‘Van Gaal regelt 2500% loonsverhoging voor doorgebroken talent’

Vrijdag, 10 oktober 2014 om 07:20Daniel Cabot Kerkdijk

Tyler Blackett zal Louis van Gaal eeuwig dankbaar zijn. De manager van Manchester United liet de verdediger dit seizoen in de hoofdmacht debuteren en heeft er volgens Britse media voor gezorgd dat de twintigjarige jeugdinternational een nieuw contract krijgt.

/

Blackett staat momenteel voor ongeveer 2.500 euro per week op de loonlijst. Spelers als Wayne Rooney en Ángel Di Maria verdienen per week circa drie keer meer dan de verdediger in een jaar tijd. Onder de nieuwe contractvoorwaarden gaat Blackett naar verluidt tot de groep behoren die elke zeven dagen circa 65.000 euro toucheert.

Van Gaal is ervan overtuigd dat Blackett toekomst heeft op Old Trafford en heeft er bij de directie op aangedrongen om de Engels jeugdinternational een verbeterd contract aan te bieden. Mogelijk volgt er nog dit kalenderjaar witte rook. Blackett maakt sinds 2002 al deel uit van Manchester United, werd vorig seizoen aan Blackpool en Birmingham City uitgeleend en speelde dit seizoen zes officiële wedstrijden.


Poll

Tyler Blackett is een goede speler voor Manchester United


Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door buitenspelval)

Toch wel leuk dan dat hij al vanaf zijn achtste in de opleiding zit

10 oktober 2014 om 12:36

Wij strijden voor 5% loonsverhoging en deze man krijgt in een keer 2500% loonsverhoging? Haha grapje, aardige speler die Blackett. Word hoop ik een grote en zal LvG eeuwig dankbaar zijn voor de kansen en natuurlijk het geld.

Verder iemand wat te zeggen over wat voor speler het is?

10 oktober 2014 om 07:31

Kan goed voetballen, een goede lange pass. Maar laat verdedigend steken vallen, maar kan ook de leeftijd en gebrek aan ervaring zijn. Maar wel een type verdediger waar V.Gaal van houdt.

10 oktober 2014 om 08:39

Hij kan zich nog beter positioneren maar het is wel een Echt het beest

10 oktober 2014 om 09:00

hij houd niet van erwtensoep

10 oktober 2014 om 09:06

Hij is gek op bamischijven heb ik gehoord. Maar dat kan een gerucht zijn.

10 oktober 2014 om 14:36

Hou die geruchten maar voor de wandelgangen, als je hier iets zegt heb ik graag dat je een bron vermeld.

10 oktober 2014 om 11:32

Ik heb hem een wedstrijd of drie gezien. Vond hem hierin erg, maar dan ook echt erg triest spelen. Zowel voetballend als verdedigend kan hij het niet aan. Erg onzeker. Maar daar hadden er in die wedstrijden meer last van.

Vroeger moest je een tijdje bewijzen dat je het niveau aankon en dan kreeg je een vet loon.

Vandaag is het voldoende dat de trainer acht dat je het niveau in de toekomst misschien wel aankunt.

En wat als dit niet zo is, trainers zitten er wel eens meer naast, gaat de trainer dan de kosten betalen voor de wild guess?

10 oktober 2014 om 07:34

Tja de ene harkt per week week duizenden euros binnen en de ander klakt duizenden reacties op Vz..

Misschien doe je iets niet helemaal goed?

10 oktober 2014 om 08:14

Geachte mevrouw robbie76,

Ik heb uw CV voor de betrekking van mijn persoonlijke time-manager goed ontvangen.

Ik ga rechtuit eerlijk zijn en ik ga u niet aanwerven.

Enerzijds staat er niet eens zo'n betrekking open, anderzijds mocht dit wel het geval zijn dan zoek ik wel een professioneel en bekwaam iemand.

Met vriendelijke groeten,

Iedereen komt.

10 oktober 2014 om 09:27

Beste Iedereen komt,

De reactie van robbie76 slaat natuurlijk helemaal nergens op.
Hij geeft te kennen dat het hem schijnbaar stoort zoveel reacties van jou te moeten lezen.

Mijn vraag aan jou. Waarom ga je hier nu zo'n kinderachtige reactie op geven?
Je laat je echt kennen op deze manier want volgens mij probeer je grappig te zijn maar dat is het naar mijn smaak alles behalve.

Ik heb veel zinvollere teksten van jou gezien.
Hou het daarbij en sta hier toch boven. Dit is kleuterniveau op deze manier.

10 oktober 2014 om 09:39

Wat verwacht je dan van iemand van 45, die pretendeert universitair opgeleid te zijn, maar zijn tijd vooral slijt op een voetbalforum waar de gemiddelde leeftijd rond de 20 ligt en het gemiddelde niveau dat van de Inholland niet eens benadert?

10 oktober 2014 om 09:49

Koempel,

Wat een suggestieve en sturende vraag zeg:

" Waarom ga je hier nu zo'n kinderachtige reactie op geven? "

Het is niet omdat u mijn reactie infantiel vond, dat dit zo is voor iedereen.

Mijn vrouw heeft die ook gelezen en ze lachte haar een breuk. Zal wel komen omdat ze misschien kinderachtig is. Dat kan ook.

Ik vond het anders ook een keurig antwoord van me hoor. Ik vind het wel schattig dat er mensen zo bezorgd zijn over mijn tijdsinvulling e.d., maar ik vraag niet om dat medeleven.

En dus zet ik met plezier die open sollicitaties graag even 'kalt'.

Kan u genoegen nemen met dit antwoord?

10 oktober 2014 om 10:02

75draytonpark,

Laat me starten met een paar vragen, het zou wel beleefd zijn als u ze eens beantwoorde.

a) Kan u één artikel vinden waar ik pretendeer universitair opgeleid te zijn?
b) Hoe heeft u berekend dat de gemiddelde leeftijd der VZ gebruikers 20 jaar is?
c) Waarom zouden mensen met een hoge opleiding niet mogen communiceren met mensen die dat niet hebben?
d) Waarom is leeftijd een issue?

U doet ook precies of het is een enorme prestatie, universitair geschoold zijn. De meeste van mijn vrienden en familie stamleden zijn misschien wel hoog opgeleid. En de paar die het niet zijn, zijn nog steeds toffe mensen.

Ik, ik vind die opleiding niet relevant. Vraag is, waarom vindt u dat wel?

Ook die leeftijd, ik heb hier al diverse mensen gezien van ongeveer mijn leeftijd. En mensen die een stuk ouder zijn ook. Maar dat doet er niet zo toe, ik leer hier ook bij van jongens en meisjes die 16 jaar zijn.

Ik, ik vind die leeftijd niet relevant. Vraag is, waarom vindt u dat wel?

10 oktober 2014 om 10:45

Prima, laat ons dat eens doen.

a) Het staat op uw profiel zo vermeld, prima als het zo is maar het gros hier wil zich beter voordoen dan ze zijn.
b) Dat kan niet berekend worden, maar aan de hand van de reacties alhier is dat niet zo heel moeilijk te bepalen.
c) Dat heb ik nooit gezegd, geen woorden in de mond leggen.
d) Ik stel mezelf zo voor dat ik wel iets beters te doen heb als ik de 35 gepasseerd ben dan op een voetbalforum rond te hangen en deze reacties ook nog eens aan mijn vrouw te laten lezen...

Het is tegenwoordig een behoorlijke prestatie om universitair geschoold te zijn, dat zou u toch moeten weten. Het aantal mensen wat zo geschoold is, loopt de laatste jaren schrikbarend terug. Er is behoefte aan professionals.

Het is niet bepaald geloofwaardig dat een persoon die jaren geleden op uw niveau afgestudeerd is en blijkbaar ook aan het werk is, tijd heeft om diepgaande gesprekken te voeren op een voetbalforum voor tieners en jongvolwassenen. Maar dat is mijn kijk op de zaken, ik heb de wijsheid niet in pacht en kan er naast zitten, maar volgens mij heeft u een nep-account en bent u net zo'n keyboardwarrior als de totale meerderheid hier.

Als toevoeging:
Een persoon met behoorlijk opleidingsniveau zou ook een bepaalde denkwijze en achterdocht moeten bezitten, om dit artikel op waarde te schatten. Verder zou deze persoon ook moeten weten dat de kranten in Engeland regelmatig schrijven wat ze willen schrijven, zonder gerede grond daarvoor te hebben. U begrijpt mijn achterdocht jegens uw persoon denk ik nu wel. Maar nogmaals, ik kan er naast zitten.

10 oktober 2014 om 11:38

75draytonpark,

Ik heb nog nooit de neiging gehad om me beter voor te doen dan ik ben. Ik ben al heel goed, als ik me nog beter zou voordoen, dan kom ik helemaal hovaardig over.

U kan het dus niet berekenen, die leeftijd, maar u stelt zomaar wat vast. U begrijpt dat ik, gezien mijn opleiding, dat echt niet kan aanvaarden. Om het wat primitiever uit te drukken: U lult zomaar wat en u weet het.

U suggereert wel degelijk dat hoger opgeleiden niet mogen praten met lagere opgeleiden. U doet het zelfs weer in reactie #40.

Ik citeer:

"het is niet bepaald geloofwaardig dat een persoon die jaren geleden op uw niveau afgestudeerd is en blijkbaar ook aan het werk is, tijd heeft om diepgaande gesprekken te voeren op een voetbalforum voor tieners en jongvolwassenen. "

Zo veel diepgaande gesprekken zijn er trouwens niet. Best wel jammer, het mochten er wel wat meer zijn. Meestal is het small talk.

Dit is geen voetbalforum voor tieners en jongvolwassenen. Dat is gewoon iets wat u verzint om mij in enige diskrediet te brengen. Dat laatste doet u ook op nog andere doorzichtige manieren.

Weet u, ik hoef me helemaal niet te verantwoorden aan u. Ik deel mijn eigen tijd nog in zoals ik wil. Ik hoef helemaal niet uit te leggen aan u hoe ik dat doe, wanneer en waarom.

Maar wat wel frappant is, is dat ik bijna quasi altijd naar hier kom om over voetbal te praten. Terwijl figuren zoals u, die wellicht vanuit een minderwaardigheidscomplex -wat me echt niet kan boeien- schijnbaar liever praten over mij.

Wel, ik vind mezelf, in tegenstelling tot u, niet zo interessant. En aansluitend zal het me ook worst wezen wat een illustere onbekende waar ik geen enkele band mee heb, wat die over mij denkt.

Alleen familie en dichte vrienden hun perceptie over mij is belangrijk. Die van u, die mag u stoppen waar de zon nooit schijnt.

10 oktober 2014 om 11:52

Haha, hier geniet ik wel van. Een hoop insinuerende dingen, maar nergens wordt er echt iets gezegd. Ik zal er wederom per alinea op in gaan, het is namelijk mijn vrije dag, ben benieuwd wat u aan het doen bent.

Eerste punt slaan we maar over, dat is een bevestiging van mijn perceptie.

Ik kan dat niet berekenen, maar een beetje gezond verstand vertelt mij dat 90% van wat hier rondkruipt jonger is dan 25. Lijkt me niet zo heel moeilijk in te schatten, maar u bent iemand van de harde cijfers blijkt wel. Moet ook wel als software ergonoom.

Waar suggereer ik dat? U komt niet met de daadwerkelijke woorden, u verwijst naar hele stukken tekst. Als het door u geplaatste citaat dat moet suggereren dan is dat behoorlijk vreemd, aangezien er een duidelijk aantoonbaar verschil zit tussen een persoon die al jaren afgestudeerd is en een persoon die nog een studie volgt. Althans, een universitair geschoold persoon van rond de 20 kom ik niet vaak tegen en ik begeef me toch ook regelmatig in die kringen.

U wilt diepgaande gesprekken kunnen voeren? Dan moet u hier niet zijn, maar dat had u, gezien uw opleiding, zelf toch ook wel kunnen bedenken?

Dit is idd geen forum expliciet voor die categorie, maar nogmaals, iemand van uw statuur kan toch wel inschatten dat het algemene niveau hier gelijk staat aan dat van een tiener/jongvolwassene die net van de acne af is?

U hoeft zich aan niemand anders dan uw vrouw te verantwoorden, ik vraag ook helemaal geen verantwoording, ik kan er alleen slecht tegen als mensen een dermate slechte en doorzichtige act opvoeren, maar zelf vinden dat ze het heel behoorlijk doen.

U vindt uzelf niet zo interessant, maar toch interessant genoeg om de volgende zaken te moeten melden:

- Ik ben al heel goed, als ik me nog beter zou voordoen, dan kom ik helemaal hovaardig over.
- U begrijpt dat, ik gezien mijn opleiding, dat echt niet kan aanvaarden

Frappant inderdaad...

Mijn mening over u is bij deze gevormd, u bent een fake, een catfish of hoe u het zelf wilt noemen. Dat mag, wie ben ik om te zeggen van niet, maar ik hou niet van dit soort mensen. Ik heb wel gewoon te accepteren dat u zich hier anders voordoet dan u bent, daar heb ik ook allerminst moeite mee. Ik wilde u alleen even laten weten dat u doorzichtig bent.

Oh ja, en u mag wel iets aan uw zinsopbouw doen. Fijne dag.

10 oktober 2014 om 12:29

75draytonpark,

Bent u nu wéér over mij bezig? Misschien moet u de website iedereenkomtzone.nl of zo opstarten? Dan kan u een hele dag daar over mij kakelen. Zal wel veel succes hebben. Echt.

Zou u het erg vinden, wanneer ik hier terug over voetbal wil praten?

Desnoods met tieners.

Ik heb namelijk niet zo'n bekrompen instelling waarbij ik veronderstel dat tieners, 20'ers, 30'ers, bejaarden en alles er tussen in, geen zinnige dingen over voetbal en zijn afgeleiden kunnen vertellen.

10 oktober 2014 om 12:57

Daar gaat u weer met een hoop aannames en woorden in mijn mond leggen, zo jammer is dat. Blijkbaar had ik u toch te hoog ingeschat, of precies goed

10 oktober 2014 om 13:34

75draytonpark,

Neen, dat is het niet. Als er hier nu één veel aannames doet en voortdurend met strawmannetjes bezig is, dan bent u het wel. Vind ik niet erg, ik kan dat wel hebben.

U wil gewoon niet aanvaarden - heb het nu al tig keer gezegd - dat ik misschien niet zo graag over mezelf praat, noch daar behoefte aan heb. Ik heb al een hond, daar dienen die beesten voor.

Maar samen met u, zijn er nog zo'n 4 a 5 mensen hier, die dit wél heel de tijd willen doen. Verbazend is dat, eng soms ook, maar tevens vervelend.

Ik vind dat vervelend, niet alleen voor mezelf, maar vooral voor de andere mensen.

U mag me altijd mailen, als ik me verveel en heb zin om u te beantwoorden, dan zal ik dit misschien, eventueel en soms wel doen.

Maar kunnen we ondertussen dit draadje terug geven aan het voetbal?

Zou héél lief zijn, dank u wel.

10 oktober 2014 om 15:01

Blijft mooi om te zien hoe iemand totaal niet inhoudelijk in wil gaan op mijn reacties, maar zich wel vrij wil pleiten van alles wat ik zeg. Het is mij duidelijk genoeg, ik zal u verder met rust laten. Hopelijk valt er in uw toekomstige reacties iets terug te lezen waaruit blijkt dat u iets geleerd heeft van deze conversatie. Succes.

10 oktober 2014 om 15:44

75draytonpark,

Nogmaals, als u terug over voetbal praat en niet meer over mij, dan zal ik met plezier uw opinie fileren als dat nodig mocht zijn.

Maar nu ben ik ongeveer wel klaar met uw gezwam over mij. Blijkbaar was dit nog steeds niet duidelijk.

10 oktober 2014 om 17:30

Hebben jullie ooit van PM gehoord?
Krijg namelijk een lamme vinger van al dat scrollen

10 oktober 2014 om 17:51

Oxinthebox

zit jij ook al aan de popcorn?

10 oktober 2014 om 17:52

@75draytonpark

Laat die narcistische zelfingenomen Iedereen komt maar lullen. Het is een vervelende provocateur, die zich door zijn o zo geweldige universitaire opleiding als niet praktiserende cognitief psycholoog (of moet ik zeggen mislukt cognitief psycholoog) iedereen belachelijk probeert te maken, vooral de in zijn ogen de minder begaafde laag opgeleiden. Hij doet dit wellicht uit frustratie en met een misselijkmakende minachting. Helaas, en zeker voor hem zelf, denk hij altijd gelijk te hebben en lult hij met zijn vervelende gepreek net zolang door tot hij zich onmogelijk heeft gemaakt. Dat is al medelijwekkend op zich.
Misschien verklaart dat ook zijn nickname: bij 'iedereen komt' het moment dat ik dat ik uitgekotst wordt.

10 oktober 2014 om 17:52

@robbie76

met al die reacties die hij al in dit topic neer heeft geklakt gaat hij toch al gauw richting de 2000

10 oktober 2014 om 17:54

@oxinthebox

Als Iedereen komt eenmaal begint, dan kom je niet meer van zijn geouwehoer af.

10 oktober 2014 om 18:01

haha ja

11 oktober 2014 om 08:52

buitenspelval,

U bent ronduit beledigend en heb uw reactie dan ook gemeld.

Het is niet de eerste keer dat u dit doet en heb u er ook al tig keer op aangesproken om het bij te sturen.

Maar blijkbaar heeft u niet het fatsoen om uzelf wat in de hand te houden.

Ook ben ik je wilde achtervolgingen door het forum heen, wat beu.

Wat ik ook post, telkens ben je daar met dezelfde negatieve retoriek, zelden handelend over het ontwerp, meestal wél met persoonlijke aanvalletjes.

Ik vertrouw 100 procent op de moderatie dat ze u wél bij de les gaan kunnen houden.

11 oktober 2014 om 10:43

Iedereen komt

Dan hoop ik van harte dat de moderators ook de moeite nemen jouw reacties aan mijn adres van de afgelopen twee weken te lezen.

Hoe kleinerend en beledigend je mij en vele anderen hier op het forum behandelt met je verschrikkelijke denigrerende gedrag.

Sinds je korte periode van lidmaatschap op VZ, heb je het één na het andere fatsoenlijke lid hier beledigd en het bloed onder de nagels vandaan gehaald met een hele nare soort van air en reageren.

Ik neem aan, dat dit provocerende gedrag ook al door de moderators op VZ opgemerkt is en mijn reacties aan jouw adres in het juiste perspectief worden zien.

Ikzelf heb er de laatste tijd al meerdere malen aan gedacht om jouw minachtende gedrag, o.a naar mij toe, te melden, maar dat vond ik toch kinderachtig, aangezien iedereen in ons land vrijheid van meningsuiting heeft.

Dat je beweert dat ik je achtervolg, dat is grote onzin en lijkt op een waanidee.het zegt misschien veel over jezelf en je verwrongen narcisme. Je speelt geen enkele rol van betekenis in mijn leven kan ik je verzekeren. Het forum staat de afgelopen drie maanden vol met je berichten, die niet te missen zijn en waar ik zo nu en dan op reageer,

Als ik op al je reacties zou hebben gereageerd, dan zou de teller van mijn aantal berichten eveneens, zoals bij jou de 2500 ruim gepasseerd moeten zijn.

Ik lees al jaren hier met veel plezier de reacties op artikelen. Maar jij ben sinds kort onvermijdelijk aanwezig, welk artikel ik ook lees.
Ik heb me als gezegd voor het eerst in al die jaren onmetelijk geïrriteerd aan een ander lid, jouw persoon dus.

Zelden ben ik iemand tegen gekomen met zo'n groot bord voor zijn kop. Je bent constant bezig iedereen op een hele nare manier op stang te jagen en als je daar de rekening voor krijgt gepresenteerd, ga je klagen.

Ik heb sterk het gevoel dat je me bij de moderators aanklaagt, omdat ik door je masker heen prik en niet trap in je misselijkmakende elitaire toneelstukjes.

Mensen gaan je behandelen, zoals je zelf anderen behandeld.

11 oktober 2014 om 13:16

buitenspelval,

Neen, ik klaag u aan omdat u grof en onbeschoft bent, voortdurend op de man speelt en er dingen bij sleurt die totaal niet relevant zijn. Ook zit u me in zowat elk draadje te volgen om uw venijn te kunnen uitspuwen. Strawmannetjes gebruiken is ook nog zo'n hobby van u.

Ik klaag dat aan omdat u dit al weken doet.
Ik klaag dat aan omdat ik al duizend keer heb gevraagd om er mee te stoppen.
Ik klaag dat aan omdat u zelf niet eens een greintje fatsoen hebt om uzelf in toom te houden.

En daarom wend ik mij tot de moderators.

Ik heb u al een tijd geleden op 'negeer' gezet, maar jammer genoeg werkt die functie niet zo goed. In een ideale wereld zou ik nooit meer met uw infantiel gescheld moeten geconfronteerd worden.

11 oktober 2014 om 15:06

Iedereen komt

Om mee te beginnen heb ik je zelf al in een eerder stadium dan jij deed op negeren gezet. Dat moet moeilijk te verkroppen zijn geweest voor je.

Weet je, brave Belg, voor je wederom niet kan stoppen met het uitbraken van je woordenstroom, het heeft geen zin om met je in discussie te gaan.

Het is duidelijk: je wast je handen als gebruikelijk en zoals ik je in korte tijd heb leren kennen, in onschuld.

En ja, de grove persoonlijke aanvallen begonnen bij jezelf, zogenaamd onschuldig en verpakt in een zielige sausje van gekrulde woorden, maar jij vindt van niet. Prima, dan laat ik je in je waan.

En het aanhalen niet relevante zaken in topics, lollig dat je dat zegt, dat is je eigen handelsmerk gebleken de afgelopen maanden.

Het is onmogelijk om een dialoog aan te gaan met iemand, die alleen oog heeft voor zijn eigen beperkte gedachtengang en het ego heeft van Nero.

Ga je provocerende welles/nietes spelletjes maar bij anderen uitproberen, ook al zal ik ze onvermijdelijk tegenkomen.
Zo mogelijk zal ik dan bijspringen of erop reageren als er weer eens iemand verzeild raakt in zo'n Iedereen komt selfkick woordenbrij.

Je zal dit wat ik schrijf ongetwijfeld wel weer onbeschoft gescheld en onfatsoenlijk gedrag vinden, omdat ik je niet naar de mond praat of je niet perfect en geweldig vind.
Of me als infantiel kwalificeren,omdat je mij te min vindt.

Het zij zo.

12 oktober 2014 om 10:49

buitenspelval,

Ik praat niet over uw beroep, noch doe ik er misprijzend over.
Ik praat niet over uw studies, noch doe ik er misprijzend over.
Ik praat niet over uw leeftijd, noch doe ik er misprijzend over.
Ik praat niet over uw nationaliteit, noch doe ik er misprijzend over.
Ik praat niet over uw intelligentie, noch doe ik er misprijzend over.
Ik praat niet over uw aantal reacties op dit forum, noch doe ik er misprijzend over.
Ik heb u nog nooit uitgescholden, ik heb zelfs nog nooit gezegd dat uw mening onzin is.
Ik volg u niet in elk draadje doorheen het forum om alles aan te vallen wat u zegt. Sterker zelfs, ik volg u totaal niet, u bent dan ook gewoon niet interessant.

Ik doe dat allemaal niet en u wel.

Ik vind u niet infantiel, dat heb ik ook nooit gezegd, ik vind wél uw gescheld infantiel. Maar da's weer eens een zoveelste strawman die u loslaat op de mensheid.

Ik heb nooit gezegd dat u dom bent, ik heb dat zelfs niet eens verdoken gesuggereerd. Dat u zich alsnog dom 'voelt' in de aanschouw van mijn woorden, is vooral uw probleem. Ik wil u zelfs geruststellen dat u zich niet dom hoeft te voelen. Ook u zal vast wel een talent hebben dat ik niet heb of waar ik minder goed in ben. En mocht dit zo zijn, ik ga me hierdoor echt niet minder voelen tov u.

En ja, zeggen dat een club, een speler of een trainer iets niet goed doet en argumenteren waarom, zal vast wel provocerend zijn voor figuren zoals u.

Meestal, neen altijd eigenlijk, kan u er niet veel tegen inbrengen.

Wel bent u zo boos omdat iemand een mening heeft, een Belg dan nog wel, dat de strawmannetjes, de persoonlijke aanvallen en het gescheld moet beginnen.

Kansloos is dat gedrag. Mensen die zich daar aan bezondigen verliezen altijd.

12 oktober 2014 om 18:01

Iedereen komt

Je bent trieste, hopeloze man wat mij betreft. Je braakt clichés uit, valt constant in herhalingen, bent overmatig overtuigt van je zelf, ziet geen enkel kwaad of fout bij jezelf, denkt tot in den treuren altijd gelijk te hebben, ziet achter elke boom een vijand, draait de zaken geregeld om of uit zijn verband voor eigen gewin, hebt vaak erg veel medelijden met jezelf als je het even niet meer weet, denkt het middelpunt van het universum te zijn, hebt een ziekelijke neiging tot provoceren en denkt op het vlak van intellect iedereen aan te kunnen en te overtreffen, ook op zaken waar je geen kaas van hebt gegeten en je jezelf publiekelijk voor lul zet. Ook mag je blijkbaar geen Belg genoemd worden, want dat is te persoonlijk of zelf beledigend in je optiek.

Dit is wat ik persoonlijk van je vind, dus kom niet weer dat je dit allemaal niet gezegd hebt of dat ik jouw woorden in de mond zou leggen en noem het maar, zoals jij het graag omschrijft, strawmannetjes.
Jij mag vinden wat je van me vindt, zoals je al zo vaak hebt duidelijk gemaakt in je eerdere posts, dat interesseert me niets en boos, nee dat ben ik niet. Ik blijf je een persoon met een uitermate vervelend en penetrant karakter vinden, zoals je jezelf de afgelopen tijd geprofileerd hebt op Vz. En ik mag dat vinden,ook al noem je mij beledigend en onfatsoenlijk. Respect moet je verdienen en dat wek jij geen zins bij mij op door je misplaatste arrogantie en minachting naar mij, andere forumleden, trainers of voetballers (de in jouw ogen vaak omschreven als de laag opgeleiden).

Triest genoeg zal ik je onvermijdelijke posts de komende tijd nog tegenkomen en er ook op reageren als ik er niet mee eens bent of onzinnig vind. Dat kan je ondanks het feit dat je me als mij alhier in je eigen belang hebt proberen te laten bannen, ik je zou hebben uitgescholden (waar en wanneer is me nog steeds onduidelijk en interesseert me eigenlijk ook niet) en/of beledigd (wat mijns inziens overigens bij jou begon), dit is een openbaar forum waar mensen met elkaar in dialoog gaan in plaats van een monoloog of dictaat te willen doordrukken.
Je wilt enkel je eigen argumenten, zienswijzen en visie bespreken en als iemand zijn eigen koers trekt in een discussie, ben je er blind en doof voor, is deze persoon dom, minderwaardig, slecht geïnformeerd of opgeleid en noem je het strawmannetjes of whatever. Om op argumenten van anderen in te gaan is sowieso bijna niet te doen voor jou. Het gaat erom dat men jouw hoort en gelijk geeft.

Het wordt tijd dat je eens bewust wordt van jezelf en inziet hoe mensen tegen je aankijken als je je zo blijft presenteren. Probeer eens zelfkritisch in de spiegel te kijken en te luisteren wat anderen zeggen of schrijven. Je bent niet perfect, verre van dat, dat is niemand. Ik krijg het idee dat je vrouw (en ga nou niet weer beweren dat ik je privéleven erbij haal, je haalt haar zelf geregeld aan) je enige spiegel is en zoals je vaak verkondigd vindt zij je wel geweldig. Blijkbaar je ultieme bevestiging dat je geweldig of onschendbaar ben. Laat mijn stuk eens aan haar lezen, wellicht dat zij iets herkend in jou.

Doe wat je wilt met mijn woorden, ik heb het echt een beetje gehad op dit moment met je meelijwekkende aandachttrekkerij en betweterige gedrag. Misschien tot bij een volgend topic spreken we elkaar, wat deze betreft is dit mijn laatste post. Hopelijk accepteer en respecteer je dat tegen je natuur in, dan is de eerste stap gezet.

10 oktober 2014 om 07:41

Tijden veranderen maat, je kan je aanpassen of je kan nostalgisch gaan morren op een forum.

On: ben benieuwd is naar mijn mening dat salaris nog niet waard maar van Gaal weet dat toch beter dan ik zal doen

10 oktober 2014 om 08:09

Ik kan zeker hopeloos romantisch over voetbal zijn, maar dit zit business wijs toch ook niet goed?

Men zegt toch ook niet tegen een vers afgestudeerde handelsingenieur " Jongen, we gaan je vandaag al 10 miljoen per jaar geven, want we denken dat je over 20 jaar een fantastische CEO zult zijn"?

Ik vind ook dat ie nog niet klaar is voor dit salaris. En er is m.i. totaal geen zekerheid dat hij dit ooit waard zal zijn. Voor hetzelfde geld, weten we over 2 jaar niet eens zijn naam meer.

10 oktober 2014 om 08:16

Wat is een handelsingenieur?

10 oktober 2014 om 09:06

In Nederland beter bekend als een Technisch Bedrijfskundige.

10 oktober 2014 om 09:06

Er zijn ook bedrijven die talentvolle studenten al op de universiteit weglopen, door ze een dik salaris te bieden en soms zelfs het vervolg van hun studie te betalen voor deze studenten. Bij sommige studies zijn er ook beurzen die elk jaar worden toegekend aan een klein aantal studenten, betaald door het zakenleven (zodat die studenten daarna voor ze willen komen werken).
Dat jij er niks van afweet zegt niet dat het niet gebeurt, alleen staan voetballers continu in de schijnwerpers en valt het meer op (en bovendien interesseert je dit meer naar ik aanneem)

10 oktober 2014 om 09:19

Ajacxied,

En die verdienen gelijk 65.000 euro per week?

Of kom laten we de verhoudingen respecteren. Verdienen die gelijk één zesde van een CEO van pakweg een Philips?

Daar gaat het om, dat is de essentie en niet dat mensen een kans krijgen en daar een billijke vergoeding voor krijgen.

10 oktober 2014 om 09:26

Dat komt omdat je bij voetbal een krappe arbeidsmarkt hebt, blijkbaar vindt van Gaal dat Blackett een buitengewone klasse heeft en dat je die moet behouden.

Als hij naar 30 andere clubs kan (bijvoorbeeld) maar er zijn niet zoveel potentiële talenten zoals blackett. Dan moet je die jongen zo'n salaris geven en dan blijft hij.

Probleem met voetbal is naar mijn mening dat we doen alsof de markt voor talenten zo krap is dat elk talent onvervangbaar is. Vooral Engelse spelers lijken onvervangbaar ....

10 oktober 2014 om 09:39

Esbjerg Fb,

Ja maar dan nog. Het is wat ik tegen Ajacxied al zei, wat ze verdienen da's de markt de werkt. Maar het zijn de verhoudingen, die kloppen niet.

Tyler Blackett verdient nu 2500 euro per week of 130.000 euro per jaar.

De topspelers verdienen per week ongeveer 3 keer meer, zegt het artikel dus zo'n 390.000 euro per week.

Nu kan Tyler zo'n 65.000 euro per week gaan aftikken. Of 6 keer minder dan de top.

Dit is gewoon ziek. In het bedrijfsleven krijgt een young potential echt geen loon dat een zesde is van de CEO zijn salarispakket.

10 oktober 2014 om 07:49

Je moet iets om talent binnen de deur te houden..helaas zit de markt zo in elkaar ouwe wijsgeer

10 oktober 2014 om 10:39

Ik begrijp dat een lolly niet zal volstaan.

Maar dat vele, te vele, geld maakt ook veel kapot.

Misschien moeten de clubs eens samen rond de tafel gaan zitten en salary caps installeren welke gecorreleerd zijn met leeftijd.

Allez, 65.000 euro per week wil men nu geven aan een snotjong van 20 die nog niets heeft laten zien. En dan zijn ze verwonderd dat een flink deel ontspoort.

Dan mag ik hopen dat hij nog opbloeit want alle wedstrijden die ik van hem gezien heb waren om te huilen.

10 oktober 2014 om 07:54

65000 voor Blackett is echt veelste veel, dat iemand als Blackett meer dan 3 miljoen per jaar krijgt is schandalig.

Zoveel dan is het wel een groot talent

Wat een geld, verdiend in een week waar veel 2 jaar voor moeten werken, helemaal gestoord deze wereld.

10 oktober 2014 om 08:01

Deze jongen gaat dus 3 keer zo veel als de best betaalde speler van de Eredivisie verdienen, maar bij Ajax bijv zou hij niet meer dan een wisselspeler zijn. Dat is ziek (mits dit bericht klopt)

10 oktober 2014 om 10:35

Blacket is toch echt wel beter dan Boilesen of Viergever dus hij zou wel degelijk spelen bij Ajax. 3 miljoen per jaar is uiteraard alsnog belachelijk veel en overbetaald.

10 oktober 2014 om 16:16

Nee is hij toch echt niet.

Daily Mail, nough said..

10 oktober 2014 om 10:47

Diverse Britse media maakt vz ervan, dan wordt het artikel misschien nog wel geloofd.

10 oktober 2014 om 11:06

ja mooi toch. Doen ze wel vaker. Ook met vertalingen uit het Engels. Net even woordje anders interpreteren en hopsakee, een nieuw gerucht is geboren!

VZ begint op RTL Boulevard te lijken. Ik wacht op de eerste columns van Evert Santegoeds.

10 oktober 2014 om 11:15

Haha.
Niets nieuws idd, maar daar mogen we ons niet druk over maken, want dan is het *poef* reactie verwijderd en puntjes eraf. Protocol hè.

Vond hem in de wedstrijden datik heb zag spelen toch best veel fouten maken, maar laten we hopen dat dit een van die van Gaal talentjes is die hij heeft laten doorbreken.

Dat is het voordeel van een homegrown speler zijn bij een team dat veel geld investeerd en nog gaat investeren om het team weer op niveau te krijgen.
Bij City kreeg de geflopte Boyata ook een vet contract omdat die ook een homegrown speler is.

10.000x onzin.
Die praatjes over kolosale salarissen,geloof er toch niets van.
Hoeveel grote voetballers moeten smeken voor wat bij te verdienen op TV en boeken laten uitbrengen over hun voetbal tijd.
In mijn familie is er ook een beroemde speler die een mega salaris verdient(???) maar woont wel in een huur huis en kan zelfs zijn scheiding niet betalen.

10 oktober 2014 om 10:46

zapperboy,

In België verdient de modale voetballer inderdaad niet zo wow.
Een bediende uit het middenkader heeft ongeveer even veel. Als die mens ook aan het scheiden is, dan heeft die ook doorgaans een financieel probleem.

Maar bij de sub(toppers) begint het toch aardig aan te tikken.

In Engeland is het dan weer nog meer. Daar zijn ze compleet door aan het slagen.

10 oktober 2014 om 11:00

Ik wil weinig zeggen, maar de spelers van Arsenal die een profcontract getekend hebben krijgen allemaal zo'n 2500 pond per week. Dus 130.000 pond per jaar. Dat is omgerekend 162.000 euro. Maar dat is Engeland, in Nederland en Belgie ligt dat anders. En sowieso lagen de salarissen vroeger gewoon lager dan nu.

Jeetje, da's een flinke salarisstijging. Hij heeft vooralsnog een paar wedstrijdjes meegedaan. Verdiend nu al bijna net zoveel als Huntelaar o.i.d. niet te doen toch??

Men spoort niet in het hedendaagse voetbal, ze zijn de realiteit verloren.

Van gaal doe eens even normmal, denk je dat die jongen daar beter van gaat spelen? Geef hem gewoon 10.000 in de week dan, maar geen 65000.

Hoe lang duurt het voor een gaan horen dat hij hem ondekt heeft..?

Nu kennen we Louis weer. Jonge jongens vertrouwen geven en ze voor de leeuwen gooien. Worden ze ineens heel volwassen en met de juiste coach geen balotelli fratsen.

Kijk maar naar een Sterling en Rodgers, goed en professioneel.

Hiervoor hebben ze Louis gehaald, want wat zie je als Manchester supporter nou liever dan talenten die doorstromen in tijden dat het toch al niet zo lekker loopt. Ideaal om aan de toekomst te bouwen.

10 oktober 2014 om 11:39

Volledig mee eens, maar is daar zoveel salaris bij nodig? Misschien slaat deze knul wel door en gaat ie door al dat geld rare dingen doen... Mocht dit allemaal waar zijn, want met een keer of 3/4 zijn huidige salaris zal hij toch ook al dolblij zijn? Maarja, money makes the world go round. Die Sterling waar jij het over hebt gaat ook veel teveel verdienen binnenkort, is het niet bij Liverpool dan wel bij Chelsea. Liverpool om hem te behouden, Chelsea puur omdat het kan, maar die zullen hem niet zo goed begeleiden als Rodgers nu doet.

10 oktober 2014 om 12:51

Inderdaad, op dit moment zit je bij Arsenal, Man Utd en Liverpool perfect als jong talent, maar je moet echt niet naar Chelsea, Real, PSG of City willen want daar moet je eigenlijk al alles kunnen om te kunnen slagen. Daar word je niet persoonlijk begeleid maar puur op tactiek gehamerd. Zeg niet dat dat verkeerd is, maar wel verkeerd voor aanstormde talenten die een Louis, Wenger, Rodgers achtige trainer nodig hebben.

Blacket had wel wat minder gemogen denk ik, want die staat niet zo in de belangstelling als Sterling.

Het vele salaris is om het behouden inderdaad, just the fucked up way it is denk ik

Wat een verhoging zeg, van 130.000 naar 3.380.000 per jaar. Heeft hij daarmee 1 van de laagste lonen van MU? Is toch wel van de zotte hoor!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

466 fans
Coach, 36 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 27 oktober
Manchester City wil met Barcelona de strijd om de handtekening van Antony aangaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren