Kalezic haalt oude bekende met PSV-verleden naar Roda JC

Vrijdag, 7 augustus 2015 om 06:45Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 06:51

Roda JC Kerkrade heeft met Farshad Noor overeenstemming bereikt over een eenjarig contract met de eenzijdige optie vanuit de club voor nog een seizoen. De twintigjarige middenvelder trainde al vanaf het begin van de voorbereiding mee met de A-selectie van de Limburgers en kwam ook in actie in verschillende oefenwedstrijden.

/

Noor doorliep de jeugdopleiding van PSV en heeft de voorbije twee seizoenen in de Jupiler League gespeeld voor Jong PSV. Daarin kwam de middenvelder tot 67 wedstrijden en 3 doelpunten. De Afghaanse Nederlander is een oude bekende van hoofdtrainer Darije Kalezic, die de Eindhovense beloften leidde en nu voor de selectie van de Kerkradenaars staat.

"Noor is een talentvolle speler, die een goede indruk heeft achtergelaten in de voorbereiding", zo vertelt algemeen directeur Wim Collard via de officiële kanalen van Roda. "Onze technische staf is overtuigd van zijn kwaliteiten en daarom hebben we hem ook een contract aangeboden."


Poll

Een goede zet van Roda JC Kerkrade


Gerelateerd

Meer sportnieuws

15 reacties (laatste reactie door domineedirksen)

Offtopic: Was er niet een paar jaar geleden bij NEC ook een talent met de naam Noor? Hij was erg goed in die tijd en eigenlijk nooit meer wat van gehoord.

7 augustus 2015 om 06:52

Nafarone Foor bedoel je? Die speelt er namelijk nog steeds..

7 augustus 2015 om 12:23

Foor zoals aangegeven werd ja. Was een heel getalenteerde speler op de rechtsbuiten positie toen. Later naar 10 gedaan en is een beetje stil gaan staan in de ontwikkeling. Vorig seizoen speelde Foor als controleur en heeft weer grote stappen gezet, volgend seizoen verwacht ik weer veel van hem.

Heeft mij tijdens de voorbereiding positief verrast. Goede speler voor Roda!
Nu vandaag nog even Monteyne en Juric.

Flink wat oefenpotjes gezien en daarin is Noor op verschillende posities ingezet. Viel steeds positief op een van de beteren in de voorbereiding met flink veel inzet. Goede aanwinst wel nog steeds betreurenswaardig dat er nog steeds geen van de twee beloofde spitsen is...

7 augustus 2015 om 10:20

Palacios is toch aangetrokken? Dat is er al een. Wellicht niet van niveautje wereldklasse maar hij is wel voor het eerste elftal bedoeld.

Blattler is voor de beloften dus die telt niet echt mee.

7 augustus 2015 om 10:42

Palacios is al aangetrokken voor de belofte van een defensieve middenvelder die er inmiddels is Griffiths en twee spitsen gedaan werd. Er komen dus nog twee aanvaller bij vandaag definitief aan of afhaken van Juric en wellicht ook nieuws over de tweede naam

Prima speler voor Roda! Alleen die positie is niet nodig, daar is al dubbele bezetting.nu Juric nog!

Wanneer komt er eens een spits? Veel vrienden wachten dit af voordat ze een seizoenskaart kopen. Of is er weer bestuurlijk een en al mis, directeur op vakantie in de transferperiode etc. Cecilia is van het niveau Fortuna, daar kan je niet mee aankomen. Al jarenlang is er geen spits en Collard ligt lekker op het strand zonder eerst wat fatsoendelijks aan te trekken.
Tegen Aachen heb ik hem live gezien, jongen met veel inzet.

7 augustus 2015 om 14:31

"collard ligt lekker op het strand zonder eerst wat fatsoenlijks aan te trekken. " Dat is de mooiste zin die ik in tijden heb gezien, eerlijk, was ie bewust of niet? Heerrlijk

On: Roda is misschien nog niet goed genoeg maar heb je de selectie van De Graafschap gezien? Je hoeft je nog niet heel veel zorgen te maken...

7 augustus 2015 om 14:51

Helaas geeft dit wederom het amateurisme van het bestuur van Roda JC aan. In een interview met Kalezic in de VI gaf hij dit een dikke week geleden aan: " Een zucht. Intern kunnen veel zaken niet worden afgehandeld omdat driekwart van het personeel op vakantie is, inclusief enig directielid Wim Collard. Midden in de transferperiode. Weer een zucht. Kalezic heeft ook nog niet in zijn gewenste formatie kunnen oefenen, omdat hij geen spits heeft. ".
Geen zorgen? Iedereen maakt zich zorgen om Roda, behalve het bestuur. Vorig jaar werd Bart Biemans de topscoorder van de club in de Jupiler League.
De enige spits die we hebben is Cecilia die vorig jaar 1 doelpunt maakte in 20 wedstrijden in de Jupiler League.

7 augustus 2015 om 16:05

Dat is wel erg amateuristisch ja... Maar die zin van jouw was wel echt lachuh

Heb hem in de voorbereiding zien spelen, prima speler voor Roda. Werkte hard en leek gretig. Middenvelders zijn er op dit moment genoeg, nu nog werk maken van een spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Roda JC Kerkrade

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.FC Emmen4217
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
R. JensenVerdediger231
G. JoppenVerdediger230
R. de BoerKeeper230
S. MarzoVerdediger233
P. PflückeMiddenvelder239
N. VossebeltMiddenvelder232
A. AbsalemVerdediger230
Voor de complete selectie: Clubpagina Roda JC Kerkrade.

3 fans
Coach, 52 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 22 januari
Ajax laat Nicolás Tagliafico onder geen beding op huurbasis naar Napoli vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren