Update: Naam Ajax-doelwit op jeugd-EK in Tsjechië lijkt bekend

Zondag, 21 juni 2015 om 17:00Gijs Freriks • Laatste update: 17:08

Marc Overmars was zaterdag aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen Tsjechië en Servië (0-4) op het EK Onder-21. De directeur voetbalzaken zat volgens journalist Ondrej Novácek waarschijnlijk op de tribune voor Jan Kliment, die drie keer scoorde.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zou Jan Kliment een goede aanwinst voor Ajax zijn, denk je?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

102 reacties (laatste reactie door jouses)

Hij speelde echt een goede wedstrijd tegen Servië en misschien dat het wel wat is voor Ajax.

21 juni 2015 om 15:00

Ik ken de speler niet, maar 'm gelijk te kopen na 1 wedstrijd is geen goed idee.

21 juni 2015 om 16:14

Wie zegt dat dit de eerste keer was dat ze hem bekeken? Misschien zitten ze er wel nav scoutingsrapporten?

Was heel even bang dat Overmars dit zei.

21 juni 2015 om 13:06

Haha idd, maar nu hij hrt zegt is het iig veelbelovend

21 juni 2015 om 13:12

2 doelpunten in 15 wedstrijden in de Tsjechische competitie, klinkt als echt iets voor ajax

21 juni 2015 om 13:21

Als rechtshalf

21 juni 2015 om 13:22

Dan staat hij op een andere positie. Lezen.

21 juni 2015 om 13:22

Tja, dat werd ook gezegd over Milik. Die had dacht ik ongeveer dezelfde statistieken. Maar goed, 2 doelpunten in 15 wedstrijden is niet iets waar Ajax voor moet gaan.

21 juni 2015 om 14:24

In Nederland scoren spelers zoals Alonso Alves, Vleminckx, Demouge, de Jong en zo zijn er nog wel een hoop spelers te noemen die het verder nergens laten zien.

21 juni 2015 om 14:33

Is voor een rechtshalve toch helemaal niet slecht

21 juni 2015 om 16:24

Flasher, makkelijk hoor. We kunnen ook genoeg spelers noemen die het niveau wereldklasse zijn of zijn geweest met Suárez, Ibra en van Persie om maar wat te noemen.

21 juni 2015 om 17:33

De tijd waarin Ibra en van Persie hier speelde is al weer even geleden, toen speelde Ajax/psv Cl en hadden ze wat meer te vertellen dan nu Europees...

21 juni 2015 om 17:34

Bovendien. Er zijn meer spelers op te noemen die hier makkelijk scoren en vervolgens totaal mislukken in het buitenland. Een Luuk de Jong heeft helemaal niks laten zien in Duitsland en Engeland en scoort hier lachend weer veel. Zegt genoeg toch. Niet dat het erg is. Milik scoorde ook weinig en liet hier zijn klasse zien + in het Poolse elftal scoort hij ook aardig veel de laatste tijd.

21 juni 2015 om 17:38

van Persie ging dacht ik op zijn 21e naar Arsenal. Dat is jonger dan de meeste talenten die tegenwoordig vertrekken, dus het is niet zo dat zij nou die grote impact hadden. Wie zegt dat een Achabar niet de volgende v Persie is? Of Zivkovic de nieuwe Ibra? Ik acht die kans niet heel groot, maar voor hetzelfde geld zitten we over 10 a 15 jaar precies hetzelfde te zeggen.
Overigens spelen zowel Psv als Ajax (al is het voorronde) CL. Al hadden ze zoals je zegt toen meer te vertellen dan nu.

Ajax wordt ook in verband gebracht met twee spelers uit Paraguay. Een middenvelder en rechtsbuiten/spits Diaz. Diaz werd pas ook in verband gevbracht met Roma, maar die treuzelen erg. Toen werd ook al aangegeven dat Diaz anders in overleg ging met een Nederlandse club, wat Ajax dus schijnt te zijn. Voor beide spelers zou in totaal zo'n 5 miljoen betaalt worden. Chelsea scheen ook achter Diaz aan te zitten of hebben gezeten. Kortom, nu ook weer geruchten over deze twee jonge spelers; Overmars lijkt nog zoekende, maar waar blijven de beloofde ervaren spits en linkercentrumverdediger? We hebben in principe middenvelders genoeg en ja, aanvallend kan er eventueel nog een spits en/of concurrent voor El Ghazi bij, maar Marc moet zeker niet vergeten om nog een goede verdediger ergens vandaan te toveren..

21 juni 2015 om 13:29

Heitinga en Dijks. Meer verdedigers komen er waarschijnlijk niet bij. Linksback: Dijks , viergever en eventueel riedewald. Lcv: heitinga, viergever en riedewald. Rcv: Veltman, vd hoorn en ook heitinga waarschijnlijk. Rechtsback: Ricardo en Kenny. Alle posities dubbel bezet. Yes voornamelijk met middelmaat, maar ik kan me niet voorstellen dat Ajax nog meer verdedigers aan gaat trekken. We hebben zelfs meer verdedigers dan middenvelders. Daar waar iedereen zegt dat het op 't middenveld druk is. Ik denk dat er alleen aanvallers worden gekocht. Aanvallers die broodnodig zijn. Als je Ajax heet en je 13 wedstrijden of zo in de ED 0 of Max 1x hebt gescoord, dan ben je beschamend slecht bezig.

21 juni 2015 om 13:38

Boilesen vergeet je maar gewoon? Die is nog steeds niet weg en zal, zolang hij geblesseerd is, ook niet zo 123 vertrekken.. Daarnaast is het logisch dat je meer verdedigers dan middenvelders hebt als je 4(!)33 speelt....

21 juni 2015 om 14:09

Vooruit en Boilesen...
Maakt het nog duidelijker of wat?

Ja oke, maar je snapt mijn punt toch?? We zijn dubbel bezet en naar mijn mening hebben we dus ook nog eens genoeg verdedigers. Veel middelmaat, maar ja hun kosten ook velen euro's.

21 juni 2015 om 14:47

Ik kom nu tot 8 verdedigers voor 4 posities. Op het middenveld hebben we Sinkgraven, Gudelj, Andersen, Klaassen, Serero, Bazoer, Schone en in principe ook Riedewald voor 3 posities. En dan komt er in die linie de komende tijd ook nog eens beter talent aan in de vorm van Van de Beek en Nouri. Kortom, daar is het echt overvol. De verdediging is dubbelbezet, ja ook druk, maar zeker niet zo druk als het middenveld. Jij doet echter net of de verdediging de volste linie is, maar aangezien we er daar wekelijks eentje meer opstellen dan op het middenveld, valt dat nog best mee. Daarbij zijn Boilesen, Dijks, Riedewald, Heitinga, Tete en Van der Hoorn qua niveau, stabiliteit en blessuregevoeligheid ook minder betrouwbaar dan de meeste middenvelders. Er moet gewoon nog een hele goede centrale verdediger bij.

21 juni 2015 om 15:04

Ja maar gaat niet gebeuren en dat weet je best.
Je kunt wel hopen op die ene goeie verdediger, maar vooralsnog ziet het er bij lange na niet uit alsof die komt.

Ik zie ook heus wel dat 80% (bij wijze van) vd verdedigers ongeschikt is, maar ja welkom @ de ED. Zolang die middelmatige spelers onder contract staan komt er geen enkele goeie verdediger bij. Je volgt Ajax lang genoeg om dat te weten. Zodra Heitinga wordt aangetrokken zal het mij niet verbazen wanneer Marc of Frank meteen melden dat de verdediging klaar is.

En ja er worden meer verdedigers opgesteld dan middenvelders, maar hoe je het went of keert. We zijn dubbel bezet.

21 juni 2015 om 15:29

Ik zeg toch ook dat de verdediging dubbel bezet is? Ik geef alleen aan dat, in tegenstelling tot wat jij beweerd, het middenveld weldegelijk een stuk drukker is.

21 juni 2015 om 15:33

En ik zeg nergens dat ik hoop of erop reken dat Ajax een verdediger haalt. Ik geef alleen aan dat het moet, met de achterliggende gedachte dat het ook echt nodig is. Of het gebeurd, dat zien we vanzelf wel, maar ik constateer wel dat het gewoon nodig is een stap vooruit te kunnen zetten..

21 juni 2015 om 16:21

Jij vindt dat iemand moet komen, maar je hoopt er niet op? Oke fijn wat jij wilt. Ik hoop dat jij je zin krijgt, ik reken er totaal niet op. Zal wel mooi zijn.

In de verdediging is het ook gewoon druk, nou daar zijn we het dus over eens. Los of er meer concurrentie of dat het drukker op het middenveld is. Men vindt het druk op het middenveld, maar er is blijkbaar ruimte voor nog meer verdedigers? We zijn toch al dubbel bezet?? Ja oke op het middenveld wel driedubbel bezet. Maar ook in de verdediging hebben we genoeg opties. Nergens beweer ik dat onze verdediging het drukst bezet is. Dat maak jij er zelf van.

21 juni 2015 om 20:49

En maar blijven zeuren over de verdegiging maar ondertussen wel weer de minste doelpunten tegen

21 juni 2015 om 13:34

Diaz komt sowieso deze zomer nog niet, hij is namelijk nog minderjarig en komt niet uit de EU. Dat zou dan een illegale transfer zijn, zo dom is Ajax niet. Daarnaast zijn er al weer geruchten dat niet Ajax, maar PSV achter die knul aanzit. We zullen het zien, ik denk dat ze (ajax en Psv) uiteindelijk gewoon gebruikt worden om Roma een beetje aan te sporen..

21 juni 2015 om 14:48

Dat Ajax en/of PSV gebruikt wordt, kan zomaar gebeuren. Het zal niet de eerste keer zijn.

21 juni 2015 om 14:49

Verder kan Ajax hem wel al vastleggen en later laten komen of hem wel naar Nederland halen, maar geen officiele wedstrijden laten spelen.

21 juni 2015 om 16:23

zeg dan ook gelijk psv ..

Zijn zaakwaarnemer heeft aangegeven dat er gesprekken met een Nederlandse club lopen. Volgens Tuttomercatoweb zou Ajax bezig zijn met Sergio Diaz .De voorzitter van Cerro Porteno, Juan Jose Zapag, geeft echter aan dat het niet Ajax maar PSV is die met Diaz bezig is.

Kadlec??? Ik kan je zo al een paar betere spitsen noemen. Marcelo Moreno, Teo Guttierez, Diego Tardelli, Hugo Rodallega, Mitroglou, Cavenaghi, Marcus Berg, Marcus Rosenberg, Biabiany of Alejandro Dominguez van Olympiakos als valse spits... Kadlec gaat Milik en Zivkovic en Ajax toch niet beter maken. Dat ongeveer het zelfde niveau als Milik, misschien iets beter maar het scheelt niet veel. En als je Tsjechische spits wil halen, haal er dan een van het kaliber Baros of Koller. En trouwens ik dacht dat ze zochten naar een ervaren spits.

21 juni 2015 om 13:56

biabiany....? die gozer kan waarschijnlijk nooit meer voetballen vanwege hartproblemen.
heeft dit hele seizoen niet gespeeld.
alle andere die je noemt verdienen redelijk geld bij hun clubs, iig meer dan de 1mil die ajax max uitgeeft.
de meest haalbare is rosenberg, maar of dat nou zo'n versterking is?

ik ben het wel met je eens dat kadlec geen echte versterking is, beetje niveau milik.

21 juni 2015 om 16:18

Berg? Rosenberg? En jij neemt jezelf serieus?

21 juni 2015 om 16:27

Alsof Guttierez of Mitroglou ook maar enigzins realistisch aankopen zijn..

21 juni 2015 om 18:14

Als je Eto'o kunt benaderen. Is alles mogelijk... En als we wat willen dan moet je ook wat meer betalen zowel aan de transfet als aan de salarissen. We hebben 150 mil. op de bank staan. Dan kun je best een uitzondering maken voor een 'geweldige aankoop' als Téo Gutierrez. Maar aan Eder Balanta voor de verdediging. Als we door willwn komen in de CL dan heb je toch wel kwaliteitsnamen nodig.

21 juni 2015 om 16:24

Heb je wel door dat je het over veel niet Europese spelers hebt. Dat kost Ajax snel weer een godsvermogen. En de haalbaarheid van Biabiany en Dominguez is niet realistisch. Als je een kaliber Koller zoekt dan moet je goed zoeken. Zulke spelers worden wss voor meer geld weggekaapt dan dat Ajax wil investeren. Rosenberg is intussen ook niet meer wat hij ooit was..

21 juni 2015 om 16:30

Leeftijd? Kadlec is pas 23 en is nog steeds een goed talent.

21 juni 2015 om 18:20

Juist 23 jaar... Milik is 22 jaar en Zivkovic is 18 of 19 jaar. En hoe moet dat dan in de toekomst. Milik en Zivkovic zijn niet voor jan met de korte achternaam naar Ajax gekomen. Gewoon een ervaren speler naar Amsterdam halen die 2 jaartjes blijft en daarna kunnen Milik en Zivkovic het roer overnemen.

21 juni 2015 om 21:28

Zivkovic is verhuurd en Kadlec kan ook op de zijkanten. Ze weten ook dat er concurrentie bij Ajax is en de beste zal spelen. Moeten we dan maar op een paard wedden (milik?)

ik hoop voor de ajax fans dat overmars kwam kijken voor een verdediger, want kalas speelde weer goed.
jammer dat hij nergens echt zijn kunsten kan vertonen, is een prima centrale verdediger

Kadlec is een uitstekende speler, alleen past hij wel in het Ajax systeem ?

Kliment ken ik niet, maar wel typisch dat een rechtshalf vaak als spits speelt...

Over Cardozo horen we weinig meer. Dat is wel en typische Ajax spits, die als aanspeelpunt kan fungeren én veel ervaring heeft. Maar waarschijnlijk is die veel en veel te duur.

Verder wordt het tijd dat Ajax een standpunt inneemt betreffende Kishna en Boilesen. Wil je ze bij laten tekenen of anders moeten ze deze zomer weg.

Cillessen - Boer - Onana
RB: Van Rhijn - Tete - Owusu
Rcv: Veltman - Heitinga - vd Hoorn
Lcv: Riedewald - Heitinga - Viergever
LB: Boilesen - Dijks - Savastano
RM: Gudelj - Bazoer - Serero - El Mahdioui
10: Klaassen - Schöne - Vd Beek - Fischer - Sinkgraven
LM: Sinkgraven - Andersen - Nouri
RS: El Ghazi - Fischer - Muric - Schöne
CS: Milik - aankoop - El Idrissi
LS: Kishna - Fischer - Menig - Cerny

21 juni 2015 om 14:21

RdB speelde ook zowel half (meestal ook rechts) en spits..

Ajax heeft een optie voor een extra jaar betreffende Kishna en bij Boilesen moeten we eerst maar eens weten hoelang de arme knul nú weer geblesseerd is. Geblesseerd krijg je hem nooit verkocht natuurlijk (fit is dat al moeilijk genoeg).

Cerny is een rechtsbuiten, is daar 1 tot 2 klasses beter dan op links. Fischer daarentegen is weer geen réchtsbuiten..

En ik ga niet weer over een 10 beginnen, maar vind het echt kansloos van Fdb..

21 juni 2015 om 17:11

Idd Mister Bogarde, Dat zogenaamde "Ajax-systeem" dat zo heilig is in Amsterdam maakt volgens mij dat een aantal goede aangekochte talenten het niet redden aldaar. Deze spelers worden daarna door iedereen afgestempeld als mislukkelingen. Onterecht lijkt mij. Ik vind het slecht aankoop beleid. Als je een bepaald systeem wilt blijven hanteren moet je ook de juiste spelers daarvoor halen. Ik denk dat meneer Overmars daar niet geschikt voor is. Er zijn meerdere voorbeelden van spelers die best talent hebben maar het bij Ajax niet redden. Natuurlijk kun je niet altijd van te voren weten hoe iets loopt, maar ze geven soms veel geld uit aan spelers die niet geschikt zijn. Ik zeg Overmars eruit, of nog liever Overmars nog 10 jaar laten bijtekenen.

Ik denk dat overmars voor kadlec op de tribune zat, jammer dat hij geblesseerd raakte. Maar interessante optie voor ajax. Kan straks met cerny een Tsjechisch topduo vormen

Als Overmars hem wil, mag het vast niet van Cruijff en La Ling.

21 juni 2015 om 15:26

Jawel, het is een goedkope jongen en hij is ook nog eens jong. past perfect in het plaatje van de Rvc.

Interesse van ajax is serieus :

Foto's van flinke Ajax-delegatie duiken op; link met PSV-doelwit gelegd op Twitter

Niet alleen Marc Overmars is zaterdag gespot in Tsjechië bij de wedstrijd tussen Tsjechië en Servië onder-21 op het EK onder-21. Een flinke delegatie van Ajax reisde namelijk af naar Praag.

Overmars werd vergezeld door hoofdtrainer Frank de Boer en Jeroen Slop. Het gerucht deed de ronde dat Overmars in het Letná Stadion heeft gezeten voor Jan Kliment, die driemaal scoorde voor Tsjechië. Ook Vaclav Kadlec, een PSV-doelwit, wordt genoemd in combinatie met Ajax. Hij viel in het duel uit met een - op het oog - serieuze enkelblessure.

Op Twitter verschenen diverse foto's van Overmars, Slop en De Boer terwijl zij zich op het vliegveld bevonden om de terugreis naar Amsterdam te maken. Op het jeugd-EK speelt naast Kliment en Kadlec onder meer ook Ajacied Viktor Fischer. Hij kwam slechts achttien minuten in actie voor Denemarken tegen Duitsland (3-0 nederlaag), na een eerdere uitbarsting over een wissel.

Ik ken de speler(s) niet maar ik laat me graag verassen.

21 juni 2015 om 16:51

Precies. Zegt mij ook allemaal niks, maar hopelijk wordt er eens wat fatsoenlijks aangetrokken in plaats van al die middelmaat.

Beetje meer credits voor degene die het heeft gemeld op Twitter mag wel. @jilljesse dus.

Hahah toen Kadlec vorige week nog met Psv in verband werd gebracht zei iedereen .. Hij laat het niets eens zien bij Frankfurt en scoord niet veel blablabla ..
Nu hij aan Ajax word gelinkt is iedereen Blij .. ?¿
Omgekeerde wereld.

21 juni 2015 om 17:15

Gewoon een goede speler voor elke eredivisie club. de jong liet ook niks zien in Duitsland, zegt allemaal niks. Veel hoger niveau daar!

21 juni 2015 om 17:18

Of je ziet dingen die er niet zijn of je definitie van iedereen is wel erg ruim.

Kadlec 3 weken uit de roulatie als ze voor hem aan het kijken waren dan.ben benieuwd

Als het om Kadlec gaat zou ik dat wel serieus jammer vinden. Goede speler en heb liever niet dat die Ajax versterkt. Hij stond/staat namelijk ook nog op een schaduw lijstje bij Feyenoord (en psv) maar geen idee of dat nog concreet wordt.

21 juni 2015 om 17:21

Vroeger was het een talentvolle speler, maar toen ook al in een twee spitsensysteem. Deze jongen past niet bij het voetbal dat Ajax wil spelen.

21 juni 2015 om 17:29

Dat zou kunnen, is me eerlijk gezegd niet opgevallen of het een 2/3 spitsen systeem type is. Ik weet ook niet of deze jongen nu echt beter is dan Milik. Daar heb ik mijn twijfels bij, volgens mij ligt het probleem iet zozeer centraal in de spits maar eerder op de vleugels nu.

Kadlec moeten we niet halen. Type Bojan. Staat al jaren stil in zijn ontwikkeling, past qua speelstijl niet bij ons spelsysteem.. Liever niet... Dit is net als Bojan geen echte spits, geen echte buitenspeler.. Het is geen killer voor de goal.. Het is het gewoon niet. Daarbij past hij beter in een 442 systeem, spelend om een sterke spits heen. Op alle aspecten zou dit geen logisch aankoop zijn... Liever niets dan deze jongen en al helemaal niet als hij komt in plaats van de ervaren spits... Dit zie ik totaal niet zitten..

21 juni 2015 om 17:56

Ajax zou op zich best in een 4-4-2 systeem kunnen spelen met al die middenvelders. Met gudelj, bazoer, klaassen, sinkgraven kan je een sterk middenveld neerzetten. En met milik en kadlec zou je prima spitsen kunnen hebben.

---------------Cilessen
Tete Veltman Heitinga Dijks
Gudelj Bazoer Klaassen Sinkgraven
----------Kadlec---Milik

21 juni 2015 om 21:53

Jammer dat Ajax, Ajax is. Die zullen nooit wijken van 4-3-3.

21 juni 2015 om 23:21

Ja heel jammer, met andere systemen zijn soms ook successen mee te bereiken.

21 juni 2015 om 23:51

Met de spelers die ze nu hebben zouden ze het beste 4-4-2 kunnen spelen. Milik is daar ook wel de spits voor. Alleen alles ligt de laatste tijd onder vuur, met name de spelopvatting. Dus lijkt het mij sterk dat ze nu tot 4-4-2 zullen overgaan. Dan zal de 5e colonne zich roeren. On: Kadlec is een hele goede speler, maar absoluut ongeschikt voor het Ajax-spel ! Het lijkt mij niet dat de adviseurs hieraan toestemming zullen verlenen. ...

Eerst haalt Cambuur een Tsjechisch 'talent', vervolgens Zwolle en nu Ajax. Veel interessante spelers in Tsjechië blijkbaar.

Lijkt mij niet meer dan een gerucht.

Of is deze jongen zoveel beter dan Milik? Ik vind ook dat Ajax wel een topspits kan gebruiken, maar om nu zo'n jongen aan te trekken die niet beduidend beter is dan wat je al hebt?

Overigens begrijp ik goed dat Cruijff Ling erbij gehaald heeft. Overmars begint er met transfers toch een beetje een puinhoop van te maken. Goede aankopen zijn er nauwelijks geweest, terwijl de mislukkelingen niet eens meer op twee handen te tellen zijn.

21 juni 2015 om 19:01

Ligt er maar net aan hoe je het bekijkt. Er zijn tot nu toe ook zeer weinig echte miskopen geweest.

21 juni 2015 om 19:13

Wat zeg je dan van spelers als Vd Hoorn (4 miljoen !!), Sana, Zimling, Hoesen, Boccara, Cuenca, Duarte? Allemaal niets toe te voegen aan Ajax.
Goede aankopen... Kom ik niet verder dan Moisander en Poulsen.
Voor jonge jongens als Zivkovic en met name Sinkgraven zijn grote bedragen betaald, maar hebben nog niets laten zien. Nu blijkt zelfs dat Sinkgraven er totaal niet klaar voor is, want opeens wordt Gudelj aangetrokken. Zivkovic moet verhuurd worden en is niet te handhaven.
Alles bij elkaar is het niet echt iets waar je als Overmars trots op kunt zijn.

Middenvelder?? Oke ik dacht toch echt dat die A 1 zo geweldig was maar dat er maar middenvelders bij komen snap ik niet!?
Onnodig in mijn ogen blokkeert de ontwikkeling van eigen jeugd

21 juni 2015 om 21:29

Zal als spits worden gebruikt.. Sigi verkocht en Zivkovic verhuurd, zie het probleem voor de doorstroom niet? 2 out, 1 in.

22 juni 2015 om 12:43

Nou zonde van het geld dan! Je kan dan beter een talent als Zivkovic de kans geven ipv wederom een speler halen. Waarom geef je Zivkovic dan niet een kans of mogen we hem nu al gaan afschrijven?
Of geef gewoon een speler uit de opleiding een kans aangezien die er nu moeten zijn.

Hahaha lachen dat ze eerst met de naam Jan Kliment afkwamen. Is toch al lang bekend dat Ajax wel oren heeft naar Vaclav Kaldec.. zou een beetje een Milik-scenario zijn, speler uit een lage competitie die naar de Bundesliga trekt en het daar moeilijk heeft en Ajax als opstapje gaat gebruiken.

Ja ja het geweldige scoutingsbeleid van Ajax grinnik
Al hoewel het is ook een kunst om steeds met een miskoop te kome
Dan kunnen ze nog wat leren van Heerenveen of Groningen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ00
2.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. ten HagUnknown
J. GorterKeeper
A. OnanaKeeper
N. TagliaficoVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

0 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Zondag 1 augustus
Erik Palmer-Brown heeft de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten in de Serie A. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren