Bulykin lonkt naar ADO Den Haag: ‘Dat zou ik geweldig vinden’

Vrijdag, 6 februari 2015 om 13:56Thijs Post • Laatste update: 15:19

Dmitri Bulykin traint voor zichzelf, want de 35-jarige spits heeft geen club. Op deze manier wil hij echter geen afscheid nemen van de voetballerij, zegt de Rus. De transfervrije Bulykin hoopt op een ‘mooie manier’ af te sluiten. In gesprek met ELF Voetbal zegt hij dat hij nog zo’n anderhalf jaar op een goed niveau wil voetballen en dat hij terugkeer bij ADO Den Haag zeker ziet zitten.

/

“Ik heb in Nederland mijn beste periode doorgemaakt. Aan mijn seizoen bij ADO Den Haag denk ik nog best vaak terug. Die groep was heel hecht en de resultaten waren erg goed. Ik scoorde meer dan twintig keer in de Eredivisie en we behaalden zelfs Europees voetbal.” Bulykin werd daarna kampioen met Ajax en speelde ook nog bij FC Twente, al kwam hij daar minder aan spelen toe.

Een terugkeer in de Eredivisie ziet hij zeker zitten. “Ik zou het geweldig vinden om mijn loopbaan af te sluiten bij ADO. Ik volg ze nog steeds. Ze hebben woensdagavond een mooie overwinning geboekt op FC Twente”, zegt de spits.


Poll

Kan Dmitri Bulykin nog van waarde zijn voor ADO Den Haag?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

53 reacties (laatste reactie door mike fcu)

Zou leuk zijn als ie terugkeert bij ADO. Heeft het erg goed gedaan in de periode dat ie bij ado speelde. Dan heb je als aanval Bulykin en Kramer en ook nog van Duinen.

6 februari 2015 om 15:13

Zou mooi zijn kunnen jullie verhoek ook gratis krijgen.

6 februari 2015 om 19:31

Den haag wilt sterker worden, niet verzwakken, hebben niks aan die 3e rangs spelers

6 februari 2015 om 17:17

Dat kan alleen maar tegenvallen.
Hij is 35 en heeft al een paar jaar nauwelijks gespeeld.

6 februari 2015 om 18:05

Je kan m direct halen voor 5 maanden aangezien hij transfervrij is. Je kan m zelfs een prestatiecontract geven voor die paar maanden. Als ie niet speelt heb je er nauwelijks kosten aan. Ook al speelt ie steeds maar een helft, zijn ervaring is onbetaalbaar. En hij blijft een held in Den Haag. Die kan echt nog wel wat forceren elke wedstrijd in het laatste half uur.

6 februari 2015 om 22:24

Als hij daar mee akkoord gaat wel mar hij zal echt wel salaris willen ook als hij niet of slecht speelt.

Nee dankje! Des tijds ging hij liever naar Ajax en Twente.

35 jaar oud, die gaat het niveau naar wat Wang streeft nooit meer halen.

Misschien clubje in de JP die wel zijn salaris kan betalen maar bij FC Den Haag niet meer.

6 februari 2015 om 14:12

Je doet echt net alsof ADO van jou is, als ADO hem haalt, dan haalt ADO hem, met je misschien voor een JP club maar niet voor ADO..

6 februari 2015 om 14:55

Gelukkig kan jij Nederlands anders had ik echt even een andere taal moeten typen.

Ik zeg toch 35 jaar oud en Wang(!) wilt een hoger niveau. Dan is Bulykin niet de speler die dat kan. Overigens als er een transfergerucht is reageert iedereen er op los. Is de club dan van iedereen? Kraam geen onzin uit, het is mijn mening.

6 februari 2015 om 15:32

Op dit moment is het niveau van Ado niet veel hoger dan de JPL dus hou die praatjes van ''misschien clubje in de Jpl'' maar voor je. Wat zorgt voor deze arrogantie bij jou? Een overwinning op een Twente dat vrijwel het hele seizoen al dramatisch speelt? Of toch die nieuwe eigenaar bij Ado? Jezus ey...

6 februari 2015 om 15:58

haagse koerd misschien kun je je formulering wat aanpassen door ik vind, ik denk te gebruiken daardoor kom je al veel minder irritant over alsof het een feit is wat je zegt.

6 februari 2015 om 17:27

Fctinsider, op dit moment is het niveau van Ado niet veel hoger ?

Als het niveau van Ado niet veel hoger is dan die van JPL dan wil ik niet weten wat het niveau van Twente of Ajax is.

6 februari 2015 om 17:43

Ach jongen. Ik vind het wel grappig dat je dit zegt. Wij spelen idd dramatisch maar ik ben er toch zeker van dat we niet gaan degraderen.

Wil jij een club als FC Eindhoven of Almere City vergelijken met onze FC? We kunnen degelijk de eredivisie aan. Ja die overwinning van Twente zit idd hoog. Als wij het een club als Twente-Feyenoord-AZ-Ajax thuis moeilijk kunnen maken en eigenlijk nipt verliezen of gelijk spelen kan je degelijk het niveau aan.

35 jaar 1 jaar goed gepresteerd en hij is meteen goed genoeg. Hij is 35!!! Laat je eigen club hem contracteren dan !

7 februari 2015 om 09:43

En als ado de rest van dit seizoen doorgaat zo als in de 1e helft van het seizoen, dan is ado ook niet meer dan een JP ploeg😐

6 februari 2015 om 15:29

JP clubje? Prima dus voor Ado. Die Wang kan willen wat hij wilt, maar denk dat ze in Arnhem wel hebben aangetoond dat er meer bij komt kijken om naar de top van NL te gaan.

Met zijn ervaring, vechtlust een prima speler voor ado om als breekijzer in degradatiewedstrijden te fungeren.

6 februari 2015 om 17:21

Dat vraag ik me af als je al zo lang niet of nauwelijks gespeeld hebt en al 35 jaar bent.
Verhoek zouden ze volgens mij goed kunnen gebruiken en is ook een echte Hagenaar en een kind van de club.

6 februari 2015 om 17:44

Vitesse of Lierse of wie dan ook boeit ons niet!!

Dat zijn andere mensen met een ander beleid. Wang zal echt jullie monden snoeren en daar geloof echt in. Kicke vent die Wang!

6 februari 2015 om 17:44

Vitesse of Lierse of wie dan ook boeit ons niet!!

Dat zijn andere mensen met een ander beleid. Wang zal echt jullie monden snoeren en daar geloof echt in. Kicke vent die Wang!

6 februari 2015 om 17:44

Vitesse of Lierse of wie dan ook boeit ons niet!!

Dat zijn andere mensen met een ander beleid. Wang zal echt jullie monden snoeren en daar geloof echt in. Kicke vent die Wang!

6 februari 2015 om 17:45

Verhoek hoef ik ook niet meer terug. Teveel stroopwafels heeft hij gegeten. Lekker juichen voor Eagles. Hou hem maar zelf!

6 februari 2015 om 22:26

Ik denk dat veel den Haag supporters daar anders over denken want volgens mij kwam hij nog vaak bij den Haag.

Leuk dat Dima nog door wil voetballen, maar hij moet eens gaan beseffen dat hij nu al 35 jaar is en dat ADO hem waarschijnlijk niet meer hoeft. Misschien dat die voor Dordrecht nog wel bruikbaar is als die flink wat geld wil inleveren, maar de rest van de Nederlandse clubs zal die toch echt uit zijn hoofd moeten zetten.

6 februari 2015 om 15:11

Hahaha Dordrecht dat een salaris van 425.000 euro gaat betalen, dat is 10% van hun begroting, dat is het minimum wat Bulykin moet verdienen, een non EU speler moet 150% verdienen van het gemiddelde salaris in de eredivisie, dat is (ik dacht nu) 285.000 euro

6 februari 2015 om 15:46

Rusland is een EU-land...

6 februari 2015 om 15:52

Sinds wanneer is Rusland een EU land dan ? Volgens mij moet je toch echt terug naar school..

6 februari 2015 om 17:08

hahah die barry. Gekkere uitspraken dan dit komen we niet tegen hoor. Jij verwijst naar Europa, het continent waar de hoofdstad van Rusland inderdaad in ligt. EU staat echter voor Europese Unie

On.
Ik heb geen idee hoe goed hij op dit moment is, maar Ado heeft toch niet bepaald een spitsenprobleem op dit moment. Dat is zo'n beetje de enige linie die wel goed bezet is. (qua kwaliteit)

6 februari 2015 om 17:33

Daarom zeg ik ook: als die flink wat geld inlevert.

7 februari 2015 om 09:30

Hij kan/mag helemaal geen geld inleveren, het is een verplichting, daar gaan de clubs en/of spelers niet over.

6 februari 2015 om 14:36

Misschien moet Ajax hem maar halen die zitten in nood kwa spitsen. Bij ADO Den Haag hoeft hij niet meer aan te kloppen nu die echt op retour zit.

6 februari 2015 om 14:38

Misschien is deze spits wel bruikbaar voor Ajax aangezien ze zonder spits spelen....is maar een idee.

6 februari 2015 om 14:56

Voor Ado zou dit echt wel een aanwinst zijn hoor. Niet als 1e spits, maar als back up. Ik denk dat Ajax hem niet nodig heeft, ondanks dat we met schone? In de spits hebben gespeeld...

6 februari 2015 om 17:22

ik denk dat hij voor allebei geen aanwinst meer is.

als ik ado was niet nemen deze man wou zo graag naar twente en ajax als hij bij ado terug wil waarom is hij dan toen weg gegaan. ik zou niet doen als ik ado was. nu ze over genomen zijn door de chinees wil opeens meneer bulikyn terug.

6 februari 2015 om 14:37

Hij heeft geen club, wilt graag voetballen en had zijn beste en leukste tijd in Den Haag. Klinkt allemaal best logisch voor mij hoor.

Zal geen basisplek krijgen, maar voor het Haags kwartiertje er in als ze achter ze staan lijkt me hij wel de ideale speler voor.

6 februari 2015 om 14:41

Mits hij terugkomt, zal hij tot zijn stop blijven bij ADO Den Haag neem ik aan. Hij is al 35 jaar en om na ADO Den Haag voor nog een club te kiezen, lijkt me redelijk onaangenaam.

Het is wel iemand die altijd zeer fit is geweest.

Van mij hoeft die ook niet terug te komen te oud en de voorhoede is al goed bezet nu, weet iemand nog iets over sno?

Wilde hij eerst niet terugkeren? Maar nu er een rijke Chinees de macht heeft wil hij wel? Ik zeg niet dat het zo is hoor maar is dit nu niet het verhaal? Ik gun het hem wel in ieder geval..

Goede speler was hij. Leeftijd zegt niet alles, maar 35 jaar is wel een tandje de oude kant. Heeft hij nog steeds de ritme die hij 4 jaar geleden ook had? Is hij nog steeds in staat om te scoren? Ik zou hem halen, maar dan als reserve en kijken hoe het gaat met hem.

over sno zou eerst 1 op1 gesprek gaande zijn geweest met fraser van hoe fit hij is en andere dingen dus afwachten

Van mij mag hij terugkomen, baadt het niet dan schaadt het niet. Back-up van Kramer en hij brengt ook de nodige ervaring en mentaliteit met zich mee.

Hebben ze toch een mooie selectie als hij komt en Evander Sno

Hij was al iet de snelste en zal in de afgelopen jaren niet sneller geworden zijn. Nu ADO niet meer met typische flankspelers voetbalt, heb je niets aan hem. Destijds met Verhoek en Kubik was hij prima.

6 februari 2015 om 15:36

Sinds de komst van Iakovenko en Eduardo speelt Den Haag wel weer op de flanken. Wel bij de les blijven.

Nee Bulykin je ging liever voor het geld in Amsterdam en je hebt al een kans laten lopen om terug te komen dus op zo'n leeftijd hoeft het niet meer...

Ik denk dat hij op dit moment bij feyenoord meer van waarde kan zijn dan bij ado. Ado heeft inmiddels wel een complete voorhoede. Feyenoord schreeuwt om goals. En goals kan bulikin zeker wel maken.

Half jaar of Jaartje ADO als pinchhitter en daarna opnemen in je staf...
Deze man kan best wel wat betekenen op gebied van contacten/scouting in het Oostblok...
Helemaal als Wang ook nog de portemonnee trekt

Hij is ook fysio... op basis daarvan zou ik hem opnemen in mijn staf wanneer je hem nu voor anderhalf jaar vast legt. Daarna opnemen in staf.

Nu kan hij van waarde zijn Vooral in de wedstrijden waarin we druk zetten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.VVV-Venlo16-2
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
S. SteijnMiddenvelder125
V. BesuijenAanvaller124
L. KoopmansKeeper120
A. ĆatićAanvaller123
T. VerheydtAanvaller117
X. SeverinaAanvaller80
J. AmofaVerdediger120
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

Rusland
21 fans
Aanvaller, 41 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 27 oktober
Manchester City wil met Barcelona de strijd om de handtekening van Antony aangaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren