Robben haalt uit: 'Ik kan niet anders zeggen dan dat het dom van hem is'

Vrijdag, 4 september 2015 om
/

Arjen Robben had geen goed woord over voor Bruno Martins Indi, die tegen IJsland een directe rode kaart kreeg en Oranje dupeerde tijdens de verloren EK-kwalificatie-interland: 0-1. De verdediger haalde in de eerste helft uit naar Kolbeinn Sigthorsson. De aanvaller had even daarvoor een overtreding gemaakt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

104 reacties (laatste reactie door hootch30)
4 september 2015 om 00:11

Heel heel heel erg dom!

Ik zei net tegen een vriend dat Indi eindelijk een keer behoorlijk speelt. Want vond het op het WK toch 1 van de slechtste spelers. En net nadat ik dat zeg gaat die zoiets doms doen. Hij is wel het meest verantwoordelijk voor dit verlies. En uiteraard was de bijdrage vd Wiel ook erg groot.
Blind ga ik in deze wedstrijd het verlies niet verwijten. Tuurlijk sommige mensen zouden anders wisselen na de rode kaart, maar vraag je het 10 mensen dan krijg je heel veel verschillende meningen en het was dan ook nog maar afwachten of we dan wel hadden gewonnen.
Ik vind dat Blind wel erg veel pech heeft in deze wedstrijd:

- Je beste speler er al snel uit.
- Domme rode kaart.
- Domme penalty weggeven.
- Een houdbare penalty net niet stoppen.

Hoeveel pech heb je dan als coach :x

4 september 2015 om 00:15

Juist en bovendien zijn tactiek werkte niet zo verkeerd, oranje kreeg kansen en gaf niet heel veel weg. Maarja dan heb je nog zo'n idioot genaamd van der Wiel die zo dom iemand neerhaalt.

4 september 2015 om 00:20

En vergeet niet: halverwege de tweede helft al twee wissels moeten gebruiken. Als je dan achter staat en weet dat je nog een hele helft moet met een man minder vraagt dat om nog meer krachten en heb je ook weinig mogelijkheden meer om de wedstrijd met een wissel om te gooien. Ik had Huntelaar er niet uitgehaald, maar Wijnaldum. Inderdaad, heb to h begrip voor Blind zijn keuze.

4 september 2015 om 00:28

Precies zoals je zegt: BMI speelde een belabberd WK. Daarnaast vind ik hem vrijwel altijd belabberd spelen in het Nl elftal. Verder stelt hij Van der Wiel op die helemaal niet meer speelt en Klaassen op een positie waar hij zich niet prettig voelt. Dus het begin was al fout.

Vervolgens wisselt hij Robben voor Narsingh die bij PSV al redelijke wedstrijden afwisselt met matige en in het Nl elftal tot nu toe iedere wedstrijd aan zijn verwachtingen voldoet: namelijk aantonen dat hij niet in Oranje hoort. Hij kan 1 ding alleen, en dat is voorgeven. Nou, KJH eruit. Het nut van Narsingh is meteen verdwenen, voor zover die er al was. Depay is niet technisch genoeg om te soleren in kleine ruimtes. Dus je hebt 2 aanvallers die een afspeelpunt nodig hebben, maar verder de wedstrijd niet kunnen openbreken uit zichzelf. Promes komt er later bij, maar 3 vleugelaanvallers gaat simpelweg niet werken! Dus van wie moeten de goals gaan komen?

Dit is geen pech, Blind weet het elftal (vooralsnog) niet tactisch sterk neer te zetten, en zijn wisselbeleid is om te huilen. Maar ja, gezien het feit dat hij de malaise onder Hiddink meemaakte kan ik me er iets van voorstellen. Maar pech, nee

4 september 2015 om 00:29

Inderdaad. Wijnaldum eruit leek me ook beter. En promes of bv. Luuk de Jong inbrengen kun je over redetwisten. Maar vind dat blind het best goed uitlegde. Charisma, gezag etc. kun je over van mening verschillen, maar heb de indruk dat blind wel een goede kijk op het spel heeft. Hij zegt in elk geval verstandige dingen.

4 september 2015 om 00:31

Blind gokte op de snelheid van depay en narsingh heel logisch maar helaas pakte het niet uit, een ander zou op het laatst gaan voor een Luuk de jong als aanspeelpunt blind koos voor creativiteit van promes. Blind kan niks verwijt worden. OFF: dom wat Vd wiel doet maar als je terug kijk raakt hij wel de bal eerst???

4 september 2015 om 00:43

Ik snap niet dat Blind niks verweten wordt. Is het dan normaal dat je een speler opstelt die lang niet gespeeld heeft? Van der Wiel speelde echt drama.

Snelheid boven creativiteit verkiezen is onlogisch tegen een team dat zich ver op eigen helft terugtrekt: er is dan geen ruimte voor een sprint, iets wat duidelijk werd.

Verder ben ik niet tegen de komst van Promes, alleen de timing. Hij had hem imo ipv Narsingh in moeten brengen. Promes is ook een pingelaar ala Robben, dus je wisselt hem voor eenzelfde type, weliswaar van 2 klassen minder, maar Narsingh zit daar nog een klas extra onder. Nee, Promes als 3e invaller, wanneer je moet gaan forceren was raar. Wanneer je alles of niets moet gaan spelen moet de bal voor de pot gegooid worden, niet erin gedribbeld. Daar had Luuk moeten staan.

4 september 2015 om 06:24

Inderdaad blind is gewoon schuldig hieraan. Vd wiel en huntelaar en bmi spelen al maanden niet of drama hoezo worden ze dan opgesteld.janmaat speelt dit seizoen misschien nog niet top maar speelt wel.tete is nog jong en als hij werkt aan zijn inspeel pass zou het me niks verbazen als hij zich binnenkort in de basis speelt.blind is geen linksback sneijder had heletijd niemand op links om aan te spelen.klaassen leverde elke bal in en wijnaldum zat ook niet in de wedstrijd.tja worden paar zware jaren zo voor nederland.hopelijk ontwikkelen de spelers tussen 18-24 zich wel goed en worden het niet van die zelf overschatte vedettes als de generatie hiervoor met vdw drenthe elia en noem ze maar op.

4 september 2015 om 06:51

Vd wiel opstellen vind ik schandalig. Hij kan absoluut niet verdedigen. Wie vind van wel dient zijn account hier in te leveren. Het ek 2012 als dieptepunt. Wat een clown. Word depressief door naar hem te kijken. Wat een zoutzak. Elke voorzet raakt de rug van de tegenstander. Dit is gewoon zijn niveau. Bruno maakt een hele domme overtreding dus laat hem maar even thuis. Heeft bij Porto niets geleerd zo blijkt. Narsingh... ach, laat ik daar maar niets over zeggen. Wie had gister avond nou het idee dat het onze laatste kans was? Ik zag het niet terug op het veld. Leek wel een vriendschappelijk duel in een theater met toeschouwers ipv supporters. Ik zou de kuip maar weer gebruiken. Compleet andere energie.

4 september 2015 om 07:51

Wijnaldum eruit hij had klaassen eruit moeten halen. Wijnaldum heeft gewoon meer loopvermogen en ten alle tijden KJH laten staan. Dat is je spits die haal je er niet uit. Gewoon een nutteloze wissel. Desnoods had hij Narshing er gewoon weer vanaf gehaald.en met depay en KJH voorin gespeeld

4 september 2015 om 08:28

@voetbalgod79. Persoonlijk vind ik Wijnaldum minder koel voor de goal dan Klaassen. In dit soort wedstrijden waarin zeker met 10 man je waarschijnlijk weinig kansen zult krijgen lijkt het me wel lekker spelers te hebben die scherp zijn in de afronding bij een uitbraak. Dat zie ik bij Klaassen meer dan bij Wijnaldum.

4 september 2015 om 00:12

Ik noem dit niet uithalen, ik noem dit de waarheid spreken

4 september 2015 om 07:33

Waarom in vredesnaam die BMI en narsingh in oranje... wat hebben deze 2 personen nou te zoeken in de nationale ploeg... ben zelf ajacied maar had liever Van Beek in het centrum gezien ipv die domme acties van BMI... deze man heeft nog nooit een goeie pot neergezet voor oranje.. om te janken dit! En dan mogen we stevig in ons handjes knijpen dat Turkije ons een beetje slack geeft daar.. want zie ons zo keihard onderuit gaan in Turkije

bmi nooit meer oproepen. klaar

Dat ie dan nog goed in de wedstrijd zat..toch houd je bij zon speler gewoon altijd je hart al vast. Is gewoon een beetje een prutser die altijd dit soort dingen kan overkomen.

Ik was al klaar met BMI met zijn domme acties, maar vandaag sloeg (letterlijk helaas,) alles.
Ach stoot je toch iemand als Edgar Davids van de troon. Ook een eer. maar Bruno, die gozer kon tenminste nog een balletje trappen!

Ik ga nog een stap verder: nooit meer oproepen. Dit is niet de eerste keer!

4 september 2015 om 00:11

Vind ik ook! Samen met Van der Wiel erbij! Mateloos geïrriteerd aan zijn grote praatjes! Eindstand wat een prutser.

4 september 2015 om 00:14

Vd Wiel, Janmaat en Indi. Keer op keer maken ze grote fouten.
Misschien toch maar Tete een kans geven.

4 september 2015 om 00:14

Sluit ik mij bij aan.

4 september 2015 om 00:20

Het is nu niet de tijd om te gaan experimenteren met een voetballer die zich nog helemaal niet heeft bewezen. heb je hem tegen rapied wien gezien? dramatisch!

4 september 2015 om 00:21

Stop alsjeblieft met tete laat hem eerst maar wat meer dan 4 wedstrijden presteren. En wat is er mis met janmaat.

4 september 2015 om 00:38

Omdat Van der Wiel een domme tackle maakt moet ie maar oprotten? Veruit de beste rechtsback van Nederland, niemand vult die positie zo goed in als hij.

4 september 2015 om 01:53

Absoluut niet veruit de beste rechtsback van Nederland zoals jij stelt. Aanvallend kan ie leuk meedoen, maar verdedigen (wat een verdediger z'n primaire taak is) kan ie niet. Hoe vaak wou ie wel niet z'n man uit spelen en leed dom balverlies... De man heeft 96!!dagen op rij geen officiële wedstrijd gespeeld. Als hij een beetje vent was geweest, had ie zelf gezegd: coach ik heb weinig tot geen ritme, beter stel je iemand anders op. Het gaat nu om kwalificatie voor een EK, dan moet die dombo z'n ego maar eens opzij zetten

4 september 2015 om 07:33

Janmaat heeft 1 grote fout gemaakt. Niet keer op keer.

De bondscoach stelt hem op, waarom weet niemand. Speelt amper bij Porto maar onze bondscoach stelt hem toch op. Zelfde met vd Wiel die ook al een domme overtreding maakt.

4 september 2015 om 00:13

Vooraf een hele discussie over wedstrijdritme, nu weten we waarom! vdwiel en BMI hebben het knap verklooid! Why o why die sliding terwijl de bal al richting achterlijn ging???

Sowieso exit Bmi, denk dat Van Dijk nu ook vanwege transfer naar Southampton eindelijk de kans krijgt.

4 september 2015 om 00:14

Idd. Eindelijk.

4 september 2015 om 06:28

Hoop dat blind ze ogen opent en ziet dat we mannen achterin moeten opstellen.2 rechtsbenige cv's kan makkelijk.real chelsea arsenal psg doen het allemaal en bouwen allemaal beter op als nederland.het is niet zo moeilijk als cv gewoon zo snel mogelijk bal inleveren bij het middenveld em focussen op je nr 1 taak verdedigen.word ook tijd dat ze is keer naar een dortmund gaan kijken.die zijn constant in beweging die spelers.want nu spelen we geen fdb voetbal en daar word niemand vrolijk van.ja we klagen wel over nederland hoe slecht onze spelers zijn maar kijk is naar de selectie van ijsland die is nog 2 klasse minder en toch krijg je 2x pak slaag.

Heel dom maar geen rode kaart

4 september 2015 om 00:15

Echt wel! Slaande beweging is gewoon rood. Grens stond er met z'n neus bovenop. Hard en gemeen? Nee! Maar wel een slaande beweging, dus rood. Volgende keer in een luchtduel, met je elleboog een neus breken, dan krijg je misschien geel

Ik had Indi als niet zo hoog zitten maar nu heeft hij het helemaal verbruit, niet alleen bij mij, ook bij de bondscoach en zijn medespelers zo te zien. En terecht niet meer oproepen voorlopig, ik had Rekik opgeroepen als vervanger. Kongolo en Riedewald zijn verlossend en verfrissend voor mij en ik kan ook niet wachten tot Willems terug is, drie hele grote talenten in mijn ogen met ieder zijn kwaliteit. Zet Blind daarbij als LCV (niet als LB, dat is niet zijn positie) en je hebt de linkerkant van de verdediging staan. Rekik zie ik ook nog wel stappen maken en kan de concurrentie aangaan en ook Dijks ontwikkeld zich goed.

Lcv: Blind, Riedewald, Rekik
LB: Willems, Kongolo, Dijks

4 september 2015 om 07:36

Ipv rekiki van dijk en ik ben het met je eens. Rcv: de vrij, van beek en Bruma Rb: janmaat, verhaegh en bacuna(karsdorp en tete komen eraan)

Beetje hypocriet van Robben. Dit hebben we heb ook weleens zien doen bij een tegenstander. Robben heeft zelfs met z'n ploeggenoten lopen vechten op het veld.

4 september 2015 om 06:28

Ja en? Hypocriet of niet. Feit is dat het Nederlands Elftal deze wedstrijd verplicht moest winnen en dat Indi al in de eerste helft bewust Sigthorsson een mep gaf. Dan mag de aanvoerder van het Nederlands Elftal toch wel iets zeggen over deze hersenloze speler?

4 september 2015 om 10:17

Het een mep noemen is ook weer heel overdreven. Hij duwde hem met zijn arm in zijn nek. Het was geen klap of stoot in het gezicht, noch haalde hij uit met zijn arm.

Ja en? Als je het interview had gezien acteerde Robben de brave schoonzoon die er helemaal boven stond. Het is dus hypocriet wanneer je dit afkeurt terwijl je het zelf Vaak hebt gedaan op het voetbal veld.

5 september 2015 om 04:12

Robben is aanvoerder en hoort dit dan ook te zeggen. Hypocriet of niet.

En het was wel een mep, want Indi deed dit bewust. Het was n.l. niet zo dat de arm per ongeluk door de val naar achteren zwaaide. Het enige wat nep was was dat aanstellerij van Sigthorsson, want hij hij greep naar zijn gezicht waar hij niet eens geraakt was.

Beste bondscoach, De eerst volgende wedstrijden kan u makkelijk winnen. Stel gewoon het beste elftal op Cillessen Tete, De Vrij, Van Dijk, Blind Klaasen, Sneijder, Wijnaldum Depay, Huntelaar, Van Persie Dan moet het wel goed komen. Dank u voor uw aandacht.

4 september 2015 om 00:17

Van dijk, misschien achter de Vrij, kan ik inkomen maar je moet gewoon Kongolo/riedewald op LB zetten en Blind op zijn natuurlijke positie Lcv. Verder zou ik Promes opstellen ipv. van Persie, iemand met een actie.

4 september 2015 om 00:26

Zet spelers er in die op dit moment goed presteren.
Blind gewoon linker verdediger zoals bij United.
Riedewald speelde foutloos op linksback afgelopen weekend dus kan hij daar spelen.
Tete is ook in vorm dus gewoon de kans geven, slechter dan dit kan toch niet.
Wijnaldum is veel te traag, vertraagd het spel constant, helaas heeft Blind geen andere middenvelders geselecteerd.
Klaassen hoort niet als verdedigende middenvelder te spelen, er moet een keuze worden gemaakt, Sneijder of Klaassen.
Bij gebrek aan beter dus Anita op de plek waar Klaassen stond.
Depay moet meer op de flank staan, trok te vaak naar binnen toe en ging te vaak voor eigen succes, dat kan in een 4-4-2 maar nu moet hij gewoon in dienst van het team spelen.
En ja Narsingh hoef ik niks over te zeggen, zet daar Promes maar neer, die is in vorm.
Een andere optie is om met Van Persie, Depay en Lens te spelen en hopen op een individuele actie van een van de spelers.

Edit, in de opstelling dan Anita ipv Klaassen

Cillessen
Tete
De Vrij
Blind
Riedewald
Wijnaldum
Sneijder
Klaassen
Promes
Huntelaar
Depay
4 september 2015 om 02:05

Weer Sneijder , Wijnaldum en Klaasen op het middenveld? Het vond dat erg tegenvallen.
Ik zou in ieder geval Nigel de Jong op het middenveld zetten.

4 september 2015 om 06:33

Hoezo switchen we niet gewoon naar een soort 442.tete verdiend een kans en janmaat ook vdw heeft al ze krediet verspeeld speelt al jaren slecht. Gewoon 442 met 2 controleurs een links en rechter aanvallende middenvelder.cillesen op goal.verdediging blind (tot willems terug is) de vrij van dijk tete/janmaat. Cms sneijder en de jong.links aamvallend depay rechts wijndaldum.en voorin van persie die als trequarista om dost heen speelt.dost is momenteel in alles beter als huntelaar en hij presteerd wel bij zijn club op niveau.

4 september 2015 om 06:34

Als robben weer fit is speelt hij op rechts

Niet meer uitnodigen. Net als Van der Wiel. Als je niet serieus kan zijn voor Oranje donder dan maar op!

Heel dom, al mag je het niet de hele wedstrijd de schuld aan hem wijden, men staat met tien man en heeft de wedstrijd niet tot een goed einde kunnen brengen. ja het hele elftal is schuldig aan deze nederlaag. Martins Indi dupeerd het elftal maar nogmaals niet de hele wedstrijd.

Ik heb de wedstrijd niet gezien, omdat ik naar Turkije keek. Maar zo te lezen speelde van der wiel echt slecht. Wat ik raar vindt dat hij uberhaupt opgesteld wordt. Speelt bij psg niet, dus heeft helemaal geen wedstrijdritme. Wat kan dan zo een gast voor je betekenen? Zeker een rare keuze van de trainer.

4 september 2015 om 00:32

Ja rare keuzes. Van de vier verdedigers hebben vd Wiel en Martins Indi dit seizoen nog niet of nauwelijks wedstrijden gespeeld. En juist die twee zakken vandaag hard door het ijs.

Had dan Verheagh op rechtsback en Riedewald/bruma ipv Indi neergezet.

4 september 2015 om 00:56

Bruma speelt bij PSV elke wedstrijd maar bakt er he-le-maal niks van, bij z'n club al niet. Dus wedstrijdritme is ook weer niet heiligmakend. Maar waarom Van Dijk, Van Beek en Nigel de Jong er niet bij zijn is me een raadsel. Voetballend komen we er gewoon niet, zeker niet achterin. Zet dan verd#%mme gewoon echte kerels neer!! Klaassen al CVM, wat een interessant doenerij, proberen we het wiel opnieuw uit te vinden. Als je verdediging je zwakste linie is zet je De Jong er net voor

Bruno is wel een aardige gozer, maar als je zulke domme dingen doet ben je niet geschikt voor Oranje.

Heel simpel gewoon niet meer oproepen, zo onprofesioneel als maar zijn kan en laat het team en de trainer gewoon in de shit zakken.

Zo jammer voor Indi dit en vreselijk dom! Hij speelde eindelijk weer eens goed in oranje en verpest hij het op deze manier! Bij Porto is hij ook niet lekker bezig, dus zijn coach zou met deze beelden ook niet overtuigd zijn van zijn kwaliteiten. Voorlopig even geen interlands en daarna maar weer een kans

Ik hoop dat ze der snel uit ligt. Blind is het slechste wat ons kon overkomen. Ik heb me er al bij neergelegd. Geen EK Volgend jaar.

4 september 2015 om 06:21

Ik weet niet of jij de wedstrijd van gisteren hebt bekeken, maar volgens mij was toch echt Indi het slechtste wat ons kon overkomen.

------------------Tim Krul------------- VdWiel -- VanDijck-- DeVrij-- Blind ------------Sneijder -- Klaassen Promes ------------------------------Depay ---------------VPersie -- Huntelaar Dit is me wel een goeie toch? Een spits is toch wel wat banger voor Krul dan voor een Cilessen... Krul krijgt de beste spitse over de vloer dus hij verdient een plekkie! Als het goed verloopt dan kan sneijder lekker mee naar voor. Eventueel Klaassen verwisselen met NIGEL een BREKER!

4 september 2015 om 01:42

4-4-2 2 centrale middenvelders en 2 aan de zijkanten Promes en Memphis dus

4 september 2015 om 10:32

Vervang dan iig Vd Wiel. Slechtste speler gister (na BMI)

Nederland is gewoon een C klasse team met B spelers. Zij spelen schandalig slecht en dan nog altijd dat grootheidswaanzin met daarnaast de gegeil van de TV presentatoren en voetbal analisten, die met hun praatjes mensen willen manipuleren voor meer kijk cijfers. In Nederland praten we over third class spelers, alsof wij over Messi en Ronaldo hebben. Tegen dit soort teams moet je 5 keer scoren, met 9 man ofzo. Nederland heeft minder punten dan Israã«l. Exit voor NL aub, anders gaan ze ons voor schut zitten tijdens het EK.

Dat zegt de 'man van glas'. Gelukkig is Robben zelf van 'wereldklasse' vandaar dat hij die ene kans in de WK finale maakte....

Ach alles was gister dom die overtreding van Martins Indi, die tackle van van der Wiel en de wissels van Blind kan je ook als dom bestempelen. Als je moet winnen haal je niet je spits eruit maar ga je gewoon 333 spelen en dan maar een middenvelder opofferen voor een iets meer verdedigende middenvelder. Maar goed misschien was Riedewald en Tete wel beter om achteraf te starten. Martins Indi en van der Wiel is niet het niveau waar Oranje naar moet streven. Het gaat nog een hela karwei om te winnen in Turkije zodat je zo goed als zeker die derde plek veilig kan stellen. Dan heb je nog geluk met extra plekken voor het EK zodat je nog steeds kans hebt om je te kwalificeren. Maar op dit moment zie ik Nederland met Blind aan het roer niet winnen van Turkije.

Het is wel heel erg dom maar het is ook precies wat Kieft bij Pauw voorspelde de dag ervoor.
Samen met Youri Mulder. Wanneer de spanning zo hoog opgevoerd wordt doen sommige spelers domme dingen.

Daar is Robben zelf misschien ook schuldig aan.

BMI maakt om de zoveel wedstrijd van die rare overtredingen... Hij heeft duidelijk problemen om zich zich te beheersen en als een professional te gedragen. Zo een cruciale wedstrijd en het stond netjes 0-0, totaal geen reden om zoiets te doen...

Het was idd nie heel slim van indi, maar de inleiding van dit hele circus begint al bij het selectiebeleid. Het niet opstellen van wedstrijdfitte spelers, wat de oorzaak is van de penalty en de onnavolgbare wissels waarbij je met 4 man op 2 slitsen blijft staan en je spits opoffert. Gokt op diepgang terwijl die er tegen dit soort teams vrijwel nooit ligt en dan ook nog een indi die de emoties niet de baas is en zich laat gaan

Ik vond BMI sterk spelen, erg jammer dat hij het duel ontsierd met deze domme actie. Niet dat Nederland had gewonnen met 11, we creëerden uberhaupt niks, maar dan was er misschien niet verloren.

Daar sta je dan met je ervaring op de lcv positie en sla je met al die ervaring sigi op zijn achterhoofd. Team gedupeert maar gelukkig spelen we met ervaren vd wiel op rechtsback, die heeft zoveel wedstrijden gespeeld zoveel ervaring die maakt geen fouten? Nee de o zo ervaren vd wiel vond t nodig om in het strafschopgebied een sliding van achter in te zetten!

Ervaring is leuk, kwaliteit is het belangrijkste van alles! Ervaring word overschat, bij mij spelen de beste 11 of die nu 31 jaar of 19 jaar gemiddeld zijn!

Domme rodekaart en penalty. Depay weer teleurstellend. Hij moet echt op niveau komen, want dit is niks.

In welke situatie wij ons ook bevinden, Het is altijd mogelijk deze met een positieve houding te benaderen. Haha hilarisch medespeler te bestempel als domme jongen? 'misselijkmakend' die Arjen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 16
2203 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
V. van DijkVerdediger21
F. de JongMiddenvelder20
J. CillessenDoelman20
M. de RoonMiddenvelder20
G. WijnaldumMiddenvelder21
D. BlindVerdediger20
M. de LigtVerdediger21
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

1475 fans
Middenvelder, 35 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Bayern München 12 4 1 1
2017/2018 Bayern München 21 5 0 0
2016/2017 Bayern München 26 13 0 0
2015/2016 Bayern München 15 4 1 0
2014/2015 Bayern München 21 17 0 0
Laatste voetbalnieuws

Nijland blijft hopen op ‘absolute droom’ Robben: ‘Of het realistisch is?’

Arjen Robben is nog een wedstrijd speler van Bayern München, zaterdag in de bekerfinale tegen RB Leipzig. De 35-jarige vleugelaanvaller, die scoorde in de met 5-1 gewonnen kampioenswedstrijd van der Rekordmeister...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 25 mei
Tottenham Hotspur gaat zich binnenkort met negentig miljoen euro bij AFC Bournemouth melden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren