Donk van held naar schlemiel in doelpuntrijke derby tegen Besiktas

Vrijdag, 30 oktober 2015 om 21:44Gijs Freriks

Besiktas heeft twee dure punten laten liggen in de strijd om het kampioenschap. In de derby tegen Kasimpasa kwamen De Zwarte Adelaars vrijdagavond niet verder dan een 3-3 gelijkspel, al viel de gelijkmaker van Besiktas pas diep in blessuretijd. Oguzhan Özyakup benutte een strafschop na een handsbal van Ryan Donk, die eerder in het duel nog op schitterende wijze tot scoren was gekomen.

Besiktas had verder weg kunnen lopen van de concurrentie, maar sprokkelde dus maar één punt. In het Basaksehir Stadion keek de thuisploeg na 24 minuten voor het eerst tegen een achterstand aan: Eren Derdiyok hamerde op aangeven van Tunay Torun binnen, nadat Alexandr Milosevic er niet in was geslaagd de bal ver weg te koppen. Via een treffer van Luiz Rhodolfo werd de stand echter binnen drie minuten weer gelijk getrokken, maar Kasimpasa ging alsnog met een voorsprong de rust in.

Donk haalde vijf minuten voor de thee van afstand doeltreffend uit en tekende zodoende voor de 1-2. In de tweede helft kwamen Mario Gómez en opnieuw Derdiyok tot scoren en daardoor leek Kasimpasa met 2-3 te winnen, maar in de 93e minuut mocht Özyakup dus aanleggen vanaf elf meter en hij maakte geen fout. Besiktas heeft na tien speelronden in de Süper Lig twee punten meer dan Galatasaray en Fenerbahçe. Kasimpasa bezet de zevende positie in het klassement.Poll

Een terecht gelijkspel?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

67 reacties (laatste reactie door clutch)

Waar Fenerbahce en Besiktas flirten met de kampioenschap, zal Galatasaray ermee in verkering gaan. Zij mogen het nu nog uitgrazen tot de leeuw honger zal krijgen! Geniet maar tot dan!

Zeer leuke wedstrijd om te zien, lijkt me duidelijk dat Besiktas deze wedstrijd had moeten winnen, Kasimpasa heeft letterlijk 3 kansen gehad en alle 3 gescoord.

De penalty leek op die van Trabzonspor afgelopen woensdag, echter werd ie daar niet gegeven...the pro's van een Istanbul club zullen we maar zeggen

Hahaha die 90+3 penalty van Besiktas. Ik ga nog steeds stuk. Als je wilt lachen, dan moet je hem echt terug kijken. Zo onterecht heb ik ze in jaren niet gezien. Het grappige is, er zullen nog fans zijn die nu gaan reageren op mij en de penalty gaan verdedigen. " Donk rolde met voorbedachte rade met zijn rug naar de bal " hehe. Of deze: " Ja maar jullie...." Hehe.

30 oktober 2015 om 21:59

De bal raakt zijn hand gewoon. Dus lach maar verder.

Het is overigens heel grappig dat je nu opduikt, maar gisteren niks zei over die strafschop waarbij Selcuk zich laat vallen. Of zat je toen ook te lachen?

30 oktober 2015 om 22:01

Gangstarr ik geef toe dat ik hier thuis zei, kasimpasa wordt hier genaaid, want ze kregen geen penalty ( ismail vs adem). Maar die penalty van besiktas is gewoon terecht. We doen niet aan judo vriend. Hoe hij inkomt klopt al niet, en als je dan echt de beelden trg kijkt zoom gewoon even in dan zie je dat hij hem met zijn hand raakt, maar die bal ging anders alsnog gewoon naar isakson ofzo mja hands is dan gewoon hands.

30 oktober 2015 om 22:16

Gtore7

Het feit dat ik beeld stil zou moeten leggen, inzoomen zegt al genoeg. Hij valt met zijn rug naar de bal toe op de grond. Hij valt op de bal. Kijk die alsjeblieft terug man. Als dit een penalty is, dan moeten we kappen met voetbal kijken.

30 oktober 2015 om 23:50

Kijk jij maar met 4 ogen naar de penalty van gala gister. Ha ha ha dat is pas lachwekkend. Gister liet iemand zich weer eens professioneel vallen bij jullie (word op getraind bij gala volgens diverse media) , vandaag onprofessioneel inkomen met resultaat een bal tegen de arm. Eigen schuld dikke bult zeggen ze dan.
Je lacht waarschijnlijk harder om de scheids van gister met een schandalige penalty beslissing dus.
Dus ha ha ha

30 oktober 2015 om 23:58

Bovendien het FEIT dat die bal tegen zijn arm komt, wat jij ook al aangeeft of je dan nou moet inzoomen uitzoomen of wat dan ook het blijft een handsbal. Terecht gegeven lijkt me.

30 oktober 2015 om 22:06

Weet je wat mij echt opviel bij die situatie. Toen Cakir voor die penalty floot, keek ik meteen naar Donk en hij klaagde helemaal niet en sterker nog het verbaasde hem niet dat Cakir een penalty gaf. Alsof hij wist dat hij fout zat.

30 oktober 2015 om 22:18

Donk zegt net dat hij naar Cakir z'n kleedkamer is gegaan om te vragen hoe hij hier een pingel voor kon geven. Zijn assistent heeft hem gegeven.

Jij weet zelf ook dat het nooit een pingel is.

30 oktober 2015 om 23:50

Broer, hoe kan Besiktas ooit bevooroordeeld worden? Kan niet! Zij zijn de schone. Alleen Ibrahim Akin is nog steeds aan het vragen of niet scoren mogelijk is, in ruil voor een tonnetje. By the way, een mooie derby met mooie uitslag.

31 oktober 2015 om 00:31

Blijkbaar geen ligtv abonnement. Als je Maraton had gekeken, had je Donk zijn mening kunnen horen over de penalty. Oordeel van E. Yanal, T. Metin en S. Buyuka luidt unaniem geen penalty. Ja en ook zij hebben het beeld stilgelegd, ingezoomd etc. Ä°k lees ook dat het een rare duik van Donk is. Ja so what? Ä°s er contact met de bal of niet? Overigens was het daarvoor al hands van Atiba en ging daarvoor nog de bal via Beck uit en niet via Derdiyok. Een foutenfestijn dus. Objectief blijven voor ons Turken is zo onmogelijk soms. Jammer...

31 oktober 2015 om 08:06

Ik zou het zelf niet beter kunnen verwoorden!

31 oktober 2015 om 14:34

Wat heeft Ibrahim Akin hier nou weer mee te maken? Zou het ergens op slaan als ik op een GS-topic opeens over Zalad begin? Nee. Heel goed dat sommigen hier hun echte rol innemen, namelijk die van provocateur. Weten we dat tenminste ook.

30 oktober 2015 om 22:16

Dit is gewoon komedie aan het worden broer, waarschijnlijk was Cuneyt bang dat Fiko hem urenlang zou opsluiten als hij geen penalty gaf..

30 oktober 2015 om 22:23

Dit zei ik na de hands goal van Podolski tegen Basaksehir:

"wat een schandalige manier om op voorsprong te komen. Zo hoef ik niet te winnen, zo wil ik niet winnen. Als je nou fantastisch speelt, dan kan je het misschien nog laten overschaduwen door te zeggen: Het was tenminste wel een verdiende overwinning. Het was een 0-0 wedstrijd. Dan win je op zo een manier. Ik snap het als de concurrenten gefrustreerd zijn. Zou ik ook zijn. "

Kijk hoe zij reageren man haha. Zij gaan gewoon die pingel (zoals verwacht) verdedigen. Worden wij wel eens onterecht geholpen ? Ja. Maar wij geven het als een man met karakter toe. We voelen ons zelf schuldig. Als het bij ons gebeurt, huilen ze over 'eervolle tweede plaatsen' en 'omkoping', maar als het bij hun gebeurt hoor je ze er '0.0' over praten. Schande.

30 oktober 2015 om 22:26

Fiko noem je je hond maar, iemand die Fikret heet Fiko noemen is op zijn zachtst gezegd oneerbiedig.

30 oktober 2015 om 22:38

Ik ga geen respect tonen aan een gast die geen respect toont aan de club en spelers van de club die ik steun, punt.

30 oktober 2015 om 22:39

Ach joh, ze hebben alsnog hun eervolle 2e plek hehe. Podolski scoort met zijn hand maar in Kadikoy worden we vervolgens bestolen.

30 oktober 2015 om 22:41

Naar mijn weten heeft ie geen bijnamen aan jullie voorzitter gegeven. Hij noemde Unal bijvoorbeeld geen Botoxface ofzo.

30 oktober 2015 om 22:51

Hij zei dat Besiktas als eerste Turkse club de Europa League beker naar Turkije zou brengen (waar ze uitgeschakeld werden door Brugge) en telkens sneerde hij naar Melo, wat een aanleiding was voor de heksenjacht op hem.

30 oktober 2015 om 23:07

Grootspraak doet elke voorzitter. Volgens mij zei Dursun.Ozbek dat GS Ibrahimovic zou halen als ie gekozen zou worden.
Melo, Emre Belezoglu, Volkan Demirel zijn allemaal een pot nat. Behalve dat Melo zijn taken goed uitvoerde in vooral zijn 2 jaar.

30 oktober 2015 om 23:09

*Eerste 2 jaar moet dat zijn

30 oktober 2015 om 23:25

Tussen uitspraken doen en beledigen/provoceren/uitdagen zit een wereld van verschil.

30 oktober 2015 om 23:28

Oke, dan zijn we het eens dat we het oneens zijn. Moet ook kunnen.

31 oktober 2015 om 00:04

Ja dus als jullie zogenaamd bestolen zijn, is dat ons probleem? Nee ga maar lkkr in discussie met aziz niet met onze voorzitter. Bovendien heb ik Fikret Orman tot nu toe geen uitspraken horen doen over gala wat echt onrespectvol was. Aziz noemt jullie vijand, jullie beschouwen hun als vijand dus wtf reageer je zo op Fikret Orman?

31 oktober 2015 om 00:34

Melo is zo kalm in Ä°talie. Hoe kan dat nou? Een jaartje ouder zeker...

30 oktober 2015 om 22:20

Zelfde Besiktas gaat over pakembeet 15 weken de scheidsrechters de schuld geven dat ze de titel mis hebben gelopen. Same s***, different day.

30 oktober 2015 om 22:26

Precies haha. Precies mijn punt. Wees dan een man en zeg:" Dit ging echt nergens over. Kasimpasa benadeeld". Dan houden wij onze mond dicht. Maar nog ontkennen ook.

30 oktober 2015 om 22:30

Raakt de bal nou de hand van Donk of niet? Daar gaat het toch om? De bal raakt zijn hand en de assistent geeft aan dat er hands is.

30 oktober 2015 om 22:44

Was het trouwens een penalty voor Kasimpasa? Met Ismail in de hoofdrol.

31 oktober 2015 om 00:16

Zo simpel is het niet clutch. Niet alle ballen die je hand raken is een penalty. Sommigen zeggen hands is hand haha dan hoeven ze geen voetbal meer te kijken want dan kennen jullie de regels niet. Het punt is ga niet ontkennen. Scheidsen zijn gewoon drama. Het deze cuneyt cakir die een duidelijke handsbal van denayer tegen trabzon niet gaf en nu opeens wel.

31 oktober 2015 om 00:38

Zo zeker is het niet dat er handcontact is. Volgens Maraton niet. Dat zijn toch 3 meningen die aardig wat technische snufjes bij de hand hebben. Waarom dan zo overtuigd zijn van hands. Maar ja wij trekken ook de piero in twijfel, dus ik moet er miss ook niet van opkijken

31 oktober 2015 om 11:45

Technische snufjes waarmee ze volgens Erman Toroglu aan het klooien zijn. Wie moeten we dan geloven? En voordat Erman dat zei waren er al twijfels over de 'piero' van Maraton.

De bal maakt opeens een rare stuit, dat gebeurt niet zomaar.

30 oktober 2015 om 22:23

Als Donk voor de bal springt/duikt en de bal raakt per ongeluk/express zijn hand, dan is het toch gewoon penalty?

30 oktober 2015 om 22:30

Nu blijkt er nog eens dat Atiba hands maakte in de aanval van de penalty van Donk. Ook dat nog. Zou dan al het gehuil van Besiktas toch nut hebben gehad ? Toch maar kampioen ipv eervolle tweede plaats ?

30 oktober 2015 om 22:36

Je reageert niet inhoudelijk op mijn tekst.

Atiba heeft inderdaad hands gemaakt, de aanval had niet eens mogen beginnen maar Kasimpasa zou een vrije trap moeten krijgen. Dat klopt helemaal.

Maar dat je jezelf verlaagt en komt met 'gehuil' en 'eervolle tweede plaatsen' past niet bij je. Normaal gesproken kom je met betere argumenten.

30 oktober 2015 om 22:44

Normaal gesproken doen sommigen alsof ze heel objectief en respectvol zijn. Maar in zulke gevallen komt hun ware aard naar boven, dat zie je bij een paar leden hier heel goed. Volgens mij wordt het woordje daarvoor onder mij gegeven. Het begint met een s en het eindigt op heilig.

30 oktober 2015 om 22:45

Ach, het is het grote onbekende Internet he. Je ziet de ware aard van mensen als ze anoniem zijn.

30 oktober 2015 om 22:55

The machine

Dan wijs je mij op sneertjes en dan denk ik bij mezelf ja ja ja had dat over gehuil misschien beter niet kunnen zeggen. Maar dan lees ik jou hierboven een 'botoxface' sneer uitdelen. Wat kom je dan nog praten over niveau verlagen gozer ? Of is dit jouw niveau ? Want ik zie je voor het eerst.

Inhoudelijk reageren ? Dat deed ik al in mijn eerste reactie: Het grappige is, er zullen nog fans zijn die nu gaan reageren op mij en de penalty gaan verdedigen. " Donk rolde met voorbedachte rade met zijn rug naar de bal " hehe.

Precies zoals ik voorspelde hehe.

30 oktober 2015 om 23:05

Unal werd door iedereen, behalve Fikret Orman/ Aziz Yildirim uitgemaakt voor Botox liefhebbende man. Dat ik het herhaal betekent niet dat ik een sneer uit probeerde te delen. Dat je dat ziet als sneer uitdelen kan, maar was niet mijn bedoeling. Dat was alleen om toe te lichten dat men dat zei.

Als ik in de 16 in de lucht spring om een voorzet te voorkomen, daarbij mij omdraai en mijn armen spreidt, is het dan geen penalty? Want volgens jouw beredenering ben ik met mijn rug tegen de bal.
Niet alle penalty's zijn opzettelijk. Als je de bal tegenhoudt met je arm die niet tegen je lichaam plakt, dan is het volgens mij penalty.

30 oktober 2015 om 23:14

"dat ik het herhaal betekent niet dat ik een sneer uit probeerde te delen. "

Dus als ik herhaal dat jullie 8-0 pakkie hebben gehad op Anfield, is het geen sneer maar een herhaling ? Houd toch op.

"als ik in de 16 in de lucht spring om een voorzet te voorkomen, daarbij mij omdraai en mijn armen spreidt, is het dan geen penalty? "

Waar zie jij Donk zijn armen spreiden ? Hij valt op de grond. Je ziet zijn arm gewoon zijn val blokken. Hij ziet niet eens dat die bal daar is. Maar goed, jullie vinden dit soort penalties geoorloofd. Mooi. Dan weet ik alvast dat jullie helemaal niks gaan zeggen als jullie zo een penalty tegen krijgen.

30 oktober 2015 om 23:25


Dat we 8-0 hebben gekregen is een feit. Dat iemand dat herhaald heb ik persoonlijk geen moeite mee. Wat gebeurd is, is gebeurd.
Ik heb nergens gezegd dat Donk zijn armen spreidde, als je wat beter had gelezen zou je ook gezien hebben dat ik zei dat niet elke penalty opzettelijk is. Maar als jij het spelbeeld veranderd doordat je armen niet tegen je lichaam zijn aangeplakt, dan is het wel een penalty.

Die van Trabzonspor was ook een penalty, ongeacht dat die speler van Gaziantepspor de bal per ongeluk meeneemt. Want als je glijdt op het veld, gebruik je je armen om te 'sturen' als het ware.
We hebben vaak genoeg onterechte penalty's tegen gekregen. En we zullen vaak genoeg onterechte penalty's tegenkrijgen. Maar dat is voetbal, hoort erbij.

30 oktober 2015 om 22:36

Broer, Besiktas wordt nooit bevooroordeeld. Eervolle 3e plekken zijn weer in zicht. Grote acheinheiligheid.

30 oktober 2015 om 22:39

Vorig jaar ook, Töre die een elleboog uitdeelt tijdens een Gaziantepspor wedstrijd op het middenveld maar geen overtreding.
Maar die linksback geeft Gomez toch een elleboog? Heb je dat gezien of heb ik het verkeerd gezien?

31 oktober 2015 om 10:50

Onterecht? Misschien moet je je GS of FB bril even afzetten. Ryan Donk springt letterlijk horizontaal voor de bal en raakt daarbij zijn hand. Als dit geen penalty is wat is dan wel een penalty.

Besiktas was in deze wedstrijd gewoon vele malen beter, jammer dat Kasimpasa letterlijk elke doelpoging benutte. Je zag duidelijk aan het spel dat Ersan, Tore (deels) Sosa (deels) er niet bij waren. Belangrijkste daarom is hier niet te zwaar aan tillen en gewoon door gaan waar we gebleven waren.

Drie schoten op doel, alle drie doelpunt voor Kasimpasa. Derdiyok was aanwezig, twee doelpunten en pakte bijna alle luchtduels. Donk als middenvelder is andere koek dan Donk als centrale verdediger. Zijn contract loopt in de zomer af, hij zou zeker wat zijn voor Besiktas.

Kasimpasa speelde niet slecht, ze wisten precies hoe ze ons moesten bestrijden, alleen heb ik me mateloos geërgerd aan al dat tijdrekken. Het begon in de eerste helft al met Veysel Sari die over iedere inworp 3 minuten deed. Als je dat in de laatste minuten doet, kan ik het begrijpen. Maar als je minuut 35 al gaat tijdrekken, ben je duidelijk niet gekomen om te voetballen.

Senol heeft een fout gemaakt door Necip te laten beginnen. Calimbay maakte al ruim van tevoren duidelijk dat ze niet zouden inzakken, maar Besiktas voorin zouden opvangen. Dan heb je niks aan Necip. Als Atiba dan ook nog eens zijn slechtste wedstrijd dit seizoen speelt, krijg je problemen. We hebben het in de eerste helft weggegeven. Ersan speelt een keer niet en we krijgen er gelijk 3 tegen. Het duo Rhodolfo-Ersan is er toch eentje die we niet moeten onderschatten. Milosevic is nog duidelijk niet klaar om in de basis te beginnen. Jammer dat hij net nu moest spelen.

En die Ismail mag een nieuw contract echt vergeten. Gozer heeft al moeite om op zijn benen te staan, die mag in de zomer lekker op zoek naar een nieuwe club. Ons probleem is duidelijk achterin. Met scoren en kansen creëren hebben we geen moeite, verdedigend staat het nog niet helemaal goed.

Die penalty was er gewoon een, ik snap niet waarom Donk zo ongecontroleerd duikt.

30 oktober 2015 om 22:28

Kasimpasa speelde niet slecht, maar zeker niet goed. Kijk gewoon eens hoeveel overtredingen die Anadolu-ploegen maken in een wedstrijd. Bij elke beetje aanval van Besiktas een overtreding. Die scheidsrechters moeten gewoon eens harder optreden.

31 oktober 2015 om 11:01

Als ik Fikret Orman was dan had ik zeker een poging gedaan om Ryan Donk aan te trekken. Is het niet in de winterstop (lage transfersom ivm einde contract) is het wel in de zomer (contract vrij). Goede verdediger die ook op het middenveld goed uit de voeten kan en nog eens een goed schot heeft.

Milosevic heeft zeker potentie maar speelt te weinig. Het is lastig voor zo'n jongen om er dan in ene te staan. Hij kan beter op huur basis naar een subtopper gaan in Turkije.

Wat Ismail betreft heb je gelijk, het is niet meer wat het is geweest. Zou verstandig zijn om 2 Lb's weg te doen en daarvoor in de plaatst 1 goede te halen. Zijn contract en die van Ramon Motta lopen aankomende zomer af.

Omg, 3 schoten op doel en 3x scoort kasimpasa! En het zijn niet eens kansen, daarom is voetballen een foutensport! 1e doelpunt kopt milosevic die bal scheef weg! Zijn debuut en gelijk zijn laatste kans want hij bakt er niks van, vooral wanneer hij de bal krijgt snapt hij het totaal niet meer! Ipv milosevic hoop ik dat Motta weer eens de kans krijg op de linksback positie! Vind ismail gewoon echt niet goed genoeg.

Verder wil ik even het volgende zeggen iets wat ik al eerder heb gezegd! Als wij ''thuis' spelen, speel dan alsjeblieft met quaresma en tore op de flanken! Olcay Sahan heeft een techniek van 0.0, loopt op de man af maar weet zelf ook niet wat hij moet gaan doen! en Oguzhan mag de bal wel eens vaker afspelen naar Quaresma soms ga ik denken dat het bewust is! Quaresma begon zo goed en dan maken ze hem gewoon geeiriteerd! Tolga Zengin krijgt voor vandaag een dikke onvoldoende van mij, vooral dat schot van donk, please? doe nou niet alsof cronaldo schoot! en bij de 3e doelpunt misschien moet je een x je doel uitkomen. In ieder geval was het als team vandaag slecht, hoewel ze 3x op doel schieten scoren ze wel 3x.

Als we volgende week maar wel weten te winnen van Bursaspor

En ohja, vind het soms echt sneu voor Gomez! Heb je zn spits rondlopen weet je hem soms niet eens fatsoenlijk te vinden.

30 oktober 2015 om 22:11

Motta, Ismail, Tosic, allemaal één pot nat. In de winterstop gewoon een echte linksback en een centrale verdediger halen. Ik kan het niet meer aanzien.

Olcay Sahan hoeft geen fantastische techniek te hebben. Hij gaat de een-tweetjes aan, doet zijn verdedigende taak, loopt zich constant vrij, duikt meerdere malen het zestienmeter gebied in. Als er iemand heel goed weet wat die doet, is het Olcay wel. Dat blijkt ook uit zijn statistieken.

30 oktober 2015 om 22:21

Als Olcay, Olcayovic of Olcayinho heette, had hij ook meer respect gekregen in TR. Je ziet gelijk dat het een gurbetci is. Slimme voetballer die zeer onderschat wordt. Als hij ook nog is snel was, had je gewoon een baas in je ploeg.

Pedro Franco is een prima centrale verdediger. Speelde vorig seizoen veel goede wedstrijden. Waarom is die man ineens persona non-grata? Wat betreft de linksback heb je gelijk. maar ik vind Motta de minst slechtste van de drie.

Over de wedstrijd: je had moeten winnen. Kasimpasa speelde weer eens zoals zo veel Turkse ploegen spelen. Veel overtredingen en er alles aan doen om Besiktas het voetballen onmogelijk te maken. Eerste doelpunt fout van Milosevic, tweede doelpunt fout van Tolga (of een zondagsschot van Donk of allebei) en het derde doelpunt is wel heel gelukkig, maar wederom slecht verdedigt.

Maar goed, dit soort wedstrijden heb je nu eenmaal, punten ga je sowieso verliezen. En we staan nog steeds bovenaan. Op naar donderdag!

31 oktober 2015 om 00:43

Met zondagsschot doe je hem wel erg tekort.

Waarom speelt pedro franco niet?

30 oktober 2015 om 22:43

Komt niet voor in de plannen van Senol Gunes. Was ook een tikje trager dan wat we nu hebben dacht ik.

30 oktober 2015 om 22:47

Was best wel vermakelijk ja. Heb wel lekker kunnen schelden. Gelukkig keek ik in mijn uppie.

30 oktober 2015 om 23:16

Hahaha lekker van genieten joh van zo een wedstrijd niet druk maken. Leuke ploeg is die Kasimpasa City had BJK bijna verslagen maar goed dit is ook een een flinke dreun voor BJK. Maar goed ook :-)

Ja man, op het laatst dacht ik van F it. Heb de eindscore op Livescore gekeken.
Houdt de competitie een beetje spannender

Wedstrijd niet gezien, maar deze uitslag is goed voor Fenerbahce. Een Kasimpasa dat zo weinig tegenkrijgt, krijgt er in 1 wedstrijd 3 om de oren. Opmerkelijk. Fikret moet wat meer bouwvakkers inhuren en dat stadion eindelijk eens afkrijgen, want het thuisfactor gaat op een gegeven moment ook meespelen.

31 oktober 2015 om 08:58

Nja thuisfactor...het hele stadion zat vol met Besiktas supporters, het is niet dat ze nadeel hebben van te weinig support ofzo...

31 oktober 2015 om 11:21

Het is wel een verschil van het gevoel dat je thuisspeelt. Totdat ons stadion klaar is spelen wij alle wedstrijden uit.

Jarenlang geen kampioen. Altijd nummer 3 of nummer 2. Weinig derby s gewonnen. Terwijl fener en gala vaak bevooroordeeld, was het altijd minder bij besiktas. Het hoort er gwn bij. Fener en galatasaray zijn nou eenmaal groter. Maar ik hoef dit niet. Niet na zoveel jaar dat je eindelijk echt om kampioenschap strijd, en penalty kado krijgt. In de laatste minuut. Echt a la fener gala. Ik hoef dit niet. Ik verlies liever. En dan ook nog eens cuneyt cakir. Wat bezielt die man? Hij heeft het ons nooit gegund die fenersarayli. Gatverdamme. Schandalig.

31 oktober 2015 om 01:33

Voordat iemand reageert. Ja. De penalty tegen bursa vorig jaar in de laatste minuut (overtreding op kerim frei) was gwn terecht!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Besiktas


316 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
K. KaramanAanvaller90
M. BatshuayiAanvaller84
C. LarinAanvaller73
G. YalçınAanvaller63
U. MeraşVerdediger30
Javi MonteroVerdediger21
Voor de complete selectie: Clubpagina Besiktas.

79 fans
Aanvaller, 36 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 26 oktober
Liverpool lijkt voorlopig af te haken in de strijd om Kingsley Coman. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren