'Ik kan niets met dat jankgedrag, moet ik dan zijn handje vasthouden?'

Maandag, 9 februari 2015 om 08:20Daniel Cabot Kerkdijk

Michiel Kramer wilde zaterdag na de competitiewedstrijd tussen FC Dordrecht en ADO Den Haag eigenlijk niet veel kwijt over zijn reserverol. "Als ik daar nu wat over zeg, dan speel ik dit seizoen waarschijnlijk geen wedstrijd meer", zei de spits na de 0-0 remise. Henk Fraser is van mening dat Kramer harder moet werken en zich meer moet laten gelden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Michiel Kramer moet harder werken


Gerelateerd

Meer sportnieuws

24 reacties (laatste reactie door whyme)

Wees dan zelf ook geen kleuter en los het intern op. Die stoere uitspraken kennen we nu wel.

Kramer had op meer krediet gerekend en Fraser wil gewoon een statement maken dat hij de beslissingen neemt. Bakje koffie op maandagmorgen en klaar ben je weer.

9 februari 2015 om 08:34

Hij wordt wat gevraagd en geeft er eerlijk antwoord op. Tuurlijk lossen ze dit intern op, maar als een journalist begint met deze vragen te stellen, kan hij die toch gewoon beantwoorden?

9 februari 2015 om 10:49

Wat is er mis mee om dan gewoon te zeggen: zoals het hoort lossen we dit intern op, zodra er wat te melden is dan horen jullie dat

Als hij zelf wil dat Kramer geen uitspraken in de media doet, moet hij dat ook niet doen.

9 februari 2015 om 10:18

niks stoere uitspraken , kramer komt er mee naar buiten en fraser reageerd alleen maar , hij heeft volkomen gelijk , kramer moet in de spiegel kijken . als er dadelijk iemand ontslagen wordt is dat fraser niet kramer .

9 februari 2015 om 11:04

Ik vind niet dat Kramer in de spiegel hoef te kijken.
Der worden 2 spelers gehaald die het nog moeten laten zien.
Terwijl Kramer er al 11 heeft in liggen.
Maar omdat het de nieuwe aankopen zijn van de nieuwe eigenaar moeten ze spelen.
Ik kan er niks anders op bedenken dan dit.

En dat ga Fraser nooit toegeven natuurlijk.

Oh wat zou ik good old henkie fraser weer terug bij feyenoord willen zien! Samen met metgod en de wolf de technische staf vormen, dan is mentaliteit en vechtlust iig geen probleem meer bij alle overbetaalde jonkies

9 februari 2015 om 08:55

Ja lekker met de botte bijl. Dan weet je in ieder geval zeker dat ze allemaal naar het buitenland vertrekken in de jeugd. Feyenoord is een harde, realistische maar vooral warme club. Vind het leuk hoor, een paar van die harde gasten, maar er wordt veel te veel gedaan alsof Feyenoord alleen maar strijdt om het strijden. Feyenoord is van oudsher een club waar mooi en verzorgd voetball wordt gecombineerd met inzet.

9 februari 2015 om 10:16

Als er bij een club in de Eredivisie voldoende vechtlust is, dan is het bij Feyenoord (bijna) altijd wel. Dus zou niet weten wat hij bij Feyenoord moet doen...

Pittige uitspraak van Fraser maar desondanks vind ik hem wel terecht. Kramer scoorde veel en was belangrijk voor ADO maar in de wedstrijden die ik gezien heb van ADO zag ik hem zelden hard werken.
Hij zet weinig druk naar voren en als hij, zo interpreteer ik de woorden van Fraser, op de training ook niet hard genoeg werkt dan is de reserverol meer dan terecht.
Verder is het jammer dat hij direct zulk commentaar levert i.p.v. eerst kijkt naar zijn eigen prestaties.

9 februari 2015 om 08:28

Kijk naar Mikey. Als hij in de spits staat alle druk in de aanval terwijl Kramer vooral beetje rondloopt.

Kramer moet niet zo zeuren, als hij gewoon zn best blijft doen staat komt het goed.

Kramer denkt dat we al veilig staan. Wil je in de basis? Dus harder werken. Daarom heeft Fraser deze 2 jongens gehaald en daarom komt Sno dus niet. Je moet meteen klaarstaan.

Je bent ook gewoon te lax. Je anticipeert bij die laatste kans gewoon te laat en rond het ook nog is slecht af!

Harder trainen en je haalt er heus wel iemand uit

Goed gezegd Fraser! Als hij Michielamed El Kramer had geheten had iedereen vooraan in de rij gestaan om hem van een gebrek aan mentaliteit te betichten.

9 februari 2015 om 15:51

Laat dat toch achterwege man. Dit hele verhaal heeft niets met discriminatie te maken. Probeer het er dan ook niet van te maken a.u.b.

10 februari 2015 om 12:54

Het is een constatering die ik doe en ik mag mij daar gewoon over uitspreken. Overigens gebruik ik nergens het woord discriminatie.

Wat is dit nou voor vreemde situatie ineens? Wat staan deze volwassen mannen nu in de media te reageren. Kramer prima spits, die in eens door zijn trainer op zijn plaatst wordt gewezen. Dat doet een spits niet altijd goed, of hij moet nu nog meer getergd zijn?

We weten toch niet wat er intern gebeurd tussen kramer en fraser, maar om hem zo aan de kant houden klopt dus ook niet zo, hij is toch diegene wat de clubscoorder is.

Daarom is tie niet goed genoeg voor NLSE topploeg

Af en toe zit volgens mij het karakter van Fräser in de weg bij hemzelf! Beetje merkwaardige jongen om zo te reageren op een labiele spits als Kramer! Van held tot schlamiel! Zeg elkaar de waarheid recht in het gezicht en houdt het vooral intern! Ongeschikt!

Fraser had hem beter wel kunnen opstellen, nu spelen ze 0-0 gelijk bij Dordt. Beetje spierballengedrag van de trainer, nergens voor nodig. Kramer heeft aangetoond de beste spits te zijn voor ADO. Had wel wat iets meer krediet verdiend.

Lekker bezig Fräser. Beetje spierballentaal vertonen om vooral maar in aanzien te komen bij die Chinees? Wat anders kan dit zielige en kleinerende gedrag verklaren?

Een ding is zeker, Kramer gaat Fräser niet meer serieus nemen. Afhankelijk van hoe hoog hij in de pikorde van de selectie staat ontstaat een aantal volgers. Resultaat: bye bye Fräser. Na twee à drie nederlagen ben jij exit!!

En terecht ook. Wat voor een vent ben je om zo op je speler(s) in te hakken. Puur zwaktebod om dit via de media te doen.

Aankopen hebben speelgarantie, anders zet je topscoorder er niet naast.

Fraser moet niet zo zwak reageren. Fraser is nl. degene die het al meer dan een jaar voor het zeggen heeft bij ADO en iedere week is het hetzelfde. Een drama. Er zit helemaal geen balans in het elftal. Het middenveld en de aanvals is al een jaar een lachertje. Hier is door niemand tegen aan te verdedigen. Het is niet voor niets dat de 1e wedstrijd waarin de balans voorin wel klopte, tegen Twente, dat Wormgoor een negen haalde.
Kramer en van Duinen zijn beide prima spelers maar kunnen niet samenspelen omdat ze altijd op dezelfde plek uitkomen. Daar kunnen die jongens niks aan doen. Dat zit nou eenmaal in hun aard het zijn namelijk allebei spitsen. Het is bijna net zo dom als bijvoorbeeld 2 keepers op stellen. Waarom wordt Houkoop gekocht en niet opgesteld??? Het ontbreekt Fraser duidelijk aan visie. Als commentaar hoor ik wekelijks dat de spelers niet de juiste instelling hebben of niet hard genoeg zijn. Volgens mij hebben de spelers geen enkel geloof in de opstelling en/of tactisch plan, voor zover dit er al is. Een speler van ADO die 11 doelpunten in 15 wedstrijden maakt heeft het geweldig gedaan. Misschien wel juist omdat hij een beetje schijt heeft aan de trainer. 1 van de 2 spitsen moet verkocht worden, ze zijn te goed om zich door een zwakke technische staf naar de knopen te laten helpen.

Nog 1 keer en dan ben ik er wel klaar mee.

Wie gaat Fraser vertellen dat hij vervangen wordt? Fraser heeft meer als een jaar met zowel Mike van Duinen als Michiel Kramer gespeeld. Terwijl een kind kan zien dat het niet werkt. Ik erger me kapot aan de onbalans die wekelijks in het elftal zit. Het lijkt nergens op. En natuurlijk zijn de spelers niet top maar Fraser voegt helemaal niets toe. Er zit geen enkele lijn in. De balans op het middenveld klopt van geen kant en in de aanval loopt men elkaar voor de voeten. En het commentaar van Fraser na afloop van iedere slechte wedstrijd (bijna alle wedstrijden dus) de instelling moet beter of ze moeten harder werken of het moeten kerels worden.
Iedereen ziet wekelijks dat van Duinen TE hard zijn best doet waardoor hij altijd kracht tekort komt om een doelpunt te maken. Wat toch de hoofdreden is dat hij in het veld staat. Toen Fraser een paar weken geleden riep dat van Duinen harder moest werken wist ik het zeker. Henk is een aardige vent maar niet geschikt als hoofdtrainer. Ik heb Fraser nog nooit, maar dan ook werkelijk nog nooit, op een zinnige tactische opmerking kunnen betrappen. Met dit matige materiaal spelen Advocaat of v/d Brom of Jans of gewoon rond de 8e – 9e plaats. We hebben de 11e begroting waarom staan we dan altijd rond de 14e – 15e plek? Zoals Fraser het zegt dit is geen kleuterschool. Dus Henk wordt lekker jeugdtrainer bij Feyenoord en vergeet het hoofdtrainerschap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
R. BroodUnknown
J. AmofaVerdediger
P. BijenVerdediger
D. JanmaatVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

18 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2016-2018 Vitesse
2014-2016 ADO Den Haag
2011-2014 ADO Den Haag
1990-1993 Nederland

In de wandelgangen

Zondag 1 augustus
Erik Palmer-Brown heeft de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten in de Serie A. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren