‘Ongeïnteresseerde Ödegaard verziekt sfeer bij Real Madrid Castilla’

Dinsdag, 12 mei 2015 om

Martin Ödegaard lijkt zich nog niet echt populair te hebben gemaakt bij Real Madrid. AS meldde in april dat de middenvelder een ‘ongeïnteresseerde indruk’ maakt bij Castilla, omdat hij alleen bij het eerste elftal zou willen trainen en spelen en diezelfde sportkrant bericht nu dat Ödegaard er met zijn gedrag voor heeft gezorgd dat de prestaties van Castilla zijn afgenomen.

/

Het beloftenteam van de trainers Zinédine Zidane en Santiago Sánchez stond bij de komst van de Noor op de eerste plaats in de Segunda B, maar is inmiddels weggezakt naar de zevende plaats op de ranglijst. Met nog één speelronde te gaan kan men zich ook niet meer plaatsen voor de play-offs. AS schrijft dat de zestienjarige Ödegaard de harmonie en het evenwicht bij Castilla heeft verstoord.

De mini-Galáctico, zoals Ödegaard wordt genoemd, wordt vanwege zijn hoge salaris met een schuin oog aangekeken door zijn medespelers en zou alleen maar bezig zijn met zijn debuut in het eerste. De kans lijkt groot dat de linkspoot tegen Getafe zijn debuut gaat maken, als de Madrilenen geen kans meer maken op de landstitel.


Poll

Denk jij dat Martin Ödegaard gaat slagen bij Real Madrid?


Gerelateerd

75 reacties (laatste reactie door afca_babel)

K weet zeker dat we over een paar jaar niet eens weten wie die Odegaard is .
HIj had niet voor Real moeten kiezen.

12 mei 2015 om 20:02

Zo zie je maar weer , verkeerde keuze gemaakt geld geld geld .

12 mei 2015 om 20:10

Geld is het probleem niet eens, zijn instelling is het probleem.

12 mei 2015 om 20:16

nee, het geld zorgt ervoor dat zijn instelling slecht ia.
ongelofeliijk. 16 en dan al zoveel verdienen. hij hoeft er niet eens voor te vechten.

12 mei 2015 om 20:20

@levi

Ook ik had waarschijnlijk niet voor real gekozen..

Echter dat staat hier nu buiten lijkt me, dit lijkt me een probleem met de mentaliteit.
Die jongen is erg gehyped en het zit duidelijk niet goed in zijn hoofd op dit moment.

Niet zo raar als je ook pas 16 bent en nu al meer verdient dan de beste Noorse speler ooit (Al zou ik niet weten wie dat precies is).
Laat staan al die pers die er nog bij komt kijken.

Om hem nu al af te schrijven wat sommige hier ook doen gaat mij overigens veel te ver.
Nog tijd zat voor dat kwartje om te vallen bij hem.

12 mei 2015 om 20:41

Nou, eerder zijn omgeving (familie etc). Die hadden hem wellicht moeten behoeden voor deze stap. Maar tjsa geld maakt mensen blind he, dat zien we overal helaas!

12 mei 2015 om 21:24

Hij hoeft op dit moment sowieso tot Zn. 25e minimaal niet meer te werken.. De mooiste jaren in je leven.. Dus dat heeft hij al bereikt.. En buiten dat denk ik gewoon dat hij et 1e echt wel gaat halen

12 mei 2015 om 21:37

Z'n vader heeft samen met hem alle grote clubs in Europa bezocht. Op een gegeven moment kreeg ik de indruk dat een club zich vereerd moest voelen wanneer Ödergaard een kijkje wilde nemen..

12 mei 2015 om 22:01

Als mn 16 jarige een 5 jarige contract mag tekenen voor 5 miljoen per jaar, zou ik hem ook die kant opsturen... mocht het niet lukken heeft ie iniedergeval zn toekomst van hem en zijn gezin verzekerd... + kan ie altijd nog naar een andere club tegen hetzelfde soort salaris.. en als hij een blesurre krijgt heeft ie in iedergeval 25+ mil

12 mei 2015 om 23:25

Als vader zoek je de beste keus voor je zoon, niet wanneer hij jou financieel onafhankelijk heeft gespeeld!

12 mei 2015 om 23:25

En wat als hij zelf niet wil, maar eerst ren tussenstap wil maken?

12 mei 2015 om 23:47

Daarom zei ook hem en zn gezin, daarnaast mag ik hopen dat je in het leven altijd naar het hoogste streeft. In dit geval heeft 1 van de hoogste clubs een bod op je gedaan terwijl je zelf dat ook wil... 1+1=2 dan.. maar niemand zal je aanraden het niet te doen... one lucky shot there is

13 mei 2015 om 00:09

Geld kan er wel degelijk voor zorgen dat zijn mentaliteit naar beneden gaat. Eerst voetbalde hij voor het voetballen (intrinsieke motivatie). Nu voetbalt hij voor de beloning, geld (extrinsieke motivatie). Dit kan resulteren in motivatieverlies en zodoende een slechte mentaliteit. Dat is trouwens psychologisch bewezen.

13 mei 2015 om 06:48

Kom op mensem, jullie zouden allemaal t zelfde doen. Waarom zou je naar Ajax gaan als je daar 360.000 per jaar verdient terwijl je daar in het 35 graden warme madrid 8 miljoen per jaar kan verdienen èn met BBC meetrainen. Dat zou iedereen doen.

13 mei 2015 om 08:08

Die heeft z'n pensioen allang binnen, gaat mij niet lukken hoor om in m'n hele leven te verdienen wat hij in 5 jaar verdient

12 mei 2015 om 20:10

Het is niet zozeer dat hij voor Real gekozen heeft, maar meer een probleem vanwege zijn sterallures. Hij weigert 5 dagen in de week mee te trainen met het tweede; waarin hij speelt. Hij traint enkel met het tweede elftal de dag voor de wedstrijd van RM Castilla. Dan heb je geen feeling met je teamgenoten en raak je nooit ingespeeld. Zal wel verhuurd worden aan een andere ploeg in PD maar ik betwijfel of hij veel minuten zal maken door deze instelling.

12 mei 2015 om 20:23

Dat is waar barcelona23, maar Real had die belofte gewoon niet moeten doen, en of al helemaal niet dat in het contract op moeten nemen over dat 1e elftal.
Dus wat dat betreft geef ik Real meer blaam dan hem (alhoewel hij best zijn instelling mag veranderen daarniet van)
Real wilt die belofte ineens nu ze hem hebben niet meer echt nakomen. Dat vind ik niet professioneel van ze.

12 mei 2015 om 20:38

Hetgeen wat er afgesproken was, is dat hij af en toe mocht meetrainen met de 1e ploeg. Hij doet dit wekelijks, dus denk wel dat real haar aan haar afspraken houdt...

12 mei 2015 om 20:41

Oke? Maar daarnaast heeft zidane hem gezegd dat hij dat liever niet wilt.
Kortom, ze hebben hem een belofte gedaan en nu willen ze het 1 en ander wijzigen.
Dan kunnen ze zich wel aan de afspraken houden maar het gaat niet bepaald van harte als Zidane ineens dit zegt/vraagt toch?

12 mei 2015 om 21:37

Een prof club als real spreekt af dat hij "af em toe" mee mag trainen. je geloof toch zelf niet dat dat zo besproken is?

13 mei 2015 om 00:47

Ja, Real wilde hem zo graag hebbn dat ze die belofte hebben gedaan. Maar nu is het hele tweede beledigd omdat hij weigert om met hun mee te trainen. En terecht.
Natuurlijk speelt zijn salaris ook een grote rol hierin. Hij verdient het tienvoudige wat de andere jongens in het tweede krijgen.

12 mei 2015 om 23:55

Freddy Adu is een goed voorbeeld van een talent die het nooit heeft genaakt. Zo zal zijn carrière ook verlopen waarschijnlijk, nooit iets bereikt maar toch financieel onafhankelijk. Media heeft een zeer grote invloed. Hij had beter voor speelminuten kunnen kiezen bij clubs waar hij eerder een kans krijgt dan in het tweede van Real

Edit, verkeert gezien ze spelen segunda division B dus kunnen idd promoveren.

12 mei 2015 om 21:38

Edit 2: verkeerd gezien...

Verder kunnen ze idd promoveren, wat het 2e ikg interessanter voor odegaard had kunnen maken. Daar speel je toch tegen wat leuke ploegen.

12 mei 2015 om 21:48

Jammer dan dat hij het verpest. Castilla stond bovenaan en staat nu 13 punten van die eerste plek af. En dat in zo'n korte tijd, echt ongelooflijk. Als dit echt waar is, dan moet Ancelotti dat horen van Zidane en dan moet die Odegaard gewoon wachten tot volgend seizoen voor zn debuut. Heeft geen indruk gemaakt dat hij het verdient. Geef die speeltijd dan aan Jese, die heeft het verdiend.

Dit is niets nieuws. Het is al een tijdje bekend dat zijn ploeggenoten hem niet kunnen uitstaan. Profileert zich als het grote mannetje zonder voetballend veel toe te voegen.

Tja, wat verwacht je als club zijnde als je zo een joch zo een hoog salaris geeft? Dan roep je de problemen op je af. En de reden dat hij voor Real heeft gekozen getuigt ook niet van een hoge intelligentie.

Hij had inderdaad voor Ajax moeten kiezen.
Het zegt natuurlijk alles over zijn mentaliteit.
Die jongen komt er zo nooit.

12 mei 2015 om 19:55

Ja.....dat klopt....met ronaldo en alle sterren in een vliegtuig zitten en trainen met die jongens maakt hem ook helemaal gek

12 mei 2015 om 20:03

Alsof het bij Ajax anders gegaan zou zijn. Odegaard wil met het eerste trainen en spelen en dat zou bij Ajax niet anders geweest zijn. Ook bij Ajax zou hij dus een sfeerverzieker geworden zijn.

12 mei 2015 om 20:13

niet als hij bij het eerste van waarde kan zijn en daar zicht heeft op minuten op korte termijn

en de kans is een stuk groter dat hij bij ajax een wedstrijd of 10-15 mee kan doen komend seizoen dan bij madrid

maar als je een jongen haalt die in het eerste wilt spelen, maar om financiele redenen voor een club kiest waar hij (nog) niet in het eerste mag spelen gaat dat vaak ten koste van de sfeer rond deze speler en zijn prestaties

het is vergelijkbaar met een zivkovich bij ajax, zou zon jongen ergens in het 1e in de eredivisie spelen zouden er wss geen problemen zijn, maar omdat hij in de pilsleague moet spelen en geen uitzicht heeft op speeltijd in het eerste op korte termijn zie je dat bij zon jongen voor mentale problemen zorgt die hij weer afreageert op zn omgeving omdat hij nog niet weet hoe hij hiermee om moet gaan

12 mei 2015 om 21:52

Lijkt me onzin dat die kans veel groter is.

Die Nouri van Ajax is volgens velen hier een absoluut toptalent. Die jongen is 18 en heeft nog geen seconde bij Ajax 1 en welgeteld 44 minuten bij Jong Ajax mogen spelen.

Op basis van wat ga je dan beweren dat een 16-jarige Odegaard zeker wel tot 10-15 wedstrijden zou komen bij Ajax.

12 mei 2015 om 20:09

Inderdaad klopt, want bij Ajax weten ze hoe ze met dit soort jongens om moeten gaan. Ze krijgen een bijbaan als parkeerwacht....... Lul toch niet zo man. Als ie bij het 2e elftal van Real al niet aard, dan al helemaal niet bij Jong Ajax.

12 mei 2015 om 20:27

Bij ajax , geloof je zelf dat hij dan direct mee mocht doen in het eerste?
Mensen met hun ajax dit ajax dat ik vind het best grappig.
En dan wat als ie flopte bij ajax haha dan komt ie zeker bij GAE terecht ofzo? (ps niet denigrerend naar GAE bedoeld maar is vb omdat wat ik wil zeggen is je kan nog beter bij Real floppen dan bij ajax want dan kan is er nogsteeds een zeer grote kans dat je bij een (sub) topclub terecht komt, en men hoeft niet te doen alsof men niet kan floppen bij ajax want dat kan gerust.).

Maar wat je zegt over zijn mentaliteit ben ik het wel helemaal mee eens zo komje er idd niet , als ik die artikels mag geloven dan, hij hoeft niet te denken dat hij er al is , hij heeft zeker talent althans wat ik van hem heb gezien is het duidelijk el een bovengemiddeld spelertje maar dat alleen zal natuurlijk niet voldoende zijn.

En ja dat ze hem met een schuin oog aankijken etc heeft Real zelf gezocht en is nieteens raar.
Laten we stellen hij had wel een op en top mentaliteit etc dan nog zou men hem zo aankijken vanwege dat salaris.

Geen idee of dit echt waar is zoals het hier staat, maar als het zo is kunnen veel mensen zeggen: Ik zei het toch.

Die jongen voelt zich nu misschien al te groot en krijgt een belachelijk salaris. Kan gewoon nooit goed zijn voor zo'n jongen en als je pech hebt gooi je je eigen ruiten in.

12 mei 2015 om 20:13

Ik neem dit de clubleiding meer kwalijk dan ödegaard. Ze hebben hem binnengehaald als een super ster en hebben hem geweldige beloftes gedaan met een onwerkelijk salaris, dat kun je zo een jochie niet aan doen. Ze moesten hem binnenhalen als een jeugd speler en hem behandelen als een jeugd speler en niet als de volgende Messi, die jongen heeft geen zin nu om te spelen voor het 2e en voelt dat hij zich voor niemand hoeft te bewijzen en dat hij zomaar mag mee trainen met het eerste zonder zich bij Castilla te bewijzen met al die grote sterren maakt z'n ego nog groter tegen over z'n Castilla team genoten, vind het ook verkeerd dat real hem wil laten debuteren zonder dat hij zich heeft bewezen bij Castilla, dat geeft een verkeerd signaal af naar de Castilla spelers.

12 mei 2015 om 20:55

Is het bij Real echt zo gegaan dan? Want dan is het idd verkeerd van de clubleiding. Maar los daarvan ligt het ook aan die jongen dan. Hij leeft nu in de wolken, voelt zich te goed en heeft 'n ego van heb ik jou daar. Die 2 dingen zijn geen goede combinatie..

12 mei 2015 om 20:36

Dat kan men eigenlijk nogsteeds niet. (wel is het heel opvallend op dit forum dat vele..vooral die welke roepen dat ie naar ajax moest, wel hopen dat hij faalt, en van deze artikelen smult men dan ook)
Maar hij zit namelijk nog gewoon bij Real en hij heeft nog niks laten zien in het eerste.
En wat R.m.zizou onder me zegt ben ik het idd mee eens (zie mijn comment nr:35)

Ik denk dat hij eerst naar een kleinere club had kunnen gaan. In plaats van meteen naar Real Madrid. Hij heeft nu al kapsones met zijn salaris en gedrag. Veel te vroeg naar grote club gegaan. Over paar jaar horen we er niet veel meer van. Kijk maar naar Freddy Adu geweldige speler die een grote toekomst te gemoed zou gaan. 25 jaar en tig clubs versleten. speelt nu ook ergens in finland.

12 mei 2015 om 20:02

Maar denk je niet dat jij bij een kleine club juist meer kapsones zou hebben? Denk zelf trouwens ook dat hij beter naar een kleine club had moeten gaan hoor

Top transfer naar Real, maakt zich daar onmogelijk, wordt daar binnen afzienbare tijd weg getrapt, carriere naar de kloten.. Aan wie doet me dat nou denken.. Wat een kwal dat ventje zeg. Achteraf dus maar goed dat ie nooit naar Ajax wilde gaan! Denkt nu al dat ie te goed is voor alles en iedereen.

Volgens mij klopt hier niets van, Odegaard had een paar dagen geleden nog een filmpje op de site van Real Madrid en het zag er gewoon uit alsof hij plezier had.

Ik zou zeggen, laat die jongen, hij komt er wel, hij is 16 en heeft nog veel te leren.

Zakt gewoon zelf door het ijs nu. Daar heeft Real niets mee te maken of het salaris. 95% van al die talenten heeft het gewoon niet goed zitten tussen de twee oren en Odegaard lijkt daarbij te vallen.

Wat een gelul om die vrije val op de ranglijst aan hem te wijten. Als de andere spelers door zijn komst zoveel slechter zijn gaan spelen (mede door de jaloezie dus.) , dan moet je ze allemaal vanavond nog het contract ontbinden. Dan zijn ze profclub onwaardig. Wat zeg ik; sport club onwaardig! Ik kan me voorstellen dat het geen gemakkelijk joch is, na al die berichten. Aan de andere kant, dat is Real zijn eigen schuld. Zo een jongen een mega salaris geven en beloftes doen dat hij met het eerste mee mag trainen. Zelfs de meest relativerende persoon op de wereld zou daardoor naast zijn schoenen gaan lopen.

Misschien maar verhuren dan. Voor het eerste komt hij denk ik te kort en als hij alleen maar de sfeer loopt te verzieken bij Castilla wil je hem daar ook niet hebben lijkt me. Een club waar er minder luxe is zoals Elche bijvoorbeeld is misschien wel wat voor hem. Word hij misschien weer met z'n voetjes op de grond gezet.

welke ontzettende dombo heeft dit ook bedacht vraag ik me dan af? je haalt zo'n jongen, dat kan.
maar om hem dan zo'n salaris te geven en tussen totaal andere spelers te zetten is gewoon bezopen.
vooral omdat hij waarschijnlijk niet eens veel beter is dan zijn ploeggenoten daar, die denken ook van; waarom verdient deze gekke noor zoveel...

Had dit al verwacht, hij heeft totaal geen chemie met het team en in wedstrijden is hij ook ongeïnteresseerd en loopt er soms bij van ik speel hier alleen met jullie omdat dit mijn eerste jaar is volgend jaar zit ik lekker bij het eerste, en dat hij altijd mee traint met het eerste zorgt er ook voor dat z'n ego te groot wordt. Ik snap sowieso niet dat real hem op deze manier bij de club laat groeien, het is te gek voor worden om zo een jongen zo een Ongeloofelijk salaris te geven en hem dan bij het 2e mee te laten doen en zonder zich daar te hebben bewezen bij Castilla al mag mee trainen met het eerste en mag debuteren. Je verwend zo een snotneus te veel op die manier, bewijs jezelf bij de jeugd want dat is waar hij thuis hoort tot hij zich bewijst, als hij niet eens goed speelt in de jeugd hoef ik hem echt niet als speler te zien van het eerste.

Castilla kan niet meer promoveren. Volgens mij komt er volgend seizoen dan een mini classico, aangezien Barca 2 zal degraderen. En dat met talenten als; Halilovic, Traore, Sandro, Munir, Samper en Bagnack.

12 mei 2015 om 20:32

Is het al 100% zeker dat Barca B zal degraderen? Of hebben ze nog een kleine kans?

12 mei 2015 om 20:47

Er is nog een kleine kans, maar er is geloof ik al een paar maanden geen wedstrijd meer gewonnen. Als ze nu opeens alles winnen blijven ze waarschijnlijk in de Segunda Divsion. Erg jammer, maar het logische gevolg na mismanagement door zowel de club als de twee trainers die dit jaar met de scepter zwaaiden. Hopelijk komt hier volgend jaar verandering in, want Barça B heeft hele grote talenten rond lopen die zich eigenlijk onvoldoende ontwikkelen.

12 mei 2015 om 22:48

Zeer kleine kans dat ze bij elkaar in de groep komen, totaal andere regio hè.

Gewoon volgend jaar bij de leeuwen gooien in de A-selectie zowel daar trainen en spelen kan hij het niveau niet aan gewoon 'weggooien' heeft duidelijk de sfeer verpest bij Castilla zij waren zo goed bezig sinds Odegaard komst.

Maar goed Assenio sluit volgend jaar ook bij vraag me af of hij ook bij Castilla zal spelen of gelijk bij de eerste team.

12 mei 2015 om 20:19

Ik hoef Ödegaard echt niet bij het eerste hebben volgend jaar, tot die snotneus zich bewijst mag hij bij het 2e blijven, real moet hem niet zo verwennen met die voorkeurs behandelingen, een speler wordt beter als hij vecht voor z'n plek, de manier hoe ödegaard wordt behandeld door real geeft een slecht signaal af naar de Castilla spelers. Ik vind dat bijvoorbeeld Medran eerder bij het eerste mag dan ödegaard, hij speelt goed bij Castilla en is veel volwassener.

12 mei 2015 om 21:01

Ja man dat is echt heel snugger om te doen. Een talent kapot maken. Dat noemen ze ook wel kapitaal vernietiging.

Gewoon Ramos en Ronaldo met die jongen laten praten. Als hij niks van hun aanneemt dan gaat het niks met deze jongen worden. Gewoon zeggen dat je er alleen met hard werken komt en blijft.

Ik denk dat we geen voorbarige conclusies moeten trekken. Oedegaard wilt gewoon met het eerste trainen en spelen. Ik denk zelfs met zijn salaris kap dat hij beter met het eerste speelt. Ik denk ook dat hij goed moet begeleid worden hij is bij real madrid en wilt met de tenoren spelen. Maar hij moet beseffen dat je als stap voor stap moet doen.

12 mei 2015 om 20:37

Alsof zivkovic die kans wel heeft gekregen bij Ajax. Wat een gelul. Hij zou zeker het 1e jaar bij de A1 of beloften moeten laten zien

Als dit verhaal klopt, dan heeft hij helemaal een verkeerde instelling en dan lijkt de kans mij nihil dat hij gaat slagen bij Real.

Als meneer niet wil werken bij de beste voetbalclub ter wereld dan wens ik hem veel succes bij de mindere clubs. Ze moeten deze knaap toch even gaan bijbrengen hoe het werkt op dat niveau.

Kom op zeg, kranten slingeren verhalen in de wereld en iedereen gelooft dit hier op Voetbalzone? Wellicht werkt hij kei en keihard om succesvol te worden en wordt hij een topper. Niemand weet iets zeker maar iedereen praat de krant na...

12 mei 2015 om 22:51

Verslaggevers houden gewoon bij waar hij traint en de prestaties in de wedstrijden spreken voor zich.

Als je met 16 jaar als voetballer bij regelmaat op deze manier in het nieuws komt, voorspelt weinig goeds Wellicht heeft hij ook geen ouders die hem af en toe terug op aarde brengen

Odegaard is slechts aangnomen met de intentie dat barca hem niet aantrektt...

Hij kan er niks aan doen dat hij zoveel geld krijgt van Real.
Het is dom om hem bij Castilla te plaatsen waardoor het salarisveschil gigantisch is en dan krijg je jaloezie in de selectie wat dus in dit geval de prestaties in de weg zit.

De sta[ was te groot,hij dacht de hele wereld aan te kunnen dus is naast zijn schoenen gaan lopen.
Niet alleen Odegaard is schuldig,heel RM castillia is niet om aan te zien hoe ze spelen

Ik vind niet dat de schuld bij Ödegaard ligt. In ieder geval niet in zijn geheel. Wie zou er op die leeftijd niet zo'n salaris willen hebben. Ik snap eerder niet dat Real het hem biedt. Natuurlijk gaan zijn teamgenoten met een schuin oog naar hem kijken als hij meer verdient dan de rest van het beloftenteam bij elkaar.

Dat hij op zijn 16e al in het eerste wil staan is dan weer wel vreemd. Lijkt me dat hij zelf ook wel snapt dat hij daar nog niet aan toe is.

VZ triviantvraag: welke speler wordt ook wel de blonde Balotelli genoemd?

Tja je weet dat dit scenario op de loer ligt. Real kan zomaar 6 nieuwe spelers halen voor 200 miljoen, dus je moet wel erg speciaal zijn om het daar te redden.

Het is jammer voor de europese subtoppers/laagvlieders in NL dat door de financiele kloof zelfs dit soort talenten vaak niet meer haalbaar blijken. Opzich, als Odegaard faalt in Real is dat goed voor ploegen als Ajax PSV en miss Feyenoord omdat andere talenten dan misschien toch een andere carriere uit zullen stippelen.

Heb ten tijde van de transfer al aangegeven stiekem te hopen dat deze jonge faalt. Tuurlijk gun ik het hem wel.. Maar ik gun het de Nederlandse ploegen, de nederlandse competitie (die financieel niet vooraan staat, maar toch altijd maar talenten op leid voor de grote jongens) het toch een stuk meer

Hopelijk komt de volgende Odegaard hier, en kunnen we er hier lekker van genieten ipv dat groepje dat naar real madrid B kijkt....

En de huidige Odegaard?
Wie was dat ook alweer? ;-)

ik ga niet te voorbarig doen. Zijn vorige wedstrijd had hij een topprestatie geleverd. Ik kijk over een jaar weer naar hem om te zeggen of hij een gevalletje 'freddy Adu' is. Nu is het nog te vroeg Imo.

Gatverdamme zeg wat een vervelende nare gozer hij dat toch!!! 16 jaar en dan nog eisen stellen ook. Hij mag god op zijn blote knieën danken dat hij bij Real Madrid speelt. Wat denkt hij nou dat hij gelijk in het eerst zou komen en met de wereldsterren kon spelen. Dan had hij gewoon naar de mensen die het beste hem voor hadden moeten luisteren. Die zeiden allemaal dat hij niet naar Madrid moest gaan maar naar Ajax of Liverpool maar meneertje luistert niet en is eigenwijs en denkt zelf oud genoeg te zijn om goede beslissingen te nemen. Nou heeft voor Real Madrid gekozen en speelt bij Castilla dus hij moet niet zeuren want als je een beetje slim bent had je dat al kunnen weten voor dat je een contract tekende. Welke 16 jarige speler wordt aangetrokken en mag gelijk aansluiten bij de hoofdacht? Juist geen één!!! Ik walg echt van deze gozer joh. Ik had het al met Bakkali bij PSV maar deze jongen is gewoon 10x erger... Gauw wegsturen zou ik zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4235 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona8754
4.Valencia6116
5.Getafe5913
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller3621
G. BaleAanvaller298
T. CourtoisDoelman270
Vinícius JúniorAanvaller182
Daniel CarvajalVerdediger241
M. DíazAanvaller133
NachoVerdediger200
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

24 fans
Aanvaller, 20 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Vitesse 35 9 2 0
2017/2018 sc Heerenveen 24 2 1 0
2017 sc Heerenveen 0 0 0 0
2016/2017 Real Madrid II 13 3 0 0
2016/2017 sc Heerenveen 16 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

Bijzin van zelfverzekerd AS verraadt toekomst van Martin Ödegaard

De toekomst van Martin Ödegaard ligt in Nederland, zo verzekert AS maandagochtend. De spelmaker meldt zich in de voorbereiding weer bij Real Madrid, maar lijkt geen perspectief te hebben op definitieve...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 17 juni
Thomas Müller heeft een aanbieding uit China gekregen en kan jaarlijks 25 miljoen euro gaan verdienen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren