Heracles Almelo deelt FC Twente volgende dreun uit

Zaterdag, 29 augustus 2015 om 22:36Erik van Dam

FC Twente heeft de zwakke start van het seizoen 2015/16 niet weten om te buigen in de streekderby tegen Heracles Almelo. De zwart-witten waren baas in eigen huis, zaterdagavond, en boekten een verdiende 2-0 zege op hun aartsrivaal. Heracles heeft nu drie van de eerste vier duels in winst omgezet, terwijl FC Twente juist drie van zijn eerste vier wedstrijden heeft verloren. De druk op Alfred Schreuder blijft huizenhoog.

/

FC Twente had nauwelijks iets te vertellen in Almelo in de eerste helft. De thuisclub bewoog zich vrijelijk via Oussama Tannane en Iliass Bel Hassani en maakte het de buurman erg moeilijk. Bij een hoekschop in minuut twaalf gaf Wout Weghorst een eerste waarschuwing af door nipt over te koppen. De volgende kans was raak, zes minuten later: Bel Hassani maakte meters en schoot, waarna zijn schot van richting veranderde en Nick Marsman er niet meer bij kwam. Het leidde tot groot gejuich op de Almelose tribunes.

Heracles bleef bovenliggend, gesterkt door die 1-0. Tannane loste een schot in de handen van Marsman en in de laatste minuut voor rust probeerde ook Thomas Bruns het, maar opnieuw stond Marsman in de weg. FC Twente was alleen een keer gevaarlijk worden via Michael Olaitan, wiens kopbal in Bram Castro’s handen eindigde. Verder oogde het moeizaam en ongeïnspireerd bij de ploeg van Alfred Schreuder, die de druk op zijn schouders al maanden voelt. Ook nu was er weer kritiek te horen vanuit het uitvak.

/

In de tweede helft kwam er opnieuw niet veel voort uit het spel van FC Twente en moest het steeds opletten dat het niet tegen een tweede goal aanliep in Almelo. Marsman hield Bruns af van scoren en een scrimmage voor het doel van FC Twente leidde niet tot een goal, maar de 2-0 bleek toch onafwendbaar. Nadat Brahim Darri en Bel Hassani hun kansen nog hadden laten liggen, besliste Weghorst de wedstrijd in minuut 75. Bij een vrije schop van Mark-Jan Fledderus maakte de lange spits zich los van zijn bewaker en schoot hij, niet eens echt goed, de tweede Heracles-treffer binnen.

FC Twente boog het hoofd na die goal en speelde de wedstrijd gelaten uit. Dit seizoen haalde de club maar één punt uit de eerste vier wedstrijden en op Hakim Ziyech (twee) en Renato Tapia (één) houdt de productie ook niet bepaald over. Hoewel de clubleiding en de spelersgroep trainer Schreuder zegt te steunen, neemt de druk almaar toe. Nu breekt de interlandperiode aan en vervolgens komt Ajax op bezoek in De Grolsch Veste. Heracles kan achterover leunend genieten, voordat de blik op ADO Den Haag gaat.


Poll

Denk je dat Alfred Schreuder na de interlandperiode op de bank zit tegen Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

209 reacties (laatste reactie door ottofant)

Nou schreuder je moet stoppen op je hooge punt, dt lijkt me wel een mooi moment .

29 augustus 2015 om 22:42

Al die twente supporters die een paar week geleden zeiden dat top 3 realistisch is. Dat het ergste voorbij is. Tijd voor een reality check

29 augustus 2015 om 22:48

Daar heb ik me ook erg aan kunnen storen. Ik zette voorafgaand aan het seizoen in op 6-8. Maar als dit zo doorgaat wordt ook dat een kansloze missen.

29 augustus 2015 om 22:49

Realistisch is op dit moment rechtstreekse handhaving in de eredivisie. Vandaag verloren op strijdlust. Je mag toch verwachten dat schreuder zijn elftal met het mest tussen zijn tanden het veld instuurd, dat heb ik vanavond weer gemist. Hij zet zijn elftal gewoon niet op scherp, dat mag je hem gewoon aanrekenen, helemaal in een derby.

29 augustus 2015 om 22:50

Ik lees redelijk wat hier op vz, maar ik heb nog geen enkele supporter gezoen die zei dat twente in de top 3 eindigt. Wel een aantal top 5.

29 augustus 2015 om 22:54

Ik zie geen enkele speler van Twente die kapot is na de wedstrijd.dat neem ik ze zeer kwalijk . De wil om te winnen ontbreekt. En altijd excuses aandragen . Verbeek heeft gelijkt .heracles heeft met meer gif en inzet gespeelt.en dat is al vele wedstrijden lang.

29 augustus 2015 om 23:00

moet je voortaaan beter opletten, want er zijn er zat geweest die riepen dat twente top 3 zou halen

en mede door al zulk soort idiote reacties is het best grappig om te zien dat twente heerlijk op zn plek gezet wordt door heracles

ook verbaas ik me dat er zoveel mensen hier opt forum lopen te zeiken of schreuder, maar niemand commentaar heeft op de spelers of de beleidsbepalers

er wordt enkel gezeken op en gevraagd omhet hoofd van munsterman en schreuder

29 augustus 2015 om 23:18

Ik heb er ook veel van gezien en ook dat ze het beste middenveld van de eredivisie hebben haha. Jullie gaan gewoon spelen voor de plek 10-15

29 augustus 2015 om 23:19

hopelijk pakken ze de boel weer snel op want het ziet er niet uit wat ze nu laten zien

29 augustus 2015 om 23:24

Nou dat was een uitspraak van Ziyech. Ikheb geen enkele Twente supporter horen roepen dat ze t beste middenveld van Nederland hebben

29 augustus 2015 om 23:29

Nou, er lulden een hoop supporters hem na. En op zich zijn ze ook aardig, maar zonder strijd passie en beleving ben je makkelijk af te troeven.

29 augustus 2015 om 23:38

Reeel

Ik heb welgeteld 1 medesupporter zien roepen dat ze top3 eindigen. Maar fijn datje het bijgehouden hebt. Ben ook blij voor je dat je het grappig vindt.

Wat betreft Schreuder: als 99 procent vd twentesupporters schreuder weg willen hebben denk je dan niet dat dat ergens op gebaseerd is? Schreuder weet er in 2 jaar tijd geen team van te maken en laat dat nu net zijn taak zijn. Spelers verzaken ook en treffen ook blaam maar moeten goed gebruikt worden en af en toe de spreekwoordelijke 'schop onder de kont' krijgen. Schreuder blijft altijd als een zak hooi zitten.

Wij moeten naar deze rukwedstrijden kijken en niet naar een samenvattinkje ervan zoals jij. Ongefundeerd die mening van je.

Ik ben er weer goed ziek van. Mag je grappig vinden.

29 augustus 2015 om 23:48

twenteov,

haha ik lees je extreem gefrustreerde idd met een grote lach op mn gezicht

je medesupporters geven zelfs aan dat er een hoop geluld werd door andere supporters, maar agh dat kan je natuurlijk beter negeren als je je frustraties opiemand bot wilt vieren omdat hij de vinger op de zere plek durft te leggen

en mede door reacties als dievan jou is de twetne saga een steeds betere sticom aan het worden

30 augustus 2015 om 00:31

Reeel

Goed dat je daar voldoening uithaalt.

hierboven geeft 1(!) medesupporter aan dat er 'geluld' werd over 'het beste middenveld van nederland verhaal', niet over de eindklassering in de top 3. Maar agh, das bijna hetzelfde he?

Veel plezier met je sitcom, ik vrees dat die voor jou bijzonder leuk zal worden en voor mij niet. Zo realistisch ben ik wel. Succes ook met jouw club. Van mij mogen ze kampioen worden. Gun ik ze wel, zonder gekheid. Gek he, dat gunnen?

30 augustus 2015 om 01:05

Probeer je niet te veel aan te trekken van mensen die voldoening halen uit iemand anders zijn teleurstelling.

Anderzijds vind ik dat als je je dag, weekend of week laat verzieken door de nederlaag van je club goed zou moeten nadenken of dit spelletje je niet te serieus is geworden. Maar dat geheel terzijde .

Schreuder zou zelf op moeten stappen denk ik. Twente had vorig seizoen, maar ook dit seizoen nog een heel behoorlijk elftal staan. Desondanks spelen ze slap, saai en bagger! Hij krijgt ze niet aan het voetballen en het gaat ook niet snel gebeuren denk ik.

30 augustus 2015 om 03:52

twetneov,

ik heb twente jarenlang alles gegund en met veel plezier naar hun wedstrijden gekeken, ik had de hoop dat twente dmv goed beleid de vaderlandse top 3 had uit kunnen breiden naar een top 4 ( en dan doel ik o structureel meedoen om de bovenste plaatsen/de titel, niet een 4e plek op een all time ranking)

verder geef ik nergens aan dat ik voldoening haal uit de malaise bij twente, maar dat reacties als die van jou bij mij voor een lach zorgen en dat komt door de onwetendheid/domheid bij supporters als jij,niet door de malaise van twente, al ga je idd haast elke ronde hopen dat ze weer op hun broek krijgen zodat de enorm arrogante twente supporters zichzelf weer jan met de korte achternaam kunnen zetten

voor de realistische en fatsoenlijke twentesupporter vind ik het vervelend en als feyenoordfan weet ik precies hoe het voelt, maar ook dat een realistische kijk het leed een stuk kan verzachten en veel minder hoongelach oproept...

30 augustus 2015 om 03:57

spartaaajax,

waarom zou schreuder uit eigen beweging afstand doen van zijn toekomstige loon dat in de miljoenen loopt?

ik zou noit de toekomst van mijn gezin en mezelf opgeven omdat er een ste dronken onrealistisch mensen die totaal geen idee hebben van wat er achter de schermen allemaal speelt daarom roepen, jij wel?

sterker nog omdat hij zo verguisd wordt door de twentefans kan ik me heel goed voorstellen dat hij er alles aan doet de laatste cent van zijn contract binnen te harken

verder heeft twetne helemaal geen behoorlijk elftal, de achterhoede is hopeloos, ziyech is goed, maar kan het niet alleen en corono speelt alleen maar voor de bv corona...

30 augustus 2015 om 04:20

Laten we gewoon eerlijk zijn, wij als Twente supporters mogen allang blij zijn met rechtstreekse handhaving. De supporters die dachten dat twente wel even top drie zou spelen hebben of vorig seizoen compleet gemist of een gigantisch bord voor de kop.

30 augustus 2015 om 09:52

Inderdaad. Dat verhaal van beste middenveld kwam nota bene uit de mond van Zyech zelf.

30 augustus 2015 om 13:15

In een chaos zoals het afgelopen jaar was, presteert geen enkele trainer. Kijk bijv. naar Allegri bij Milan, daar was het ook een puinhoop. Hij werd 10e en ontslagen. Daarna gaat ie naar Juventus en wordt ie kampioen en haalt ie zelfs de CL finale. Het is niet eerlijk om Schreuder obv vorig seizoen te beoordelen. Het seizoen daarvoor werd Schreuder gewoon 3e overigens. Een topprestatie voor een club als Twente. Althans, dat vinden wij neutralen. In de grolsch veste denken ze nog steeds dat ze zich kunnen meten met Ajax, psv, feyenoord. Onzin. Dat is ook het probleem, het zijn een stel verwende kinderen die de realiteit al jaren uit het oog zijn verloren op de tribunes in Enschede

30 augustus 2015 om 13:44

Reëel

Onwetendheid en domheid van mij? Ik geef meermalen aan dat Schreuder er geen team van weet te maken en ik rep nergens een woord over top-3 oid. Daarbij geef ik aan dat dit een waardeloos seizoen wordt voor ons en ik probeer uit te leggen wat de rol vd trainer hierin is.
Vind ik vrij realistisch.
En begin jij aub niet over fatsoenlijkheid, jouw reacties in dit topic zijn verre van dat.

29 augustus 2015 om 22:44

Ben het met je eens dat de positie van Schreuder nu (bijna) onhoudbaar is. Maar even iets anders, Hakim Ziyech. Wat een voorbeeldaanvoerder hebben jullie! Een klasbak eerste klas, hartstikke jong en erg realistisch en nuchter in zijn analyses. Ik hoop voor jullie dat deze jongen nog een jaar bij Twente blijft en de ploeg op sleeptouw kan nemen.
Voor nu succes aan de Twentefans. een voordeel: erger dan dit kan niet

29 augustus 2015 om 22:51

Wat kan Schreuder hier aan doen? Hij heeft ie toch ook niet om deze situatie gevraagt. Supporters moeten realiseren dat het de komende jaren zo blijft

29 augustus 2015 om 23:41

Hij bouwt er in 2 jaar tijd geen team van en dat is juist zijn taak. Over wisselbeleid kan ik ook uren doorgaan maar daar heb ik gewoon even geen zin in

29 augustus 2015 om 23:49

Al die kritiek op Schreuder bah bah bah. Wat kan hij er nou aan doen dat hij op een zinkend schip zit met een team vol koekenbakkers die nog geen skippybal raken? En elke speler die nog een bal kan aannemen wordt verkocht. Uiteindelijk is Schreuder de gebeten hond van het financiele wanbeleid, twente heeft nog 3 fatsoenlijke spelers rond lopen en dat zijn Tapia, Ziyech en Corona en die zullen ook nog wel verkocht worden.

29 augustus 2015 om 23:59

Aldus een supporter van de club die op het eind van het seizoen nog ff de trainert moest ontslaan (net als dat ze vele trainers ontsloegen)

30 augustus 2015 om 00:24

@feyenoord RMA Wat is er met jou aan de hand ?? Zeker jullie afserveren van Gert Jan Verbeek zekers vergeten. Of een Erwin Koeman. Jullie mochten met dit soort trainers in het verleden wel eens fatsoenlijker omgaan. Helaas. Feyenoord supporter. Op jouw mening zitten we hier niet op te wachten.
Wij zijn klaar met Schreuder !

30 augustus 2015 om 01:17

Dat is leuk voor jou maar ik geef toch mijn eigen mening dat ik het onterecht vindt al die kritiek op Schreuder. Beetje zielig van je dat je Feyenoord er dan bij moet betrekken terwijl ik juist achter JULLIE coach sta. Al met al geef ik mijn eigen mening en hoef jij daar niet zo op te reageren

30 augustus 2015 om 01:36

Wat doet Schreuder zo goed dan waardoor je achter hem staat? Het kan tunnelvisie zijn hoor, maar ik zie niets positiefs..

30 augustus 2015 om 09:26

Hij geeft niet op en blijft strijdbaar dat is iets.....als zijn spelers dat nou over zouden nemen dan hadden ze wel wat puntjes meer gehad

30 augustus 2015 om 09:56

Nou, ik was gisteren in het stadion en zag en hoorde hoe hij de grensrechter uitschold. Daar lusten de honden geen brood van. Erg min. Voor de rest uiteraard prima speler, maar wel al een behoorlijk over het paard getild mannetje.

30 augustus 2015 om 10:37

@feyenoordrma
Waarom sta je achter een trainer die niet functioneert ? Dit is me onduidelijk.
Een trainer die de boel niet aan de praat krijgt is nutteloos. Misschien ben ik nog een stuk menselijker dan jij. Want wij lopen al 2 jaar naar deze prut te kijken. By the way, als je om je heen kijkt heb je eenmaal voorbeelden en daar kun je ook van leren.
Toen Verbeek in het nauw zat bij Feyenoord stond ik ook achter hem maar de beweegredenen van het Feyenoord bestuur begreep ik ook.het bestuur is wel eind verantwoordelijk. Niet de passant de Trainer.

29 augustus 2015 om 22:54

Inderdaad, snel Corona verpatsen, overschat spelertje, van dat geld Schreuder afkopen, Fred Rutten binnen halen en opnieuw gaan bouwen aan een team.

29 augustus 2015 om 22:59

Aan dit team valt niet te bouwen.. alleen maar middelmaat wat er bij Twente rondloopt.

29 augustus 2015 om 23:13

In godsnaam geen Fred Rutten. Krijg je hetzelfde geschuif

29 augustus 2015 om 23:44

Verbeek halen lijkt me beter. Als iemand is die karakter erin krijgt is hij het wel

29 augustus 2015 om 23:50

Niemand kan wat met het huidig team van twente. Al zet je er een koppel van Mourinho en Ancelotti dan nog lukt het niet

30 augustus 2015 om 00:21

Verbeek heeft op dit moment al een club.

30 augustus 2015 om 00:31

als er geld binnenkomt moeten daar eerst de openstaande rekeningen mee betaald worden e pas als er winst gemaakt wordt en die gaten afgedicht zijn/ er met alle schuldeisers betalingsregelingen gemaakt zijn en er nog geld overblijft kan twente eens na gaan denken of ze schreuder willen ontslaan of wat anders met dat geld willen doen

verder zou ik rutten zeker niet aanstellen, nu doen ze bij twente al alsof heel nederland/''de randstad'' tegen hun is en als rutten voor de groep komt te staan wordt dat nog erger, dan kan twetne beter een verbeek polsen

30 augustus 2015 om 00:21

Beste meneer van der Laan, wanneer neemt u zelf en het bestuur eens serieus ?? Dit kan toch niet meer ?? Zoveel credits geven aan een trainer ?? Ongehoord. Dit broddelwerk moet nu eens stoppen. Wat een ongelooflijke gezever van deze trainer. Veel respect had ik een lange tijd voor hem en uw beleid. Maar als wij zo presteren bij een baas dan was het al snel "zum ende".

Als u teveel last heeft van een lege portemonnaie haal dan Jan van Staa voor de klas. Ik denk dat hij voor weinig wel dit varkentje wil en kan wassen. Deze man heeft emotie en toont dit ook. Die gemaskeerde geblokkeerde Schreuder kunt u beter maar laten gaan. Ook al kost dit een paar cent.
Afschrijvingen heeft u vast wel eens vaker gedaan.

30 augustus 2015 om 00:34

tdirk,

als jij als externe geldschieter het geld voor het afkopen van schreuders contract en het aantrekken van een nieuwe hoofdtrainer beschikbaar stelt wilt dhr v/d laan daar zeker over na gaan denken, maar aangezien daar geen geld voor is en er nog heel veel schuldeisers zijn die een stuk hogere prioriteit hebben dan jou onderbuikgevoelens richt dhr v/d laan zich eerst op de haalbare dingen waar de organisatie sterker van wordt voordat hij jou naieve domme dromen gaat proberen te verwezenlijken...

30 augustus 2015 om 00:57

reeel,

ik denk dat jij mijn bericht niet begrepen hebt. Lees gerust nog eens door. Die van Staa is zo gedreven die doet het voor bijna niets. Je kunt ipv Schreuder nog beter niemand voor de klas hebben staan. Of wil jij liever wachten dat Twente na 10 wedstrijden nog steeds 1 punt heeft en dan pas een keer wakker worden wanneer je in de Jupiler Leaque speelt. Hebben we al eens eerder meegmaakt. Toen dacht ook niemand dat we zouden degraderen.

30 augustus 2015 om 03:26

ik heb je bericht heel goed begrepen, maat twente heeft geen geld om schreuder zn contract af te kopen, ook is er geen geld beschikbaar voor een nieuwe hoofdtrainer, ook niet als hij weinig loon vraagt

twente kan in de huidige situatie hooguit schreuder op non-actief zetten en een andere trainer, die in loondienst is en over de juiste papieren beschikt, doorschuiven naar het eerste

maar er zijn erg weinig mensen die hun ''zekerheid'' van hun huidige baan opgeven om hoofdtrainer te worden, zonder dat daar een passende loonsverhoging bij komt kijken

dan houd je de mogelijkheid nog om af te spreken dat in een nieuw contract als er weer financiele mogelijkheden zijn ''recht te trekken'', maar laat dat nou net de reden zijn dat schreuder zon duur en langlopend contract heeft

maar wellicht moet jij gewoon nog ff nagan hoe de financiele situatie bij twente is wat het inhoudt o onder curatele te staan...

30 augustus 2015 om 10:00

Fred Rutten en André Paus, echte Twente-mensen.

30 augustus 2015 om 10:29

Reeel

Ik hou er niet van om machteloos toe zitten te kijken. Om af te wachten. Om in slaap te vallen en als organisatie geen idee te hebben hoe je dit gaat oplossen. Dit is geen team om later pure degradatie voetbal te spelen. De club is belangrijker dan familie Schreuder. Een rijke bouwondernemer ene meneer Wessels woont om de hoek. Ook clubs als Feyenoord maakt wel eens gebruik van een "goede suikeroom".
Kortom om op je reet te zitten en je in te berusten is bij voorbaat kansloos.

30 augustus 2015 om 01:01

Munsterman is de grote regisseur van dit Twente ... Ik hoop dat iedere Twente fan dit goed voor de bril heeft ! Schreuder gaat nooit een contract ban 6 ton weggooien... Dat zouden wij ( u en ik€ pol nooit doen... Het bestuur van Twente moet nu ballen tonen en Schreuder ontslaan (verlies nemen) een goede trainer voor Twente zou Fraser zijn ...

30 augustus 2015 om 03:31

is niet mogelijk, behalve als een externe geldschieter het contract van schreuder afkoopt

enige mogelijkheid is schreuder op non-actief zetten en hem door blijven betalen terwijl je een andere trainer die al in dienst is doorschuift naar de positie van hoofdtrainer, maar wie wil zn relatief ''veilige'' baan als trainer bij twente inruilen voor de positie van kop van jut zonder dat daar een financiele compensatie( lees loonsverhoging) bij komt kijken

ook is de kans groot dat schreuder juridisch alles zal doen om de status non-actief aan te vechten als hij op non-actief gezet wordt

30 augustus 2015 om 05:30

Is de startopstelling zo slecht dan?

Zo niet, dan kun je beter de spelers ontslaan. Een andere coach zal volgens mij met dezelfde opstelling spelen en dus ook praktisch dezelfde resultaten halen.

30 augustus 2015 om 05:30

Is de startopstelling zo slecht dan?

Zo niet, dan kun je beter de spelers ontslaan. Een andere coach zal volgens mij met dezelfde opstelling spelen en dus ook praktisch dezelfde resultaten halen.

Verdiend gewonnen. Gefeliciteerd Heracles. Over Schreuder zeg ik niets meer.

Was te verwachten dit. Ik vond Van der Lely (rechtspoot!) op de linksback nog aardig spelen. En ook Ede lijkt mij wel wat. 28 jaar, een bal vast kunnen houden (wat de rest niet kan) en is aardig snel. Zal Schreuder nu ontslagen worden?

29 augustus 2015 om 22:51

Jopie22,

Welke wedstrijd heb jij gezien?
Van der lely was juist een van de zwaksten.

29 augustus 2015 om 22:56

Van der Lely liet zich van alle kanten dollen, die is er nog lang niet klaar voor.

Twente is een erg matige ploeg. Verslagen op strijd. Heracles meer de wil om te winnen.

29 augustus 2015 om 22:53

Uit deze matige ploeg valt anders genoeg te halen, maar meneer Schreuder haalt er niks uit.

29 augustus 2015 om 23:25

Grote ster Corona komt mog geen lantarenpaal voorbij er staat een lachwekkende clown in het goal en het centrale verdedigings duo is om te huilen. Guiterez raakt ook geen pepernoot ,Ziyech kan het niet alleen. Schreuder de schuld geven is heel makkelijk maar er loopt gewoon heel weinig kwaliteit rond een andere trainer zal het met dezelfde spelers niet veel beter doen.

Trots daw veur twente bint,
't moakt ons nie uut wat ie doar van vindt,
Lach ons moar uut dat dut ons nie wat,
Enschede is onze stad.

Laat ik maar niets over de wedstrijd zeggen.

30 augustus 2015 om 00:39

Haha

30 augustus 2015 om 05:31

Gelukkog was de weg naar huis niet zo lang.

Over twee weken tegen Ajax onderuit en dan wordt het rellen...

Bah

29 augustus 2015 om 22:44

Nou is Ajax ook niet zozeer in grootse vorm, maar Twente bakt er al helemaal niks van.
Een troost, directe degradatie is voor de Graafschap...
Het is te hopen voor Twente dat Corona en Ziyech nog blijven, anders wordt het een kansloos verhaal.
Schreuder is trouwens ook niet te benijden, toch denk ik dat het het beste is dat hij zelf opstapt als hij niet ontslagen wordt.
Een nieuwe coach kan voor een schokeffect zorgen.

29 augustus 2015 om 22:47

Ajax is niet in vorm maar wint elke week met ruime cijfers in de eredivisie. Het is te hopen voor twente dat ze niet in vorm komen. Anders wordt het in plaats van 0-2 een uitsag als 0-5.

29 augustus 2015 om 22:59

Corona gaat naar FC Porto en is al verkocht.
FC Twente zou ongeveer 7 miljoen krijgen.
FC Porto betaald maar 50% van de eigenaarsrechten, waarvan 30% naar Twente gaat en 20% naar de investeerders.
De overige 50% blijft in handen van de investeerders.

29 augustus 2015 om 23:00

Ajax pakt (ondanks niet altijd overtuigend spel) wel de beoogde resultaten, Rapid Wien nagelaten dan. Twente leek in de voorbereiding nog redelijk te kunnen spelen, op een klotepot tegen de Turken in Oldenzaal na dan. Maar de eredivisie zijn ze wekelijks minder dan de tegenstanders, alleen tegen PEC vond ik dat er meer in zat. Mentale weerbaarheid is ver te zoeken momenteel, dat zie je aan de gezichten wel. Probleem is dat ik (ondanks dat ik altijd achter Twente zal blijven staan) zelf ook erg moedeloos word van wat er zich nu allemaal afspeelt..

29 augustus 2015 om 23:01

Ruime cijfers is ook wat overdreven maar er wordt in ieder geval gewonnen.
Ik verwacht niet dat Ajax eroverheen walst, verwacht zelf een 0-1, 0-2.
Maar ik laat me graag verrassen.

29 augustus 2015 om 23:14

hahaha alsof corona dik 20 mln oplevert

wat een lulverhaal is dit bronloze verzinsel zeg...

29 augustus 2015 om 23:44

Een nieuwe coach zou er misschien ook een team van kunnen smeden. Zou ook wel eens lekker zijn

30 augustus 2015 om 09:54

Compleet vreemdelingen legioen geworden bij Twente. Geloof dat er gisteren 7 verschillende nationaliteiten in het elftal stonden.

Twente zou er goed aan doen om terug te gaan naar de roots. Spelers uit de regio halen die binding hebben met de club. Die wel het gras willen opvreten.

Het huidige elftal bestaat louter uit broodvoetballers die het geloof ik allemaal wel best vinden.

30 augustus 2015 om 14:31

Zoals Marsman, van der Lely en Ter Avest? We hebben ze wel, maar zijn (nog) niet goed genoeg.

Afgelopen met Schreuder, hopelijk. Verdedigend was het niets, aanvallend was het niets. Wederom terecht verloren vandaag.

Ik had al een nederlaag ingecalculeerd, maar op de manier hoe.. Heb er echt geen woorden voor. Schandalig gewoon. Volkomen kansloos. Geen kans gehad. Het was echt om te janken, nog slechter dan tegen Den Haag.

Wel complimenten voor Heracles, uitstekend gespreeld, 100% verdiend gewonnen

Simpel. Het antwoord is ja want er is geen geld om zijn contract af te kopen door dat belachelijke salaris voor een trainer van zijn kaliber.

Ja dit was te verwachten. Ploeg in vorm tegen een ploeg zonder vertrouwen. Heracles gaat lekker.

Heb er vorig jaar nog smakelijk om kunnen lachen maar nu begint het echte trieste vormen aan te nemen bij Twente. Persoonlijk gun ik dit geen enkele club. Hoe kun je zo ver wegzakken?

29 augustus 2015 om 22:46

Alfred Schreuder, Aldo van der Laan, Joop Munsterman en een vleugje grootheidswaan. Ideale recept voor mislukking op de lange termijn.

29 augustus 2015 om 22:51

Ja dat begrijp ik zeker, maar ik heb het niet helemaal goed uitgelegd. Naast al die problemen staat er in mijn ogen nog steeds een redelijk team. Ondanks dat de trainer ruk is, kun je nog wel vol inzet tonen toch? Wat ik bedoel is dat het lijkt of de fut totaal uit dit team is. Er zit echt niets in, totaal geen drang om iets recht te zetten.

29 augustus 2015 om 22:56

Nee sorry, is meer frustratie die ik even kwijt moet Passie is iets wat in de selectie niet bekend is, waarom dat er nu niet is weet ik niet, maar het straalt er vanaf dat de meesten met tegenzin op het veld staan. Waarom dit is weet ik niet, maar het zal ongetwijfeld een mengelmoesje zijn van de hele financiële troep en resultaten die echt compleet ruk zijn. Ikzelf als supporter word er een beetje weemoedig van, dus kan me voorstellen dat het voor die gasten ook in de koppies speelt.

29 augustus 2015 om 23:01

wellicht heeft een ahcterhoede die bij de gemiddelde pilsleague club geen basisplaats zou hebben er ook iets mee te maken

29 augustus 2015 om 23:14

Ben ik niet volledig met je eens, maar nog belangrijker: de basis (passie, inzet, vechtlust of welk etiket je er ook op wilt plakken) ontbreekt bij nagenoeg iedereen. De jongens die normaal mochten dromen van een plek in het elftal zouden juist meer strijdlust moeten tonen. Helaas, zit er niet in en dus valt alles even tegen. Proberen de rug te rechten de komende wedstrijden (al is Ajax niet je gedroomde tegenstander in een dip/crisis), we komen er echt vanzelf wel bovenop. Als het maar niet te laat is...

29 augustus 2015 om 23:19

wellicht is voor een ploeg als twente ajax juist wel de gedroomde tegenstander, niemand rekent op een fatsoenlijk resultaat, dus het kan alleen maar meevallen waardoor er redelijk vrijuit gespeeld kan worden

ook zal ajax veel aan de bal zijn en met genoeg ruimte achter de verdediging spelen, waardoor je lekker op de counter kan spelen

ook kan je van spelers die nooit bekend hebben gestaan om hun ''strijd leveren'' niet verwachten dat ze dat ineens wel doen als ze in een team terecht komen dat hopeloos draait en waar een heel aantal jongens ook nog boven hun niveau spelen

Twente is verdedigend misschien een van de zwakste club in de eredivisie. Hoe vrij Weghorst wel niet staat bij 2-0 is onbegrijpelijk. Ik hoop dat Twente niet paniekerig gaat reageren op de slechte start van het seizoen. En hierdoor Schreuder gaan ontslaan. Naar alles wat er is gebeurd bij Twente is hij zeker niet de schuldige.

29 augustus 2015 om 22:47

zeker wel, de onrust vorig seizoen met de financien kon hij niks aan doen maar verder zijn de tactieken wissels opstellingen wedstrijdinstellingen al jaren waardeloos onder hem( dit jaar vorig jaar en toen jansen op papier trainer was

29 augustus 2015 om 22:56

zou het niet gewoon aan de erg zwakke selectie liggen...

29 augustus 2015 om 23:04

Ik vraag het mij af. Bijzonder dat dit vorig seizoen ook werd aangehaald maar dat een Martina en Castagnios momenteel gewoon basis staan bij de nieuwe clubs. Ik zou het eerder op de trainee gooien die er anderhalf jaar niks van bakt.

29 augustus 2015 om 23:07

De hele financiële situatie heeft zeker wel invloed gehad bij de spelers. Verder zie ik niet al te gekke opstellingen bij Twente. Vandaag was bv Corona alleen maar bezig met zich zelf en niet met Twente. Vandaag hebben ze het verloren op strijd van Heracles. Op zich niet heel gek wat het is een Derby.

Als Schreuder wordt ontslagen zal het niet veel veranderen aan het spel. De verdediging is nog steeds heel zwak en hoe Marsman bij de eerste goal zat te keepen zal ik het maar niet over hebben....

29 augustus 2015 om 23:08

alsof castaignos en martina zo lekker speelden...

30 augustus 2015 om 11:48

marsman is erg zwak ja, maar gooi dan drommel erin. linksback is een drama ja, vverder heb je jongens als ziyech guti corona(was alleen met een transfer bezig maar dat kon schreuder wel beetje nagaan of wissel hem halverwege) tapia(nee natuurlijk zet je die op de bank en zet je tikkie terug mokotjo erin, elke wedstrijd is het harstikke slappe hap en dat heeft met de trainer te maken die er niet scherp opzet, dit jaar heeft het nog nergens naar geleken maar kijk eens naar het begin van ajax thuis vorig jaar waar twente erbovenop vloog tot de 1-0 en alles massaal inkakte, tactiek van schreuder die niet klopt. het wisselbeleid is om te huilen, bij een 2-1 achterstand in de 80ste minuut gooit meneer schreuder vd lely erin ipv van ter avest(tegen zwolle) bijv, hij gooit er bij een voorsprong van 1-0 bij wijze van een aanvaller in voor een verdediging de omgekeerde wereld.

30 augustus 2015 om 11:50

marsman keept al heellang zo slecht en dus moet de trainer ingrijpen, tuurlijk heeft het invloed gehad in de hoofden van de spelers de financien maar daar kun je niet alles aan afschuiven

29 augustus 2015 om 22:48

Nou als onze trainer al een taart van de tegenstander krijgt en dat andere clubs hopen dat ie blijft zegt dat ook genoeg. Spelers worden niet beter. Rare wissels.verschillende teamopstellingen enz.
Wat mij betreft mag ie vertrekken .
Heracles gefeliciteerd verdiend gewonnen

29 augustus 2015 om 23:03

nou start een inzameling zou ik zeggen, want zonder een externe geldschieter die schreuder zn contract afkoopt blijft schreuder lekker waar ie is

29 augustus 2015 om 23:15

Nou ik weet niet wat jij verdient Maar ik heb zo geen miljoenen om Schreuder af te kopen.
Betaal al een SCC kaart

29 augustus 2015 om 23:22

wat ik verdien heeft er niks mee te maken, verder hoef je ook bij mij niet aan te kloppen, want ik heb niks te klagen over schreuder

en ook zeg ik niet dat jij ff dat contract moet afkopen, maar dat je een inzameling moet starten als je van hem af wilt omdat twetne zonder externe geldschieter niet van schreuder af zal komen

majah je zal wel te gefrustreerd zijn om fatsoenlijk te kunnen lezen...

29 augustus 2015 om 23:28

Ook weer waar Heb inderdaad je post verkeerd gelezen
Ben niet meer gefrustreerdhoor Een paar biertjes doet wonderen

29 augustus 2015 om 23:49

aaaaaaaaaaah gefrustreerd en beschonken, vast gezellig bij jou thuis

30 augustus 2015 om 00:03

Nou van een paar biertjes ben ik niet beschonken Kom uit Twente weet je nog

30 augustus 2015 om 00:38

er zit een verschil tussen dronken en beschonken, als je al een paar biertjes op hebt zoals je aangeeft ben je gewoon beschonken

ook dacht ik dat daar grolsch gedronken werd ipv bier...

maar je leeskwaliteiten nemen behoorlijk af, (hoop ik) want als dit je normale niveau is krijg ik spontaan medelijden met je

aan de andere kant is het ontkennen van feiten iets, zoals je op deze site vaak zat kan lezen helaas, waar veel twentefans last van hebben

30 augustus 2015 om 04:00

verder is het natuurlijk heel erg domom te denken dat enkel een woonplaats er voor zorgt dat je niet beschonken/dronken kan worden...

30 augustus 2015 om 13:48

Nou ik ben blij dat jij zo n geweldig niveau hebt.jij zult wel nooit een post verkeerd lezen.
Ik wou alleen maar aangeven dat ik nooit lang gefrustreerd ben, Veel gevoel vpoor humor heb je dus ook niet. iK geef tenminste toe dat ik je post verkeerd gelezen had.

31 augustus 2015 om 09:36

Dat was een grapje maar misschien ben jij wel te dom om dat te begrijpen

Denk dat Ziyech misschien nog wel eerder dan verwacht wilt vertrekken zo. Vraag me af of er clubs voor hem bezig zijn.

Lekker team, dat Heracles. Zit iig passie en inzet in. Gefeliciteerd, terecht gewonnen.

29 augustus 2015 om 23:09

Dat wel maar elk overzicht ontbreekt daar. Ook bij Twente, maar daar ontbreekt dan ook nog de passie en inzet.

Zelden een wedstrijd gezien waar beide voorhoedes als een kip zonder kop alles alleen proberen te doen. Door de bizar slechte verdediging van Twente lijkt het dan bij Heracles nog wat maar die hadden met een greintje meer oog voor een medespeler gewoon 6, 7-0 kunnen winnen.

29 augustus 2015 om 23:30

Inderdaad, en met name Corona liep als een kip zonder kop voor eigen glorie te gaan. Heb me kapot geergerd. Tegen Groningen zag ik overigens veel perspectief in de verdediging en keeper, maar man man wat zijn die daarna ontzettend zwak!

Kom op gasten.
Eer herstel tegen Ajax, kan het mooier.
Twente komt er wel weer hoor, er is gewoon veel gebeurt de laatste tijd.
Kwaliteit zit er nog genoeg.
Volgende wedstrijd knallen en er is weer voldoende lucht.

29 augustus 2015 om 22:51

Blijft lekker dromen. Ik zie Twente in deze vorm echt niet van Ajax winnen. Er is geen zelfvertrouwen niets.ik hoop het maar .......

Er zal deze week echt gekeken moeten worden hoe de rust in de tent terug te krijgen is.
Het lijkt mij daarin onmogelijk om de trainer te behouden.
Maar ik denk dat men nu wel moeten incalculeren dat Twente een typische Feyenoord-traject moet ingaan.

De supporters moeten beseffen dat er komende jaren weinig te vieren valt en alleen maar investering in de club gedaan moet worden met jeugd om zoende jaren later weer de vruchten te kunnen plukken.

Heracles, proficiat, terecht Gewonnen. Laat schreuder trots wezen met zijn taart en zijn goede gevoel, kan de rest van twente zich dood ergeren aan deze zo veelste wan prestatie.

Laten we maar direct beginnen met marsman er uit en drommel er in, wat een grabbelaar is dat zeg, wordt met de week erger.

Ongelofelijk. Benieuwd wat alfredje gaat doen.

29 augustus 2015 om 22:52

Hij gaat weer een paar cliché -zinnetjes opdreunen, en denkt dat iedereen dat geneuzel wel accepteerd. En ik denk dat hij vanavond lekker zijn taartje gaat op peuzelen.

29 augustus 2015 om 23:02

Van mij mag hij in die taart stikken.. Niet letterlijk natuurlijk, denk ik..

29 augustus 2015 om 23:25

Volgens mij is het heel realistisch dat ik net al duizenden supporters die lulkoek wie schreuder niet meer slik. Ik verwacht ook geen wonderen, wel een team wat passie en beleving uitstraald. Zo ver kan skreuder ze niet motiveren. En veel slechchter kan een andere trainer het ook niet doen. Dit is de slechts presterende trainer sidnds issy ten donkelaar, en die is al 20 jaar vertrokken, dus die man krijgt wel een eerlijke kans.

29 augustus 2015 om 23:32

Voldoende aanknopingspunten, genoeg perspectief, sfeer in de groep is goed, we missen net dat beetje..... bla bla bla bla

Waarschijnlijk wel want ze kunnen zijn contract niet afkopen, of hij moet zelf opstappen..

En dan waren er nog mensen die FC Twente de vierde club van Nederland noemden. Na het financiele wanbeleid gaat nu het technische wanbeleid snoeihard door.

29 augustus 2015 om 22:57

Kwa begroting zijn ze nog steeds de 4e club van NL.

29 augustus 2015 om 23:18

De begroting zegt bij Twente helemaal niets. Het gaat erom of die begroting ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Dat is niet het geval zodat die begroting steeds lager moet worden bijgesteld. Het is niet voor niets dat Twente de jaarrekeningen heeft moeten corrigeren.

29 augustus 2015 om 22:58

Twente is op de europese ranglijst inderdaad nog de 4e club van Nederland(of 5e )maar dat telt nu niet
Je bent net zo sterk als hoe je op dat moment voetbalt. Feyenoord heeft enkele jaren geleden ook een hele moeilijke tijd gehad maar is nog steeds de 3e club van Nederland volgens mij

29 augustus 2015 om 23:00

Qua totale resultaten en stand op de ranglijst in de hele geschiedenis ook.

29 augustus 2015 om 23:04

Historisch gezien is Twente de 4e club van Nederland.

30 augustus 2015 om 10:07

Van oudsher zijn ze dat ook. Daarom is het ook zo krom dat Joop deed voorkomen of hij himself Twente naar boven had gebracht waar het voorheen ongeveer nummer 12 was (de woorden van Joop zelf). Hiermee wou de man louter accentueren hoe geweldig hij wel niet was en hoe waardeloos zijn voorgangers.

Wat ik me afvraag,en dit is echt serieus.
Twente heeft al wat miljoenen binnen geharkt,is er nou echt geen geld om hem te ontslaan? Twente heeft echt geen slechte ploeg,maar schreuder krijgt het echt niet aan de praat

29 augustus 2015 om 23:02

Nee FC Twente is nagenoeg failliet, en staat onder curatele van de Knvb. Ze mochten niet eens Europees voetbal spelen omdat dat te duur was. Hiermee hebben ze het Nederlands voetbal zwaar gedupeerd. Gezien het geld dat Schreuder als beginnend trainer zonder diploma's heeft verdiend bij Twente zou het hem sieren om zelf vanavond te vertrekken.

29 augustus 2015 om 23:37

Aldo wil denk ik liever zijn eigen centen terug krijgen dan dat hij voor het sportieve en attractieve gaat. Daarnaast is het ook de vraag of de KNVB instemt, omdat Twente bij elke uitgave boven de 50k nog toestemming moet vragen.

Weer een wedstrijd waar het aan Twentse kant ontbreekt aan passie en de wil om te winnen.
Tel daarbij de misser van Marsman in het begin waardoor Hercules makkelijk op de 1-0 komt en je speelt met dit elftal een verloren wedstrijd. En dat met toch wel een aantal goede voetballers.
Als dit zo doorgaat dan gaan we voor de plaatsen 15-18.

Hoe diep is deze gifbeker? Dit is slechts het begin...

haha schitterend dit voor heracles,

jarenlang als het lelijke eendje weggezet door twente fans, maar bij heracles zijn ze wel altijd zo slim geweest geld pas uit te geven als ze dat op de rekening hadden staan itt twetne

erg leuk dat de club met het beste beleid nu op de ranglijst en in de onderlinge confrontatie laat zien de enige echte club van twente te zijn

29 augustus 2015 om 23:12

Geniet van dit moment.

29 augustus 2015 om 23:41

Zou Heracles dan met hun gezonde beleid niet gewoon bovenaan moeten staan dan volgens jouw redenering? Vrijwel elke club heeft wel smetjes, behalve Heracles.

30 augustus 2015 om 00:42

ik heb het niet over de totale ranglijst van de eredivsie gehad, maar over de beste club van twente...

en er zit een groot verschil tussen een smetje en praktisch failliet zijn maar dat met leugens en bedrog proberen te verhullen als club

ook de reacties van twetnefans die de waarheid niet onder ogen durven te zien draagt niet bij aan een positief beeld over twetne

30 augustus 2015 om 00:59

En waarom zou dat niet nationaal moeten gelden? Omdat dat jou dan even wat minder uitkomt?

30 augustus 2015 om 03:33

omdat ik het over de beste club van twente heb...

30 augustus 2015 om 08:03

Ik trek het graag nationaal door.

30 augustus 2015 om 08:51

dan zijn dat jouw woorden, maar moet je niet doen alsof ik dat gezegd heb...

Marsman moet gewisseld worden wat is die onzeker, Hercales vol passie gespeeld en verdiend gewonnen.

29 augustus 2015 om 23:05

de hele achterhoede kan er niks van, marmsan isdaar geen uitzondering op, maar staat als lange tijdonder de lat omdat er geen betere keeper is

ben benieuwd wie jij dan onder de lat zou zetten...

30 augustus 2015 om 03:35

klopt helaas,

in de zeer magere jaren van feyenoord is het ook voor mij vaak niet leuk geweest om wedstrijden van mn club te zien en op den duur ging je naar het stadion zonder hoop op een overwinning, maar hoopte ik dat er niet al te dik verloren werd

Als Twente supporter moet je er gewoon van uitgaan dat je altijd verliest.
Kan het alleen maar mee vallen namelijk.

29 augustus 2015 om 23:07

Ik had een 3-0 overwinning voor Heracles voorspelt, maar toch viel het niet mee

Het begint gewoon zielig te worden, waar je elke wedstrijd denkt van 'slechter dan dit kan het niet', spelen ze toch elke wedstrijd weer slechter en slechter.

Ik vind dit oprecht sneu voor alle twente-supporters en voor de club twente. Het zit niet mee, en op deze manier zal er ook voorlopig geen verbetering aanwezig zijn. Waar ik mij als buitenstaander aan stoor, is dat gezwets van Schreuder: We gaan door, alles wat verbetert moet worden gaan we verbeteren etc etc.

Voorlopig maar ff niet meer praten voor de tv, want hij maakt zich volstrekt belachelijk.

Twente kan Ziyech maat beter nu nog verkopen. Van zijn marktwaarde blijft weinig meer over het komende seizoen.

30 augustus 2015 om 03:38

denk dat ze er idd verstandig aan doen ziyech nog snel te verkopen nu de prestaties van vorig seizoen evt gegadigden bijstaat, want een seizoen lang onderin spelen zal voor ziyech persoonlijk niet leuk en goed voor zn ontwikkeling zijn, maar ook zijn prijs drukken

verder is het ook in het belang van twente om zsm alle schuldeisers te betalen om ze iig de interestkosten te drukken en op die manier sneller weer in staat te zijn spelers te kunen kopen ipv dat ze net als feyenoord in de moeilijke tijden afhankelijk zijn van spelers die van hun werkgever weg mogen en een vader hebben die hun salaris wel wilt betalen

Wat zei schreuder in beeld na de wedstrijd toen verbeek langs liep. Je zag verbeek echt omkijken. Ben benieuwd of dat achterhaald dor iemand wordt

30 augustus 2015 om 00:18

verbeek moet daar ook niet gaan staan

Net terug van het stadion. Prachtig sfeertje, 3 punten, mooie wedstrijd wat wil je nog meer

29 augustus 2015 om 23:22

Geniet van dit moment.

29 augustus 2015 om 23:22

gefeliciteerd terecht gewonnen

Supporters hielden al protestactie doormiddel van vuurwerk.

Maarrrrr... maak geen vuurwerkgeluiden als uitsupporter want dat is te confronterend.

Als ze zelf protest houden met vuurwerk moeten ze niet klagen over te confronterend doe t dan zelf ook niet.

On: Twente daalt ver af en dat is iammer. Wanbeleid mag best gevolgen hebben maar dit duurt nu wel heel erg lang en dat is erg pijnlijk voor de supporters. Sterkte allen!!

29 augustus 2015 om 23:50

Aan 1 kant heb je gelijk
Maar degene die die vuurwerkgeluiden maken hebben maar 1 doel. namelijk Twente supporters en mensen uit Enschede ermee beledigen en dat is niet nodig.
Maar ja het schijnt een sport te wezen om andere supporters te beledigen jammer

29 augustus 2015 om 23:59

@ottofant. Het hoort ook niet en is ook beledigend bedoeld maar ik vind wel dt je als supporters zijnde dn zelf niet moet gaan protesteren met dat wat je van den ander niet wilt.

30 augustus 2015 om 00:06

Zoals ik al zei je hebt aan 1 kant gelijk En ik heb bij die geluiden ook geen medelijden met de supporters van Twente. Ik geloof niet dat er daar mensen wakker liggen van deze geluiden.
Ik denk meer aan de nabestaanden van deze ramp (en daar zullen inderdaad ook enkelen supporters van twente zijn)

Schreuder geeft aan zelf nooit weg te gaan. Dat belooft dan heel weinig de komende jaren voor FC Twente.

Er is niks wat Schreuder hieraan kan doen. Hij zit gewoon op een zinkend schip met spelers die nog geen skyppybal raken, en elke speler die nog een bal kan aannemen worden verkocht. En uiteindelijk is Schreuder de gebeten hond, een beetje unfair naar mijn mening

Het beste team heeft gewonnen. Heracles heeft een paar spelers met een sterke eigen wil, maar Stegeman krijgt het voor elkaar dat ze een team vormen met de wat minder goede spelers.

Twente daarentegen heeft aan de ene kant jeugdspelers die eigenlijk nog niet goed genoeg zijn, en aan de andere kant allerlei buitenlanders die niks met de club en regio hebben. Aan de financiele problemen en aan het feit dat Twente al jaren geen fatsoelijke doelman heeft kan Alfred niks doen, maar dat zijn spelers niet als een team spelen is hem wel aan te rekenen.
Het Twente van vanavond doet me een beetje denken aan NEC in 2013/14, maar dan met iets meer individuele kwaliteit.

Tsja en dan te bedenken dat je als Ziyech zijnde bij een club had kunnen spelen waar het wél goed gaat allemaal

Dik verdiende zege voor Almeloooo. En hoezo kan Schreuder hier niets aan doen. Je ziet duidelijk de hand v.d trainer. Een slappe zak en een waardeloze instelling in het veld! Flikker die Marsmann, Uvini eruit. Drommel en Anderson erin Laat Mokotojo bij gebrek aan beter linksback spelen en zet het mannetje met gif, Tapia er voor hem in. Zó moeilijk is het niet!

Die Marsman is nog een groter probleem dan Schreuder..al stelt hij hem wel op. Drommels in het doel..slechter kan niet. MarsmAN maakt het hele team onzeker..door zijn blunders gaat het lamme onzekere team geforceerd..dus slordig spelen. Dus Schreuder stap in de auto en neem Marsman mee.

30 augustus 2015 om 03:44

als schreuder een betere keeper op zou kunnen stellen zou hij dat zeker doen, maar twente heeft al langere tijd een keepersprobleem en door de financiele situatie en niet tijdig anticiperen is er geen fatsoenlijke keeper bijgekomen

ook de verdediging vind ik verschrikkelijk slecht en die combinatie zou elk team/coach opbreken

ook zijn hier en hoop mensen die roepen dat er vorig seizoen zo slecht gepresteerd is door twetne, maar als men de puntenaftrek ivm financiele malaise in gedachten houdt heeft twetne vorig seizoen helemaal niet zo slecht gepresteerd

maar waarschijnlijk zijn de mensen die hier geen rekening mee houden ook zo naief om te denken dat twetne afgelopen seizoen een titelkandidaat was...

Smit. En Almelo lachertje oprotten. Twente komt er wel

30 augustus 2015 om 00:11

gefrusteerd jongen drink dr een paar is mn advies het doet een hoop wonderen

wat wilt ze da
prachtig dit we hebben twente gewoon strak onder druk gezet en ze geen millimeter ruimte gegeven, ik vond droste vandaag erg sterk spelen zelfde geld voor mighty mike te wierik mooi dit. HAFC

Fc Twente supporters uiten ongenoegen bij FBK stadion,spelersbus keert niet terug!
Lees ik net op Tubantia,het schijnt dat de bus bij van der Valk hotel in Hengelo staat geparkeerd.
Tsjah,dit kun je verwachten.
Ik zag vanavond bij Fox een zielige/gebroken Alfred Schreuder zn cliche verhaaltje doen.
Dit vertel ik niet uit sarcasme,of ander gemeen gevoel,maar zo was het gewoon!
Ik hoop dat het allemaal goed komt met ons,we staan een na onderste.
Nu zal het best nog wel goed kunnen komen met ons Twente,maar op dit moment voel ik me klote......

Respect voor Heracles! Zijn uitstekend begonnen dit seizoen! Degradatievoetbal hoeven ze dit seizoen denk ik niet te spelen, als ik het spel bekijk. Plek 8 tm 12 is echt haalbaar voor ze! Met een beetje geluk Europees voetbal?

Jongens is het niet gewoon tijd om woutje brama terug te halen? Hij is eigenlijk alles wat Twente niet heeft. Harde werker, ervaring, niet zon technisch vaardige speler maar compenseert dat van nature met vechtlust. Daarnaast denk ik dat hij een perfect verlengstuk kan zijn van de trainer in het veld en ook zelf de lijnen kan uitzetten en niet bang is een medespeler te corrigeren. Qua salaris moet het ook wel te doen zijn aangezien er geen vraag is naar wout. Zeker als corona vertrekt morgen of overmorgen

30 augustus 2015 om 00:25

En oh ja woutje heeft de spierbal groot genoeg om de aanvoerdersband weer te dragen. Hoe zielig is het om ziyech steeds te zien kloten met die band omdat hij niet gespierd genoeg is..

ok schreuder is geen geweldige trainer maar de twente fans moeten echt rekening houden met mindere tijden. en dus ook hun verwachtingen van twente naar beneden bijstellen. ziyech en corona gaan wellicht ook nog weg dus het zal nog minder worden dan het nu al is. gewoon accepteren dat joop een te grote broek had aangedaan en dat twente nu weer een middelmatig clubje is.

30 augustus 2015 om 01:39

Met mindere prestaties kunnen we leven hoor. Maar dan willen we wel zien dat speler en trainer er alles aan gedaan hebben.

Heb maar een kwart van de reacties uit Enschede gelezen maar het genot is groot! Proost op onze Almelose trots, gewoon goed gevoetbald en er valt echt nog veel meer uit deze jongens te halen!

Laten we niet vergeten dat Schreuder ook weer goede dingen heeft gezien. Die vent is stekeblind of heeft geen verstand van voetbal. Schreuder bedankt maar het is tijd voor een trainer met hart voor Twente en niet voor een kippenboer uit Barneveld.

Met 1 woord te beschrijven!... HEERLIJK!!!!!

Rot op Twente fans met steeds maar weer naar Schreuder te roepen. Ga verhaal bij Van der Laan, Munsterman, Ten Hag en Trebbe halen. Dat zijn de hoofdschuldigen, die hebben er een enorme bende van gemaakt en hebben Russisch roulette met de club gespeeld, Ze hebben met hun volle verstand Schreuder een contract onder de neus gedauwd die hij gewoon niet kon weigeren. Ze hebben Plet, Breukers, Cabral en Rentla contracten laten tekenen voor een salaris waar ministerpresident Mark Rutten (na verluid meer dan € 500.000/jaar) de hik krijgt! Schreuder krijgt een stelletje aftandse buitenlanders in de mik gedouwd waar hij een team van moet smeden. Buitenlanders die bijna overal op een zijspoor zijn beland en er alleen maar zijn om hun zakken te vullen. Wat hebben zij met het Twentse sentiment en gevoel, Geen ene fuck!

Kijk dan naar Heracles, bescheiden, doen geen gekke dingen, betalen spelers na vermogen en denken na! Rekenen zich niet rijk en verkopen hun vermogen (spelers) niet aan een investeerder (doyen) die er enkel en alleen maar zelf beter van wil worden.

Ik weet wel een oplossing voor Twente, gewoon nog verder saneren, jeugd spelers inpassen (bij Heracles zitten er 4 in de basis die van de gezamenlijke opleiding komen) en gewoon de komende jaren heel rustig blijven en vooral niet te hoog van de toren blazen. Rustig blijven zitten Twente fans en vooral ophouden met blaaskaken en de clb uit Almelo kleineren! Want in de regio is nu even een andere club de baas.

30 augustus 2015 om 04:07

hele goede reactie en ik hop dat de door jou bedoelde twentefans je bericht lezen en wat met je terechte kritiek doen

30 augustus 2015 om 08:07

Supporters klagen om het voetbal. Ik zie in zijn post niets over de sport.

30 augustus 2015 om 08:54

dan behoor je zeker tot de doelgroep, aangezien het sportieve afhankelijk is van de rest...

30 augustus 2015 om 11:19

Dus.. met nog steeds de 5de begroting is er niets op de prestaties af te dingen? Als ik Schreuder hoor, dan hebben de spelers ontzettend veel plezier. Invloed van randzaken zal wel meevallen dan.

30 augustus 2015 om 11:20

wat wil je dan, voetbal zien met een bijeengeraapt zootje losers? Ook nog eens spelers die nog maar net bij de club zijn. Verwacht je dan een ingespeeld team? Heracles speelt met (behalve Droste, beste man van Heracles) met dezelfde 11 als vorig seizoen. Geeft de trainer de tijd en laat hem in alle rust een team smeden met de selersgroep die overblijft, maar heb vooral niet de illusie dat er een prijs is te winnen, dan moet je voorlopig maar even uit je hoofd zetten. Rechter rijtje een 10e tot 14e plaats.

30 augustus 2015 om 14:34

Geef de trainer tijd.... hij heeft al 1,5 jaar niets laten zien. Hoeveel tijd heeft hij nodig? En waarom doet hij totaal niets met de lering uit de voorbereiding?

30 augustus 2015 om 21:55

1,5 jaar in de ellende, waarbij de beste spelers verkocht moesten worden om het ene na de andere financiele gat te kunnen dichten. Heb je zitten slapen de afgelopen tijd kerel of ben je zo blind geworden en gewoon achter de meute aanloopt! Kom op zeg.

30 augustus 2015 om 05:37

Stok oud nieuws.
Er zijn trainers die zelf opstappen, maar dat is voor Schreuder ook teveel gevraagd.

30 augustus 2015 om 11:12

Stap jij op bij je baas als je een contract hebt tot 2018 voor meer dan € 650.000/jaar! Altijd zo makkelijk lullen, er zijn trainers etc.! Ja dat zijn over het algemeen trainers (hiddink, Advocaat) die hun zakken als enorm gevuld hebben! Schreuder komt net kijken, als hij zich met een 'fooi' laat afschepen is hij op termijn de lul. Welke club wil hem dan nog! Ga gewoon voor de hoofdprijs Alfred en laat je niet de kop gek maken door een stelletje idioten die maar één ding willen en dat is hem als schuldige aanwijzen.

31 augustus 2015 om 05:29

Daarom mag je wel zijn naam door het slijk halen.
Doordat er niks wordt gepresteerd maakt het contract belachelijk. Nu staat hij zelf nog meer voor lul als een paar maanden geleden maar zal er meer aan over houden. Een ordinaire zakkenvuller zonder prestatie curve..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Heracles Almelo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.NEC00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
F. WormuthUnknown
K. BuckerKeeper
N. BakboordVerdediger
N. FadigaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Heracles Almelo.

19 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Zondag 1 augustus
Erik Palmer-Brown heeft de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten in de Serie A. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren