'Shevchenko tekent bij Chelsea'

Donderdag, 30 maart 2006 om 10:40

Het Engelse Daily Mail weet het zeker: Andrei Shevchenko speelt komend seizoen voor Chelsea. De Oekraïner zou op Stamford Bridge een vierjarig contract ondertekenen, waarbij hij meer dan anderhalf ton per week gaat verdienen.

Volgens het Engelse dagblad heeft de aanvaller al een persoonlijk akkoord met de Londense club en zou hij nu zijn wens richting AC Milan kenbaar willen maken. De vraag is echter of Milan wil meewerken aan een transfer.

De 29-jarige Shevchenko heeft namelijk nog een contract tot medio 2009 in San Siro. Chelsea zou bereid zijn om een transfersom van ruim vijftig miljoen euro op tafel te leggen en is tevens bereid om Hernan Crespo als ruilobject te laten gaan.

Mocht de aanvaller uiteindelijk naar Chelsea komen, dan komt er voor voorzitter Roman Abramovich een droom uit. De steenrijke Rus heeft al meerdere keren geprobeerd om zijn goede vriend naar Stamford Bridge te krijgen, maar elke keer zonder resultaat.

De komt van Michael Ballack is ook al nagenoeg zeker. Daarnaast zou Chelsea komende zomer opnieuw proberen om Arsenals linksback Ashley Cole naar Londen te halen.394 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

In de wandelgangen

Dinsdag 28 maart
Newcastle United houdt de situatie van Edson Álvarez bij Ajax in de gaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren