Update: Club Brugge rondt komst voormalig Vitessenaar af

Maandag, 12 januari 2015 om 23:36Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 23:35

Claudemir gaat per direct bij Club Brugge aan de slag. De werkgever van Ruud Vormer en Stefano Denswil maakt maandagavond via de officiële kanalen bekend een akkoord te hebben bereikt met FC Kopenhagen over de komst van de 26-jarige middenvelder.

/

Na het onverwachte vertrek van Fernando Menegazzo was Club Brugge op zoek naar een centrale middenvelder. Claudemir stond al langer op de Brugse verlanglijst, maar bleek in het verleden onhaalbaar. Door het feit dat zijn verbintenis met FC Kopenhagen afliep aan het einde van het lopende seizoen werd een overgang nu toch mogelijk.

Claudemir speelde 4,5 seizoen voor de Deense recordkampioen, won twee landstitels en speelde veertien Champions League-wedstrijden. Indien hij slaagt voor zijn medische testen eind deze week, tekent Claudemir een contract voor 2,5 jaar. Voor zijn periode in Denemarken speelde de Braziliaan drie seizoenen in het tenue van Vitesse.

Update 12 januari 23.36 uur - Club Brugge rondt komst voormalig Vitessenaar af
Claudemir mag zich definitief speler van Club Brugge noemen. De werkgever van Ruud Vormer en Stefano Denswil maakt op de officiële website van de club bekend dat de middenvelder met succes door de medische keuring is gekomen en dat hij een contract tot de zomer van 2017 heeft getekend. "Ik ben heel blij met deze transfer", zegt Claudemir. "Met FC Kopenhagen speelde ik jaarlijks voor de prijzen en ik kom naar hier met hetzelfde doel."


Poll

Club Brugge wordt kampioen van België


Gerelateerd

Meer sportnieuws

76 reacties (laatste reactie door belgunner)

Ze willen duidelijk een gooi doen naar de landstitel. En het zou heel wat zijn, eindelijk na zo'n lange periode vn droogte.

5 januari 2015 om 21:25

de ontlading zou enorm zijn.

6 januari 2015 om 14:17

Als 't niet voor dit jaar is, dan nooit meer. We hebben kampioenenmaker MPH gehaald en de concurrentie presteert maar zwakjes. Het enige waarvoor ik vrees is dat we misschien wel te vroeg pieken.

5 januari 2015 om 21:37

Met Claudemir en Denswil?

Dat is het begin van een kroegelftal! Als je Claudemir op zijn best wil zien kan je beter in Brugge gaan stappen dan naar een wedstrijd van Brugge gaan!

5 januari 2015 om 21:51

Valt mee, heb hem ook een aantal zeer behoorlijke potjes zien spelen in de Champions League. Lijkt mij op het eerste gezicht een prima aanwinst.

5 januari 2015 om 22:06

Volgens mij halen ze een middenvelder van Kopenhagen en niet van Vitesse..

Dacht dat hij nu wel ouder zou zijn dan 26. Met dit soort spelers gaat Club Brugge er niet echt op vooruit lijkt mij.

5 januari 2015 om 22:45

Dat waardeloze vitesse dat thuis 6-1 won van utrecht met een uitblinkende Claudemi? Claudemir was vitesse zijn beste speler, had hem.graag terug bij vitesse gezien

5 januari 2015 om 22:56

Beide spelers worden niet voor het basiselftal gehaald lijkt me. En dat Standard geen titelkandidaat is waren we zelf ook wel achter gekomen..

5 januari 2015 om 23:19

Als jij het zegt!

6 januari 2015 om 12:20

Niet echt denderend inderdaad. Maar die pakweg drie jaar voor Chelsea was Utrecht nagenoeg net zo waardeloos (wat je overigens niet ontkent, maar goed). 12e in het jaar dat Utrecht 10e werd (2008) en 10e in het jaar dat Utrecht 9e was (2009). Gewoon middenmoot.

On: Claudimir is in mijn ogen altijd wel een redelijk goede speler geweest. In de afgeopen jaren altijd 30+ wedstrijden gespeeld bij zowel Vitesse als Kopenhagen. Weinig rendement qua goals, dat wel (19 goals in 207 wedstrijden is onermaats als middenvelder).

6 januari 2015 om 14:04

Claudemir is dan ook gehaald voor de bank. Verder kijken dan je neus lang is. Denswil komt waarschijnlijk ook op de bank terecht.

Claudemir kan zeker een versterking zijn voor Brugge,vond m bij vitesse wel goed.
Europees voetbal is zeker in Brugge,cl zou nog mooier zijn!

Slim gehandeld. Had ook wel wat voor Eredivisie clubs geweest. Club Brugge is in ieder geval toch best sterk dit jaar. Komt ook wel dat ze behoorlijk wat ervaring hebben in het team. Weinig teenagers.

5 januari 2015 om 22:28

Weinig teenagers? Engels 20, Ryan 21, Mechele 21, Oulare 18, Storm 20, Castillo 21, Gedoz 21, ...

En dan zijn er nog een aantal talenten verhuurt. Zoals Verstraete, Ghano en Dierckx.

5 januari 2015 om 22:40

Tussen die namen zit precies 1 teenager...

5 januari 2015 om 22:52

Je kan toch moeilijk verwachten dat Brugge met zijn jeugdelftal het veld in gaat? Het nederlands voetbal leeft precies met de gedachten "jonger = beter", geen wonder dat een voormalige grootmacht als Ajax Europees gezien zo diep is gezonken...

6 januari 2015 om 00:15

Geen wonder dat een grootmacht als ajax is gezonken? idd! maar niet om de reden dat u denkt.
Het probleem is geld. en niet de filosofie. in 2004 haalde Ajax de kwartfinale van de Champions League, met..... aangekochte spelers. Maar het binnenhalen van toptalenten als zlatan is tegenwoordig onmogelijk. Die gasten gaan op hun 16e naar Chelsea, Real en Bayern. Niet meer naar Ajax of Psv. dát is het probleem.
De filosofie kun je vandaag de dag je vragen bij stellen, maar in het verleden heeft het toch tot een paar europa cups geleidt. de filosofie is het probleem niet, geld.....that's the problem.

Ontopic: Claudimir vond ik altijd 1 van de betere spelers van Vitesse. Ik volg het belgische voetbal amper dus zou niet weten of het brugge meteen naar een hoger niveau brengt maar anders voor de breedte is het zeker een oplossing.

Alweer een goede aankoop. Heeft zich bewezen op Champions League niveau. Denk dat Club een grote kans maakt op de titel. Presteren het meest constant, alhoewel de competitie nog lang duurt.

5 januari 2015 om 21:28

Van mij mag Club zoals nu op topniveau spelen,uiteindelijk is het de vorm van de maanden april - mei dat telt.anderlecht speelde vorig jaar niet goed maar was in vorm in de Play-offs en won de titel,dit kan dit jaar weer zo zijn.

5 januari 2015 om 21:37

Ja die play-offs in België slaan echt nergens op.

5 januari 2015 om 22:17

Vendaron,

Die zijn veel te complex voor Nederlanders om te conceptualiseren.

Meer ernstig: er zitten goede en slechte kanten aan.

Pro

* Spankracht tot het einde
* Brengt veel geld op, extra ticketing, maar ook de TV-rechten. Die zijn per club hoger dan in Nederland.

Contra

* Haalt de 'eerlijkheid' uit de competitie. Toevallig in vorm zijn tijdens de play-off en goed starten en je wordt meestal kampioen.
* Lastig systeem om uit te leggen aan buitenlanders.
* Misschien zijn er wat te veel wedstrijden nu. Weet je, een top-match, dat moet zeldzaam blijven. Schaarste zorgt voor honger.
* De andere play-off reeksen zijn het aangluren niet waard.

6 januari 2015 om 02:33

De enige pros zijn dus eigenlijk meer geld en wat extra spanning tot het eind. Maar deze zal alleen prettig worden gevonden door de ploegen in de jacht naar plek 1. En niet door de nr 1 uit de reguliere competitie.

Wij hadden in Nederland eerst ook een uitgebreidere versie van playoffs. Dus niet enkel 5 tm 8 zoals tegenwoordig. Maar ik ben toch blij dat deze afgeschaft zijn. De competitie kan zonder playoffs spannend genoeg zijn en moet bovenal eerlijk de sterkte van de ploegen weergeven. Voor spannende barrages heb je altijd nog de beker en de europese wedstrijden

6 januari 2015 om 03:46

Jorge-,

Neen, vind ik niet. In veel andere competities weet je in maart al wie de titel gaat winnen. In België moet het dan pas beginnen.

Maar toch vind ik er niks aan. Het is gewoon geen eerlijke weergave. Je kan evengoed gaan dobbelen voor de titel. Door het kleine aantal wedstrijden in de play-off is geluk te bepalend.

6 januari 2015 om 08:57

Misschien meer spankracht, maar beter voetbal levert het niet op de voorbije jaren. 't Zijn vaak draken van wedstrijden, in alle play-off reeksen.

hele goede aankoop, vond het bij kopenhagen altijd 1 van de betere

Hoe staat Club Brugge er eigenlijk financieel voor gezien ze de enne naar de andere gewezen speler komen halen. Dat ben ik namelijk niet echt van hun gewend.

5 januari 2015 om 21:33

Ze hebben afgelopen zomer volgens mij redelijk verdiend aan verkopen van Lestienne en Odjija-Ofoe, en het jaar daarvoor met Bacca. De laatste seizoenen 22 miljoen ontvangen en 13 uitgegeven.

En een Denswil kost niets, dat scheelt ook.

5 januari 2015 om 21:34

Ze geven meer uit dan wat er binnen komt. In 2014 hebben ze weer miljoenen verlies geleden.

5 januari 2015 om 21:36

Volgens mij pas gelezen dat ze financieel slecht gedraaid hadden dus wel raar dat ze maar steeds weer spelers kunnen halen. Ze gokken misschien wel dat ze kampioen gaan worden maar of het verstandig beleid is dat is maar de vraag

5 januari 2015 om 22:30

Men heeft een voorzitter die de schulden weg heeft gekocht. Dus financieel gezien staan ze er goed op.

6 januari 2015 om 04:36

het boekjaar werd afgesloten in juli met een verlies van een paar miljoen maar daarin werden de transfers niet opgenomen van lestienne en vadis want die zijn pas in augustus vertrokken ...dus geen verlies want beide spelers brachten meer dan 10 miljoen op

6 januari 2015 om 09:54

Alleen vergeet je te melden dat ze ook nog Izquierdo en zo aan trokken dus dat moet er ook nog van af hé en de rest van hun spelers die ze eind augustus nog hebben gehaald!
En had gehoord dat dat rond de 3 mil lag voor Izquerdo!

Zeker niet dat Brugge failliet gaat gaan!
Maar ze investeren allesinds stevig voor de titel!
Ik denk als ze die eenmaal gehaald hebben dat ze makkelijk terug gezond gaan zijn, het is gewoon die hoofdprijs die ze absoluut wilen!

6 januari 2015 om 14:12

thebutcher
Inkomsten voor Vadis & Lestienne: zo'n 13 miljoen. Gedoz kostte 1,5 Izquierdo 3,7 en Vormer iets van 500.000

Dus valt wel mee. We gaan vol voor de titel. Als we die missen, zullen we Ryan en Meunier moeten verkopen.

6 januari 2015 om 14:36

Kregen ze voor Vadis en Lestienne volledig bedrag?

Want bij Brugge is laatste jaren vaak dat ze de helft moesten afstaan door contract met star factory.

13 januari 2015 om 14:43

Vaak bwa dat valt wel mee. Bij Lestienne en Vadis volledig, niet bij Meunier en Gedoz.

5 januari 2015 om 21:38

Niet zo goed eigenlijk.

Al 2 jaar toch behoorlijke verliezen, 8 miljoen vorig seizoen, 6,5 miljoen 2 seizoenen geleden. 3 seizoenen geleden was er wel winst, maar dat was peanuts, 300.000 euro of zo.

Nog maar 1 miljoen eigen vermogen hebben ze.

Veel te grote loonmassa, zo rond de 70 procent van het budget. En zal nu nog hoger zijn.

Maar bon, is allemaal relatief. Uitgaande transfers van Lestienne en Vadis moeten nog verrekend worden.

Maar toch, geen kampioen spelen en dus geen CL halen (toch met grote zekerheid), het zou wel eens kunnen dat ze dan moeten afbouwen. Enfin, hangt er dan vanaf wat ze deze zomer krijgen voor eventueel Ryan, Vazquez en Meurier.

In ieder geval, het is nu of bijna nooit. Ze hebben een sterke ploeg, ze moeten het nu doen. In België is het lastig zo'n team te behouden eh.

5 januari 2015 om 21:41

In Belgie is het nog lastiger om kampioen te worden, ik weet niet wie er ooit met het idee van die play-offs is gekomen, maar of dat nou zo bijster verstandig is geweest?

5 januari 2015 om 21:43

Die beslissing is gemaakt om meer inkomsten te genereren.

5 januari 2015 om 21:43

We hebben Nederland toch ingehaald? De volgende die voor de bijl gaat is Oekraïne.

Meer serieus: iedereen is tegen. Spelers, supporters, analisten, media, trainers. Iedereen.

Behalve de bobo's, want het brengt geld op.

5 januari 2015 om 21:47

De bedoeling van de Play-Offs was om de competitie en de ploegen sterker te maken. 10 Extra topwedstrijden aan het einde van het seizoen maken de titelstrijd extra spannend en word goed geacht voor de ontwikkeling van de spelers.

Dit klopt in zekere mate ook wel , maar dat neemt niet weg dat het een rare en (soms) oneerlijke constructie is .

5 januari 2015 om 21:56

In Belgie tellen ze dus anders, daar komt eerst 39.8 en daarna pas 35?

5 januari 2015 om 22:02

Fcutrecht03,

Is zo. Alleen Gent en in mindere mate Genk hebben een puik stadion.

De rest, dat zijn net geen middeleeuwse toestanden.

Maar er is toch wat aan het bewegen. Club Brugge zou over 5 jaar in iets nieuws gaan spelen. Anderlecht ook. Die laatste gaan voor iets megalomaanachtigs met 60.000 zitjes. Lijkt me te groot, maar goed.

Standard wil gaan uitbreiden of iets nieuws gaan zetten.

En ook bij de 'kleintjes' beweegt er van alles: Zulte Waregem heeft net een wing afgewerkt, de rest volgt de komende jaren. KV Mechelen heeft ook bijna zijn vergunningen vast.

Ah en volgend seizoen hebben we misschien terug een kunstgrasclub: Sint-Truiden. Moeten ze wel promoveren, maar dat zie ik ze wel lukken.

Toch dans ik niet op en neer met het gebrek aan kunstgrasvelden. Het gros van de teams speelt immers niet op grasvelden, maar op moddervelden.

5 januari 2015 om 22:12

Denk dat Club er echt van uitgaat dat Ryan, Duarte en Meunier deze zomer voor veel geld verkocht worden. Die drie moeten dan toch echt wel de deur uit als ze de hoogste som voor hen willen vangen. Duarte kun je 4 miljoen voor vangen, de opvolging staat al klaar met Mechele, Engels en in mindere mate Denswil. Voor Meunier en Ryan kunnen ze 7, 8 miljoen euro vangen.

Voor Meunier hebben ze ook al een vervanger klaar in eigen rangen met Davy de Fauw. Om Ryan te vervangen zou ik 3-4 miljoen euro investeren in Koen Casteels die zijn plek kwijt is bij Hoffenheim, talentvolle doelman met een gigantisch potentieel.

5 januari 2015 om 23:17

Zoveel voor een verdediger en een keeper? Ryan en Meunier gaan eerder voor 4-6 miljoen weggaan. Zeker als ze geen kampioen spelen.
Ach ja, het is wat de zot ervoor geeft natuurlijk.

6 januari 2015 om 04:38

club brugge is mss wel de rijkste ploeg van belgie
wat er in de media verschijnt strookt niet met de waarheid ...

6 januari 2015 om 07:32

mariodestrop,

Zegt u nu dat Club Brugge zijn jaarrekeningen vervalst?

Dat geloof ik dus niet.

6 januari 2015 om 10:04

@mario
Brugge is op papier een van de armste ploegen in België!
Vermits hun eigen vermogen maar 1 mil bedraagt!

Terwijl dit bij Anderlecht 10 en bij Genk rond de 34 ofzo is!

Dan komt er ook nog is bij dat Brugge de voorgaande jaren verlies heeft gedraaid. Ja daar moet Vadis en Lestienne nog worden bij opgeteld, maar daar moet Izquerdo etc ook weer van af!

Als ze de komende jaren geen CL halen dan zal, Verhaegen een serieuze kapitaalinjectie moeten doen of ze zullen ze de kosten drastisch omlaag moeten gooien!

Maar failliet zullen ze zeker niet gaan!

6 januari 2015 om 10:23

thebutcher,

Failliet zullen die zeker niet gaan. Maar een PSV of Feyenoord scenario zit er wel in.

Is misschien niet eens zo slecht. Dan zijn ze verplicht om naar eigen jeugd te grijpen. Ze zien dan misschien een paar jaar zwarte sneeuw, maar op termijn loont het wel.

Ik zie het liever niet gebeuren. Ik heb liever dat eens een andere club dan Anderlecht de CL in mag. Kwestie dat zij niet te groot worden in België.

Liever geen Duitsland, Schotland of Zwitserland toestanden bij ons.

Opmerkelijk dit lijkt me zowel sportief als financieel niet een hele verbetering, dit terwijl claudemir toch wel een vd beste spelers was bij kopenhagen vokgens mij heb een paar cl wedstrijden gezien en daar deed die het goed

Brugge is goed bezig met aankopen zeg! Toptrainer voor het team staan en nu ook nog eens aardige spelers. Weet iemand om hoeveel geld het gaat? Want kan me herinneren dat Twente hem nooit kon betalen.

5 januari 2015 om 21:41

250.000 euro ongeveer.

Geweldige middenvelder met veel scorend vermogen. Had hem graag terug gezien bij vitesse.

Ik heb hem hier (te) vaak zien voetballen en ben blij dat hij eindelijk weg gaat. Kunnen ze Steve de Ridder ook niet gebruiken?

5 januari 2015 om 23:21

Steve de Ridder, ik heb die 2x bezig gezien tegen Club in de Europa League == nee sorry daarlaten !!

Het is duidelijk dat Club vol voor de titel gaat, ondertussen kunnen ze bijna probleemloos twee elftallen in het veld brengen die allebei top 5 zouden spelen in Belgie.

Enkel de doelman is matig bezet ; buiten Ryan lijkt me de spoeling eerder dun.

Het wordt bij Blauw-zwart (natuurlijk) ontkend maar ik heb toch de indruk dat het "quitte or double" is want al die gasten lijken me niet goedkoop.

Geen titel (en dus geen 15 mio via de CL) zou wel eens bijzonder pijnlijk kunnen zijn.

6 januari 2015 om 14:09

Denswil gratis, Claudemir iets van 250.000. Valt wel mee, Club koopt sinds de komst van MPH heel gericht, en ze 'kopen niet langer om te kopen'.

Als de CL gemist wordt, gaan ze Ryan en Meunier waarschijnlijk moeten verkopen.

Claudemir is gehaald voor de breedte, hij wordt de back-up van Vormer. Echt jammer dat Fernando weg is want hij was een modelprof met pakken ervaring, 35 jaar oud en een mentor voor de jongere Zuid-Amerikaanse spelers.

Toen hij in juli in de basiself begon deed hij het echt uitstekend maar zag ik meteen dat hij dit geen volledig seizoen zou volhouden, hij is echt traag sinds hij drie jaar in Qatar voetbalde. Logisch dat Vormer zijn plek vrij eenvoudig kon overnemen. Alleen jammer dat je nu die man kwijt bent in je spelersgroep..

5 januari 2015 om 22:39

Claudemir kan toch gemakkelijk die rol overnemen om als mentor op te treden voor Gedoz en Izquierdo.

Speelt al 8-tal seizoenen in Europa, CL-ervaring, 2 x kampioen.
Weliswaar in Denemarken, maar toch, continu onder druk staan voor de eerste plaats is overal hetzelfde.

En zoals je zegt, Fernando kon het voetballend allemaal wel aan, maar fysiek niet meer. Daar heeft Claudemir dan weer een streepje voor tov Fernando, om het nodige respect af te dwingen.

Zoals Edenhazard hier boven mij zegt, hij is gehaald als concurrent van Vormer

Denswil is gehaald omdat Engels pas in maart terug fit is. Ben benieuwd wie van de 2 het zal halen als ze beide fit zijn. Engels speel je er niet zomaar uit. Maar Denswil komt natuurlijk ook niet naar Brugge om hier te banken, dan kon hij even goed bij Ajax blijven

Maar Duarte vertrekt eind dit seizoen normaal dan zal het duo Engels - Denswil volgend seizoen beide titularis zijn

Ryan
Meunier
Duarte
Denswil
De Bock
Simons
Vormer
Refaelov
Vazquez
Gedoz
De Sutter

Prima spelers voor de breedte Claudemir zou zich misschien wel in de basis kunnen spelen,af en toe wel leuk zien spelen in de CL maar verder zou ik dat niet weten niveau bij vitesse was niet bijzonder.
Denswil wel goede aanwinst in mijn ogen maar moet natuurlijk nog wel het één en ander leren. Als dit echt het niveau is van club bruggen valt me dit wel tegen.

Erg hoe al die Nederlanders hier denigrerend doen over Club Brugge en de Belgische competitie, terwijl ze er geen nieuws van volgen. Waar je geen verstan van hebt, daar moet je ook niet over praten he.

6 januari 2015 om 14:06

Daarom hoop ik dat wij in de EL een Nederlandse ploeg treffen. Ik zeg niet dat we zouden doorgaan, maar het zou spannend worden, ze zouden zien dat 'die Belgjes' kunnen voetballen.

12 januari 2015 om 23:49

haha welke belgjes? timmy simons? davy de fauw?blondel?de sutter?
dat zijn toch ook gewoon koekebakkers..club brugge is goed door de buitenlanders die er spelen.

13 januari 2015 om 00:14

Nope. Klopt wat je zegt. maar wel gemakkelijk scoren om gewoon de oude (en geblesseerde) spelers te noemen zonder restwaarde.

Je vergeet wel eventjes Meunier, Storm, De Bock, Mechele, Oulare en vooral Engels op te noemen. Allemaal hebben ze nog een mooie toekomst voor hun. Niks voor niks is hun verdediging zo sterk.

13 januari 2015 om 00:24

De Bock heeft geen mooie toekomst voor zich. Alhoewel.. Tot het einde van zijn dagen linksback van Club Brugge is ook wel mooi.

Storm is de laatste tijd ook heel erg zwak, totaal geen toptalent. Leuke speler die binnen x aantal jaar bij Kortrijk ofzo speelt.

De echte toptalenten uit jouw lijstje: Engels. Meunier en Mechele zijn ook uitstekend. Oulare blijft afwachten en is moeilijk te voorspellen.

13 januari 2015 om 00:29

Bij de Bock was ik heel sceptisch. Zijn eerste seizoen bij ons was een ramp maar heeft zich helemaal herpakt en speelt het laatste jaar op een extreem hoog niveau. Ben toch wel fan geworden de laatste tijd.

Engels heeft de grootste toekomst voor zich. Als hij zich zo verder ontwikkelt wordt dit een topper bij een echte topclub. Mechele is iets minder en een jaar ouder dus ik verwacht iets minder van hem maar binnen hier en een jaar is hij ook te goed voor Brugge.

Storm is twijfelgeval. Moet werken aan zijn overzicht. Verbeterd hij dat zal hij zeker de Belgische competitie ontstijgen. Mag niet vergeten dat hij nog maar 18 jaar is.

13 januari 2015 om 03:14

We komen dus overeen. Met geen toptalent bedoel ik geen materiaal zoals een Tielemans.

Storm kan eventueel wel het niveau van een Massimo Bruno aantikken als hij dat wil. Maar daar zal het stoppen.

De Bock is een prima clubspeler. Maar dat is Deschacht ook als je begrijpt wat ik bedoel

13 januari 2015 om 14:45

Met Belgjes bedoel ik dan elke speler bij een Belgische club, van Engels tot Refaelov... Dat was duidelijk dacht ik... -_-

Claudemir is wissel bij Kopenhagen. Zegt wel wat

6 januari 2015 om 01:23

Speelde daar de voorbije 5 seizoenen 131 wedstrijden volgens de engelse wikipedia

6 januari 2015 om 14:05

Basis. Maar Club haalt hem voor de bank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Club Brugge

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Clinton MataVerdediger70
B. MecheleVerdediger70
C. De KetelaereMiddenvelder73
R. VormerMiddenvelder72
N. LangAanvaller73
N. Mbamba-MuandaVerdediger60
É. BalantaMiddenvelder61
Voor de complete selectie: Clubpagina Club Brugge.

31 fans
Middenvelder, 33 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren