Aanvaller Ligue 1-revelatie riskeert gevangenisstraf van vijftien jaar

Donderdag, 12 november 2015 om 12:40Thijs Post • Laatste update: 12:47

Angers is een van de grote verrassingen van de Ligue 1 met een vierde stek in rangschikking. De club heeft momenteel andere zorgen, want aanvaller Jean-Pierre Nsamé is opgepakt wegens zware mishandeling. Hij is in voorlopige vrijheid gesteld, maar staat wel onder gerechtelijk toezicht, zo meldt Ouest France.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

28 reacties (laatste reactie door steef050)

Hoe ziek en gestoord ben je dat je een kind van 5 maanden mishandeld.
En dan nog op vrije voeten komt al is dat onder toezicht, gwn onwerkelijk dit!!!

12 november 2015 om 12:54

Helaas is het vaak onwetendheid die bij dit soort gevallen een grote rol speelt. Het is verschrikkelijk, maar er zal geen opzet bij zijn geweest. Dat betekend overigens niet dat ik vind dat hij niet gestrafd hoeft te worden. Haal het kind gauw bij hem weg, en straf hem. Maar gestoord en ziek zou ik hem niet noemen, vooral ontzettend dom. Tenminste er vanuit gegaan dat net zoals vaak het geval is dat het onwetend en machteloosheid is.

12 november 2015 om 13:17

Iedereen hier reageert bijna kort door de bocht... Ik denk dat bijna niemand dit zijn kind met opzet aandoet. Ik weet niet wat er precies is gebeurt en jullie ook niet...zeg dan niet meteen dat hij voor zijn leven opgesloten moet worden, want voor mij is dit de eerste keer dat ik over zoiets lees en leer er nu dus pas over... Deze mab wist er misschien niks over en ongelukken gebeuren nou eenmaal. Als jullie ooit je kind laten vallen en hij valt op zijn hoofdje dood, gaan jullie dan levenslang vastzitten daarvoor?

12 november 2015 om 15:30

Hoe kan je in gods naam 'per ongeluk' je baby door elkaar schudden. Dan is er echt iets grondig mis met je.

12 november 2015 om 15:43

Blackburn fans zijn nou eenmaal niet zo slim

12 november 2015 om 16:08

Heb je kinderen? Ons zoontje heeft de eerste zes maanden 14 uur per dag gehuild vanwege een ziekte. Als ouder kan ik je vertellen dat je door slaapgebrek en onmacht echt sterk in je schoenen moet staan om niet kwaad te worden op je baby. Hoewel je weet dat die er niets aan kan doen kan het je helemaal gek maken.

Ik probeer het niet te vergoeilijken, want het blijft iets wat je domweg niet doet. Maar ik durf te betwijfelen of deze man een kwade geest is. Ik denk eerder dat het hem is overkomen in een vlaag van verstandsverbijstering. Helaas zal niet alleen hij maar ook zijn kind lange tijd daarvoor moeten boeten..

12 november 2015 om 20:19

Hele tijd huilen of niet, je kan je kind toch geen kwaad doen.
Mijn dochter huilt ook vaak maar der komt nooit in mij op om haar door elkaar te schudden.
Vast zetten die gozer en niet weer vrij laten !!

12 november 2015 om 14:24

Opsluiten en de sleutel weggooien. heb zelf een kind en kan me niet voorstellen dat je zo iets doet. hoort voor mij in het rijtje pedo's thuis oprotten met dat soort figuren.

12 november 2015 om 15:07

Same here, afschieten zulke gekken. Dit is op geen enkele manier goed te praten.

12 november 2015 om 16:58

Allemachtig, jij slaat wel heel ver door. Je hebt 0,0 verstand van deze casus en begint direct te vergelijken met pedofilie. Dat vind ik echt goed gestoord, en overigens ook een ban waard. Dit soort dingen zeg je niet.

Zulke mensen verdienen geen kind!

Zieke gast! Opsluiten die hap.

Dit is toch niet normaal hopelijk krijgt hij een zware straf als die dit gedaan heeft.
Ik hoop dat ze hem lang opsluiten en dat het niet mee telt dat hij voetballer is. Dit is wel wat erger dan een speler die wat te weinig belasting betaald heeft.

Wie zou het anders gedaan hebben? Mocht hij daadwerkelijk in de cel belanden doe dan maar levenslang. Dag voetbalcarriere, dag normale leven.

Net even opgezocht wat het was.
Met een onschuldig spelletje kan dit niet gebeuren, iemand heeft die baby gewoon als samba bal gebruikt. Hier moet toch echt iemand voor gaan boeten!!

12 november 2015 om 13:49

Onzin. Een kind voor 20 seconden heftig schudden is hier al genoeg voor. Er zijn heel veel gevallen waarin de vader/moeder bijvoorbeeld denkt dat de kind geen lucht binnenkrijgt, een reactie van sommige is dan om het kind heftig te gaan schudden. Onwetendheid speelt dus een enorm grote rol in deze zaak. Ä°k zie echt bijna geen enkele vader dit express doen, behalve als het natuurlijk een psychopaat is. We kunnen dus nog niet oordelen hierover.

Hopen op een lange celstraf. Als je zo met je kind moet omgaan verdien je dit gewoon.

Wat?! Als jonge vader maakt me dit behoorlijk pissig, zacht uitgedrukt. Opsluiten, uit de ouderlijke macht halen, castreren, ontslag bij de voetbalclub en levenslang laten betalen tot aan het failliete toe!

12 november 2015 om 17:01

En weer zo een simpel figuur, echt het volk op VZ af en toe...

Castreren?! Dat is vast een hele humane manier van straffen. Jij bent zeker ook voor het afhakken van handen bij dieven? En gewoon een dodelijke injectie als jij vermoed dat het een slechte man is?

Ga is even goed nadenken over wat je een ander toewenst!

Hoe is het mogelijk dat ze hem onder voorwaarden voorlopig hebben vrijgelaten?! Ongelooflijk dit.

Off: Waarom heeft VZ eigenlijk nog niet bericht over het nieuwe en sterke bewijs tegen Benzema in de zaak Valbuena aangevoerd door L'equippe?

Dit doe je toch niet .. drugs? alcohol? Kan me niet voorstellen dat een gezonde vader in staat is zoiets te doen, als blijkt echt schuldig te zijn gewoon opsluiten voor komende 20 jaar.

weinig woorden over te zeggen.. Te zielig voor woorden deze gast

Contract verscheuren, en hoop dat hij goed word gestraft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

SCO Angers

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.Angers253
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
M. ChoAanvaller172
C. NingaAanvaller50
P. BernardoniKeeper120
S. ThioubAanvaller10
D. PetkovićKeeper50
N. FatarAanvaller00
K. BomaVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina SCO Angers.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina SCO Angers.

0 fans
Aanvaller, 28 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 8 december
Franco Antonucci mag komende winter waarschijnlijk worden verhuurd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren