Roda JC en De Graafschap strijden om krabbel van doelpuntenmachine

Dinsdag, 25 augustus 2015 om 08:04Daniel Cabot Kerkdijk

/

Cas Peters speelt binnenkort mogelijk in Kerkrade of Doetinchem. De clubloze aanvaller geniet al enige tijd interesse van De Graafschap, maar volgens Voetbal International zit ook Roda JC Kerkrade achter de 22-jarige aanvaller aan. Peters was vorig seizoen goed voor 23 Jupiler League-doelpunten namens FC Emmen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Bij welke club past Cas Peters beter?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

42 reacties (laatste reactie door 2op1)

Past gezien zijn roots in Enschede het best in de Achterhoek, maar als je zie hoe De Graafschap is begonnen aan het seizoen, zou ik eerder voor Roda kiezen.

25 augustus 2015 om 08:34

Als je de financiële situatie in Kerkrade kent, zou ik voor de Graafschap gaan.

25 augustus 2015 om 08:39

Jij kent de financiële situatie klaarblijkelijk ook niet. Door de verkoop van Anco Jansen is er gewoon ruimte voor een vervanger.

25 augustus 2015 om 08:52

maar jij bent niet echt op de hoogte hé vriend ?

25 augustus 2015 om 08:53

ook al gaat janssen niet , er is ruimte voor cas .

25 augustus 2015 om 08:56

De graafschap heeft financiele problemen hoor, roda weet ik niet

25 augustus 2015 om 09:03

het houd nog niet over , maar het ziet er langzaam aan beter uit bij roda , zeker als anco ook nog verkocht is .

25 augustus 2015 om 09:28

Is Jansen weg? En waar naar toe?

25 augustus 2015 om 09:56

Jansen staat in belangstelling van turkse 2e divisionist, bij een goed bod laat roda hem gaan

25 augustus 2015 om 09:58

janssen staat op het punt naar Turkije te verkassen , club weet ik ff niet , 2e divisie , hebben ook reis onder contract .

25 augustus 2015 om 11:24

Gaat nog weg , turkse club zou intresse hebben

25 augustus 2015 om 16:05

Oh vertrl jij eens wat over de graafschap
Ik ben zeer benieuwd

Cas is meer dan welkom en heeft niets te verliezen in Doetinchem. Contract voor een jaar met een optie voor nog een seizoen en een degradatieclausule en dan kan hij volgend jaar eventueel alsnog naar Kerkrade. Samen met Kabasele in de voorhoede, kan best wat worden.

Kunnen we Jozefszoon ook niet huren van Psv? Heeft bij PSV met Narsingh, Pereiro en Lestienne weinig uitzicht op speelminuten en is pas hersteld van een ernstige blessure. Verder nog een centrale verdediger erbij (jan Wuytens?) en dan denk ik dat de selectie wel rond is.
Ervaring erbij is wel broodnodig. Het zegt genoeg dat de derde keeper met zijn 28 jaar de oudste speler is.

25 augustus 2015 om 10:02

Dat 'ie bij degradatie naar Roda toegaat... Dacht het niet, het is nu of niet voor deze kerel. We hebben internationals in de spits lopen, hij mag er gerust bij, maar dan wel dit jaar nog.

Als hij komt krijgt roda een sterke aanval met Juric - peters en dan nog mischien Boakye erbij..

Het zal Boakye worden, of Cas Peters, lijkt me niet dat ze beide komen naar RJC

25 augustus 2015 om 09:55

Cas peters willen ze kopen van het geld waar Anco voor wordt verkocht. BOAKYE wordt gehuurd en bovendien zal roda nog 3 of 4 spelers verkopen/verhuren

25 augustus 2015 om 09:57

We gaan strijden om een plekkie in het linker rijtje !!!!

25 augustus 2015 om 10:00

cas peters hoeft niet gekocht te worden , die is vrij .

25 augustus 2015 om 10:03

Oja klopt. Ja dan kunnen ze cas een goed salaris geven, denk 2 x zoveel als bij De Graafschap

25 augustus 2015 om 10:54

eerst hebben we jaren geen spits en nu 3 van die beesten . volgens mij gaan we een mooi seizoen tegemoet .

25 augustus 2015 om 11:04

Een transfervrije speler kopen....eureka, je hebt het probleem gevonden waarom roda er financieel zo beroerd voor staat. :-)

25 augustus 2015 om 12:09

haha, bel collard meteen ook even op

beiden komen met de silva naar roda zoals het er naar uit ziet .

Boayke zit er al aan te komen. Desalniettemin zou Peters wel een leuke spits zijn voor Roda, alleen weet ik niet of hij een basisplek zal krijgen, dat valt nog te bezien. Wat ik aan de andere kant echter vervelend vind, is de hoeveelheid onwetende mensen op voetbalzone... Peters kost GEEN geld, transfervrij, alleen salaris! De financiële zaken zijn al aan het verbeteren, als dit niet het geval was hadden ze ook geen Juric met een salaris van 400k per jaar aan kunnen trekken! Op termijn (beginnende bij dit seizoen) wordt er al winst verwacht, dat is bij de gehaalde doelstelling, handhaving. Hoe verder omhoog, de beter de weg is die Roda lijkt te hebben ingeslaan.

Nog even terug naar Peters: al hij en Boayke komt, dan hebben we 3 spitsen van allemaal goed niveau, iedereen zal op een gegeven moment zijn kans gaan krijgen, of er gaat zelfs een 2/3 spitsen systeem gehanteerd worden, aangezien het middenveld sterk is en defensief gezien nog sterker voor een middenveld. Ben benieuwd, kan een mooi jaar worden.

25 augustus 2015 om 10:56

juric wordt betaald door nol . je moet er van uitgaan dat hij na dit seizoen weg is . daarom zou het mooi zijn als roda een optie tot koop zou hebben op boakey . dan staat je aanval van volgend seizoen al .

25 augustus 2015 om 12:13

Jaap, dat men op VZ niet zo goed op de hoogte is van financiën prima. Maar ben voorzichtig met te positief zijn over het beschikbare geld. Er staat nog altijd een behoorlijke huur achterstand en ook vorig jaar was het doel positief te draaien. Financieel hebben ze dit jaar ook alweer de eerste tegenslag gehad met een sponsor die niet kon betalen en persoonlijk schat ik Collard te hoog in dat hij dit niet wist. Die heeft gewoon gegokt en verloren. Vergeet niet dat hij al een jaar opzoek was naar een sponsor. Voetballend staat er nu wat op het veld, maar er moeten ook eens een paar centen komen die niet al 2x zijn uitgegeven.

Ja ik denk dat De Graafschap niet veel kans heeft. De enige kans ik denk ik als Boayke naar Roda gaat. Dan is hij sowieso de onbetwiste nummer 1 bij ons. En dan kan hij met een clausule na een jaar alsnog naar een andere club mochten we degraderen. Peters heeft trouwens al heel lang kunnen nadenken over DGS dus denk daarom ook niet dat hij nu zomaar komt.

Ik denk dat de graafschap meer van zijn niveau is.

Ben benieuwd. Denk dat je met Juric, Boakye, Peters en Gyasi/jansen een prima voorhoede zou hebben waarin je blessures en schorsingen prima kan opvangen. Daarachter heb je nog Paulissen, De Silva ( waarschijnlijk ) en Hyfte die ook weer meer naar achteren geschoven kan worden. Zo krijg je wel een lekker teampje waarin je veel kan afwisselen. Dat is wel eens anders geweest.

Ik zou geen van beide doen. Roda heeft Janssen en degradeert dit seizoen volgens mij ook weer en dit geld zeker voor de Graafschap.

25 augustus 2015 om 13:04

Roda heeft een alleraardigst team, dus degradatie is niet per definitie een feit. Daarnaast zal Jansen waarschijnlijk vertrekken naar Turkije.

Nogal off topic maar hoe gaat het met die Poolse spits die 2 jaar geleden zo uitblinte bij de Graafschap en waarom presteert Anco Janssen zo matig ?

25 augustus 2015 om 14:54

Janssen heeft er geloof ik gewoon geen zin in. Had waarschijnlijk ook meer verwacht van zijn overstap. Op het veld loopt hij erbij als het hem niets interesseert. Vorige wedstrijd tegen de Graafschap continue buitenspel. Dat had niks te maken met het scherp verdedigen van de graafschap maar gewoon het niet alert zijn. Het is een fijne voetballer normaal om naar te kijken, maar denk dat hij snel de overstap naar 2e liga in Turkije wil maken. Sportief gezien minder, maar misschien niet eens zo heel veel, hoewel je het zal moeten afwachten hoe Roda gaat presteren. Maar financieel waarschijnlijk wel een enorme vooruitgang. Niet iedere speler bij Roda krijgt namelijk via investeringsfondsen het salaris.

25 augustus 2015 om 15:19

Piotr Parszyszek is van De Graafschap naar Chartlon Athletic gegaan in de Championship. Hij is afgelopen seizoen uitgeleend aan Sint Truiden in de Belgische Tweede Klasse en is derde geëindigd en uiteindelijk met deze club gepromoveerd naar de Eerste Klasse. Hij speelde vrij veel in België en scoorde ook regelmatig (11 doelpunten). Blijkbaar niet genoeg om weer een kans te krijgen in de Championship, want is nu uitgeleend aan het Deense Randers FC in de Deense eredivisie.

Grappig deze reacties, waar baseert men op dat Roda degradeerd? Er zijn veel spelers vertrokken uit Kerkrade waardoor ruimte is voor versterkingen van kwaliteit. Als cas peters slim is kiest hij voor Roda, men is bezig om stabiel te worden als eredivisie club in Kerkrade.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Roda JC Kerkrade

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.FC Emmen4217
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
R. JensenVerdediger221
G. JoppenVerdediger220
R. de BoerKeeper220
S. MarzoVerdediger223
P. PflückeMiddenvelder228
N. VossebeltMiddenvelder222
A. AbsalemVerdediger220
Voor de complete selectie: Clubpagina Roda JC Kerkrade.

Nederland
3 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Maandag 17 januari
Chelsea heeft de kans om Layvin Kurzawa te contracteren laten schieten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren