Frustratie in Breda: 'Leek wel of we tegen een stel amateurs speelden'

Zondag, 9 augustus 2015 om
/

De nederlaag tegen FC Volendam is hard aangekomen bij de spelers van NAC Breda. De Brabanders begonnen het seizoen als favoriet voor de titel in de Jupiler League, maar daar was vrijdag nog niet veel van te bemerken. Nieuwkomer Ronnie Stam snapt echter niet waar de 1-4 vandaan kwam, zo vertelt hij in De Telegraaf.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

47 reacties (laatste reactie door gunther076)

Haha. Mooie opmerking als je met 1-4 thuis op je bek gaat.

9 augustus 2015 om 10:40

Dan was nac dus het meisjes B of het heren G-team

9 augustus 2015 om 11:11

Hij heeft het alleen over het eerste kwartier, maar jij hebt duidelijk alleen de titel gelezen in de jacht op de first post. On: bij een club als Feyenoord is nu een overschot aan aanvallers. Lijkt me dat je bijvoorbeeld daar een spits moet kunnen huren.

9 augustus 2015 om 11:26

Nac heeft het eerste halfuur 1 kans gehad tegen die amateurs. Tikkie breed tikkie terug vind ik nou niet echt geweldig.

9 augustus 2015 om 11:27

In het eerste half uur tikten ze op eigen helft de bal rond en Volendam vond het allemaal prima! Die stam moet eens heel snel zijn kop dicht gaan houden want hij loopt er rond as een misplaatste vedette en rolde 20 rondjes terwijl hij niet geraakt had en bij elk duwtje van een Volendammer stond hij met het schuim op zijn bek te hijgen om een kaart. De enige amateur ben jij stam, weggetikt worden door een ontmanteld team met 9 nieuwe spelers.

10 augustus 2015 om 09:58

Kijk wat jij zegt joh gek, Ronnie Stam heeft een pracht carrière gehad en mooie prijzen gewonnen. Respectloos knulletje die je bent. RKC zou een moord plegen voor zo'n speler alleen het probleem is niemand wil naar Rkc.

Jullie niveau was nog een stuk lager dus trek daar je conclusies is uit. Stuntman Ronnie stam met ze 3 salto's na die sliding.

Bah wat een arrogante reactie. Met deze instelling ben ik bang dat ze het nog erg moeilijk gaan krijgen dit jaar.

Lekker respectvol, als je met 1-4 op je k..... Krijgt. Dat doorrollen en proberen de tegenstander rood aan te naaien was dat ook al niet.

Ik wil net zeggen. NAC heeft 15 minuten gedomineerd, Volendam 60.

Laat ze nog maar een jaar extra in de JL blijven. Als je zo verschrikkelijk arrogant bent gun ik ze dat van harte. Volendam een stelletje amateurs noemen maar wel met 4-1 van ze verliezen.

Wat een achterlijke reactie van hem zeg. Met 1-4 verliezen en dan dit je strot uit durven krijgen. Verder snap ik niet wat hij bij NAC doet, hij was toch ooit 1 van de beste backs van Nederland? Dan ben je wel heel erg afgegleden als je binnen een paar jaar van de PL naar de Jupiler gaat en je bent pas 31...

Hij heeft helemaal gelijk. Ik zat ook in het stadion en Volendam had tot de 0-1 echt totaal niets in te brengen. Ze kwamen idd over als een stel niet afgetrainde amateurs, die Jack Tuyp met zijn dikke buik kan zo in ons team mee spelen. Als ten Rouwelaar niet blundert bij de 0-1 had NAC nog gewonnen ook...

9 augustus 2015 om 13:04

Ik bespeur hier enige frustratie kegens een fantastisch spelend Volendam. Succes dit seizoen, NAC!

9 augustus 2015 om 15:08

Want Ten Rouwelaar heeft geen buik?

9 augustus 2015 om 17:37

kenny van de weegschaal..?

Ik hoop voor Stam dat hij nog meer van dit soort wedstrijden speelt. Wat een belachelijke fopduik...en nu Volendam zo weg zetten....gaat goed met je?

wordt hier zo moe van he. kan niemand binnen Nac nou eens gewoon normaal reageren met respect voor je tegenstander en het puur bij jezelf te houden. En vooral gewoon bescheiden blijven!! zeker na al die wanprestaties van nac vorige seizoen, in de voorbereiding en nu weer in de competitie. De frustratie druipt er nu al weer vanaf na 1 wedstrijd en we zijn nog maar amper begonnen.

9 augustus 2015 om 12:15

Je hebt helemaal gelijk, maar dat is toch de Bredase mentaliteit. Een hoop poeha, maar niks presteren.

9 augustus 2015 om 14:08

Zo... Dus... Beetje hekel aan of afgunst naar Breda knul?

Bah wat een naar ventje is het toch. Beetje respect voor je tegenstander is op zn plaats al helemaal als je 1-4 op je broek krijgt.

Stam verstaat blijkbaar onder professioneel , hele vieze schwalbes maken en onder amateurisme effectief voetballen.

Natuurlijk speelt nac nu iedere week tegen een stelletje amateurs... begint een beetje naar te worden deze commentaren. Is het de trainer of aanvoerder niet dan wel meneer Stam.... ipv gewaarschuwd te zijn. succes nac

Belachelijke reactie, dit mag ie volgende keer voor zichzelf houden!

Ronnie maakt zich snel populair hier. Nu alleen nog een mediacursus volgen Ronnie.

Ga toch maar een keer reageren. Ook ik zat in het stadion en was verrast door het spel van Volendam. Ik weet dat ze vorig jaar dicht tegen de promotie aanzaten met goed voetbal en had verwacht dat we het zeer moeilijk zouden krijgen. Het eerste half uur hadden ze weinig tot niks in te brengen en als we nu eens een fatsoenlijke spits zouden hebben, dan was waarschijnlijk de wedstrijd al gespeeld. Maar dat hebben we niet, we hebben een vrij onervaren ploeg met jonge honden die nog niet weten wanneer te consolideren. Vanaf het moment dat we met 10 man speelde, ging het gelijk op, totdat Volendam scoorde en de koppen gingen hangen. Stam spreekt de waarheid, maar het zou hem wel sieren als hij dat met respect zou doen.

9 augustus 2015 om 11:29

Wat heb je aan een spits als je 1 kans creëert?

9 augustus 2015 om 13:06

Super prestatie van Volendam, zijn hun complete aanval van afgelopen seizoen kwijt ook nog eens muhren aan het begin van het seizoen. NAC moet zich diep schamen en zeker stam met zijn belachelijke uitspraken.

1-4 op je broek krijgen tegen een stel amateurs.. maargoed nac speelt natuurlijk ook als een veteranen team dus in dat opzicht was de schade nog beperkt.

Ach, NAC wordt toch fluitend kampioen, daar is iedereen toch wel van overtuigd neem ik aan.

9 augustus 2015 om 11:40

Weet niet waarom je dat denkt, maar ik denk dat ze het heel moeilijk gaan krijgen.
Denk dat ze het zwaar gaan krijgen met vooral go ahead, maar hoop ook dat sparta weer een keer mee gaat doen.

9 augustus 2015 om 11:53

Ervan uitgaande dat je sarcastisch bent, zal het idd niet vanzelf gaan. Denk dat sommige onderschatten hoe vervelend de Jupiler League kan zijn. Kijk maar naar Roda en RKC vorig jaar. Onbekende, gemotiveerde tegenstanders, de uitwedstrijden tegen de beloftenteams op troosteloze locaties.... Daarbij vind ik NAC ook niet een elftal hebben waarvan je meteen zegt dat ze zo goed zijn. Bedoel, keeper die er weinig van bakt, matige backs, een kaartenpakker op het middenveld en geen spits. Vleugels zijn wel prima maar het echte exceptionele zit er niet. Kan nog wel eens gaan tegenvallen voor Nac. Hoop het niet voor ze, NAC mag wat mij betreft z.s.m. weer terug in de Eredivisie.

9 augustus 2015 om 18:49

enk dat de grootste tegenstander komend seizoen de club zelf en het verwachtingspatroon wordt. overigens door de club, lees trainer en spelers, veroorzaakt wordt. daar uitspraken zoals nu door stam.

Niet echt slim van Stam. NAC is al huizenhoog favoriet voor de titel. Door dit soort opmerkingen wordt de druk alleen maar groter. NAC kon thuis tegen Volendam ook al niet omgaan met de druk, dus moet je de druk vooral niet hoger gaan maken.

Nou volendam is voor de thuiswedstrijd verderop in het seizoen ook weer tot op het bot gemotiveerd.

Dat NAC kampioen wordt, lijkt me helaas een feit. Waarschijnlijk is de wedstrijd verloren door een rode kaart. Maar wat een arrogantie!!!! En bijzonder onprofessioneel! Maar dat past wel bij de beeldvorming die veel mensen over de club hebben.

Voor de supporters, geen reden tot paniek. Gewoon verloren door een domme rode kaart!

9 augustus 2015 om 14:42

Een elftal, waarbij een negentien jarige voetballer eruit gestuurd wordt en dan helemaal op tilt slaat...???
Nee NAC wordt de nieuwe Sparta en zien we voorlopig niet meer terug in de Ere-Divisie.

Die man heeft wel erg veel zelfvertrouwen, als je de tegenstanders waarvan je net thuis met 1-4 bent afgemaakt amateurs noemt ...

Haha inderdaad... of Volendam deed Nac gewoon denken dat het een makkie zou worden, maar toen sloeg Volendam toe. Mentale kwestie en 15 minuten is nog geen 90. Beetje respectvol over de tegenstander praten mag trouwens ook wel... Meneertje Stam is terug in Nederland en denkt dat hij grote man is, omdat ie FA cup achter zijn naam heeft.. overigens ook een hele snuggere opmerking van hem dat men zegt dat je een goede spits nodig hebt om kampioen te worden? Ehm.... ja..... logisch toch?

Tja ronnie, een potje voetbal duurt 90minuten minimaal

9 augustus 2015 om 17:33

Haha jullie hebben de wedstrijd niet gezien 30 min gedomineerd klopt wat stam zei alleen net de hele tijd buitenspel dus geen tikkie breed. Wij supporers waren verbaasd net een stel amateurs volendam. Maar toen de rode kaart, nac had nog steeds het betere spel 1e helft. 2e helft was een hele andere volendam kunnen totaal niet opbouwen maar counterde goed omdat nac veel te aanvallend speelde ze moesten eigenlijk blij zijn met gelijk spel maar wilde persee winnen voor eigen publiek. Dom maar goed volendam zal bij de eerste 5 eindigen dus zie geen problemen voor nac komt goed met dit elftal

voor de wedstrijd kende hij de toto divisie niet, ik denk dat hij nu wel weet dat het 'm moeilijker afgaat dan dat ie verwacht had, zeker met zo'n keeper in de goal die je afgelopen vrijdag ook weer 2 tegengoals kost..

Ik als Roda-fan weet hoe moeilijk het kan zijn in de JL. De verwachtingen zijn torenhoog, iedereen gaat ervan uit dat je iedere wedstrijd wel eventjes zal winnen. Dat brengt veel druk met zich mee, waardoor bij de minste of geringste tegenslag een heel stadion zich tegen je kan gaan keren. En juist dát is wat je moet zien te voorkomen, anders ben ik bang dat NAC een rommelig seizoen tegemoet kan gaan. Ik hoop van ganser harte dat NAC promoveert, want met zo'n achterban hoor je in de eredivisie thuis.

Wat ik persoonlijk niet begrijp is dat NAC verder is gegaan met Maaskant. Ik vind hem maar een toneelspeler, die te koop loopt met zijn gespeelde liefde voor Nac. Hij heeft het weten te brengen alsof NAC is gedegradeerd ondanks zijn aanwezigheid, terwijl hij voor veel onrust zorgt. Dat hij daarna het publiek voor zich heeft weten te winnen, vind ik heel apart!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. VenemaAanvaller134
H. VisserUnknown
H. DoganAanvaller123
S. van HooijdonkAanvaller128
N. OlijKeeper140
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

Nederland
2 fans
Verdediger, 36 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 2 december
Barcelona is geïnteresseerd in de diensten van Felipe Augusto. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren