'Gefrustreerde Van Ginkel wil zo snel mogelijk weg uit Milaan'

Zondag, 11 januari 2015 om 10:20Bart Kruyt • Laatste update: 09:56

AC Milan kwam zaterdagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Torino en Marco van Ginkel maakte opnieuw geen speelminuten. Nu was dat logisch, omdat de middenvelder nog niet hersteld is van de enkelblessure die hij vorige maand opliep, maar toch is zijn periode in Italië behoorlijk frustrerend. Van Ginkel speelde tot dusver pas twee competitieduels in de Serie A.

/

Er is al meermaals gesuggereerd dat Chelsea een vroegtijdig einde wil maken aan de verhuurperiode van Van Ginkel en nu meldt de Daily Mirror dat de middenvelder zelf ook zo snel mogelijk wil vertrekken uit het San Siro. Van Ginkel zou eigenlijk tot het einde van het seizoen bij Milan spelen, maar heeft het helemaal niet naar zijn zin bij de Italiaanse topclub, zo wordt beweerd.

Chelsea wil de middenvelder stallen bij een club waar Van Ginkel wél wekelijks aan spelen toe kan komen: op deze manier heeft een verhuurperiode geen enkele zin, vinden the Blues. Van Ginkel raakte ongeveer een maand geleden geblesseerd aan zijn enkel, na een harde charge van Sulley Muntari op de training.


Poll

Marco van Ginkel had niet naar AC Milan moeten gaan


Gerelateerd

Meer sportnieuws

95 reacties (laatste reactie door robert41)

Kan niet opschieten met echte mannen daar.

11 januari 2015 om 11:04

Welke echte mannen? Laten al jaren zien dat ze niet over een winnaarsmentaliteit beschikken, en van collegialiteit hebben sommige spelers (Muntari) ook niet gehoord. Is toch werkelijk niet normaal dat je iemand een onwijs harde tackle geeft op de training, waardoor de persoon in kwestie ruim 1,5 maand aan de kant staat.

11 januari 2015 om 17:52

Ja dat vind ik ook, aangezien heel die italiaanse competitie niks meer voorstelt had ik wel verwacht dat Van Ginkel veel zou spelen. Ik zie toch erg veel potentie in deze jongen, en vind dat hij zeker beter is dan zijn concurenten. Hij zou samen (mits ze allebei fit zijn) met Nigel de Jong op het middenveld moeten spelen.

11 januari 2015 om 11:20

Hij had gewoon voor Ajax moeten kiezen, was hij nu een van de leiders geweest. Elia, Van Ginkel, Aissaidi allemaal verkeerde keuzes gemaakt terwijl Ajax een uitweg bood.

11 januari 2015 om 11:28

Assaidi deed het bij Stoke ook wel goed toch. Weet alleen niet waar hij nu speelt of op de bank/tribune zit.

11 januari 2015 om 11:42

Gisteren was er een topic op VZ waarin stond dat Assaidi naar Al-Ahli (Qatar?) gaat.

11 januari 2015 om 11:44

Leuk en aardig, maar je kent de relatie met Vitesse en Chelsea? En je weet dat Vitesse niet aan Ajax wil verkopen? Voor Elia en Assaidi geldt dat zolang Overmars de hand op de knip houdt en onrealistische bedragen biedt, zulke deze spelers nooit naar Ajax gaan. Ook clubs hebben iets te vertellen bij transfers...

11 januari 2015 om 12:01

Marc bood 3x meer salaris aan assaidi dan wat hij verdiende bij Heerenveen. Als dat wordt gezien als onrealistisch dan weet ik het ook niet meer. Ach hij maakt nu ongetwijfeld vele miljoenen. Ook niet verkeerd. Van ginkel heeft zichzelf gewoon overschat. Denkend dat hij meekan met Chelsea of Milan. Deze jongen had 1 leuk seizoen in de ED verder amper wat gepresteerd. Met alle respect, maar hij is gewoon niet goed genoeg en zijn lichaam is blijkbaar ook niet geschikt voor de top.

11 januari 2015 om 12:01

Die glazen bol wil ik ook wel. Als hij naar Ajax was gegaan was hij een een leider, als hij niet geblesseerd was geraakt, was hij nu een basisspeler bij Chelsea. Hij heeft op dit moment veel pech door blessures, maar is nog jong en kan nog altijd laten zien hoe goed hij is. Is het niet bij Chelsea, dan zal het wel bij een andere club zijn.

11 januari 2015 om 12:08

Ja want Ajax is een garantie voor slagen zeker..kom op man, ik word gek van ajacieden die op ieder artikel over een speler die niet tevreden is bij een club of weg mag, gelijk Ajax schreeuwen. Er zijn nog wel meer mooie clubs hoor, en ook vooral clubs in een betere competitie. Wat heb je eraan om iedere week tegen een NAC, Dordrecht of Excelsior te spelen? En het is nou ook niet bepaald zo dat je bij Ajax je eigen spel mag spelen. Het hele positiespel gebeuren word erin gebrand. Het zou alle leukheid wat een speler als Elia maakt eruit halen.

11 januari 2015 om 12:21

Oneens. Een speler als Elia zou altijd zijn actie kunnen en mogen maken. Je ziet dit toch ook bij el Ghazi en Kishna. Ik weet zeker dat de Boer die jongens de ruimte geeft om een actie te maken.

Van Ginkel is gewoon genaaid met die doodschop op de training waardoor het allemaal weer langer gaat duren. Men loopt nu te roepen dat zijn fysieke gesteldheid het niet aan kan, terwijl hij gewoon laf onderuit geschopt is in een training. Hopen dat hij de tweede seizoenshelft zich nog enigszins kan profileren in Milaan!

11 januari 2015 om 14:20

Het feit dat je zo'n reactie geeft ,geef al aan dat je er geen kaas van gegeten hebt. Hij was al 3 jaar sterkhouder,het grootste talent van nederland. Aanvoerder van jong oranje, en was de beste speler op het ek van jong oranje in israel. Volgens mij zat Clasie op het bankje en was Ginkel veruit de belangrijkste speler. Ook deed strootman mee. Dat was een perfect middenveld. Strootman,Ginkel. Uiteindelijk gaat hij het redden, 100%

11 januari 2015 om 16:16

Ajax is de oplossing voor alles...

12 januari 2015 om 12:31

Echt he, elk bericht hetzelfde: had hij maar naar Ajax moeten gaan, want bij Ajax verloopt alles perfect...

11 januari 2015 om 12:26

Wat een prutser is die van ginkel

11 januari 2015 om 15:51

Echt mannen? Die droplullen kunnen alleen winnen met extreem opvallend veel hulp van de scheidsrechter, anders niet, simple as that.

Haha, nogal zo'n speler die even denkt om de overstap van Vitesse naar Chelsea te maken. En als dat niet lukt, kan ik altijd nog makkelijk bij een subtopclub in Europa mee. Als zelfs De Bruyne het bij Chelsea niet kan maken, dan moet je toch beter weten. Maar ach, hij is dikke miljonair en ik ga dat nooit worden, dus wat zit ik te zeuren...

11 januari 2015 om 10:29

Zijn voorkeur was een vertrek naar Ajax maar omdat Vitesse zijn beste spelers niet aan een "concurrent" wou verkopen ging hij naar moederclub Chelsea.

11 januari 2015 om 11:34

Nou v ginkel bedank vitesse maar

11 januari 2015 om 12:03

Lekker makkelijk, maar dan kon hij dus wachten als hij zogenaamd echt naar Ajax wilde gaan. Hij tekende toch echt zelf bij Chelsea en geloofde de coach blijkbaar toen hij zei dat hij van ginkel een serieuze kans zal gaan geven.

11 januari 2015 om 10:30

Slechte mentaliteit zeg. Jij word dus nooit miljonair? Nou ik ben het al. Helemaal zelf geworden gewoon injezelf geloven

11 januari 2015 om 10:40

@ luchador: hij hoefde niet naar Chelsea hoor. Hij heeft daar zelf een contract getekend.

@ talentgaatvoor: heeft niets met mentaliteit te maken, eerder met realisme. Er zijn meer mensen die geen miljonair zijn, dan mensen die het wel zijn. Maar ik feliciteer je uit de grond van mijn hart. Dan heb je het op financieel gebied goed voor elkaar.

11 januari 2015 om 10:44

Iemand met alle pech van de wereld en een beperkt surplu aan talenten zal nooit miljonair worden, hoe erg hij ook in zichzelf gelooft.

Wat had van Ginkel dan verwacht? Dat hij wel even basisspeler zou worden? Als huurling moet je toch aantoonbaar beter zijn dan de rest anders zit je gewoon lekker op bank. Zou ook niet weten waar hij anders heen zou moeten. Wellicht dat hij bij een club als Paderborn, Koln, Sunderland of Burnley wel een basisplaats zou hebben maar daar houdt het in die competities wel bij op.

11 januari 2015 om 11:14

Haha jij bent geen miljonair vriend, want over geld wordt niet geluld en dat zou je weten als je miljonair bent.

11 januari 2015 om 11:36

Heeft niet zozeer met pech te maken denk eerder met slecht inzicht en zaakwaarnemer

11 januari 2015 om 14:23

Nee met pech doelde ik op de opmerking van Talentgaatvoor. Iedereen die miljonair is geworden heeft toch ook een dosis geluk nodig. Dat ging niet over van Ginkel, van Ginkel heeft gewoon hele verkeerde keuzes gemaakt ja.

11 januari 2015 om 10:34

Idd, helemaal eens met je reactie. Tuurlijk wisten we dat van ginkel niets bij chelsea of milan te zoeken heeft. Zelfde verhaal destijds voor castagnois bij inter, bruma bij chelsea, rekik bij city, affelay bij barca en zo zijn er meer. Maar die jongens konden wel veel euro's bijschrijven.
Misschien dat van ginkel via psv, ajax of feyenoord(volgend seizoen vervanger clasie), daarna alsnog keer naar grote buitenlandse club kan

11 januari 2015 om 11:15

Wie had verwacht dat Matic het zo geweldig zou doen bij Chelsea? Tadic bij Soton? Strootman bij Roma? Je weet het nooit van te voren.. Matic was gewoon een middelmatige speler van een subtopper in de Eredivisie...

11 januari 2015 om 13:11

Tadic en Strootman waren op het moment dat ze vertrokken de beste spelers van Nederland. Ik had wel verwacht dat die het bij Europese middenmoot en subtop het goed zouden doen. Matic speelde bij Vitesse niet slecht, maar is via een subtopclub (Benfica) uiteindelijk bij een echte topclub terecht gekomen. Dat bewijst maar weer dat de stap van Nederlandse subtop naar wereldtop gewoon niet gaat!

11 januari 2015 om 14:23

Haha, als je zag met wat voor een gemak matic hier speelde,kon je zien dat hij het echt ging maken. Matic was echt goed bij vitesse.

11 januari 2015 om 10:36

Dat slaat natuurlijk nergens op. Bij Chelsea kon een absolute topspits als Shevchenko ook geen potten breken terwijl zo'n spelertje als costa wel slaagt. Wie heb je nou liever: Sheva of die mislukte Spanjaard?

11 januari 2015 om 10:39

Sheva, 100%!

tja Marco aan de top is het niet enkel zonneschijn

Ja ik denk dat de beste optie is om te worden verhuurd aan een eredivisieploeg of een ploeg uit de championschip als hij wekelijks wil spelen. Misschien terug naar Vitesse?

11 januari 2015 om 11:15

Dat wil hij niet. Hij kon ook aan ajax verhuurd worden begin van dit seizoen maar hij vond de stap terug te groot. Zijn zaakwaarnemer zei dat als je eenmaal gewend bent met spelers van het nivo chelsea te trainen wil je niet terug naar de eredivisie

12 januari 2015 om 00:45

Wat doet hij dan in hemelsnaam bij Milan?

11 januari 2015 om 11:49

Zo ver hoeft hij ook niet af te dalen hoor.
Middenmotor in Engeland of Duitsland zou de beste keuze voor hem zijn.

Ach dat gezeur als je goed genoeg bent dan speel je toch ? dus hij is gewoon niet goed genoeg maar wel gewoon weggaan op veel te jonge leeftijd wanneer worden die jonge spelers nu eens wakker , en beseffen dat het gewoon heel moeilijk is van de van de eredivisie naar de PL of de serie a ze zien alleen maar veel geld onbegrijpelijk.

Ja dat wisten ze allang bij vitesse. Toch hebben ze liever dat zo'n jongen (van de club) zijn carrière verneukt dan dat hij in een Ajax-shirt voetbalt. Maarja het is natuurlijk een nationale sport om Ajax te haten en sommige clubs schieten teveel door in die haat. Toch triest...

11 januari 2015 om 11:18

Helemaal mee eens... Maar ze hebben hun zin wel gekregen.. Hij speelt lekker niet bij ajax. Voor de meesten is dat genoeg.

11 januari 2015 om 11:38

Maar de meesten denken niet na dat zijn leeghoofden want wat ze vergeten is dat er weer een talent naar de kloten gaat en dat is toch zonde , want in potentie is dit wel een erg groot talent jammer.

11 januari 2015 om 12:48

Precies. Ontzettend jammer voor het talent van Van Ginkel. Ik vind dat Ajax hem nu alsnog moet halen. Niet huren maar definitief kopen. Nou zal die jongen toch zelf ook inzien dat dat nu de goede stap voor zijn carrière is. Ook bij Ajax zal hij zich moeten bewijzen maar daar zal hij de kans wel voor krijgen.Overmars sla je slag.

11 januari 2015 om 14:28

Met de ogen dicht zou hij bij ajax een basisplaats hebben. Dat middenveld is zo slecht. Vitesse bewijst elk jaar hoe ze ajax moeten pakken. Vitesse middenveld heerst over ajax,al 3 seizoenen lang. Beter niet naar ajax dus. Dan maar PSV. Past hij veel meer. Al denk ik dat hij nog eerder naar vitesse gaat. Hoop het niet want hij is te goed voor de Nederlandse competitie. Lekker naar duitsland gaan. Perfecte con voor hem.

12 januari 2015 om 00:48

Het hele middenveld van Ajax speelt vanaf nu tot over 5 jaar op een hoger niveau dan Van Ginkel op deze manier. Het middenveld van Milan is minder dan dat van Ajax en daar krijgt hij 0 minuten.

12 januari 2015 om 20:11

Arnhemmer; zolang ajax aan het einde van het seizoen wederom bovenaanstaat zullen ze in amsterdam daar niet echt wakker van liggen 😄

Jammer, talent heeft hij zat. Hoe is het nou toch mogelijk dat AC Milan zo slecht draait. Zo'n slecht elftal hebben ze nou toch ook weer niet? Ik weet het is geen Milan van 10 jaar geleden met Stam, Maldini, Nesta, Cafu, Gatusso, Pirlo, Inzaghi en shevchenko, maar volgens mij staan ze nu echt een paar plaatsen te laag.

11 januari 2015 om 11:20

Hij had genoeg talent ja. Maar hij staat nu al bijna 2 jaar stil. Ik ben bang dat het einde carriere op topnivo is voor hem.

11 januari 2015 om 13:25

Dat hoop ik toch niet, was in zijn laatste jaar in de eredivisie toch een van de beste middenvelders. Ik hoop dat hij zich weet te herpakken.

Wat een zelfkennis hebben ze toch he, lachwekkend gewoon

11 januari 2015 om 11:21

Inderdaad. De wereld moet zich toch aan hen aanpassen 😉

Komt gewoon door de trainer en het bestuur en ook door spelers die op hun teentjes zijn getrapt als ze te horen krijgen ( van Seedorf ) dat ze niet goed genoeg zijn.

Deze jongen blijft maar verkeerde keuzes maken.

11 januari 2015 om 11:47

Blessures zijn helaas geen keuzes..

West Ham, Everton dat soort clubs moet hij heen. Kan hij de fysieke duels aan en lijken me goed passen bij hem.

Lijkt me heel logisch dat iemand met zijn talent gefrustreerd is dat hij niet speelt, als je spelers als Muntari ziet aankloten dan denk ik dat van Ginkel zeker beter kan.
En als het nou liep als een tierelier dan moet je het team zo laten, maar deze week weer twee keer niks.

11 januari 2015 om 11:12

^ dit. Op papier leek dit een heel logische stap, Milan draait moeizaam en dan is een creatieve middenvelder als Van Ginkel een goede aanwinst, in elk geval als hij het niveau van voor zijn horror blessure haalt, hij speelde echt goed toen bij Chelsea. Mensen die beweren dat hij beter in NL had kunnen blijven hebben hem niet bij Chelsea zien spelen, hij kwam makkelijk mee met dat niveau en had vorig jaar prima kunnen rouleren met Oscar en Ramires.

Maar blijkbaar heeft Van Ginkel alleen met het Milan bestuur en niet met Inzaghi overlegd, want eerst werd hij op de bank gezet ondanks dat het steeds slecht loopt daar, en vervolgens schopt Muntari hem het ziekenhuis in. Les 1: zorg dat de trainer je leuk vindt, anders speel je niet.

11 januari 2015 om 11:24

Hij kwam makkelijk mee is nu ook weer zwaar overdreven maar het zag er inderdaad goed uit voor hem. Tot hij geblesseerd raakte. Je ziet wel vaak met jonge spelers dat als ze te zwaar op hun toppen moeten presteren gaan forceren en geblesseerd raken. In mijn ogen toch een teken dat ze er nog niet klaar voor zijn.

11 januari 2015 om 12:36

Een afgescheurde kruisband is nou niet echt een blessure die komt door continu op je toppen presteren, dat is gewoon pech, 1 verkeerde landing en de boel scheurt doormidden. Strootman, Jese, Van Nistelrooy, Shearer, Ronaldo, Pires, allemaal gescheurde kruisbanden gehad - en je kan toch moeilijk zeggen dat die het niveau niet aankonden.

Anyway, de blessure bij Chelsea was gewoon pech. De verhuur naar Milan was naief van hem en Chelsea, die hadden eerst moeten checken bij Inzaghi of hij wel vers bloed op het middenveld wilde ipv te vertrouwen op het Milan bestuur. Normaal gesproken werken het bestuur en de trainer samen in dit soort zaken, maar bij Milan is de situatie, laten we zeggen, wat "ongebruikelijk".

Wie laat zich nu ook uitlenen aan Milan als talentje zonder ervaring -_-

Als je wil spelen dmv een uitleenbeurt, moet je kiezen voor een kleinere club. Zie Lukaku (west Bromwich), De Bruyne (werder Bremen),... Als je je daar bewezen hebt, kan je terugkomen naar Chelsea. 90% kans dat je het alsnog niet haalt. Maar iets grotere clubs uit het land waar je je net bewezen hebt gaan je wel binnenhalen. (lukaku naar Everton en De Bruyne naar Wolfsburg). Als je bij je nieuwe club voor veel geld wordt aangekocht, sta je echt wel basis in een grote competitie.

Hij kan het alsnog redden, maar dan moet die nu wel eens een juiste en doordachte keuze maken.

Ik zou daar ook weg willen, met Inzaghi aan het roer gaat er niets gewonnen worden.

Lekker van de zomer naar PSV komen. Kans is heel groot dat Wijnaldum vertrekt. Beetje het zelfde geval met de jong bij PSV. Te vroeg naar het buitenland vertrokken.

Tja deze jongens worden verleid en zitten nu op de blaren met een nare nasmaak.. Dan zou je zeggen dat ze leren van al hun voorgangers.. maar nee hoor. Op een uitzondering daargelaten heeft een stap naar het buitenland na een half jaartje leuk voetballen geen zin en verpest je je carriere..

11 januari 2015 om 11:49

Volgens mij was hij 90% van de tijd ook geblesseerd tot dusver. Is ook wel een beetje domme pech.

11 januari 2015 om 12:00

Klopt deels denk ik, blessure is onmacht maar.. Hij is nog jong fysiek had hij bij bijv. Ajax niet een stap extra moeten zetten, bij Chelsea wel.. Is moeilijk te zeggen ook he of hij zonder die blessures verder was geweest, van Aissadi las ik net toevallig ook.. Nogmaals uitzonderingen daargelaten over het algemeen gaan die jongens gewoon te snel!

11 januari 2015 om 12:14

Het is sowieso moeilijk te zeggen hoe een ontwikkeling van een speler loopt. Ook als hij bijv naar Ajax gaat biedt dat nog geen garantie (al is de kans wellicht groter). Een speler als Vd Hoorn laat zich ook nu pas een beetje zien.

11 januari 2015 om 12:30

Ja klopt man, vd Hoorn van nieuwe Stam naar hoopje verdriet en nu raapt ie zich weer op.. eigenlijk kan je er vrij weinig over zeggen, en achteraf weet iedereen het wel Maar het is wat je zegt vind wel dat die spelers echt moeten gaan kijken naar waar is mijn kans op slagen het grootste.

11 januari 2015 om 12:56

Van Ginkel is natuurlijk wel een ander niveau als vd Hoorn, maar de grote vraag is, als hij vorig jaar bij Ajax zijn kruisband had gescheurd en er een jaar uit lag, stond hij dan nu bij Ajax in de basis?

11 januari 2015 om 14:04

Hou toch op met je ajax man, een kruisband scheuren is pech, van nistelrooij gebeurde het op de training, had hij dan beter niet kunnen trainen. Was zelfs niemand in de buurt. Ook bij van ginkel was het pech, niemand in de buurt. Iedereen moet naar ajax, want als je bij vitesse,twente of feyenoord voetbalt kan je niet naar een topclub. Dat kan alleen via Ajax. Laten daar de afgelopen jaren nou spelers weggaan die het niveau nirt aankunnen. En dan heb ik het niet over suarez. Meer de anita's, blind, de jongs,alderweireld en vertongens(allemaal pure subtop). Zo zie je maar dat je niet alleem via ajax naar de top kan. Kijk naar bony. Ook buttner,aanbolt (toch 3 jaar bij vitesse,en nu basisspeler in de pl) en ginkel hadden een mooie transfer. Of ze het redden is een 2e,maar die kunnen straks altijd naar een clubje als newcastle of southampton.

11 januari 2015 om 14:22

Nee waarschijnlijk klaassen..

11 januari 2015 om 17:25

Haha take it easy dude haha Ajax werkt als rode lap bij een stier voor jou ofzo!? Bijv... Had ook Psv kunnen zijn..

Die jongen vergooit ook zijn carrière. Zonde, ik had hem op termijn wel bij Oranje gezien. Maar goed, als je je keuzes uitsluitend op geld baseert kom je niet ver. Had die jongen naar Ajax of PSV gegaan dan had hij nu een stuk verder gestaan.

Probleem is gewoon dat hij pech heeft dat hij steeds een blessure heeft! Verder moet hij niet zeuren en zijn kans afwachten en dan laten zien wat hij ECHT waart is! Milan kan hier ook niet veel aan doen

Ik zie hem nog wel terugkeren bij Vitesse, zoals Theo Jansen destijds.
Hij is een echte clubspeler.

Het zit momenteel tegen voor Marco, maar ik heb er alle vertrouwen in dat hij er wel weer bovenop komt.

Moet even alles voor zichzelf op een rijtje zetten en dan gewoon weer gaan voetballen, heeft genoeg talent om weer boven te komen drijven.

Is alleen jammer voor hem dat hij nog een contract heeft tot juni 2018, waardoor zijn bewegingsruimte om zelf keuzes te maken beperkt is.

Zou voor Van Ginkel goed zijn om een stap terug te doen, komt nu toch te kort voor de absolute top als Chelsea. Had naar Ajax moeten gaan, 2 jaar basis en Europees spelen, en dan een mooie stap maken.

Hij moet naar Ajax of PSV gaan volgend seizoen daar kan hij laten zien wat hij kan en elke week spelen, dit is nou zo jammer dat goeie spelers te vroeg naar het buitenland gaan.

11 januari 2015 om 11:35

Hij is zeker wel goed genoeg. Hij moet alleen wel de kans krijgen, het niveau van dit Milan kan hij aan, het niveau van Chelsea komt hij nu denk ik toch nog te kort voor.
Daarom was een huur periode ook wel een goed plan... als hij aan spelen toekomt tenminste.

Hoe dom ben je als speler en zaakwaarnemer als je je laat stallen bij die club vol negativiteit ??? Kom maar lekker naar Ajax !

11 januari 2015 om 14:11

Ajax pfff, die springen er nogal bovenuit in Nederland. Hij kan een hoger niveau aan man,of je het nou wilt of niet. Dan staat hij gewoon stil,en dan volgend jaar Europa leaque spelen. Laat hem maar een goede keus maken, gladbach,schalke, newcastle,southampton. Dat soort clubs. Hij is nog jong,dan kan hij altijd nog naar de top. In nederland leert hij niks meer door tegej ploegen als dordrecht en nac te spelen. Ook tegen clubs als twente,vitesse leert hij niet. En trainen met een klaassen, veltmab en cillessen idem dito. Nederlandse competitie is te zwak. Zulke talenten moeten op een hoog niveau spelen. Laatst tegen udinese heeft hij ook bewezen dat hij het aankan. Volgende wedstrijd weer op het bankje. Dan ligt het niet aan he voetbalkwaliteiten,maar is het meer de persoonlijke smaak voor saponare,bonaventura,essien,muntari en poli. Als die jongens de voorkeur krijgen,wat echt onterecht is(ook volgens vele milan volgers) dan moet je daar gewoon zo snel mogelijk weg.inzaghi snapt er niks van man.

11 januari 2015 om 21:46

Arnhemmer: Als je al meer dan 1000 dagen de kampioen bent van Nederland dan spring je er dus wel degelijk uit. Daar doet een bekerpotje tegen Ajax niks aan veranderen. Ajax zou Southampton gewoon inmaken thuis. Uit is een ander verhaal.

Als je er voor kiest om van een middenmoter in Nederland de overstap te maken naar een topclub in Engeland, dan weet je wat er de komende jaren gaat gebeuren: je wordt verhuurd.

Dan kan je toch beter de keus maken voor een tussenstap, zoals Eriksen bijvoorbeeld heeft gedaan.

Ik vind dit wel mooi eigenlijk en laat het een wijze les zijn voor de talenten van nu. Een paar jaar geleden vond ik het nog zonde, elk goed talent dat te vroeg vertrok en flopte maar nu heb ik er geen medelijden meer mee. De spelers kunnen gewoon weten wat hen te wachten staat en nemen dus een weloverwogen besluit om hun carrière te vergooien. Als talent naar Chelsea, tja, wat verwacht je.

Had gewoon naar Ajax moeten gaan toen t kon. Zonde dat t er niet van gekomen is want dan had die allang in oranje gespeeld en wellicht rond deze tijd een mooie transfer gemaakt waar die wel speeltijd krijgt.

11 januari 2015 om 12:51

Natuurlijk niet, een kruisband blessure had hem ook bij Ajax een jaar gekost, en na vier maanden bij Ajax speel je echt nog geen Oranje.

Komt gewoon tekort. Domme keuzes, nu weer terug naar een kleinere club. Bijv. In nederland.

FEYENOORD sla je slag

Sukkel, dat weet je toch van te voren als je naar Milan gaat. Geld is het enige dat telt bij deze jongen

Eerst domme keuze door voor Chelsea te kiezen, en daarna naar Milan gaan, ik denk dat deze jongen en zijn zaakwaarnemers niet veel zelfkennis hebben.

Gelijk heeft hij. Milan is gewoon waardeloos op dit moment, kut club geworden, zeg ikzelf als milan fan. Zoveel moeite om een doelpunt te maken altijd tegen zo n zwakke teams. Het hele bestuur en het halve team moeten ze vervangen. Doet pijn aan de ogen om deze ploeg te zien spelen. Van ginkel verdient beter

Kom maar terug naar jouw vitesse Marco. Dan volgende seizoen weer vlammen bij Chelsea.

Laat hem terug komen naar de Eredivisie. Ajax sla je slag.

deze man moest eerst naar ajax gaan voordat je een stap naar een topclub zet

Van Ginkel had beter eerst een tussenstap in NL kunnen maken en dan een grotere stap naar een betere competitie. Best zonde dit, want speelde goed bij Vitesse.
Chelsea was hij toen nog niet klaar voor, zeker met die gigantische concurrentie op het middenveld.
Snel naar een club waar je in de basis staat en hopen dat hij zijn vorm weer oppikt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AC Milan

1685 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Napoli3523
2.AC Milan3212
4.Atalanta2811
5.AS Roma259
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
I. BennacerMiddenvelder141
A. SaelemaekersMiddenvelder140
S. TonaliMiddenvelder142
Rafael LeãoAanvaller144
Brahim DíazAanvaller103
A. RebićAanvaller91
M. MaignanKeeper80
Voor de complete selectie: Clubpagina AC Milan.

192 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Chelsea heeft besloten om een officieel bod op Matthijs de Ligt uit te brengen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren