Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vervanger Suárez met goal en assist gevierde man bij Uruguay

Uruguay heeft vannacht bewezen dat het ook zonder Luis Suárez kan winnen. De topschutter was donderdag nog trefzeker tegen Costa Rica, maar werd vervolgens terug naar Spanje gestuurd door bondscoach Oscar Tabarez. Suárez werd in de oefeninterland tegen Chili vervangen door Diego Rolan, die met een doelpunt en een assist de grote man was bij de Uruguayanen (1-2).

/

Álvaro González bewees een gouden wissel te zijn, door kort na zijn entree het slotakkoord te verzorgen. De middenvelder kwam tien minuten voor tijd binnen de lijnen en profiteerde van zeer slecht verdedigingswerk van de Chilenen, die zich lieten verrassen door een hoge bal. Het leder kwam bij Rolan, die González een niet te missen kans bood.

De openingstreffer van Alexis Sánchez werd daarmee volledig ongedaan gemaakt. De Chileen in vorm had de thuisploeg na een klein halfuur spelen op voorsprong gezet, met een rake kopbal. Kort voor rust trok Rolan de score in evenwicht en hij leverde in de tweede helft dus ook de assist op het winnende doelpunt. Voor Chili kwam er zo een einde aan een reeks van vijf overwinningen op rij.