ook zo'n complottheorie-aanhanger bent. Daar is niets mis mee, maar je bent nu aan het brullen in een klein klaslokaaltje over dat de leerlingen verkeerde lesstof krijgen. Dat is geen probleem, ik wil luisteren, maar je bent ongeloofwaardig omdat iedereen jouw woord moet aannemen, omdat wij zo dom zijn...

Daarnaast neemt Robinruiter afstand van de daden die barbaarse "mensen" in naam van zijn geloof doen, daar is niks mis mee. Ik zie dat niet als propaganda, hoor. Hij wilt terecht niet dat hij en miljoenen anderen die oprecht hun geloof belijden, als moordenaars worden afgeschilderd.

12 januari 2016 om 00:03

Cdjaanti
De 3 punten die jij van mij aanhaalt, kan je allemaal verifiëren als je kijkt naar het ontstaan van deze ideologie en de gruwelijkheden die in het boek staan welke gelezen en beleden wordt door de aanhangers.
Ga ik hier nu niet allemaal voor je opschrijven: kost te veel tijd. Maar je kan het ook zelf allemaal opzoeken, moet geen probleem voor je zijn.

Ik ben zelf in het midden-oosten geweest, dus ik kan wel zeggen dat ik zelf ervaren heb hoe de mensen daar leven en ook onderdrukt worden.
ik wil je wel 1 voorbeeld geven van geestelijke onderdrukking, bedacht door de toenmalige heersers (en in stand gehouden door de huidige heersers en degenen voor hun) om de bevolking geen geestelijke rust (en daarmee de rust om na te denken en onafhankelijke gedachten te ontwikkelen) te geven: het 5 keer per dag moeten bidden. Dat is daadwerkelijk om gek (of op zijn minst geestelijk instabiel) van te worden. Men krijgt geen geestelijke rust, hun hele dag draait om die 5 momenten per dag heen. Men (althans het grootste deel van de bevolkingen) krijgt daardoor geen rust en kalmte om zich te ontwikkelen.
Daarmee houd je dus de massa dom en in een constante staat van irritatie, begrijp je?
En met die massa bedoel ik specifiek de massa in de landen waar men deze ideologie aanhangt, niet de rest van de wereld. Dus voel je niet aangesproken (als je inderdaad niet die ideologie aanhangt).
Probeer jezelf maar in te beelden dat jij om 06.00 voor het eerst wakker moet worden om allerlei verzen op te zeggen. En daarna nog 4 keer voor de dag voorbij is. En dat dag in, dag uit. Niet echt rustgevend, niet?

Verder begrijp ik dat je bepaalde woorden gebruikt in je post om neerbuigend te doen, maar goed. Dat ligt aan jou.
Genoeg geweest voor vandaag, welterusten!

12 januari 2016 om 01:32

Magicmike

Begrijp me goed, ik wil niet neerbuigend doen, mijn standpunt is niet beter of slechter dan die van jou. Maar ik vind de manier waarop jij je gelijk wilt halen, of beter gezegd, jezelf in het gelijk stelt, belachelijk voor woorden. Ik hoef niemand te verdedigen, maar ik kan het niet aanzien hoe jij de gekste dingen roept, om het vervolgens niet te onderbouwen. Jij komt met een stelling, dus de bewijslast ligt bij jou. Simpel als dat. Ik ga dat niet opzoeken; als je het niet zelf kan/wil aantonen met bewijzen, moet je dingen ook niet in het wilde weg roepen.

Ervaringen zijn subjectief en neem ik alleen serieus als je daadwerkelijk een ervaringsdeskundige in Islamologie bent en/of een andere studie in dat gebied hebt gevolgd. Oftewel, dat je in het Midden-Oosten bent geweest, bekrachtigt je stelling niet. Ik ben er zelf ook geweest, en nu? Ik hoefde daar niet heen om te zien dat moslims 5x per dag bidden, dat zie ik hier ook. Overal waar ik gewoond heb, heb ik direct contact gehad met moslims. Vrienden, kennissen of passanten. Om ze praktisch dom en mentaal labiel te noemen vanwege hun geloof is wat je doet. Prima, maar die bal kan ik kaatsen.

Iemand die zijn geloofwaardigheid kracht wilt bijzetten door middel van teksten als: "ik ben zelf in het midden-oosten geweest, dus ik kan wel zeggen dat ik zelf ervaren heb hoe de mensen daar leven en ook onderdrukt worden", heeft geen, en ik benadruk het, geen vermogen om zijn standpunt op een rationele manier te verwoorden, laat staan te verdedigen. Je wilt dus eigenlijk dat ik je op je woord geloof, maar iemand die zulke teksten bezigt, vind ik eerder "dom en in een constante staat van irritatie", sterker nog, nou irriteer je mij ook!

Ik ben het niet eens met je stellingname, maar dat maakt niet uit. Je kan het niet met iedereen eens zijn. Echter verwerp ik je wijze van beargumenteren, het is niet feitelijk. Ik neem dingen niet aan puur omdat jij het zegt; dat klinkt naïef, en bovendien kan je met bronnen aan tonen dat je er echt over hebt nagedacht. Nu klink je als een boze, achterdochtige atheïst dat het allemaal beter weet. Niks tegen atheïsten, wel tegen stemmingmakerij.

12 januari 2016 om 19:34

Gast, je maakt je zelf hier helemaal belachelijk. Je eigen mening overbrengen als 'feiten', haha. Wat een kansloos mens ben je ook. Mijn tip aan jou: lees de Koran zelf, i.p.v. bewerkte, fake teksten van Wilders over te nemen of van het internet, waar bijna alles gelogen is. Ten tweede: jij bepaald niet waar mensen in geloven en hoe vaak ze bidden. Volgens mij denk jij nog steeds dat Islam haat zaait en mensen aanspoort tot geweld. Dan vraag ik je goed om je heen te krijgen, ik neem aan dat je wel vaker met moslims in contact bent geraakt. Lopen die ook met bommen rond? Hebben die ook een zakmes onder hun sok? Gast, als Islam echt gevaarlijk zou zijn, zou jij nu echt niet leven. Zeggen dat je niet in die politieke spelletjes intrapt, maar vervolgens wel alles klakkeloos overnemen van de media. Islam is dit, islam is dat. Je leest het elke dag wel. Nog altijd dagelijks honderden mensen in alleen al de Usa, die zich dagelijks laten bekeren tot moslim. Misschien moeten hun ook is 'wakker' worden door jou geniale betoog. Heb geen eens zin om in discussie te gaan met jou. Jij maakt toch van je eigen mening een feit. Hoe moet ik dan met feiten bewijzen dat je onzin uitkraamt? Jij hebt gelijk jongen.

12 januari 2016 om 20:01

Cdjaanti
Ik laat in het midden of ik een atheïst ben of niet. Dat doet er in deze discussie ook niet toe, wat mij betreft.
Verder kunnen we elkaar argumenten blijven toespelen, dat kan heel lang zo doorgaan.
Ik heb wel degelijk het ontstaan en de basisinhoud van de islam bestudeerd en daarom zeg ik wat ik zeg.
En met name is het ontstaan en de ontwikkeling van deze ideologie in de eerste 30 jaar zeer interessant om tot conclusies te komen. Men ziet dan namelijk dat het inderdaad een door de toentertijd actuele ontwikkelingen gevormde ideologie is. Mohammed was gewoon een (slimme) krijgsheer die allerlei verzen erbij bedacht gaandeweg de ontwikkelingen in het gebied waar hij heerste en de noodzaak van bepaalde "wetten en regels" die hem in de kaart zouden spelen.
Als je het ontstaan van de islam met een open geest bestudeerd, zie je dat Mohammed in het begin van zijn hele verhaal gewoon dingen uit ander religiën en ideologieën waarmee hij eerder in aanraking was gekomen heeft overgenomen en zo zijn eigen ideologie is begonnen. In de moderne tijd zou men zo iemand een leider van een sekte noemen.

Het grote probleem van de islam is dat het zich, in tegenstelling tot andere religiën en ideologieën, niet verder heeft ontwikkeld en grotendeels stil is blijven staan in de oude tijd. Men kan simpelweg niet (zoals de overgrote meerderheid van zijn aanhangers doet) 1op1 overnemen wat 1400 of 1500 jaar geleden wel een goed idee leek, er verder niet over nadenken en dan zeggen dat het ook nu in de actuele tijd zo moet zijn. Dat is, in mijn ogen, het grote probleem.
Een geloof, een ideologie (en zijn aanhangers) moet flexibel genoeg zijn om "mee te gaan met de tijd". Doet men dit niet, krijg je dus zulke toestanden als nu: mensen leven volgens middeleeuwse rituelen en willen dit de rest van de wereld ook opleggen..

Elk probleem kan pas opgelost worden als degenen die er mee te maken hebben (positief of negatief) erkennen dat het probleem er is.
Moslims die elke keer maar weer roepen dat de aanslagplegers en terroristen geen moslims zijn, ontkennen simpelweg het probleem. De aanslagplegers en terroristen zijn namelijk wel moslims. En zij interpreteren hun "heilige boek" behoorlijk letterlijk, ook in de huidige tijd.
Dan kan je je als "normale" moslim niet wegmaken door elke keer maar te roepen dat dat geen moslims zijn. Nee, men zou moeten erkennen dat ze allemaal wel degelijk aanhangers zijn van dezelfde ideologie. Alleen kijkt een bepaald deel van die aanhangers met heel andere ogen naar die ideologie, in tegenstelling tot "de iets modernere moslim".
Maar ze hangen wel degelijk dezelfde ideologie aan.
En er komt pas een begin van een einde van al deze ellende als dat door de hele moslimgemeenschap onder ogen wordt gezien en zij zelf vanuit hun eigen gemeenschappen en ideologie de kwaden aanpakken. En niet steeds maar roepen dat de kwaden geen moslims zijn..

Om vandaag hebben we helaas weer kunnen zien wat zijn aanhangers doen in naam van deze (achterhaalde) ideologie..

Dit was mijn laatste post betreffende dit, interessante discussie geweest, wat mij betreft.

12 januari 2016 om 20:03

Robinruiter.
Dank je wel voor het bevestigen van mijn gelijk. Ben blij dat je het licht hebt gezien!
Overigens wil ik je nog even aanraden om zelf eens het ontstaan van de islam te bestuderen (met een open geest, als dat mogelijk is). Dan zou je wel eens tot heel andere conclusies kunnen komen (al ben ik bang dat je al te vooringenomen bent). Namelijk dat het een mooi verhaal is, prachtig verzonnen en verteld door Mohammed gaandeweg zijn leven. En aangepast en verbeterd naarmate het hem (en anderen na hem) goed uitkwam. Zo iemand noemen we in de moderne tijd ook wel een sekteleider..

Nog een kleine aantekening: je doet precies wat ik in een eerdere post al zei. Alles wat niet in het straatje van je "geloof" past ontken je. Nu lees ik zogenaamde "Wilders-verhalen".
Een intelligent mens heeft geen Wilders nodig om te zien dat we het over een achterhaalde deologie hebben waarvan de meeste aanhangers (helaas) nog in de middeleeuwen leven.
Alsook het weer promoten van de ideologie die je aanhangt.
En zelfs indirect dreigen in naam van je "geloof".
Mooie post van je, je toont precies waar ik het over heb.

10 januari 2016 om 19:56

Helaas wel ja. Brazilie is een prachtig land maar je moet in de juiste steden komen als toerist.
Ook kun je savonds op straat beter je iphone in je broekzak houden.
Was in Rio met een braziliaans meisje en haar telefoon werd tijdens het bellen met het uitstappen bij de bus uit haar handen gerukt.
Helaas gebeuren dit soort dingen in heel veel gebieden in de wereld. En wij klagen wel veel maar hebben het hier stiekem verdomd goed. De moorden die worden gepleegd hier zijn veelal drugs afrekeningen of in de familie sfeer, in het buitenland om een zak chips bij wijze van.

10 januari 2016 om 21:05

Ik zal niet als een toerist uitzien in bepaalde gebieden in bepaalde gebieden bij de sloppenwijken.

Mijn neef is getrouwd met een Braziliaanse vrouw, ze gingen met hun gezin naar Brazilië (mijn neef mag van geluk spreken dat hij een bepaald Braziliaans accent heeft overgenomen). Hij werd vies aangekeken en zag mensen dik in elkaar geslagen worden omdat ze touristen waren en duidelijk goude kettingen, dure schoenen en shirts droegen.

In Zuid-Amerika en Afrika wordt dit wel vaker gedaan, mensen zijn zo arm dat ze zelfs dit in hun hoofd halen, de ene kant zeer triest en laf, anderzijds moet je iets doen om te overleven en je familie te kunnen onderhouden.

Btw
Moslims zijn geen terroristen en terroristen zijn geen moslims !

Oh oh, als het echt boko haram is zie ik het triest in voor hem.
Immers zijn die 200 schoolmeisjes ook nog niet terug gevonden, en die aamtallen zijn niet makkelijk te verstoppen.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

Amkar Perm

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
R. SimonovMiddenvelder40
E. TyukalovMiddenvelder42
I. ZakharovMiddenvelder40
D. ZuevMiddenvelder41
I. MarkelovAanvaller41
A. BocharovVerdediger40
A. GubochkinVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina Amkar Perm.

Nigeria
0 fans
Middenvelder, 35 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Yenisey 26 1 9 1
2017/2018 Amkar Perm 15 0 2 1
2016/2017 Amkar Perm 18 0 2 1
2015/2016 Amkar Perm 22 0 11 2
2014/2015 Amkar Perm 24 1 9 1

In de wandelgangen

Vrijdag 19 augustus
Manchester United ziet in Yannick Carrasco een goed alternatief voor Antony en Cody Gakpo. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren