'Leicester City heeft probleem in januari, ze zullen alle drie gewild zijn'

Zaterdag, 5 december 2015 om
/

Paul Merson vraagt zich af of Riyad Mahrez, Jamie Vardy en Danny Drinkwater na de winterse transferperiode nog op de loonlijst van Leicester City zullen staan. Het team van Claudio Ranieri zegevierde zaterdag met 0-3 over Swansea City en gaat daardoor nog steeds aan de leiding in de Premier League. The Foxes verloren dit seizoen slechts één keer en zodoende zal er in januari ongetwijfeld interesse in spelers zijn.

Mahrez en Vardy, die zaterdag overigens niet scoorde, hebben liefst 24 van de 32 Premier League-goals van Leicester City voor hun rekening genomen. "Mahrez zal geen onbeduidende carrière tegemoet gaan als hij elke week zo blijft spelen", zo voorziet Merson, televisiecommentator van Sky Sports. "Leicester City heeft een probleem in januari. Hij zal gewild zijn. Alle drie." Mahrez maakte zaterdag alle treffers.

"Dat geldt ook voor Vardy en Drinkwater is ook een zeer goede voetballer", vervolgde de oud-topvoetballer zijn relaas. "Het zou mij niet verrassen als hij in januari van club verandert. Er zijn op dit moment niet veel betere centrale middenvelders." Leicester City heeft momenteel twee punten meer dan nummer twee Arsenal en staat drie punten boven Manchester United en Manchester City.

Reporter: "Why didn't you score today, Jamie?" Vardy:

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) elPoll

Denk jij dat Leicester City in de top vier eindigt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

22 reacties (laatste reactie door huurling)

Waarom zou je in januari weg gaan als je mogelijk eerste staat, zeer geliefd bent bij de fans en de mogelijkheid hebt om geschiedenis te schrijven met Leicester.
Sowieso zit het volgens mij wel goed bij de club en is er geen reden om elk bod te accepteren.

5 december 2015 om 21:33

Misschien het salaris, en ik denk ook dat ze dit niet heel het seizoen gaan volhouden.

6 december 2015 om 09:24

Vardy blijft! je gaat niet 6 maanden voor een EK een transfer maken met het risico hierdoor je swung kwijt te raken. Voor mahrez is het anders, die zie ik verder komen dan vardy. Geweldige technische voetballer

Hoezo mahrez die niet scoorde... hij maakte juist een hattrick

5 december 2015 om 21:35

Ja dat staat 2 zinnen verderop ook. Beetje verwarrend inderdaad.

5 december 2015 om 21:46

Gaat duidelijk over vardy die niet gescoord heeft. Beetje begrijpend lezen mag wel. Ja voetbalzone maakt veel fouten, maar je kunt ook overdrijven

5 december 2015 om 22:24

Het probleem is niet begrijpend lezen. Wanneer je die zin begrijpend leest, gebeurt er wat bovengenoemde dacht. Het is dus (wederom) een rare zinsopbouw van Voetbalzone.

6 december 2015 om 00:05

Dutch-PSV heeft gelijk. Dit is gewoon correct Nederlands, dat jij het niet begrijpt daar kan VZ niets aan doen. Als het over beide spelers zou gaan dan had met scoorden neergezet, meervoud dus.

5 december 2015 om 21:42

Ze doelen hier op Vardy, vandaar dat hij als laatste naam voor de komma staat. Gewoon een goede zin hoor.

5 december 2015 om 21:42

"mahrez en Vardy, die overigens niet scoorde". Dat niet scoren duidt op Vardy gelet op het scorebord en op de Nederlandse taal, maar is inderdaad verwarrend hoe het is neergezet.

On: Ja dit gaat lastig worden om ze te behouden, al zie ik Vardy minder snel slagen bij een grotere club helaas, maar hopelijk kan hij het tegendeel gaan bewijzen bij een club als Spurs. Maar waarom zouden de spelers weggaan als ze dan nog steeds in de top drie staan? Ik zie daar dan geen enkele reden voor, het zou hen sieren te blijven om er een geweldig slot aan te geven en de fans een fantastisch seizoen te geven

5 december 2015 om 23:56

Scoorde is enkelvoud, dus slaat maar op 1 persoon

Ik hoop echt dat United Mahrez haalt. Een speler die voor veel dreiging zorgt en ook nog eens scoort, zal denk niet heel duur zijn, dus als ze slim zijn halen ze hem.

5 december 2015 om 22:54

je kan ook overdrijven , hij is niet die speler die united nodig heeft.

6 december 2015 om 00:14

Overdrijven? Ik kijk elke wedstrijd van United en als er 1 ding is dat slecht gaat is het wel kansen creeeren. Deze man kan met zijn techniek en behendigheid een belangerijke speler zijn voor Man united waar veel dreiging vandaan komt en er moet dan nog een spits komen hoop dan op Griezmann.

5 december 2015 om 22:57

Ze hebben al Mata voor 45miljoen. Creativiteit mag je van hem wel verwachten.

6 december 2015 om 00:17

Ja maar Mata is niet echt een buitenspeler, maar daar wordt hij wel altijd neergezet. Als er nog een goede buitenspeler komt, kan Mata op 10 en dan moet er nog een spits komen en Martial op de flank.

6 december 2015 om 03:25

Deze jongen speelt, net als de hele selectie met een lach op z'n gezicht. Als hij geen plezier heeft in het voetbal heb je helemaal niks aan hem, en laat dat nou net zijn wat er dit seizoen ontbreekt bij United. Het is een en al zakelijk, en dit gaat ten koste van wat spelers bij United. We zijn aan het bouwen, maar maken daar tegelijkertijd wat spelers mee kapot. Nee spelers als Mahrez moeten we pas halen als we al aan de top staan, niet nu we nog onderweg zijn.

Ik snap niet hoe een reporter durft te vragen aan jamie vardy waarom hij vandaag niet gescoord heeft.

Die jongen is op dit moment recordhouder.

Vind echt een domme vraag.

Ontopic als die jongens slim zijn blijven ze gewoon bij leicester en maken ze ook voor de fans en de club het seizoen daar af. Je weet wat je hebt maar weet niet wat je krijgt.

5 december 2015 om 22:20

Ach, waarschijnlijk stelde hij de vraag met een grappige ondertoon. On: Leicester doet het echt gewledig, ik hoop dat niemand vertrekt in januari en dat ze geschiedenis gaan schrijven. Dat zou echt prachtig zijn.

Wat een oenige vraag voor Vardy. De beste man heeft vorige week een uniek record gebroken en hij geeft ook nog eens een assist op Mahrez. Ik zou net zo'n gelaat trekken als hij.
Afijn, het is logisch dat het drietal aanbeden wordt door de crème de la crème van het Britse voetbal. Mahrez, Drinkwater en Vardy draaien menig defensie wekelijks dol met hun techniek, snelheid, leepheid, inzicht en lef. Ongelovelijk eigenlijk dat de giganten uit Londen en Manchester met hun astronomische budgetten en wereldsterren niet kunnen toppen boven Leicester City. Aan het einde van de dag blijft de club een promovendus die mijlenver boven zichzelf uitstijgt.
Als ik mijn voetbalhart laat spreken hoop ik dat het drietal het nog een half seizoen vol wilt houden in Leicester. Ik acht ze namelijk in staat de Premier League te winnen met dit elftal. Iedereen is ingespeeld op elkaar. De spelers knokken voor elke meter. En ze scoren aan de lopende band met de bewierookte aanval. Je kunt kampioenschappen kopen. Maar een kampioenschap van Leicester zou sensationeel en uniek zijn. Helaas kan zich ook het scenario voordoen dat de concurrentie uit angst het elftal kapot koopt in januari. Leicester weet ook dat de kassa flink kan rinkelen nu deze voetballers een hoge waarde hebben gekregen. We zullen zien wat er gebeurd. Gelukkig kunnen we zowiezo van Vardy, Mahrez en Drinkwater blijven genieten. Ongeacht waar ze belanden.

Ik zou als speler van Leicester niet weg willen voor het einde van dit seizoen. Ze kunnen hier echt een unieke prestatie neerzetten en wie weet halen ze met een wonder de Champions League wel. De vraag is echter of Leicester nee durft te zeggen als een topclub met een bod van 80 miljoen over de brug komt voor één van deze spelers.

Iedereen heeft het wel over die drie maar in potentie is die Kante misschien wel de beste van allemaal daar bij Leicester. En wat mij betreft gaat er geen een van die gasten naar United, hoeveel honderden miljoenen die jaarlijks uitgeven en weekelijks een wanprestatie neerzetten. Hoe die nog zo hoog staan is me een raadsel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Leicester City

Stand
Actuele wedstrijden

37 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Zondag 20 oktober
Manchester City stelt Raheem Sterling een weeksalaris van 450 duizend pond in het vooruitzicht, omgerekend ruim 523 duizend euro. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren