Einde van Grieks avontuur 'rebel' Afellay lijkt nabij

Zaterdag, 3 januari 2015 om 18:20Bart Kruyt

Ibrahim Afellay kan maar beter zo snel mogelijk vertrekken bij Olympiacos, zo lijkt het. Trainer Michel is niet tevreden over de houding van de middenvelder en lijkt geen plaats meer te hebben voor Afellay in zijn elftal. Olympiacos speelt zondag tegen Platanias en Afellay zit niet bij de wedstrijdselectie, zo maken verschillende Griekse media bekend.

/

De 28-jarige Afellay wordt door Olympiacos gehuurd van Barcelona en speelde tot dusver acht competitiewedstrijden in Griekenland. Daar lijkt het, in ieder geval voorlopig, bij te blijven. Afellay en Michel kunnen niet met elkaar door een deur en in december haalde de coach al uit naar zijn spelmaker. "Ibrahim is een rebel en hij lijkt soms wel een kind. Zijn gedrag moet veranderen, anders krijgt hij problemen. Niet alleen hier, maar bij alle clubs waar hij in de toekomst gaat spelen", zei Michel toen tegen Cadena SER.

Volgens zaakwaarnemer Mino Raiola was er niets aan de hand, maar het lijkt er nu toch op dat Afellay beter zijn koffers kan pakken. Na een korte vakantie kreeg de middenvelder eind december al te horen dat hij voor zichzelf moest gaan trainen en Afellay zit nu dus niet bij de wedstrijdselectie voor het thuisduel met Platanias. Raiola zou inmiddels contact hebben opgenomen met Internazionale en de Griekse pers gaat er ook vanuit dat Afellay in januari uit Athene vertrekt. In Vieirinha (VfL Wolfsburg) of Tomas Rosicky (Arsenal) zou Olympiacos bovendien al geschikte opvolgers zien.


Poll

Ibrahim Afellay is goed genoeg voor een Europese topclub


Gerelateerd

Meer sportnieuws

110 reacties (laatste reactie door steward)

Afellay had nooit in 1 keer de stap moeten maken naar Barca.
PSV was hij ontgroeit . Maar de stap naar een club als Barca was veel te groot.
Net zoals Drenthe zich heeft verslikt bij Real Madrid.
Zou leuk zijn als Afellay een nieuwe kans kreeg bij PSV

3 januari 2015 om 18:48

Situatie bij affelay en drenthe is niet te vergelijken.
Affelay had ook vaak de pech met zijn blessures.
Maar een tussenstap was misschien slimmer geweest.

3 januari 2015 om 19:38

Situatie niet...misschien op mentaal vlak wel

3 januari 2015 om 19:58

Ik ben het met Steward eens. Het valt me vaker op dat spelers die een flinke stap omhoog maken, snel (zware) blessures oplopen. Kijk ook naar een Van Ginkel. Alsof ze moeten forceren om aan te haken en daardoor eerder dit soort blessures oplopen.

3 januari 2015 om 19:59

Voor alle duidelijkheid Drenthe had 1 leuke seizoen bij Feyenoord en met jong oranje op het wk heeft hij mede door transfer verdient naar Real Madrid.

Afellay was jaren lang de man bij PSV en tevens ook aanvoerder. Had alles bereikt met de club zoals kampioenschappen en CL wedstrijden gespeeld. Ook voor oranje had ibi de nodige wedstrijden achter z'n naam staan.


Dus inderdaad een slechte vergelijking Drenthe en IBI

3 januari 2015 om 20:14

Wat wel overeenkomt is dat ze het allebei niet hebben gered bij een topclub

3 januari 2015 om 20:29

Maar vooraf was het logischer dat Afellay deze stap ging wagen dan Drenthe die amper een seizoen in de basis had gepeeld.

Je kan Afellay vooraf niet veel verwijten. Drenthe kun je dat verwijt wel maken.

Ik denk dat een half jaar PSV Ibi heel goed zal doen om weer belangrijk te zijn voor ploeg. Daarna heeft ie clubs als Tottenham en Valencia waar die daarna vast wel transfervrij terecht kan

3 januari 2015 om 20:29

Voor een ploeg..

4 januari 2015 om 10:08

Volgens mij had Drenthe een aardig eerste seizoen bij real. Vd Vaart, Sneijder, en co hebben het ook niet gered bij Real maar daar hoor ik niemand over.

4 januari 2015 om 20:44

Ik denk een heel goede vergelijking. Zijn legio voorbeelden dat te grote stappen schade brengen aan de rest van de carrière,

3 januari 2015 om 23:06

Wat heeft de stap van psv naar barca hiermee te maken? Vieze hater, blijf jij nou maar 5e klasse voetbal produceren met n miezerig vriendinnenteam. Als je uberhaupt voetbalt. (On); jammer dat hij dat soort mentaliteit toont, ik hoop dat ie een mooie club vind waar het wel opschiet.

4 januari 2015 om 13:10

Absoluut mee eens. Ik vraag me alleen af of zelfs PSV er beter van wordt met zijn terugkeer. Misschien is dat een stapje te hoog voor hem. Elia is ook zo'n speler. Beide eenmaal een mooie actie in het nationale team en ze worden op handen gedragen. Beiden zwaar overschat.

4 januari 2015 om 20:46

Zo zijn er meer overschatte spelers, wat dacht je van Maher??

Nou heb een lijst van clubs:
Southampton (koeman)
Stuttgart (stevens)
Psv
Internationale

Hier kan Afellay toch wel aan de bak..

3 januari 2015 om 18:27

Zou wel een stunt zijn voor Psv.
Dan worden ze 100% kampioen.

3 januari 2015 om 18:29

Dat denk ik (helaas) ook, want Cocu en Afellay kunnen goed met elkaar vinden buiten het voetbal. Zou mij dus ook niet verbazen als hij naar Eindhoven gaat.

3 januari 2015 om 18:31

Ja, net als met Van Bommel...

3 januari 2015 om 18:35

Wilfred Bouma.

3 januari 2015 om 19:35

Net als met Brain Ruiz..

3 januari 2015 om 19:44

Maar ibi gaat z'n salaris niet inleveren dus gaat psv niet door

3 januari 2015 om 20:01

myvision


Van Bommel was op z'n retours en had nog maar 1 seizoen te gaan als voetballer. Domme vergelijking dus

3 januari 2015 om 23:42

Dom? Volgens mij is Affelay sinds zijn vertrek bij PSV al op zijn retour, kunnen we met de kennis van nu wel zeggen...retour heeft niet altijd iets met je leeftijd te maken.

4 januari 2015 om 00:05

Inderdaad, buiten Nederland nooit iets gepresteerd. Is dat nou HET talent van psv? Lachwekkend.

3 januari 2015 om 18:30

Bij alle 4 de clubs zit hij gewoon op de bank hoor

4 januari 2015 om 00:06

Hij heeft na psv altijd op de bank gezeten en noot iets gepresteerd.

3 januari 2015 om 18:40

Maher en Wijnaldum maar op de bank?

Het zou me niets verbazen als Rutten hem een belletje geeft als Vilhena vertrekt.

3 januari 2015 om 19:06

Wat dacht je van Afellay op rechts? Renpaard Narsingh is niet zo geweldig en Jozefzoon zal denk ik nooit wat worden. Al speelt die laatste de vorige wedstrijden wel redelijk!

3 januari 2015 om 20:44

Begrijp mij niet verkeerd, maar met Afellay en Depay op de flanken heb je een geweldige -vleugels met scorings-vermogen. Laat dat nou net liggen met kansen zoals: Narsingh en Jozefzoon.. vind ik overigens beide geen PSV waardig.

Kijk Dinamo Moskou (beide) duels eens terug, hoeveel kansen die 2 prutsers verzilveren.. niet normaal! Tegen Zenit moet je er nu echt er staan, dan is het erop en eronder. Met Ibi heb je meer zekerheid.

3 januari 2015 om 19:40

Hij kan wel voetballen, het gaat mis met z'n slechte gedrag. Hopeloos.

3 januari 2015 om 22:08

Het beste gaat hij naar PSV ja, heeft nog samen met Cocu gespeeld. Alleen zijn salaris wordt een ander verhaal.

Schei toch uit. Welke club wil zo'n verschrikkelijk ventje die zijn eigen zo overschat nog hebben. Overal mislukt in het buitenland.

Afellay mag nu ook wel weer eens wat gaan presteren anders zie ik zijn toekomst heel somber in. Hoop dat ie naar een subtopper in een grote competitie gaat en zich daar weer eens bezig gaat houden met voetballen ipv ruziemaken

Die poll.... voor een Europese topclub?
Lol! Nee natuurlijk niet, misschien dat hij een leuke rol kan vervullen bij een subtop club... maar zelfs dat lijkt mij al lastig genoeg voor Ibi.

3 januari 2015 om 22:03

inderdaad, nu moet hij gewoon een stapje terug zetten om dan te bewijzen dat hij echt wel kan voetballen en dat hij een meerwaarde kan zijn voor een team.

en daarna als dat zou lukken, dan mag hij vertrekken naar dat soort clubs.

Wat is er met deze jongen gebeurd? ik dacht in zijn psv tijd dat dit echt een topper ging worden.
Ik ben benieuwd wie het nog in hem ziet.

3 januari 2015 om 18:27

Blessure, daarna nooit meer echt een schim geweest uit zijn PSV tijd.

3 januari 2015 om 18:31

Raiola..ook een minpunt.

3 januari 2015 om 18:38

Natuurlijk speelt blessure een belangrijke rol maar zijn mentaal is toch echt zeker zijn grootste probleem. Hij had bij Olympiacos een hele grote kans om weer ergens anders hoog te spelen. Het enige wat hij hoefde te doen is een jaar alleen maar concentreren op voetbal en alles accepteren. Maar nee hoor, meneer voelt zich weer te goed.

Ben zelf ook een buitenlander. Maar een buitenlander zie ik echt niet zomaar een Robben worden. We hebben er gewoon de disipline niet voor, na een goed seizoen denken we dat een PSV veelste klein is voor ons...

En over die grote stap naar Barcelona in 1x.. Hij was 24/25 toen hij ging! Dan ben je bijna op je top en dat is toch zeker een ideale leeftijd. Toen zat de blessure hem dwars, en dan ben je met goede disipline of een belangrijke wisselspeler voor een topclub of een topspeler van een subtop. Maar meneer ibi is niks!!

3 januari 2015 om 23:47

Wat heeft dat ermee te maken? Raiola staat niet op het veld te falen, en bovendien heeft die pizzabakker genoeg spelers in zijn stal die wel slagen.

3 januari 2015 om 18:42

Raar genoeg heb ik altijd het idee gehad, dat als hij serieus zou doorgaan en niet zoveel blessure leed meer zou hebben, hij opzich een geweldige speler zou kunnen zijn. De potentie die hij had is sowieso niet helemaal eruit gekomen. Deze man had het kunnen maken. De wedstrijden die die in het begin bij barca speelde waren helemaal niet slecht.

3 januari 2015 om 18:43

Die jongen is echt langs zijn schoenen gaan lopen en heeft ze niet meer terug gevonden.
Spijtig want ik heb lange tijd geleden geweldig van zijn spel genoten.
Bja wie kan zeggen: ik heb wel met meneer Messi gevoetbald.

PSV heeft hem niet nodig.
Het is nu juist rustig in de selectie van ons en dat moet blijven.
Ibrahim zorgt voor onrust.

Zou mooi zijn als Southampton hem na de winterstop kan huren.
Denk dat hij daar wel aan de bak komt in Engeland.

3 januari 2015 om 18:40

Ja zou best wel eens een probleem kunnen worden, daarentegen het zou ook héél Mooi kunnen worden.
Depay-De Jong- Narsingh
Affelay-Wijnaldum
Guadrado
Willems-Rekik-Ismaël-Arias

Reserves: Maher, Hendrix, Bruma, Jozefzoon, Brenet, Locadia
Dan heb je toch echt een beesten team!!!!!!

Als ik PSV was zou ik best durven te gokken en hem te kopen. Zeggen volgend jaar champion league en goed salaris.

3 januari 2015 om 18:47

Onrust? ''psv heeft hem niet nodig'' Nou PSV mag blij zijn als die naar Eindhoven komt hoor, dan ben je al verzekerd van kampioenschap. Vergelijk eredivisie spelers met Afellay. Als hij komt zal die allemaal boven ze uitschijnen.

3 januari 2015 om 19:12

Mits hij supergemotiveerd is en beseft dat PSV zijn laatste kans, is Afellay voor mij altijd welkom. Dan maar geen Maher in de basis. Maar ik kan moeilijk zeggen dat ik onder de indruk ben van Afellay de laatste seizoenen. Gini en Guardado (ook twee voetballers die eigenlijk niet in de Eredivisie thuishoren) zijn niet slechter momenteel, denk ik. Daarnaast blijft Maher laten banken kapitaalsvernietiging. Er is veel geïnvesteerd in die jongen en je ziet dat hij gebaat is bij veel vertrouwen. Laten banken zou dan uit psychologisch oogpunt dramatisch zijn.

Ik zie hem liever volgend seizoen komen bij een eventueel vertrek van Wijnaldum en misschien Guardado. Dan kan hij heel nuttig zijn.

Maarja, Afellay wil niet terugkeren naar Nederland, al hangt zijn leven er vanaf. Dus dit gespeculeer is totaal onnodig.

3 januari 2015 om 19:17

Appie, waar baseer je dit op? Hij heeft al 3 tot 4 jaar niets meer laten zien! Wie zegt dat hij nog zo goed is.... goed in rel trappen, dat is ie dan weer wel. Dat heeft ie bij schalke en nu weer bij olympiacos bewezen.

3 januari 2015 om 19:39

Dat zeiden ze ook met van Bommel , Bouma en Brian Ruiz ........terughalen om kampioen te worden.........keep on dreaming....

3 januari 2015 om 19:50

Dat zeiden we helemaal niet met Bouma en Ruiz. Ga ergens anders verhaaltjes bedenken.

3 januari 2015 om 20:36

Afellay is nog nooit supergemotiveerd geweest. Walgelijk mannetje!

3 januari 2015 om 20:48

Als de waarheid eens een keer niet in je straatje past , moet je niet gelijk gaan sesamstraten.......

Binnenhalen lijkt me voor PSV als Wijnaldum weg zou gaan.
Ervaring in het jonge elftal.
Maar goed de concurrentie of jeugd, bijv een Maher moet je ook laten spelen.

Affelay zou goed passen bij een ambitieuze middenmoter in een grotere competitie. Maar goed, dan moet ie zich daar niet te goed voor voelen en dat is de vraag.

Zou hij aan de trainer gevraagd hebben of die ook bij Barcelona speelt?

Misschien iets voor nac, volgens mij zoeken die nog spelers?

on: Het werd tijd dat Affelay een club zoekt die iets meer ambities heeft. Hij heeft vroeger bewezen dat hij het niveau aankon. Hij had gewoon nooit naar barca moeten gaan.

Affelay doet er goed aan nu eens serieus te worden

Aflopende zaak deze jongen...

Problemen bij Schalke, problemen in Griekenland, in Spanje ligt hij niet lekker. Waar zou dat door komen? De zelfoverschatting en de misplaatste arrogantie misschien? Hij moet snel de realiteit onder ogen zien en zijn houding veranderen, anders wordt het nooit meer iets.

3 januari 2015 om 18:43

Zal wel al lang binnen zijn voor de regen. Niet te veel inzitten met deze jongen. Op zijn leeftijd nog veranderen, dat zit er wellicht toch niet meer in.

Jammer wel.

3 januari 2015 om 19:04

Geen extra verhalen verzinnen heh. Afellay had geen problemen in spanje behalve zijn blessures. Hij kreeg juist complimenten van Xavi, Iniesta, Alves.

Hij had grootheidswaanzin bij barca en ook bij schalke. Ookal had die pech met zn blessure. Nu dat die even in de flow zat en het erop leek dat die op niveau zou komen gaat de beste man stoer lopen doen in Griekenland. Ongeacht of de trainer nu gelijk heeft of niet... Afellay moest blij zijn dat die weer champions league speelde en bij een top club in Griekenland en suptop in Europa.

Het lijkt alsof weer een Marokkaanse speler het verneukt en niet alles uit zn carrière haalt.

3 januari 2015 om 18:50

Waarom verneuken die Marokkanse spelers het altijd in Nederland ?
In Belgie hoort ge nooit dat een Marokkaanse speler de zaak besodemieterd.

3 januari 2015 om 18:54

Yassine El Ghanassy

Die Afellay heeft gewoon een te groot ego. Bij Schalke '04 maakte die trammelant en nu weer bij Olympiacos, mits het waar is natuurlijk. Maar als ik het goed heb was die bij PSV al af en toe lastig. Wordt zo lastig voor hem om nog bij een Europese subtopper aan de bak te komen. Voor de absolute top komt die toch wel te kort.

Voor Ajax Feyenoord Psv en Twente zou Afellay zeker een goede optie kunnen zijn maar of hij al terug wil naar Nederland. Dat is de vraag anders kunnen deze clubs zeker een poging wagen ik denk dat Psv en Feyenoord de meeste kans maken. Aangezien Rutten Affelay nog kent van zijn Psv periode en Affelay natuurlijk bij psv heeft gespeeld.

3 januari 2015 om 23:52

Ik denk dat Affelay niet meer naar Nederland terug wil, die gaat zijn carrière ergens anders uitspelen. Terugkomen in NL betekent de hele tijd gezeur van journalisten en supporters over waarom hij gefaald heeft, wie heeft daar nu zin in? Gewoon lekker bij een Hoffenheim, een Malaga of een Evian TG een redelijk salaris trekken en nog drie jaar afbouwen.

Affelay zou nooit een topper worden. Niet eens om zijn gedrag maar puur gebasseerd op zijn talent. Hij is/was gewoon een goede subtopper. En zelfs bij de subtop red ie het niet of het nou pech is of niet.
Nooit gecharmeerd van hem geweest. Hij kijkt nooit over de bal, kijkt voortdurend naar beneden is bijna nooit de 3e man.
Nederland had gewoon een arme lichting als die echt zo goed was was hij al op zijn 20/21e vertrokken naar topclub.
Overschatte speler !

PSV heeft hem niet nodig, speelt zonder hem ook kampioen. Hij zou alleen maar een slechte invloed hebben op de jonge jongens. Zo'n Depay is relatief volwassen, Afellay kan alleen maar slechte invloed hebben op hem. En als Depay zijn maatje niet wordt zal hij wel iemand anders vinden.

Hij lijkt me zo'n rustige jongen en allesbehalve een rebel. Maar hij heeft in elk geval de schijn tegen. Afellay is "gewoon" international bij het Nederlands Elftal, dus het zal wel goedkomen. Ik bedenk me nu: hoe zou het met zijn oude maatje Aissatti zijn? Ze hadden samen een prachtige toekomst voor zich!

3 januari 2015 om 18:56

Hij heeft laatst weer een interland gespeeld omdat Hiddink zijn maatje is.
Dat heeft weinig te maken met wat Afellay de laatste tijd gepresteerd heeft.
Als club met interesse zou ik daar wel rekening mee houden. Heeft verder geen status bij Oranje.

Waarom geloven jullie de Coach allemaal zo snel, hij vindt hem een rebel dat betekent niet dat het een feit is. Afellay is ook gewoon volwassen misschien is er iets heel anders aan de hand.

3 januari 2015 om 18:58

Hij werd onmogelijk bij Oranje, hij werd onmogelijk in Duitsland, nu is hij onmogelijk geworden in Griekenland.
Maar dat zijn natuurlijk stuk voor stuk allemaal vreselijke mensen die onze Ibi niets gunnen. Wat jammer voor Ibi dat hij steeds weer mensen tegenkomt die hem uitkotsen, wat een pech.

3 januari 2015 om 19:03

Naja, kan wel toch misschien moet die een coach vinden waar die een goeie band mee heeft. Ik bedoel hij heeft ook niet zo veel clubs uitgeprobeerd

3 januari 2015 om 19:06

Appie houdt het graag in het midden Setto. Maar wat je zegt klopt helemaal. Zijn transfer naar Barca is zijn grootste fout geweest. Niet eens zozeer vanwege de speeltijd, wel vanwege zijn omhoog gevallrn ego. Meneer dicht zichzelf allerlei priveleges toe en roeptoetert overal dat hij bij Barcelona heeft 'gevoetbald'. Iemand die dus teert op het verleden en er in het heden met de pet naar gooit. Aflopende zaak dit.

3 januari 2015 om 19:46

@ Juicher: Eens

@ Appie: Daar heb je ook gelijk in, ik hoop dan ook dat Ibi een trainer en club vind die beter bij hem passen.

Nou NAC...sla je slag!!!hihihi

Valt me wel op dat de 'types' Raiola hebben.

Feyenoord
PSV
Bremen
Wolfsburg???????
Inter
Parma

3 januari 2015 om 21:56

Wolfsburg?! Hoe kom je daar nou bij? Bij Wolfsburg komt hij al helemaal niet aan de bak hoor, wie moet hij daar nou gaan vervangen. Inter denk ik ook niet dat dat een goed idee is.

Nee gewoon terug naar Nederland komen, PSV of Feyenoord inderdaad. Hier heeft hij tenminste nog een beetje aanzien en kan hij gewoon terug voetballen.

Agh wat maakt het uit affelay? Guus stelt je toch wel op

Die gaat naar de zandbak, let maar op

Hij is gewoon niet goed genoeg meer.Het ergste is dat Affelay nog steeds van zichzelf vindt dat hij geweldig is.Die arrogantie had hij bij PSV al,maar toen maakte hij het tenminste waar.

Afellay is een goede speler die sterk is gebleven na een zeer zware blessure

3 januari 2015 om 19:48

Sterk is gebleven? Door niet te huilen? Want zijn prestaties zijn allesbehalve sterk.. dus als je het mij vraagt is Afellay juist mentaal zwak gebleken.

3 januari 2015 om 20:41

Affelay is de zoveelste Marokkaanse speler die het voor zichzelf verkloot. Was is dat toch? Er heerst daar toch echt een ik-sta-boven-de-rest en een ik-gooi-graag-me-eigen-ramen-in mentaliteit..

3 januari 2015 om 21:12

Volgens mij hebben ze hem in Gelschenkirchen amper gezien tijdens zijn blessure omdat meneer het psychisch niet aan kon om zijn teamgenoten te zien voetballen.... Nee sterk is niet het juiste woord om Affelay mee te omschrijven.

Het probleem van Affelay is dat hij zichzelf heel goed vindt, en eigenlijk ook veel te goed voor Olympiacos. Dan denkt hij dat hij de club wel even bij de hand neemt en dat is een schromelijke zelfoverschatting. De blaren op zijn voeten komen niet van het harde trainen maar van het naast zijn schoenen lopen.

Zijn zaakwaarnemer zal hem wel aan een clubje helpen in Italie. Maar hij is voor dat fysieke voetbal veel te blessuregevoelig.

Zou een goede vervanger van Wijnaldum zijn, mocht hij vertrekken.

Robert Maaskant s Europese topper ??

Afellay is puur naar Olympiakos gegaan op aandringen van Eric Abidal. Is een goede vriend van hem. Abidal stopt aan het einde van het seizoen. Samen met het wisselbeleid van Michel, waar afellay zich niet in kan vinden. Dat is overigens zijn goed recht. Er spelen zaken op de achtergrond waar wij geen weet van hebben. Afellay gaat naar malaga, mark my words.

3 januari 2015 om 19:57

Ik bedoel Abidal is al gestopt.

Trainer michel is niet Te Vrede... Ziiieke woordspeling door michel te vrede hierin te betrekken!!!

afellay had niet naar barca moeten gaan maar eerst naar engeland/italie moeten gaan

dit zijn misschien een paar goeie clubs voor hem:

ac milan
monchen gladbach
tottenham hotspur
roma
wolfsburg

3 januari 2015 om 22:00

Kom nou ik weet dat er veel potentieel zit in Affelay (ook al is hij al wat ouder), maar deze clubs zijn nu echt wel te hoog gegrepen op dit moment.

Nu is het moment om een klein stapje terug te zetten om dan hopelijk naar dit soort clubs te vertrekken in de nabije toekomst, maar echt niet op dit moment.

Afelay is toe aan pensioen en zal ze schoenen aan de boom moeten hangen. Hij heeft zijn eigen toekomst vernield met zijn PSV- ego en zijn eigen slechte mentaliteit. Zelf niet goed genoeg voor PSV. Misschien bij NAC. Degradatie voetbal.

lees het nog nergens maar is dit niet de ervaren middevelder die de boer er graag bij zou hebben!

3 januari 2015 om 22:38

Tinus, maanden geleden schreef ik al dat Afellay de ervaren middenvelder is die Ajax nodig heeft. Als Ajax supporter mag je dit natuurlijk niet hardop zeggen want dan vloek je in de kerk. Afellay is nog steeds een uitstekende voetballer en heeft meer gif in zijn donder dan de middenvelders die nu de kar moeten trekken. Ik zie hem graag in een Ajax shirt.

3 januari 2015 om 23:42

Dat lijkt me een heel slecht idee. Als er 1 trainer een hekel heeft aan spelers die zich beter en groter voelen dan de club is het Frank de Boer wel. Ajax staat bekend om zijn gezonde portie arrogantie, maar deze kwal mag wegblijven.

3 januari 2015 om 23:44

Als hij zich al niet in de basis kan spelen bij Olympiakos, hoe goed is hij dan nog? De Affelay van 25 jaar oud was de beste middenvelder van de Eredivisie, maar daar lijkt weinig van over te zijn.

4 januari 2015 om 02:54

Olympiakos heeft wel een goede selectie hoor.

In de afgelopen twee jaar in de CL gewonnen van: Atletico Madrid, Benfica, Manchester United, Juventus ....

Afellay heeft het helaas voor zichzelf verpest, het was namelijk een mooie club voor hem.Ik vraag me of of ze bij Vi Oranje toch gelijk hadden toen Afellay tijdens het EK andere teamgenoten kleineerde omdat hij bij het grote Barcelona speelde

slechte voetballer met een nog slechtere mentaliteit .....debet aan ramp Ek'12

Niet alleen mentaal, hij komt gewoon heel veel tekort voor een topclub, een subtopper een 2e of 3e divisieclub in Duitsland of Spanje. Dit is HET talent wat psv in al die jaren heeft voortgebracht. Wat een geweldenaar zeg, zelfs de Griekse competitie is te hoog gegrepen. Ja dat is toch wel wat anders dan de talenten die Ajax en Feyenoord voort hebben gebracht, whahahahahaha. Wat een loser.

Zonde, Afellay strooide in de CL voor Olympiakos met belangrijke acties, assists en doelpunten, waardoor ze mede de zware poule met Arsenal, Galatasaray en Anderlecht hebben overleefd. Kan dus onmogelijk aan zijn spel liggen (tenzij hij dit in de competitie niet laat zien). Ik vraag me af waardoor ze nu zo graag van hem af willen. Al ben je in Griekenland snel klaar bij een club als je een paar belangrijke mensen tegen je hebt gekregen.

Qua voetbal kan hij de subtop absoluut en zeker aan, maar hij begint langzaam wel de schijn tegen te krijgen wat betreft zijn houding binnen een team. En ook dat is een belangrijk element in een teamsport.

Ik ben benieuwd welke club hem wil halen deze winterstop. Portugal of Rusland zou me niets verbazen.

Misschien terug naar PSV?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Olympiacos


52 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
O. BaVerdediger
Rúben SemedoVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Olympiacos.

Nederland
261 fans
Middenvelder, 35 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 28 juli
Aston Villa heeft de definitieve vraagprijs voor Anwar El Ghazi bepaald. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren