Guyon Fernandez blijft het proberen en trekt naar Engeland

Maandag, 5 januari 2015 om

Guyon Fernandez geeft de moed niet op. De clubloze aanvaller wil erg graag een contract afdwingen in het buitenland en trekt nu naar Sheffield Wednesday. BN De Stem stelt maandag dat Fernandez indruk probeert te maken bij de club uit de Championship. Er staat al een landgenoot onder contract bij de Engelsen: verdediger Glenn Loovens.

/

Fernandez vertrok na vorig seizoen bij PEC Zwolle, de club die hem een jaar had gehuurd van Feyenoord. Hij wilde graag in het buitenland voetballen, maar verblijven in Bulgarije en Spanje liepen op niets uit. Fernandez had ook de mogelijkheid om in het Midden-Oosten te gaan spelen, maar dat zag hij zelf niet zitten. In de Eredivisie waren er ook aanbiedingen: Fernandez sloeg ADO Den Haag en NAC Breda echter af.

Nu hoopt hij zich te profileren bij Sheffield Wednesday, de nummer tien van de Engelse Championship. Als het de aanvaller niet lukt een contract in de wacht te slepen, lijkt hij alsnog akkoord te willen gaan met een verblijf bij NAC Breda.


Poll

Denk jij dat Guyon Fernandez een contract krijgt bij Sheffield Wednesday?


Gerelateerd

31 reacties (laatste reactie door mr.bombastic)

Tot snel in Breda, Guyon.

5 januari 2015 om 17:01

Liever niet, als hij nu nog naar NAC komt zal het voor hem voelen als een nederlaag. Hierdoor zal hij zich waarschijnlijk nooit optimaal voor NAC kunnen motiveren. Iets wat NAC juist nodig heeft.

6 januari 2015 om 00:30

Ik zou op dit moment ook niet graag in het Bredase zwarte gat stappen. Een en al stress en problemen, dan zou ik er ook alles aan doen om ergens anders aan de slag te kunnen. Ik gun hem nog steeds een mooie club want het is gewoon een prima speler.

6 januari 2015 om 00:40

Het gaat er in dit geval niet om wat voor zwart gat NAC is, maar om de motivatie van een speler om bij NAC te spelen.
Als je NAC eerst afwijst en daarna toch nog bij NAC uitkomt, omdat je niets beters kon vinden, dan zal de motivatie nooit geweldig zijn.

Hopelijk geldt voor hem het spreekwoord: 'de aanhouder wint'.

Ik geef hem groot gelijk, als hij graag nog in het buitenland wilt spelen er alles aan doet om dat voor elkaar te krijgen.. Gun het hem wel, bij het zinkende schip NAC wordt je ook niet gelukkig

Overschat zichzelf..

5 januari 2015 om 18:06

Ik denk niet dat hij zichzelf overschat, maar gewoon zoveel mogelijk geld wilt verdienen, omdat zijn carrière niet nog 30 jaar duurt en hij zal zelf ook weten dat hij geen Messi is. In Engeland word je toch beter betaald.

5 januari 2015 om 18:21

Juist niet, voor spelers met veel talent is het ontwikkelen tot uitblinker in de Eredivisie de beste weg, Guyon heeft echter door dat hij dat talent niet heeft en pakt daarom maar wat hij pakken kan. Hij heeft de leeftijd dat een buitenlandse club hem wellicht op zou willen pikken, en we weten allemaal dat in het buitenland de salarissen een stuk hoger liggen.

Kom nou gewoon ff een half jaartje vlammen in Kralingen man ! De clubs zal je dan voor t uitkiezen hebben.

En Royston Drenthe...

5 januari 2015 om 17:55

Jaa ik wou net zeggen.

5 januari 2015 om 18:07

De nieuwsberichten van VZ, worden met de dag slordiger.

5 januari 2015 om 18:27

Royston voetbalt daar niet, op je feiten letten

5 januari 2015 om 19:41

Niet? Ken jij je feiten?

5 januari 2015 om 22:44

5 januari 2015 om 23:11

Drenthe was tot 1 januari gehuurd van Reading, daar is hij dus terug. Het schijnt dat hij nu naar een club in China gaat.

Jullie vergeten onze gevallen ster Royston

5 januari 2015 om 18:26

Doen ze niet, Drenthe voetbalt daar nu niet meer

5 januari 2015 om 20:46

Oh? Waar dan?

Snap niet dat hij het blijft proberen met de cijfers die hij op zijn cv heeft staan.

Zo oud is hij niet. Kom lekker naar een eredivisie ploeg, prik er 2 seizoenen minimaal 15 in en ga dan weer solliciteren. Zo slecht is de Eredivisie echt niet en al helemaal niet voor Guyon.

5 januari 2015 om 17:46

Gaat me erom dat hij niet te oud is om nog even te wachten. En als hij bij een goede eredivisieclub terecht kan komen zal hij vast nog wel zijn brood kunnen kopen.

Drenthe is sedert drie dagen terug naar zijn broodheer Reading. Beetje opletten, jongens....

5 januari 2015 om 19:45

En is dat al 100% zeker dan?

5 januari 2015 om 19:45

Sheffield Wednesday probeert hem definitief over te nemen dacht ik.

mijn gevoel zegt dat fernandez straks weerbij pec zwolle opduikt voor een half jaartje,alleen dan als necid definitief vertrekt

Fernandez? Een prima voetballer. Goede mentaliteit? Ik weet het niet, mijn twijfels zijn groot. NAC Breda zou hem toch nog steeds willen aantrekken en ik vraag mij af of dit nog wel de goede insteek van NAC Breda is. Immers de spitspositie is een voor NAC Breda uitermate belangrijke positie. Men heeft daar iemand nodig die 'tot het gaatje' weet te gaan. Een echte doordouwer.
Ik zie Fernandez graag komen, maar neemt NAC Breda nu niet een te groot risico? Na twee afzeggingen!

Fernandez was toch degene die Ajax hoogstpersoonlijk had gefilleerd in de Amstel cup finale?

Jammer was een goede voetballer. Snap ook niet dat er zo weinig interesse is voor hem. Zou zelfs bij Feyenoord als 2de spits niet misstaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sheffield Wednesday

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

32 jaar
12 fans
Aanvaller

In de wandelgangen

Donderdag 13 december
Barcelona gaat een bod uitbrengen op Álvaro Morata, die zichzelf bij de Catalanen heeft aangeboden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren