‘BMI’ niet ongerust: ‘Ik weet dat de club vertrouwen heeft en dat is genoeg’

Donderdag, 19 februari 2015 om 11:45Peter Nusselder

FC Porto nam Bruno Martins Indi afgelopen zomer over van Feyenoord en tijdens de eerste seizoenshelft was de Nederlandse verdediger een vaste waarde in het elftal van trainer Julen Lopetegui. Sinds de jaarwisseling krijgt Iván Marcano echter de voorkeur van de coach.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk je dat Bruno Martins Indi zijn basisplaats snel herovert?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

30 reacties (laatste reactie door salamis)

Deze jongen komt helaas te kort. Heeft een goed lichaam voor een verdediger, maar hij zal het niet redden. Net als de Vrij bij Lazio, ik heb ook nooit begrepen waarom deze 2 zo opgehemeld moesten worden. Middelmatige spelers en zeker geen toppers.

19 februari 2015 om 11:52

De Vrij staat altijd basis bij Lazio wanneer hij niet geblesseerd is.

19 februari 2015 om 11:55

De Vrij is onbetwist basisspeler bij Lazio, dus het is onzin te stellen dat hij het niet redt. Daarnaast was de Vrij ook de beste verdediger van het WK, hebben alle statistieken uitgewezen. Bruno is niet zo heel goed. Was vorig jaar bij Feyenoord al uit de basis gespeeld door Kongolo en heeft zijn transfer te danken aan het WK. Of hij het bij Porto gaat redden is niet te zeggen. Hopelijk voor hem weet hij zich terug te knokken in de ploeg.

19 februari 2015 om 11:56

Net als de Vrij bij Lazio? de Vrij is gewoon een vaste basisspeler en ook logisch. de Vrij is een betrouwbare verdediger. BMI daarentegen maakt hier en daar nog wel eens een fout. Dat kan niet op CL niveau. Totaal niet vergelijkbaar met elkaar.

19 februari 2015 om 11:58

De Vrij speelt na een zwak begin al een hele tijd goed.

19 februari 2015 om 11:59

Is hij 23 en 26 jaar oud

19 februari 2015 om 12:03

Hij is 23 jaar oud en 26-voudig international

19 februari 2015 om 13:45

Sorry te gehaast gelezen

19 februari 2015 om 11:59

Volgens mij ben je negatief nu hij er naast staat ga je dit zeggen! Hij komt er wel

19 februari 2015 om 12:00

Wederom kan ik je betrappen op een reactie dat negatief is over Feyenoord. En dat binnen 24 uur. De vrij speelde een hartstikke goed wk en doet het bij lazio ook gewoon goed. Het is een jongen met een goede kop dat goed kan voetballen en nu leert te verdedigen als een killer. De vrij wordt de beste verdediger van Nederland.

Bmi deed het ook aardig in Portugal maar als de vervanger het ook goed doet is er geen reden om die vervanger eruit te halen toch?

19 februari 2015 om 13:32

Zal wel aan mij liggen hoor, maar als hij de Vrij en BMI niet zo heel goed vindt, hoezo is dat negatief over Feyenoord, bedoel de Vrij en BMI spelen al een poosje niet meer voor Feyenoord.en hebben dus niets meer met Feyenoord te maken.

Net zoiets als dat ik zou typen, Elia, Tadic, Eriksen, Janmaat en Chadli doen het goed in de PL dus typ ik dan positief over Twente, Ajax en Feyenoord nou ik zie het niet

19 februari 2015 om 13:38

Ik ben kritisch, dat is iets anders dan negatief. De Vrij speelde helemaal geen fantastisch WK, iedereen praat elkaar maar na. Zowel tegen Spanje als tegen Australië maakte hij een cruciale fout die een goal tegen inleidde. Daarna heeft hij onopvallend mee kunnen hobbelen omdat Ron Vlaar wel waanzinnig goed speelde en alles wegschopte. De Vrij is niet meer dan een grijze muis zonder uitstraling en zal nooit een topverdediger worden. Hij staat er binnenkort ook naast bij Lazio, ben er van overtuigd. Ik zie in Indi eigenlijk nog wat meer potentie, want die heeft nog een sterk lichaam. De Vrij heeft dat helemaal niet.

19 februari 2015 om 13:43

oke aan feyenoord gerelateerd. maar het ging erom dat hij op meerdere berichten gerelateerd aan feyenoord zich onterecht uiterst negatief opstelt

19 februari 2015 om 13:45

fout tegen spanje? dat lokte costa gewoon handig uit, op de bewegende voet van de vrij staan zodat je eigen voet wordt weggeveegd... de vrij is een verdediger die nooit opvalt maar hartstikke goed kan voetballen, redelijk snel is, een goede crossball heeft en nu leert te verdedigen als een man. het best kan je een duo hebben met een fysiek sterke afpakker en de vrij ernaast oor de opbouw.

de vrij is een betere versie van veltman en die wordt wel opgehemeld door velen

19 februari 2015 om 14:40

Nee het moment voor de penalty, toen die Spanjaard zo maar uit zijn rug wegliep en hij daarna alleen nog maar te laat kon ingrijpen waarna die schwalbe volgde. De Vrij had hem nooit mogen laten lopen. Ik zie hem ook voornamelijk tikjes breed geven, dus dat "goed in de opbouw" ontgaat me altijd. Veltman kan wel goed opbouwen en mee naar voren gaan, maar is verdedigend nog wel zwakker dan de Vrij. Ik ben van beiden geen fan, we hebben Jaap Stams nodig in Nederland.

19 februari 2015 om 14:24

Hij deed het goed maar je hebt 4 centrum verdedigers die even goed zijn dus dan moet je er voor zorgen dat je niet geschorst bent na zijn schorsing kreeg zijn concurrent een kans maar de supporters van Porto en media zijn heel positief

Bruno moet zich inderdaad geen zorgen maken maar dit is wel een goede les voor hem. Bruno heeft soms van die momenten dat hij even zijn concentratie verliest en dat moet er echt uit als hij een topverdediger wil worden. Verder staat Marcano gewoon in de basis omdat hij een Spanjaard is evenals de coach.

@ Salamis De Vrij doet het niet onaardig bij Lazio Roma en is nog heel jong die kan het zeker gaan redden daar. Wat Martins Indi betreft die vond ik eigenlijk nog niet klaar voor een stap hogerop vorig seizoen bij Feyenoord. Liet Martins Indi regelmatig steekjes vallen zou geen schande geweest zijn als hij nog een seizoen bij Feyenoord was gebleven. Toch denk ik uiteindelijk wel dat Martins Indi het daar gaat redden hij had gewoon pech. Dat hij geblesseerd was en zijn vervanger het toen uitstekend gedaan heeft dan ga je niet zo snel wisselen. Maar laat me raden jij bent zeker voor Ajax Feyenoord heeft de laatste tijd de beste verdedigers opgeleid. Martins Indi Rekik De Vrij Kongolo en Van Beek zijn grote talenten die het zeker kunnen maken.

Voor zowel BMI als de Vrij kwamen hun transfers eigenlijk een jaar te vroeg. Maar na zo'n wk was het wel te begrijpen dat ze zijn verkocht. Bij de Vrij pakt het goed uit. BMI staat er nu naast, maar ook hij komt er wel.

19 februari 2015 om 12:54

Porto is ook iets beter dan Lazio, dus geen schande dat je er een keer naast staat.

Hij heeft toch maar mooi al heel wat wedstrijden gespeelt in zijn eerste jaar bij Porto. Dat het niveau en de concurrentie daar groter is merkt hij nu, maar daar zal hij ook beter van worden. Vooralsnog een goede stap voor hem.

19 februari 2015 om 12:56

Precies, je kunt wel meteen bij de pakken neer gaan zitten en gaan huilen maar daar schiet hij niks mee op. BMI zal hier sterker uit komen en wellicht zijn basisplaats weer terugkrijgen.

Wat mij opvalt is de volwassen manier waarmee hij met deze tegenslag omgaat. Daar word ik wel weer blij van

Als Bruno de rest van het seizoen op de bank blijft, lijkt me dat komende zomer een telefoontje uit Manchester of Southampton hem wel uit zijn lijden zal verlossen..... Zowel vgaal als Koeman hebben meer vertrouwen in BMI als bovenstaande lezers van VZ

19 februari 2015 om 13:07

Inderdaad.

Het zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn maar het is tegenwoordig een verademing om een speler te zien die er zo "professioneel" mee omgaat.

Eerst keer dat ie zoiets meemaakt,die gast is de meest overschatte speler van nederland.Kan niet voetballen man,einde periode porto is begonnen kan ie beter zeggen denk ik...

Wekenlang op de bank zitten... Daar straalt inderdaad het vertrouwen van af!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Porto

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.FC Porto5338
3.Benfica4436
Voor de complete stand: Primeira Liga
SpelersPositieW
M. TaremiAanvaller1911
M. UribeMiddenvelder181
Diogo CostaKeeper190
L. DíazAanvaller1814
EvanilsonAanvaller156
João MárioAanvaller150
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Porto.

275 fans
Verdediger, 29 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 25 januari
Ousmane Dembélé is op de radar van Chelsea verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren