Clubicoon van FC Twente verrast en tekent in Zwolle

Donderdag, 16 oktober 2014 om 20:10Gijs Freriks • Laatste update: 20:34

Wout Brama gaat aan de slag bij PEC Zwolle. Dat meldt de club donderdagavond via de officiële kanalen. De middenvelder, die zonder club zat nadat zijn contract bij FC Twente na vorig seizoen afliep, traint vrijdag al mee bij de regerend winnaar van de KNVB-Beker en de Johan Cruijff Schaal.

/

Het is hoogst opvallend dat de 28-jarige Brama aan de slag gaat bij Zwolle. De controleur werd eerder al wel in verband gebracht met de club uit Overijssel, maar hij trainde de afgelopen dagen mee bij Huddersfield Town in de Championship. “Voor mij is belangrijk dat het voetbal bij mij past. Ik wil hier niet alleen komen om wat geld te pakken en fit te blijven”, reageerde Brama.

Nu zegt hij: "Door mijn overgang naar Zwolle heb ik een mooie kans om weer wedstrijdritme op te doen. Ook denk ik dat de manier van voetballen hier, bij mij past. Ik heb nog altijd de wens om in het buitenland te voetballen, alleen twijfelden de clubs die nu geïnteresseerd waren aan mijn fitheid."

Technisch directeur Gerard Nijkamp noemt Brama 'een absolute kwaliteitsinjectie': "Zowel voetbaltechnisch als met zijn ervaring is hij een toegevoegde waarde voor ons. Belangrijk daarbij is natuurlijk wel dat hij snel wedstrijdfit wordt. We gaan in eerste instantie een verbintenis met elkaar aan voor één seizoen, waarin er in de winterstop een evaluatiemoment zit om te kijken of de samenwerking voor beide partijen naar tevredenheid verloopt.

De drievoudig Oranje-international speelde liefst 231 wedstrijden in de Eredivisie en kwam tevens uit in de Champions League. Brama werd landskampioen met Twente en zijn laatste duel dateert alweer van ruim vijf maanden geleden, op 27 april.


Poll

Een goede club voor Wout Brama?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

115 reacties (laatste reactie door humberto1)

Super mooie aankoop voor pec! Als ze ook al zulke spelers binnen gaan halen...

16 oktober 2014 om 20:37

Zulke? Wat voor soort speler is het dan? Mokotjo vond ik een betere aankoop. Brama is niet goed genoeg voor de top

16 oktober 2014 om 20:41

Sinds wanneer is pec top? Mokotjo was een gok maar bleek een schot in de roos. Dat kan je niet altijd zo treffen en brama was bij twente een prima speler en heeft genoeg ervaring.

16 oktober 2014 om 20:43

Papin, Brama is een zeer bruikbare speler. Was dat in het kampioensjaar ook. En nee, geen top. Maar PEC is nog geen structurele subtop, daarvoor zijn ze zulke spelers wel nodig. Spelers die niet zomaar worden weer hogerop gaan, maar goed genoeg voor onze (sub)top.

16 oktober 2014 om 21:18

Deze man brengt veel ervaring met zich mee , daarbij is het voor de breedte van de ploeg ook een zeer goede aankoop

16 oktober 2014 om 21:41

Zwolle heeft geen top nodig. Bij mokotjo zat het heel erg mee voor pec, maar een gelijkwaardige vervanger was niet haalbaar. Ze kunnen heel blij zijn met brama die ook de nodige ervaring heeft.

16 oktober 2014 om 21:53

Brama niet goed genoeg voor de top? Was een onbetwiste basisspeler van het kampioensteam dus waar heb je het over? Het is geen Europese top maar nationaal kan hij prima mee. Is ook niet minder dan Zimling bijvoorbeeld.

16 oktober 2014 om 22:31

Gewoon een goeie voetballer met een goeie mentaliteit. Idd past bij elke ploeg in Nederland. Nu hopen dat die snel fit is. Als persoon is het de ideale speler voor Jans, hebben beide wel de zelfde humor

17 oktober 2014 om 07:26

Ach ik vond Brama altijd al van het niveau Zwolle, Dordrecht en Cambuur.

17 oktober 2014 om 07:50

Mokotjo was verre van een gok. Iedereen was overtuigd van de kwaliteiten van deze jongen. Helaas heeft hij nooit een eerlijke kans gekregen bij Feyenoord. Heeft naar mijn inziens altijd meer potentie gehad dan Clasie en Vilhena

17 oktober 2014 om 08:02

Inderdaad! Daarnaast heeft PEC gewoon een uitstekend scoutingapparaat, waardoor al meerdere leuke spelers op dit moment bij Zwolle spelen. Ze halen gewoon hele technisch vaardige spelers waarvan ik steeds denk: Nee net niet goed genoeg voor een Heerenveen/Az bijvoorbeeld. Na een paar wedstrijden bij PEC denk ik dan vervolgens, waarom hebben clubs als Az/Heerenveen zo zitten slapen!? Echt heel knap en alles behalve toeval.

16 oktober 2014 om 21:06

Hij kon beter naar barcelona of real madrid hoor. Even serieus man. Kom op zeg!!!! Heel jammer dit.

17 oktober 2014 om 05:27

Zulke spelers! !! De rest van Nederland en Europa vonden hem dus niet goed genoeg. .....was voor brama dus onderhand kiezen of delen

Ligt het aan mij of is pec goed bezig?

16 oktober 2014 om 20:20

Ligt niet aan jou

16 oktober 2014 om 20:22

Ligt aan jou joh. Ze doen het barslecht.

Goede aanwinst voor Pec! Brama is geen topper maar zou in mijn ogen voor veel clubs in de Eredivisie een versterking zijn.

16 oktober 2014 om 22:26

Voor Eredivisie begrippen vind ik het wel een topper. Voordat hij uit beeld raakte bij Twente werd hij daar onder Mclaren kampioen, en was toen zelfs aanvoerder.
Brama is één van de mannen in de Eredivisie waar voornamelijk nog jochies voetballen. Bovendien heeft PEC geen brede selectie, dus volgens mij is Brama op alle fronten een versterking.

16 oktober 2014 om 22:34

Ik vind het een matige aanwinst omdat het slechts een contract voor 9 maanden zonder optie is. Brama kan zich in de kijker spelen maar Zwolle heeft er verder heel weinig aan. Alleen een goede bankzitter. Want huidige middenveld presteert immers uitstekend. Had als ik Zwolle was minimaal voor een 2-jarig contract gegaan

16 oktober 2014 om 22:46

Sorry maar hij misstaad nergens in Nederland vooral niet bij Ajax ! Goede zaak pec

16 oktober 2014 om 22:50

in de winterstop gaan brama en pec om de tafel voor de toekomst, dus waarschijnlijk zal er dan meer volgen.

17 oktober 2014 om 00:30

Brama voegt niet veel toe maar is prima voor pec. Aangezien ze bij pec goed voetbal willen spelen is het toch wel een bruikbare speler, hij scoort alleen nooit en geeft heel weinig assists.

Leuk voor Wout, leuk voor PEC en leuk voor de Eredivisie.

Goede club voor Brama, en Brama is al helemaal een nuttige speler voor Pec. Brengt een boel ervaring.

16 oktober 2014 om 20:56

Voor ons zou hij al nuttig laat staan pec

16 oktober 2014 om 23:03

Mja op het moment zou hij er ook gewoon niet meer inkomen.
Misschien als we nog Europees hadden gespeeld.
Ziyech, Ebecilio, Mokotjo, Eghan en Guitierrez straks.

Respect voor Brama en alles wat hij betekent heeft voor ons. Toch ruim over de 300 wedstrijden voor Twente en 66 Europese. Heeft meer betekent in de jaren rond het kampioensjaar dan sommige weten of zeggen.

Ik wens hem succes bij Zwolle, mooie club en hij kan daar ook zeker van toegevoegde waarde zijn. Goede toevoeging aan het elftal met bakken ervaring.

16 oktober 2014 om 23:32

Dat is waar, maar in grote wedstrijden zou hij nog zeker van pas kunnen komen met bijv. Zijn ervaring maar ook omdat hij echt een stofzuiger is. En dan had je trouwens elke positie dubbel.. ziyech/eghan, ebecilio/brama mokotjo/gutierez

17 oktober 2014 om 09:42

Ik vind brama in goede doen toch echt nog wel een klasse beter dan Ebecilio. Pff wat had ik graag Brama erbij gehad....

17 oktober 2014 om 12:46

In goeie doen wel ja. Maar het laatste seizoen was hij echt te traag voor het dynamische spel wat Twente speelt.

16 oktober 2014 om 20:20

Hij was vrijwel nooit geblesseerd, tot zijn schimmige voetblessure (door zijn sneakers)

16 oktober 2014 om 20:34

Ik zag hem ooit eens in de bios in Almelo toen hij volgens mij geblesseerd was. Hij had toen ook sneakers aan en zijn veters niet gestrikt. De sneakers zaten daardoor vrij los, zal wel hip zijn, maar op die manier geven ze weinig steun. Hij zou er verstandig aan doen op zijn minst zijn schoenen goed te strikken.

17 oktober 2014 om 10:48

Kan zijn dat ze los zaten omdat hij (druk)verband om zijn voet/hiel had.

Woutje heeft gegokt en verloren, dacht dat hij een mooie club in het buitenland zou vinden, maar dat zat er niet in en toen was het ook voor Twente te laat. Wel heel verkeerd ingeschat door hem, aangezien hij vorig jaar nauwelijks minuten heeft gemaakt en totaal niet in de picture stond.

Hij mag PEC hartstikke bedanken dat ze met hem in zee gaan, zodat de schade voor hem beperkt blijft en dat hij bij zo'n leuke club mag voetballen. Vraag me wel af of hij meteen een basisplaats heeft.

16 oktober 2014 om 20:26

Weet je wel wat je zegt. Als één speler in Nederland niet gokt op een buitenlandse club en zijn club trouw wil blijven en er voor wil vechten is het Brama wel. Verder zou ik me maar geen zorgen maken of Brama weer op de rails geraakt bij PEC want dat gaat helemaal goed komen let op mijn woorden!

16 oktober 2014 om 20:33

Hoezo, Twente heeft hem 3 aanbiedingen gedaan, die heeft hij alledrie afgewezen. Niks trouw dus. Neemt niet weg dat ik hem liever gewoon in het Twenteshirt had gezien, een van de meest onderschatte spelers die er is.

16 oktober 2014 om 20:42

Brama wilde graag naar het buitenland, weigert meerdere keren een aanbieding van Twente en dan durf jij doodleuk te beweren dat het andersom is?

17 oktober 2014 om 09:43

Brama was absoluut nog van waarde geweest voor dit Twente, Het is zo jammer om afscheid van hem te nemen .. en vooral op deze manier.

16 oktober 2014 om 22:21

Ik denk haast dat hij ook wel bij Ajax op het lijstje stond als vervanger van Poulsen, alleen wilden hun de gok niet wagen om iemand te halen die ruim een jaar buitenspel heeft gestaan. Was hij sinds de winterstop aan het voetballen geweest, dan was hij als vervanger van Poulsen aangetrokken. Het is een ontzichtbare speler, die voor elke club in NL, door zijn ervaring een uitstekende speler is

Goede aanwinst! Brengt veel ervaring met zich mee.

Huddersfield was natuurlijk een mooie club voor Brama maar Zwolle is ook een fantastische club. Ik hoop dat Brama belangrijk kan zijn voor Zwolle en die club kan helpen aan Europees voetbal.

Een verstandige keuze voor beide partijen. Brama is voor PEC een goede speler als controleur met een brok ervaring. Hup Zwolle!

Ik zeg dat Pec Zwolle veel verstandige aankopen doet. Niet alle, bijv onze Griekse vrienden

Niet verkeerd voor Brama ook. Omdat er geen interesse is uit het buitenland moet zich gewoon laten zien in Nederland. PEC is gewoon een goede club waar hij waarschijnlijk meer kansen zal krijgen dan hij achter Mokotjo en Guttierez bij Twente zal hebben. Het is immers ook maar voor een jaar.

16 oktober 2014 om 21:58

Ik vind het heel vreemd dat hij na zijn aflopend contract nu pas een club heeft gevonden. Iedereen kent de kwaliteiten van Brama en zou bij veel clubs nog van toegevoegde waarde kunnen zijn. Het had voor Feyenoord een tijdelijke optie kunnen zijn door Clasie voor een mooi bedrag aan Porto te verkopen, en Brama voor een jaar te contracteren.

16 oktober 2014 om 22:23

Komt door zijn blessure en iedereen vroeg zich af naar zijn fitheid.

Mooi dat hij een club gevonden heeft. En ik denk dat je beter in de Eredivisie dan in de Championship kan ballen. Misschien is het niveau lager, maar het is hier toch leuker voetballen.

Dacht dat fc twente de enige club in Nederland was waar je voor wilde uitkomen. Blijkbaar doet een gebrek aan clubs hem van gedachten veranderen.

16 oktober 2014 om 21:25

stel je niet aan man...kerel heeft alle lof verdiend en kan nu ff knallen en dan hoop ik vokr hem alsnog een uitstapje maken naar het buitenland... dat gezeur over clubliefde... ja ik heb een seizoenskaart en ja ik zit er altijd... maar naïef. ... dat zijn er wel geel veel zeg...

Stille kracht Wout Brama mits topfit is een toegevoegde waarde voor PEC Zwolle, hij is de ideale controleur in het systeem van Ron Jans.

Pec is goed bezig. Leuke speler voor Pec, jammer van zijn blessures want hij is daardoor volledig uit beeld geraakt. Hopelijk gaat hij de smaak weer snel te pakken krijgen bij Pec, is altijd een hardwerkende en nuttige middenvelder geweest.

Aanwinst voor PEC Zwolle, denk ik ook belangrijk in de kleedkamer bijvoorbeeld. Ook kan deze jongen gewoon heel goed voetballen, dus heb je ook een sterkere selectie (in de breedte) wat we wel kunnen gebruiken als je linkerrijtje wilt spelen

16 oktober 2014 om 22:05

Zeker.
Na het vertrek van Mokotjo en Klich en de komst van Rienstra was het middenveld toch nog wat dunnetjes bezet. Het gaat prima nu maar ik moet niet aan lange blessures van Rienstra of Saymak denken. Prima aankoop en hopelijk blijft hij het hele seizoen fit.

16 oktober 2014 om 22:50

Ja klopt, vooral Rienstra is echt een koning op het middenveld. Daarnast is het ook lastig om de creativiteit van Saymak op te vangen als hij er niet is. Je hebt nu mooi wat keuzes op het middenveld wat de kwaliteit omhoog brengt

Teleurstellend dit. We betalen dik geld voor Mokotjo en laten een betere speler gewoon de deur uit lopen naar dezelfde club. Lijkt wel op die deal met heracles waar we een.miljoen plus gouriye aan heracles betaalde. Schreuder is lekker bezig. Een gevaar voor de bankrekening van Twente en koopt alleen maar minder kwalitatieve spelers er voor terug. Als toppunt dat je Engelaar Superstar binnenhaalt en clubicoon Brama laat verdrinken. Alleen maar om te laten zien dat je een stoere boy bent een trainer om niet mee te spelen. Triest dit.

16 oktober 2014 om 20:30

Nadat Brama 2x nee heeft gezegd is Mokotjo pas aangetrokken. Wanneer Brama ja had gezegd, zou Mokotjo ook niet gehaald worden.

16 oktober 2014 om 20:34

Maar alsnog word Engelaar vastgelegd, dan kan je toch nog beter één keer Brama proberen. Ook als is het met een 1 jarig contract.

16 oktober 2014 om 20:43

Engelaar kon alleen komen als hij minder dan 50k zou verdienen (ivm cat1). Daarmee ging hij akkoord (aangevuld met bonussen). Brama zal er zijn bed niet voor uit komen aangezien hij al meerdere (betere) aanbiedingen had afgeslagen.

16 oktober 2014 om 20:35

Was dat niet voor Pletje? Ja, dat was grappig dat Twente hem aantrok.

16 oktober 2014 om 20:51

'Dik geld voor Mokotjo' koopje zul je bedoelen!

16 oktober 2014 om 21:33

Brama is een prima speler voor PEC maar ik vind niet dat hij beter is dan Mokotjo.
Het halen van Engelaar snap ik ook niet maar ik neem aan dat die niet heel veel zal verdienen.

16 oktober 2014 om 23:59

Deveste, jij bent erg vervelend met je zelfingenomen kijk op dit onderwerp. Brama Wilde (lees goed: hij Wilde Niet) niet bijtekenen. Moet je dan als FC Twente wachten tot hij misschien zich wel bedenkt? Nee natuurlijk niet, niemand is groter dan de club. Ik vind het goed van FC Twente dat ze snel gehandeld hebben en nu een goed middenveld hebben.

Oh en PS. iedereen weet nu wel dat je een hekel hebt aan Schreuder, probeer eens niet alles op hem af te schuiven en onderbouw je verhalen eens met sterke argumenten in plaats van lose kreten als, 'stoer boy', 'laten verdrinken', 'gevaar voor de bankrekening'. Je weet de feiten totaal niet, zoek een hobby.

17 oktober 2014 om 08:11

@deveste Ik ben erg blij met deze aanwinst, maar als je Brama beter vindt dan Mokotjo dan zie je het niet helemaal zuiver. Mokotjo heeft veel meer kwaliteiten dan Brama, ik wil wel weer ruilen hoor.

17 oktober 2014 om 12:51

Misschien een completere voetballer, maar Mokotjo mag qua controleren en ballenafpakken nog niet de veters strikken van Brama. Zelfde geld voor ebecilio.

Ik zie niet waarom hij voor PEC kiest en vice versa. Brama had beter bij Twente kunnen blijven, gewoon zijn heel carriere bij Twente. Nu gaat hij een stap terug. PEC had dacht ik met Rienstra al een goede middenvelder gehaald.

16 oktober 2014 om 20:52

Spoeling op het middenveld is bij PEC erg dun. Saymak is nu geblesseerd en dan komt Thomas Lam op het middenveld te spelen die hiervoor bij AZ niet gespeeld heeft. Een andere middenvelder is er niet achter de hand. Nu Saymak geblesseerd is gaat Rienstra denk ik iets offensiever spelen en Brama de rol van controleur op zich nemen.

Als Saymak weer terug is zal dat de concurrentie alleen maar ten goede komen, hoewel ik denk dat Saymak dan op de rechtsbuiten terecht komt en Lukoki mag gaan banken. Die valt vooralsnog flink tegen.

16 oktober 2014 om 21:06

Ik dacht dat het zo wel goed stond. Lam kan dacht wel redelijk goed uit de voeten op het middenveld en PEC had deze zomer Dekker nog gehaald bij Feyenoord.eventueel kan Broerse daar nog spelen. Saymak ook nog.

16 oktober 2014 om 22:06

Broerse zal je niet meer op het middenveld zien spelen, die is veel beter Centraal achterin

16 oktober 2014 om 22:08

En toch viel Lam me niet tegen. Hij kan mee in het spelletje van PEC en hij s bovendien nog jong. Met de komst van Brama zal hij waarschijnlijk wel minder aan spelen toekomen

16 oktober 2014 om 22:24

Broerse heeft te weinig snelheid voor het middenveld. En van Lam ben ik eerlijk gezegd niet echt kapot. Een harde werker, maar er komt nooit iets verrassends uit. Hij kan beter renderen als back of als CV heb ik het idee.

Pec koop echt slim in , niet normaal ..

Zou dat Zwolle is een topclub in wording. Net als 5 jaar geleden toen het een topclub in de Jupiler League werd. Ongelofelijk, hoe krijgen ze het voor mekaar daar! Chapeau!!

16 oktober 2014 om 22:13

Een topclub zullen we waarschijnlijk niet worden, daar is de capaciteit van het stadion te klein voor.
Wel blijven we ons verbazen. We spelen nu al jaren leuk en aanvallend voetbal en de laatste paar jaar betaald zich dat uit met promotie naar de eredivisie waar we 2x redelijk eenvoudig in bleven. Tel daar bij op dat we de eerst de halve finale van de beker hebben gehaald en afgelopen jaar zelfs de beker en de supercup hebben gewonnen. Wij weten ook niet hoe dit eindigt.

17 oktober 2014 om 01:00

Eerst maar eens stabiele middenmoter worden. Begroting dit jaar is 11 miljoen, dan ben je in principe nog een kleintje...

Ik denk dat in navolging van Munsterman, Ron Jans de portemonee heeft getrokken voor deze Twente-icoon. Brama, welkom in Zwolle.

16 oktober 2014 om 21:37

Is Ron voorzitter geworden ?

16 oktober 2014 om 22:25

Dubbel functie, de Voorzitter die de trainer beoordeelt :D

17 oktober 2014 om 11:26

We zijn in Zwolle nog veel multi-functioneler dan in Twente....

Mijn dag kan niet meer stuk, hoopt dat hij zondag mag meedoen bij Pec tegen go ahead. Prima controleur en misschien kan hij ook wel cv spelen.
Vandaag ook nog nieuws dat klich open staat voor een terug keer. Dan hebben we een breed middenveld.

16 oktober 2014 om 22:26

Hij zei vandaag, dat hij eerst met jong gaat spelen en hoopt op volgende week, maar wat Jans daarmee doet is nog niet bekend, zoals in de tekst staat eerst fit worden.

16 oktober 2014 om 22:32

Vi en Pec zwolle insiders melden op twitter dat hij fysiek en mentaal fit is en dat hij minuten zou kunnen maken.

16 oktober 2014 om 22:36

Oke, mijn zwager had hem gesproken, hoorde het van hem. Zal wel hele wedstrijd spelen bij jong en paar minuutjes maken bij 1e. Misschien dat het toen nog niet bekend was.

Welkom in Zwolle brama, wat een heerlijke aankoop voor ons wow

Heel goed aankoopbeleid van Pec, als we niet uitkijken gaat het nog een stabiele subtopper worden

Voegde niks toe aan Twente. Maar desondanks wel een leuke aankoop voor PEC natuurlijk.

Heel erg blij met dit nieuws. Nu Klich in de winterstop er nog bij en misschien is Europees voetbal dan wel haalbaar!

16 oktober 2014 om 22:06

Ik vrees dat Klich dan niet meer gaat komen, aangezien dat zou betekenen dat of Brama, of Rienstra of Klich op de bank terecht zou komen. Ondanks dat Brama een uitstekende aanwinst is voor Pec, had ik toch nog liever Klich gezien. Ik ben echt enorm fan geworden van die kerel voorgaande seizoenen (1,5) bij Pec.

16 oktober 2014 om 22:07

Ik verwacht niet dat Klich nu nog naar Zwolle komt in de winterstop, het middenveld is nu al overvol met deze aankoop

Een keurige aankoop van Zwolle die ze een nog sterkere en nog meer uitgebalanceerde selectie geeft.

Buitencategorie zegt de man van Zwolle. Wout Brama die het tempo niet meer aankan de vrije ruimten niet kan belopen. en al jaren op zijn retour is, is voor Zwolle een speler van de "buitencategorie" ik moet hier hard om lachen

16 oktober 2014 om 21:28

onzin... absolute meerwaaede voor welke club dan ook in de eredivisie

16 oktober 2014 om 22:18

Een 28 jarige ex-international is voor PEC natuurlijk een speler van de buitencategorie.
Je mag je alleen afvragen waarom hij niet bij Twente wilde tekenen en wel bij Pec. Financieel zal hij er vast niet op vooruit gaan maar waarschijnlijk maakt hij wel meer kans op speelminuten om zich zo weer in de kijker te spelen van grotere clubs.

17 oktober 2014 om 22:27

Wat een international, zijn overgrootvader zeker in 1840! Ik kan me Wout Brama in geen enkele interland herinneren. En bij Heracles hebben we al veel teveel oudjes die niets toevoegen. De middenvelders Bruns, Pelupesy en Bel Hassani hebben meer toekomst dan Brama. Hou toch op!

16 oktober 2014 om 23:11

Die zou bij Heracles onbetwist nummer 1 zijn.

Zeer bruikbare speler! Topaanwinst!

Is Brama minder dan Zimling of Viergever?

16 oktober 2014 om 22:28

Als Brama iets meer wedstrijden had mogen / kunnen spelen eind van vorig seizoen, dan had ik hem sowieso als vervanger van Poulsen verwacht. Het was iets te twijfelachtig denk ik!!

Welkom!!! Nu Klich nog weer terug halen...

Zou mooi zijn als Brama het nu goed doet en zijn transfer krijgt op het eind van het seizoen. Als PEC dan die Klich transfervrij kan terughalen voor volgend jaar is iedereen happy. Ben benieuwd, mooie club die aardig aan de weg naar boven aan het timmeren is.

Brama is een speler met ervaring, maar heeft de handelingssnelheid van een zak pepernoten. In de eredivisie kan die gewoon goed meekomen bij pec denk ik. ik wens hem succes

Voor Zwolle een geweldige aankoop, voor Brama toch wel een flinke blik in de spiegel. Dacht wel ff een mooie transfer te kunnen maken als transfervrije speler... bleek toch dat niemand op Woutje zat te wachten.

Prima aankoop van Zwolle. Het wordt wel raar Brama in een abder shirt te zien. Ik had hem graag weer bij twente zien spelen .goede instelling en altijd een voldoende. Twente heeft veel aan hem te danken. wens hem veel succes bij Zwolle en hoop dat hij nog een paar jaar blessurevrij kan ballen.

Mooie aankoop voor Pec, tjonge jonge ze timmeren daar wel aan de weg.
Totaal niet verwacht dat zo´n speler naar Zwolle gaat.....dacht echt die gaat naar Duitsland ofzo. In Nederland F´noord, Psv, misschien AZ. Speler die erg ondergewaardeerd wordt. Top aankoop. Had makkelijk bij Twente kunnen blijven i.p.v. Engelaar aantrekken.

Je krijgt toch steeds meer waardering voor die Ron Jans.....misschien is dat wel wat voor Oranje.

Dan hoor je vanmiddag eerst dat Klich wel oren heeft naar een terugkeer naar Zwolle. En vervolgens komt Brama, waar inmiddels al geen rekening meer mee werd gehouden. Prima dagje zo; welkom Wout!

17 oktober 2014 om 13:48

Waar heb je dat gehoord als ik vragen mag? Klich is een held, hij hoort gewoon in Zwolle.

On: Welkom Wout, ben benieuwd

17 oktober 2014 om 22:02

Verhaal deed op verschillende social media de ronde. In de Wolfsburger Algemeine zou hebben gestaan dat Klich wel terug zou willen naar Zwolle, zeker omdat hij in Wolfsburg niet eens op de bank zit. Maar hij heeft op Twitter gezet dat niet hij, maar Wolfsburg daar over gaat. Zijn contract duurt tot volgende zomer, en ik denk niet dat hij gaat verlengen als hij 0,0 speeltijd krijgt. Maar dan nog staan er wel genoeg clubs in de rij waar hij uit kan kiezen.

Haha echt geweldig.
Vorige week kwam er een bericht dat hij in de 2e klasse van Engeland moest gaan tekenen.
Ik reageerd: Jammer dat hij niet bij PEC had getekend kon die meespelen tijdens de Europa League!

Haha geweldig. Leuk als je een keer iets zegt en het komt uit.

Die had van mij naar Gent mogen komen. Maar we hebben al overschot op het middenveld.

Mooie aankoop voor Pec. Komt misschien een tikkel te kort voor de top - als invaller kan daar wel - maar voor de subtop is hij meer dan goed genoeg.

Erg goede aankoop voor Pec, brengt namelijk een bak ervaring mee op niveau en dat kan Zwolle wel gebruiken om in de subtop te blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PEC Zwolle

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
18.PEC Zwolle6-19
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
K. LamprouKeeper150
G. KastaneerAanvaller150
S. TedićAanvaller130
D. RedanAanvaller102
E. ReijndersAanvaller100
Voor de complete selectie: Clubpagina PEC Zwolle.

32 fans
Middenvelder, 35 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 8 december
Franco Antonucci mag komende winter waarschijnlijk worden verhuurd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren