Fenerbahçe belde ex-zaakwaarnemer Casillas elke dag: ‘Ze wilden graag’

Maandag, 13 juli 2015 om 00:00Daniel Cabot Kerkdijk

Iker Casillas gaat voor minimaal twee seizoenen bij FC Porto aan de slag, maar tal van clubs hadden de doelman ook graag ingelijfd. Volgens Ginés Carvajal, de ex-zaakwaarnemer van de Spaans international, was Fenerbahçe uit Turkije sowieso een van de belangstellende clubs. De keuze van Casillas viel echter op de aanbieding van FC Porto.

/

“Giuliano Terraneo, de technisch directeur van Fenerbahçe, belde mij bijna elke dag, sinds een maand”, verzekert Carvajal. “Hij wilde weten tegen welke voorwaarden Casillas kon worden overgenomen. Maar ik bleef maar zeggen dat ik zijn zaakwaarnemer niet meer was. Dat drong maar niet tot hem door.”

Real Madrid ontvangt niks voor de overgang van Casillas, daar het de club was die de nog twee jaar doorlopende samenwerking graag wilde verbreken. De 33-jarige doelman wilde in principe zijn resterende salaris van in totaal 24 miljoen euro netto blijven verdienen, ook als hij naar FC Porto zou gaan. De Portugese club kon echter maar tot tien miljoen euro gaan en zodoende gingen de laatste gesprekken over het resterende bedrag. Casillas heeft, naar verluidt, uiteindelijk een bedrag van 8,5 miljoen euro laten schieten en de rest komt de komende twee jaar voor de rekening van Real Madrid.

Iker Casillas hield het niet droog bij zijn laatste persconferentie als speler van Real Madrid. #naarfcporto #emotioneel #icoon #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) elPoll

Denk jij dat Iker Casillas zijn loopbaan bij FC Porto afsluit?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door mehmetopuz38)

Hehe onze mooie snorremans toch, neemt geen genoegen met een nee. Maar beter dat Casillas niet is gekomen, het zou wel erg luxe zijn om Volkan en Casillas te hebben als je kijkt wat ze zouden verdienen. Volkan pakt al 2.5 miljoen euro net per jaar, ik denk dat Casillas veel meer zou vragen.

Nu hebben we mooi Fabiano en Ba gehuurd voor naar verluidt beiden anderhalf miljoen euro. Zo kan je voor andere posities meer uitgeven

13 juli 2015 om 00:53

Hij neemt niet genoegen met een nee, maar snapt dus niet dat hij de EX-zaakwaarnemer aan het bellen is. Wat een grap hahah

En dan zeggen ze dat real hem gwn weg deed.... ze helpen hem juist en dat verdoent respect! Ze wouden het beste voor hem en dat was spelen. Ze hadden het ervooe over om hem gratis te laten gaan en zelfs salaris mee betalen. Echt Respect voor Real!

13 juli 2015 om 00:09

Geen respect voor Real een legende weg willen doen. Zeker bij iemand als Casillias doe je dat niet. Perez moet er zo snel mogelijk uit want hij maakt de gpede reputatie van Real Madrid kapot.

13 juli 2015 om 00:41

Casillas is niet met respect behandeld, dat doet Real met meer spelers niet.

13 juli 2015 om 02:44

Het was of 8 miljoen betalen en wegwezen of nooit spelen en 24 miljoen betalen.

Dan lijkt het voor Real dat de eerste optie veel goedkoper is of niet soms.

Haha! Ome Terraneo was weer hard bezig alleen dit keer geen succes. Maar blijft een top directeur

Terraneo is net als mij een echte Kayserili. Hij weet maar van geen ophouden. Dayi buyuksun! (Je bent groots) on: jammer dat Casillas niet bij Real bleef. Toch echt de laatste grote legende die daar actief was. Porto heeft een hele grote transfer gemaakt.

13 juli 2015 om 00:20

Kayserili maar je bent voor Fener terwijl jullie zelf een mooie club hebben?

Porto is aardig bezig op de transfermarkt. Eerst Imbula en daarna Casillas, nu nog een vervanger voor Martinez en ze worden waarschijnlijk kampioen in Portugal.

13 juli 2015 om 00:26

Ik ben voor Fenerbahce en net zoals ik voor Fener ben, ben ik ook voor Colo Colo uit Chili. Dat ik uit Kayseri kom wil niet zeggen dat ik verplicht Kayserispor moet aanmoedigen. heb sympathie voor beide Kayseri clubs maar daar blijft het bij. Zo zijn veel Turken trouwens. Behalve als je uit Trabzon, Izmir, Bursa of Eskisehir komt.

13 juli 2015 om 03:20

Dan ken je Izmir duidelijk niet. Genoeg Izmirliler die naast Altay/Göztepe/Karsiyaka ook een Fenerbahçe, gs of bjk steunen.

13 juli 2015 om 18:39

Ik ben half Kayserili daarvan ook 38 haha.

Niet normaal eigenlijk he.....die bedragen die er hier genoemd worden. 24 Miljoen netto in 2 jaar voor een keeper. Oh ja en die 5,5 miljoen betaald Real zo maar effe zonder dat ie bij hun nog onder contract staat. Wij komen met onze Nederlands clubs hier nooit meer bij in de buurt, nooit.

Als het Fener ook nog eens na nani en Rvp, Iker te halen zou het echt een sterk team worden.
Off: weet iemand toevallig wanneer de PL weer van start gaat?

Ahahaha muhtar! Wat een TD. Zo zie je maar wat 1 persoon wel niet teweeg kan brengen. Casillas had niet misstaan bij ons sterrenassamble hehehe. Toch hoopte ik constant op ospina. Misschien volgend jaar.

13 juli 2015 om 00:28

Als je de hand van een meisje gaat vragen, doe dat dan met deze Terraneo. Waarschijnlijk neemt hij ook je schoonzusje en schoonmoeder mee.

13 juli 2015 om 00:46

Een en al bluf! Bel dan zijn echte en nieuwe zaakwaarnemer op. Bellen voor lucht, haal je geen spelers binnen.

13 juli 2015 om 01:35

De telefoons van de zaakwaarnemers van nani en RVP gingen wel over

Hij heeft vast geïnformeerd en volgens mij loopt deze gast de boel gewoon aan te dikken.

Als hij toch naar een Europese subtopper was gegaan, dan liever naar Fenerbahce. Denk dan een team met Nani, Van Persie en Casillas meer kijkers trekt dan Casillas, Martins Indi en geen Jackson Martinez meer.

13 juli 2015 om 00:29

Nou, het blijft wel Porto hoor. Spelen jaarlijks in de Champions League. Trekken toch echt wel meer kijkers dan Fenerbahce. Maar ook mede door het feit dat de Portugese liga wel buiten Portugal te zien is en de Turkse alleen in Turkije. (Voorlopig)

13 juli 2015 om 00:37

Lig TV heet het toch?

Nee Fener is in mijn ogen bezig met iets moois. Voor mij is het in ieder geval leuker en meer de moeite waard om Fener te volgen. Klinkt misschien hypocriet, maar ik zou vooral willen zien hoe Nani en Van Persie het doen bij Fener. Zij hebben naar mijn mening geen eerlijke kans gekregen bij United, en vooral bij Nani valt er nog van alles uit te halen. Met Casillas erbij zou het allemaal nog leuker zijn, maargoed dat ik mijn persoonlijke voorkeur.

13 juli 2015 om 00:46

Haha mooi om te lezen dat United fans zo meer sympathie krijgen voor Fenerbahce. Nani had inderdaad nog een paar kansen kunnen krijgen bij Utd. Mensen roepen hier en daar dat ook hij uitgeblust is. Maar dat is de standaard routine geworden bij spelers die naar Turkije trekken. Nani gaat hele mooie dingen laten zien. En als Van Persie fit blijft, dan zijn we gewoon kampioen.

13 juli 2015 om 00:53

Ach Fenerbahce heeft wat goed te maken met de fans en dat lukt ze ook redelijk met deze transfers.

Ik ben, als supporter van Galatasaray, eerlijk gezegd wel jaloers op Fenerbahce op het moment. Echter kijk ik meer uit naar onze nieuwe tenues met de 4e ster. En ik hoop natuurlijk dat wij ook een paar nuttige transfers doen. Maar het gaat in ieder geval een mooi seizoen worden. Op dit moment geef ik Fener de meeste kansen voor de kampioenschap. Niet alleen door deze transfers maar ook omdat ik verwacht dat ze gemotiveerder zullen zijn.

13 juli 2015 om 00:57

En die 4e ster is dan weer iets waar wij jaloers op zijn. Maar die van ons zal er ook uiteindelijk komen. Dankzij deze aankopen ga ik zelfs voor oefenwedstrijden zitten alsof het een competitie wedstrijd is. wordt een vermakelijk seizoen met al deze namen.

13 juli 2015 om 03:22

Naar mijn mening is Nani nog ver van uitgeblust, en kon Van Persie nog nuttig zijn voor United. Nani is een gevoelsmens, geef hem het vertrouwen en hij betaalt je met gemak terug. Ik denk trouwens niet dat elke United fan er zo over denkt. Ik ben meer van de oude stempel, al ben ik maar 21 ;p

13 juli 2015 om 00:36

Waar heb jij het over? Porto heeft nog altijd beter materiaal. Aan het einde van de transferperiode heeft die club weer drie/vier groeibriljantjes uit Zuid-Amerika klaar staan

13 juli 2015 om 00:39

Ik denk toch dat gearriveerde namen meer kijkers trekken dan groeibriljantjes hoor. Het heeft allebei wat moois, maar mensen kijken toch echt liever naar grote namen, dan naar spelers die nog gekneed moeten worden.

13 juli 2015 om 00:42

Kwestie van smaak. Ik kijk naar het team dat beter speelt en in dit geval is dat Porto. Daar zie je spelers ook doorgroeien, dat vind ik als liefhebber leuker om te zien. Maar ieder zijn meug

13 juli 2015 om 00:48

Hoe weet jij nou hoe Fener speelt ? Dat weet niemand... We hebben een nieuwe trainer en een nieuw elftal.

13 juli 2015 om 00:48

Porto is inderdaad een fantastisch model. Hele leuke club om naar te kijken. Al gaat mijn voorkeur in Portugal uit naar Sporting. Die hebben de beste academie.

13 juli 2015 om 00:50

Goede td zeg, alleen jammer dat ie de hele tijd het verkeerde nummer belde....

13 juli 2015 om 00:51

Klopt, ik redeneerde naar afgelopen seizoen. Maar zou het heel knap vinden als Fener het niveau van Porto haalt. Dan zouden ze kwartfinale CL moeten halen.

13 juli 2015 om 00:56

Als Fenerli geef ik toe: willen wij Porto inhalen, dan moeten we nog veel, heel veel brood eten en melk drinken. Porto staat lichtjaren voor op welke Turkse club dan ook. Geldt ook voor Benfica.

13 juli 2015 om 03:26

Ik zou dr ook van houden om naar Porto te kijken als de competitie wat meer tegenstand zou bieden, maar daar zijn er maar 3 alleenheersers. Ik weet eerlijk gezegd niet welke van de 2 competities sterker is, maar dan ga ik toch af op de grote namen. Nani heeft bij Sporting laten zien dat hij nog lang niet uitgeblust is, mits hij het vertrouwen krijgt, dus ik verwacht wel wat van hem bij Fener.

13 juli 2015 om 00:48

?? Porto is vele malen sterker dan de turkse clubs, ook met het materiaal wat ze nu binnen halen. Het is altijd afwachten hoe het gaat lopen. Ik begrijp het enthousiaste over Nani en van Persie, maar ze moeten het maar laten zien.

Nu even terugkomend op het topic: waarom huur je Fabinho als Volkan eerste doelman blijft :s

13 juli 2015 om 01:05

De vraag is: waarom stuur je Mert weg als je Fabiano als vervanger haalt?

13 juli 2015 om 01:10

Ik snap er niks van. Volkan is een vriendje van de voorzitter toch? Die maakt denk ik alleen plaats voor een doelman van echt hoog niveau zoals een Muslera bijv. Waarom stemt Fabiano dan in met een reserverol? Of zou de nieuwe trainer hem wel gewoon op doel zetten, maar wat doet Volkan dan? Gaat hij klagen bij de voorzitter haha. Ik voorzie nog problemen hierin, jij?

13 juli 2015 om 01:21

Fabiano is gehuurd met optie tot koop. Na de Bayern nederlaag zagen ze het niet meer in hem zitten bij Porto. Volkan is inderdaad een vriendje van Aziz Yildirim. Komt van de tribunes van Fener dus heeft hij bij de harde kern ook stevig krediet. Het is gewoon zonde dat hij geen professioneel is. Als hij elke wedstrijd keept zoals in de derbies en hij zich weet te gedragen, is het de beste keeper in Turkije. Maar geen een speler is groter dan de club. Mocht Fabiano hem uit de basis tikken, dan moet ook Volkan zijn reserverol kunnen accepteren.

13 juli 2015 om 01:27

Oké, maar het moraal van mijn verhaal was dat Fener Nu bijna twee gelijkwaardige doelmannen heeft, dat zorgt in de meeste gevallen voor frictie.

13 juli 2015 om 01:28

Mert is al 26 en het spuugzat om al jarenlang de stand in van Volkan te zijn. Geef die jongen is ongelijk. Geweldige keeper in potentie, maar zou ook dit seizoen niet de kans krijgen, terwijl die het vorige seizoen al moest kriigen. Gelukkig drong dit hem eindelijk door en vertrok hij (had zelfs eerder moeten vertrekken).

We hebben nu in de naam van Taskiran een heerlijke keeper onder contract staan. Waarom niet hem laten keepen, heb je meteen een keeper voor de komende 10 jaar en laat je Volkan banken.

13 juli 2015 om 01:33

In de meeste gevallen ook voor concurrentie. Ze zullen elkaar scherp moeten houden. Ik voorzie niet echt problemen.

13 juli 2015 om 01:35

Robin Hood. Inderdaad. Mert had allang de kans moeten krijgen. Mensen waren van mening dat hij te onzeker was. Maar Volkan begon ook ooit zo. Ik verwacht dat Erten Ersu nu wel verhuurd zal worden. Fenerbahce heeft al jaren een luxe probleem met de keepers. Daar zit het wel goed.

13 juli 2015 om 03:35

Volkan kan het niveau makkelijk aan in principe, hij moet alleen niet het gevoel krijgen dat hij onvervangbaar is. Dat is met Fabiano redelijk gelukt, ik zie op de trainingsfoto's van de FB Facebook pagina dat hij al flink is afgevallen. Ik verwacht een droomseizoen voor Volkan.

Aziz Yildirim heeft nog pas gezegd dat als hij Volkan wilde vervangen hij wel Casillas gehaald zou hebben. Casillas werd aan ze geboden maar ze weigerden. Echter wilde ze concurrentie voor Volkan en daarom hebben ze Fabiano (ex-keeper Porto) gehaald. Dus welke van deze 2 verhalen zouden nu kloppen?

13 juli 2015 om 01:06

Denk eerder dat Casillas bedankte voor Fenerbahce. Tenminste dat zegt mijn gevoel.

Dit is wel een beetje amateuristisch van Terraneo. Je wilt Casillas, maar je belt de verkeerde persoon. Na een keer kan je toch wel even checken of je de juiste persoon belt?

13 juli 2015 om 03:36

Sommige spelers hebben meerdere zaakwaarnemers dacht ik, misschien geloofde hij hem gewoon niet en wilde laten zien hoe graag hij hem wilde.

Om eerlijk te zijn had hij toch op deze leeftijd naar Fenerbahce kunnen gaan. Volgens mij kun je bij Fenerbahce meer verdienen dan bij Porto. Dat weet ik niet hoor maar dat denk ik maar zo. Maar nu Casillas naar Porto gaat wat voor gevolgen heeft dat voor de andere keepers? Zoals Helton die ook al bijna zijn eindstation heeft bereikt. Zou hij terug naar Brazilie gaan? Maar ook Ricardo Nunes die ook al 33 is, En Andres Fernandez die 28 is en wel ergens eerste doelman moet zijn op deze leeftijd. En het zelfde geldt voor de 26 jarige Turkse doelman Sinan Bolat die moet ook eerste keeper worden ergens. Dus ik verwacht dat dat na deze transfer minstens 2 of 3 keepers gaan vertrekken. En ik verwacht ook niet dat Casillas zijn carriere afsluit bij Porto ik denk dat hij na 2 jaar nog even flink gaat cashen in de zandbak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fenerbahçe


729 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Attila SzalaiVerdediger130
F. KadıoğluMiddenvelder132
Luiz GustavoMiddenvelder111
M. ÖzilMiddenvelder114
A. BayındırKeeper100
B. Osayi-SamuelMiddenvelder101
M. ZajcMiddenvelder102
Voor de complete selectie: Clubpagina Fenerbahçe.

Brazilië
0 fans
Middenvelder, 30 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Deinze 14 0 3 0
2019/2020 KV Oostende 10 0 0 0
2018/2019 AA Gent 1 0 0 0
2016/2017 AA Gent 24 4 6 0
2015/2016 AA Gent 35 3 5 0

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren